|
Post by tsarlam on Mar 9, 2018 11:13:01 GMT 2
Καλημερα,πηρα αυτη την μπαταρια απο εδω www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_425662.html?wid=89 νομιζω πως ερχεται απο Ευρωπαικη αποθηκη Expedited Shipping Shipping method: DEDHLEU1 και η τιμη της ειναι καλη με ποντους απο την αγορα του drone μου βγηκε στα 64 και κατι....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ η ερωτηση ειναι ειναι για το 4κ DRONE η θα μπει σε κανα συρταρι.... ανοιγω προληπτικα tiket για να μην αλλαξουν τον τροπο μεταφορας Για την ιστορια μετα απο πολυ διαπαραγματευση μου γυρνανε pisv τα μισα εκτελωνιστικα απο την αγορα του drone....
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 9, 2018 11:14:47 GMT 2
καλημερα και παλι απο μενα.σημερα το πρωι ηρθε μειλ.το drone μαλλον ταξιδευει.τωρα.επειδη βλεπω, απο τα διαβασματα που εχω κανει και απο το εξαιρετικο βιντεο του φιλου μου του frontier,οτι το dongle μπορει να μην ειναι μεσα στην συσκευασια,θα ηθελα ενα λινκ απο gearbest αν ειναι δυνατον ,για να το παραγγειλω μαζι με μια τσαντα που εχω βρει εκει.για καποιον λογω εγω δεν το βρισκω, για αυτο και ζηταω ενα λινκ.θελω να το παραγγειλω διοτι αν ερθει σε κανα 2 μηνες to ntrone και δεν ειναι μεσα ayto,μετα αντε παλι αλλον ενα μηνα για να ερθει αυτο, οποτε ας παρω απο τωρα ενα για σιγουρια.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 9, 2018 13:45:18 GMT 2
καλημερα και παλι απο μενα.σημερα το πρωι ηρθε μειλ.το drone μαλλον ταξιδευει.τωρα.επειδη βλεπω, απο τα διαβασματα που εχω κανει και απο το εξαιρετικο βιντεο του φιλου μου του frontier,οτι το dongle μπορει να μην ειναι μεσα στην συσκευασια,θα ηθελα ενα λινκ απο gearbest αν ειναι δυνατον ,για να το παραγγειλω μαζι με μια τσαντα που εχω βρει εκει.για καποιον λογω εγω δεν το βρισκω, για αυτο και ζηταω ενα λινκ.θελω να το παραγγειλω διοτι αν ερθει σε κανα 2 μηνες to ntrone και δεν ειναι μεσα ayto,μετα αντε παλι αλλον ενα μηνα για να ερθει αυτο, οποτε ας παρω απο τωρα ενα για σιγουρια. εδω ειναι το Link αγορας του dongle. μπορεις να πεταξεις και με το καλωδιο ομως να ξερεις. www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_633616.html?lkid=10847323
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 9, 2018 14:17:29 GMT 2
καλημερα και παλι απο μενα.σημερα το πρωι ηρθε μειλ.το drone μαλλον ταξιδευει.τωρα.επειδη βλεπω, απο τα διαβασματα που εχω κανει και απο το εξαιρετικο βιντεο του φιλου μου του frontier,οτι το dongle μπορει να μην ειναι μεσα στην συσκευασια,θα ηθελα ενα λινκ απο gearbest αν ειναι δυνατον ,για να το παραγγειλω μαζι με μια τσαντα που εχω βρει εκει.για καποιον λογω εγω δεν το βρισκω, για αυτο και ζηταω ενα λινκ.θελω να το παραγγειλω διοτι αν ερθει σε κανα 2 μηνες to ntrone και δεν ειναι μεσα ayto,μετα αντε παλι αλλον ενα μηνα για να ερθει αυτο, οποτε ας παρω απο τωρα ενα για σιγουρια. Μην το παρεις, και εγω το ιδιο ειπα και παραγγειλα ενα μονο του σε flash sale....Ειναι στο δρομο οπου ναναι το παραλαμβανω To drone που παραγειλα ειχε μεσα ενα, με το καλο να ερθει το δικο σου και αν δεν εχει μεσα να στο στειλω με καποιο τροπο...χωρις χρηματα εννοειται πληρωνεις τα ταχυδρομικα η αν εισαι Αθηνα κανονιζουμε να βρεθουμε...
