|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 16, 2019 17:30:59 GMT 2
Έχετε δίκιο, εγώ έγραψα το σχόλιο ενώ είδα το βίντεο έως τα 7000 χιλ, μέχρι εκεί κάποιες φορές έβγαζε κόκκινο στο σήμα της τηλεμετρίας, όμως όντως στο τέλος δεν είναι δυνατόν να έχει τέρμα σήμα ενώ κατέβηκε, πάντως πιστεύω ότι με καλή οπτική επαφή και αν δεν χάσει κάπου χρόνο μπορεί να πάει 7 χιλ. και να επιστρέψει, το χει...
Η διαθεσιμότητα και τα ανταλλακτικά είναι θέμα όμως δεν πιστεύω όταν κυκλοφορήσει ευρέως ότι θα υπάρχει έλλειψη, σίγουρα δα υπάρξει διάθεση.
|
|
|
Post by brouzos on Feb 16, 2019 20:48:51 GMT 2
Γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για κάτι που μόλις κυκλοφόρησε σε λίγες μοναδες Ας περιμένουμε να διατεθεί κανονικά στην αγορά Να περάσουν τα Update και αρχές η μέσα καλοκαιριού θα είναι σωστό πλέον να κριθεί το συγκεκριμένο αλλά όπως και όλα τα καινούρια μοντέλα που χρειάζονται των χρόνων τους
|
|
|
Post by Vako on Feb 16, 2019 22:32:48 GMT 2
Γιατί βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για κάτι που μόλις κυκλοφόρησε σε λίγες μοναδες Ας περιμένουμε να διατεθεί κανονικά στην αγορά Να περάσουν τα Update και αρχές η μέσα καλοκαιριού θα είναι σωστό πλέον να κριθεί το συγκεκριμένο αλλά όπως και όλα τα καινούρια μοντέλα που χρειάζονται των χρόνων τους Μιλας σωστα παντα αυτο λεω..ετσι και με το zino επεσε στην πυρα και σιγα σιγα βρηκε η θα βρει την θεση του. Ετσι και αυτο..έαν δεν περασει στα χερια των ευρυτερων χρηστων μην βιαζομαστε να το βγαλουμε top η κακο ...βιντεο στο youtube βλεπουμε με ποιοτητα youtube ασε που το καθε βιντεο διαφερει λογω συνθηκων φωτισμου και καθαροτητας της ατμοσφαιρας κλπ κλπ... εγω κλαιω οταν τραβαω βιντεο και βλεπω το αποτελεσμα αποτην sd και μετα στο youtube...υπομονη μεχρι να διατεθει και παρει τα update του , ασχετα εαν το εμπειρο ματι καποιων βλεπει κατι παραπανω. Οσο για το range του αυτο και αν ειναι σχετικο...αν και δειχνει οτι θα παει καλα
|
|
|
Post by panandreas on Feb 17, 2019 15:25:06 GMT 2
Range test vs Phantom 4
|
|
|
Post by kostakakis on Feb 17, 2019 20:39:29 GMT 2
Να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με το τελευταίο βίντεο που με μπέρδεψε λίγο. Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο καλοδεχούμενη κάθε απάντηση. Στην καταγραφή της οθόνης φαίνεται και το εικονίδιο από την android εφαρμογή “Fake GPS Location – Floater” (με την οποία από ότι είδα ξεγελάνε τα drone dji για να νομίζουν ότι πετάνε στην Αμερική και να αλλάζουν την λειτουργία από CE σε FCC για να έχουν καλύτερο σήμα) Κατά την πτήση όμως την απενεργοποιούν την εφαρμογή. Στο βίντεο όμως η εφαρμογή Floater παραμένει ανοιχτή και στις δύο πτήσεις (Phantom4 – Fixi X8 SE) Για να χρησιμοποιεί την εφαρμογή αυτή υποθέτω ότι βρίσκεται σε περιοχή με λειτουργία CE. Το Fimi X8 SE όπως έγραψε, το έφτασε 2.5 χλμ χωρίς signal booster ενώ δύο ημέρες πριν σε άλλη περιοχή το είχε φτάσει 1.5 χλμ. Μπορεί να ξεγέλασε την εφαρμογή FiMi Navi με ψεύτικο σημείο πτήσης στην Αμερική;
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 18, 2019 17:57:26 GMT 2
ξανά άλλαξε η ημερομηνία αποστολής του Gearbest η νομίζω κάλο καλοκαίρι......
