|
Post by Frontier on Dec 21, 2017 17:04:22 GMT 2
σε GPS mode ειναι 16m/s ο περιορισμος. Τουλαχιστον τοσο λεει στην εφαρμογη και το εχω παει μετα απο πολλες δοκιμες. σε Atti mode λεει μεχρι 20m/s . τωρα σε vpu mode δεν ξερω αν αλαζει κατι μονο. Στην έκδοση 1.7 της Android εφαρμογής, το όριο ήταν 20m/s σε GPS mode (δεν το έβαλα ποτέ εκεί), δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει από τότε μιας που σχεδόν ποτέ δεν αλλάζω την ρύθμιση (αρχικά ήταν 10m/s, μετά από κάποιο update η default ταχύτητα ορίστηκε στα 8m/s) αφού δεν χρειάζομαι παραπάνω (νομίζω 10m/s το έχω). Ίσως ο τύπος στο video - γιατί δεν φαίνεται πουθενά - τρέχει κάποια παλαιότερη έκδοση του firmware... Υ.Γ: Βγήκε νέο firmware σήμερα, δεν το έχω περάσει ακόμα, λέει ότι έχει κάποιες αλλαγές στον FC για θέματα σταθερότητας και διορθώνει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία της μπαταρίας με το αεροσκάφος. Δυστυχώς, ο καιρός εδώ για 4η συνεχόμενη εβδομάδα προβλέπεται άσχημος (το Σ/Κ που μόνο τότε έχω χρόνο)
|
|
|
Post by dream_master on Dec 21, 2017 17:53:18 GMT 2
Και εδω ο καιρος κατω απο το 0 και ριχνει αραιο χιονι που και που, μαλλον δευτερα θα κανω πτηση και το disco μιας και λεει στο meteo οτι το μεσημερακι θα εχει 12 βαθμους με ηλιο.
|
|
flyhi
New Member
|
Post by flyhi on Dec 24, 2017 18:39:48 GMT 2
Και εδω ο καιρος κατω απο το 0 και ριχνει αραιο χιονι που και που, μαλλον δευτερα θα κανω πτηση και το disco μιας και λεει στο meteo οτι το μεσημερακι θα εχει 12 βαθμους με ηλιο.[/qufote] Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Επειδή με ενδιαφέρει η λήψη σε windy συνθήκες γνωρίζεται μέχρι πόσα knots πετάει με ασφάλεια;; Που βρίσκεται τώρα η τιμή του;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 25, 2017 9:53:22 GMT 2
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Επειδή με ενδιαφέρει η λήψη σε windy συνθήκες γνωρίζεται μέχρι πόσα knots πετάει με ασφάλεια;; Που βρίσκεται τώρα η τιμή του; Καλά Χριστούγεννα. Έχω πετάξει με ανέμους μέχρι και 5Bf χωρίς ιδιαίτερα θέματα πέραν της αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας. Για τις τρέχουσες τιμές, δες τους συνδέσμους αγοράς στο πρώτο μήνυμα του νήματος.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2017 15:03:08 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού CN έκδοσης.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 27, 2017 16:55:32 GMT 2
Προσφορα μπαταρια απο ευρωπαικη αποθηκη του gearbest στα 62 ευρω!
|
|
|
Post by kostastripoli on Dec 28, 2017 19:12:19 GMT 2
Καλησπέρα Στο handheld gimbal προσαρμόζεται η κάμερα του drone? Το έχει αγοράσει κανείς;
|
|
|
Post by dream_master on Dec 28, 2017 19:20:07 GMT 2
αχαχαχαχα το ειδα και γελασα παιδια!
|
|
|
Post by fanatic160 on Dec 29, 2017 20:07:33 GMT 2
Καλησπέρα και χρόνια πολλά !! Για παραγγελία από Κίνα στέλνουν ;Έχει αλλάξει κάτι λόγω εορτών ;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 29, 2017 20:23:07 GMT 2
Καλησπέρα Στο handheld gimbal προσαρμόζεται η κάμερα του drone? Το έχει αγοράσει κανείς; Ναι, εκεί προσαρμόζεται η κάμερα. Το έχω αγοράσει, αλλά ακόμα δεν το έχω παραλάβει
|
|
|
Post by Frontier on Dec 29, 2017 20:24:11 GMT 2
Καλησπέρα και χρόνια πολλά !! Για παραγγελία από Κίνα στέλνουν ;Έχει αλλάξει κάτι λόγω εορτών ; Δεν έχει αλλάξει κάτι, στέλνουν απλά έχει πολύ φόρτο αυτές τις ημέρες. Τρέχει προσφορά με ενεργό κουπόνι στο πρώτο μήνυμα του νήματος, για το αεροσκάφος και την μπαταρία.