|
|
|
Post by petersea on Mar 9, 2018 14:29:15 GMT 2
anto: Το free shipping priority line είναι με σιδηρόδρομο, οπότε θα κάνει 2 μήνες να έρθει. Τελωνείο δεν θα έχει, αλλά θα αργήσει. Οι περισσότεροι επιλέγουμε Priority Line / EU Express για να έρθει στο μήνα (συνήθως τόσο κάνει, άλλες φορές πιο γρήγορα αλλά και πιο αργά). Να δούμε τι θα σου γράψουν στο ticket. Καλημέρα, εμένα με EU express από τις 7 Φεβρουαρίου που το έστειλαν σήμερα κινηθεί και από DPD γράφουν ότι θα παραλάβω 21 Μαρτίου περίπου, σχεδόν 45 μέρες ελπίζω να είναι όλα καλά και δεν πειράζει.
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 9, 2018 15:34:15 GMT 2
παιδια ευχαριστω ολους.φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.αν ερθει και δεν ειναι μεσα θα σου πω.παντως,ευχαριστω εκ των προτερων.λοιπον μια πληροφορια για οσους ενδιαφερονται.ειναι το after ship.πολυ καλη και δοκιμαζμενη εφαρμογη.βαζεις μεσα το tracking number και σε ενημερωνει με μηνυμα για την πορεια του δεματος σου.το εχω δουλεψει και το συνιστω ενεπιφυλακτα.κανει δουλεια.σε κρατα ενημερο σε καθε σταση που κανει το δεμα σου.αριστο.
παιδια εχω μια ιδεα και θελω γνωμες.πριν λιγες μερες πηρα και το mi6 με 6 ram kai 128 rom και αφησα πλεoν στην ακρη μετα απο περιπου 4 χρονια το samsung note 4 το οποιο με εβγαλε ασπροπροσωπο και το οποιο βεβαια εχω και μαλιστα σε αριστη κατασταση.αφου λοιπον εχω κανει και επαναφορα εροστασιακων ρυθμισεων, τωρα ειναι σαν καινουργιο και το κρατω να υπαρχει. λεω λοιπον να το χρησιμοποιησω αποκλειστικα ως οθονη για το mi drone.λετε οτι θα κανω ανετα την δουλεια;
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 9, 2018 21:24:50 GMT 2
παιδια ευχαριστω ολους.φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.αν ερθει και δεν ειναι μεσα θα σου πω.παντως,ευχαριστω εκ των προτερων.λοιπον μια πληροφορια για οσους ενδιαφερονται.ειναι το after ship.πολυ καλη και δοκιμαζμενη εφαρμογη.βαζεις μεσα το tracking number και σε ενημερωνει με μηνυμα για την πορεια του δεματος σου.το εχω δουλεψει και το συνιστω ενεπιφυλακτα.κανει δουλεια.σε κρατα ενημερο σε καθε σταση που κανει το δεμα σου.αριστο. παιδια εχω μια ιδεα και θελω γνωμες.πριν λιγες μερες πηρα και το mi6 με 6 ram kai 128 rom και αφησα πλεoν στην ακρη μετα απο περιπου 4 χρονια το samsung note 4 το οποιο με εβγαλε ασπροπροσωπο και το οποιο βεβαια εχω και μαλιστα σε αριστη κατασταση.αφου λοιπον εχω κανει και επαναφορα εροστασιακων ρυθμισεων, τωρα ειναι σαν καινουργιο και το κρατω να υπαρχει. λεω λοιπον να το χρησιμοποιησω αποκλειστικα ως οθονη για το mi drone.λετε οτι θα κανω ανετα την δουλεια; Εννοείται.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 10, 2018 19:39:49 GMT 2