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 18, 2019 22:24:53 GMT 2
ξανά άλλαξε η ημερομηνία αποστολής του Gearbest η νομίζω κάλο καλοκαίρι...... Βρε σας είπα, και σεις που πληρώσατε εδώ και 3 μήνες και γω που δεν το παράγγειλα ακόμη... ...μαζί θα το πάρουμε...!!! Αυτές είναι μεγάλες βλακείες των εταιριών, δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν για να μαζέψουν "επενδυτικό" χρήμα...
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 18, 2019 22:56:45 GMT 2
με έναν μικρο πρόχειρο υπολογισμό από τις προ παραγγελίες που έχει το GB πρέπει να έχει μαζέψει πάνω 500,000€ μόνο από το x8 !
|
|
|
Post by dream_master on Feb 19, 2019 0:08:28 GMT 2
Για αυτον τον λογο το ακυρωσα και εγω! απο 4 jan, πηγε 18 jan. μετα πηγε 4 feb και επειτα 18 feb.. και τωρα 4 με 18 march . εγινεεε , canncel order και οταν φερει stock ξαναμιλαμε.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2019 12:25:27 GMT 2
Για αυτον τον λογο το ακυρωσα και εγω! απο 4 jan, πηγε 18 jan. μετα πηγε 4 feb και επειτα 18 feb.. και τωρα 4 με 18 march . εγινεεε , canncel order και οταν φερει stock ξαναμιλαμε. Δεν ακύρωσες για αυτόν τον λόγο, ακύρωσες γιατί τσίμπησες με το λάθος κουπόνι που έβγαλαν και έπεφτε η τιμή πιο κάτω απ΄'ότι είχες αγοράσει Δεν ξέρω αν θα ακύρωνες και μετά, αλλά τότε για αυτόν τον λόγο είχες ακυρώσει, όχι για τις προθεσμίες. Ασφαλώς η Fimi τα έχει κάνει μαντάρα με τις παραδόσεις, αλλά και πάλι θα παραλάβουν πρώτοι αυτοί που παράγγειλαν πρώτοι: το είδαμε αυτό με τις παραγγελίες από το site της Fimi που παραδόθηκαν πρώτες. Μέχρι και Έλληνες το παρέλαβαν από εκεί, αλλά πλήρωσαν τελωνείο...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2019 12:29:12 GMT 2
ξανά άλλαξε η ημερομηνία αποστολής του Gearbest η νομίζω κάλο καλοκαίρι...... Βρε σας είπα, και σεις που πληρώσατε εδώ και 3 μήνες και γω που δεν το παράγγειλα ακόμη... ...μαζί θα το πάρουμε...!!! Δε νομίζω! Αυτοί που παράγγειλαν πρώτοι από το Fimi store, το πήραν και πρώτοι. Το ίδιο θα γίνει και με τους υπόλοιπους απ'όσο μαθαίνω. Αυτό ισχύει σε περιπτώσεις kickstarter ή με απευθείας αγορά από την εταιρία - όπως έγινε με το Fimi store - όταν παίζει ενδιάμεσος (Gearbest) εκεί μπαίνει παραγγελία και πληρώνεται με την παράδοση. Και το λέω αυτό γιατί είχα ασχοληθεί το 2013 με B2B μέσω Taobao και το κύκλωμα λειτουργεί ακριβώς έτσι.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 19, 2019 12:31:52 GMT 2
Για αυτον τον λογο το ακυρωσα και εγω! απο 4 jan, πηγε 18 jan. μετα πηγε 4 feb και επειτα 18 feb.. και τωρα 4 με 18 march . εγινεεε , canncel order και οταν φερει stock ξαναμιλαμε. Δεν ακύρωσες για αυτόν τον λόγο, ακύρωσες γιατί τσίμπησες με το λάθος κουπόνι που έβγαλαν και έπεφτε η τιμή πιο κάτω απ΄'ότι είχες αγοράσει Δεν ξέρω αν θα ακύρωνες και μετά, αλλά τότε για αυτόν τον λόγο είχες ακυρώσει, όχι για τις προθεσμίες. Ασφαλώς η Fimi τα έχει κάνει μαντάρα με τις παραδόσεις, αλλά και πάλι θα παραλάβουν πρώτοι αυτοί που παράγγειλαν πρώτοι: το είδαμε αυτό με τις παραγγελίες από το site της Fimi που παραδόθηκαν πρώτες. ναι και για αυτον τον λογο που λες, αλλα ο κυριος λογος ηταν επειδη ειδα οτι αργει και μας πουλανε παπατζα και ετσι εφυγε ακυρωση.
