|
Post by scorpio3 on Jan 4, 2021 19:17:27 GMT 2
εμείς που έχουμε την έκδοση ADS-B γνωρίζει κάποιος αν θα το ενεργοποιησουν κ Ελλάδα με τα νέα δεδομένα πιθανός με κάποιο update?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2021 10:02:58 GMT 2
εμείς που έχουμε την έκδοση ADS-B γνωρίζει κάποιος αν θα το ενεργοποιησουν κ Ελλάδα με τα νέα δεδομένα πιθανός με κάποιο update? Μόνο η dji γνωρίζει...
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2021 17:24:41 GMT 2
|
|
|
Post by artplus on Jan 16, 2021 20:32:56 GMT 2
Κια μια πλευρα του Κισσάβου. Φοβερο το Air 2 αν και ειχε ανεμο πολυ σταθερο και οταν εβγαλε μηνυμα για strong wind παλι η συμπεριφορα του ητανε αψογη Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Jan 18, 2021 19:32:21 GMT 2
Και ένα βιντεάκι απο το Σάββατο με 2-3 πλανάκια απο το Mavic Air 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Jan 19, 2021 11:33:21 GMT 2
Χιονισμένη Μύρινα...
|
|
|
Post by artplus on Jan 20, 2021 13:50:32 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Jan 26, 2021 0:10:57 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jan 26, 2021 19:12:37 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic Air 2.
|
|
|
Post by aenaos15 on Feb 21, 2021 9:25:24 GMT 2
Καλημέρα!!! Το πρώτο video για το ελπίζω πολύ καλύτερο 2021!!!! Θέμα του το αγαπημένο νησί της Λέσβου και το παραθαλάσσιο χωριό Πέτρα!!!
|
|
|
Post by scorpio3 on Mar 3, 2021 16:31:56 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Mar 19, 2021 18:45:58 GMT 2
Μια ερώτηση σχετικά με mavic air 2. Μετά από πτώση και σπάσιμο του μπράτσου του gimbal ,επισκευάστηκε με άλλο μπράτσο αλλά: βγάζει gimbal error στην οθόνη και βαράει ένα alarm που νομίζω ότι είναι το alarm του αισθητήρα εμποδίων..το gimbal και η κάμερα δουλεύουν κανονικά.. επίσης δεν δουλεύει το orbit!?!?! Refrech στο firmware έγινε ,calibration gimbal έγινε , αλλά θεωρώ σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει θέλει παρέμβαση μέσω προγράμματος ?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 19, 2021 20:34:26 GMT 2
Μια ερώτηση σχετικά με mavic air 2. Μετά από πτώση και σπάσιμο του μπράτσου του gimbal ,επισκευάστηκε με άλλο μπράτσο αλλά: βγάζει gimbal error στην οθόνη και βαράει ένα alarm που νομίζω ότι είναι το alarm του αισθητήρα εμποδίων..το gimbal και η κάμερα δουλεύουν κανονικά.. επίσης δεν δουλεύει το orbit!?!?! Refrech στο firmware έγινε ,calibration gimbal έγινε , αλλά θεωρώ σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει θέλει παρέμβαση μέσω προγράμματος ? Υποθέτω ότι τον ήχο - το alarm που λες - το βγάζει όταν λειτουργούν τα μοτέρ, σωστά; Αν κάνει ήχο ενώ ΔΕΝ λειτουργούν τα μοτέρ, πιθανότατα να θέλει καλιμπράρισμα των αισθητήρων με το dji Assistant 2. Κουμπώνεις το αεροσκάφος με USB με τον υπολογιστή, τρέχεις το Assistant 2, κάνεις log-on στον λογαριασμό σου στην dji και πας στην επιλογή calibration. Εκεί, θα βρεις τόσο το καλιμπράρισμα των αισθητήρων - το οποίο πρέπει να γίνει - αλλά και καλιμπράρισμα της IMU (θα το έκανα και αυτό μετά από πτώση).