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 10, 2018 20:57:58 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου. Τώρα που έχουμε ηλιοφάνεια έχουμε θέμα με το white balance. Σήμερα πήγα σε ένα χωριό και στα σπίτια μού "έκαιγε" το άσπρο χρώμα (στο βίντεο). Είμαι καινούριος στο άθλημα. Μπορείτε να μού πείτε τι ρυθμίσεις να κάνω έτσι ώστε να μην με τυφλώνει το άσπρο χρώμα στα βίντεο το mi drone 4k;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 10, 2018 21:38:55 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου. Τώρα που έχουμε ηλιοφάνεια έχουμε θέμα με το white balance. Σήμερα πήγα σε ένα χωριό και στα σπίτια μού "έκαιγε" το άσπρο χρώμα (στο βίντεο). Είμαι καινούριος στο άθλημα. Μπορείτε να μού πείτε τι ρυθμίσεις να κάνω έτσι ώστε να μην με τυφλώνει το άσπρο χρώμα στα βίντεο το mi drone 4k; Το προφίλ D5000 λειτουργεί πάρα πολύ καλά σε τέτοιες συνθήκες. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, δώσε 3-5 μοίρες κλίση στο gimbal προς τα κάτω.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 11, 2018 14:12:32 GMT 2
παιδια καλησπερα.επειδη θα αργησει απο oτι καταλαβα και για να μην χανω χρονο,θα ηθελα βοηθεια για να παρω αλλη μια μπαταρια,που μαλλον θα μου χρειαστει. εχετε καμια ιδεα;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2018 14:28:48 GMT 2
παιδια καλησπερα.επειδη θα αργησει απο oτι καταλαβα και για να μην χανω χρονο,θα ηθελα βοηθεια για να παρω αλλη μια μπαταρια,που μαλλον θα μου χρειαστει. εχετε καμια ιδεα; Δες στο πρώτο μήνυμα του νήματος, έχει σύνδεσμο του Freedrone από Ευρωπαϊκή αποθήκη (EU-5), έρχεται κανονικά Ελλάδα χωρίς θέματα.
|
|
|
Post by tony3kala on Mar 11, 2018 15:40:28 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2018 17:23:21 GMT 2
Είναι ο ίδιος σύνδεσμος με αυτόν στο πρώτο μήνυμα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 11, 2018 19:26:07 GMT 2
Μήπως δεν είναι για το 4k μοντέλο; Επειδή δεν βλέπω το χρυσό κουμπάκι λέω
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2018 20:33:58 GMT 2
Μήπως δεν είναι για το 4k μοντέλο; Επειδή δεν βλέπω το χρυσό κουμπάκι λέω Μια είναι η μπαταρία, τόσο για το 1080p όσο και για το 4Κ, αυτή εδώ. Και η μία δική μου με γκρι κουμπί είναι.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 13, 2018 14:52:21 GMT 2
καλησπερα σε ολους και παλι.λοιπον σε αναμονη της αφιξης του drone,βλεπω οτι βρισκω,ψαχνοντας στο ιντερνετ.ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.οχι εδω στο site αλλα κυριως στο youtube.ο ενας να το παει στα 4000 χλμ,ο αλλος 8000 χλμ.τελος παντων.η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το 90% για να μην πω και παραπανω των προβληματων που διαβαζω, ειναι επειδη εμεις δεν ξερουμε να κανουμε αυτα που πρεπει οσο αναφορα τις ρυθμiσεις εννοω.συγνωμη αλλα εγω ακουω και βλεπω προσεκτικα μονο οτι κρινω εγω οτι ειναι σοβαρο.και μεχρι τωρα, μονο ο φιλος frontier ειναι σοβαρος(τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω καν για να μην παρεξηγηθω) και πραγματικα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΕΙ.κανω και εγω λοιπον 2 ερωτησεις.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. 1)ποτε και αν,πρεπει να κανουμε καποια ρυθμιση,για να ενεργοποιηται στο drone το rth,αλλα,οχι οταν εμεις το επιλεξουμε,αλλα οταν υπαρχει προβλημα χαμηλης μπαταριας.ειναι σιγουρο αυτο οτι γινεται;πρεπει εμεις να κανουμε εξαρχης καποια ρυθμιση για να λειτουργησει αυτο;αυτο το θεωρω με οσα λιγα καταλαβαινω, σαν ενα σοβαρο θεμα.