|
Post by Frontier on Oct 22, 2017 18:16:24 GMT 2
τελικα τα flight logs πρεπει να αποθηκευονται στην συσκευη απ'οτι καταλαβα. εκανα πριν λιγο restore το iphone μου λογο προβληματος του ios και τωρα που περασα ολες τις εφαρμογες που ειχα , στο mi drone app τα flight logs δεν υπαρχουν πια! το καλο ειναι οτι τα flight records μεινανε οπως ηταν. Υπάρχουν δύο είδη log: αυτά που καταγράφει η εφαρμογή και αυτά που καταγράφει ο flight controller. Τα logs της εφαρμογής διαγράφονται κανονικά, τα FC logs (που αποθηκεύονται στην εσωτερική κάρτα μνήμης SD στο Mi 4K) όχι. Κάθε φορά που πετάμε, δημιουργούνται δύο αρχεία: το FC log (που είναι ίδιο με αυτό που αποθηκεύεται στην εσωτερική SD του Mi 4K) και το flight log (με το οποίο κάνουμε replay της πτήσης). Τα αρχεία στην εσωτερική SD είναι προσβάσιμα με σβηστό το αεροσκάφος, αφού συνδέσουμε την USB θύρα που βρίσκεται εκεί που κουμπώνει το gimbal (πρέπει να βγει το gimbal) με τον υπολογιστή.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 22, 2017 18:21:47 GMT 2
μαλιστα τωρα καταλαβα , ευχαριστω πολυ Μανο. Σημερα εβγαλε update για bug του gimbal , το εκανες? εγω το πατησα ignore γιατι το ειδα την ωρα που θα πετουσα.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 22, 2017 18:53:55 GMT 2
χαμηλη πτηση σε ATTI Mode σημερα ειδα καπιοα στιγμη ταχυτητες εως 19m/s . Το max ειναι σε 20m/s σε ATTI mode αν και θελει προσοχη αν δεν εχεις ξαναπεταξει σε Atti γιατι ντριφταρι αρκετα και μπορει να εχεις στουκα για πλακα. Θα ανεβει και βιντεο απο το mi drone το βραδυ. racing το εχω κανει το mi drone . Για να ακουσουμε και λιγο ηχο xiaomi mi drone!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 22, 2017 20:31:44 GMT 2
μαλιστα τωρα καταλαβα , ευχαριστω πολυ Μανο. Σημερα εβγαλε update για bug του gimbal , το εκανες? εγω το πατησα ignore γιατι το ειδα την ωρα που θα πετουσα. Όχι, σήμερα ήταν η ημέρα του Mavic Pro και του Spark, αλλά τώρα που μου το είπες, θα το περάσω. Δοκιμή όμως θα αργήσει να γίνει, ίσως το άλλο Σάββατο αν δεν βρέχει όπως λέει η πρόγνωση.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 22, 2017 23:25:13 GMT 2
ετοιμο και το βιντεο απο την καμερα του drone σε ATTI MODE. ταχυτητες εως 70kmh !
|
|
|
Post by Vako on Oct 23, 2017 7:40:22 GMT 2
Γεια σου ρε master των midrone...αγωνιστικο το εκανες το εργαλειο χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Oct 23, 2017 7:51:38 GMT 2
Αυτά είναι ...
ρε φίλε σε χαίρομαι που το γλεντάς το εργαλείο όσο δεν παίρνει !!! μπράβο... πές μου ότι έχεις ΜΟΝΟ μια μπαταρία ακόμα !?!?!
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 15:59:31 GMT 2
Αυτά είναι ... ρε φίλε σε χαίρομαι που το γλεντάς το εργαλείο όσο δεν παίρνει !!! μπράβο... πές μου ότι έχεις ΜΟΝΟ μια μπαταρία ακόμα !?!?! δυστηχως ναι ειμαι ακομα με μια μπαταρια, αλλα δεν βαριεσαι, οταν θα μπορεσω θα παρω σιγουρα μια δευτερη. Το εχω φτασει στα ορια του πλεον το mi drone. Μεχρι να παρω το racing θα διασκεδαζω με το xiaomi Δεν εχει και κανενα τοπιο να τραβηξω εδω και βαριεμαι, ολο χωραφια εχει.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 16:23:28 GMT 2
θα ανεβει πιο μετα και ενα ακομα βιντεακι bonus που μιλαω να γελασετε. χαχαχα
|
|
|
Post by lazapapa on Oct 23, 2017 19:25:58 GMT 2
Πλέον διαθέσιμη η μπαταρία από την Γερμανική αποθήκη του Tomtop www.tomtop.com/p-rm7962.htmlΤελική τιμή με μεταφορικά 83,65 ευρώ (promotion code TT7962DE)
|
|
|
Post by Frontier on Oct 23, 2017 20:08:22 GMT 2
Πλέον διαθέσιμη η μπαταρία από την Γερμανική αποθήκη του Tomtop www.tomtop.com/p-rm7962.htmlΤελική τιμή με μεταφορικά 83,65 ευρώ (promotion code TT7962DE) Έχει μπει νωρίτερα με σχετικό σύνδεσμο και κουπόνι του Freedrone.gr Η τιμή τόσο με το κουπόνι που έβαλες, όσο και με του Freedrone.gr είναι (μαζί με μεταφορικά) στα €84,65. Αρκετά ακριβότερη απ'ότι είχε πριν, αλλά δεν υπάρχει άλλη φθηνότερη επιλογή και από Ευρώπη.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 21:43:34 GMT 2
καπιοι εχουν αρχισει να με κραζουν για τα βιντεο που αναιβασα , με το επειχηρημα οτι πετας σε δημοσιο χωρο χαμηλα με μεγαλες ταχυτητες μεσα στην πολη και τετοια. Και τους εξηγω οτι ειμαι εξω απο την πολη σε εγκαταλειμμένο αεροδρομιο χωρις κινηση , και κοσμο και αυτη εκει συνεχιζουν , τι να πω δηλαδη αν παρω racing και ανεβασω video θα με πυροβολουν?
