|
Post by tony3kala on Feb 22, 2018 20:40:16 GMT 2
Το κουπόνι σε ποιό μήνυμα είναι;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 22, 2018 21:52:37 GMT 2
Το κουπόνι σε ποιό μήνυμα είναι; Στο πρώτο μήνυμα σε αυτό το νήμα. Δυστυχώς όμως, εξαντλήθηκε το απόθεμα πολύ γρήγορα.
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 0:06:06 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 0:10:06 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 0:13:18 GMT 2
|
|
|
Post by vasilias on Feb 23, 2018 0:34:58 GMT 2
καλησπέρα και συγγνωμη, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ως μη ιδιοκτητης ποτέ κάποιου drone, θα ηθελα να σας ρωτησω με την εμπειρια σας,αξιζει να παρω το συγκεκριμένο drone ή να το σκεφτώ για dji? επισης,εχετε να μου προτεινεται λινκ κ καποια παρελκομενα που θα πρεπει να αγορασω? ευχαριστω
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 5:42:01 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 5:43:57 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 5:45:11 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 23, 2018 5:47:03 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Feb 23, 2018 19:22:42 GMT 2
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Feb 27, 2018 15:47:22 GMT 2
Αν και καθυστερημένα, 2 βιντεάκια από από τα Θεοφάνεια στην Πάρο στην περιοχή Πίσω Λιβάδι.
|
|
|
Post by tsarlam on Feb 27, 2018 23:05:27 GMT 2
Απαντηση στο ticket με απολυτη ψυχραδα ''Dear Charalampos, Thanks for your asking. PLease forgive us we couldn't send your order via DPD. Therefore,we change it into EMS. Hope this is clear for you. Πως ανοιγω case στο paypal...παω στην συναλλαγη με gearbest οπου εγινε η αγορα του drone και στη συνεχεια report a issue? εμπλεξα, και τα Αγγλικα μου ειναι χαλια... Σαν μήνυμα γράφεις "The supplier sent the item with a different shipping method from the one I chose and paid for WITHOUT MY CONSENT, which causes excessive import taxes and delivery delays." (ο προμηθευτής έστειλε το αντικείμενο με διαφορετική μέθοδο αποστολής από αυτήν που επέλεξα και πλήρωσα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, κάτι που δημιουργεί υψηλούς φόρους εισαγωγής και καθυστερήσεις παράδοσης). tsarlam : Εναλλακτικά, μπορείς να τους ζητήσεις - εφόσον άνοιξες ticket στο Gearbest - να σου πληρώσουν αυτοί το κόστος εκτελωνισμού. Αυτή είναι και η προτιμότερη μέθοδος - την υποστηρίζουν άλλωστε - παρά να καταφύγεις στο Paypal, αλλά προϋποθέτει να παραλάβεις το δέμα, να πληρώσεις ό,τι σου ζητήσουν από τα ΕΛ.ΤΑ και μετά να στείλεις στο Gearbest τις αποδείξεις για τους φόρους που πλήρωσες ώστε να σου επιστρέψουν τα χρήματα στο Paypal. Μολις εφτασε Ελλαδα το δεμα συμφωνα με το τον κωδικο παρακολουθησης απο ελτα track...και μπηκε τελωνειο οπως αναμενοταν, ενημερωνω το υπαρχον ticket στο Gearbest οτι περναει τελωνειο η περιμενω να εκτελωνισουν πρωτα και μετα στελνω αποδειξεις ?
|
|
|
Post by dream_master on Feb 27, 2018 23:30:46 GMT 2
θα τους στειλεις την αποδειξη απο το τελωνειο με το ποσο που πληρωσες οταν το παραλαβεις.
