|
Post by NaGR on Oct 1, 2017 19:15:28 GMT 2
εντυπωσιακά τα νούμερα του dream master, και σε εμβέλεια αλλά και σε μπαταρία. εμβέλεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε μπαταρία σίγουρα είναι καλύτερος.
το τελευταίο update λέει οτι έχει αλλαγές σε nfz και σε Ελλάδα.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 3, 2017 17:56:46 GMT 2
και ενω βρισκεσε στα 4.260 km γινετε αυτο . Μπορει να δωσει καποιος μια εξηγηση γιατι μπορει να εγινε αυτο? Γιατι εμενα μου μιαζει σαν κατι να τυφλωνει την καμερα με αντανακλαση? Το σημα στο RC ητανε στο strong παντως. Και να πω οτι σε ολο των γυρισμο της πτησης αυτο παρεμενε στο live view οπως και το graph ηταν στο weak. ακομα και στο βιντεο που ειδα μολις τωρα στο pc εχει αυτην την λαμψη! Λοιπον εχουμε και λεμε:Η δευτερη δοκιμη εγινε σε αλλο μερος με υψομετρικη διαφορα απο την επιφανεια της θαλασσας, διοτι ηθελα να δω αν θα υπηρχαν διαφορες στο range! Στα 3542 αποσταση ειχα 77% μπαταρια Στα 4.260 Km ειμουνα στα 70% Θα συνεχιζα και αλλο γιατι πηγαινε ανετα απλα δεν ειχα live view και το εβλεπα μονο απο τον χαρτη , γυρισμα πισω βολιδα και οταν το προσγειωσα ειχα 30% αρε Vako τι με βαζεις και κανω , το ξερω οτι σ'αρεσουνε εσενα αυτα. αχαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Oct 3, 2017 18:21:20 GMT 2
Η camera φαίνεται να έχει πρόβλημα.... υπερέκθεση... σα να ανοιξε το διάφραγμα ΤΕΡΜΑ !!!!
|
|
|
Post by dream_master on Oct 3, 2017 18:36:56 GMT 2
πρωτη φορα το ακουω αυτο για υπερεκθεση .σπιτι παντως που το ανοιξα παιζει κανονικα η καμερα. Αυριο θα ξαναγινει δοκιμη! Πιο διαφραγμα εμενα μου φενετε σαν να πατησε το κουμπι ο kim και επεσε διπλα μου η πυρηνικη. axaxaxa
|
|
|
Post by engelo on Oct 3, 2017 20:49:58 GMT 2
Ελα ντε !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 7:54:04 GMT 2
Ποια έκδοση του camera firmware τρέχεις; Όπως έγραψε και ο engelo, μοιάζει με υπερ-έκθεση αλλά πολύ πάνω από τα όρια που το EV επιτρέπει.
Στη θέση σου θα ανέβαζα το FC και το flight log από το κινητό στο λογαριασμό σου Mi και θα έστελνα και τα αντίστοιχα αρχεία που υπάρχουν στην εσωτερική SD card του αεροσκάφους στο support@fimi.com. Εκτιμώ ότι είναι bug στο camera firmware και τίποτε άλλο, γιατί όταν έκανες reboot την κάμερα επανήλθε.
