|
Post by 2004020013 on Mar 2, 2018 10:03:30 GMT 2
Εντάξει
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Mar 2, 2018 15:09:16 GMT 2
σου ειπα και στο αλλο forum τι να κάνεις για να απομονώσουμε το προβλημα. και οχι δεν πρεπει να αποσυνδεσεις το καλωδιο, αλλα να κανεις επανεκκινηση της εφαρμογης, και φυσικα να πατησεις RTH και οχι να το αφησεις στον αερα. εκτος κι αν υποψιαζεσαι για προβληματικο καλώδιο (συμβαινει κι αυτο)
δοκιμασε και με αλλη συσκευή, αλλα πρώτα κανε αυτο που σου ειπα. μου το ειχε βγαλει και μενα καποια φορα στο 2ο κινητο μου. κανενα προβλημα στη συνεχεια με το κυριως κινητό μου στο ιδιο μερος.
και εφοσον μας βρήκες, καλωσηρθες, και συνεχιζουμε τη συζήτηση εδω.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 2, 2018 20:15:00 GMT 2
σου ειπα και στο αλλο forum τι να κάνεις για να απομονώσουμε το προβλημα. και οχι δεν πρεπει να αποσυνδεσεις το καλωδιο, αλλα να κανεις επανεκκινηση της εφαρμογης, και φυσικα να πατησεις RTH και οχι να το αφησεις στον αερα. εκτος κι αν υποψιαζεσαι για προβληματικο καλώδιο (συμβαινει κι αυτο) δοκιμασε και με αλλη συσκευή, αλλα πρώτα κανε αυτο που σου ειπα. μου το ειχε βγαλει και μενα καποια φορα στο 2ο κινητο μου. κανενα προβλημα στη συνεχεια με το κυριως κινητό μου στο ιδιο μερος. και εφοσον μας βρήκες, καλωσηρθες, και συνεχιζουμε τη συζήτηση εδω. Εντάξει ευχαριστώ. Και αν γίνομαι κουραστικός και γράφω παντού είναι επειδή για θέματα ασφάλειας και επικινδυνότητας, το ψάχνω πολύ. Ήρθε ένας τις προάλλες εκεί που πέταγα και ρωταγε περίεργα πράγματα. Το ψάχνω για τα χαρτιά της άδειας κλπ κλπ
|
|
|
Post by dream_master on Mar 2, 2018 20:21:42 GMT 2
τι σε ρωταγε δηλαδη?
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 2, 2018 20:25:56 GMT 2
Άκου να δεις τι έγινε: πήγα σε ένα λιμανάκι , το σήκωσα και το πέρασα πάνω από το μαγαζί του. Αλλά χωρίς σκοπούς περίεργους. Και ήρθε να ελέγξει. Απορώ πώς κατάλαβε πού ήμουν ακριβώς. Με ρώτησε τι κάνω. Δε του είπα τίποτα. Μετά έμαθα από έμπιστο άτομο ότι αυτός έχει μπλεξίματα με την αστυνομία οπότε δεν ανησυχώ μήπως κάνει κάποιου είδους καταγγελία . Γι'αυτό θέλω να το σηκώσω και να κάνω τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος
|
|
|
Post by dream_master on Mar 4, 2018 1:37:37 GMT 2
Σημερα εβγαλα αυτο απο μεσα. Και την προηγουμενη φορα που εκανα πτηση νομιζω οτι υπηρχε γτ σαν να το ειχα ακουσει. Το εβγαλα με το ζορι γιατι ηταν στο πισω αριστερο μπρατσο και ακουγωτανε οταν το εκανα περα δωθε, και στο τελος περασε απο καπιο κενο στον χωρο της μπαταριας και βγηκε. Δεν ξερω απο που εχει σπαση ο χωρος της μπαταριας φενεται οκ σαν να μην εχει φυγει απο εκει. Στην πτηση παντως δεν μου εμφανισε κατι περιεργο εως τωρα. Πιθανολογώ πως ειναι καπιο κλιψ μεσα στο σωμα και απο την πιεση που δεχετε να εσπασε, αλλα δεν πιστευω να τρεχει λογως ανησυχιας.
|
|
|
Post by argivale on Mar 4, 2018 2:43:35 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Mar 4, 2018 2:52:20 GMT 2
Κάστρο Καράμπαμπα Χαλκίδα!!!
