|
Post by Vako on Oct 29, 2017 21:42:08 GMT 2
ελα παμε γυρω γυρω να ζαλιστουμε λιγο αχαχαα Εχεις παλαβωσει!!!!! Χαχαχαχαχα με ζαλισες
|
|
|
Post by dream_master on Oct 29, 2017 21:46:36 GMT 2
δεν κρατιεμαι θελω αδρεναλινη, μεχρι να ερθει το shuriken το xiaomi Πληρωνει τα σπασμενα αχαχαχαχ
|
|
|
Post by Frontier on Oct 29, 2017 22:08:16 GMT 2
δεν κρατιεμαι θελω αδρεναλινη, μεχρι να ερθει το shuriken το xiaomi Πληρωνει τα σπασμενα αχαχαχαχ Πρόσεξε μόνο μην τα πληρώσει μια και καλή Χαλαρά θέλει με αεροσκάφη "φορτηγά" όπως το Mi Drone, όχι παλαβά πράγματα
|
|
|
Post by dream_master on Oct 29, 2017 22:11:56 GMT 2
δεν κρατιεμαι θελω αδρεναλινη, μεχρι να ερθει το shuriken το xiaomi Πληρωνει τα σπασμενα αχαχαχαχ Πρόσεξε μόνο μην τα πληρώσει μια και καλή Χαλαρά θέλει με αεροσκάφη "φορτηγά" όπως το Mi Drone, όχι παλαβά πράγματα ακριβος οπως το ειπες, φορτηγο επικαθουμενο κιολας! δεν το φοβαμαι το xiaomi ειναι βραχοςς! γιαυτο το λογο φθσικα παρηγγειλα το shuriken, γιατι το xiaomi δεν ειναι για τετιοα χρηση
|
|
|
Post by eliasd on Oct 29, 2017 22:51:47 GMT 2
Καλησπερα μαγκες, η εικονα του video τρεμει(οχι παρα πολυ) και αναρωτιεμαι εαν πρεπει να κανω κατι , αν ειναι φυσιολογικο και αν ειναι το ιδιο σε ολα τα mi drones (το jelly effect).
|
|
|
Post by Frontier on Oct 30, 2017 16:18:56 GMT 2
Καλησπερα μαγκες, η εικονα του video τρεμει(οχι παρα πολυ) και αναρωτιεμαι εαν πρεπει να κανω κατι , αν ειναι φυσιολογικο και αν ειναι το ιδιο σε ολα τα mi drones (το jelly effect). Καλωσήρθες στην παρέα. Εάν το gimbal έχει κουμπώσει σωστά, οι ελαστικές φούσκες είναι εντάξει και δεν έχει τρελό αέρα, jello συνήθως δημιουργείται από τις έλικες. Δοκίμασε να τις αλλάξεις με το 2ο σετ και δες αν διορθώθηκε. Υποθέτω ότι τρέχεις την τελευταία έκδοση firmware, σωστά; Βάλε μας και ένα βίντεο να δούμε...
