|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 15, 2021 21:40:02 GMT 2
Παιδια τελικα τιποτα. Απελπισια... Στον υπολογιστη με τα 1000 ζορια με πολλα σπασιματα και κολημματα η εικονα. Η sandisk πολυ χειροτερη απο την samsung εκτος κι αν μου ηρθε χαλασμενη. Δε μπορω να καταλαβω τι συνεβη ετσι ξαφνικα. Ξερετε καπου να μπορω να απευθυνθω; το περιεργο ειναι οτι στο fpv τελικα παιζει καλα... ακομα και με καεβασμα στο κινητο το βλεπω μια χαρα. Το προβλημα ειναι οταν μεταφερεται στον υπολογιστη. Και παλι το προβλημα αναλογα με τον αποκωδικοποιητη αλλαζει. Με vlc δε παιζει καθολου. Ενα αλλο play tv and movies που μεχρι χθες παιζαν τωρα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται και στο hpc παιζει οσο το δυνατον καλυτερα με ελαχιστη παραμορφωση... Ρεεεεεεε μπας και φταίνε τα κομπιούτερ σου που μπορεί να μην έχουν τους ανάλογους encoder κλπ και έσκασες και σκας και μας; Σε ρώτησα πιο πάνω αν από FPV παίζει, αφου πάει άρα η κάμερα κλπ είναι μια χαρά. Για ψάξε αλλού και άσε το ντρονάκι το καημένο που πιθανότατα είναι μια χαρά...! Να σου πω κάτι που μου ήρθε τώρα, πέρνα ένα αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό σου και δοκίμασε να δεις, παίζει;
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 15, 2021 22:43:48 GMT 2
Lol...κοιτα πως φαινεται... youtube.be/9p-7gg-DnoYΛοιπον το μετεφερα ξανα στο κινητο και τωρα τα προβληματα φαινονται. Προφανως το προβλημα ειναι στην εγγραφη της καρτας, διαφορετικα δεν θα φαινονταν τα σπασιματα. Αρα εχουν γραφτει αυτα τα "νερα' στην καρτα. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι οταν το κανω download απευθειας στο κινητο παιζει κι οταν το μεταφερω απ τη καρτα στον υπολογιστη χαλαει. Απο την ιδια καρτΑ μεταφερεται. Σα να το χανει κατα την αντιγραφη...
|
|
|
Post by Vako on Apr 15, 2021 22:52:17 GMT 2
Βγάζει ότι η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη . Κάντο δημόσιο
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 15, 2021 23:17:36 GMT 2
Για δοκιμασε στο
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 15, 2021 23:18:30 GMT 2
Για δοκιμασε στο
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 0:49:15 GMT 2
Εστειλα ενα ραβασακι στο support κι ενα στο banggood... aν τα καταφερω να επιστρεψω αυτο το πραγμα και να παρω dji καλα θα ναι...
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 8:53:38 GMT 2
καλημερα dimx8 θεωρω οτι στο pc τρεχεις win10 στο pc για να το βλεπεις στο κινητο και οχι στο pc το πιο πιθανο ειναι θεμα codecs δοκιμασε να περασεις το k-lite pack ή αν δεν δουλεψει τον gom player πιστευω θα λυθει το θεμα
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 9:03:00 GMT 2
Σ ευχσριστω nightstalker... το δοκιμαζω αμεσως... Ναι οντως windows 10 εχω. Θα ενημερωσω μολις εγκαταστησω.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 9:47:14 GMT 2
Λοιπον, με το k-lite δε λυθηκε το θεμα... ισως με καποιους player να εγινε και χειροτερο. Κατεβαζω το gom τωρα. Θα διαγραψω ολα τα υπαρχοντα βιντεο και θα γραψω ενα καινουριο να δω τι θα γινει...
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 10:15:55 GMT 2
Xax...το gom μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρος ο φακελος temp και δε μπορει να εγκατασταθει... οτι να ναι...