|
|
|
Post by tsarlam on Feb 28, 2018 12:42:54 GMT 2
Καλημερα, σημερα αλλαξε κατασταση Απο τελωνειο ζητανε αποδειξη αγορας η Paypall, τι να τους δειξω? Η αποδειξη που στειλανε απο Gearbest ειναι για γελια 27,50 ευρω Εντελως ασχετος με αυτα πως την στελνω την αποδειξη, μημως πρεπει να παω εγω εκει δεν εχω καμια ενημερωση....μενω κοντα στο αεροδρομιο
|
|
|
Post by Vako on Feb 28, 2018 14:14:05 GMT 2
Καλημερα, σημερα αλλαξε κατασταση Απο τελωνειο ζητανε αποδειξη αγορας η Paypall, τι να τους δειξω? Η αποδειξη που στειλανε απο Gearbest ειναι για γελια 27,50 ευρω Εντελως ασχετος με αυτα πως την στελνω την αποδειξη, μημως πρεπει να παω εγω εκει δεν εχω καμια ενημερωση....μενω κοντα στο αεροδρομιο Συνηθως ζητανε και τα δυο , γιατι συνηθως οι κινεζοι βαζουν γελοια ποσα που δεν τους πειθουν
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2018 14:41:41 GMT 2
Καλημερα, σημερα αλλαξε κατασταση Απο τελωνειο ζητανε αποδειξη αγορας η Paypall, τι να τους δειξω? Η αποδειξη που στειλανε απο Gearbest ειναι για γελια 27,50 ευρω Εντελως ασχετος με αυτα πως την στελνω την αποδειξη, μημως πρεπει να παω εγω εκει δεν εχω καμια ενημερωση....μενω κοντα στο αεροδρομιο Εγώ σε παρόμοια περίπτωση είχα δώσει την απόδειξη Paypal, αλλά χρειάστηκε να τους δώσω και το commercial invoice. Καλού-κακού ζήτα το commercial invoice από το Gearbest και πες τους ότι στο ζητά το τελωνείο. Φύλαξε όλες τις αποδείξεις του τελωνείου για να τα στείλεις μετά στο Gearbest για να σου επιστρέψουν τα έξοδα εκτελωνισμού.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 1, 2018 2:52:56 GMT 2
Γεια σας. Έχω το mi drone 4k εδώ και 17 μέρες. Έχω πρόβλημα με την κατάλληλη κάρτα μνήμης που βάζω στην κάμερα. Μου καταστρέφει βίντεο. Και δεν φαίνονται μετά στο λαπτοπ
|
|
|
Post by Frontier on Mar 1, 2018 4:08:54 GMT 2
Γεια σας. Έχω το mi drone 4k εδώ και 17 μέρες. Έχω πρόβλημα με την κατάλληλη κάρτα μνήμης που βάζω στην κάμερα. Μου καταστρέφει βίντεο. Και δεν φαίνονται μετά στο λαπτοπ Καλωσήρθες στην παρέα, Ποια κάρτα μνήμης χρησιμοποιείς; Οι προτεινόμενες κάρτες μνήμης είναι U1/U3 Class 10 από 16GB και άνω. Ποια έκδοση firmware έχεις για την Camera (το βλέπεις αυτό από το version information στην εφαρμογή με συνδεδεμένο το αεροσκάφος). Όπως τα περιγράφεις, μάλλον το πρόβλημα το έχει η κάρτα σου και όχι το Mi Drone.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 1, 2018 16:48:38 GMT 2
Η κάρτα είναι με τις προδιαγραφές που λες. Θα δω το update
Ειχαμε πτήση σήμερα. Αντιμετώπισα προβληματακια που με ανησύχησαν. Μόλις έκανα όλες προετοιμασίες για να ξεκινήσω το take off, έβαλα να δω τι βλέπει η κάμερα και δεν έδειχνε τίποτα. Μαύρο. Τα έκλεισα όλα και έκανα την διαδικασία από την αρχή. Μετά κομπλε, φαινόταν εικόνα. Όμως, μόλις τελείωσε το auto take off, έμεινε στο hover, και μου έβγαλε μήνυμα ότι αποσυνδέθηκε το κινητό από το RC. Ενώ είχα το καλώδιο κανονικά συνδεδεμένο. Δεν μπορούσα να κάνω καμιά κίνηση του αεροσκάφους. Απλά καθόταν στον ουρανό ακίνητο και μας κοιτάει. Μου ζηταγε να κάνω σύνδεση. Έβγαλα το καλώδιο από το κινητο και το ξαναεβαλα. Και μετά οκ. Συνέχισα την πτήση με λίγο φόβο βέβαια μετά από αυτό και στη συνέχεια, περίπου στα 100 απόσταση και 60 μέτρα ύψος, μου βγάζει Graph sig: None και χάνω το live view. Πάτησα την λειτουργία RTH για να με πλησιάσει λίγο το αεροσκάφος και οκ. αλλά είναι δυνατόν; Graph sig : None , στα 100 μέτρα απόσταση; Περίεργα πράγματα σήμερα . Παρακαλω την βοήθειά σας
|
|
|
Post by dream_master on Mar 1, 2018 16:55:36 GMT 2
μηπως πετας μεσα σε πολη και το πας πισω απο κτηρια , δεντρα η τσπ εμποδια? μηπως το εχεις ακριβως πανω απο το κεφαλι σου ? γιατι καθεσε κατω απο το drone και το σηκωσεις πχ 100 μετρα πιθανον ειναι να χασει το σημα. φυσικα παιζουν και αλλα ρολο οπως που κοιτανε οι κεραιες. Το RC πρεπει να ειναι καρφωμενο πανω στο σκαφος και οι κεραιες τερμα κατω.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 1, 2018 17:01:30 GMT 2
