|
Post by grigoris on Feb 11, 2018 0:03:18 GMT 2
Έχω το Xiaomi drone 4k και μετά από 4-5 πτήσεις και μετά από την τελευταία ομαλή προσγείωση, δεν ξεκινούν οι κινητήρες. Όλα τα άλλα λειτουργούν σωστά, τα 2 φωτάκια στο χειριστήριο είναι άσπρα και γράφει "Could take off". Γνωρίζει κάποιος κάτι για να διορθωθεί? Ή να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα ?
|
|
|
Post by engelo on Feb 11, 2018 7:16:50 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Feb 11, 2018 7:19:14 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Feb 11, 2018 11:46:36 GMT 2
Έχω το Xiaomi drone 4k και μετά από 4-5 πτήσεις και μετά από την τελευταία ομαλή προσγείωση, δεν ξεκινούν οι κινητήρες. Όλα τα άλλα λειτουργούν σωστά, τα 2 φωτάκια στο χειριστήριο είναι άσπρα και γράφει "Could take off". Γνωρίζει κάποιος κάτι για να διορθωθεί? Ή να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα ? αν πατησεις auto land ειτε απο την εφαρμογη ειτε απο το χειριστηριο ξεκινανε? το δοκιμασες?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 12, 2018 8:30:25 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού για CN έκδοση.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 13, 2018 20:50:31 GMT 2
Μικρή αναβάθμιση firmware για την NFZ, καμία άλλη αλλαγή (δεν βλέπω αλλαγές στην Χίο). Έκδοση NFZ 2036.
|
|
|
Post by tsarlam on Feb 13, 2018 22:48:47 GMT 2
Πριν μια εβδομαδα εκανα και εγω την παραγγελια για το drone, επελεξα να γινει απο κινεζικη αποθηκη με το κουπονι απο εδω (priority line eu express) η επιλογη μεταφορικης μεθοδου για αποφυγη τελωνειου, πληρωνοντας με paypal....προς μεγαλη απογοητευση μου αλλαξαν την μεθοδο μεταφορας με αυτη που τους βολευε καλυτερα , σε (SGEMSTO) που μεταφραζεται σε Sigapore Post EMS,με αυτο το tracking number EM807050017SG, Εχω την εντυπωση οτι ειναι πλεον σιγουρο το τελωνειο...το προβλημα ειναι πως αν μου ζητησουν αποδειξη αγορας τι θα τους δειξω? Οι Κιτρινοι φιλοι μας μου εστειλαν μια αποδειξη για 37,52 δολλαρια... Ανοιξα ticket με το προβλημα, ομως μαλλον πεσαμε σε Κινεζικες γιορτες..και γυρισε μια αυτοματοποιημενη απαντηση για την κατασταση της παραγγελιας, Ειναι κατι που μπορω να κανω η απλα το καταπινω και αυτο..
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 14, 2018 7:55:46 GMT 2
Μικρή αναβάθμιση firmware για την NFZ, καμία άλλη αλλαγή (δεν βλέπω αλλαγές στην Χίο). Έκδοση NFZ 2036. Υπάρχει κάπου που να λένε το change log του κάθε firmware; Φαντάζομαι να μην έχουν κόψει τις πτήσεις πάνω από θάλασσα....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2018 8:19:03 GMT 2
Πριν μια εβδομαδα εκανα και εγω την παραγγελια για το drone, επελεξα να γινει απο κινεζικη αποθηκη με το κουπονι απο εδω (priority line eu express) η επιλογη μεταφορικης μεθοδου για αποφυγη τελωνειου, πληρωνοντας με paypal....προς μεγαλη απογοητευση μου αλλαξαν την μεθοδο μεταφορας με αυτη που τους βολευε καλυτερα , σε (SGEMSTO) που μεταφραζεται σε Sigapore Post EMS,με αυτο το tracking number EM807050017SG, Εχω την εντυπωση οτι ειναι πλεον σιγουρο το τελωνειο...το προβλημα ειναι πως αν μου ζητησουν αποδειξη αγορας τι θα τους δειξω? Οι Κιτρινοι φιλοι μας μου εστειλαν μια αποδειξη για 37,52 δολλαρια... Ανοιξα ticket με το προβλημα, ομως μαλλον πεσαμε σε Κινεζικες γιορτες..και γυρισε μια αυτοματοποιημενη απαντηση για την κατασταση της παραγγελιας, Ειναι κατι που μπορω να κανω η απλα το καταπινω και αυτο.. Το EMS δυστυχώς έχει τελωνείο, αν δεν απαντήσουν στο ticket έγκαιρα (το ότι έδωσαν EMS κωδικό δεν σημαίνει ότι έχει φύγει κιόλας), άνοιξε case στο Paypal και ανέφερε την μονομερή αλλαγή μεθόδου αποστολής από τον πωλητή που δημιουργεί πρόβλημα. Η απόδειξη που σου έστειλαν (commercial invoice) θα σου ζητηθεί από τα ΕΛ.ΤΑ μόλις φθάσει Ελλάδα, οπότε την κρατάς. Το αν θα την δεχτούν βέβαια, είναι άλλο θέμα (εξαρτάται από τον τελωνειακό). Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό πάντως σε Mi Drone παραγγελία.