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 8:00:07 GMT 2
Η κάμερα παίρνει μόνη της update ? δεν είναι στο update του drone ?!!!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 8:17:09 GMT 2
Η κάμερα παίρνει μόνη της update ? δεν είναι στο update του drone ?!!! To update έχει πολλά τμήματα, ένα από αυτά είναι η κάμερα. Με κάθε firmware update δεν αναβαθμίζονται όλα ξανά (δεν είναι μονολιθική σχεδίαση). Μπορεί να αναβαθμιστεί το FC firmware και να μην αναβαθμιστεί το camera firmware ή το ανάποδο, είναι ανεξάρτητα συστήματα το ένα από το άλλο.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 12:37:52 GMT 2
Ποια έκδοση του camera firmware τρέχεις; Όπως έγραψε και ο engelo, μοιάζει με υπερ-έκθεση αλλά πολύ πάνω από τα όρια που το EV επιτρέπει. Στη θέση σου θα ανέβαζα το FC και το flight log από το κινητό στο λογαριασμό σου Mi και θα έστελνα και τα αντίστοιχα αρχεία που υπάρχουν στην εσωτερική SD card του αεροσκάφους στο support@fimi.com. Εκτιμώ ότι είναι bug στο camera firmware και τίποτε άλλο, γιατί όταν έκανες reboot την κάμερα επανήλθε. ειναι η τελευταια , τωρα δεν μπορω να δω την εκδοση γιατι εβαλα μπαταρια να φορτιζει. περασα και το ios 11 σημερα μονο και μονο για το screen record. Χθες το βραδυ παντως καθησα και μελετησα για 2 ωρες το flight log της πτησης μου για να δω ανα ποσα μετρα ποσο % μπαταρια μου τρωει. οι αριθμοι λενε οτι αν παω πατημενος χωρις να σταματησο καθολου στην πτηση στα 5 km θα φτασω με 70% μπαταρια. Στο 68% ειναι το μαξιλαρακι που πρεπει να γυρισεις καρφι! Στο γυρισμο μου ετρωγε κοντα στα 8% ανα 1000 μετρα . Στο 30% που ριχνει αυτοματα το drone, την ταχυτητα στα 6 m/s = 21Km/h βγαζει 500 μετρα ανα 7% μπαταρια δηλαδη μεχρι να φτασει στο 16% και να κανει automatically landing εχει μαξιλαρακι 1000 μετρα με τα 6m/s speed. Ολα αυτα ενοειτε με πληρη απνοια χωρις καθολου αερα, αλλιως η αριθμοι αλαζουν παλι. για να δουμε κατα τις 4 θα παω ξανα για νεα δοκιμη ,να περιμενετε νεα.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 12:54:58 GMT 2
Πρόσεχε και μην κάνεις υπολογισμούς στο όριο. Καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 12:58:46 GMT 2
Πρόσεχε και μην κάνεις υπολογισμούς στο όριο. Καλή επιτυχία. Ευχαριστω, Τους υπολογισμους απλα τους κανω για να ξερω . στο 30% θα ειμαι πισω . απλα θα εχω ενα μαξιλαρακι 14% μεχρι να το προσγειωσο.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 13:00:06 GMT 2
Πρόσεχε και μην κάνεις υπολογισμούς στο όριο. Καλή επιτυχία. Ευχαριστω, Τους υπολογισμους απλα τους κανω για να ξερω . στο 30% θα ειμαι πισω . απλα θα εχω ενα μαξιλαρακι 14% μεχρι να το προσγειωσο. Απλά πρόσεχε γιατί αν έχει κρύο, τα νούμερα θα είναι μικρότερα. Ξεκίνα την μπαταρία ζεστή, τουλάχιστον 20 βαθμούς πριν την απογείωση.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 13:04:07 GMT 2
ναι την μπαταρια ζεστη θα την ξεκινισω. Να σε ρωτησο αν την βγαλω απο την φωρτιση την ωρα που θα ειναι στο φουλ και στο καπακι την κουμπωσο και παω για την πτηση καλυτερα δεν ειναι ετσι? πιο ζεστη δεν θα ειναι?
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 13:40:46 GMT 2
ναι την μπαταρια ζεστη θα την ξεκινισω. Να σε ρωτησο αν την βγαλω απο την φωρτιση την ωρα που θα ειναι στο φουλ και στο καπακι την κουμπωσο και παω για την πτηση καλυτερα δεν ειναι ετσι? πιο ζεστη δεν θα ειναι? Ίσως, αλλά δεν μπορώ να στο πω σίγουρα. Δεν έχω πετάξει τελευταία - που έπεσε η θερμοκρασία - και δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία βρίσκονται οι μπαταρίες αμέσως μετά την φόρτιση. Οι δικές μου πάντως δεν ζεσταίνονται κατά την φόρτιση, θερμοκρασία δωματίου έχουν. Απλά - αν έχει κρύο εκεί - τύλιξέ την με κάποιο ύφασμα μετά την φόρτιση, ώστε να διατηρηθεί κάπως η θερμοκρασία.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 13:51:06 GMT 2
με 25 βαθμους ξεκιναει η μπαταρια τωρα που ειδα το flight log. εξω εχει 24 βαθμους τωρα
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 13:51:49 GMT 2
Δώσε πόνο !!!