|
|
|
Post by Vako on Mar 19, 2021 21:23:06 GMT 2
Μια ερώτηση σχετικά με mavic air 2. Μετά από πτώση και σπάσιμο του μπράτσου του gimbal ,επισκευάστηκε με άλλο μπράτσο αλλά: βγάζει gimbal error στην οθόνη και βαράει ένα alarm που νομίζω ότι είναι το alarm του αισθητήρα εμποδίων..το gimbal και η κάμερα δουλεύουν κανονικά.. επίσης δεν δουλεύει το orbit!?!?! Refrech στο firmware έγινε ,calibration gimbal έγινε , αλλά θεωρώ σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει θέλει παρέμβαση μέσω προγράμματος ? Υποθέτω ότι τον ήχο - το alarm που λες - το βγάζει όταν λειτουργούν τα μοτέρ, σωστά; Αν κάνει ήχο ενώ ΔΕΝ λειτουργούν τα μοτέρ, πιθανότατα να θέλει καλιμπράρισμα των αισθητήρων με το dji Assistant 2. Κουμπώνεις το αεροσκάφος με USB με τον υπολογιστή, τρέχεις το Assistant 2, κάνεις log-on στον λογαριασμό σου στην dji και πας στην επιλογή calibration. Εκεί, θα βρεις τόσο το καλιμπράρισμα των αισθητήρων - το οποίο πρέπει να γίνει - αλλά και καλιμπράρισμα της IMU (θα το έκανα και αυτό μετά από πτώση). Το κάνει όταν λειτουργούν τα μοτέρ , και σήμερα το πέταξα και κάποια στιγμή σταμάτησε το άλαρμ και ξεκίνησε εν πτήση πάλι...μετά έβγαζε και μήνυμα ( εκτός του μηνύματος για error στο gimbal..
|
|
|
Post by Frontier on Mar 20, 2021 12:21:51 GMT 2
Υποθέτω ότι τον ήχο - το alarm που λες - το βγάζει όταν λειτουργούν τα μοτέρ, σωστά; Αν κάνει ήχο ενώ ΔΕΝ λειτουργούν τα μοτέρ, πιθανότατα να θέλει καλιμπράρισμα των αισθητήρων με το dji Assistant 2. Κουμπώνεις το αεροσκάφος με USB με τον υπολογιστή, τρέχεις το Assistant 2, κάνεις log-on στον λογαριασμό σου στην dji και πας στην επιλογή calibration. Εκεί, θα βρεις τόσο το καλιμπράρισμα των αισθητήρων - το οποίο πρέπει να γίνει - αλλά και καλιμπράρισμα της IMU (θα το έκανα και αυτό μετά από πτώση). Το κάνει όταν λειτουργούν τα μοτέρ , και σήμερα το πέταξα και κάποια στιγμή σταμάτησε το άλαρμ και ξεκίνησε εν πτήση πάλι...μετά έβγαζε και μήνυμα ( εκτός του μηνύματος για error στο gimbal.. Έκανες καλιμπράρισμα με το dji Assistant 2;
|
|
|
Post by Vako on Mar 20, 2021 19:45:22 GMT 2
Ναι Μάνο έκανα και όλα επανήλθαν . Σε ευχαριστώ για την συμβουλή
|
|
|
Post by artplus on Mar 25, 2021 22:19:46 GMT 2
|
|
|
Post by artplus on Mar 25, 2021 22:24:00 GMT 2
Ακόμη μία εικόνα απο το δημοτικό σχολείο το οποίο πλεον κατεδαφίστηκε Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Mar 25, 2021 22:25:34 GMT 2
Πανοραμική φωτογραφία του καταυλισμού. Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Mar 25, 2021 22:27:35 GMT 2
Και μία γενική φωτογραφία. Είναι πραγματικά ευτύχημα το γεγονός πως απο 2 σεισμους των 6 ριχτερ και ποσους ακόμα μετασεισμους των 5 είχαμε μόνο μία ανθρώπινι απώλεια. Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Mar 26, 2021 11:43:29 GMT 2
Και μία γενική φωτογραφία. Είναι πραγματικά ευτύχημα το γεγονός πως απο 2 σεισμους των 6 ριχτερ και ποσους ακόμα μετασεισμους των 5 είχαμε μόνο μία ανθρώπινι απώλεια. Πραγματικά λυπηρό για όλον αυτόν τον κόσμο που έχασε τά σπίτια τού 😢 και ακόμα περισσότερο να αναγκάζεται με αυτόν το καιρό να μένει σέ σκηνές..😢
|
|
|
Post by orfeas26 on Mar 31, 2021 21:49:40 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω Dji Mavic Pro. Αξίζει η αναβάθμιση στο Air 2?? Όχι μόνο στην κάμερα αλλά και όσον αφορά στην πτήση.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 31, 2021 22:02:52 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω Dji Mavic Pro. Αξίζει η αναβάθμιση στο Air 2?? Όχι μόνο στην κάμερα αλλά και όσον αφορά στην πτήση. Το Air 2 έχει μεγαλύτερη εμβέλεια λόγω νεώτερου συστήματος τηλεκατεύθυνσης (Ocusync 2.0 αντί 1.0 που έχει το Mavic Pro), μεγαλύτερο χρόνο πτήσης, περισσότερα flight modes και είναι πιο μικρό/ελαφρύ σε μέγεθος. Αυτές είναι οι κυριότερες διαφορές σε θέματα πτήσης. Αν στα παραπάνω βάλεις την πολύ ανώτερη κάμερα, είναι μια σημαντικότατη αναβάθμιση.