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2019 15:33:41 GMT 2
Το πρόβλημα - για εμένα - είναι η εξαιρετικά χαμηλή διαθεσιμότητα, διότι εδώ καλά-καλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε, πόσο μάλλον να βρούμε και απαραίτητα αξεσουάρ (μπαταρίες και λοιπά ανταλλακτικά). Θέλω όμως να ελπίζω ότι μέχρι το Πάσχα ή και λίγο μετά θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και εμείς που το έχουμε παραγγείλει θα το έχουμε (επιτέλους) παραλάβει [/quote] Καλησπέρα Μάνο! Έχεις καμιά πληροφορία πότε περίπου θα αρχίσουν της αποστολές; γιατί σήμερα μπήκα gearbest.com από υπολογιστή και μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχαν στο σαιτ τους...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2019 18:40:47 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2019 19:09:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Μάνο! Πιθανόν να μην το πρόσεξα γιατί μετά μπήκα από το κινητό και το είδα, ελπίζω να το έχουμε σύντομα 😁!!!
|
|
|
Post by Frontier on Feb 20, 2019 8:42:58 GMT 2
Ακόμα ένα βίντεο του Χ8 SE μετά το τελευταίο firmware update. Διορθώθηκε το Blue tone effect και φαίνεται και το SAR mode.
|
|
|
Post by Vako on Feb 20, 2019 8:54:10 GMT 2
Μανο καποια τρεμοπαιγματα στην εικονα ειναι απο το gimbal πιστευεις?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 20, 2019 9:22:46 GMT 2
Μανο καποια τρεμοπαιγματα στην εικονα ειναι απο το gimbal πιστευεις? Δεν μπορώ να καταλάβω Βαγγέλη, γιατί βλέπουμε το live view και ίσως τα τρεμοπαίγματα είναι dropped frames στο FPV. Δεν βλέπουμε το ίδιο το βίντεο που γράφει η κάμερα. Κάτι πάντως παίζει με παρεμβολές, γιατί του έβγαζε πολύ συχνά σφάλματα στην πυξίδα και τον προέτρεπε να προσγειωθεί άμεσα. Χρωματικά η εικόνα πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά - αυτό διαβάζω και στο rcgroups - μετά το τελευταίο firmware update, αν και η εφαρμογή έχει ακόμα θεματάκια (π.χ οι ταχύτητες HS/VS είναι ανάποδα).