μηπως πετας μεσα σε πολη και το πας πισω απο κτηρια , δεντρα η τσπ εμποδια? μηπως το εχεις ακριβως πανω απο το κεφαλι σου ? γιατι καθεσε κατω απο το drone και το σηκωσεις πχ 100 μετρα πιθανον ειναι να χασει το σημα. φυσικα παιζουν και αλλα ρολο οπως που κοιτανε οι κεραιες. Το RC πρεπει να ειναι καρφωμενο πανω στο σκαφος και οι κεραιες τερμα κατω. "Καρφωμένο"; Γίνε λίγο πιο σαφής.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 1, 2018 17:02:29 GMT 2
μηπως πετας μεσα σε πολη και το πας πισω απο κτηρια , δεντρα η τσπ εμποδια? μηπως το εχεις ακριβως πανω απο το κεφαλι σου ? γιατι καθεσε κατω απο το drone και το σηκωσεις πχ 100 μετρα πιθανον ειναι να χασει το σημα. φυσικα παιζουν και αλλα ρολο οπως που κοιτανε οι κεραιες. Το RC πρεπει να ειναι καρφωμενο πανω στο σκαφος και οι κεραιες τερμα κατω. "Καρφωμένο"; Γίνε λίγο πιο σαφής. Με την αποσύνδεση του κινητού καμία ιδέα; Αυτό με τρόμαξε πιο πολύ. Δεν μπορούσα να; Ελέγξω το αεροσκαφος.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 1, 2018 17:13:42 GMT 2
θελω να πω, πως αν εσυ πχ εχει το RC να κοιταει προς τον βορρα και το σκαφος πηγαινει προς τον Νοτο η εστω λιγο λοξα μπορει να χασεις το σημα και στα 50 μετρα και σε ερημια να εισαι! Σκεψου οτι κατευθύνεις το drone με ενα laser και η ακτινα laser πρεπει να ειναι καρφωμενει πανω στο σκαφος και οχι σε αντιθετη κατευθυνση. Εγω το εχω παει 5.528 μετρα χωρις προβλημα. Το εχω δοκιμασει και μεσα σε κατηκημενη περιοχη και στα 600 μετρα μου εκανε αποσυνδεση για να φανταστεις τι ρολο παιζουν τα δεντρα και 4 οροφες πολυκατοικιες .
Οσον αφορα την αποσυνδεση , τι κινητο εχεις? μπορει να ηταν της στιγμης και να κρασαρε η εφαρμογη, προσωπικα δεν μου εχει τυχη ποτε να κανει αποσυνδεση το RC με το κινητο! Σε τετιες περιπτοσεις δεν χρειαζετε να πανικοβαλεσε , θελει ψυχρεμια. Μην το φοβασαι και να κρασαρι η εφαρμογη και να την κλεισης και να την ξανα ανοιξεις δεν υπαρχει κανενα θεμα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 2, 2018 0:27:09 GMT 2
θελω να πω, πως αν εσυ πχ εχει το RC να κοιταει προς τον βορρα και το σκαφος πηγαινει προς τον Νοτο η εστω λιγο λοξα μπορει να χασεις το σημα και στα 50 μετρα και σε ερημια να εισαι! Σκεψου οτι κατευθύνεις το drone με ενα laser και η ακτινα laser πρεπει να ειναι καρφωμενει πανω στο σκαφος και οχι σε αντιθετη κατευθυνση. Εγω το εχω παει 5.528 μετρα χωρις προβλημα. Το εχω δοκιμασει και μεσα σε κατηκημενη περιοχη και στα 600 μετρα μου εκανε αποσυνδεση για να φανταστεις τι ρολο παιζουν τα δεντρα και 4 οροφες πολυκατοικιες . Οσον αφορα την αποσυνδεση , τι κινητο εχεις? μπορει να ηταν της στιγμης και να κρασαρε η εφαρμογη, προσωπικα δεν μου εχει τυχη ποτε να κανει αποσυνδεση το RC με το κινητο! Σε τετιες περιπτοσεις δεν χρειαζετε να πανικοβαλεσε , θελει ψυχρεμια. Μην το φοβασαι και να κρασαρι η εφαρμογη και να την κλεισης και να την ξανα ανοιξεις δεν υπαρχει κανενα θεμα. Εντάξει ευχαριστώ. Κατατοπιστικοτατος. Δηλαδή αν πάει κάτι στραβά με το κινητό, βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο και όλα οκ; Και αν δεν γίνει ποτέ σύνδεση, απλά περιμένω να τελειώσει από μπαταρία και να προσγειωθεί μόνο του έτσι;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 2, 2018 0:38:41 GMT 2
το να βαλεις - βγαλεις το καλωδιο σε περιπτωση αποσυνδεσης συσκευης με RC δεν ξερω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος γιατι δεν μου εχει τυχη και ποτε .Θα σου απαντηση καλυτερα ο frontier σεν αυτο η καπιος αλλος που ξερει. Οσο για το αν κανει αποσυνδεση το RC με το σκαφος τοτε μπαινει σε auto return to home αυτοματα το σκαφος μεχρι να ξαναβρει το σημα και να ξανασυνδεθει και επειτα να του δωσεις νεες εντολες εσυ το τι θα κανει.
