|
Post by artplus on Jul 30, 2020 13:45:15 GMT 2
Και το πρώτο μου βιντεάκι απο το Mavic air 2. Πραγματικα το να δουλεύεις με αυτό το αρχείο είναι απολαύση σε σχεση παντα με την εμπειρία μου απο xaiomi mi4k και fimi x8se
|
|
|
Post by crossroad on Jul 30, 2020 14:33:52 GMT 2
Κινδυνεύω να γίνω djifunboy !! Αλλά μετά την οριστική αποχώρηση και της Parrot από τα μη επαγγελματικά drone ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο απομένει.... Υπάρχει ακόμα η Yuneec - με το Mantis Q / Mantis G, γιατί τα υπόλοιπα μοντέλα της είναι επαγγελματικά - αλλά αν μείνει τελικά μόνο η dji στην κατηγορία consumer, θα το "πληρώσουμε" πολύ ακριβά... ΣΥΜΦΩΝΩ !!!! Όλα αυτά ίσως και να μας προετοιμάζουν, ότι δεν θέλουν "ερασιτέχνες" και τα drone τους.... Οι νομοθεσίες γίνονται αυστηρές γεμάτες εμπόδια για τον απλό χρήστη που θέλει να κάνει το χόμπυ του. Πάντως δυστυχώς ή ευτυχώς η DJI έχει νικήσει κατά κράτος !!!
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 30, 2020 16:13:38 GMT 2
Και το πρώτο μου βιντεάκι απο το Mavic air 2. Πραγματικα το να δουλεύεις με αυτό το αρχείο είναι απολαύση σε σχεση παντα με την εμπειρία μου απο xaiomi mi4k και fimi x8se κορυφαιο!!!
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 30, 2020 20:50:06 GMT 2
Ακομη κ με το 1 imu οσοι το έχετε αγοράσει τι λέτε αξίζει το πακετο combo?
|
|
|
Post by aenaos15 on Jul 31, 2020 7:11:37 GMT 2
Στις εγγραφες σε 4κ σπαει την αρχικη μονοκομματη ληψη σε επιμερους αρχεια των 4 gb περιπου. Αλλαξα το φορματ σε ntfs απο exfile που ηταν αλλα δεν αναγνωριζε τη καρτα το drone , οποτε επανεφερα το αρχικο exfile. Ομως εξακολουθει και κανει partitions το βιντεο. Υπαρχει καποια λυση για αυτο??
|
|
|
Post by Frontier on Jul 31, 2020 10:58:49 GMT 2
Στις εγγραφες σε 4κ σπαει την αρχικη μονοκομματη ληψη σε επιμερους αρχεια των 4 gb περιπου. Αλλαξα το φορματ σε ntfs απο exfile που ηταν αλλα δεν αναγνωριζε τη καρτα το drone , οποτε επανεφερα το αρχικο exfile. Ομως εξακολουθει και κανει partitions το βιντεο. Υπαρχει καποια λυση για αυτο?? Αυτή είναι η προβλεπόμενη λειτουργία - το σπάσιμο των αρχείων - απλά το μέγεθος το καθορίζει η διαμόρφωση της κάρτας (Fat32 ή exFAT). Απλά ενώνεις τα αρχεία με το πρόγραμμα βίντεο που χρησιμοποιείς.
