|
Post by Frontier on Nov 7, 2017 20:34:31 GMT 2
Αναβάθμισα την εφαρμογή και δυστυχώς σε note 8 δεν ανοίγει καν κάνει force close... Ποια έκδοση Android τρέχει; Εδώ τόσο σε OnePlus One (LineageOS 14.1/7.1.2) όσο και σε Xiaomi Mi Max 2 (MIUI 8.5/7.1.1) δεν έχω θέματα (δεν έχω πετάξει ακόμα βέβαια). Μπορείς πάντως άνετα να παραμείνεις στην προηγούμενη έκδοση, η μόνη αλλαγή που έχει η νέα έκδοση είναι η υποστήριξη του handheld gimbal, τίποτε άλλο. Στείλτους πάντως μια αναφορά στο support@fimi.com.
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Nov 7, 2017 20:36:19 GMT 2
Αναβάθμισα την εφαρμογή και δυστυχώς σε note 8 δεν ανοίγει καν κάνει force close... Ποια έκδοση Android τρέχει; Εδώ τόσο σε OnePlus One (LineageOS 14.1/7.1.2) όσο και σε Xiaomi Mi Max 2 (MIUI 8.5/7.1.1) δεν έχω θέματα (δεν έχω πετάξει ακόμα βέβαια). Μπορείς πάντως άνετα να παραμείνεις στην προηγούμενη έκδοση, η μόνη αλλαγή που έχει η νέα έκδοση είναι η υποστήριξη του handheld gimbal, τίποτε άλλο. Στείλτους πάντως μια αναφορά στο support@fimi.com. Έκδοση 7.1.1. Δεν με πειράζει προς το παρόν μιας και χειμωνιασε από χθες οπότε δεν προβλέπω πτήσεις σε κοντινό διάστημα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
|
|
|
Post by lazapapa on Nov 7, 2017 23:40:35 GMT 2
Ποια έκδοση Android τρέχει; Εδώ τόσο σε OnePlus One (LineageOS 14.1/7.1.2) όσο και σε Xiaomi Mi Max 2 (MIUI 8.5/7.1.1) δεν έχω θέματα (δεν έχω πετάξει ακόμα βέβαια). Μπορείς πάντως άνετα να παραμείνεις στην προηγούμενη έκδοση, η μόνη αλλαγή που έχει η νέα έκδοση είναι η υποστήριξη του handheld gimbal, τίποτε άλλο. Στείλτους πάντως μια αναφορά στο support@fimi.com. Έκδοση 7.1.1. Δεν με πειράζει προς το παρόν μιας και χειμωνιασε από χθες οπότε δεν προβλέπω πτήσεις σε κοντινό διάστημα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα όταν έκαναν την αναβάθμιση με το galaxy s8. Κάνε απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατέστησε την ξανά.
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Nov 8, 2017 0:23:30 GMT 2
Έκδοση 7.1.1. Δεν με πειράζει προς το παρόν μιας και χειμωνιασε από χθες οπότε δεν προβλέπω πτήσεις σε κοντινό διάστημα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα όταν έκαναν την αναβάθμιση με το galaxy s8. Κάνε απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατέστησε την ξανά. Όντως το έκανα και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ! Sent from my SM-N950F using Tapatalk
|
|
|
Post by NaGR on Nov 10, 2017 16:08:57 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Nov 10, 2017 18:42:52 GMT 2
Θεωρητικά ταιριάζει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 11, 2017 11:24:02 GMT 2
Θεωρητικά ταιριάζει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 12, 2017 21:16:05 GMT 2
Πριν λίγο μου έβγαλε firmware update για την κάμερα, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1077 (από 1068) που ήταν. Μέγεθος αναβάθμισης 25MB. Το αρχείο αλλαγών (η οθόνη που εμφανίζει) έλεγε για κάποια βελτίωση σχετικά με την επικοινωνία της κάμερας με το drone.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 13, 2017 1:19:35 GMT 2
Απο χθες κυκλοφορει αυτο το βιντεο, το πηγε 6.900 χωρις επιστροφη. Οι αποριες που εχω ειναι η εξης, αντε ας πουμε οτι εχει κανει καποιο mod στις κεραιες και δεν εχασε το σημα μεσα σε αστικη περιοχη. Αυτο που δεν μου κολαει ειναι πως ξερει στο τελος που ακριβως να προσγειωθει ενω δεν κατεβασε την καμερα προς τα κατω και προσγειωθηκε κατευτιαν σαν να ειχε οπτικη επαφη με το σκαφος. Και ακομα ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στα 6.900 μετρα το graph signal ειναι medium και οταν αρχιζει και κανει καθοδο στα 20 μετρα παει στο strong ενω η λογικη λεει οτι οταν εισαι μακρια και το κατεβαζεις και εχεις και εμποδια (βλεπε σπιτια δεντρα) στην πορεια σου αυτα κρυβουν το σημα και το χανεις η στην καλυτερη μειωνετε αισθητα! Επεισης το live view του ειχε πολυ μεγαλη καθυστερηση στην πτηση.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2017 9:04:29 GMT 2
Το βίντεο αυτό κυριολεκτικά είναι διαφήμιση για το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει κάποιος με ένα drone: 1. Πτήση σε κατοικημένες περιοχές και πάνω από αυτοκινητοδρόμους. 2. Πτήση νύκτα. 3. Πτήση κοντά σε σταθμούς ενέργειας (για ένα μεγάλο διάστημα του έβγαζε προβλήματα στην πυξίδα). 4. Πτήση χωρίς κανέναν απολύτως προγραμματισμό και σχεδίαση (έψαχνε να βρει που θα προσγειωθεί).
Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατί είναι Πολωνία και εκεί είναι γνωστό ότι δεν έχουν καν νόμους για τέτοιες πτήσεις (λες και εμείς που έχουμε τους ακολουθούμε...). Το video lag ήταν αναμενόμενο επειδή πετά σε τέτοια περιοχή, ενώ προς το τέλος το βίντεο από την προεπισκόπηση δεν ταιριάζει με αυτό της λήψης (έχει χάσει πολλά καρέ). Το ότι προσγειώθηκε σαν να ήξερε που να προσγειωθεί είναι όντως περίεργο, αλλά μάλλον ήταν forced landing γιατί η μπαταρία του τελείωνε.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 13, 2017 16:48:29 GMT 2
ακριβως οπως τα λες, Κατι ακομα που μου περναει απο το μυαλο ειναι να ηταν συνοδηγος μεσα σε αμαξι και να κινουταν την ωρα που πετουσε . Και μου αρεσει που πολυ στο facebook ερχοντε μου λενε σε γ@@μησε το πηγε 6900 σου εσπασε το ρεκορ και τετιοα! Και αντε να τους εξηγεις οτι εγο το πηγα 5500 με επιστροφη αρα διενισα παραπανω μετρα απο αυτον. Λες και αν εσπαγε δηλαδη το ρεκορ μου εγω δεν θα κοιμομουν το βραδυ απο στεναχωρια.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2017 17:19:18 GMT 2
ακριβως οπως τα λες, Κατι ακομα που μου περναει απο το μυαλο ειναι να ηταν συνοδηγος μεσα σε αμαξι και να κινουταν την ωρα που πετουσε . Και μου αρεσει που πολυ στο facebook ερχοντε μου λενε σε γ@@μησε το πηγε 6900 σου εσπασε το ρεκορ και τετιοα! Και αντε να τους εξηγεις οτι εγο το πηγα 5500 με επιστροφη αρα διενισα παραπανω μετρα απο αυτον. Λες και αν εσπαγε δηλαδη το ρεκορ μου εγω δεν θα κοιμομουν το βραδυ απο στεναχωρια. Εδώ άλλος βάζει τωρινά βίντεο (όλα πάνω από κατοικημένες περιοχές, στέλνοντάς το στο θεό) και βάζει στην περιγραφή 2016 (ότι και καλά το τράβηξε τότε), λες και το Mi Drone 4Κ υπήρχε τότε και τον πιστεύουν... οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνουν πως διένυσες την διπλάσια απόσταση
|
|
|
Post by Vako on Nov 13, 2017 18:21:12 GMT 2
Eλατε τωρα εκει που το προσγειωνει θα δειτε αμαξι σταματημενο με αναμενα φωτα ακριβως στον δρομο που το προσγειωνει λιγα μετρα μπροστα του. η πηγε με το αμαξι και το περιμενε, η με τιποτα booster το πηγε τοσο και απλα τον καθοδηγουσε αυτος στο αυτοκινητο που θα το κατεβασει...μαλλον το πρωτο γιατι στην καθοδο δεν εκανε διορθωσεις πουθενα... Το ιδιο εχω κανει και εγω μια φορα στην πεντελη που το πηγα στα 3,5 χλμ και το κατεβασα στην ταρατσα φιλου τον οποιο ειχα στο τηλ για να ειμαι σιγουρος οτι κατεβαινει ομαλα... το ειχα κανει το 2005 ετσι? χαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Nov 13, 2017 18:58:44 GMT 2
μου φενετε θα ξυλωσω τα κεραμιδια απο την σκεπη μου . αχαχαχαα
|
|
|
Post by NaGR on Nov 13, 2017 19:35:02 GMT 2
είχα βάλει να μου έρθει ειδοποίηση απο banggood όταν το gimbal χειρός γίνει διαθέσιμο(όχι preorder) και μου ήρθε σήμερα. όσοι έχετε κάνει παραγγελία απο gearbest, έχει φύγει το δέμα?