|
|
|
Post by petersea on Mar 2, 2018 1:02:56 GMT 2
Παίζει και το αν έχουμε επιλέξει στο κινητό γλώσσα τα Αγγλικά με τα προβλήματα στην εφαρμογή; θυμάμαι καλά η κάνω λάθος;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2018 7:38:31 GMT 2
Παίζει και το αν έχουμε επιλέξει στο κινητό γλώσσα τα Αγγλικά με τα προβλήματα στην εφαρμογή; θυμάμαι καλά η κάνω λάθος; Σε κάποια έκδοση της Mi Drone app - πρέπει να είναι πριν την 1.7 - εάν η γλώσσα του κινητού ήταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από Αγγλικά, το μενού IMU δεν λειτουργούσε (και κράσαρε την εφαρμογή). Έκτοτε πρέπει να έχει διορθωθεί, αλλά ούτως ή άλλως έχω Αγγγλική γλώσσα στο Mi Max 2 που χρησιμοποιώ για τις πτήσεις οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 2, 2018 7:52:56 GMT 2
το να βαλεις - βγαλεις το καλωδιο σε περιπτωση αποσυνδεσης συσκευης με RC δεν ξερω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος γιατι δεν μου εχει τυχη και ποτε .Θα σου απαντηση καλυτερα ο frontier σεν αυτο η καπιος αλλος που ξερει. Οσο για το αν κανει αποσυνδεση το RC με το σκαφος τοτε μπαινει σε auto return to home αυτοματα το σκαφος μεχρι να ξαναβρει το σημα και να ξανασυνδεθει και επειτα να του δωσεις νεες εντολες εσυ το τι θα κανει. Εμένα καθόταν και με κοιταγε από ψηλά. Χαχαχα. Δεν γύρισε σπιτάκι του το καημένο , όταν μου έγραψε phone disconected. Οκ, θα δοκιμάσω ξανά και θα επανέλθω
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2018 8:48:02 GMT 2
το να βαλεις - βγαλεις το καλωδιο σε περιπτωση αποσυνδεσης συσκευης με RC δεν ξερω αν ειναι οντως ο σωστος τροπος γιατι δεν μου εχει τυχη και ποτε .Θα σου απαντηση καλυτερα ο frontier σεν αυτο η καπιος αλλος που ξερει. Οσο για το αν κανει αποσυνδεση το RC με το σκαφος τοτε μπαινει σε auto return to home αυτοματα το σκαφος μεχρι να ξαναβρει το σημα και να ξανασυνδεθει και επειτα να του δωσεις νεες εντολες εσυ το τι θα κανει. Εμένα καθόταν και με κοιταγε από ψηλά. Χαχαχα. Δεν γύρισε σπιτάκι του το καημένο , όταν μου έγραψε phone disconected. Οκ, θα δοκιμάσω ξανά και θα επανέλθω Phone disconnected δεν σημαίνει ότι αποσυνδέθηκε η τηλεκατεύθυνση από το αεροσκάφος. Μπορείς να το ελέγξεις/πετάξεις κανονικά και χωρίς την εφαρμογή, ενώ όταν γυρίσεις τον διακόπτη στο χειριστήριο σε RTH, επιστρέφει αυτόματα. Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί έτσι ακριβώς.
|
|