|
|
|
Post by Vako on Oct 23, 2017 21:50:52 GMT 2
Aφου φαινεται καθαρα η περιοχη ειναι ερημη...που γινεται αυτο?(το κραξιμο)?
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 21:55:05 GMT 2
Aφου φαινεται καθαρα η περιοχη ειναι ερημη...που γινεται αυτο?(το κραξιμο)? facebook κατι ξενοι! καλα δεν ασχοληθηκα και πολυ , χαζουλιδες ειναι! Moυ φενετε θελουν να σταματησουν τον dream master αχαχαχαχα αλλα ο master δεν θα σταματηση τις τρελο δοκιμες του! αναβαινει καινουργιο βιντεακι σε λιγο.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 22:18:39 GMT 2
και ενα τελευταιο βιντεο πριν μας πιασουν οι βροχες και τα κρυα . bonus: στο 00:30
|
|
|
Post by engelo on Oct 23, 2017 22:49:21 GMT 2
χαχαχαχ απειλές !!!! χαχαχ ωραίοςςς
|
|
|
Post by dream_master on Oct 23, 2017 22:53:15 GMT 2
χαχαχαχ απειλές !!!! χαχαχ ωραίοςςς Του εδωσα την action camera να τραβαει. Και το εβλεπα συνεχεια πατουσε το κουμπι γιαυτο τον ειπα τραβας ρεε αχαχαχ α. . Τελικα εσβηνε η οθονη απο τημ καμερα γιαυτο πατουσε για να ξανα αναψει
|
|
|
Post by lazapapa on Oct 23, 2017 23:53:32 GMT 2
Όταν τελειώνεις μια πτήση και η μπαταρία είναι γύρω στο 30%, εαν δεν πετάξεις ξανά στα κοντά είναι προτιμότερο να μην φορτισεις την μπαταρία και να το κάνεις πριν την επόμενή σου πτήση ή να την φορτισεις γύρω στο 60-70% και πριν πετάξεις την φορτιζεις πλήρως;
|
|
|
Post by Frontier on Oct 24, 2017 10:17:35 GMT 2
Όταν τελειώνεις μια πτήση και η μπαταρία είναι γύρω στο 30%, εαν δεν πετάξεις ξανά στα κοντά είναι προτιμότερο να μην φορτισεις την μπαταρία και να το κάνεις πριν την επόμενή σου πτήση ή να την φορτισεις γύρω στο 60-70% και πριν πετάξεις την φορτιζεις πλήρως; Το δεύτερο, φόρτιση στο 50-55% και αποθήκευση. Όταν είναι να πετάξεις, την βάζεις ξανά για φόρτιση στο 100%.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 25, 2017 21:58:52 GMT 2
Κουπονι για το xiaomi mi 4k CN PLUG GBGR1208 ,πεφτει στα 304 ευρω! Link στην πρωτη σελιδα του νηματος.
Vako επιτηδες το ριχνουν καθε εβδομαδα οι κινεζοι μου φενετε για να σε δελεαζουν. αχαχαααα
|
|
|
Post by Frontier on Oct 26, 2017 14:28:50 GMT 2
Κουπονι για το xiaomi mi 4k CN PLUG GBGR1208 ,πεφτει στα 304 ευρω! Link στην πρωτη σελιδα του νηματος. Έχει μπει μέρες τώρα αυτό το κουπόνι, όπως και άλλα στην πρώτη σελίδα, αλλά καλώς το επεσήμανες. Στην τιμή αυτή, για RTF camera drone δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
|
|
|
Post by engelo on Oct 26, 2017 16:36:19 GMT 2
Ετσι όντως έχει την καλυτερη τιμή !!!