|
|
|
Post by artplus on Jul 31, 2020 14:20:44 GMT 2
Ακομη κ με το 1 imu οσοι το έχετε αγοράσει τι λέτε αξίζει το πακετο combo? Προσωπικα για μενα ΝΑΙ. Ημουνα κατοχος mi 4k ....για τα λεφτα του τιμιο αλλα μετριο ως κακο αρχειο, κατι που για μενα παιζει σημαντικο ρολο. Μετα την πτωση του (απλα μια μερα αποφασισε να αυτοκτονησει χωρις λογο) πηγα σε x8se. Δεν το κρατησα ουτε 15 μερες. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για να μην πω κατι χειροτερο. Ουτε ενα σωστο WB απλα αθλιο. Σκεφτηκα πολυ σοβαρα για anafi εψαξα και βρηκα και αρχεια και τα δοκιμασα. Τιμια ως πρωτοτυπα αλλα δυστυχως δε με κερδισε το dr. Δυστυχως δεν ηξερα καποιον με σκαφος για να το δοκιμασω. Οι λογοι που πηγα dji. Ξερεις οτι οτι και να γινει υπαρχουν ελληνικα καταστηματα που αναλαμβανουν σερβις παντου σε ολες τις πολεις. Ουτε στειλτο Κινα, ουτε Γαλλια ουτε Γερμανια ουτε Αλασκα, ουτε δεν διβασαν το email. Παρα πολλοι συναδερφοι εχουν dji επομενως μια επιπελον μπαταρια ενα σετ ελικες κατι ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν. Το γεγονος οτι εχεις μεγαλη μπαταρια και πετας ανετα. Απο εκει και μετα εχω κανει 5 πτησεις μεχρι τωρα. Στον ελεγχο ειναι φοβερο, επιτελους πεταω χωρις αγχος και μου εμπνεει φοβερη εμπιστοσυνη. Για το αρχειο δεν το συζητω εχω βρει την χαρα μου ως φωτογραφος/βιντεογραφος. Εκανα και το dji care και τελος. Στα 1000 ευρω που ειναι το combo για μενα ηταν με διαφορα η μοναδικη επιλογη.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 31, 2020 14:31:28 GMT 2
Ακομη κ με το 1 imu οσοι το έχετε αγοράσει τι λέτε αξίζει το πακετο combo? Προσωπικα για μενα ΝΑΙ. Ημουνα κατοχος mi 4k ....για τα λεφτα του τιμιο αλλα μετριο ως κακο αρχειο, κατι που για μενα παιζει σημαντικο ρολο. Μετα την πτωση του (απλα μια μερα αποφασισε να αυτοκτονησει χωρις λογο) πηγα σε x8se. Δεν το κρατησα ουτε 15 μερες. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για να μην πω κατι χειροτερο. Ουτε ενα σωστο WB απλα αθλιο. Σκεφτηκα πολυ σοβαρα για anafi εψαξα και βρηκα και αρχεια και τα δοκιμασα. Τιμια ως πρωτοτυπα αλλα δυστυχως δε με κερδισε το dr. Δυστυχως δεν ηξερα καποιον με σκαφος για να το δοκιμασω. Οι λογοι που πηγα dji. Ξερεις οτι οτι και να γινει υπαρχουν ελληνικα καταστηματα που αναλαμβανουν σερβις παντου σε ολες τις πολεις. Ουτε στειλτο Κινα, ουτε Γαλλια ουτε Γερμανια ουτε Αλασκα, ουτε δεν διβασαν το email. Παρα πολλοι συναδερφοι εχουν dji επομενως μια επιπελον μπαταρια ενα σετ ελικες κατι ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν. Το γεγονος οτι εχεις μεγαλη μπαταρια και πετας ανετα. Απο εκει και μετα εχω κανει 5 πτησεις μεχρι τωρα. Στον ελεγχο ειναι φοβερο, επιτελους πεταω χωρις αγχος και μου εμπνεει φοβερη εμπιστοσυνη. Για το αρχειο δεν το συζητω εχω βρει την χαρα μου ως φωτογραφος/βιντεογραφος. Εκανα και το dji care και τελος. Στα 1000 ευρω που ειναι το combo για μενα ηταν με διαφορα η μοναδικη επιλογη. ευχαριστώ πολυ για την ανάλυση ειχα κ εγω το x8se όντως στην κάμερα ειχε θέματα όπως κ στην σταθερότητα του οταν ίπταται πηγαινε περα δώθε πολλές φορές
|
|
|
Post by aenaos15 on Jul 31, 2020 16:10:19 GMT 2
Στις εγγραφες σε 4κ σπαει την αρχικη μονοκομματη ληψη σε επιμερους αρχεια των 4 gb περιπου. Αλλαξα το φορματ σε ntfs απο exfile που ηταν αλλα δεν αναγνωριζε τη καρτα το drone , οποτε επανεφερα το αρχικο exfile. Ομως εξακολουθει και κανει partitions το βιντεο. Υπαρχει καποια λυση για αυτο?? Αυτή είναι η προβλεπόμενη λειτουργία - το σπάσιμο των αρχείων - απλά το μέγεθος το καθορίζει η διαμόρφωση της κάρτας (Fat32 ή exFAT). Απλά ενώνεις τα αρχεία με το πρόγραμμα βίντεο που χρησιμοποιείς. Σ ευχαριστω πολυ , και βεβαια ειναι exfat κι οχι exfiles!!!!