δεν μιλαω να τελειωνει η μπαταρια και να προσγειωθει εκει που ειναι,μιλαω για rth απο χαμηλη μπαταρια. 2)βλεπω διαφορους να προσπαθουν με καποιους τροπους να αυξησουν την εμβελεια του σκαφους.οκ δεν ξερω .μπορει.εγω θα ρωτησω αυτο που εγω θεωρω σοβαρο.μεχρι ποσα μετρα αποσταση εχουμε την δυνατοτητα να βλεπουμε στο κινητο μας ,τι βλεπει η καμερα;απο ποιες παραμετρους αυτο εξαρταται;σε αυτο το θεμα υπαρχει καποια σιγουρη και αξιοπιστη προταση;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 13, 2018 15:21:17 GMT 2
1. Η μόνη ρύθμιση για το RTH αφορά το ύψος επιστροφής, δηλ. σε ποιο ύψος θα πρέπει να ανέβει το αεροσκάφος (αν είναι χαμηλότερα) πριν αρχίσει να επιστρέφει. Το Mi Drone δεν έχει κάποια παράμετρο για το φορτίο της μπαταρίας, όπου κάτω από αυτό να ενεργοποιεί το RTH. Το μόνο που κάνει όταν η μπαταρία πέσει κάτω από κάποιο όριο (αν θυμάμαι καλά είναι 30%) είναι να μειώνει την μέγιστη ταχύτητα οριζόντιας κίνησης, προκειμένου να μην πιέζεται πολύ η μπαταρία. 2. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα πολυκόπτερα που έχω για να του αυξήσω την εμβέλεια, με καλύπτουν σύμφωνα με τις εργοστασιακές τους προδιαγραφές. Το σήμα εκπομπής (χειρισμός και αναμετάδοση εικόνας) επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες μεταξύ αυτών τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα δίκτυα WiFi στην περιοχή, ακόμα και από τον καιρό. Για ένα τετρακόπτερο σαν το Mi Drone 500μ απόσταση από το χειριστήριο είναι εφικτή χωρίς προβλήματα (εκτός εάν πετάς πολύ κοντά σε κεραίες κινητής, οπότε εκεί ίσως έχεις θεματάκια). Γενικότερα, αποφεύγω τις μακρινές αποστάσεις σε περιοχές που δεν γνωρίζω.
Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα άτομα με γνώσεις στο forum που μπορούν να γράψουν περισσότερα έχοντας στείλει το Mi Drone πιο μακριά απ'όσο το έχω πάει.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 13, 2018 15:39:00 GMT 2
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.ξαναλεω ομως.δεν με ενδιαφερει να παει πιο μακρια.με ενδιαφερει αν μεχρι τα 500 η 1000 μετρα μακρια εγω βλεπω τι βλεπει η καμερα. βλεποντας αυτο εδω το βιντεο,
ρωταω αυτη η αλλαγη, προσφερει μονο αυξηση αποστασης,η και αυξηση του τι βλεπουμε;δηαδη αν μπορουμε να δουμε μεχρι 500 μ. με αυτες τις κεραιες βλεπουμε 1000 ας πουμε;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 13, 2018 16:05:29 GMT 2
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.ξαναλεω ομως.δεν με ενδιαφερει να παει πιο μακρια.με ενδιαφερει αν μεχρι τα 500 η 700 μετρα μακρια εγω βλεπω τι βλεπει η καμερα. παιζει ρολο που πετας εκει ειναι η ουσια. Δηλαδη αν εισαι στο κεντρο μια πολης και το σηκωνεις απο την αυλη της πολυκατοικιας σου και το πας πισω απο μεγαλα κτηρια πιθανον ειναι να χασεις και στα 100 μετρα εικονα. Εγω εκτος πολης το εχω παει 5.528 μετρα κανονικα με εικονα. Αν παλι εχεις εμποδια πολλα πρεπει να το δωσεις αρκετο υψος . εγω παντως το εχω δοκιμασει στα 80 μετρα υψος και το εχω παει ανετα στα 500 μετρα μεσα σε πολη.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 13, 2018 17:04:32 GMT 2