το θέμα με την αποστολή μπαταρίας ακόμα δεν έχει λυθεί απο GB. απο του χρόνου και αν, έτσι όπως πάνε.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 13, 2017 19:39:38 GMT 2
συντομα θα βρουνε καινουργιο μεταφορεα αποκλειστηκα μονο για της μπαταριες απο οσο ξερω.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2017 20:58:13 GMT 2
είχα βάλει να μου έρθει ειδοποίηση απο banggood όταν το gimbal χειρός γίνει διαθέσιμο(όχι preorder) και μου ήρθε σήμερα. όσοι έχετε κάνει παραγγελία απο gearbest, έχει φύγει το δέμα? Ακόμα δεν έχει σταλεί το δικό μου, τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι θα φύγει μετά τις 20 του μήνα. Όπως και να έχει, δεν ακυρώνω την παραγγελία γιατί το πήρα $20 πιο φθηνά απ'όσο το έχει τώρα το Banggood, δεν καίγομαι να έρθει τώρα.
|
|
|
Post by eliasd on Nov 13, 2017 23:10:45 GMT 2
Καλησπερα,δυστυχως δεν εχω τροπο να ανεβασω βιντεο με το τρεμουλο, εχω αλλο ενα προβλημα ομως, μου κοβει το βιντεο καθε 5 λεπτα ξερει κανεις απο που προερχεται και πως διορθωνεται.Ευχαριστω πολυ.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 14, 2017 8:19:48 GMT 2
Καλησπερα,δυστυχως δεν εχω τροπο να ανεβασω βιντεο με το τρεμουλο, εχω αλλο ενα προβλημα ομως, μου κοβει το βιντεο καθε 5 λεπτα ξερει κανεις απο που προερχεται και πως διορθωνεται.Ευχαριστω πολυ. Όταν λες ότι το βίντεο κόβεται κάθε 5 λεπτά, εννοείς ότι γράφεις συνεχόμενα 10 λεπτά και σου φτιάχνει δύο αρχεία των 5 λεπτών; Αν ναι, είναι φυσιολογική λειτουργία. Για το jello, δες εάν οι έλικες έχουν τζόγο όταν είναι τοποθετημένες, αυτό διορθώνεται με λίγη ταινία όπως φαίνεται εδώ. Πριν κάνεις το mod όμως, βάλε το αεροσκάφος σε επίπεδη επιφάνεια και εκτέλεσε την αυτόματη διαδικασία gimbal adjustment, βάζοντας τιμή 90-95. Με την ολοκλήρωσή της, κάνε και gimbal calibration και κάνε μια δοκιμαστική πτήση να δεις αν διορθώθηκε.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 14, 2017 11:48:11 GMT 2
Ανέβηκε ένα σύντομο βίντεο από το Gearbest σχετικά με το handheld gimbal. Το αποτέλεσμα δείχνει πάρα πολύ καλό.
|
|
|
Post by eliasd on Nov 14, 2017 14:43:46 GMT 2
θα το δοκιμασω και θα σου πω. ευχαριστω για την βοηθεια
|
|
|
Post by dream_master on Nov 15, 2017 1:11:31 GMT 2
Φιλος μου παρηγειλε κατι πραγματα απο gearbest ,Και πηρε και πηρε και την μαυρη τσαντα για το mi drone, Και με την ευκαιρια του ειπα να παρη αλλη μια για μενα. Αυτην του ειπα να παριε για μενα www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_1058954.html . Για να δουμε θα ειναι καλη .
|
|
|
Post by medicvet on Nov 15, 2017 12:46:45 GMT 2
Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να αποκτησω το mi 4k drone υπαρχει καννενας συνδεσμος μέ εκπτωτικό κουπόνι; καπου εδω διαβασα οτι η τιμη μπορει να φτασει εως 304 ευρω,εγω στο gearbest τετοια τιμη δεν εχω βρει μεχρι στιγμης να περιμενω;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 15, 2017 18:27:43 GMT 2
Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να αποκτησω το mi 4k drone υπαρχει καννενας συνδεσμος μέ εκπτωτικό κουπόνι; καπου εδω διαβασα οτι η τιμη μπορει να φτασει εως 304 ευρω,εγω στο gearbest τετοια τιμη δεν εχω βρει μεχρι στιγμης να περιμενω; Καλωσήρθες στην παρέα. Η τιμή αυτή ήταν με την ισοτιμία €/$ πριν 1 μήνα (και κάτι). Η χαμηλότερη τιμή με κουπόνι είναι στο πρώτο μήνυμα του νήματος.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 15, 2017 20:34:43 GMT 2
Σορρυ αλλά πιο λέμε νήμα για να εντοπίσω το πρώτο μηνυμα.
|
|
|
Post by engelo on Nov 15, 2017 21:39:08 GMT 2
Εδώ αν πας στην 1η σελίδα βλέπεις τα links
|
|
|
Post by Frontier on Nov 16, 2017 18:17:55 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Nov 17, 2017 19:25:05 GMT 2
Νέα αναβάθμιση της NFZ σήμερα που συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα στις χώρες με βελτιώσεις. Καμία αλλαγή για την Χίο.
|
|
snb
New Member
|
Post by snb on Nov 18, 2017 11:06:57 GMT 2
Σκεφτομαι να παρω ενα κινητο μονο για το drone. Εχετε να μου προτεινετε καποιο ή τι χαρσκτηριστικα να έχει;
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Nov 18, 2017 11:44:23 GMT 2
Το Xiaomi mi drone 4K διαθεσιμο και στην Ελλαδα στο Skroutz σε τιμη 550+μεταφορικα!!
|
|