|
Post by engelo on Jan 13, 2019 1:37:45 GMT 2
Συμφωνώ... Βεβαια αν το πάμε σχέση τιμής με απόδοσης είναι πάρα πολύ τίμιο !
Με το Mavic Pro 2 ήμουν επιφυλακτικός,περίμενα να δω και τελικά το drone ήταν απλά απίστευτο, αποφάφισα απο τότε να περιμένω να ακούσω Ελληνικό review -και αν είναι δυνατον απο κάποιον συνάδελφο εδώ μέσα- παρά να το μετανιώσω.
Θα περιμένω λοιπόν να δω βιντεο απο Ελλάδα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι το Zino έχει καλύτερη εικόνα. Σε όλα τα άλλα βεβαίως χάλια.
Πάντως η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή.
|
|
|
Post by brouzos on Jan 13, 2019 11:21:56 GMT 2
Συμφωνώ... Βεβαια αν το πάμε σχέση τιμής με απόδοσης είναι πάρα πολύ τίμιο ! Με το Mavic Pro 2 ήμουν επιφυλακτικός,περίμενα να δω και τελικά το drone ήταν απλά απίστευτο, αποφάφισα απο τότε να περιμένω να ακούσω Ελληνικό review -και αν είναι δυνατον απο κάποιον συνάδελφο εδώ μέσα- παρά να το μετανιώσω. Θα περιμένω λοιπόν να δω βιντεο απο Ελλάδα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι το Zino έχει καλύτερη εικόνα. Σε όλα τα άλλα βεβαίως χάλια. Πάντως η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή. Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες και εάν καταφέρουν να το κάνουν να δουλέψει σωστά χωρίς προβλήματα και με αξιοπρεπή κάμερα θα γίνει το m2zoom του λαου
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 13, 2019 16:36:30 GMT 2
Αν είναι όντως απο αυτό το βίντεο είναι χάλια..το zino μπροστά του έκανε θαύματα,εντομεταξυ έβλεπα και κάτι ψιλοδονησεις...το zino εκεί έχει το πάνω χέρι..τι σπορ mode και 4/5 μποφόρ να το κουνάω σαν τρελο..τίποτα βράχος το gimbal .. Βέβαια σε πέταγμα χωρίς να μου έχει κάνει κουλα εκτός από κάτι μικρά hover ευτυχώς δεν είχα θέμα..Αλλά ήταν λίγος ο καιρός..βέβαια ακόμη νωρίς είναι ίσως βελτιωθεί η κάμερα στο μέλλον..Έχει δει κανείς πως είναι η εικόνα όταν κανει zoom? Αν διορθώσει την κάμερα λίγο και δώσει και ωραία flight mode είναι το επόμενο best seller
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2019 11:57:37 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 14, 2019 11:59:48 GMT 2
Βουτιά τόσο νωρίς..ωραιότατα..Ε καλά σε αυτήν την τιμή δεν το σκέφτεσαι Καν..ψήνομαι και εγω
|
|
|
Post by dream_master on Jan 14, 2019 12:03:04 GMT 2
Εγω θα την ακυρωσο την παραγγελια, δηλαδη ναι μεν το παραγγειλαμε απο τους πρωτους και τωρα ριχνει 30€ την τιμη κατω και το ποτε θα το παραλαβουμε ειναι αγνωστο. refund και οταν το στοκαρουν σε καλη τιμη τα ξαναλεμε.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2019 12:06:40 GMT 2
Εγω θα την ακυρωσο την παραγγελια, δηλαδη ναι μεν το παραγγειλαμε απο τους πρωτους και τωρα ριχνει 30€ την τιμη κατω και το ποτε θα το παραλαβουμε ειναι αγνωστο. refund και οταν το στοκαρουν σε καλη τιμη τα ξαναλεμε. Αυτοί που θα παραγγείλουν τώρα, μάλλον θα το πάρουν μετά το Πάσχα και αν... το Gearbest δεν είναι Banggood να σου ακυρώνει την παραγγελία σε 30 ημέρες. Αν χάσεις την σειρά σου (με ακύρωση), πας στο τέλος, τόσο απλά. Σιγά μην ακυρώσω την παραγγελία - που είμαι από τους πρώτους - για να πάω στο τέλος και να παραλάβω καλοκαίρι για €30! Το A3 μου φάνηκε κανονικά στο tracking και αυτό αποδεικνύει κανονικότατα ότι ισχύει λογική FIFO στις παραγγελίες (αγοράζεις πρώτος, παραλαμβάνεις και πρώτος).
