|
Post by Frontier on Dec 9, 2017 13:44:02 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με μπαταρία από Ευρωπαϊκή αποθήκη Gearbest.
|
|
|
Post by fanatic160 on Dec 12, 2017 21:39:33 GMT 2
το κουπονι πρεπει να εληξε , θα υπαρξει αλλο ;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 13, 2017 16:17:36 GMT 2
το κουπονι πρεπει να εληξε , θα υπαρξει αλλο ; Τα κουπόνια δεν έχουν ισχύ για πάντα, όταν βρεθεί κάποιο ακόμα θα ενημερωθεί το μήνυμα. Προς το παρόν, το μόνο κουπόνι σε ισχύ (διαθέσιμα τεμάχια 10) είναι για την EU έκδοση (αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη με Expedited μέθοδο, χωρίς τελωνείο, έρχεται σε 7 ημέρες) όπως αναγράφεται στο 1ο μήνυμα του νήματος.
|
|
|
Post by brouzos on Dec 15, 2017 11:51:24 GMT 2
γειας σας και απο εμενα(κερκυρα) ειμαι κατοχος εδω και 1+χρονο του hubsan109s και μπορω να πω αρκετα ευχαριστημενος απλα τωρα μαλλον σκεφτομαι να το δοσω σε φιλο που το θελει και λογο οτι βλεπω οτι το ΜΙ ειναι διαθεσημο στην ευροπαικη αποθικη επειδη εχω ερκετες αποριες για το συγκεκριμενο και δεν το εχει κανενας γνωστος μου θα μπορουσε καποιος με μεγαλη εμπειρια κατοχος να μου εδεινε ενα τηλ να μιλουσαμε
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Dec 15, 2017 15:13:08 GMT 2
κανε τις ερωτήσεις σου εδω, και θα σου απαντήσουμε. καλωσηρθες
|
|
|
Post by brouzos on Dec 15, 2017 18:39:11 GMT 2
γενικως θεωρηται καλη αγορα για τα λεφτα του? υπερ και κατα? απο ανταλακτικα πχ προπελες μπαταριες που βρησκετε? σε περιπτωση προβληματος σε ποιον απευθυνεστε(μαμα εταιρια) εχει πολλους περιορησμους με fly zones? αξηζει να το αλαξω αφηνωντας το 109s? δουλευει οκ με android κινητα η θελει καποια συγκεκριμενα?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 15, 2017 19:29:40 GMT 2
γενικως θεωρηται καλη αγορα για τα λεφτα του? Ναι. Το έχω από τον Ιούνιο και είναι η καλύτερη πρόταση σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Υπέρ: Πολλές λειτουργίες Out-of-the-box, πάρα πολύ καλή κάμερα που παίζει και με handheld gimbal, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, χρόνο πτήσης και πτητικά χαρακτηριστικά. Κατά: δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την Xiaomi εκτός Κίνας, μόνο από το κατάστημα που το αγόρασε κάποιος. Δες το πρώτο μήνυμα του νήματος. Μόνο στο κατάστημα αγοράς. Ακολουθεί την DJI no-fly-zone database. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το H109s είναι περισσότερο ένα "κλασσικό" R/C (το σκαλίζεις πολύ πιο εύκολα), το Mi 4K είναι αντίστοιχη λογική με DJI Phantom 3/4 (δεν το σκαλίζεις, το πετάς όπως έχει). Η εφαρμογή θέτει ελάχιστη απαίτηση Android 6.0 OS, αλλά αρκετοί πετούν και με Android 5.1 χωρίς προβλήματα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και δες ΟΛΟ το νήμα από την αρχή, έχει πολλές πληροφορίες και θα λυθούν πολλές απορίες σου.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 15, 2017 19:31:58 GMT 2
Μια ερώτηση λίγο περίεργη... Όταν είσαι στον αέρα και τραβάς στο αριστερό στικ προς τα κάτω για 5sec, υπάρχει περίπτωση να κλείσουν τα μοτέρ;
|
|
|
Post by dream_master on Dec 15, 2017 19:58:06 GMT 2
Μια ερώτηση λίγο περίεργη... Όταν είσαι στον αέρα και τραβάς στο αριστερό στικ προς τα κάτω για 5sec, υπάρχει περίπτωση να κλείσουν τα μοτέρ; Aν εισαι περαν των 3 μετρων υψος οχι δεν σβηνουν. Οταν φτασει στα 3 μετρα υψος μπαινει σε vpu mode , τοτε αν κρατησεις τερμα κατω το αριστερο στικ θα σβησουν. Αν εισαι πχ στα 40 μετρα υψος και το κρατησεις τερμα κατω δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 15, 2017 20:04:18 GMT 2
Η μπαταρία του κάνει 81.63€ ;;; Υπάρχει κάπου πιο φτηνά;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 15, 2017 21:37:56 GMT 2