|
|
|
Post by Vako on Feb 20, 2019 9:33:40 GMT 2
Μανο καποια τρεμοπαιγματα στην εικονα ειναι απο το gimbal πιστευεις? Δεν μπορώ να καταλάβω Βαγγέλη, γιατί βλέπουμε το live view και ίσως τα τρεμοπαίγματα είναι dropped frames στο FPV. Δεν βλέπουμε το ίδιο το βίντεο που γράφει η κάμερα. Κάτι πάντως παίζει με παρεμβολές, γιατί του έβγαζε πολύ συχνά σφάλματα στην πυξίδα και τον προέτρεπε να προσγειωθεί άμεσα. Χρωματικά η εικόνα πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά - αυτό διαβάζω και στο rcgroups - μετά το τελευταίο firmware update, αν και η εφαρμογή έχει ακόμα θεματάκια (π.χ οι ταχύτητες HS/VS είναι ανάποδα). Ναι εχεις δικιο οσο το κοιταζω διαπιστωνω αυτα που λες , γιατι το ειδα απο κινητο και θελει προσπαθεια να δεις λεπτομερειες..το fpv των ματιων μου δεν βοηθαει χωρις τα φιλτρα στην καμερα μου χαχα. Παντως ισιο οριζοντα εχει. Τα υπολοιπα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα ερθουν
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 20, 2019 21:08:11 GMT 2
Έχει κανείς υπόψη του αν κάποιος παραγγείλει το Χ8 από το Fimi store πόσο τελωνείο θα πληρώσει; Εγώ πάντως δεν το πήρα στα ζεστά, έχω πολύ συγγενικό άτομο (οδηγός) που κινείται Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία, άνετα δεν το παίρνω σε κάποια χώρα από αυτές χωρίς τελωνείο και μου το φέρνει Ελλάδα;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 20, 2019 21:38:26 GMT 2
Έχει κανείς υπόψη του αν κάποιος παραγγείλει το Χ8 από το Fimi store πόσο τελωνείο θα πληρώσει; Εγώ πάντως δεν το πήρα στα ζεστά, έχω πολύ συγγενικό άτομο (οδηγός) που κινείται Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία, άνετα δεν το παίρνω σε κάποια χώρα από αυτές χωρίς τελωνείο και μου το φέρνει Ελλάδα; Ελλάδα που το πήρε κάποιος, πλήρωσε 130 Ευρώ τελωνείο. Για τις χώρες που λες δεν ξέρω τι παίζει, εκτιμώ ότι και εκεί θα πληρώσεις τελωνείο, ενώ εάν δεν φέρει CE σήμανση ΔΕΝ θα περάσει καν από το τελωνείο τους και δεν θα παραλάβεις. Αυτό έχει γίνει - όπως γράφουν στο RCGroups - σε πολλούς που το παρήγγειλαν από Βέλγιο και τα X8 έχουν κατασχεθεί στο τελωνείο της χώρας αυτής, περιμένοντας διασάφηση εισαγωγής (αφορά την πιστοποίηση CE). Εάν δεν παραδοθεί αυτή από τον κατασκευαστή, τα εμπορεύματα καταστρέφονται.
|
|
|
Post by kostakakis on Feb 20, 2019 22:36:28 GMT 2
Κάποιος από Ελλάδα έγραψε ότι πλήρωσε 108 τελωνείο (από Fimi). Άλλος από Γερμανία έγραψε ότι το παρέλαβε κανονικά και είχε επισήμανση CE.
|
|
|
Post by petersea on Feb 20, 2019 22:45:19 GMT 2
Έχει κανείς υπόψη του αν κάποιος παραγγείλει το Χ8 από το Fimi store πόσο τελωνείο θα πληρώσει; Εγώ πάντως δεν το πήρα στα ζεστά, έχω πολύ συγγενικό άτομο (οδηγός) που κινείται Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία, άνετα δεν το παίρνω σε κάποια χώρα από αυτές χωρίς τελωνείο και μου το φέρνει Ελλάδα; Καλησπέρα Ηλία! Από ότι γνωρίζω και εγώ πληρώνεις 24% ΦΠΑ και τέλος εκτελωνισμου 20 €, είναι 15€ για αξία έως 150 €, 20€ έως 500, 25€ έως 1000, και από 1000 και πάνω 50€, αυτό που γράφω είναι από τα ταχυδρομεία μπορείς να το βρεις εύκολα...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 22, 2019 22:03:41 GMT 2
Εάν υποθέσουμε ότι έχει σήμανση CE (που μάλλον έχει) και το ζητήσω πχ. Ολλανδία γιατί να έχω τελωνείο αφού αυτές οι χώρες δεν έχουν δασμούς; Εξάλλου αυτό κάνει και το GB το στέλνει σε κάποιους δικούς του (στα γραφεία του) Ολλανδία ή Βέλγιο κλπ. δεν πληρώνει τίποτα και από εκεί τα στέλνει Ελλάδα ως χώρα Ε.Ε. αυτό νομίζω.