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 4, 2018 3:46:51 GMT 2
Σημερα εβγαλα αυτο απο μεσα. Και την προηγουμενη φορα που εκανα πτηση νομιζω οτι υπηρχε γτ σαν να το ειχα ακουσει. Το εβγαλα με το ζορι γιατι ηταν στο πισω αριστερο μπρατσο και ακουγωτανε οταν το εκανα περα δωθε, και στο τελος περασε απο καπιο κενο στον χωρο της μπαταριας και βγηκε. Δεν ξερω απο που εχει σπαση ο χωρος της μπαταριας φενεται οκ σαν να μην εχει φυγει απο εκει. Στην πτηση παντως δεν μου εμφανισε κατι περιεργο εως τωρα. Πιθανολογώ πως ειναι καπιο κλιψ μεσα στο σωμα και απο την πιεση που δεχετε να εσπασε, αλλα δεν πιστευω να τρεχει λογως ανησυχιας. Δώσε μας λεπτομέρειες αν θες. Εννοώ τι υλικό είναι, από πού πίστευες ότι βγήκε και τι μπορεί να είναι . Επίσης δες αν σε επόμενες πτήσεις ζεσταίνεται η μπαταρία περισσότερο και αν έχεις κάποιο άλλο θέμα.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 4, 2018 12:45:54 GMT 2
Υποπτευομαι οτι ειναι καποια απο τα πλαστικα κουμπωματα μεσα στα μπράτσα. Στο official group που ρωτησα ειχαν και αλλοι το ιδιο θεμα αλλα στειλανε την photo στην fimi και τους ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα. Η μπαταρια δεν εχει σχεση με αυτο το κοματακι πλαστικο. Μιλησα και με ενα παιδι απο Ελλαδα και εχει βγαλει 3 σε 7 μηνες και δεν ειχε κανενα προβλημα. απλα αν πιεστη πολη σε εκεινα τα σημεια μπορει να σπασει καπιο κουμπωμα αυτο ειναι ολο δεν τρεχει λογος ανησυχιας. Ετσι και αλιως εχει και τις βιδες πανω στο σωμα δεν υπαρχει περιπτοση να ξεκουμπωσει το κελυφος.
|
|
|
Post by Vako on Mar 4, 2018 13:06:19 GMT 2
Εγώ θα το άνοιγα πάντως ποτέ δεν ξέρεις ...αν και πιστεύω κάτι από το κέλυφος είναι... Συμβουλή: πάρε hubsan 109 χαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 4, 2018 14:46:58 GMT 2
Δεν υπαρχει θεμα κανενα, απλα ειναι extra κουμπωματα μεσα στο πλαστικο που μπορει να σπασουν αν φανε πιεση μεγαλη. 109 ;;; Χαχααχ ουτε για αστειο , να μου κοβωντε τα καλωδια και να χανω fpv? Axaaxxa
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Mar 4, 2018 18:57:48 GMT 2
Λέει: "Mi Drone calculates power required to return home and automatically returns when battery is low."
Αυτό ισχύει; Το έχει δει κάνεις στην πράξη; Υπάρχει ποσοστό μπαταρίας που ενεργοποιείετε;
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 4, 2018 21:44:03 GMT 2
Λέει: "Mi Drone calculates power required to return home and automatically returns when battery is low." Αυτό ισχύει; Το έχει δει κάνεις στην πράξη; Υπάρχει ποσοστό μπαταρίας που ενεργοποιείετε; Καλησπέρα φίλε μου. Εμένα μου έχει τύχει το εξής. Σε απόσταση 80 μέτρων από μένα, μόλις πήγε στο 20% η μπαταρία άρχισε το RTH μόνο του. Επίσης άλλη μια φορά το είχα μπροστά μου σε απόσταση 10 μέτρων από μένα και σε χαμηλό ύψος και μόλις πήγε η μπαταρία στο 15% προσγειώθηκε στο σημείο που ήταν. Τώρα θα ήταν ενδιαφέρον αν μας επιβεβαιωνε κάποιος αν κάνει το mi drone υπολογισμό ίσχυς και απόσταση και σε ποιο μακρινές αποστάσεις. Πχ αν το έχεις στα 2 χιλιόμετρα και η μπαταρία πάει στο 30%, σε πούμε, αν ξεκινάει το RTH αυτόματα έτσι ώστε να προλάβει να γυρίσει στην αρχική του θέση χωρις πρόβλημα. Και αντίστοιχα σε πιο μακρινές αποστάσεις κλπ κλπ