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 11:30:08 GMT 2
Xax...το gom μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρος ο φακελος temp και δε μπορει να εγκατασταθει... οτι να ναι... πρωτη φορα τετοιο μυνημα τι να πω συνηθως ο gom μου διαβαζει τα παντα παντως το θεμα δεν ειναι η καμερα σου αλλα κατα την εγγραφη στην καρτα κωδικοποιηση ή ιδια η καρτα επειδη δεν ειμαι σπιτι σημερα (κρητικος ειμαι ετοιμαζομαστε για σεζον) κυριακη μπορω αν θες να το δοκιμασω σε Linux που εκει εχω το gom να δω αν το παιζει
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 11:34:52 GMT 2
Xax...το gom μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρος ο φακελος temp και δε μπορει να εγκατασταθει... οτι να ναι... πρωτη φορα τετοιο μυνημα τι να πω συνηθως ο gom μου διαβαζει τα παντα παντως το θεμα δεν ειναι η καμερα σου αλλα κατα την εγγραφη στην καρτα κωδικοποιηση ή ιδια η καρτα επειδη δεν ειμαι σπιτι σημερα (κρητικος ειμαι ετοιμαζομαστε για σεζον) κυριακη μπορω αν θες να το δοκιμασω σε Linux που εκει εχω το gom να δω αν το παιζει ελπιζω να το κατεβασες απο εδω www.gomlab.com/
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 12:00:13 GMT 2
Λοιπον, εχω νεα. Απεγκατεστησα τα παντα απο codecs kai εφαρμογες οπως και το fimi navi app. Εγκατεστησα μετα παλι την εφαρμογη και το k-lite mega codec pack και το προβλημα μαλλον λυθηκε σε μεγαλο βαθμο αφηνοντας καποιο θεμα μονο στο χρωμα.Δεν ειναι οο ζωντανο οπω πριν. Επισης οταν βλεπει πλεγματα, πχ τα καγκελα του μπαλκονιου, εκει χανει λιγο την αναλυση αλλα μονο στο 4κ. Στο 1080 ειναι μια χαρα. Μονο το χρωμα εμεινε. Θα βρεθει λυση και σ αυτο. Αν βρεις χρονο και θελεις, μου λες να το κοιταξουμε.
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 13:01:20 GMT 2
Λοιπον, εχω νεα. Απεγκατεστησα τα παντα απο codecs kai εφαρμογες οπως και το fimi navi app. Εγκατεστησα μετα παλι την εφαρμογη και το k-lite mega codec pack και το προβλημα μαλλον λυθηκε σε μεγαλο βαθμο αφηνοντας καποιο θεμα μονο στο χρωμα.Δεν ειναι οο ζωντανο οπω πριν. Επισης οταν βλεπει πλεγματα, πχ τα καγκελα του μπαλκονιου, εκει χανει λιγο την αναλυση αλλα μονο στο 4κ. Στο 1080 ειναι μια χαρα. Μονο το χρωμα εμεινε. Θα βρεθει λυση και σ αυτο. Αν βρεις χρονο και θελεις, μου λες να το κοιταξουμε. στειλε μου σε google drive link ενα βιντεο με προβλημα να δω αν εχει και σε εμενα προβλημα . ερωτηση τι καρτα γραφικων εχεις πανω στο pc ? μηπως ειναι εκει το προβλημα
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 13:33:57 GMT 2
Για καρτα γραφικων δινει μονο INTEL (R) HD Graphics 3000 και τιποτα αλλο. Το drive δε το εχω δουλεψει. Πως θα στο στειλω; εφτιαξα ενα φακελο drone και μεταφορτωσα το αρχειο. Εκτος κι αν μπορεις να μου στειλεις ενα mail να στο περασω με wetransfer
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 14:22:33 GMT 2
Για καρτα γραφικων δινει μονο INTEL (R) HD Graphics 3000 και τιποτα αλλο. Το drive δε το εχω δουλεψει. Πως θα στο στειλω; εφτιαξα ενα φακελο drone και μεταφορτωσα το αρχειο. Εκτος κι αν μπορεις να μου στειλεις ενα mail να στο περασω με wetransfer και wetransfer μου κανει , γενικα onboard καρτα και επεξεργασια video δεν ειναι το καλυτερο και μαλιστα για 4κ και ο gom εχει αλλεργια στις onboard καρτες λογο opensource (οι νεες onboard ειναι αλλο της AMD ειναι οι μονες που λογο αρχιτεκτονικης μπορουν) θα το δοκιμασω και σε onboard και στο κεντρικο pc και που θα παει το βρουμε το προβλημα 😉
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 16, 2021 14:26:57 GMT 2
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 14:34:43 GMT 2
Ωραια! Με wetransfer που να στο στειλω;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 16, 2021 22:10:25 GMT 2
dimx8 τι γίνεται, τελικά φαίνεται ότι το θέμα δεν είναι στο Χ8 αλλά στα υπόλοιπα σου, μακάρι διότι αυτά λύνονται...
