|
Post by arhs555 on Dec 22, 2018 8:03:02 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Dec 22, 2018 13:08:21 GMT 2
Άλλη μια φάπα για την dji...
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 22, 2018 17:24:27 GMT 2
Άλλη μια φάπα για την dji... Φαπα τρελη.Ειμαι σιγουρος πλεον οτι η fimi θα ξεπερασει τη dji.
|
|
|
Post by fanatic160 on Dec 22, 2018 21:57:21 GMT 2
παιδια καλησπερα , ποσο βγαινει με το κουπονι ;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 22, 2018 22:34:09 GMT 2
Ρεεεεεε εχετε ξεφύγει ομαδικά...!!!!!!! Εγώ θα το παραγγείλω το Φλεβάρη, ίσως το πάρω και φτηνότερα και θα το παραλάβουμε περίπου ίδια εποχή... !!!!!
Με γεια σας...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 22, 2018 22:36:08 GMT 2
Δοκιμή εμβέλειας του Fimi X8 SE από τον Sami Luo. Θα ανεβάσει και βίντεο μόλις ξεπεράσει τα 7km. Τρεμε κουφάλα DJI.....!!!!!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 23, 2018 8:58:57 GMT 2
παιδια καλησπερα , ποσο βγαινει με το κουπονι ; Σύνδεσμος και κουπόνι εδώ: www.freedrone.gr/thread/411/gearbest-com-xiaomi-fimi-x8380 βγαίνει χωρίς ασφάλιση (αν πληρώνεις με Paypal δεν χρειάζεται, αλλά δεν βλάπτει κιόλας), 391 με ασφάλιση (απαραίτητη αν πληρώνεις με πιστωτική). Βιάσου μόνο γιατί είναι στα 193 pre-orders και στα 200 το κουπόνι λήγει.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 23, 2018 9:00:19 GMT 2
Ρεεεεεε εχετε ξεφύγει ομαδικά...!!!!!!! Εγώ θα το παραγγείλω το Φλεβάρη, ίσως το πάρω και φτηνότερα και θα το παραλάβουμε περίπου ίδια εποχή... !!!!! Με γεια σας... Ευχαριστούμε. Πάρε το τότε, αλλά θα είναι πιο ακριβό - λογικά θα παίζει στα 430-450 Ευρώ - διότι το συγκεκριμένο batch δίνεται από το Gearbest με κουπόνι έκπτωσης που πληρώνει η Fimi, όχι το Gearbest... silent: Δεν πρόκειται να υπάρξει - σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Fimi Wee Tsai - fly more combo πακέτο.
|
|
|
Post by petersea on Dec 23, 2018 11:07:38 GMT 2
Καλημέρα! Πριν λίγο μπήκα στο σαιτ της Fimi και εκεί που το είχε προσφορά 399 από 499 το έχει πλέον 499 σταθερά και out of stock!!! της τρελής θα γίνεται από παραγγελίες ελπίζω να είναι όσο καλό φαίνεται να το απολαύσουμε!!! 😊
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 9:45:24 GMT 2
Ακόμα ένα βίντεο από το X8 SE στα 100Mbps.
|
|
|
Post by panandreas on Dec 24, 2018 10:09:07 GMT 2
Και το 2ο μέρος του βίντεο
|
|
|
Post by petersea on Dec 24, 2018 10:43:12 GMT 2
Ακόμα ένα βίντεο από το X8 SE στα 100Mbps. πρέπει να έχουν αρκετό sharpness στις ρυθμίσεις, βλέπω τις γραμμές των κτιρίων πολύ έντονες...
|
|
|
Post by dream_master on Dec 24, 2018 13:46:43 GMT 2
πολυ εντονο ασπρο δεν εχει?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 14:05:58 GMT 2
πολυ εντονο ασπρο δεν εχει? Δεν φταίει η κάμερα. Αυτή η άσπρη θολούρα που βλέπετε, είναι ατμοσφαιρική ρύπανση...
|
|
|
Post by petersea on Dec 24, 2018 14:50:02 GMT 2
πολυ εντονο ασπρο δεν εχει? Δεν φταίει η κάμερα. Αυτή η άσπρη θολούρα που βλέπετε, είναι ατμοσφαιρική ρύπανση... Ναι το νέφος είναι πολύ ορατό και έντονο, εγώ έλεγα για την έντονη διαγραμμηση των κτιρίων και λέω μήπως έχουν ανεβάσει πολύ το sharpness στην κάμερα αυτό γινόταν και στο Mi όταν περνούσες το 40 περίπου.
