|
Post by Frontier on May 29, 2021 9:27:40 GMT 2
Μερσινίδι.
|
|
|
Post by artplus on May 30, 2021 23:31:38 GMT 2
Χαιρετω την ομορφη παρεα. Μετα απο πολυ καιρο πτηση και για μενα. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Jun 13, 2021 20:16:48 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 15, 2021 14:55:39 GMT 2
ήρθε το νέο sticker!!!
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 6, 2021 6:08:42 GMT 2
Παραλία Θάνος-Λήμνος
|
|
|
Post by artplus on Jul 10, 2021 10:30:07 GMT 2
Μπραβο Νικο.....ωραιο βιντεο. Να σε ρωτησω και αν θελεις μου απαντας, με ποιο lut εκανες coloring ;
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 13, 2021 0:16:05 GMT 2
Μπραβο Νικο.....ωραιο βιντεο. Να σε ρωτησω και αν θελεις μου απαντας, με ποιο lut εκανες coloring ; ευχαριστώ πολύ!!! με φίλτρο από την εφαρμογή vn είναι το aesthetic A3
|
|
|
Post by Frontier on Jul 17, 2021 17:58:47 GMT 2
Νέα έκδοση του dji Fly 1.4.8 με υποστήριξη για το επερχόμενο dji Mini SE.
|
|
|
Post by Frontier on Jul 17, 2021 21:23:06 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jul 18, 2021 15:18:39 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jul 18, 2021 21:17:06 GMT 2
Ένα χαλαρό (και ζεστό) καλοκαιρινό σούρουπο.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 10, 2021 20:50:43 GMT 2
Νυχτερινή Λαγκάδα.
|
|
|
Post by artplus on Aug 31, 2021 17:26:18 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα. Εχει χρησιμοποιησει κανεις για το air 2 την εφαρμογη Drone-Hacks ;
|
|
|
Post by Frontier on Sept 1, 2021 6:44:04 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα. Εχει χρησιμοποιησει κανεις για το air 2 την εφαρμογη Drone-Hacks ; Όχι, αλλά λογικά δεν διαφέρει σε κάτι από την έκδοση για τα υπόλοιπα dji drones. Το πλέον σύνηθες "hack" είναι η αφαίρεση της NFZ και η ενεργοποίηση μόνιμου FCC.
|
|
|
Post by artplus on Sept 1, 2021 15:56:20 GMT 2
Aυτο που με προβληματιζει Μανο ειναι αν θα επηρεασει μα καποιον τροπο την ασφαλεια πτησης του drone....μπορει να λεω και βλακειες βεβαια αλλα δεν γνωριζω πως ακριβως λειτουργει.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 2, 2021 12:31:18 GMT 2
Aυτο που με προβληματιζει Μανο ειναι αν θα επηρεασει μα καποιον τροπο την ασφαλεια πτησης του drone....μπορει να λεω και βλακειες βεβαια αλλα δεν γνωριζω πως ακριβως λειτουργει. Κοίτα να δεις Δημήτρη. Δυστυχώς, τα dji drones έχουν περιορισμούς (NFZ) μέσα στο firmware τους, οι οποίοι ελέγχονται από διάφορα υποσυστήματα του αεροσκάφους (π.χ memory controller). Οτιδήποτε παρακάμπτει - με όποιον τρόπο - μια λειτουργία (NFZ) που υπάρχει εκεί από σχεδιασμού του, εισάγει κάποιο ρίσκο. Αυτό οφείλεται στο ότι η αφαίρεση/παράκαμψή της, γίνεται με κάποιο patch ή hack (εξ'ου και το όνομα του προγράμματος) όπου κανείς δεν μπορεί να σου πει αν 100% δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Με δεδομένο δε ότι κανένα dji firmware (όπως και των άλλων κατασκευαστών) δεν είναι 100% ελεγμένο/ασφαλές, αυξάνονται οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά άρα και το ρίσκο. Γιαυτό - για εμένα - drones που δεν έχουν NFZ (Anafi, Typhoon H+) είναι πάντα σχεδιαστικά ανώτερα και πιο ασφαλή από αυτά που έχουν και την επιβάλλουν. Η απόφαση και το ρίσκο είναι στην τελική, δική σου. Τα παραπάνω ισχύουν για το NFZ removal hack, άλλα hacks όπως το FCC είναι απόλυτα ασφαλή για την ασφάλεια της πτήσης, άσχετα αν "βρωμίζεις" το φάσμα για όλους τους υπόλοιπους γύρω σου.
|
|
|
Post by artplus on Sept 2, 2021 17:27:10 GMT 2
Απολυτα σαφης Μανο για ακομη μια φορα. Πραγματικα να δουμε πως θα στο ξεπληρωσουμε. Κατι τελευταιο. Λογικα θα υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσεις και επαναφορα σε εργαστηριακες ρυθμισεις φανταζομαι
|
|
|
Post by Frontier on Sept 3, 2021 7:18:22 GMT 2
Απολυτα σαφης Μανο για ακομη μια φορα. Πραγματικα να δουμε πως θα στο ξεπληρωσουμε. Κατι τελευταιο. Λογικα θα υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσεις και επαναφορα σε εργαστηριακες ρυθμισεις φανταζομαι Ναι, απλά περνάς ξανά το επίσημο firmware (downgrade -> upgrade) και γυρνούν όλα εργοστασιακά!
|
|
|
Post by aenaos15 on Sept 9, 2021 9:18:05 GMT 2
Υπάρχει συμβατοτητα με goggles ??
