xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 3, 2018 11:07:35 GMT 2
Το 2030 το βάλετε; Διαβάζω οτι κάποιοι που το έχουν βάλει τις δημιουργεί προβήματα με την πτήση.
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Feb 3, 2018 12:39:07 GMT 2
τι τυπου προβληματα? πηγή?
|
|
|
Post by dream_master on Feb 3, 2018 13:15:30 GMT 2
και εγω εχω διαβασει στην offιcial page xiaomi mi drone στο facebook , γραφουν μερικοι οτι ειχα αποσυνδεσεις και πτωσεις με το τελευταιο firmware 2030 , τωρα δεν ξερω δεν την δοκιμασα ακομα εγω.
|
|
|
Post by dimtiris on Feb 3, 2018 13:48:43 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Και εγώ πλέον ιδιοκτήτης mi drone 4k. Στο drone όλα καλά,και το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ότι η εφαρμογή δεν έκανε με τίποτα format την sd. Έχω και παλιό card reader και δεν διάβαζε με τίποτα την κάρτα και η απελπισία μου τεράστια,πήγα αγόρασα καινούργιο card reader την διάβασε κανονικά την έκανα format και το drone κάνει πλέον εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα. Να ρωτήσω μόνο πιο πρόγραμμα επεξεργασίας video/photo χρησιμοποιείτε;
|
|
|
Post by dream_master on Feb 3, 2018 14:07:10 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Και εγώ πλέον ιδιοκτήτης mi drone 4k. Στο drone όλα καλά,και το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ότι η εφαρμογή δεν έκανε με τίποτα format την sd. Έχω και παλιό card reader και δεν διάβαζε με τίποτα την κάρτα και η απελπισία μου τεράστια,πήγα αγόρασα καινούργιο card reader την διάβασε κανονικά την έκανα format και το drone κάνει πλέον εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα. Να ρωτήσω μόνο πιο πρόγραμμα επεξεργασίας video/photo χρησιμοποιείτε; καλοριζικο και καλες πτησεις. προγραματα εχει πολλα πρωσοπικα χρησιμοποιω το videopad, αλλα εχει αλλα πολλη καλα οπως windows moview maker ,VSDC , και καπια καλυτερα και πιο περιπλοκα οπως sony vegas,adobe premerie.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 3, 2018 14:34:34 GMT 2
τι τυπου προβληματα? πηγή? Σε page στο FB.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 3, 2018 14:54:01 GMT 2
Το 2030 το βάλετε; Διαβάζω οτι κάποιοι που το έχουν βάλει τις δημιουργεί προβήματα με την πτήση. Δεν έχω πετάξει ακόμα με αυτό (o καιρός είναι χάλια), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το gimbal firmware να επηρεάζει τον Flight Controller, από τη στιγμή που είναι ξεχωριστά συστήματα και δεν αναβαθμίστηκε με την 2030 ούτε το firmware του FC ούτε της κάμερας. Στο RCgroups πάντως δεν βλέπω τέτοιες αναφορές εδώ και αρκετές σελίδες από όταν κυκλοφόρησε (και το πέρασε πολύς κόσμος) το 2030 gimbal firmware.
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Feb 3, 2018 21:14:48 GMT 2
τα προβλήματα στην πτήση δημιουργούνται συνήθως από την βλακεία των χειριστών. Απλά τα ρίχνουν στο λογισμικό για διάφορους λόγους, και κυρίως γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν πατάτα.
Ο άλλος είχε πτώση και τα έβαλε με την Fimi. τελικά αποδείχτηκε ότι πέταγε δίπλα από ανεμογεννήτριες.. Κάποιος είχε πτώση γιατί δεν είχε κουμπώσει καλά την μπαταρία. Πολλά έχουμε δει.
Δεν λέω ότι δεν έχουν βγει firmware με προβλήματα, απλά πολλά ακούς και δεν ξέρεις τι χρήση έχει κάνει ο καθένας.