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Dec 24, 2018 16:04:09 GMT 2
Ρεεεεεε εχετε ξεφύγει ομαδικά...!!!!!!! Εγώ θα το παραγγείλω το Φλεβάρη, ίσως το πάρω και φτηνότερα και θα το παραλάβουμε περίπου ίδια εποχή... !!!!! Με γεια σας... Ευχαριστούμε. Πάρε το τότε, αλλά θα είναι πιο ακριβό - λογικά θα παίζει στα 430-450 Ευρώ - διότι το συγκεκριμένο batch δίνεται από το Gearbest με κουπόνι έκπτωσης που πληρώνει η Fimi, όχι το Gearbest... silent: Δεν πρόκειται να υπάρξει - σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Fimi Wee Tsai - fly more combo πακέτο. εγω πιστεύω οτι κατι θα βγαλουν.. εξού και το SE (standard edition). ισως το πουν advanced edition ή κατι να αλλάξουν, αλλα κάτι θα γινει. αν ο εκπρόσωπος της fimi έλεγε οτι θα βγει και αλλο πακετο,θα περιμεναν ολοι το δεύτερο πακέτο. για την τιμή συμφωνώ.. θα πάρει την ανιούσα σίγουρα.. άνοιξη καλοκαιρι και αν, θα πεσει ίσως.
|
|
teamr
New Member
|
Post by teamr on Dec 24, 2018 16:23:13 GMT 2
Πληροφοριακά η κινέζικη πρωτοχρονιά είναι 5 Φεβρουαρίου οπότε σιγα μην το κάνει σιπ ο κινέζος την παραμονή πρωτοχρονιάς. Καλό Μάρτη και βλέπουμε.Καλό κουράγιο.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 18:44:57 GMT 2
Ευχαριστούμε. Πάρε το τότε, αλλά θα είναι πιο ακριβό - λογικά θα παίζει στα 430-450 Ευρώ - διότι το συγκεκριμένο batch δίνεται από το Gearbest με κουπόνι έκπτωσης που πληρώνει η Fimi, όχι το Gearbest... silent: Δεν πρόκειται να υπάρξει - σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Fimi Wee Tsai - fly more combo πακέτο. εγω πιστεύω οτι κατι θα βγαλουν.. εξού και το SE (standard edition). ισως το πουν advanced edition ή κατι να αλλάξουν, αλλα κάτι θα γινει. SE = Special Edition (τάδε έφη Wee Tsai). Αυτό που είχε διαρρεύσει - τότε που είχαν βγει οι πρώτες φωτογραφίες τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοέμβρη - ήταν ένα αεροσκάφος αναδιπλούμενο στα $300-350, με χειριστήριο όπως του A3 (με οθόνη). Εκτιμώ ότι θα βγει και X8 που θα έχει το χειριστήριο όπως του Α3, με WiFi τηλεκατεύθυνση και διαφοροποίηση στην κάμερα. Η μόνη που μπορεί σε αυτήν την κατηγορία τιμής να πιέσει την Fimi για το X8 SE, είναι η dji. Και δεν βλέπω η dji να βγάζει άλλο αναδιπλούμενο (ίσως το Air 2) σύντομα και σίγουρα δεν θα παίζει σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Το μόνο εμένα που με ανησυχεί είναι η διαθεσιμότητα, υπάρχει τρομερή ζήτηση η οποία δεν καλύπτεται εύκολα και σίγουρα δεν βοηθά τις τιμές.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 18:45:58 GMT 2
Πληροφοριακά η κινέζικη πρωτοχρονιά είναι 5 Φεβρουαρίου οπότε σιγα μην το κάνει σιπ ο κινέζος την παραμονή πρωτοχρονιάς. Καλό Μάρτη και βλέπουμε.Καλό κουράγιο. Ίσως δούμε κάποια κίνηση τέλη Ιανουαρίου, διαφορετικά μετά τις 10 του Φλεβάρη.
|
|
teamr
New Member
|
Post by teamr on Dec 24, 2018 20:50:53 GMT 2
Πληροφοριακά η κινέζικη πρωτοχρονιά είναι 5 Φεβρουαρίου οπότε σιγα μην το κάνει σιπ ο κινέζος την παραμονή πρωτοχρονιάς. Καλό Μάρτη και βλέπουμε.Καλό κουράγιο. Ίσως δούμε κάποια κίνηση τέλη Ιανουαρίου, διαφορετικά μετά τις 10 του Φλεβάρη. Θα είναι πολλές μέρες κλειστά τα κινεζομάγαζα και θα έχουν συσσωρευθεί πάρα πολλές παραγγελίες και όχι μόνο για το συκεκριμένο προϊόν οπότε μην περιμένεις ούτε στις 10 Φλεβάρη να κάτσει να ασχολειθεί ο Gearbest.Ξέρει τι κάνει ο κινέζος το 4 Φεβρουαρίου που έβαλε δεν είναι τυχαίο.Απλά δεν το έψαξαν οι περισσότεροι και τώρα θα περιμένουν πολύ.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 24, 2018 22:09:25 GMT 2
Ποτε ξεκιναει και ποτε τελιωνει η πρωτοχρονια τους?