Η μπαταρία του κάνει 81.63€ ;;; Υπάρχει κάπου πιο φτηνά; Απ'όσο έχω δει, όχι. Η καλύτερη τιμή είναι στον σύνδεσμο στο 1ο μήνυμα του νήματος (αποθήκη EU-5), ενώ στο TomTop τελείωσε το stock στην Γερμανική αποθήκη. Προς ενημέρωσή σας, η αντίστοιχη μπαταρία (παρόμοια χωρητικότητα, 4S) για Phantom 4 έχει €150+ (Ελλάδα έχει €170-190), άρα πάλι πιο φθηνή είναι η μπαταρία του Mi 4K. Άλλο ένα πλεονέκτημα του Mi 4K (για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω). Και οι δύο είναι "έξυπνες" μπαταρίες.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 15, 2017 22:18:48 GMT 2
Εξακολουθώ να την βλέπω 81,63€ Τι λάθος κάνω;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 15, 2017 22:26:54 GMT 2
xakou: Τόσο βγαίνει με την τρέχουσα ισοτιμία, αυτή είναι η τιμή που βγαίνει και με τον σύνδεσμο στο 1ο μήνυμα, δεν κάνεις κάποιο λάθος. Είχε λίγο χαμηλότερη τιμή (με τα μεταφορικά) στην Γερμανική αποθήκη του TomTop, αλλά πλέον δεν είναι διαθέσιμη.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 15, 2017 22:29:45 GMT 2
xakou: Τόσο βγαίνει με την τρέχουσα ισοτιμία, αυτή είναι η τιμή που βγαίνει και με τον σύνδεσμο στο 1ο μήνυμα, δεν κάνεις κάποιο λάθος. Είχε λίγο χαμηλότερη τιμή (με τα μεταφορικά) στην Γερμανική αποθήκη του TomTop, αλλά πλέον δεν είναι διαθέσιμη. Είναι καλή τιμή; Ήταν πιο ακριβή;
|
|
|
Post by engelo on Dec 16, 2017 8:01:10 GMT 2
Οι μπαταριες αυτές αξίζουν τα λεφτά τους. Δεν είναι όπως οι απλές
Επίσης αυτή τη στιγμή το xiaomi είναι το πιο VFM drone !!!
Εγώ αν κ έχω mavic χτύπησα ενα γιατί θα πάρω κα το gimbal χειρος και θα έχω 2 σε 1 !
Εξυπνο ! αχαχαχ
|
|
|
Post by Frontier on Dec 16, 2017 9:50:00 GMT 2
xakou: Τόσο βγαίνει με την τρέχουσα ισοτιμία, αυτή είναι η τιμή που βγαίνει και με τον σύνδεσμο στο 1ο μήνυμα, δεν κάνεις κάποιο λάθος. Είχε λίγο χαμηλότερη τιμή (με τα μεταφορικά) στην Γερμανική αποθήκη του TomTop, αλλά πλέον δεν είναι διαθέσιμη. Είναι καλή τιμή; Ήταν πιο ακριβή; Η τιμή αυτή για μπαταρία που έρχεται από Ευρώπη, είναι πάρα πολύ καλή.
|
|
|
Post by NaGR on Dec 16, 2017 23:48:36 GMT 2
Η εφαρμογή θέτει ελάχιστη απαίτηση Android 6.0 OS, αλλά αρκετοί πετούν και με Android 5.1 χωρίς προβλήματα. Πετάω με 4.4.2 χωρίς κανένα θέμα μέχρι τώρα.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 17, 2017 14:30:10 GMT 2
Σε περίπτωση που κάποιος μας πάρει τηλέφωνο όταν πετάμε τι γίνετε με το drone;
|
|
|
Post by dream_master on Dec 17, 2017 14:43:12 GMT 2
Σε περίπτωση που κάποιος μας πάρει τηλέφωνο όταν πετάμε τι γίνετε με το drone; Δεν μου εχει τυχη, αλλα απο οσο ξερω δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Ειτε του λες παρε με σε λιγο και ξανασυνεχιζεις στην εφαρμογη, η δεν το σηκωνεις εκεινη την ωρα.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 17, 2017 19:04:15 GMT 2
Σε περίπτωση που κάποιος μας πάρει τηλέφωνο όταν πετάμε τι γίνετε με το drone; Το αεροσκάφος δεν έχει κάποιο θέμα, εξακολουθεί να πετά. Αν και πετάω με κινητό που δεν έχει SIM, όσες φορές πέταξα με το άλλο μου κινητό που έχει την SIM, πάντα το βάζω σε λειτουργία πτήσης πριν πετάξω, ώστε να μην με πάρει κάποιος κατά την πτήση.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Dec 18, 2017 13:04:40 GMT 2
Στη gearbest βλέπω στις παραγγελίες το dispatch faster. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και επειδή κατά κάποιο τρόπο το προϊόν; Πχ δεν περνάει από ποιοτικό έλεγχο;
|
|
|
Post by dream_master on Dec 18, 2017 14:21:42 GMT 2
Στη gearbest βλέπω στις παραγγελίες το dispatch faster. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και επειδή κατά κάποιο τρόπο το προϊόν; Πχ δεν περνάει από ποιοτικό έλεγχο; οχι καμια σχεση, απλα και καλα αν το πατησεις στο πρωοθουν πιο γρηγορα για να φυγει το δεμα σου. (και καλα τωρα )
|
|
|
Post by dream_master on Dec 18, 2017 16:59:31 GMT 2
Αυτο το βιντεο το ειδα μολις τωρα. Πως γινετε να πιανει τετια ταχυτητα σε ATTI mode? Στα 20 m/s δεν εχει περιορισμο σε ATTI mode? Μηπως το εχει πειράξει σε software?