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2019 12:07:42 GMT 2
Βουτιά τόσο νωρίς..ωραιότατα..Ε καλά σε αυτήν την τιμή δεν το σκέφτεσαι Καν..ψήνομαι και εγω Εδώ το Mavic 2 έκανε βουτιά €150 σχεδόν στον μήνα που κυκλοφόρησε...
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 14, 2019 12:11:00 GMT 2
Εγω πιστευω οτι η τιμη του θα σταθεροποιηθει καπου στα 370 με 380.Θα αυξηση την ανταγωνιστικοτητα και θα κλαψει η hubsan και η dji
|
|
|
Post by dream_master on Jan 14, 2019 12:19:04 GMT 2
Εγω θα την ακυρωσο την παραγγελια, δηλαδη ναι μεν το παραγγειλαμε απο τους πρωτους και τωρα ριχνει 30€ την τιμη κατω και το ποτε θα το παραλαβουμε ειναι αγνωστο. refund και οταν το στοκαρουν σε καλη τιμη τα ξαναλεμε. Αυτοί που θα παραγγείλουν τώρα, μάλλον θα το πάρουν μετά το Πάσχα και αν... το Gearbest δεν είναι Banggood να σου ακυρώνει την παραγγελία σε 30 ημέρες. Αν χάσεις την σειρά σου (με ακύρωση), πας στο τέλος, τόσο απλά. Κανενα προβλημα δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως, αλλα εδω μιλαμε για ενα προιον που δεν εχει κυκλοφορηση καν στην αγορα , και δεν ξερουμε ποτε θα το στειλουν , το ειχαν 4feb τωρα το πηγαν 18feb.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2019 12:25:22 GMT 2
Αυτοί που θα παραγγείλουν τώρα, μάλλον θα το πάρουν μετά το Πάσχα και αν... το Gearbest δεν είναι Banggood να σου ακυρώνει την παραγγελία σε 30 ημέρες. Αν χάσεις την σειρά σου (με ακύρωση), πας στο τέλος, τόσο απλά. Κανενα προβλημα δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως, αλλα εδω μιλαμε για ενα προιον που δεν εχει κυκλοφορηση καν στην αγορα , και δεν ξερουμε ποτε θα το στειλουν , το ειχαν 4feb τωρα το πηγαν 18feb. Αυτό είναι για τις νέες παραγγελίες, το X8 SE ξεκινά την κυκλοφορία του αύριο κανονικότατα (αυτό μου είπε τουλάχιστον ο εκπρόσωπος της Fimi που μιλάω) και το Gearbest θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες κανονικά. Η εκτίμησή του είναι ότι όλες οι προπαραγγελίες του X8 SE (οι 200 πρώτες σίγουρα), θα φύγουν πριν τέλος Ιανουαρίου.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2019 12:55:33 GMT 2
Παίδες, το κουπόνι έληξε/καταργήθηκε (ίσως τους ξέφυγε), ελπίζω να μην την πάτησε και ακύρωσε κανείς...
|
|
|
Post by Frontier on Jan 16, 2019 8:30:56 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με το εγχειρίδιο χρήσης του X8 SE.
|
|
|
Post by ditheo on Jan 16, 2019 13:40:00 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jan 16, 2019 14:38:17 GMT 2
Η εφαρμογή δεν έχει ανέβει ακόμα για καμία πλατφόρμα, είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Από όσα γνωρίζω, δεν είναι συμβατή με το Mi 4K.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 16, 2019 23:13:31 GMT 2
Παίδες, το κουπόνι έληξε/καταργήθηκε (ίσως τους ξέφυγε), ελπίζω να μην την πάτησε και ακύρωσε κανείς... Εγώ τώρα το είδα, ίσως πατούσα αγορά αλλά δε βαριέσαι, ξανάπα ότι μετά την πρώτη φούργια και ενθουσιασμό το βλέπω κάπου στα 350+- με κουπόνια ή προσφορά email. όταν έφτασε το Μ2Ζ να προσφέρεται 849€ από 1500 αρχικά μέσα σε 3-4 μήνες νομίζω και το Χ8 θα έχει που και που "καθοδικά" κοπανήματα...