|
|
|
Post by pantsap on Oct 30, 2017 19:27:15 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Με έστειλε ο Dream Master και ζητώ την βοηθειά σας. Σήμερα πήρα το Drone και με το που το ανοιξα, έκανα τα update μου τα έφτιαξα όλα όπως πρέπει. Την ώρα λοιπόν που ήταν να ξεκινήσει για πτήση μου εμφανίζει στην οθόνη τα εξής μηνύματα. 1) '' poor precision for gps signal '' 2) '' accelerometer error '' 3) '' system initialzing '' 4) '' cannot take off '' Τι μπορώ να κάνω ώστε να το φτιάξω? Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by eliasd on Oct 30, 2017 22:58:11 GMT 2
Νομίζω πως τρέχω τα τελευταία updates θα δοκιμάσω τους δεύτερους έλικες και όταν μπορέσω θα στηλών ένα παλιό video
|
|
|
Post by Frontier on Oct 31, 2017 9:23:37 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Με έστειλε ο Dream Master και ζητώ την βοηθειά σας. Σήμερα πήρα το Drone και με το που το ανοιξα, έκανα τα update μου τα έφτιαξα όλα όπως πρέπει. Την ώρα λοιπόν που ήταν να ξεκινήσει για πτήση μου εμφανίζει στην οθόνη τα εξής μηνύματα. 1) '' poor precision for gps signal '' 2) '' accelerometer error '' 3) '' system initialzing '' 4) '' cannot take off '' Τι μπορώ να κάνω ώστε να το φτιάξω? Ευχαριστώ. Καλωσήρθες στην παρέα. Το πρόβλημα "poor precision for GPS signal" σημαίνει ότι δεν είσαι σε ανοικτό ουρανό ή έχεις πάρα πολλές παρεμβολές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (κεραίες κ.λπ). Μετακινήσου σε άλλη περιοχή, είναι σημαντικό για τις πρώτες πτήσεις να "κλειδώσει" ικανοποιητικό αριθμό δορυφόρων, ώστε να ενημερώσει και την ephimeris database του GPS (η μή σωστή ενημέρωσή της είναι η αιτία εμφάνισης και άλλων μηνυμάτων όπως για το accelerometer). Εννοείται ότι το Mi Drone θα πρέπει να παραμένει ακίνητο σε αυτήν την φάση - μέχρι να κλειδώσει 15-18 δορυφόρους - και σε επίπεδη επιφάνεια.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 31, 2017 9:24:44 GMT 2
Νομίζω πως τρέχω τα τελευταία updates θα δοκιμάσω τους δεύτερους έλικες και όταν μπορέσω θα στηλών ένα παλιό video Δοκίμασε πρώτα τους νέους έλικες και στείλε βίντεο με αυτούς. Η λογική λέει ότι οι αχρησιμοποίητοι έλικες δεν θα έχουν "τζόγο" στην βάση τους, άρα και δεν θα πρέπει να παράγουν jello.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 1, 2017 8:59:07 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος για κουπόνι US version.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 2, 2017 17:16:47 GMT 2
Ενημέρωση 1ου μηνύματος για κουπόνι στην CN και US έκδοση καθώς και για την μπαταρία (ακόμα δεν στέλνει Ελλάδα, αναμένεται εντός του μήνα να είναι εφικτή η αποστολή).
|
|
|
Post by NaGR on Nov 2, 2017 20:53:04 GMT 2
όσοι είχατε προπαραγγείλει gimbal έχουν προχωρήσει στην αποστολή?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 3, 2017 8:23:45 GMT 2
όσοι είχατε προπαραγγείλει gimbal έχουν προχωρήσει στην αποστολή? Ακόμα το περιμένω, δεν έχει φύγει. Λογικά αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες τώρα που παραλαμβάνουν.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 6, 2017 13:18:50 GMT 2
