|
Post by panandreas on Jan 31, 2019 10:17:53 GMT 2
Σωστά τα γραφόμενα του (Pilot πλέον ) Ηλία, αλλά, εάν, λέμε εάν το Mavic Pro (1) κατέβει στα 400 ευρώ καινούργιο, δεν αποτελεί και αυτό VFM επιλογή; Και μαζί και το Anafi στα 400€ να γίνει πανικός, να μην ξέρεις πιο να διαλέξεις.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 31, 2019 10:59:52 GMT 2
Παίδες, η συζήτηση για το VFM είναι με την προϋπόθεση ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει το αντικείμενο. Το Mavic Pro δεν παράγεται πλέον, άρα €400 καινούριο δεν... Η Anafi ίσως πάει κάτω από €500, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πιεστεί από ανταγωνισμό, τον οποίο απλά ΔΕΝ έχει σε αυτήν την κατηγορία και με τόσες λειτουργίες. Και εγώ πάντως θα ήθελα ένα Inspire 2 με X5 κάμερα στο χιλιάρικο
|
|
|
Post by Frontier on Jan 31, 2019 12:32:36 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο του X8 SE από χρήστη στην Αυστραλία.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 31, 2019 13:11:25 GMT 2
Το Mavic Pro δεν παράγεται πλέον, άρα €400 καινούριο δεν... To mavic pro μπορεί να μην παράγεται όμως υπάρχει μάλλον άφθονο στοκ και σε αυτό αλλά και στο mavic pro platinum και πουλιούνται μάλιστα και παράλογα ακριβά. Ναι, ένα mavic pro στα 400-450 ή ένα mavic pro platinum θα το προτιμούσα γιατί όχι.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 31, 2019 14:04:21 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο του X8 SE από χρήστη στην Αυστραλία. Επιτέλους και ένας ορίζοντας που δεν είναι γκρίζος όπως της Ασίας, αρκετά πιο καθαρό σε όλο το βάθος, ωραίο πλάνο η στιγμή της διέλευσης του σκάφους. Πάντως μπορεί να είναι καλή η Αυστραλία αλλά σαν την Ελλαδάρα πουθενά...!! ...κανένα ποτάμι μας δεν έχει τέτοιο βουρκώδη νερά...! Έκανα ένα PrtSc σε ένα σημείο του βίντεο, αριστερά είναι απείραχτο, δεξιά έχει ένα κλικ τόνο σε κοντράστ από Photoshop, νομίζω είναι το "κάτι" που του λείπει στην εικόνα, λίγος τόνος, κατά τα άλλα είναι σούπερ. Attachments:
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Jan 31, 2019 19:03:34 GMT 2
καμιά σχέση το αυτό το βίντεο με το άλλο! δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια επεξεργασία άλλα στα δικά μου μάτια δείχνει πολύ ωραίο ! πάντως ξανά είδα το Review του κινεζου και λέει ότι ακόμα είναι πρωτότυπο και ότι θα έρθουν και άλλες βελτιώσεις μέχρι το τελικό αποτέλεσμα ! παρεμπιπτόντως .... τραγικό Review (Για έμενα)
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 31, 2019 19:12:45 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο του X8 SE από χρήστη στην Αυστραλία. Επιτέλους και ένας ορίζοντας που δεν είναι γκρίζος όπως της Ασίας, αρκετά πιο καθαρό σε όλο το βάθος, ωραίο πλάνο η στιγμή της διέλευσης του σκάφους. Πάντως μπορεί να είναι καλή η Αυστραλία αλλά σαν την Ελλαδάρα πουθενά...!! ...κανένα ποτάμι μας δεν έχει τέτοιο βουρκώδη νερά...! Έκανα ένα PrtSc σε ένα σημείο του βίντεο, αριστερά είναι απείραχτο, δεξιά έχει ένα κλικ τόνο σε κοντράστ από Photoshop, νομίζω είναι το "κάτι" που του λείπει στην εικόνα, λίγος τόνος, κατά τα άλλα είναι σούπερ. Έλα να σου δείξω τον γαμωστρυμονα να δεις βούρκος....ειδικά με της τωρινές βροχές
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Jan 31, 2019 19:14:24 GMT 2
δεν έχει καλό Focus !
|
|
|
Post by Frontier on Jan 31, 2019 19:53:39 GMT 2
Όντως, η παρουσίαση δεν έχει καλό focus.
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Jan 31, 2019 20:48:45 GMT 2
ηχο... φοκους.... αστα να πανε ειναι.....
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 31, 2019 20:58:01 GMT 2
Πάντως μου άρεσε πολύ το βίντεο στο Australia..διακρίνω αρκετές λεπτομέριες αν και youtube..ελπίζω να έχει follow me και όχι να το περιμένουμε όπως στο mi drone και να.Μην έρθει ποτέ
|
|
|
Post by Frontier on Jan 31, 2019 21:57:19 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από τον Αυστραλό.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 31, 2019 22:12:39 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από τον Αυστραλό. Νομίζω ότι η συζήτηση για το αν τραβάει καλή εικόνα το Χ8 έχει τελειώσει, αυτό το βίντεο είναι πολύ πιο κατατοπιστικό, έχει συχνά θέμα που φαίνεται η λεπτομέρεια και χρωματικά άριστο θα έλεγα. Δεν μπορώ να καταλάβω που τη βρήκε τόσο συννεφιασμένη μέρα ο τύπος, η Αυστραλία έχει κατακαλόκαιρο...! ακόμη εντύπωση μου έκανε πως έχασε την σύνδεση σε τόσο κοντινή απόσταση... Attachments:
|
|
|
Post by panandreas on Feb 1, 2019 12:38:17 GMT 2
Άλλα 3 βίντεο 4K από τον ίδιο χειριστή, αλλά νομίζω ότι το Youtube τα σκοτώνει.