|
|
|
Post by petersea on Jan 16, 2019 23:25:20 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με το εγχειρίδιο χρήσης του X8 SE. Μάνο μας έδωσες ασχολεία για κάμποσες ώρες τουλάχιστον για μένα 😁 μία παρατήρηση τελικά δεν έχει αισθητήρες για αποφυγή εμποδίων από ότι φαίνεται, προσωπικά με άφηνει αδιάφορο, μετά το ζουμ λες να το έχει μόνο σε SAR mode; μόνο εκεί το αναφέρει, έτσι για να έχουμε να λέμε 😂
|
|
|
Post by Frontier on Jan 17, 2019 8:40:29 GMT 2
Ενημέρωση πρώτου μηνύματος με το εγχειρίδιο χρήσης του X8 SE. Μάνο μας έδωσες ασχολεία για κάμποσες ώρες τουλάχιστον για μένα 😁 μία παρατήρηση τελικά δεν έχει αισθητήρες για αποφυγή εμποδίων από ότι φαίνεται, προσωπικά με άφηνει αδιάφορο, μετά το ζουμ λες να το έχει μόνο σε SAR mode; μόνο εκεί το αναφέρει, έτσι για να έχουμε να λέμε 😂 Αισθητήρες δεν έχει Πέτρο, αλλά το SAR mode είναι στην ουσία άλλο ένα GPS flight mode με ενεργό το zoom, δεν είναι πρόβλημα αυτό.
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 17, 2019 22:28:39 GMT 2
Δηλαδή έστω ότι κάνω way point δεν υπάρχει το zoom?θα υπάρχει μόνο σε κάτι σαν το dolly?
|
|
|
Post by petersea on Jan 17, 2019 23:44:12 GMT 2
Δηλαδή έστω ότι κάνω way point δεν υπάρχει το zoom?θα υπάρχει μόνο σε κάτι σαν το dolly? SAR Mode The user can select SAR Mode in the APP. With real-time GPS coordinates, the drone could help user to search and rescue. Image interface: show real-time coordinate and time of the drone, support digital zoom, screen shots to share online Map interface: show real-time coordinate and time of the drone in ordinary map and satellite map, screen shots to share online, εδώ αναφέρει το ζουμ, αφού το έχει πιθανόν να το βρίσκουμε και στις επιλογές της κάμερας, θα το δούμε όταν παραλαβουμε η σε κάποιο review...
|
|
|
Post by Frontier on Jan 21, 2019 9:56:53 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jan 21, 2019 21:09:10 GMT 2
|
|
|
Post by panandreas on Jan 22, 2019 17:08:06 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jan 22, 2019 20:50:07 GMT 2
Νέα ενημέρωση της Fimi Navi εφαρμογής σήμερα (21 Ιανουαρίου 2019). Bugfixes κυρίως, παίζει τώρα και η εγγραφή/είσοδος σε λογαριασμό Fimi.
|
|
|
Post by artplus on Jan 22, 2019 21:09:06 GMT 2
Πολυ καλη η ποιοτητα εικονας στο βιντεο που ανεβηκε θα εχει ενδιαφερον και τι δυναμικο ευρος θα εχει το f-log αρχειο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 24, 2019 9:50:31 GMT 2
Νέα ενημέρωση της Fimi Navi εφαρμογής σήμερα (21 Ιανουαρίου 2019). Bugfixes κυρίως, παίζει τώρα και η εγγραφή/είσοδος σε λογαριασμό Fimi. Πριν κυκλοφορήσει το Χ8 η Xiaomi βγάζει διαθέσιμη την εφαρμογή...!!! Λίγο "πρωτότυπο" αυτό δεν είναι; ειδικά αν σκεφτούμε ότι το ΖΙΝΟ είχε κυκλοφορήσει και δεν υπήρχε εφαρμογή για να δουλέψει... ... Το βίντεο που έβαλε ο Αντρέας νομίζω ότι λύνει διαλύει κάθε απορία για το τι θα κάνει το Χ8... απλά εντυπωσιακό...!!! Καλά, το ΖΙΝΟ έχει ήδη τελειώσει την σύντομη καριέρα του αλλά και κάτι άλλα ανταγωνιστικά όπως Spark, Anafi, Air ότι πούλησαν πούλησαν, ακόμη και τα Mavic θα έχουν πρόβλημα λόγω διαφοράς τιμής...