|
|
|
Post by tsopirs on Feb 23, 2019 8:58:56 GMT 2
Πιστεύω πως το ce στο κουτί δεν παραπέμπει στο Ευρωπαϊκό αλλά σε μια πιστοποίηση που δίνουν οι κινέζοι και την βάφτισαν και αυτοι ce..Γιατί να μην έχουν δασμούς οι Ολλανδοι;;;είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής ενώσεις να υπάρχουν δασμοί κτλ σε προϊόντα από 3ες χωρες..οι κινέζοι δεν.νομίζω πως χρησιμοποιούν την νόμιμη οδό. Επίσης οι δασμοί παίζουν και σε.τι κατηγορία είναι το προϊόν που έρχεται..επέλεξα να.φέρω ένα ποδήλατο παιδικό από το banggood υπολογίζοντας το 15€ +24% φπα..Η τιμή ήταν κάτω από 100 ευρώ οπότε θα πήγαινα 140.. Τελικά το τελωνείο με ενημέρωσε πως τα ποδήλατα θεωρούνται ένα είδος περίεργο και υπάρχει ένας φόρος anti ntoping ή κάπως έτσι 48.5%..οπότε έπρεπε να πληρωσω 87.12€ +15 για τα έξοδα πιο πολλά δηλαδή από την αξία του ποδηλάτου..
|
|
|
Post by Frontier on Feb 23, 2019 9:12:02 GMT 2
Εάν υποθέσουμε ότι έχει σήμανση CE (που μάλλον έχει) και το ζητήσω πχ. Ολλανδία γιατί να έχω τελωνείο αφού αυτές οι χώρες δεν έχουν δασμούς; Εξάλλου αυτό κάνει και το GB το στέλνει σε κάποιους δικούς του (στα γραφεία του) Ολλανδία ή Βέλγιο κλπ. δεν πληρώνει τίποτα και από εκεί τα στέλνει Ελλάδα ως χώρα Ε.Ε. αυτό νομίζω. Ποιος είπε ότι η Ολλανδία δεν έχει δασμούς; Δασμούς έχουν όλοι, απλά το GB εκτελωνίζει με την υπηρεσία του (μέσω logistics) το πακέτο σε προσυμφωνημένη τιμή δασμών και δεν σε χρεώνει. Άλλος carrier μπορεί να μην το κάνει αυτό - όπως έγινε π.χ με το Banggood και τα Χ8 SE που ανέλαβε να στείλει για το Fimi store - και να πληρώσεις φόρους κανονικότατα (όπως και έγινε σε άτομα στο RCgroups).
|
|
|
Post by Frontier on Feb 23, 2019 9:35:57 GMT 2
Ακόμα μια δοκιμή για το precision landing στο X8 SE.
Και η παρουσίασή του από τον AndyRC.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 11:07:39 GMT 2
Ένα βίντεο από κάποιο παιδί (Έλληνα) που το ανέβασε, δεν ξέρω αν είναι εδώ μέσα με άλλο nikename, έγινε κάποια κουβέντα για την μικρή απόσταση που έφτασε το Χ8 και το Mi drone από ίδιο σημείο πτήσης.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 11:16:29 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Feb 25, 2019 11:46:03 GMT 2
1800 μέτρα είναι λίγα για το mi κάτω από 3000 δεν το πήγα ποτε..βέβαια για το 8αρι δεν βλέπω να φτάνει ούτε μισή στα περισσότερα βίντεο..Μόνο ο κινέζος το έφτασε 6km σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο μετά βίας ακουμπάει τα 2
|
|