|
|
|
Post by orfeas26 on Mar 31, 2021 23:37:21 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω Dji Mavic Pro. Αξίζει η αναβάθμιση στο Air 2?? Όχι μόνο στην κάμερα αλλά και όσον αφορά στην πτήση. Το Air 2 έχει μεγαλύτερη εμβέλεια λόγω νεώτερου συστήματος τηλεκατεύθυνσης (Ocusync 2.0 αντί 1.0 που έχει το Mavic Pro), μεγαλύτερο χρόνο πτήσης, περισσότερα flight modes και είναι πιο μικρό/ελαφρύ σε μέγεθος. Αυτές είναι οι κυριότερες διαφορές σε θέματα πτήσης. Αν στα παραπάνω βάλεις την πολύ ανώτερη κάμερα, είναι μια σημαντικότατη αναβάθμιση. Όσον αφορά την αντοχή στον αέρα? Επίσης το ότι έχει μόνο IMU θα ναι πρόβλημα?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 1, 2021 9:07:28 GMT 2
Το Air 2 έχει μεγαλύτερη εμβέλεια λόγω νεώτερου συστήματος τηλεκατεύθυνσης (Ocusync 2.0 αντί 1.0 που έχει το Mavic Pro), μεγαλύτερο χρόνο πτήσης, περισσότερα flight modes και είναι πιο μικρό/ελαφρύ σε μέγεθος. Αυτές είναι οι κυριότερες διαφορές σε θέματα πτήσης. Αν στα παραπάνω βάλεις την πολύ ανώτερη κάμερα, είναι μια σημαντικότατη αναβάθμιση. Όσον αφορά την αντοχή στον αέρα? Επίσης το ότι έχει μόνο IMU θα ναι πρόβλημα? Η αντοχή στον αέρα είναι - σύμφωνα με τον κατασκευαστή - μέχρι 5Bf. Για την μονή IMU έχω γράψει εδώ στο παρελθόν, είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
|
|
|
Post by orfeas26 on Apr 1, 2021 10:23:23 GMT 2
Όσον αφορά την αντοχή στον αέρα? Επίσης το ότι έχει μόνο IMU θα ναι πρόβλημα? Η αντοχή στον αέρα είναι - σύμφωνα με τον κατασκευαστή - μέχρι 5Bf. Για την μονή IMU έχω γράψει εδώ στο παρελθόν, είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ξέρεις το mavic pro σε πόσο αέρα αντέχει? Επίσης απ' ότι διάβασα η ευαισθησία στο χειριστήριο δεν ρυθμίζεται...έχεις αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία σε smooth λήψεις?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 1, 2021 16:11:49 GMT 2
Η αντοχή στον αέρα είναι - σύμφωνα με τον κατασκευαστή - μέχρι 5Bf. Για την μονή IMU έχω γράψει εδώ στο παρελθόν, είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ξέρεις το mavic pro σε πόσο αέρα αντέχει? Επίσης απ' ότι διάβασα η ευαισθησία στο χειριστήριο δεν ρυθμίζεται...έχεις αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία σε smooth λήψεις? Δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο site της dji για την αντοχή στον άνεμο του Mavic Pro. Τι εννοείς ευαισθησία στο χειριστήριο; Αν εννοείς τα expo, αυτά ρυθμίζονται κανονικά μέσω της εφαρμογής dji Fly για πιο ομαλές λήψεις, ενώ έχει και το tripod mode για ακόμα ομαλότερες.
|
|
|
Post by orfeas26 on Apr 2, 2021 10:59:57 GMT 2
Ξέρεις το mavic pro σε πόσο αέρα αντέχει? Επίσης απ' ότι διάβασα η ευαισθησία στο χειριστήριο δεν ρυθμίζεται...έχεις αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία σε smooth λήψεις? Δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο site της dji για την αντοχή στον άνεμο του Mavic Pro. Τι εννοείς ευαισθησία στο χειριστήριο; Αν εννοείς τα expo, αυτά ρυθμίζονται κανονικά μέσω της εφαρμογής dji Fly για πιο ομαλές λήψεις, ενώ έχει και το tripod mode για ακόμα ομαλότερες. Ναι για το exp έλεγα και εγώ.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2021 19:35:31 GMT 2
Νέο firmware update για το χειριστήριο RC-N1 που έχει το Air 2, Air 2S και Mini 2. Έκδοση 04.11.0016
|
|
|
Post by Frontier on May 6, 2021 20:52:49 GMT 2
|
|