|
Post by dream_master on Nov 18, 2017 12:32:40 GMT 2
κουπονι εκπτωσης για το Xiaomi Mi 4K (CN PLUG) AFF1185 πεφτει στα 325 ευρω. Link αγορας στην πρωτη σελιδα του νηματος.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 18, 2017 14:17:52 GMT 2
κανενα καλο ιμαντα σταθεροποιησης του RC εχετε να προτεινετε? Πιστευω θα ειναι χρησιμο.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 19, 2017 12:47:58 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Nov 20, 2017 0:36:36 GMT 2
Xiaomi Mi Drone 4K κουπονι στα 316€ (11.11GBGRmi20) Συνδεσμος αγορας στην πρωτη σελιδα του νηματος. Βαζουμε στο καλαθι και τα ακουστικα τις xiaomi και εχουμε δωρεαν μεταφορικα (Priority line) Στην ουσια παιρνουμε τσαμπα τα ακουστικα. www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
|
|
|
Post by Frontier on Nov 20, 2017 8:15:19 GMT 2
Όποιο lanyard και να πάρεις, κάνει. Κριτήριο επιλογής καθαρά το μέγεθος. Η θύρα πάνω στoυς αισθητήρες είναι για firmware update και καλιμπράρισμα αυτών.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 23, 2017 11:07:01 GMT 2
1o μήνυμα στο νήμα, πλέον στα €315 χωρίς κουπόνι, flash sale.
|
|
|
Post by engelo on Nov 23, 2017 11:11:54 GMT 2
Πωωωω προσεχώς κάτω από 300 !!!
|
|
|
Post by engelo on Nov 23, 2017 11:12:07 GMT 2
Μπράβο στη Xiaomi !!!
|
|
|
Post by dream_master on Nov 24, 2017 0:03:55 GMT 2
ενημερωση κουπονιου για το xiaomi mi drone, BlackFridayRC στα 305 ευρω!
|
|
|
Post by kostastripoli on Nov 24, 2017 13:00:45 GMT 2
Σκεφτομαι να παρω ενα κινητο μονο για το drone. Εχετε να μου προτεινετε καποιο ή τι χαρσκτηριστικα να έχει; Redmi note 4 global
|
|
|
Post by kostastripoli on Nov 24, 2017 13:03:27 GMT 2
Νέα αναβάθμιση της NFZ σήμερα που συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα στις χώρες με βελτιώσεις. Καμία αλλαγή για την Χίο. Άλλαξαν ριζικά τη nfz στην Τρίπολη όπως μου είχαν γράψει σε μέιλ τους αφού τους έδωσα συντεταγμένες της nfz. Πλέον η πόλη είναι στο σύνολο της εκτός.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 24, 2017 13:10:53 GMT 2
Σκεφτομαι να παρω ενα κινητο μονο για το drone. Εχετε να μου προτεινετε καποιο ή τι χαρσκτηριστικα να έχει; Πετάω με το Xiaomi Mi Max 2 από τον Ιούλιο, ταιριάζει ακριβώς στην βάση, τεράστια οθόνη, κανένα πρόβλημα απολύτως με την εφαρμογή (επίσης και με DJI Go 4, Litchi, Tower Beta, X-Hubsan, Walkera Drone και Wingsland M5). Το έχει σε προσφορά σήμερα με κουπόνι BFGBHSC14 στα €170.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 26, 2017 9:32:02 GMT 2
Επιτέλους μου έδωσαν tracking σήμερα για το handheld gimbal (Gearbest/DPD), αναμένουμε!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2017 9:18:07 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού στο 1ο μήνυμα για την CN έκδοση.
|
|
|
Post by fanatic160 on Nov 27, 2017 15:44:57 GMT 2
Γεια σας παιδιά καινούργιος στη παρέα ,διάβασα όλες τις πληροφορίες για το mi drone που έχετε πει καθως και τις βελτιώσεις ! Με προβληματίζει το θέμα με την μπαταρία που σε κάποιους υπήρχε θέμα (ξεκουμπωμα). Βρέθηκε κάποια λύση ; Σκέφτομαι για αγορά !