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 24, 2018 23:17:36 GMT 2
Ποτε ξεκιναει και ποτε τελιωνει η πρωτοχρονια τους? 5Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου είναι..μπαίνουμε στο έτος του σκύλου..απ της 5 έως και της 8 είναι αργία..Στην ουσία μετά της 10 θα πάρουν σιγά σιγά μπροστά
|
|
|
Post by dream_master on Dec 24, 2018 23:42:23 GMT 2
σοβαρα τωρα? 1 μηνα θα καταιβασουν διακοπτες? οο καλο πασχα θα ερθει τοτε.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 24, 2018 23:43:14 GMT 2
σοβαρα τωρα? 1 μηνα θα καταιβασουν διακοπτες? οο καλο πασχα θα ερθει τοτε. 3 μέρες είναι η επίσημες αργίες ..
|
|
|
Post by dream_master on Dec 24, 2018 23:54:47 GMT 2
σοβαρα τωρα? 1 μηνα θα καταιβασουν διακοπτες? οο καλο πασχα θα ερθει τοτε. 3 μέρες είναι η επίσημες αργίες .. αα επειδη εγραψες 5 feb με 3 march νομιζα ολο αυτο το διαστημα. εε ενταξει 3 μερες δεν ειναι τιποτα.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 27, 2018 13:22:15 GMT 2
Δεν ειναι άσχημο.....αν πεσει και κατω απο τα 300 με τον καιρο θα πουλαει σαν ζεστο κουλούρι!!! ενα με χαλάει φοβερά γιατι θα πρέπει να βαλω το δικο μου κινητό...θα επρεπε να εχει μια lcd οπως στο Α3 τα κινητα επειδη κανουν διάφορα κουλα δεν τα εμπιστεύομαι ιδίως οταν θα πρεπει να δώσεις πανω απο 400 ευρω για αρχη. κατω απο 300 δεν υπαρχει περιπτωση με την καμία να πεσει το συγκεκριμενο.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 27, 2018 15:00:12 GMT 2
Δεν ειναι άσχημο.....αν πεσει και κατω απο τα 300 με τον καιρο θα πουλαει σαν ζεστο κουλούρι!!! ενα με χαλάει φοβερά γιατι θα πρέπει να βαλω το δικο μου κινητό...θα επρεπε να εχει μια lcd οπως στο Α3 τα κινητα επειδη κανουν διάφορα κουλα δεν τα εμπιστεύομαι ιδίως οταν θα πρεπει να δώσεις πανω απο 400 ευρω για αρχη. κατω απο 300 δεν υπαρχει περιπτοση με την καμία να πεσει το συγκεκριμενο. Και εγώ αυτό πιστεύω, κάτω από 300 ούτε σε όνειρο, ποτέ. Εάν ήταν εφικτό βέβαια, όντως θα πούλαγε σαν τρελλό και θα πάταγε τους "κάλους" πολλών ανταγωνιστών.
|
|
|
Post by dream_master on Dec 27, 2018 15:09:08 GMT 2
ηδη αρχισε και παιρνει την ανηφορα η τιμη, 380 το πηρα εγω και τωρα 15 ευρω πανω εχει. οπως και στο site της fimi αρχικα ειχε 399$ και τωρα 499$. Αντε να παει με τον χρονο με καπιο κουπονι στα 350 ευρω . παρακατω δεν πιστευω ομως.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 28, 2018 0:20:14 GMT 2
Πωπωωωω ρε παιδιά, τέλεια τα βίντεο, ελπίζω να μην είναι με κανένα Phantom ε;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 28, 2018 0:22:30 GMT 2
ηδη αρχισε και παιρνει την ανηφορα η τιμη, 380 το πηρα εγω και τωρα 15 ευρω πανω εχει. οπως και στο site της fimi αρχικα ειχε 399$ και τωρα 499$. Αντε να παει με τον χρονο με καπιο κουπονι στα 350 ευρω . παρακατω δεν πιστευω ομως. Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό εκεί το βλέπω, κατά τα 350€ καλά θα είναι, πιο πολύ δεν κάνω κίνηση όχι για τα 20-30€ αλλά να δω τι θα βγεί απ το σακί όταν το πάρει αρκετός κόσμος...!
|
|