|
Post by panandreas on Dec 28, 2018 19:01:23 GMT 2
Για ρίξτε μια ματιά... Με παλιότερο FW λέει, στα 100Mbps
|
|
|
Post by panandreas on Dec 28, 2018 20:45:14 GMT 2
Και άλλο ένα sample
|
|
|
Post by Frontier on Dec 29, 2018 15:32:13 GMT 2
Βίντεο που δείχνει τον χρόνο πτήσης του Fimi X8 SE, από τον Sami Luo.
|
|
|
Post by panandreas on Dec 29, 2018 15:32:33 GMT 2
Προβλέπεται να είναι πολύ καλό... 33 λεπτά αυτονομία indoor και outdoor τεστ
|
|
|
Post by Frontier on Dec 29, 2018 15:41:24 GMT 2
@papandreas: Αυτό θα πει συγχρονισμός Το Mavic 2 Zoom - στα χρήματα αυτά - απέκτησε σοβαρό ανταγωνιστή πλέον...
|
|
|
Post by dream_master on Dec 29, 2018 15:49:47 GMT 2
εγω υπολογιζω καπου στα 26 με 27 λεπτα να βγαζει ,διοτι στο 30 με 25% θα το πρωσγειονουμε υποτιθετε. Αυτος να υποθεσω οτι πεταξε μεχρι να κανει auto landing απο μπαταρια. και 26 λεπτα παντως ειναι υπερ αρκετα. Εμενα παλι μου αρεσε ο ηχος στο indoor video αλλα και το ασπρο φωτακι που εχει απο πισω και δεν το ειχα προσεξει.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 29, 2018 20:20:48 GMT 2
@papandreas: Αυτό θα πει συγχρονισμός Το Mavic 2 Zoom - στα χρήματα αυτά - απέκτησε σοβαρό ανταγωνιστή πλέον... Με εξαίρεση το οπτικό vs ψηφιακό zoom, την αποφυγή εμποδίων (για όποιον ενδιαφερεται) και ίσως λίγο καλύτερους χρόνους πτησης, νομίζω ότι εχεις δίκιο Μάνο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα εξαφανίσει κυριολεκτικά το Zino, αφού είναι στα ίδια χρήματα και κερδίζει σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικα. Προφανως θα πέσουν οι τιμές με το χρόνο, αλλά αυτό,ισχύει και για τα δυο.
|
|
|
Post by tony3kala on Dec 29, 2018 20:37:42 GMT 2
Καλησπέρα Η παραγγελίες ποτέ λέτε φύγουν τελικά; Βλέπω ότι από 4 Φεβρουαρίου έγινε 18
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 29, 2018 21:00:20 GMT 2
Και εμείς που θα τα παρουμε Φλεβάρη,μαζί θα έρθουν
|
|
|
Post by Frontier on Dec 30, 2018 8:45:01 GMT 2
Και εμείς που θα τα παρουμε Φλεβάρη,μαζί θα έρθουν Αν κρίνουμε από την σειρά παράδοσης παραγγελιών του Α3, εσείς θα παραλάβετε από Απρίλη και μετά.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 30, 2018 11:33:02 GMT 2
Και εμείς που θα τα παρουμε Φλεβάρη,μαζί θα έρθουν Αν κρίνουμε από την σειρά παράδοσης παραγγελιών του Α3, εσείς θα παραλάβετε από Απρίλη και μετά. 4 μήνες αναμονή είναι κάπως ... πολύ, ή είμαι λαθος ;😜 Ειναι θέμα διαθεσιμότητας?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 30, 2018 11:35:53 GMT 2
Αν κρίνουμε από την σειρά παράδοσης παραγγελιών του Α3, εσείς θα παραλάβετε από Απρίλη και μετά. 4 μήνες αναμονή είναι κάπως ... πολύ, ή είμαι λαθος ;😜 Ειναι θέμα διαθεσιμότητας? Ακριβώς Σωτήρη. Δεν μπορούν να παράξουν τον απαιτούμενο όγκο με βάση τις (προ)παραγγελίες τους.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 30, 2018 11:38:50 GMT 2
4 μήνες αναμονή είναι κάπως ... πολύ, ή είμαι λαθος ;😜 Ειναι θέμα διαθεσιμότητας? Ακριβώς Σωτήρη. Δεν μπορούν να παράξουν τον απαιτούμενο όγκο με βάση τις (προ)παραγγελίες τους. Επικίνδυνη πολιτική marketing θα έλεγα... Αφήνει πολλά νώτα ακάλυπτα σε ανταγωνιστές..