|
|
|
Post by dimtiris on Feb 4, 2018 12:51:28 GMT 2
Μετά την παραλαβή του drone πιάστηκα να διαβάσω τη γράφουν σε άλλα ελληνικά φορουμ για τα προβλήματα μιας και η μόνη πληροφόρηση μου ήταν απο εδώ και απο το κανάλι του Frontier στο youtube. Μπορώ να πω ότι φρίττω με αυτά που διαβάζω,φτάνουν σε σημείο μαύρης διαφήμισης,εάν είχα μπει σε διαφορετικό φορουμ αντι για εδώ μάλλον δεν θα το είχα αγοράσει. Ειδικά ο χαμός που γίνετε με το χρώμα του κουτιού παραλαβής. Αυτό με το κουτί το διάβασα κι εδώ αλλά δεν περίμενα τέτοια δαιμονοποίηση,απο την άλλη εμένα ήρθε σε καφέ κουτί αλλά μέσα είχε το legit κουτί της xiaomi και όχι αφρολεξ.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 4, 2018 13:05:32 GMT 2
dimitris: Όπως έγραψε και ο silent παραπάνω, δυστυχώς παίζει πολλή παραπληροφόρηση είτε λόγω άγνοιας/ασχετοσύνης είτε για άλλους λόγους (κρυφοί ή φανεροί έμποροι). Προσωπικά δεν είμαι έμπορος - άρρωστος με το hobby είμαι - και το Mi Drone 4K το έχω από τον Ιούνιο χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα (από τότε έχουν αγοράσει αρκετοί φίλοι και γνωστοί εδώ στο forum αλλά και στην Χίο που διαμένω και όλοι είναι ευχαριστημένοι). Ακόμα και αυτά που ήρθαν με καφέ κουτί με αφρολέξ ήταν εντάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συνειδητοποιημένη αγορά από Κίνα με την Xiaomi επισήμως να μην το πουλά εκτός Κίνας, άρα επιλέγουμε κατάστημα που να έχει κάποια υποστήριξη και πάντα πληρωμή με Paypal. Εννοείται ότι και αυτό έχει τα θέματά του - όπως όλα - αλλά πιστεύω (και αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη πτήση που έκανα μαζί με το Phantom 4 Pro) ότι για τα χρήματά του είναι πάρα πολύ καλό.
|
|
|
Post by kerinoma on Feb 4, 2018 17:41:06 GMT 2
Γνωρίζει κάποιος να πει αν υπάρχουν ακόμα κουπόνια σε ισχύ για αγορά καθώς αυτά που ανά γράφονται στη πρώτη σελίδα μου γράφει ότι δεν έχουν ισχυ. Σας έυχαριστω.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 4, 2018 18:06:13 GMT 2
Μολις γυρισα απο δοκιμαστικη πτηση με το firm update 2030 του gimbal. Σε μια χαλαρη πτηση στα 1000 μετρα δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα , δοκιμαστηκε και το RTH 3 φορες αψογο και αυτο κανενα προβλημα. Ο οριζοντας οντως εχει φτιαξει μετα το update. Διαβαζω εδω και μερες στο group xiaomi official οτι αρκετοι ειχαν προβλημα στην πτηση(χανανε το σημα περαν των 500 μετρων), στο RTH, και πτωσεις ταυτοχρονα. Εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο σε καμια περιπτωση αφου το πηγα και 1km χαλαρα με καλο σημα.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 4, 2018 18:26:28 GMT 2
Όταν υπάρχει week σήμα στη fpv τι να κοιτάξω;
|
|
|
Post by dream_master on Feb 4, 2018 18:34:36 GMT 2
Όταν υπάρχει week σήμα στη fpv τι να κοιτάξω; αναλογως. μπορει να φταινε τυχον παρεμβολες, μπορει να φτεει οτι πετας μπροστα απο εμποδια δηλαδη κτηρια δεντρα , μπορει να φταει το πως εχεις τις κεραιες η πως σημαδευεις το σκαφος με το RC. για να σου δωσο να καταλαβεις αν το σηκωσεις εμσα στην πολη και το κατεβασεις πολυ χαμηλα πισω απο μια πολυκατοικια πχ εκει θα χασει το σημα της εικονας και ας εισαι και 20 μετρα σε αποσταση.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 4, 2018 18:59:31 GMT 2
Και μια περίεργη ερώτηση... Όταν γυρίσουμε σπίτι, φορτίζουμε την μπαταρία. Μετά την βάζουμε δίπλα στο drone ή την βάζουμε μέσα στο drone μέχρι την επόμενη πτήση που μπορεί να είναι σε μια εβδομάδα;
|
|
|
Post by dream_master on Feb 4, 2018 19:04:15 GMT 2
Εφοσον πεταξεις σε μια εβδομαδα την φορτιζεις μεχρι το 60% και την αφηνεις ετσι , και οταν πεταξεις την φορτιζεις φουλ! Δεν εχει σημασια αν ειναι μεσα στο σκαφος η εξω απο αυτο. Εγω πρωσοπικα την βαζω μεσα στο σκαφος για να μην μενει ανοιχτο το μεσα μερος του σκαφους και παιρνει σκονες.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 4, 2018 20:32:42 GMT 2