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2017 18:01:43 GMT 2
Γεια σας παιδιά καινούργιος στη παρέα ,διάβασα όλες τις πληροφορίες για το mi drone που έχετε πει καθως και τις βελτιώσεις ! Με προβληματίζει το θέμα με την μπαταρία που σε κάποιους υπήρχε θέμα (ξεκουμπωμα). Βρέθηκε κάποια λύση ; Σκέφτομαι για αγορά ! Καλωσήρθες στην παρέα. Στα περισσότερα forums στο εξωτερικό - αλλά και εδώ - η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει θέμα με την μπαταρία, κουμπώνει μια χαρά χωρίς θέματα (από τέλη Ιουνίου που το έχω, δύο μπαταρίες χρησιμοποιώ, κανένα πρόβλημα με αυτές). Κάποιοι πάντως είχαν στερεώσει την μπαταρία με ταινία, αν και πιστεύω ότι μάλλον δεν την είχαν κουμπώσει καλά εξαρχής.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 27, 2017 18:16:59 GMT 2
και εγω εχω κανει 140 Km με 1 μπαταρια 620 λεπτα πτησης , τι σε ATTI mode το εχω πεταξει , Τι range test εχω κανει, μανουβρες αποτομοπυς ελιγμους τα παντα , η μπαταρια δεν ξεκουμπωνει με τιποτα. φυσικα ομως πριν πεταξω την κουμπωνω καλα και την πιεζω στις ακρες για να ειμαι βεβαιος οτι ειναι οκ.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 28, 2017 18:28:31 GMT 2
Τρεξτε!!! προσφορα gear best mi 4k drone στα 572,94 ευρω!!! Επειτα απο συνεχομενη flash τιμη ενίοτε δέ καί περεταίρω discount μέ κουπονια ξεπουλησε ο κινέζος, αλλωστε σημερα το πρωι στη flash τιμη των 335 ευρω ειχε ημερομηνια αποστολης 6-8 Ιανουαριου 2018!!! Τωρα πού ξέμεινε ειπε να επαναφέρει καί μια τιμούλα πού ξεπερνά κατα πολύ τή τελευτια τιμή χωρίς discount που ηταν στα 475 ευρω). Κοπάνησε λοιπον ενα νουμερο 572,94 ευρω οπου αν προστεθουν και τα μεταφορικά πιάνει τή τιμη στην Ελλάδα που πωλεται στο Σκρουτζ!!!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 28, 2017 21:01:56 GMT 2
Τρεξτε!!! προσφορα gear best mi 4k drone στα 572,94 ευρω!!! Επειτα απο συνεχομενη flash τιμη ενίοτε δέ καί περεταίρω discount μέ κουπονια ξεπουλησε ο κινέζος, αλλωστε σημερα το πρωι στη flash τιμη των 335 ευρω ειχε ημερομηνια αποστολης 6-8 Ιανουαριου 2018!!! Τωρα πού ξέμεινε ειπε να επαναφέρει καί μια τιμούλα πού ξεπερνά κατα πολύ τή τελευτια τιμή χωρίς discount που ηταν στα 475 ευρω). Κοπάνησε λοιπον ενα νουμερο 572,94 ευρω οπου αν προστεθουν και τα μεταφορικά πιάνει τή τιμη στην Ελλάδα που πωλεται στο Σκρουτζ!!! Αύριο θα έχει διορθωθεί η τιμή, είναι πάγια τακτική των Κινέζων να σηκώνουν τις τιμές σε εξωφρενικά επίπεδα για οτιδήποτε δεν έχουν σε στοκ Οι μέρες που το Mi Drone 4K πωλούνταν (στην Κίνα) στα 500+ Ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
|
|
|
Post by fanatic160 on Nov 28, 2017 23:59:20 GMT 2
Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε τιμή ακόμα πιο κάτω από αυτή που είχε πριν μέρες;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 29, 2017 7:54:59 GMT 2
Υπάρχει περίπτωση να πέσει σε τιμή ακόμα πιο κάτω από αυτή που είχε πριν μέρες; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι τωρινές εκπτώσεις με κουπόνια έδιναν χαμηλότερη τιμή ($10) σε σχέση με την χαμηλότερη τιμή που είχε πριν 1 1/2 μήνα, αλλά η τωρινή ισοτιμία €/$ ήταν χειρότερη από αυτήν πριν 1 1/2 μήνα με αποτέλεσμα να προκύπτει τιμή €305 και τώρα και τότε. Και για να το κλείσω εδώ, το θέμα δεν είναι η τιμή σε απόλυτα επίπεδα, αλλά η διαθεσιμότητα. Όσο πιο κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων, τόσο περισσότερο θα αργήσει να παραλάβει κάποιος, γιατί οι Κινέζοι δεν "κυνηγούν" την Χριστουγεννιάτικη περίοδο όσο την περίοδο του Νοεμβρίου, όπου και κάνουν τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 29, 2017 10:35:35 GMT 2
Καλημερα, Αφου πηρε παραγγελίες και χρημα μπροστά τη διαρκεια της black friday με παραδοση τον Γενάρη τώρα,επιστρεφει FLASH τιμη στά 331,63 ευρω με παραδοση 4-6 Δεκεμβριου. Αν ισχυουν οι ημερομηνιες αποστολης τοτε ο κινεζος πηρε ζεστο χρημα μπροστα για αποστολες το 2018,ενω με τη ρευστοτητα που του εμεινε αποστελλει και μεσα σε μια εβδομαδα με την ιδια τιμη....σε οσους παραγγείλουν σημερα για πραδειγμα.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 29, 2017 10:37:57 GMT 2
Στην Black Friday η τιμή ήταν €305 και τις προηγούμενες ημέρες - όπως και μέχρι χθες - €315 με κουπόνι. Αποστολή τώρα λέει 4-5 Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κανείς να ρωτήσει για την διαθεσιμότητά του στο chat και ανάλογα να προχωρήσει στην παραγγελία, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα - για όσους έχουν παραγγείλει - να ακυρώσουν την παραγγελία τους (αν δουν ότι αργεί) και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Παρότι η διαθεσιμότητα παίζει, ποτέ δεν μου έχει συμβεί να καθυστερήσουν να στείλουν κάτι πάνω από 10 ημέρες.