|
|
|
Post by kostastripoli on Dec 30, 2017 0:32:44 GMT 2
Καλησπέρα Στο handheld gimbal προσαρμόζεται η κάμερα του drone? Το έχει αγοράσει κανείς; Ναι, εκεί προσαρμόζεται η κάμερα. Το έχω αγοράσει, αλλά ακόμα δεν το έχω παραλάβει το παρηγγειλα κι εγω χθες, αλλα δρν ειδα καπου μια βαση για το τηλεφωνο... πως βλεπεις τι τραβας; υοαρχει καποια βαση που εφαρμοζεται στο gimbal?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 30, 2017 9:47:18 GMT 2
Ναι, εκεί προσαρμόζεται η κάμερα. Το έχω αγοράσει, αλλά ακόμα δεν το έχω παραλάβει το παρηγγειλα κι εγω χθες, αλλα δρν ειδα καπου μια βαση για το τηλεφωνο... πως βλεπεις τι τραβας; υοαρχει καποια βαση που εφαρμοζεται στο gimbal? Δεν έχει βάση για το τηλέφωνο, αλλά ίσως βγάλει κάποιος τρίτος κατασκευαστής αργότερα. Τουλάχιστον αυτό ξέρω από κάποιες παρουσιάσεις που βρήκα στο YT. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται σύνδεση με το τηλέφωνο για να λειτουργήσει, όλες οι λειτουργίες της κάμερας είναι προσβάσιμες με τα κουμπιά που έχει το gimbal.
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 5, 2018 20:54:41 GMT 2
υπαρχει καποιο update firmware που να υποστηριζει follow me mode? ειναι απο τα πιο value for money αυτη τη στιγμη νομιζω!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 10:14:35 GMT 2
υπαρχει καποιο update firmware που να υποστηριζει follow me mode? ειναι απο τα πιο value for money αυτη τη στιγμη νομιζω! Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για αυτό. Η υποστήριξη follow me θα γίνει από την εφαρμογή.
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 6, 2018 15:15:16 GMT 2
κριμα ρε γαμωτο. θα το επαιρνα με κλειστα ματια αν ειχε αυτη μονο τη λειτουργια! για τα λεφτα του δεν πιανεται απλα!
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 17:59:16 GMT 2
πάρτο όσο προλαβαίνεις είναι το πιο VFM drone στην αγορά
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 6, 2018 18:08:34 GMT 2
το ξερω! ειναι απιστευτο πραγματικα. με κολλαει και με χαλαει η απωλεια follow me. αραγε θα μπει? κανεις να εχει μιλησει με την εταιρια να ρωτησει κατι εχει κανει κινηση?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 18:31:59 GMT 2
το ξερω! ειναι απιστευτο πραγματικα. με κολλαει και με χαλαει η απωλεια follow me. αραγε θα μπει? κανεις να εχει μιλησει με την εταιρια να ρωτησει κατι εχει κανει κινηση? Η εκπρόσωπος της FiMi (της εταιρίας που κατασκευάζει το Mi Drone) είχε γράψει πριν 4-5 μήνες στο RCGroups ότι σχεδιάζουν να βάλουν τη λειτουργία follow me στην εφαρμογή, αλλά δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Το κακό είναι ότι στο νήμα του Mi 4K στο RCGroups υπάρχουν πολλά trolls με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να πάρει τα μάτια της και να φύγει από το "πρήξιμο" που έτρωγε, οπότε χάσαμε αυτόν τον σύνδεσμο. Το ότι εργάζονται - μεταξύ άλλων - και για την υλοποίηση follow me στο Mi Drone, μου το επιβεβαίωσαν στο support@fimi.com, αλλά πάλι δεν μου είπαν πότε θα μπει, απλά μου είπαν ότι θα το υποστηρίζει η επόμενη γενιά της εφαρμογής που ετοιμάζουν. Αυτή η ενημέρωση ήταν τέλη Νοεμβρίου 2017, όταν τους είχα ρωτήσει για κάποια θέματα με τις NFZ, όπου επίσης μου είπαν (γιατί ρώτησα) ότι το Yi Erida (τρικόπτερο) αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 1ο τετράμηνο του 2018. Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχουμε κάτι βέβαιο στα χέρια μας, μόνο υποσχέσεις. Όπως σου έγραψα και στο νήμα του H109S, εάν καίγεσαι πραγματικά για το follow me και δεν θέλεις/μπορείς να περιμένεις, αναγκαστικά πας σε DJI λύση (Spark, Phantom 3 SE ή Mavic Pro). Όλα αυτά παίζουν μέχρι 700 Ευρώ (το Mavic ίσως όχι πλέον, αλλά είχε παίξει κουπόνι στα €693).