|
|
|
Post by Frontier on Dec 30, 2018 11:58:49 GMT 2
Ακριβώς Σωτήρη. Δεν μπορούν να παράξουν τον απαιτούμενο όγκο με βάση τις (προ)παραγγελίες τους. Επικίνδυνη πολιτική marketing θα έλεγα... Αφήνει πολλά νώτα ακάλυπτα σε ανταγωνιστές.. Είναι γιατί δίνουν προτεραιότητα στην εγχώρια αγορά, δυστυχώς. Παρόμοιο πρόβλημα είχε και η dji με το Mavic Pro όταν κυκλοφόρησε (οι πρώτες παραγγελίες από το site τους, έφθασαν στους αγοραστές 3 μήνες μετά), απλά η dji είναι τόσο καθετοποιημένη που μπόρεσε να καλύψει την ζήτηση μετά άνετα.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 30, 2018 12:04:54 GMT 2
Σιγά μην κάτσω να περιμένω την fimi 3 μήνες..Στον ένα ενάμιση μήνα Γεια σας...σε 3 μήνες θα έχουν παρουσιαστεί αλλά 10 μοντέλα.. Ούτως ή άλλως σε smart λειτουργίες και εικόνα δεν περιμένω κάτι καλύτερο από τους ανταγωνιστές..σε ανοιχτό πεδίο όλα καλά φαίνονται,αν πέσει ο ήλιος και υπάρχει πολύ πληροφορία το 95% τα κανει μαντάρα
|
|
|
Post by Frontier on Dec 30, 2018 16:45:08 GMT 2
Σιγά μην κάτσω να περιμένω την fimi 3 μήνες..Στον ένα ενάμιση μήνα Γεια σας...σε 3 μήνες θα έχουν παρουσιαστεί αλλά 10 μοντέλα.. Ούτως ή άλλως σε smart λειτουργίες και εικόνα δεν περιμένω κάτι καλύτερο από τους ανταγωνιστές..σε ανοιχτό πεδίο όλα καλά φαίνονται,αν πέσει ο ήλιος και υπάρχει πολύ πληροφορία το 95% τα κανει μαντάρα Όλα είναι θέμα τιμής, εάν έχεις τα χρήματα η αγορά έχει μοντέλα για όλα τα βαλάντια. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το vfm του X8 SE δεν το έχει κανένας ανταγωνιστής του και για αυτό μόνο αξίζει να περιμένει κάποιος.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 30, 2018 23:36:35 GMT 2
και ενα βιντεο απο screen record
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 31, 2018 0:34:23 GMT 2
4 μήνες αναμονή για ένα drone; ......ε όχι...!! Μάλλον μαζεύουν λεφτά για να ξεκινήσουν την παραγωγή... ...δεν εξηγείται αλλιώς. Σε τόσο διάστημα όπως αναφέρθηκε μπορεί να συμβούν πολλά, πχ. να σκάσουν 4-5 νέα άξια μοντέλα ή να κάτσει κανένα κουπόνι για Air στα 450€... σιγά μην δεσμεύσω τόσα λεφτά από τώρα.
|
|
|
Post by tsirip2000 on Dec 31, 2018 6:32:49 GMT 2
Γεια σας και από εμένα,στο aliexpress δείχνει ότι είναι ετοιμοπαραδοτο,υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 31, 2018 8:45:44 GMT 2
Γεια σας και από εμένα,στο aliexpress δείχνει ότι είναι ετοιμοπαραδοτο,υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει φίλε μου... στον Ali το έχουν τρία καταστήματα όμως απ΄όποιο και να το πάρεις θα φας ένα τελωνείο από δω έσω την ...Κίνα...! Από Ali ΜΟΝΟ μικροπράγματα και ανταλλακτικά, ότι είναι Register και αξίας πάνω από 20€ τρώει άσχημο καπέλο, ίσως και 100% της τιμής του...