Εάν έχετε πάντως τέτοιο πρόβλημα (καθυστέρηση αποστολής), ανοίξτε ticket σε αυτούς (με τον κωδικό της παραγγελίας σας) και ρωτήστε πότε θα φύγει, θα σας απαντήσουν εντός 24ώρου, τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου όσες φορές χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 29, 2017 11:42:06 GMT 2
Τεσπα η τιμη εχει εδραιωθει περιπου σε αυτα τα επιπεδα και σιγουρα μελλοντικα πτωτικη παρα ανοδικη θα ειναι, το ζητημα ειναι να βελτιωθουν οι λειτουργιες και οι ατελειες του sofware και να ειναι πλεον ενα αξιοπιστο drone και οχι μια ευκαιρια εξ αιτιας της χαμηλης τιμης του,οπου και οι τυχον ατελειες να συγχωρουναται.Διαβασα και στο Ιταλικο φορουμ οτι τα προβληματα ειναι καμποσα ιδιαιτερα με software οπου η gear best κανει τον κινεζο και ο καθενας βρισκει ακρη με την FIMI και οχι με την XIAOMI. Μαλιστα μερικοι εχου τυχει να τους διορθωσουν δια μεσω του id της app προσωπικα τα προβληματα της app.πραγμα ομως που που εγινε επειτα παο πιεσεις και παμπολλα μειλ.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 29, 2017 12:29:47 GMT 2
το ζητημα ειναι να βελτιωθουν οι λειτουργιες και οι ατελειες του sofware και να ειναι πλεον ενα αξιοπιστο drone και οχι μια ευκαιρια εξ αιτιας της χαμηλης τιμης του,οπου και οι τυχον ατελειες Όλα τα αεροσκάφη έχουν θέματα στο software, ακόμα και τα πολύ ακριβότερα DJI. Αναβαθμίσεις βγαίνουν συνέχεια τόσο σε firmware όσο και στην εφαρμογή. Η FiMi ΕΙΝΑΙ η Xiaomi, για την ακρίβεια είναι θυγατρική της Xiaomi που κατασκευάζει τα drones. Τα bugs στο firmware και το software είναι αποκλειστικά στο πεδίο ευθύνης του κατασκευαστή (FiMi) και όχι του εκάστοτε καταστήματος. Το κατάστημα καλύπτει θέματα εγγύησης που αφορούν το hardware. Εσείς έχετε το συγκεκριμένο αεροσκάφος; Εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείτε; Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σχολίων/αναφορών σφαλμάτων και ερωτήσεων προς τον κατασκευαστή μέσω της εφαρμογής, σε αυτό αναφέρεστε;
|
|
|
Post by engelo on Nov 29, 2017 13:57:53 GMT 2
Εγώ παλι τα έχω πάρει με την DJI !!!
Spark+Android === ΘΑΝΑΤΟΣ + ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!
σε ένα update έβγαλε όλες τις ενδείξει με το OTG με αποτέλεσμα να πετάμε τυφλα !!! το SPARK έκανε ανγκαστική προσγείωση λόγω μπαταρίας !!!! ευτυχώς το είχαμε στεριά κ όχι θάλασσα. Μέχρι να πάρουμε γραμμή ότι υπάρχει θέμα με τις ενδείξεις !!!
Mavic firmware update η εικόνα πιξελιάζει για πλάκα !!! και χάνει το σήμα συνέχεια
Χέστα κι άστα !!!
|
|
|
Post by dream_master on Nov 29, 2017 17:52:03 GMT 2
εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος. δεν μου εχει κανει κατι το πολυ κουφο μεχρι τωρα. Μονο που λιγο πιξελιαζει το Live view κια ο στραβος οριζοντας που και που.
|
|
|
Post by Vako on Nov 29, 2017 18:01:02 GMT 2
Ελατε ,ελατε τωρα που σας επιασε και τους δυο κριση ειλικρινειας..πειτε κι αλλα δωστε μου τροφη να σας πειραζω...χαχαχα Εμενα παλι...το πιο βαρετο drone που ειχα ποτε...παει ερχεται,παει ερχεται... αφου προχθες το αφησα να τελειωσει η μπαταρια να πεσει...(και επεσε απο 60 μετρα...) την επομενη πεταγα παλι αφου δεν επαθε τιποτα...τι βαρετο..σκαφος!!! χαχαχα Το μονο που χρειαζεται update ειναι το μυαλο μου...πιξελιαζει αρκετα...πολες φορες...
|
|
|
Post by fanatic160 on Dec 7, 2017 17:32:21 GMT 2
Παιδιά υπάρχει κουπόνι σε ισχύ ;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 7, 2017 18:48:57 GMT 2
Παιδιά υπάρχει κουπόνι σε ισχύ ; Στο πρώτο μήνυμα, υπάρχει κουπόνι για τον σύνδεσμο της CN έκδοσης εκεί που ισχύει (ακόμα).
|
|