Γνωρίζει κάποιος να πει αν υπάρχουν ακόμα κουπόνια σε ισχύ για αγορά καθώς αυτά που ανά γράφονται στη πρώτη σελίδα μου γράφει ότι δεν έχουν ισχυ. Σας έυχαριστω. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο κουπόνι που να κάνει (σημαντική) έκπτωση. Αν βρεθεί κάτι πάντως, θα δημοσιευτεί εδώ.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 4, 2018 21:16:53 GMT 2
Εφοσον πεταξεις σε μια εβδομαδα την φορτιζεις μεχρι το 60% και την αφηνεις ετσι , και οταν πεταξεις την φορτιζεις φουλ! Δεν εχει σημασια αν ειναι μεσα στο σκαφος η εξω απο αυτο. Εγω πρωσοπικα την βαζω μεσα στο σκαφος για να μην μενει ανοιχτο το μεσα μερος του σκαφους και παιρνει σκονες. Το 60% πόσα λαμπάκια είναι; 3; Η μπαταρία δεν είναι έξυπνη; Δηλαδή δεν πρέπει να την φορτίζουμε στο τέρμα και αυτή αν δεν χρησιμοποιηθεί μπαίνει μόνη της σε λειτουργία storage;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 4, 2018 21:43:33 GMT 2
Εφοσον πεταξεις σε μια εβδομαδα την φορτιζεις μεχρι το 60% και την αφηνεις ετσι , και οταν πεταξεις την φορτιζεις φουλ! Δεν εχει σημασια αν ειναι μεσα στο σκαφος η εξω απο αυτο. Εγω πρωσοπικα την βαζω μεσα στο σκαφος για να μην μενει ανοιχτο το μεσα μερος του σκαφους και παιρνει σκονες. Το 60% πόσα λαμπάκια είναι; 3; Η μπαταρία δεν είναι έξυπνη; Δηλαδή δεν πρέπει να την φορτίζουμε στο τέρμα και αυτή αν δεν χρησιμοποιηθεί μπαίνει μόνη της σε λειτουργία storage; Ναι, 3 LED σταθερά είναι 60%. Η μπαταρία είναι έξυπνη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να την φορτίζεις στο 100% εάν δεν πρόκειται να πετάξεις, μόνο και μόνο για να αποφορτιστεί μόνη της στο 50-60% μετά από κάποιο διάστημα. Με το να την φορτίζεις πλήρως και να την αφήνεις να ξεφορτίζει χωρίς να πετάς, απλά αναλώνεις τους διαθέσιμους κύκλους φόρτισής της άδικα.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 4, 2018 23:25:19 GMT 2
ενημερωση κουπονιου (XMD4K12) για china warehouse CN plug στα 349 ευρω
|
|
|
Post by dream_master on Feb 5, 2018 15:06:48 GMT 2
ενα χθεσινο βιντεακι μου μετα το gimbal firmware update 2030.
|
|
|
Post by petersea on Feb 5, 2018 19:46:31 GMT 2
ενημερωση κουπονιου (XMD4K12) για china warehouse CN plug στα 349 ευρω Συχωρέστε την άγνοια μου αλλά πως το πετυχαίνουμε αυτό, έχω μια ιδέα αλλά θέλω να το σιγουρέψω, ευχαριστώ πολύ Έκανα μια προσπάθεια το έβαλα στο καλάθι του έβαλα τον κωδικό και μετά έπρεπε να κάνω σύνδεση στο pay pal και δεν το συνέχισα γιατί δεν μου έβγαλε επιλογή αποστολής και το διέγραψα θα ήθελα τα φώτα σας ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Feb 5, 2018 21:14:30 GMT 2
ενημερωση κουπονιου (XMD4K12) για china warehouse CN plug στα 349 ευρω Συχωρέστε την άγνοια μου αλλά πως το πετυχαίνουμε αυτό, έχω μια ιδέα αλλά θέλω να το σιγουρέψω, ευχαριστώ πολύ Έκανα μια προσπάθεια το έβαλα στο καλάθι του έβαλα τον κωδικό και μετά έπρεπε να κάνω σύνδεση στο pay pal και δεν το συνέχισα γιατί δεν μου έβγαλε επιλογή αποστολής και το διέγραψα θα ήθελα τα φώτα σας ευχαριστώ Πηγαίνετε στο πρώτο μήνυμα του νήματος και από υπολογιστή πατήστε στο link που λέει για αγορά από αποθήκη Κίνας. Εκεί, θα σας βγάλει την σελίδα προϊόντος όπου στο κάτω μέρος θα πρέπει να προτείνει (είναι ενσωματωμένο μέσα στο σύνδεσμο αγοράς) η σωστή μέθοδος αποστολής (Priority Line). Βάζετε το προϊόν στο καλάθι, μπαίνετε στο καλάθι και εκεί βάζετε το κουπόνι στο πεδίο που έχει για κωδικό προσφοράς και πατάτε apply. Με το που αλλάξει η τιμή πατάτε ακριβώς από κάτω που λέει "Continue to checkout" και στην οθόνη που ακολουθεί επιλέγετε (αν δεν είναι ήδη επιλεγμένη) την μέθοδο αποστολής EU express (είναι η Priority Line με άλλο όνομα). Ολοκληρώνετε την αγορά πατώντας το κουμπί για το Paypal.