|
|
|
Post by tsarlam on Feb 14, 2018 11:40:08 GMT 2
Απαντηση στο ticket με απολυτη ψυχραδα ''Dear Charalampos, Thanks for your asking. PLease forgive us we couldn't send your order via DPD. Therefore,we change it into EMS. Hope this is clear for you. Πως ανοιγω case στο paypal...παω στην συναλλαγη με gearbest οπου εγινε η αγορα του drone και στη συνεχεια report a issue? εμπλεξα, και τα Αγγλικα μου ειναι χαλια...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2018 11:51:38 GMT 2
Απαντηση στο ticket με απολυτη ψυχραδα ''Dear Charalampos, Thanks for your asking. PLease forgive us we couldn't send your order via DPD. Therefore,we change it into EMS. Hope this is clear for you. Πως ανοιγω case στο paypal...παω στην συναλλαγη με gearbest οπου εγινε η αγορα του drone και στη συνεχεια report a issue? εμπλεξα, και τα Αγγλικα μου ειναι χαλια... Σαν μήνυμα γράφεις "The supplier sent the item with a different shipping method from the one I chose and paid for WITHOUT MY CONSENT, which causes excessive import taxes and delivery delays." (ο προμηθευτής έστειλε το αντικείμενο με διαφορετική μέθοδο αποστολής από αυτήν που επέλεξα και πλήρωσα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, κάτι που δημιουργεί υψηλούς φόρους εισαγωγής και καθυστερήσεις παράδοσης). tsarlam: Εναλλακτικά, μπορείς να τους ζητήσεις - εφόσον άνοιξες ticket στο Gearbest - να σου πληρώσουν αυτοί το κόστος εκτελωνισμού. Αυτή είναι και η προτιμότερη μέθοδος - την υποστηρίζουν άλλωστε - παρά να καταφύγεις στο Paypal, αλλά προϋποθέτει να παραλάβεις το δέμα, να πληρώσεις ό,τι σου ζητήσουν από τα ΕΛ.ΤΑ και μετά να στείλεις στο Gearbest τις αποδείξεις για τους φόρους που πλήρωσες ώστε να σου επιστρέψουν τα χρήματα στο Paypal.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2018 11:53:10 GMT 2
Μικρή αναβάθμιση firmware για την NFZ, καμία άλλη αλλαγή (δεν βλέπω αλλαγές στην Χίο). Έκδοση NFZ 2036. Υπάρχει κάπου που να λένε το change log του κάθε firmware; Φαντάζομαι να μην έχουν κόψει τις πτήσεις πάνω από θάλασσα.... Πως θα μπορούσαν να κόψουν πτήσεις πάνω από την θάλασσα; Το μόνο που άλλαξε είναι η NFZ, η οποία έχει καθαρά γεωγραφικό προσδιορισμό (συντεταγμένες) και όχι τοπογραφικό.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 14, 2018 20:36:18 GMT 2
εδω δεστε αχαχαχαχαχαχ κλαιωω
|
|
|
Post by engelo on Feb 14, 2018 20:58:03 GMT 2
χαχαχαχ γνωστός
|
|
|
Post by tsarlam on Feb 15, 2018 11:41:26 GMT 2
Frontier Σε ευχαριστω πολυ μολις μου ηρθε απαντηση στο ticket, και ζητανε να τους ενημερωσω εγκαιρα αν το δεμα περασει τελωνειο....εννοειται πως ζητησα να επιστρεψουν τουσ φορους αν περασει τελωνειο....και ξανα ευχαριστω!!!!
|
|
|
Post by petersea on Feb 15, 2018 20:31:20 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Feb 16, 2018 8:46:59 GMT 2
Καλό φαίνεται, αλλά δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα αν θα εγκαθίσταται η εφαρμογή Mi Drone από το Google Play Store (λογικά θα περνάει γιατί έχει Android 7, αλλά ποτέ δεν ξέρεις), όμως είναι συμβατή με αυτό και στην χειρότερη την περνάς με .APK αρχείο. Για την αγορά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτόν τον σύνδεσμο του FreeDrone.gr (καμία επιβάρυνση για εσένα), να επιλέξεις μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail για να μην έχεις θέματα με την παραλαβή εδώ Ελλάδα.
