|
Post by engelo on Jan 20, 2018 21:37:03 GMT 2
Εγώ σήμερα έκανα δοκιμαστική πτήση...
Στα θετικά είναι η ταχύτητα, η ποιότητα κατασκευής και η πολύ καλή ποιότητα κάμερας (αν και κάπως σκοτεινή)
Στα αρνητικά είναι ο θόρυβος και η δόνηση που σε τρομάζει σε σχέση με τα mavic !!! αλλά πολύ vfm drone !!!
η ΤΑΧΥΤΗΤΑ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ όπως το mavic στο sport mode !!
Αρκετά καλό... όπως έχω ξαναπει.. αν η xiaomi συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, θα καταπιεί τη DJI που τελευταια έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις με τα φθηνά μοντέλα της !!!!
Μπραβο ΜΙ
|
|
|
Post by engelo on Jan 20, 2018 21:40:23 GMT 2
Με το καλώδιο δεν κατάφερα να το συνδέσω ΠΟΤΕ με το ipad..
επίσης η εφαρμογή δεν υποστηρίζει tablet mode στην apple με αποτέλεσμα να είναι η phone εκδοση. 2x... πάμε για tablet android
|
|
|
Post by Frontier on Jan 20, 2018 22:22:52 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με κουπόνι για το handheld gimbal.
|
|
|
Post by tony3kala on Jan 23, 2018 18:55:07 GMT 2
Καλησπέρα σας Υπάρχει κάποιο κατάστημα από.Κίνα να στέλνει μπαταρία και χωρίς τελωνείο; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by dream_master on Jan 24, 2018 16:46:04 GMT 2
πριν λιγο εκανα μια μικρη πτηση εξω απο το σπιτι μου με το mi drone. Το περιεργο ειναι οτι δεν οπλιζαν με τιποτα τα μοτερ χειροκινητα με τα sticks. Μονο με το auto-land του RC και της app οπλιζαν και σηκωνοταν. Με το throtle stick τερμα κατω κανονικα εσβηναν παντως. Το περιεργο παντως ειναι οτι πριν πεταξω ανοιγωντας το RC χτυπουσε το alarm συνεχεια και μου ζητησε caribration RC. το εκανα κανονικα , τωρα δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος στο RC calibration . οταν λεει να κουνησουμε τα στικ πανω αριστερα , κατω δεξια ενοει μονο αυτην την κινηση σωστα? γιατι ειδα και καπια βιντεο που τα κανουν γυρω γυρω τα στικ.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 24, 2018 19:55:54 GMT 2
Κάνε καλιμπράρισμα κινώντας τα stick γύρω-γύρω, καλύπτοντας όλες τις κατευθύνσεις. Αυτά που περιγράφεις - αδυναμία οπλίσματος των μοτέρ - υποδηλώνουν σφάλμα στην οριοθέτηση των τερματικών και μηδενικών σημείων της Τ/Κ (δηλ. δεν ξέρει σε ποιο σημείο π.χ στο throttle είναι 0% και που 100%).
