|
Post by brouzos on Feb 25, 2019 11:56:37 GMT 2
Δεν είναι σωστό σημείο για τεστ Γτ περνάει πάνω από ένα χωριό μικρή πόλη που λογικά θα υπάρχουν Παρεμβολές Αυτά τα τεστ θέλουν καθαρό απόλυτα μερος
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 12:24:05 GMT 2
Δεν είναι σωστό σημείο για τεστ Γτ περνάει πάνω από ένα χωριό μικρή πόλη που λογικά θα υπάρχουν Παρεμβολές Αυτά τα τεστ θέλουν καθαρό απόλυτα μερος Αυτό του είπα: "Όπως είπαμε και στο άλλο σου post θεωρώ ότι η απόσταση είναι μικρή, και τα δύο drone έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα. Αν και το μέρος φαίνεται καλό η απώλεια επικοινωνίας έρχεται γρήγορα, ίσως έπαιξε ρόλο ότι τα έστειλες πάνω από την πόλη, πιθανών φτάνοντας εκεί να αντιμετώπισαν παρεμβολές, αν είχαν μια πορεία πιο αριστερά ίσως ήταν καλύτερα, ίσως..." Attachments:
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 25, 2019 12:44:42 GMT 2
Εγω με το mi σε πυκνοκατοικημενη περιοχη και απογειωση απο την ασφαλτο επιασα χαλαρα 1000.Τωρα το Χ8 πιστευω οτι θα ειναι ανταξιο του mi σε θεματα εμβελειας.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 12:51:38 GMT 2
Εγω με το mi σε πυκνοκατοικημενη περιοχη και απογειωση απο την ασφαλτο επιασα χαλαρα 1000.Τωρα το Χ8 πιστευω οτι θα ειναι ανταξιο του mi σε θεματα εμβελειας. Ε ναι, από εκείνο το λοφάκι με τέτοια απτική επαφή να μην μπορεί να πάει ούτε 2 χιλ; ...τόσο πήγαινε για πλάκα ο Στάθης με το Η501...!!!
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 25, 2019 13:15:15 GMT 2
Εγω με το mi σε πυκνοκατοικημενη περιοχη και απογειωση απο την ασφαλτο επιασα χαλαρα 1000.Τωρα το Χ8 πιστευω οτι θα ειναι ανταξιο του mi σε θεματα εμβελειας. Ε ναι, από εκείνο το λοφάκι με τέτοια απτική επαφή να μην μπορεί να πάει ούτε 2 χιλ; ...τόσο πήγαινε για πλάκα ο Στάθης με το Η501...!!! Θα σου πω κατι.Παιζει ρολο το υψος που πετας και το τι υπαρχει στη γυρω περιοχη.Για παραδειγμα σε ενα συγκεκριμενω σημειο πεταξα σε υψος 50-60μετρων και στα 500 εχασα επαφη.Επανελαβα τη δοκιμη σε υψος 90 μετρων και τα 1000 τα επιασα για πλακα.Να αναφερω ακομα οτι σε αλλη περιοχη παρκο τριτση οτι σε συγκεκριμενη κατευθυνση επιασα τα 1000 και εκανε διακοπη.Σε οποιαδηποτε αλλη κατευθυνση σε αυτο το μερος μεγιστο 500 σε υψος 50 μετρων.