|
|
|
Post by Frontier on Jan 7, 2018 12:34:03 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με κουπόνι για την αποθήκη CN.
|
|
|
Post by pankot on Jan 16, 2018 20:21:26 GMT 2
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Είμαι νέο μέλος και καινούργιος χειριστής Drone. Σήμερα έκανα την πρώτη μου πτήση και ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να έχω δεδομένα στο κινητό μου, για να μου ανοίγει τον χάρτη.Δεν μου έδειχνε κάτι και δεν μπορούσα να δοκιμάσω την πτήση με waypoints, orbit κλπ
|
|
|
Post by dream_master on Jan 16, 2018 20:35:19 GMT 2
Καλησπερα και καλωσηρθες. Ναι για να σου εμφανιζει χαρτη στην εφαρμογη πρεπει να εχεις ανοιχτα τα δεδομενα στο κινητο σου.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 16, 2018 20:46:48 GMT 2
Orbit και dronie μπορείς να κάνεις και χωρίς να έχεις χάρτη στην οθόνη, μιας που το μόνο που ορίζεις είναι σχετικές θέσεις. Εναλλακτικά - της χρήσης δεδομένων - είναι να τρέξεις την εφαρμογή στο σπίτι συνδεδεμένος στο ασύρματο δίκτυο που έχεις, να μπεις στην εφαρμογή (με την επιλογή "Connect later" που έχει στην αρχική οθόνη), να μεταβείς στην οθόνη του χάρτη και να "προ-φορτώσεις" τον χάρτη της περιοχής που θέλεις να πετάξεις (συνήθως κάνεις zoom out σε βαθμό ικανό για να βλέπεις τις λεπτομέριες του χάρτη που επιθυμείς). Δεν κλείνεις την εφαρμογή, πηγαίνεις στο μέρος που θέλεις να πετάξεις, συνδέεσαι με το Mi Drone κανονικά και τα δεδομένα του χάρτη εξακολουθούν να είναι φορτωμένα.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 18, 2018 12:15:11 GMT 2
Ηρθε σημερα η τσαντα για το xiaomi μετα απο 2 μηνες.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 19, 2018 12:40:11 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού αποθήκης HK.
|
|
|
Post by tony3kala on Jan 19, 2018 22:30:03 GMT 2
Καλησπέρα σας.καλός σας.βρήκα Ήθελα να ρωτήσω.πως.μπορώ να βάλω.σημεία στο χαρτί για.προσγείωση σε.περίπτωση ανάγκης.να. προσγειωθεί σε ένα από αυτά τα σημεία;
|
|
|
Post by dream_master on Jan 20, 2018 19:47:18 GMT 2
Σημερα πεταξα με το dongle χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι δεν μου κατεγραψε τα flight logs. Το κανει και εσας οταν πετατε με dongle και χωρις δεδομενα ανοιχτα;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 20, 2018 19:49:56 GMT 2
Καλησπέρα σας.καλός σας.βρήκα Ήθελα να ρωτήσω.πως.μπορώ να βάλω.σημεία στο χαρτί για.προσγείωση σε.περίπτωση ανάγκης.να. προσγειωθεί σε ένα από αυτά τα σημεία; Καλωσήρθες στην παρέα. Δεν γίνεται αυτό που θέλεις, δυστυχώς.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 20, 2018 19:51:05 GMT 2
Σημερα πεταξα με το dongle χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι δεν μου κατεγραψε τα flight logs. Το κανει και εσας οταν πετατε με dongle και χωρις δεδομενα ανοιχτα; Σε Android δεν είχα ποτέ θέμα με μη καταγραφή δεδομένων πτήσης όταν πετάω με το USB dongle.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 20, 2018 20:18:18 GMT 2
Δεν ξερω τι κολημα εφαγε σημερα, στην αρχη δεν μου συνδεοταν με τιποτα με το καλωδιο . Και τελικα πεταξα με το dongle και μολις μπηκα να δω τα flight logs εχω ακομα τα παλια του 2017 .
|
|