|
|
|
Post by petersea on Feb 16, 2018 9:48:19 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση , φυσικά υποστηρίζουμε την σελίδα μας !!!
|
|
|
Post by drazen on Feb 16, 2018 10:38:05 GMT 2
Καλημερα σε ολους,
Εχουμε πληροφορηση για ενδεχόμενο firmware update με νεα χαρακτηριστικα, οπως πχ follow me ;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 16, 2018 11:25:45 GMT 2
Καλημερα σε ολους, Εχουμε πληροφορηση για ενδεχόμενο firmware update με νεα χαρακτηριστικα, οπως πχ follow me ; Κάτι επίσημο όχι. Είχαν πει - πέρσι τον Αύγουστο τότε που η εκπρόσωπος της Fimi ήταν στο RCgroups - ότι θα το ενσωμάτωναν στην εφαρμογή μέχρι τέλος 2017, αλλά...
|
|
|
Post by dream_master on Feb 17, 2018 17:22:48 GMT 2
γυρω γυρω ολοι μαζι με 2 xiaomi! Αντε vako παρε και εσυ ενα να γινουμε 3!
|
|
|
Post by Vako on Feb 17, 2018 18:40:06 GMT 2
Τωρα περναω φαση dji..μετα την hubsaniasi. Βεβαια παιρνω χαπια και ελπιζω να περασει...αλλα xiaomi μονο με βαρια ψυχοφαρμακα θα ασχοληθω χαχαχαχαχαχαχα . Αλλα παντα κρυφοκοιταζω τα βιντεο με xiaomi χαχαχα ..φαντασου πηρα κινητο xiaomi μεχρι εκει ομως ειναι αρκετο προς το παρον!!!
|
|
|
Post by geomi85 on Feb 18, 2018 14:05:22 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι για την αγορά του mi drone και θα ήθελα να ξέρω αν στην πόλη μου πετάει, καθώς βλέπω NFZ στο Drone Aware σε μεγάλο μέρος...μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει στην περιοχή μου ? ευρύτερη περιοχή Κυπαρισσίας στην Μεσσηνία.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 18, 2018 14:13:14 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι για την αγορά του mi drone και θα ήθελα να ξέρω αν στην πόλη μου πετάει, καθώς βλέπω NFZ στο Drone Aware σε μεγάλο μέρος...μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει στην περιοχή μου ? ευρύτερη περιοχή Κυπαρισσίας στην Μεσσηνία. μπορεις να κατεβασεις στο κινητο σου την εφαρμογη Mi drone , να κανεις απλα ενα λογαριασμο και να μπεις μεσα να δεις τις NFZ της!
|
|
|
Post by tony3kala on Feb 18, 2018 14:18:36 GMT 2
Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή mi drone να πατήσεις connect later όταν ξεκινάει και να δεις αν είσαι σε no fly zone
|
|
|
Post by dream_master on Feb 19, 2018 14:18:05 GMT 2
πετωντας μαζι με τους χαρταετους.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 19, 2018 18:14:16 GMT 2
|
|
|
Post by argivale on Feb 22, 2018 12:05:46 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα!!! Χαρούμενος ιδιοκτήτης και εγώ του mi 4k εδώ και ένα μήνα περίπου!!! Καλώς σας βρήκα!!! και ας δούμε την θέα της Χαλκίδας από ψηλά και λίγο πάνω από τα σύννεφα!!! ωραιααα...και τωρα πως ανεβαζουμε φωτο;;; ασχετος χαχαχαχαχα!!!
|
|
|
Post by Frontier on Feb 22, 2018 13:13:15 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα!!! Χαρούμενος ιδιοκτήτης και εγώ του mi 4k εδώ και ένα μήνα περίπου!!! Καλώς σας βρήκα!!! και ας δούμε την θέα της Χαλκίδας από ψηλά και λίγο πάνω από τα σύννεφα!!! ωραιααα...και τωρα πως ανεβαζουμε φωτο;;; ασχετος χαχαχαχαχα!!! Καλωσήρθες στην παρέα. Εικόνες ανεβάζεις στο postimage.io και μετά βάζεις συνδέσμους εδώ.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 22, 2018 20:18:35 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα με σύνδεσμο και κουπόνι για μπαταρία από Banggood.com.
|
|