|
|
|
Post by kostakakis on Feb 25, 2019 15:53:12 GMT 2
Το σημείο απογείωσης στο τελευταίο βίντεο είναι αυτό: www.google.gr/maps/@40.8250821,22.0619224,188a,35y,180h/data=!3m1!1e3!5m1!1e4?hl=el Είναι ήδη ψηλά, γι' αυτό δεν το σηκώνει ψηλότερα. Κατευθύνεται προς την Έδεσσα και το σήμα το χάνει στα πρώτα σπίτια (που είναι στα 1.800μ)
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 16:35:22 GMT 2
Είναι πολύ παράξενο, η πρώτη πτήση του παιδιού είναι αυτή, δεν πάει προς Έδεσα αλλά ακριβώς αντίθετα, εκεί είναι απόλυτη ερημιά και χωρίς κανένα εμπόδιο, αν είχε κυάλια θα έβλεπε το σκάφος το οποίο έφτασε περίπου στο δρόμο πριν τα φωτοβολταικά. Όταν γυρίζει φαίνεται ξεκάθαρα ότι το σημείο απογείωσης"Χ" είναι πολύ ψηλά και καθαρό, το γιατί αποσυνδέθηκε εκεί είναι άγνωστο, δεν ξέρω μόνο πως είχε τις κεραίες αλλά οι συνθήκες είναι άριστες. Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 25, 2019 16:45:15 GMT 2
Οι πτήσεις σύγκρισης απόστασης είναι προς τα εδώ (Έδεσα) και πάλι έχει καλή οπτική επαφή, απλά θα μπορούσαμε να αποδώσουμε την απώλεια σήματος σε παρεμβολές της πόλης, όμως υπάρχει και το άλλο βίντεο προς την άλλη, την ερημική πλευρά. Ίσως οφείλεται σε κάποιο λάθος σε ρύθμιση ή θέση κεραιών στο Χ8 αλλά και το Mi drone πάλι; και αυτό γύρισε από τα 1800μ... Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Feb 26, 2019 1:23:22 GMT 2
Για να γεμίζουμε της μέρες αναμονής 🙁 που θα πάει κάποια στιγμή θα έρθει 😅...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2019 21:15:11 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2019 22:36:47 GMT 2
|
|
|
Post by arhs555 on Mar 5, 2019 17:46:17 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Mar 5, 2019 19:55:16 GMT 2
Καλησπέρα, έστειλα σήμερα ένα μήνυμα στο gearbest.com και μου απάντησε ότι θα μας το στείλουν σε 7 έως 15 εργάσιμες ημέρες, πολύ αόριστο μου φαίνεται...🤔
|
|
|
Post by Frontier on Mar 5, 2019 20:34:04 GMT 2
Καλησπέρα, έστειλα σήμερα ένα μήνυμα στο gearbest.com και μου απάντησε ότι θα μας το στείλουν σε 7 έως 15 εργάσιμες ημέρες, πολύ αόριστο μου φαίνεται...🤔 Το ίδιο περίπου απάντησαν και σε εμένα μέσω messenger. Περιμένουν να παραδώσει εμπόρευμα η Fimi.
|
|
|
Post by petersea on Mar 5, 2019 21:05:19 GMT 2
Καλησπέρα, έστειλα σήμερα ένα μήνυμα στο gearbest.com και μου απάντησε ότι θα μας το στείλουν σε 7 έως 15 εργάσιμες ημέρες, πολύ αόριστο μου φαίνεται...🤔 Το ίδιο περίπου απάντησαν και σε εμένα μέσω messenger. Περιμένουν να παραδώσει εμπόρευμα η Fimi. View AttachmentΔεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται; ένας άλλος στο Facebook έλεγε ότι είχε επικοινωνία με την Fimi και του είπαν ότι το gearbest.com δεν είχε κάνει παραγγελία στην Fimi 🤔
|
|
|
Post by kostakakis on Mar 5, 2019 22:21:58 GMT 2
Για το ότι δεν έχει παραγγείλει ακόμα η gearbest το έγραψε στο facebook χτες ο Nikolaos Denikarias και σήμερα ο Wee Tsai ο οποίος εργάζεται στην Fimi.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 6, 2019 9:57:58 GMT 2
Για το ότι δεν έχει παραγγείλει ακόμα η gearbest το έγραψε στο facebook χτες ο Nikolaos Denikarias και σήμερα ο Wee Tsai ο οποίος εργάζεται στην Fimi. Ο Denikarias ουσιαστικά αναπαράγει ό,τι του λέει ο Wee Tsai, ενώ ο ίδιος είναι πωλητής (ο Denikarias) του BG γιαυτό και μου επιτέθηκε (το έχει κάνει και άλλη φορά) όταν δεν μπορεί επί της ουσίας να απαντήσει (γιαυτό και τον έχουν banάρει από τόσες ξένες ομάδες). Την συγκεκριμένη "πληροφορία" - για την μη παραγγελία του GB - μου την έχει δώσει και εμένα ο Wee Tsai, αλλά ο Tsai δεν είναι αξιόπιστος. Είναι το ίδιο άτομο που μου έλεγε ότι θα έχουν στοκ (Α3 & Χ8) Γενάρη, Φλεβάρη και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε (είναι εργαζόμενος στη Fimi). Όσοι είναι και στην ξένη ομάδα στο FB, θα γνωρίζουν ότι το ίδιο άτομο έλεγε ότι θα παραλάβουν 25 Φεβρουαρίου το BG & GB - μάλιστα το BG είχε βάλει ημερομηνία αποστολής 27 Φεβρουαρίου, η οποία φυσικά πέρασε και δεν έστειλε τίποτα - ουσιαστικά λέγοντας ψέμματα στους πάντες για να καλύψει την εταιρία που εργάζεται. Το BG από αρχές Μαρτίου άρχισε να ακυρώνει πάλι προ-παραγγελίες (Χ8 & Α3), επειδή δεν παραδίδει η Fimi. To GB έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για το Χ8 (Arrival Notice), μέχρι να του δώσει stock η Fimi ώστε να στείλει αυτά που έχει πουλήσει μέχρι τώρα. Εκτιμώ ότι θα έχουμε εξελίξεις (αποστολές) προς τα τέλη Μάρτη, εγώ μέχρι τότε θα περιμένω.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 7, 2019 23:46:03 GMT 2
Δεν ξερω αλλα ο τυπος χωρις να ξερω πολλα αγγλικα φενεται λιγο άσχετος..... ειναι τυχερος που δεν του επεσε......εκτος οτι έστυψε την μπαταρια για να βγαλει και καλα μισάωρο....το έφτασε κατω απο 3.6 ανα κελι που σημαινει οτι ξετιναξε την μπαταρια θελω να πιστεύω πως ειναι 3σελη......τωρα για την αποσταση δεν μπορεσα να καταλάβω ποσο μακρια το έστειλε.το μονο καλο που μου αρεσε ήτανε η καρέκλα με το σκίαστρο.....χαχαχα
Εμένα πάλι δεν μου φάνηκε και τόσο άσχετος, επέλεξε ένα καλό μέρος με καλή οπτική επαφή και έστειλε το Χ8 18.565ft = 5.658m πέρασε άνετα τα 5 χιλιόμετρα δηλαδή, δεν ξέρω αν τα κάτοπτρα του φάνηκαν χρήσιμα ή αυτή την απόσταση θα την έκανε και με σκέτες τις κεραίες. Πάντως η μπαταρία μια χαρά είναι στα 3,6 ανά cell κανένα πρόβλημα, είναι 3 cell φυσικά και μπορεί να κατέβει και πιο κάτω. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Mar 8, 2019 19:39:09 GMT 2
dukepapas: Για το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω - διότι για θέματα κόστους μπαταρίας δεν έχουμε καμία πληροφορία - είναι για την κυκλοφορία των μπαταριών: αν κρίνουμε από την περίπτωση του Mi 4K/1080p που κυκλοφόρησε το 2016 (το Mi 1080p) και το 2017 (το Mi 4K) - οπότε και κυκλοφόρησαν και οι μπαταρίες τους - σχεδόν 3 χρόνια μετά, εξακολουθείς να τις βρίσκεις στην αγορά.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 8, 2019 19:55:58 GMT 2
Ο τύπος μπορεί να νομίζουμε ότι το έσκισε αφού το κράτησε στον αέρα μέχρις εσχάτων όμως σίγουρα το softwer που το άφηνε ακόμη να πετά κάτι ξέρει. Θυμάμαι το 501 που στα 7V νομίζω έβγαζε κόκκινο αλλά συνέχιζε να πετά ακόμη και μέχρι τα 6,6V πλέον έκανε αναγκαστική προσγείωση, εγώ το είχα αφήσει αρκετές φορές έως τα 6,8v που σημαίνει 3,4V/Cell και δεν έπαθαν τίποτα.
Όσο για τα ανταλλακτικά αυτό, ο προβληματισμός ισχύει για όλες τις μάρκες, πιο πολύ θέμα είναι με την Xiaomi η έλλειψη service στην Ελλάδα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 9, 2019 8:45:12 GMT 2
Όσο για τα ανταλλακτικά αυτό, ο προβληματισμός ισχύει για όλες τις μάρκες, πιο πολύ θέμα είναι με την Xiaomi η έλλειψη service στην Ελλάδα.
Ενω στο golden hall εχει μαγαζι η xiaomi το θεμα ειναι μην πεσεις σε κανα ελαττωματικό εκει τι θα κανεις θα πληρωσεις με δικα σου μεταφορικα και μετα θα σου στειλουν ενα αλλο οποτε ερθει......πιασε το αυγο και κουρευτο. Θα επρεπε ακομα και εδω στην αθηνα ως σερβις απο οπου και να το εχεις παρει ακομα και με απόδειξη απο οπουδήποτε στο πλανητη να ασχοληθούν και να στο φτιαξουν σε οτι χρειαστείς......
Συμφωνώ, αυτό το πράγμα τα service να μην αναγνωρίζουν την αγορά από κάπου αλλού είναι πρόβλημα, τι σχέση έχει από που το πήρε κάποιος, κλεμμένο το 'χει; Γι αυτό υπάρχουν πολλές φορές χαοτικές διαφορές στις τιμές σε Ελλάδα με Κίνα, αυτές οι αγορές είναι ρίσκο όπως και να το κάνουμε, τα αγοράζουμε πολύ φτηνά αλλά είναι μη μας κάτσει...