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 2, 2019 8:23:19 GMT 2
Καλήμερα σας.... !! βρήκα ακόμα ένα βίντεο με προσπάθεια κάποιου να κάνει Review στο Youtube!!
|
|
|
Post by Frontier on Feb 2, 2019 11:01:00 GMT 2
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 2, 2019 14:35:37 GMT 2
δηλαδη ελεος με τον τυπο !!! μια σωστη δουλεια θα κανει !!! δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεει στο βιντεο !!! αντε να αρχισει να μπαινει ελλαδα το Drone να δουμε τελικα αν αξιζει η οχι !!!!
|
|
|
Post by petersea on Feb 2, 2019 18:16:36 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από τον ίδιο.
|
|
|
Post by panandreas on Feb 3, 2019 10:35:13 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από τον ίδιο. Μάλλον το έσβησε και το ξαναέβαλε
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2019 11:24:55 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από τον ίδιο. Μάλλον το έσβησε και το ξαναέβαλε Ναι, το θέμα είναι ότι εγώ το βλέπω πολύ καλύτερο από τα Κινέζικα βίντεο... Και τα βίντεο τους κινέζικα είναι 😂😂😂
|
|
|
Post by panandreas on Feb 3, 2019 18:23:41 GMT 2
Δεν ξέρω την άποψη σας αλλά και εγώ για YouTube 4k το βλέπω άψογο....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 3, 2019 20:05:05 GMT 2
Μάλλον το έσβησε και το ξαναέβαλε Ναι, το θέμα είναι ότι εγώ το βλέπω πολύ καλύτερο από τα Κινέζικα βίντεο... Και τα βίντεο τους κινέζικα είναι 😂😂😂 Χαχαααα παιδιά έχετε πλάκα, ναι Πέτρο Κινέζικα τοπία, Κινέζικα βίντεο, ρε σεις αυτό το τελευταίο τα σπάει, εντάξει γυαλίζει ο τόπος από εικόνα, έχει και χαμηλές λήψεις, απλά τέλειο... Όπως ξανάπαμε, ΖΙΝΟ ευδοκίμως τερματίσας την καριέρα του, Air τέλος, Anafi (ότι και να λέτε) με τεχνητή αναπνοή θα παραμείνουν στην αγορά, Mavic με τεράστιο πρόβλημα αφού το Χ8 με σχεδόν το 1/3 της τιμής του μάλλον θα τα κατατάξει στα αζήτητα...
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2019 22:25:55 GMT 2
Η dji Ηλία έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην αγορά και όποιος μπορεί είμαι σίγουρος θα την προτίμηση, εντάξει θα υπάρχουν θέματα αλλά είναι dji, το anafi είναι μια κατηγορία μόνο του θα έλεγα από ότι έχω δει είναι το απόλυτο travel drone, το x8se φαίνεται αρκετά καλό για αυτό το έχω παραγγείλει κιόλας αλλά νομίζω έχει λίγο δρόμο μπροστά του από ότι είδα στα σχόλια του βίντεο δεν έχει ακόμα τα intelligent flay ούτε το SAR που έχει το ζουμ, φαίνεται βέβαια πολύ σταθερό στον αέρα και με καλή επικοινωνία, ίδωμεν...
|
|
|
Post by tony3kala on Feb 4, 2019 0:03:21 GMT 2
Λέτε να ξεκινήσουν από βδομάδα να στέλνουν τα drone που παραγγείλαμε τέλη Δεκεμβρίου;
|
|
|
Post by petersea on Feb 5, 2019 10:15:11 GMT 2
Λέτε να ξεκινήσουν από βδομάδα να στέλνουν τα drone που παραγγ είλαμε τέλη Δεκεμβρίου; Το βλέπω μετά τις 10 του μήνα γιατί τώρα γιορτάζουν την κινέζικη Πρωτοχρονιά...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 5, 2019 23:41:27 GMT 2
Είδα στην ομάδα Fimi ότι παρέλαβαν αρκετοί το Χ8 από το Fimi Store όμως... Σε λίγο θα δούμε πολλά βίντεο από άλλα εδάφη πιο αντιπροσωπευτικά.
|
|
|
Post by tony3kala on Feb 6, 2019 17:37:59 GMT 2
Λέτε να ξεκινήσουν από βδομάδα να στέλνουν τα drone που παραγγ είλαμε τέλη Δεκεμβρίου; Το βλέπω μετά τις 10 του μήνα γιατί τώρα γιορτάζουν την κινέζικη Πρωτοχρονιά...
|
|
|
Post by tony3kala on Feb 6, 2019 17:39:50 GMT 2
Το βλέπω μετά τις 10 του μήνα γιατί τώρα γιορτάζουν την κινέζικη Πρωτοχρονιά... 4 Μαρτίου μου είπαν πως θα γίνουν αποστολές
|
|
|
Post by arhs555 on Feb 6, 2019 17:53:02 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 6, 2019 21:26:11 GMT 2
Βίντεο από άλλον είναι αυτό; Χρωματικά τέλειο, καμιά αμφιβολία πλέον, μου άρεσε που το έστρεψε στον ήλιο και δε σκοτείνιασαν τα πάντα, σε κάποιες στιγμές το άφηνε ακούνητο και αν δεν υπήρχε ένα αυτοκίνητο να κινείται θα νόμιζε κανείς ότι κόλλησε η εικόνα...!! Έχει λίγο στραβό ορίζοντα, δεν ξέρω αν και πως διορθώνεται...
|
|