|
|
|
Post by artplus on Aug 1, 2020 11:45:13 GMT 2
Ακόμη ένα βιντεάκι μου, επίτηδες διάλεξα να πετάξω με πολυ σκληρό φωτισμό και χωρις nd φίλτρα για να δω συμεπριφορά και ανοχές στο αρχείο.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 3, 2020 12:14:39 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 3, 2020 12:21:18 GMT 2
να ρωτήσω η εγγύηση στην dji απο Κίνα ισχύει εδώ?
|
|
|
Post by Frontier on Aug 3, 2020 13:22:16 GMT 2
να ρωτήσω η εγγύηση στην dji απο Κίνα ισχύει εδώ? Δες εδώ: freedrone.gr/thread/130/dji-care-refreshΜε care refresh καλύπτουμε το θέμα της εγγύησης για αγορές προϊόντων dji εκτός Ελλάδας. Edit: Μόλις το παράγγειλε γνωστός εδώ - που του έστειλα την προσφορά - στην τιμή αυτή ασφαλώς και είναι μια εξαιρετική πρόταση.
|
|
|
Post by artplus on Aug 4, 2020 17:53:17 GMT 2
Παραλία Στομίου - Λαρισα Attachments:
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 4, 2020 21:28:28 GMT 2
εκπληκτικό τρομερή ποιότητα
|
|
|
Post by artplus on Aug 5, 2020 19:56:10 GMT 2
εκπληκτικό τρομερή ποιότητα Φιλε πραγματικα, δεν εχει ανταγωνισμο για drone των 1000 ευρω.
|
|
|
Post by aenaos15 on Aug 6, 2020 6:19:46 GMT 2
|
|
|
Post by artplus on Aug 6, 2020 10:33:52 GMT 2
Nαι πραγματικα η ποιοτητα εικονας του ειναι εξαιρετικη
|
|
|
Post by artplus on Aug 10, 2020 9:35:20 GMT 2
Υπεροχα νεα, αναβάθμιση με το καλυτερο δωρακι, ψηφιακο ζουμ...!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 10, 2020 11:33:52 GMT 2
Υπεροχα νεα, αναβάθμιση με το καλυτερο δωρακι, ψηφιακο ζουμ...!!!!!!!!!!! υποστήριξη στο φουλ!!!
|
|
|
Post by artplus on Aug 10, 2020 12:18:23 GMT 2
Η αληθεια ειναι πως σαν εικονοληπτης το ζουμακι μου εκατσε κουτι και τα υπολοιπα καλουδια ειναι μια χαρα. Πολυ ωραια αναβαθμιση.