|
|
|
Post by dream_master on Jan 24, 2018 20:23:43 GMT 2
Ναι αυτο υποψιαστηκα και γω, αυριο με το καλο θα το ξαναδω. Τα στικ στο calibration ποσες στροφες να τα κανω; 2 ειναι αρκετα ετσι; Ταυτοχρονα λες να τα κανω η ενα ενα ;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 24, 2018 20:31:31 GMT 2
2-3 φορές ταυτόχρονα και είσαι εντάξει.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 25, 2018 0:23:13 GMT 2
μολις το εκανα οπως μου ειπες Frontier , το δοκιμασα κιολας . Τωρα δουλευει κομπλε. ευχαριστω.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Jan 25, 2018 18:37:46 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, σήμερα μου ήρθε το Mi Drone και ξαναείδα τα video του Frontier (τα είχα δει όταν είχα πάρει και το hubsan!) Να 'σαι καλά!!! Ερώτηση για την μπαταρία. Κάπου είδα / διάβασα δεν θυμάμαι καλά ότι πρέπει να το κατεβάζουμε όταν πάει στο 30% για να μην χαλάσει η μπαταρία. Ισχύει αυτό; Έχει autolanding όταν φτάσει κάτω από κάποιο όριο;
Και μια θεωρητική ερώτηση... Έστω ότι ισχύει το 30% προσγείωση για να μην χαλάσει η μπαταρία. Μας μένει ένα 70% για πτήση. Υπό ιδανικές συνθήκες αυτό το 70% πόση ώρα πτήσης είναι;
|
|
|
Post by tsarlam on Jan 25, 2018 18:39:15 GMT 2
Καλησπερα καλως σας βρηκα, ευχαριστω πολυ τον dream Master για την προσκληση καθως δεν γνωριζα την υπαρξη του forum ...θελω την βοηθεια σας για αγορα drone χωρις τελωνειο,καθως και συντομη μεταφορα του ,δεν εχω υπομονη για να περιμενω 1.2 μηνες...
|
|
|
Post by dream_master on Jan 25, 2018 19:08:42 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, σήμερα μου ήρθε το Mi Drone και ξαναείδα τα video του Frontier (τα είχα δει όταν είχα πάρει και το hubsan!) Να 'σαι καλά!!! Ερώτηση για την μπαταρία. Κάπου είδα / διάβασα δεν θυμάμαι καλά ότι πρέπει να το κατεβάζουμε όταν πάει στο 30% για να μην χαλάσει η μπαταρία. Ισχύει αυτό; Έχει autolanding όταν φτάσει κάτω από κάποιο όριο; Και μια θεωρητική ερώτηση... Έστω ότι ισχύει το 30% προσγείωση για να μην χαλάσει η μπαταρία. Μας μένει ένα 70% για πτήση. Υπό ιδανικές συνθήκες αυτό το 70% πόση ώρα πτήσης είναι; καλοριζικο και καλες πτησεις. Ναι ειναι καλο στο 30% με 25% να το καταιβαζεις για να μην πας την μπαταρια στα ορια της. Οταν φτασει το ποσοστο της μπαταριας στο 30% σε βγαζει μυνημα Low battery, please land immediately και η ταχυτητα του σκαφους παει αυτοματα στα 6 m/s. Στο 15% κανει automatically landing , δηλαδη αυτοματη προσγειωση πανω απο το σημειο που βρισκετε. στο automatically landing μπορεις παλι να το πηγαινεις μπρος πισω , δεξια αριστερα αλλα ταυτοχρονα αυτο θα καταιβενει αυτοματα.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 25, 2018 19:20:24 GMT 2
Καλησπερα καλως σας βρηκα, ευχαριστω πολυ τον dream Master για την προσκληση καθως δεν γνωριζα την υπαρξη του forum ...θελω την βοηθεια σας για αγορα drone χωρις τελωνειο,καθως και συντομη μεταφορα του ,δεν εχω υπομονη για να περιμενω 1.2 μηνες... καλως ηρθες , Θα σε κατατοπισει πιο καλα ο Frontier απο που να το παρεις και πως, μολις μπει , γιατι τωρα τελευταια εχει γινει χαμος λιγο με τις αποθηκες και τα Links .