|
|
|
Post by tsirip2000 on Dec 31, 2018 9:35:59 GMT 2
Γεια σας και από εμένα,στο aliexpress δείχνει ότι είναι ετοιμοπαραδοτο,υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει φίλε μου... στον Ali το έχουν τρία καταστήματα όμως απ΄όποιο και να το πάρεις θα φας ένα τελωνείο από δω έσω την ...Κίνα...! Από Ali ΜΟΝΟ μικροπράγματα και ανταλλακτικά, ότι είναι Register και αξίας πάνω από 20€ τρώει άσχημο καπέλο, ίσως και 100% της τιμής του... Α μάλιστα,οπότε αναμονή μέχρι την άνοιξη
|
|
|
Post by Frontier on Dec 31, 2018 9:41:43 GMT 2
4 μήνες αναμονή για ένα drone; ......ε όχι...!! Μάλλον μαζεύουν λεφτά για να ξεκινήσουν την παραγωγή... ...δεν εξηγείται αλλιώς. Σε τόσο διάστημα όπως αναφέρθηκε μπορεί να συμβούν πολλά, πχ. να σκάσουν 4-5 νέα άξια μοντέλα ή να κάτσει κανένα κουπόνι για Air στα 450€... σιγά μην δεσμεύσω τόσα λεφτά από τώρα. To συγκεκριμένο είναι πολύ, πολύ, πολύ καλύτερο από το Air. Και το λέω διότι έχω και το Air. Όπως και να έχει, δεν φαίνεται κάτι νέο στον ορίζοντα σύντομα, οπότε όποιος κρίνει ότι μπορεί να περιμένει, το παραγγέλνει και περιμένει.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 31, 2018 9:42:39 GMT 2
Γεια σας και από εμένα,στο aliexpress δείχνει ότι είναι ετοιμοπαραδοτο,υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Κανένα aliexpress κατάστημα/πωλητής δεν το έχει, τα ίδια έκαναν και με το Fimi A3. Ό,τι κυκλοφορεί φεύγει μέσω Gearbest, Banggood.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 31, 2018 9:49:30 GMT 2
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, άλλα δύο βίντεο του Sami Luo με δοκιμές σε εσωτερικό χώρο.
|
|
|
Post by sotirist on Jan 1, 2019 14:02:49 GMT 2
Γεια σας και από εμένα,στο aliexpress δείχνει ότι είναι ετοιμοπαραδοτο,υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει φίλε μου... στον Ali το έχουν τρία καταστήματα όμως απ΄όποιο και να το πάρεις θα φας ένα τελωνείο από δω έσω την ...Κίνα...! Από Ali ΜΟΝΟ μικροπράγματα και ανταλλακτικά, ότι είναι Register και αξίας πάνω από 20€ τρώει άσχημο καπέλο, ίσως και 100% της τιμής του... Στη συγκεκριμένη περιπτωση, πέρα από το τελωνείο, δεν υπάρχει περιπτωση να έρθει πριν τον Απρίλιο ούτε από Ali, πέρα από το τελωνείο. Μονον η gearbest θεωρώ ότι διαθέτει αξιόπιστες ημερομηνίες, που θα είναι και ο βασικός retailer, τουλάχιστον στην αρχη
|
|
|
Post by tony3kala on Jan 8, 2019 17:07:56 GMT 2
Γεια σας να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος Αν σε περίπτωση το δέμα από gearbest το παραγγείλουμε με EU Priority και περάσει τελωνείο περνούμε τα χρήματα του τελωνείου πίσω;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 8, 2019 18:19:53 GMT 2
Γεια σας να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος Αν σε περίπτωση το δέμα από gearbest το παραγγείλουμε με EU Priority και περάσει τελωνείο περνούμε τα χρήματα του τελωνείου πίσω; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί απλούστατα το Priority Line ΠΕΡΝΑΕΙ τελωνείο από αυτούς (σε χώρα της Ε.Ε) και έρχεται Ελλάδα ως αποστολή από χώρα Ε.Ε σε χώρα Ε.Ε. Σύνδεσμο αγοράς και προσφορά με κουπόνι βρίσκεις εδώ: www.freedrone.gr/thread/411/gearbest-com-xiaomi-fimi-x8Αγορά από υπολογιστή για να παίξει σωστά το κουπόνι έκπτωσης.
|
|
|
Post by tony3kala on Jan 9, 2019 23:47:24 GMT 2
Ωραία ευχαριστώ Το έκανα παραγγελία κιόλας
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 12, 2019 9:57:52 GMT 2
|
|
|