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 16, 2021 22:53:42 GMT 2
Ισχυει! Το επανεφερα σε μεγαλο βαθμο απεγκαθιστωντας ολους τους codec και ολα τα προγραμματα αναπαραγωγης απο τον υπολογιστη καθως και την εφαρμογη απ το κινητο κι εγκαθιστωντας ξανα μονο την εφαρμογη και το πακετο k-lite mega codec pack. Εχω ομως ακομα.μια απωλεια στο χρωμα. Δεν ειναι τοσο ζωντανο.οσο πριν. Ισως να οφειλεται.ομως και παλι στους driver. Κολλησα ομως γιατι με τους ιδιους driver ειχα παιξει.και τα πρωτα βιντεο. Γιατι τα πρωτα και οχι τα τελευταια. Τι αλλαξε; Σε καθε περιπτωση ψαχνω να δω τιγινεται με τα χρωματα οπως και με την απωλεια αναλυσης οταν η καμερα βλεπει πλεγματα οπως καγκελα η παραθυρα κοντα μεταξυ τους. Εκει δινει την αισθηση οτι παιζουν λιγο.. σα να εξατμιζονται ας πουμε.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2021 10:44:58 GMT 2
Εσύ βλέπεις αυτά τα προβλήματα, αν στείλεις ένα μικρό βίντεο, απείραχτο απευθείας από την SD εμείς πιθανότατα θα το βλέπουμε μια χαρά. Γενικά το drone φαίνεται να μην έχει θέμα και αυτό είναι το σημαντικό. Κάτι ακόμη, τα αρχεία πως τα τραβάς από το Χ8, το βάζεις απευθείας με καλώδιο ή βγάζεις την καρτούλα και την διαβάζεις με cardreader; Πάρε την καρτούλα, πήγαινε σε ένα φίλο σου και κάνε αντιγραφή στο δικό του σύστημα να δεις τι θα γίνει, αν έχει καλό σύστημα (λάπτοπ-PC) ίσως παίζει πεντακάθαρα.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 17, 2021 10:49:18 GMT 2
Την βαζω σε card reader. Δε ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος. Στο κινητο κανω download απ την εφαρμογη και ειναι μια χαρα.
|
|
|
Post by nikos16717 on Apr 17, 2021 12:51:12 GMT 2
Αν θελεις στειλε μου στο nikos16717@hotmail.com με wetranfer ενα αρχειο για να σου πω αν παιζει σε μενα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2021 15:10:47 GMT 2
Την βαζω σε card reader. Δε ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος. Στο κινητο κανω download απ την εφαρμογη και ειναι μια χαρα. Αυτό και μόνο που λες αρκεί, το ντρονάκι είναι μια χαρά . -
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2021 15:13:05 GMT 2
Αν θελεις στειλε μου στο nikos16717@hotmail.com με wetranfer ενα αρχειο για να σου πω αν παιζει σε μενα Ας ανεβάσει κάπου ένα μικρό ουδέτερο αρχείο και ας βάλει το λινκ να το πάρουμε όλοι να δούμε. Αλλά τι νόημα έχει; Αφού στο κινητό παίζει μια χαρά, το πρόβλημα είναι σε ρίντερ και λάπτοτ, τέλος.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 17, 2021 18:23:29 GMT 2
Θα κοιταξω να βρω ενα μικροβιντεο να το σηκωσω γιατι σας ειπα οτι μετα την τοποθετηση και του k-lite το προβλημα επανηλθε σε μεγαλο βαθμο και τα εσβησα. Οποτε οντως ηταν codec οπως σωστα λεει και ο Hlias Virtual rise-SUN-set. Θα βρω ομως κατι να δουμε για το τρεμοπαιγμα της εικονας στα πλεγματα που λεω. Το προβλημα πριν ηταν οπως αυτο που ανεβασα ποιο πανω στο youtoube.
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 18, 2021 11:11:21 GMT 2
Την βαζω σε card reader. Δε ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος. Στο κινητο κανω download απ την εφαρμογη και ειναι μια χαρα. καλημερα το δοκιμασα χθες στο pc και δεν μου το σπαει το δοκιμασα και σε win10 αλλα και σε Linux Ubuntu σε laptop δεν το δοκιμασα αλλα σε εμενα δεν χανει το video μαλλον θεμα υπολογιστη ειναι απο οτι δειχνει
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 14:42:37 GMT 2
Αρα μια χαρα! Να προσανατολιστω αλλου τουλαχιστον και ν αφησω στην ησυχια του το dronaki. Ειδες αυτο που σου εστειλα απο εσωτερικο χωρο; ηταν το μονο που κρατησα με αλλοιωσεις. Το ακριβως απο πανω που εβαλα στο youtube,παιζει;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 18, 2021 15:45:10 GMT 2
Αρα μια χαρα! Να προσανατολιστω αλλου τουλαχιστον και ν αφησω στην ησυχια του το dronaki. Ειδες αυτο που σου εστειλα απο εσωτερικο χωρο; ηταν το μονο που κρατησα με αλλοιωσεις. Το ακριβως απο πανω που εβαλα στο youtube,παιζει; Ρε, απόλαυσέ το φυσικά, για κάτω από 400€ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, μη λέμε αστεία, είναι μια χαρά.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 16:43:35 GMT 2
Εβαλα ενα βιντεακι ακομη στο youtube. Σε μενα η εικονα φαινεται θολη και με εντονη την αισθηση της ανανεωσης, σα να αναβοσβηνει. Ειδικα στο 2:36 εως 2:42 που κανω 180 μοιρες στροφη, χανεται και η αναλυση. Δειτε το και πειτε μου η αν μπορω να σας στειλω καπου και το αρχειο οπως ειναι. www.youtube.com/watch=?v=z8bkxDvrk34
|
|