|
|
|
Post by Frontier on Mar 5, 2018 7:47:41 GMT 2
Λέει: "Mi Drone calculates power required to return home and automatically returns when battery is low." Αυτό ισχύει; Το έχει δει κάνεις στην πράξη; Υπάρχει ποσοστό μπαταρίας που ενεργοποιείετε; Τώρα θα ήταν ενδιαφέρον αν μας επιβεβαιωνε κάποιος αν κάνει το mi drone υπολογισμό ίσχυς και απόσταση και σε ποιο μακρινές αποστάσεις. Πχ αν το έχεις στα 2 χιλιόμετρα και η μπαταρία πάει στο 30%, σε πούμε, αν ξεκινάει το RTH αυτόματα έτσι ώστε να προλάβει να γυρίσει στην αρχική του θέση χωρις πρόβλημα. Και αντίστοιχα σε πιο μακρινές αποστάσεις κλπ κλπ Νομίζω ότι δεν το κάνει αυτό.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 5, 2018 9:45:36 GMT 2
Τώρα θα ήταν ενδιαφέρον αν μας επιβεβαιωνε κάποιος αν κάνει το mi drone υπολογισμό ίσχυς και απόσταση και σε ποιο μακρινές αποστάσεις. Πχ αν το έχεις στα 2 χιλιόμετρα και η μπαταρία πάει στο 30%, σε πούμε, αν ξεκινάει το RTH αυτόματα έτσι ώστε να προλάβει να γυρίσει στην αρχική του θέση χωρις πρόβλημα. Και αντίστοιχα σε πιο μακρινές αποστάσεις κλπ κλπ Νομίζω ότι δεν το κάνει αυτό. Εντάξει δεν είπαμε με τέλειους υπολογισμούς ακριβείας. Τεσπα. Όμως και στα 3 χιλιόμετρα να το έχεις, μόλις πάει 15% η μπαταρία , προσγειώνεται εκεί που είναι μάλλον. Αρκεί να είναι σε καλό έδαφος
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Mar 5, 2018 15:26:10 GMT 2
το rth ενεργοποιείται στο 30% κι ας ειναι 4χλμ μακριά.
στο 15% κανει land οπου κι αν βρισκεται.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 5, 2018 15:28:19 GMT 2
το rth ενεργοποιείται στο 30% κι ας ειναι 4χλμ μακριά. στο 15% κανει land οπου κι αν βρισκεται. Προλαβαίνει να γυρίσει πάντως από τα 4κμ. Ισχύει αυτό που λες. Κάπου τις έδινα διαβάσει
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Mar 5, 2018 15:32:00 GMT 2
για κανενα λογο. στο 30% με rth η ταχυτητα πέφτει στα 8m/s..
|
|
|
Post by dream_master on Mar 5, 2018 15:44:07 GMT 2
παντως οταν φτασει στο 30% η ταχυτητα πεφτει στα 6m/s . σε rth και 30% δεν θυμαμαι καλα. Με τιποτα δεν προλαβαινει να γυριση απο 4km με 30%.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 5, 2018 17:45:40 GMT 2
παντως οταν φτασει στο 30% η ταχυτητα πεφτει στα 6m/s . σε rth και 30% δεν θυμαμαι καλα. Με τιποτα δεν προλαβαινει να γυριση απο 4km με 30%. Σωστά. Έχετε δίκιο. Είχα δει ένα βίντεο παλιά και δεν θυμώνουν. Με 47% προλαβαίνει όμως
|
|
|
Post by dream_master on Mar 5, 2018 18:26:51 GMT 2
το θεμα ομως ειναι να μην το προσγειωνεις τοσο κατω στην κοψυ του ξυριαφιου. στο 25% το πολυ πρεπει να ειναι κατω. παιζει φυσικα ρολο και ο ανεμος στην καταναλωση.