Τα 2 μοτερ μου που παιρνουν τις ασιμη ελικες παρατηρησα οτι ακουγοντε λιγο σημερα, το 1 ακουγετε πιο εντονα απο το αλλο αλλα σε καμια περιπτοση δεν μαγκωνει η δυσκολευετε στην περιστροφη. Οταν το γυρναω γρηγορα δεν χτυπαει μονο οταν το παω σιγα σιγα. Το περιεργο ειναι οτι χωρις ελικα δεν το κανει καθολου αυτο.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 13:57:07 GMT 2
Πιάσε το μοτέρ με το χέρι, κράτα το σταθερό και δες αν τυχόν η έλικα "παίζει" ή έχει λίγο τζόγο. Επίσης, δες αν ο ήχος ακούγεται όταν περιστρέφεις το μοτέρ χωρίς την έλικα επάνω αλλά πιέζοντας ελαφρά το μοτέρ προς τα κάτω (όπως όταν ο άξονας του μοτέρ δέχεται δύναμη από το βάρος της έλικας). Εφόσον δεν ακούς αυτόν τον θόρυβο χωρίς τις έλικες, ή έχει τζόγο η έλικα στην βάση της ή το ρουλεμάν θέλει καθάρισμα/λάδωμα και κάνει θόρυβο.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 6, 2017 14:03:49 GMT 2
Πιάσε το μοτέρ με το χέρι, κράτα το σταθερό και δες αν τυχόν η έλικα "παίζει" ή έχει λίγο τζόγο. Επίσης, δες αν ο ήχος ακούγεται όταν περιστρέφεις το μοτέρ χωρίς την έλικα επάνω αλλά πιέζοντας ελαφρά το μοτέρ προς τα κάτω (όπως όταν ο άξονας του μοτέρ δέχεται δύναμη από το βάρος της έλικας). Εφόσον δεν ακούς αυτόν τον θόρυβο χωρίς τις έλικες, ή έχει τζόγο η έλικα στην βάση της ή το ρουλεμάν θέλει καθάρισμα/λάδωμα και κάνει θόρυβο. χωρις την ελικα επανω δεν το κανει καθολου μολις το δοκιμασα πιεζωντας το ελαφρακατω οπως μου ειπες. μονο με την ελικα το κανει, και ναι οι δυο ασημι ελικες μου που εχουν τζογο μονο αυτες κανουν το θυρυβο οι χρυσες που δεν εχουν τζογο δεν κανουν και θορυβο. Αλλα κουφο δεν ειναι αυτο, αφου απο το ρουλεμαν ακουγετε κροταλισμα .
|
|
|
Post by NaGR on Nov 6, 2017 15:28:56 GMT 2
διαπίστωσα και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα. όμως δεν νομίζω οτι οι ασημί έλικες μου έχουν κάποιο τζόγο. το ρουλεμάν πως και με τι το λαδώνουμε?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 18:10:21 GMT 2
Λίγο λάδι σιλικόνης με σύριγγα στην βάση του άξονα (από την πάνω μεριά), 1-2 σταγόνες αρκούν για την λίπανση του ρουλεμάν.
|
|
|
Post by dream_master on Nov 6, 2017 19:04:24 GMT 2
Λίγο λάδι σιλικόνης με σύριγγα στην βάση του άξονα (από την πάνω μεριά), 1-2 σταγόνες αρκούν για την λίπανση του ρουλεμάν. αν δεν βαλουμε πειραζει? εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει π θορυβος, αλλα αν πρεπει να βαλουμε για να μην γινει παιρετερο ζημια αλαζει το θεμα.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 19:09:30 GMT 2
Λίγο λάδι σιλικόνης με σύριγγα στην βάση του άξονα (από την πάνω μεριά), 1-2 σταγόνες αρκούν για την λίπανση του ρουλεμάν. αν δεν βαλουμε πειραζει? εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει π θορυβος, αλλα αν πρεπει να βαλουμε για να μην γινει παιρετερο ζημια αλαζει το θεμα. Λογικά δεν πειράζει να μην βάλεις, αλλά οπωσδήποτε θα μειώσει τις τριβές. Βεβαίως είναι καλύτερο να μην βάλεις καθόλου, από το να βάλεις λάδι εκεί που δεν πρέπει (π.χ στην περιέλιξη).
|
|
|
Post by dream_master on Nov 6, 2017 19:19:46 GMT 2
αν καταλαβα καλα θελει το 1/4 της σταγονας μονο πανω στον αξονα ετσι? δεν θα βαλω προς το παρον αλλα θα το εχω απο κοντα να δω πως θα παει με τον καιρο. Ευχαριστω Frontier
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 19:20:56 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού στην πρώτη σελίδα.