|
|
|
Post by Vako on Oct 26, 2017 18:58:35 GMT 2
Κουπονι για το xiaomi mi 4k CN PLUG GBGR1208 ,πεφτει στα 304 ευρω! Link στην πρωτη σελιδα του νηματος. Vako επιτηδες το ριχνουν καθε εβδομαδα οι κινεζοι μου φενετε για να σε δελεαζουν. αχαχαααα Αφηστε με αντιχριστοι και εσυ και οι Κινεζοι το Μι θα το ριξω σε μια εβδομαδα...χαχχαχα . Το 109 ειναι σαν τα κλασσικα αυτοκινητα σε παει οπου θες αργα αλλα σταθερα...και δεν χαλαει ,δεν πεφτει, και τωρα που εχω και οθοναρα 7 ιντσες δεν το αλλαζω.... Αλλα...το (γλυκοκοιταζω μεταξυ μας αυτο) . Αν δεν ειχα προγραμματισει και βαλει στο ματι αυτο το παλιο- mavic θα το σκεφτομουν σοβαρα σαν δευτερο drone .... Κατσε να δοκιμασω του φιλου μου του Χρηστου που ηρθε ηδη και το δοκιμαζει...μπας και κρατησω και τον θρυλο...Μπερδευτηκα τωρα...!!! χαχαχαχ
|
|
snb
New Member
|
Post by snb on Oct 27, 2017 11:30:26 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 27, 2017 14:29:57 GMT 2
Άλλος κωδικός προϊόντος με διαφορετικό βύσμα ρεύματος. Ίδια αεροσκάφη. Σύνδεσμοι αγοράς και κουπόνια έκπτωσης που παίζουν με αυτούς, υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα του νήματος.
|
|
|
Post by lazapapa on Oct 27, 2017 14:43:05 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 28, 2017 11:36:02 GMT 2
Δεν τον έχω, ίσως και να δουλεύει γιατί - απ'ότι βλέπω - απλά δίνει ρεύμα στις μπαταρίες (όπως κάνει και ο φορτιστής της Xiaomi), την εξισορρόπηση την αφήνει στο κύκλωμα της μπαταρίας. Σύνδεσμος αγοράς FreeDrone εδώ. Η τιμή είναι καλή πάντως, χρησιμοποιώντας και το κουπόνι RC18OFF βγαίνει στα €30.
|
|
|
Post by lazapapa on Oct 28, 2017 12:02:35 GMT 2
Δεν τον έχω, ίσως και να δουλεύει γιατί - απ'ότι βλέπω - απλά δίνει ρεύμα στις μπαταρίες (όπως κάνει και ο φορτιστής της Xiaomi), την εξισορρόπηση την αφήνει στο κύκλωμα της μπαταρίας. Σύνδεσμος αγοράς FreeDrone εδώ. Η τιμή είναι καλή πάντως, χρησιμοποιώντας και το κουπόνι RC18OFF βγαίνει στα €30 Το output είναι 17.4V 4.5A βλέπω στα χαρακτηριστικά ενώ ο φορτιστής της xiaomi δίνει output 16V 2.9A. Επειδή δεν το κατέχω το θέμα καλά, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στις μπαταρίες;
|
|
|
Post by Frontier on Oct 28, 2017 14:12:59 GMT 2
Δεν τον έχω, ίσως και να δουλεύει γιατί - απ'ότι βλέπω - απλά δίνει ρεύμα στις μπαταρίες (όπως κάνει και ο φορτιστής της Xiaomi), την εξισορρόπηση την αφήνει στο κύκλωμα της μπαταρίας. Σύνδεσμος αγοράς FreeDrone εδώ. Η τιμή είναι καλή πάντως, χρησιμοποιώντας και το κουπόνι RC18OFF βγαίνει στα €30 Το output είναι 17.4V 4.5A βλέπω στα χαρακτηριστικά ενώ ο φορτιστής της xiaomi δίνει output 16V 2.9A. Επειδή δεν το κατέχω το θέμα καλά, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στις μπαταρίες; Αυτές οι τιμές είναι οι μέγιστες που μπορεί να δώσει ο φορτιστής και είναι φυσιολογικό να είναι μεγαλύτερες αυτών του φορτιστή της Xiaomi γιατί προορίζεται - ο φορτιστής - να φορτίζει περισσότερες από μία μπαταρίες ταυτόχρονα. Εάν φορτίζεις π.χ δύο μπαταρίες μαζί, η τάση εξόδου και η ένταση (τα Amperes) θα είναι μικρότερα για κάθε μπαταρία απ'όσο θα έδινε ο φορτιστής της Xiaomi. Άρα, με τον φορτιστή αυτόν κερδίζεις στο ότι φορτίζεις μέχρι 3 μπαταρίες παράλληλα, αλλά σε μεγαλύτερο χρόνο απ'ότι εάν φόρτιζες μία μπαταρία μόνη της με τον φορτιστή της Xiaomi. Παράδειγμα: ο φορτιστής της Xiaomi θέλει μιάμιση ώρα για να φορτίσει μια μπαταρία από το 30% στο 100%, ο φορτιστής αυτός θέλει 2 ώρες για να φορτίσει 2 ή 3 μπαταρίες από το 30% στο 100%. Ούτως ή άλλως, η στρατηγική φόρτισης των κυψελών δεν καθορίζεται από τον φορτιστή (είτε είναι της Xiaomi είτε είναι αυτός), αλλά από το κύκλωμα που η ίδια η μπαταρία έχει μέσα της. Συνεπώς, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον φορτιστή.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 29, 2017 21:37:04 GMT 2
ελα παμε γυρω γυρω να ζαλιστουμε λιγο αχαχαα
|
|