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 24, 2019 11:42:57 GMT 2
Νέα ενημέρωση της Fimi Navi εφαρμογής σήμερα (21 Ιανουαρίου 2019). Bugfixes κυρίως, παίζει τώρα και η εγγραφή/είσοδος σε λογαριασμό Fimi. Πριν κυκλοφορήσει το Χ8 η Xiaomi βγάζει διαθέσιμη την εφαρμογή...!!! Λίγο "πρωτότυπο" αυτό δεν είναι; ειδικά αν σκεφτούμε ότι το ΖΙΝΟ είχε κυκλοφορήσει και δεν υπήρχε εφαρμογή για να δουλέψει... ... Το βίντεο που έβαλε ο Αντρέας νομίζω ότι λύνει διαλύει κάθε απορία για το τι θα κάνει το Χ8... απλά εντυπωσιακό...!!! Καλά, το ΖΙΝΟ έχει ήδη τελειώσει την σύντομη καριέρα του αλλά και κάτι άλλα ανταγωνιστικά όπως Spark, Anafi, Air ότι πούλησαν πούλησαν, ακόμη και τα Mavic θα έχουν πρόβλημα λόγω διαφοράς τιμής... Απατο το zino.
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 24, 2019 11:50:34 GMT 2
Σε πτήση Ναι..Εγώ από τα έχω δει μέχρι στιγμής σε κάμερα ..Δεν πλησιάζει καν το zino το xiaomi Δυστυχώς..ελπίζω βέβαια σύντομα σε έδαφος μακριά από την Ασία γιατί με την ατμόσφαιρα που έχουν ίσως φταίει και αυτό..το ζινο με το τελευταίο firmware πιστεύω ότι είναι αρκετά καλο.άλλαξαν και την κάμερα και τα στηρίγματα της στο σκάφος.το μόνο καλό μένει η μικρή απόσταση και η μικρός σχετικά Χρόνια πτήσης
|
|
|
Post by Frontier on Jan 24, 2019 15:03:00 GMT 2
Νέα ενημέρωση της Fimi Navi εφαρμογής σήμερα (21 Ιανουαρίου 2019). Bugfixes κυρίως, παίζει τώρα και η εγγραφή/είσοδος σε λογαριασμό Fimi. Πριν κυκλοφορήσει το Χ8 η Xiaomi βγάζει διαθέσιμη την εφαρμογή...!!! Λίγο "πρωτότυπο" αυτό δεν είναι; ειδικά αν σκεφτούμε ότι το ΖΙΝΟ είχε κυκλοφορήσει και δεν υπήρχε εφαρμογή για να δουλέψει... ... Το βίντεο που έβαλε ο Αντρέας νομίζω ότι λύνει διαλύει κάθε απορία για το τι θα κάνει το Χ8... απλά εντυπωσιακό...!!! Καλά, το ΖΙΝΟ έχει ήδη τελειώσει την σύντομη καριέρα του αλλά και κάτι άλλα ανταγωνιστικά όπως Spark, Anafi, Air ότι πούλησαν πούλησαν, ακόμη και τα Mavic θα έχουν πρόβλημα λόγω διαφοράς τιμής... Όχι το Anafi, κανένα δεν μπορεί να αγγίξει το Anafi σε ποιότητα κάμερας, ούτε το X8 SE. Και δεν αναφέρομαι στο μέγεθος όπου εκεί πραγματικά οι μηχανικοί της Parrot έκαναν θαύματα. Αλλά για Zino, Mavic Pro/Platinum ναι, αυτά τελείωσαν με την έλευση του X8.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 24, 2019 16:29:57 GMT 2
Παιδιά, και το ΖΙΝΟ και το Anafi έναντι του Χ8 (για την ώρα) έχουν ως κύριο και μοναδικό όπλο την καλύτερη κάμερα, τα υπόλοιπα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Οκ το Anafi έχει την ιδιαιτερότητα του gimbal και μικρό μέγεθος αλλά σχεδόν κανείς δεν αγοράζει ένα μοντέλο με βάση μόνο ένα κριτήριο, το ΖΙΝΟ ειδικά δεν σώζεται με τίποτα ειδικά από την κάμερα, ένα κιλό drone με πολύ μέτριο χρόνο πτήσης, εκτός αν το βγάλει η Hubsan 250€ οπότε ναι, τότε θα πάρω και γω...!
|
|