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 10, 2020 12:25:18 GMT 2
Η αληθεια ειναι πως σαν εικονοληπτης το ζουμακι μου εκατσε κουτι και τα υπολοιπα καλουδια ειναι μια χαρα. Πολυ ωραια αναβαθμιση. αμα δώσει κ ενα dolly zoom οπως στο mavic 2 zoom θα γίνει χαμός
|
|
|
Post by kimonas on Aug 10, 2020 12:37:24 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα είμαι νέος στο κλαμπ. Έχω αγοράσει το mavic air 2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης των μπαταριών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by artplus on Aug 10, 2020 13:21:27 GMT 2
Η αληθεια ειναι πως σαν εικονοληπτης το ζουμακι μου εκατσε κουτι και τα υπολοιπα καλουδια ειναι μια χαρα. Πολυ ωραια αναβαθμιση. αμα δώσει κ ενα dolly zoom οπως στο mavic 2 zoom θα γίνει χαμός δε νομιζω να το κανει. Οχι τωρα τουλαχιστον θα σκοτωσει το mavic 2 zoom
|
|
|
Post by artplus on Aug 10, 2020 13:23:33 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα είμαι νέος στο κλαμπ. Έχω αγοράσει το mavic air 2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης των μπαταριών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Γεια σου Κίμων. Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλες προσγειωσεις. Εγω προσωπικα προσγειωνω παντα στο 30% με 25%. Απο εκει και μετα φορτιση περίπου στο 65% και αποθηκευση. Και πριν πεταξω φορτιζω στο 100%
|
|
|
Post by Frontier on Aug 10, 2020 17:37:04 GMT 2
Η αληθεια ειναι πως σαν εικονοληπτης το ζουμακι μου εκατσε κουτι και τα υπολοιπα καλουδια ειναι μια χαρα. Πολυ ωραια αναβαθμιση. αμα δώσει κ ενα dolly zoom οπως στο mavic 2 zoom θα γίνει χαμός Δύσκολο, γιατί το dolly zoom - προκειμένου να γίνει σε πραγματικό χρόνο όπως γίνεται στην Anafi & Mavic 2 Zoom - απαιτεί από τον φακό να αλλάζει το μήκος εστίασης και την απόσταση του φακού από το αντικείμενο στόχο. Το ψηφιακό zoom δεν είναι τίποτε άλλο παρά framing σε ροή βίντεο - το Yuneec Typhoon H+ κάνει 8x ψηφιακό zoom εδώ και έναν χρόνο και μάλιστα με φακό 1" - όπου το επιλεγμένο κομμάτι εικόνας γίνεται upscale στο μέγεθος της ανάλυσης βίντεο. Για εμένα το ψηφιακό zoom - επειδή δεν φθάνει σε καμία περίπτωση την ποιότητα του οπτικού zoom (Anafi, Mavic 2 Zoom) - είναι μια χρήσιμη λειτουργία για να δω πιο κοντά προς κάποια κατεύθυνση χωρίς να χρειαστεί να πάω εκεί, αλλά όχι για χρήση πάνω σε υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για παραγωγή βίντεο/εικόνας επειδή (από την φύση του) εμφανίζει artifacts. Zoom σε post-production πάντα έχει καλύτερα αποτέλεσματα από ψηφιακό zoom που κάνει μια κάμερα τετρακόπτερου, αλλά δεν παύει να είναι μια χρήσιμη λειτουργία που κάνει το πακέτο του Mavic 2 Air ακόμα πιο ολοκληρωμένο.
|
|
|
Post by artplus on Aug 12, 2020 10:44:09 GMT 2
Κολπάκι για ομαλο zoom in /out......αν κρατησουμε πατημενο το FN σε συνδιασμο με την ροδελα εχουμε αν ομορφο και ελεγχομενο ζουμ.
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 12, 2020 11:42:18 GMT 2
Κολπάκι για ομαλο zoom in /out......αν κρατησουμε πατημενο το FN σε συνδιασμο με την ροδελα εχουμε αν ομορφο και ελεγχομενο ζουμ. ωχ ωραίος αναμένουμε προσπάθεια
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 13, 2020 20:24:11 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Aug 14, 2020 15:00:48 GMT 2
Μόλις έφτασε κ εδώ +care refresh
|
|