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.ολα καλα.εγω αρα εκει στο νησι στην κυθνο που θα το πεταω μαλλον καλα θα ειναι τα πραγματα.τωρα λιγο πιο πανω εβαλα ενα λινκ με καποιον με μια κεραια.ριξτε μια ματια αν δεν τον εχετε δει ηδη.λενε τιποτα αυτες οι κεραιες;αξιζει τον κοπο;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 13, 2018 17:14:03 GMT 2
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.ολα καλα.εγω αρα εκει στο νησι στην κυθνο που θα το πεταω μαλλον καλα θα ειναι τα πραγματα.τωρα λιγο πιο πανω εβαλα ενα λινκ με καποιον με μια κεραια.ριξτε μια ματια αν δεν τον εχετε δει ηδη.λενε τιποτα αυτες οι κεραιες;αξιζει τον κοπο; τσαμπα λεφτα τσαμπα κοπος για μενα να βαλεις κεραιες μεγαλυτερες! Και αντε πες οτι θα εχεις πιο ισχυρο σημα σε μακρινες αποστασεις, η μπαταρια του σκαφους περαν των 5.500 μετρων (με επιστροφη) φτανει σχεδιον στα ορια της , οποτε πες οτι εχεις σημα να πας παραπερα απο 6 Km δεν θα σου φτασει η μπαταρια να γυρισεις ομως! Και ολα αυτα υπο ιδανικες συνθηκες ετσι, αλιως βαρια βαρια 3 km. Εσυ τωρα εκει στο νησι θα εισαι μια χαρα δεν θα εχεις προβλημα . Ta 2 km για πλακα θα τα εχεις.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 13, 2018 17:37:15 GMT 2
σε ευχαριστω πολυ.ειμαι καλυμενος.δεν πειραζω τιποτα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 13, 2018 21:23:24 GMT 2
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.ξαναλεω ομως.δεν με ενδιαφερει να παει πιο μακρια.με ενδιαφερει αν μεχρι τα 500 η 700 μετρα μακρια εγω βλεπω τι βλεπει η καμερα. παιζει ρολο που πετας εκει ειναι η ουσια. Δηλαδη αν εισαι στο κεντρο μια πολης και το σηκωνεις απο την αυλη της πολυκατοικιας σου και το πας πισω απο μεγαλα κτηρια πιθανον ειναι να χασεις και στα 100 μετρα εικονα. Εγω εκτος πολης το εχω παει 5.528 μετρα κανονικα με εικονα. Αν παλι εχεις εμποδια πολλα πρεπει να το δωσεις αρκετο υψος . εγω παντως το εχω δοκιμασει στα 80 μετρα υψος και το εχω παει ανετα στα 500 μετρα μεσα σε πολη. Όλα αυτά τα χιλιόμετρα με κανονικές κεραίες και όλα από το εργοστάσιο; Ρωτάω γιατί εμένα σε ιδανικές συνθήκες, το live view κόβεται στα 400 μέτρα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 13, 2018 22:43:50 GMT 2
ναι χωρις εχτρα κεραιες χωρις τιποτα. Οι ιδανικες συνθηκες που λες πιες ειναι? Σε πιο σημειο πετας? Πως εχεις τις κεραιες στο RC ? στα 400 μετρα δεν υπαρχει περιπτωση να χανει το Live view με τιποτα. εκτος αν εχει προβλημα η το drone η καπιο λαθος γινετε απο σενα ή πετας σε σημειο με παρεμβολες! Το πιο συνηθες παντος ειναι οτι κανεις εσυ το λαθος. Και εγω μην νομιζεις οτι τα ηξερα απο πριν αυτα, μονος μου πηγαινα καθημερινος και εκανα απειρες δοκιμες εξω απο την πολη με διαφορετικη θεση των καιρεων του RC με διαφορετικα υψομετρα στην πτηση και ετσι καταλαβα πως πρεπει να εχω τις κεραιες για ενα καλο αποτελεσμα στο range test. Δες εδω και το βιντεο μου που το πηγα 5.528 μετρα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 14, 2018 0:00:15 GMT 2