|
|
|
Post by argivale on Mar 5, 2018 18:31:58 GMT 2
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 6, 2018 7:11:53 GMT 2
Καλημερα, σημερα αλλαξε κατασταση Απο τελωνειο ζητανε αποδειξη αγορας η Paypall, τι να τους δειξω? Η αποδειξη που στειλανε απο Gearbest ειναι για γελια 27,50 ευρω Εντελως ασχετος με αυτα πως την στελνω την αποδειξη, μημως πρεπει να παω εγω εκει δεν εχω καμια ενημερωση....μενω κοντα στο αεροδρομιο Εγώ σε παρόμοια περίπτωση είχα δώσει την απόδειξη Paypal, αλλά χρειάστηκε να τους δώσω και το commercial invoice. Καλού-κακού ζήτα το commercial invoice από το Gearbest και πες τους ότι στο ζητά το τελωνείο. Φύλαξε όλες τις αποδείξεις του τελωνείου για να τα στείλεις μετά στο Gearbest για να σου επιστρέψουν τα έξοδα εκτελωνισμού. Καλημερα, εχτες παρελαβα το drone, τους εστειλα την αποδειξη του τελωνειου, 128 ευρω οι φοροι,με καινουριο ticket Απαντηση αναμενομενη, προσφερουν το 50% των φορων για επιστροφη... According to our website's policy,import taxes are solely customer’s responsibility. Please check this link www.gearbest.com/about/faq.html (If there is some problem receiving the delivery due to Customs) By placing an order with us, customer agrees to our terms and conditions www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html As you are our valued customer, we'd like to give you some compensation. We are able to refund 50% of the tax to your payment account. Could you confirm it? Πρεπει να παραδεχτω πως ειναι απιστευτοι διαπραγματευτες εως το τελος....δεν ξερω πως να το χειριστω, καμια ιδεα καθως τα Αγγλικα μου περιοριζονται μονο σε μεταφρασεις απο Google!
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 6, 2018 9:40:26 GMT 2
Φίλοι μου καλοί μου φίλοι. Έχετε κάτι δοκιμασμένο για να αυξήσω το σήμα της κεραίας της τηλεκατεύθυνσης; Για να βελτιώσω την απόσταση που πιάνει το live view. Έχω δει κάτι τέτοιο που στέλνω πιο κάτω. Ξέρει κανείς;
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 8, 2018 12:08:24 GMT 2
παιδια καλησπερα και απο εμενα.μολις πριν λιγο προχωρησα στην παραγγελια το xiaomi mi drone 4k απο gearbest και διαβαζοντας εδω το νημα ανοιξα αμεσως ενα ticket οπου λεω στους φιλους μας τους κινεζους να μην αλαξουν το shipping method.επελεξα free shipping to greece priority line .διαβαζοντας πιο πισω για το προβλημα ενος φιλου που του αλαξαν τον τροπο μεταφορας.λεω τωρα εγω οτι επειδη εχουν βαλει το priority line free shipping ισως, λεω ισως, προσπαθουν να κανουν καποιες ζαβολιες χαχαχα.τελος παντων .ειδωμεν.διαβασα για το προβλημα του φιλου απο εδω, οπως ειπα και γιαυτο προχωρησα σε αυτην την κινηση.ευχομαι να εκανα καλα.αντε τωρα να περιμενω την αφιξη και θα σας ενημερωσω.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 8, 2018 13:46:44 GMT 2
anto: Το free shipping priority line είναι με σιδηρόδρομο, οπότε θα κάνει 2 μήνες να έρθει. Τελωνείο δεν θα έχει, αλλά θα αργήσει. Οι περισσότεροι επιλέγουμε Priority Line / EU Express για να έρθει στο μήνα (συνήθως τόσο κάνει, άλλες φορές πιο γρήγορα αλλά και πιο αργά). Να δούμε τι θα σου γράψουν στο ticket.
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 8, 2018 14:11:43 GMT 2
η επιλογη που εβαλα ειναι αυτη :Europe Railway Priority Mail.απο οτι καταλαβαινω ειναι σιδηροδρομος.....και πηγα να πω καλο πασχα.τι καλο πασχα;εδω παμε για της παναγιας.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 8, 2018 14:13:42 GMT 2
μιλησα ειδη online και κρατησα ολη την συνομιλια και με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα αλαξη το priority line που επελεξα.ειδωμεν......
|
|
|
Post by Frontier on Mar 8, 2018 14:18:31 GMT 2
η επιλογη που εβαλα ειναι αυτη :Europe Railway Priority Mail.απο οτι καταλαβαινω ειναι σιδηροδρομος.....και πηγα να πω καλο πασχα.τι καλο πασχα;εδω παμε για της παναγιας. Ο σιδηρόδρομος χρησιμοποιείται και για βαριά αντικείμενα (π.χ scooters), είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος αλλά και η πιο αργή.
|
|