|
|
|
Post by dream_master on Dec 20, 2017 14:45:41 GMT 2
κουπονι για μπαταρια απο gearbest απο ευρωπαικη αποθηκη, GBMI4K1220 τελικη τιμη 76 ευρω
|
|
|
Post by Frontier on Dec 21, 2017 13:34:12 GMT 2
Αυτο το βιντεο το ειδα μολις τωρα. Πως γινετε να πιανει τετια ταχυτητα σε ATTI mode? Στα 20 m/s δεν εχει περιορισμο σε ATTI mode? Μηπως το εχει πειράξει σε software? Ο περιορισμός των 20m/s είναι λογικά σε GPS mode.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 21, 2017 13:48:13 GMT 2
σε GPS mode ειναι 16m/s ο περιορισμος. Τουλαχιστον τοσο λεει στην εφαρμογη και το εχω παει μετα απο πολλες δοκιμες. σε Atti mode λεει μεχρι 20m/s . τωρα σε vpu mode δεν ξερω αν αλαζει κατι μονο.
|
|
|
Post by menelaos on Dec 21, 2017 13:58:47 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα, μπορώ να πάρω άδεια άπό τις αρμόδιες αρχές ώστε να πετάξω το xiomi drone στην περιοχή μου. Ωστόσο επίσημα έχει ανακηρυχθεί ως NFZ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το απενεργοποιήσω το NFZ ώστε να κάνω την εναέρια κινηματογράφιση; Σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 21, 2017 14:01:04 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα, μπορώ να πάρω άδεια άπό τις αρμόδιες αρχές ώστε να πετάξω το xiami drone στην περιοχή μου. Ωστόσο επίσημα έχει ανακηρυχθεί ως NFZ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το απενεργοποιήσω ώστε να κάνω την εναέρια κινηματογράφιση; Αν εισαι εντος NFZ στην εφαρμογη απλα το ξεχνας , Δεν οπλιζουν καν τα μοτερ εντος NFZ. Mε καπιο αλλος σκαφος μονο εφοσον παρεις την απαιτουμενη αδεια απο ΥΠΑ.
|
|
|
Post by menelaos on Dec 21, 2017 14:19:06 GMT 2
Κατάλαβα, μάλλον θα πρέπει να το πουλήσω τότε εφόσον βρίσκομαι σε ΝΦΖ!! :-( Την πάτησα!!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 21, 2017 16:58:26 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα, μπορώ να πάρω άδεια άπό τις αρμόδιες αρχές ώστε να πετάξω το xiomi drone στην περιοχή μου. Ωστόσο επίσημα έχει ανακηρυχθεί ως NFZ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το απενεργοποιήσω το NFZ ώστε να κάνω την εναέρια κινηματογράφιση; Σας ευχαριστώ πολύ. Καλωσήρθες στην παρέα. Έλεγξε εάν η περιοχή σου είναι στην DJI no-fly-zone database και εφόσον επιτρέπεται - με βάση αυτήν να πετάς εκεί - στείλε μήνυμα στο support@fimi.com (μαζί με τον αριθμό λογαριασμού σου στο Mi cloud) ζητώντας τους να σου ξεκλειδώσουν την ζώνη. Λογικά απαντούν μέσα σε 24 ώρες. Εάν και στην DJI NFZ database η περιοχή σου είναι απαγορευμένη, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ρώτα (την fimi) εάν μπορούν να σου ξεκλειδώσουν την ζώνη, εφόσον τους προσκομίσεις κάποιο έγγραφο (κάνε μια προσπάθεια, ίσως το δεχτούν).
|
|