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Jan 25, 2018 19:59:18 GMT 2
Πόση ώρα πτήσης (ας πούμε με ιδανικές συνθήκες) είναι το 70% της μπαταρίας;
|
|
|
Post by dream_master on Jan 25, 2018 20:01:58 GMT 2
22 λεπτα ανετα,δεν ειναι μονο και η ιδανικες συνθηκες καιρου. και πως θα το πηγαινεις εσυ παιζει ρολο . αλλα στο Normal 22 λεπτα θυμαμαι πιο παλια που το ειχα μετρηση.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 25, 2018 21:30:42 GMT 2
Καλησπερα καλως σας βρηκα, ευχαριστω πολυ τον dream Master για την προσκληση καθως δεν γνωριζα την υπαρξη του forum ...θελω την βοηθεια σας για αγορα drone χωρις τελωνειο,καθως και συντομη μεταφορα του ,δεν εχω υπομονη για να περιμενω 1.2 μηνες... Καλωσήρθες στην παρέα. Στο forum των προσφορών υπάρχουν πολλές επιλογές, σχεδόν όλα στέλνονται με priority line / EU express χωρίς θέματα τελωνείου, αλλά πάλι εξακολουθούν να έρχονται από Κίνα και θέλουν 20-30 ημέρες. Κάποια υπάρχουν και σε Ευρωπαϊκές αποθήκες και έρχονται πιο γρήγορα (15 ημέρες), αλλά έχουν υψηλότερη τιμή απ'ότι στην Κίνα και μεταφορικά. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Κόστος;
|
|
|
Post by tsarlam on Jan 26, 2018 10:55:07 GMT 2
Λαθος μου που δεν ανεφερα ποιο drone θελω....μιλαω για το xiaomi 4k....Ειναι ενταξει να κανω την αγορα με βαση στο πρωτο post του νηματος εδω με την επιλογη για την EU έκδοση (αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη, χωρίς τελωνείο), με το κουπόνι ChristmasGBGR32? Με την επιβεβαιωση κανω την αγορα αμεσως...ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα με τα επαναλαμβανομενα μου....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 26, 2018 14:05:06 GMT 2
Λαθος μου που δεν ανεφερα ποιο drone θελω....μιλαω για το xiaomi 4k....Ειναι ενταξει να κανω την αγορα με βαση στο πρωτο post του νηματος εδω με την επιλογη για την EU έκδοση (αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη, χωρίς τελωνείο), με το κουπόνι ChristmasGBGR32? Με την επιβεβαιωση κανω την αγορα αμεσως...ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα με τα επαναλαμβανομενα μου.... Ναι, ο σύνδεσμος αγοράς από Ευρωπαϊκή αποθήκη και το κουπόνι έκπτωσης λειτουργούν κανονικά, μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην αγορά από υπολογιστή.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 27, 2018 13:40:57 GMT 2
ενημερωση κουπονιου (ChristmasGBGR78) για Ευρωπαικη αποθηκη G-W-5 US PLUG τελικη 363
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Jan 27, 2018 16:43:17 GMT 2
Frontier στο βίντεο λες για καλιμπραρισμα αριστερόστροφο. Βλέπω στο drone αλλά και σε άλλα βίντεο που το κάνουν δεξιόστροφα. Μήπως κανείς λάθος;
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Jan 27, 2018 16:48:52 GMT 2
Επίσης να αναφέρω πως στη πρώτη μου πτήση με αυτό το drone, η μπαταρία κράτησε 15 λεπτά μέχρι που να φτάσει στο 30%. Η ταχύτητα πτήσης ήταν 10μ/sec. Μου φάνηκε λίγο σε σχέση με το hubsan 501ss που είχα... Εκείνο μου έδειξε 22 λεπτά.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 27, 2018 16:56:26 GMT 2