Αλλά με προσοχή ...
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 13:52:57 GMT 2
Να ρωτήσω, τα 4 χιλιόμετρα είναι πηγαινε έλα ή μόνο πήγαινε ...?
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 13:55:07 GMT 2
Δώσε πόνο !!! Αλλά με προσοχή ... ενοειτε με προσοχη. ακομα εχω μελετησει και στο χαρτη του google maps, και εχω μαρκαρι 3 σημεια και εκτακτη προσγείωση αν χρειαστη για παν ενδεχομενο.
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 13:56:18 GMT 2
Να ρωτήσω, τα 4 χιλιόμετρα είναι πηγαινε έλα ή μόνο πήγαινε ...? 4.260 χθες μονο πηγαινε! συνολο ειναι 8.520!! πηγαινε - ελα.
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 13:57:41 GMT 2
Τέλειο !!!!
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 14:00:44 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 14:12:53 GMT 2
οθονη ενοεις τα flight records η το screen record? οντως χρειαζομαι τουλαχιστον 2 ακομα μπαταριες για να ευχαριστηθω πτηση και για τις δοκιμες που κανω.
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 14:18:57 GMT 2
Αφου έχεις ξαναβάλει βρε... σου έστειλα το link...
Flight Record ...
Για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη χαχαχαχα ... την απόσταση ....
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 14:36:30 GMT 2
αχαχαχαχα να φανταστω τα πιο πολλα km θα τα εχει το mavic σου ε?
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 16:51:30 GMT 2
μολις γυρισα απο την πτηση, δυστηχος ειχε αερα ο οπιος αλαζε συνεχως μερια και στο πηγαινε ειχα θεμα διοτι δεν επιανε την καταληλη ταχυτητα για να φτασω τα 5 χιλιομετρα. το εφτασα χαλαρα 3.520 οπου ξεκινισα επιστροφη με 68% γιατι δεν ηξερα και τι κοντρα αερα θα εχει στο γυρισμο. Αλλα ολα πηγαν καλα εφτασα με 52% μπαταρια στο σημειο απογειωσης. Δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι. αχχαχαχ
βιντεο θα ανεβει το βραδυ.
|
|
|
Post by NaGR on Oct 4, 2017 18:16:15 GMT 2
τα πλαστικά δεν έχουν θέμα CE πιστοποίησης και αν θυμάμαι καλά είχε ειπωθεί οτι η μπαταρία έχει πιστοποίηση. νομίζω οτι με κάποιο τρόπο πρέπει να επικοινωνήσουμε στην infoquest οτι υπάρχει αγορά και αν ενδιαφέρεται να φέρει κάποια πράγματα, πχ έλικες/προστατευτικά, στικάκι, μπαταρίες, καμία τσαντούλα βολική και ότι άλλο νομίζει. με λογικό περιθώριο κέρδους νομίζω οτι υπάρχει win-win σενάριο.
στα του drone τώρα. σε κάποια φάση μου έβγαλε sd corrupted ή κάτι τέτοιο. προηγουμένως έγραφε κανονικά. τη κάρτα τη διαβάζει το pc αλλά είδα οτι έχει φτιαχτεί ένας lost.dir φάκελος ο οποίος είναι άδειος. δεν βρίσκω μήνυμα στο flight log. η κάρτα είναι samusng 64gb u3 και έχει ακόμα αρκετό χώρο. καμία ιδέα τι μπορεί να συνέβη?
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 18:55:55 GMT 2
αχαχαχαχα να φανταστω τα πιο πολλα km θα τα εχει το mavic σου ε? Οχι αδερφέ !!! το spark έχει περισσότερα χαχαχ πιο πολύ ο σπίθας πετάει...
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 18:56:54 GMT 2
Η αντιπροσωπεία κάτω απο 600 δύσκολο να το βγάλει...
|
|
|
Post by dream_master on Oct 4, 2017 18:58:31 GMT 2
ποσα εχει ο σπιθας?
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 19:19:29 GMT 2
19 χιλιόμετρα χαχαχ και 37 ο mavikios, τωρα τελευταία πετάω το mavic...
|
|