ναι χωρις εχτρα κεραιες χωρις τιποτα. Οι ιδανικες συνθηκες που λες πιες ειναι? Σε πιο σημειο πετας? Πως εχεις τις κεραιες στο RC ? στα 400 μετρα δεν υπαρχει περιπτωση να χανει το Live view με τιποτα. εκτος αν εχει προβλημα η το drone η καπιο λαθος γινετε απο σενα ή πετας σε σημειο με παρεμβολες! Το πιο συνηθες παντος ειναι οτι κανεις εσυ το λαθος. Και εγω μην νομιζεις οτι τα ηξερα απο πριν αυτα, μονος μου πηγαινα καθημερινος και εκανα απειρες δοκιμες εξω απο την πολη με διαφορετικη θεση των καιρεων του RC με διαφορετικα υψομετρα στην πτηση και ετσι καταλαβα πως πρεπει να εχω τις κεραιες για ενα καλο αποτελεσμα στο range test. Δες εδω και το βιντεο μου που το πηγα 5.528 μετρα. Και βέβαια σε πιστεύω και έκανα και εγγραφη και στο κανάλι. Έχω δει βίντεό σου. Καταλαβαίνω τι λες. Ιδανικές συνθήκες εννοώ, καιρικές συνθήκες σούπερ, χωριά εμπόδια, χωρίς παρεμβολές. Αν φταίει το "σκάφος"; Κατά τα άλλα είναι υπέροχο. Κανένα θέμα. Βέβαια έχω παρατηρήσει λίγη αστάθεια στην προσγείωση (με 0 μποφόρ). Και επιπλέον η εφαρμογή μού έχει κρασαρει τρεις φορές. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Αν φταίει το "σκάφος" , τι να κάνω; Οεο;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 14, 2018 0:31:43 GMT 2
Οι καιρικες συνθηκες πιο πολλοι επηρεαζουν την δειαρκεια της μπαταριας, εστω και λιγο αερακι να εχει βγαζει λιγοτερο χρονο πτησης. Η ασταθεια που βλεπεις στην προσγειωση ειναι γιατι στα 3 μετρα πριν το εδαφος ενεργοποιητε το vpu mode γιαυτο αυτη η μικρη ασταθεια. Η εφαρμογη οταν λες οτι σου κρασαρι δηλαδη σε πεταει εξω στο μενου του κινητου; Εμενα ποτε δεν μου εχει κρασαρι η εφαρμογη, αλλα δεν χρεισιμοποιω android συσκευη, μονο με το iphone πεταω.
|
|
|
Post by argivale on Mar 14, 2018 0:47:58 GMT 2
Εγώ το έφτασα μέχρι τα 5.314 και γύρισα με μηδέν μπαταρία βέβαια αν έπεφτε δεν θα το έβρισκα ποτέ λόγο του ότι πέταγα πάνω από την θάλασσα αλλά όλα καλά ευτυχώς!!! με μία μικρή προσθήκη στις κεραίες πατέντα και περισσότερο για να δω αν δουλεύει...το μόνο κακό σε αυτή την απόσταση δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους φίλους είναι το εξής...όταν απομακρύνεται έχει σήμα καμπάνα και ενώ βλέπει προς την αντίθετη κατεύθυνση από εμένα όταν όμως το επιστρέφω και βλέπει προς τα εμένα το σήμα σχεδόν χάνεται!!! με πολύ καθαρό πεδίο και χωρίς παρεμβολές λόγο θάλασσας χωρίς κάποιο εμπόδιο...μήπως ξέρει κάποιος φίλος τι γίνεται;;; ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους!!!
|
|
|
Post by dream_master on Mar 14, 2018 1:08:33 GMT 2
5300 αποσταση,500 υψος πανω απο την θαλασσα και με 60% μπαταρια Πολυ ριψοκινδυνο φιλε
|
|
|
Post by argivale on Mar 14, 2018 1:22:29 GMT 2
5300 αποσταση,500 υψος πανω απο την θαλασσα και με 60% μπαταρια Πολυ ριψοκινδυνο φιλε ΧΑΧΑ!!! Ναι όντως είχα σκοπό να το γυρίσω από τα 65-70% μπαταρία αλλά κάτι οι φωτογραφίες κάτι η κουβέντα με έναν φίλο το άφησα λίγο περισσότερο στα 50 μέτρα πάνω από το κεφάλι μου έλεγε 0% μπαταρία...αλλά όλα καλά έσβησε λίγο πριν το πιάσω στο χέρι μου για τόσο οριακά μιλάμε...
|
|