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 10, 2019 23:02:44 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ο κάτοχος του X8 SE από την Έδεσσα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στα 2 χιλιόμετρα περίπου από το σημείο που δοκίμασα την εμβέλεια υπάρχει ένας λόφος με αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος απώλειας του σήματος. Σήμερα δοκίμασα το Mode Dronie μια ιδέα του οποίου μπορείτε να πάρετε στο ακόλουθο βίντεο. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το X8 SE. Νίκος
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 10, 2019 23:19:38 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2019 11:04:20 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ο κάτοχος του X8 SE από την Έδεσσα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στα 2 χιλιόμετρα περίπου από το σημείο που δοκίμασα την εμβέλεια υπάρχει ένας λόφος με αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος απώλειας του σήματος. Σήμερα δοκίμασα το Mode Dronie μια ιδέα του οποίου μπορείτε να πάρετε στο ακόλουθο βίντεο. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το X8 SE. Νίκος Καλώς ήρθες Νίκο, καλώς σε βρίσκω και δω...! Οι αναμεταδότες εντάξει, δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο αμέτοχοι σε παρεμβολές αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο κοντά, να ήταν στον ίδιο λόφο θα το έβλεπα. Εξάλλου όσοι κάνουν τεστ σε όποιο σημείο και να είναι κάπου θα υπάρχουν κεραίες, σπάνια υπάρχει σημείο εντελώς καθαρό. Ξαναδοκίμασε την εμβέλεια να μας διαφωτίσεις, υπάρχουν πολλά άτομα που περιμένουν πως και πως...!! τα υπόλοιπα mode οκ θα τα δούμε εν καιρώ, η εμβέλεια και η διάρκεια πτήσης είναι τα άμεσα ζητούμενα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2019 16:43:55 GMT 2
nickpsar Χάζευα λίγο στο χάρτη, η απόσταση από το λόφο απογείωσης είναι 2,3 χιλ. όμως είδα και κάτι άλλο, εκεί δεν είναι απλά αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας, η περιοχή είναι "πιξελιασμένη" που αυτό γίνεται όταν υπάρχει και κάτι άλλο πχ ραντάρ... μήπως αυτά κάνουν τη ζημιά; Attachments:
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 11, 2019 19:07:52 GMT 2
Ηλία είναι ανενεργή στρατιωτική εγκατάσταση, μόνο οι κεραίες κινητής υπάρχουν στο συγκεκριμένο ύψωμα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2019 21:24:39 GMT 2
Ηλία είναι ανενεργή στρατιωτική εγκατάσταση, μόνο οι κεραίες κινητής υπάρχουν στο συγκεκριμένο ύψωμα. Μάλιστα, γι αυτό το έχουν καλυμμένο... Εγώ θα έκανα άλλη μια πτήση από το ίδιο σημείο αλλά ακριβώς προς την αντίθετη πλευρά από την φορά των κινητών, να βρεθεί δηλ. το Χ8 μακριά από τις κινητές.
|
|
|
Post by petersea on Mar 12, 2019 20:36:15 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ο κάτοχος του X8 SE από την Έδεσσα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στα 2 χιλιόμετρα περίπου από το σημείο που δοκίμασα την εμβέλεια υπάρχει ένας λόφος με αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος απώλειας του σήματος. Σήμερα δοκίμασα το Mode Dronie μια ιδέα του οποίου μπορείτε να πάρετε στο ακόλουθο βίντεο. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το X8 SE. Νίκος Τελικά Νίκο ο διακόπτης που βρίσκεται στο σκάφος εκεί που είναι οι θύρες usb και για την κάρτα τι ακριβώς κάνει; ευχαριστώ 😊
|
|
|
Post by kostakakis on Mar 12, 2019 21:57:51 GMT 2
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 13, 2019 0:22:21 GMT 2
Για τον συγκεκριμένο διακόπτη όπως όλοι γνωρίζετε δεν υπάρχει αναφορά μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης. Με το υπάρχων firmware κατόπιν δοκιμών που έκανα δείχνει να είναι ανενεργός. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα τόσο στη λειτουργία όσο και στην android εφαρμογή. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα δώσει την δυνατότητα χειρισμού του drone μέσω της εφαρμογής χωρίς να είναι αναγκαία η ενεργοποίηση της τηλεκατεύθυνσης.
|
|