|
|
|
Post by NaGR on Nov 6, 2017 22:33:41 GMT 2
γιατί όμως να έχει συμβεί το ίδιο πράγμα, ταυτόχρονα ΜΟΝΟ στις γκρι έλικες/CCW κινητήρες?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2017 8:35:52 GMT 2
γιατί όμως να έχει συμβεί το ίδιο πράγμα, ταυτόχρονα ΜΟΝΟ στις γκρι έλικες/CCW κινητήρες? Ίσως έχει να κάνει με το στυλ πτήσης, πάντα με την προϋπόθεση ότι και τα 4 μοτέρ είναι από την ίδια παρτίδα.
|
|
|
Post by Vako on Nov 7, 2017 9:04:35 GMT 2
γιατί όμως να έχει συμβεί το ίδιο πράγμα, ταυτόχρονα ΜΟΝΟ στις γκρι έλικες/CCW κινητήρες? Ίσως έχει να κάνει με το στυλ πτήσης, πάντα με την προϋπόθεση ότι και τα 4 μοτέρ είναι από την ίδια παρτίδα. Το ιδιο θορυβο κανουν και εμενα και αυτος ηταν ο λογος που προσπαθησα να αλλαξω μοτερ (ανεπιτυχως μιας και το ενα καηκε στην πρωτη πτηση) εβαλα ξανα το παλιο αφου το λαδωσα προσεκτικα,αν και ειμαι αντιθετος με το λαδωμα, αλλα ηταν η εσχατη λυση μεχρι να βρω γνησια. Δουλευουν πιο ησυχα τωρα και οταν αγριευουν , επαναλαμβανω προσεκτικο λαδωμα. Εννοειται οτι πολυ συχνα πια τα ελενχω για τζογους η οτιδηποτε παραξενο. Ακομα και στην πτηση σε ολα τα βιντεο που ακουω, οταν πεταω εμπρος με ολα τα γκαζια ,ακουγεται ανατριχιαστικα... Θα συμφωνησω με τον frontier οτι πιθανον να δημιουργειται απο το προφιλ των πτησεων και των νευρικων επιταχυνσεων και αλλαγων πορειας...φανταστειτε αυτο το μικρο ρουλεμανακι την ωρα που το παιδευεις τρωει αρκετο ζορι μιας και παλευει με μαζα του 1,5 κιλου περιπου επι την αδρανεια κατα την επιτανχυση 1,5 κιλα επι πολλα...κιλα ΥΓ: @dream_MASTER race drone ηθελες να το κανεις? Παρε τα μοτερ στο χερι τωρα χαχαχαχα ...στα λεω να τα ακουω και εγω εννοειται γιατι κανω τα ιδια χαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2017 9:38:44 GMT 2
Ενημέρωση κουπονιού για την CN έκδοση.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2017 18:09:39 GMT 2
Αναβάθμιση της εφαρμογής για το Mi Drone 4K, έκδοση 1.3.9.20604 (Android). Λίστα αλλαγών
- Υποστήριξη handheld gimbal
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Nov 7, 2017 18:41:23 GMT 2
Αναβάθμισα την εφαρμογή και δυστυχώς σε note 8 δεν ανοίγει καν κάνει force close...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
|
|
|
Post by dream_master on Nov 7, 2017 19:28:52 GMT 2
Ίσως έχει να κάνει με το στυλ πτήσης, πάντα με την προϋπόθεση ότι και τα 4 μοτέρ είναι από την ίδια παρτίδα. ΥΓ: @dream_MASTER race drone ηθελες να το κανεις? Παρε τα μοτερ στο χερι τωρα χαχαχαχα ...στα λεω να τα ακουω και εγω εννοειται γιατι κανω τα ιδια χαχαχαχα αχχαχα η πλακα ειναι οτι και το hubsan H501s μου εκαναν ετσι τα δυο μοτερ του μην σου πω και παρπανω! αλλα στην πτηση κανενα θεμα εως τωρα. εσυ βιαζεσε , κατσε οταν καει το μοτερ τοτε θα το παρω στα χερια , τωρα εχει πολυ ζωη ακομα.
|
|