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2021 12:56:44 GMT 2
Υπάρχει συμβατοτητα με goggles ?? Αν εννοείς τα dji FPV v2 Goggles, όχι, το Air 2 δεν είναι συμβατό με αυτά. Είναι συμβατό με τα παλαιότερα dji Goggles και dji Goggles RE.
|
|
|
Post by aenaos15 on Sept 10, 2021 10:03:03 GMT 2
Υπάρχει συμβατοτητα με goggles ?? Αν εννοείς τα dji FPV v2 Goggles, όχι, το Air 2 δεν είναι συμβατό με αυτά. Είναι συμβατό με τα παλαιότερα dji Goggles και dji Goggles RE. Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την dji hellas , μου ειπαν οτι δεν υπαρxει συμβατοτητα , χωρις να διευκρινισθει με ποια μοντελα goggles... Αν μπορεις συγκεκριμενα να μου πεις ποια ακριβως μοντελα ειναι και που μπορω να τα βρω , θα με βοηθουσες πολυ....
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2021 11:14:08 GMT 2
Αν εννοείς τα dji FPV v2 Goggles, όχι, το Air 2 δεν είναι συμβατό με αυτά. Είναι συμβατό με τα παλαιότερα dji Goggles και dji Goggles RE. Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την dji hellas , μου ειπαν οτι δεν υπαρxει συμβατοτητα , χωρις να διευκρινισθει με ποια μοντελα goggles... Αν μπορεις συγκεκριμενα να μου πεις ποια ακριβως μοντελα ειναι και που μπορω να τα βρω , θα με βοηθουσες πολυ.... Έγραψα παραπάνω ποια μοντέλα googles είναι συμβατά με το Air 2. Κάνε μια ερώτηση - αφού μίλησες - με τον έλληνα αντιπρόσωπο της dji, εάν διαθέτουν τα goggles που είναι συμβατά με το Air 2.
|
|
|
Post by aenaos15 on Sept 11, 2021 7:21:16 GMT 2
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την dji hellas , μου ειπαν οτι δεν υπαρxει συμβατοτητα , χωρις να διευκρινισθει με ποια μοντελα goggles... Αν μπορεις συγκεκριμενα να μου πεις ποια ακριβως μοντελα ειναι και που μπορω να τα βρω , θα με βοηθουσες πολυ.... Έγραψα παραπάνω ποια μοντέλα googles είναι συμβατά με το Air 2. Κάνε μια ερώτηση - αφού μίλησες - με τον έλληνα αντιπρόσωπο της dji, εάν διαθέτουν τα goggles που είναι συμβατά με το Air 2. Οχι δεν τα διαθετουν. Kαι γενικα δεν υπαρχουν στην Ελλαδα απο οσο εχω ψαξει. Δειχνουν να εχουν αντικατασταθει με τα fpv , τα οποια βεβαια δεν εχουν συμβατοτητα με το air 2.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 19, 2021 15:36:51 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 2, 2021 18:29:07 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Oct 12, 2021 10:34:18 GMT 2
Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα??Μου το βγάζει συνέχεια. Έχω DJI care refresh είχα κάνει blind Εκανα κ DJI care refresh+ πρόσφατα
|
|
|
Post by Frontier on Oct 29, 2021 17:21:53 GMT 2
scorpio3: Γιατί λες ότι έκανες care refresh+; Άλλαξες το αεροσκάφος; Τέτοια σφάλματα συμβαίνουν (συνήθως) όταν καταστραφεί κάποια από τις NFZ databases στη flash. Κάνε refresh το firmware σε drone και χειριστήριο με το dji Assistant 2 (σε PC ή Mac) και καθάρισε την cache του dji fly στο Android κινητό σου.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 29, 2021 17:40:02 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Oct 30, 2021 4:47:12 GMT 2
scorpio3: Γιατί λες ότι έκανες care refresh+; Άλλαξες το αεροσκάφος; Τέτοια σφάλματα συμβαίνουν (συνήθως) όταν καταστραφεί κάποια από τις NFZ databases στη flash. Κάνε refresh το firmware σε drone και χειριστήριο με το dji Assistant 2 (σε PC ή Mac) και καθάρισε την cache του dji fly στο Android κινητό σου. Όχι απλά έκανα πρόσφατα +1 χρόνο το care refresh Ηταν κόλλημα έκανα update σε DJI fly 1.4.12 και update το πρόσφατο firmware του αεροσκάφους κ έφυγε
|
|
|
Post by Frontier on Nov 14, 2021 14:52:50 GMT 2
Συννεφιασμένη σήμερα η ημέρα...
|
|