Frontier στο βίντεο λες για καλιμπραρισμα αριστερόστροφο. Βλέπω στο drone αλλά και σε άλλα βίντεο που το κάνουν δεξιόστροφα. Μήπως κανείς λάθος; Με όποια κατεύθυνση και να κάνεις το καλιμπράρισμα, εφόσον αυτό γίνεται μακριά από μεταλλικά αντικείμενα, θα γίνει σωστά. Άλλοι κάνουν καλιμπράρισμα ανάποδα απ'ότι λέει η εφαρμογή - ξεκινούν δηλ. από την κατακόρυφη κατεύθυνση - και πάλι γίνεται. Η μπαταρία για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει κατά την απογείωση να έχει τουλάχιστον 20 βαθμούς κελσίου, οποιαδήποτε μικρότερη θερμοκρασία (και λόγω κρύου) επιδρά στην διάρκειά της. Το H501s έχει πολύ πιο απλή μπαταρία από το Mi 4K, ενώ και σαν αεροσκάφος έχει πολύ μικρότερες απαιτήσεις από το Mi 4K, οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 27, 2018 17:01:24 GMT 2
Επίσης να αναφέρω πως στη πρώτη μου πτήση με αυτό το drone, η μπαταρία κράτησε 15 λεπτά μέχρι που να φτάσει στο 30%. Η ταχύτητα πτήσης ήταν 10μ/sec. Μου φάνηκε λίγο σε σχέση με το hubsan 501ss που είχα... Εκείνο μου έδειξε 22 λεπτά. πριν λιγο εκανα μια χαλαρη πτηση , 33% στα 16 λεπτα πτησης ειχα και εγω.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Jan 27, 2018 18:04:12 GMT 2
Frontier στο βίντεο λες για καλιμπραρισμα αριστερόστροφο. Βλέπω στο drone αλλά και σε άλλα βίντεο που το κάνουν δεξιόστροφα. Μήπως κανείς λάθος; Με όποια κατεύθυνση και να κάνεις το καλιμπράρισμα, εφόσον αυτό γίνεται μακριά από μεταλλικά αντικείμενα, θα γίνει σωστά. Άλλοι κάνουν καλιμπράρισμα ανάποδα απ'ότι λέει η εφαρμογή - ξεκινούν δηλ. από την κατακόρυφη κατεύθυνση - και πάλι γίνεται. Η μπαταρία για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει κατά την απογείωση να έχει τουλάχιστον 20 βαθμούς κελσίου, οποιαδήποτε μικρότερη θερμοκρασία (και λόγω κρύου) επιδρά στην διάρκειά της. Το H501s έχει πολύ πιο απλή μπαταρία από το Mi 4K, ενώ και σαν αεροσκάφος έχει πολύ μικρότερες απαιτήσεις από το Mi 4K, οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση. Και τα 2 drones που πήρα (hubsan 501ss -πρώην + mi drone 4k -νυν ) είδα πρώτα τα video σου και μετά τα πήρα! Μπράβο σου φίλε, συνέχισε την καλή δουλειά!!!!
|
|
|
Post by dream_master on Jan 27, 2018 18:51:08 GMT 2
Το σημειο που εγινε το range test των 5.528 μέτρων απο ψηλα.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 27, 2018 21:37:35 GMT 2
Η δοκιμή που αρκετοί περιμένατε: Xiaomi Mi Drone 4K vs DJI Phantom 4 Professional. Απολαύστε
|
|
|
Post by dream_master on Jan 30, 2018 17:40:40 GMT 2
μου ηρθε σημερα update για το gimbal . Πιθανον ειναι το 2030 που λενε ολοι οτι και καλα φτιαχνει τον οριζοντα. το εκανε κανεις?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 30, 2018 20:20:57 GMT 2
μου ηρθε σημερα update για το gimbal . Πιθανον ειναι το 2030 που λενε ολοι οτι και καλα φτιαχνει τον οριζοντα. το εκανε κανεις? Δεν το έχω περάσει ακόμα, θα το περάσω αν και δεν με βλέπω να πετάω αυτό το Σ/Κ (πάλι) για να το δοκιμάσω
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Feb 2, 2018 9:02:17 GMT 2
Όταν φορτίζουμε μπαταρία (για 100%) περιμένουμε να ανάψουν σταθερά όλα τα λαμπάκια ή περιμένουμε το επόμενο βήμα να σβήσουν όλα τα λαμπάκια;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 2, 2018 11:30:11 GMT 2
Όταν φορτίζουμε μπαταρία (για 100%) περιμένουμε να ανάψουν σταθερά όλα τα λαμπάκια ή περιμένουμε το επόμενο βήμα να σβήσουν όλα τα λαμπάκια; Όταν σβήσουν όλα τα LED, τότε έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση.
|
|