|
|
|
Post by petersea on Feb 5, 2018 22:42:35 GMT 2
Συχωρέστε την άγνοια μου αλλά πως το πετυχαίνουμε αυτό, έχω μια ιδέα αλλά θέλω να το σιγουρέψω, ευχαριστώ πολύ Έκανα μια προσπάθεια το έβαλα στο καλάθι του έβαλα τον κωδικό και μετά έπρεπε να κάνω σύνδεση στο pay pal και δεν το συνέχισα γιατί δεν μου έβγαλε επιλογή αποστολής και το διέγραψα θα ήθελα τα φώτα σας ευχαριστώ Πηγαίνετε στο πρώτο μήνυμα του νήματος και από υπολογιστή πατήστε στο link που λέει για αγορά από αποθήκη Κίνας. Εκεί, θα σας βγάλει την σελίδα προϊόντος όπου στο κάτω μέρος θα πρέπει να προτείνει (είναι ενσωματωμένο μέσα στο σύνδεσμο αγοράς) η σωστή μέθοδος αποστολής (Priority Line). Βάζετε το προϊόν στο καλάθι, μπαίνετε στο καλάθι και εκεί βάζετε το κουπόνι στο πεδίο που έχει για κωδικό προσφοράς και πατάτε apply. Με το που αλλάξει η τιμή πατάτε ακριβώς από κάτω που λέει "Continue to checkout" και στην οθόνη που ακολουθεί επιλέγετε (αν δεν είναι ήδη επιλεγμένη) την μέθοδο αποστολής EU express (είναι η Priority Line με άλλο όνομα). Ολοκληρώνετε την αγορά πατώντας το κουμπί για το Paypal. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες , έγινε η αγορά 362.75 βγήκε τελικά, τώρα αναμένουμε την άφιξη του εργαλείου και μετά θα αποκτήσετε άλλον ένα μπελά να σας ζαλίζει με ερωτήσεις χα χα χα
|
|
|
Post by Frontier on Feb 6, 2018 8:34:14 GMT 2
Καλορίζικο και καλές πτήσεις.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 6, 2018 9:12:52 GMT 2
Νέα έκδοση της εφαρμογής (τουλάχιστον για Android) Mi Drone, μοναδική καταγεγραμμένη αλλαγή η προσθήκη δυνατότητας αναβάθμισης firmware του handheld gimbal.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 6, 2018 17:17:05 GMT 2
Πολύ μικρή και γρήγορη δοκιμή του 2030 gimbal firmware, απογείωση από την ταράτσα του σπιτιού (έχει κλίση κοντά 5 μοίρες), κανένα πρόβλημα με τον ορίζοντα (δεν είχα έτσι και αλλιώς).
|
|
|
Post by petersea on Feb 8, 2018 11:52:27 GMT 2
Ηρθε σημερα η τσαντα για το xiaomi μετα απο 2 μηνες. Καλορίζικη , λέω να την αγοράσω και εγώ πια μέθοδο αποστολής επέλεξες ;γιατί με Priority Line ανεβαίνει αρκετά η τιμή
|
|
|
Post by dream_master on Feb 8, 2018 14:49:13 GMT 2
εγω ειχα και αλλα πραγματα στην παραγγελια και ετσι μπορουσα να βαλω priority line . σκετη την τσαντα με priority line δεν την στελνουν. Βαλε registered belgium post
|
|
|
Post by dream_master on Feb 8, 2018 15:44:21 GMT 2
|
|