|
Post by Vako on Dec 18, 2020 21:36:56 GMT 2
Ναι έχεις δίκιο δεν βγάζει νόημα ...θα στείλω κ θα ενημερώσω απλά για να ξέρουμε τι παίζει
|
|
|
Post by mpazoykas on Dec 19, 2020 8:49:57 GMT 2
καλημέρα εσπασα ρεκόρ.
|
|
|
Post by Vako on Dec 19, 2020 12:35:25 GMT 2
Camera test se 2020 συννεφιά
|
|
|
Post by Vako on Dec 20, 2020 9:39:21 GMT 2
Λοιπόν μετά από σχετικό ψάξιμο στον διαδίκτυο κ σε διάφορα forums διαπίστωσα ότι αυτό που συνεβει σε εμένα είναι κάτι κοινό σχετικά . Παρατηρείται αποσύνδεση σε πολύ κοντινές αποστάσεις του χειριστηρίου όπως κ αστάθεια του σκάφους ( με τάση να φεύγει σε διάφορες κατευθύνσεις) σε χαμηλό ύψος. Έχει αναφερθεί αρκετά κ ήδη έχει αναφερθεί στο fimi support ,το ίδιο έκανα κ εγώ φυσικά. Μάλιστα ζητούσαν να το αναφέρουν οσοι μπορούσαν για να ληφθεί πιο σοβαρά υπόψιν των μηχανικών της fimi.αλλοι το αποδίδουν στη κάτω κάμερα άλλοι όχι . Εν αναμονή μήπως στο επόμενο update διορθωθεί εάν το λάβουν υπόψιν ...
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 21, 2020 5:35:51 GMT 2
Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος. Η μπαταρια μου εβγαλε το γνωστο μηνυμα της πληρης αποφορτισης.Οταν γινει η πληρη αποφορτιση τη ξαναφορτιζουε αμεσως η πρεπει να κανουμε καποια αλλη ενεργεια πρωτα;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 21, 2020 14:33:43 GMT 2
Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος. Η μπαταρια μου εβγαλε το γνωστο μηνυμα της πληρης αποφορτισης.Οταν γινει η πληρη αποφορτιση τη ξαναφορτιζουε αμεσως η πρεπει να κανουμε καποια αλλη ενεργεια πρωτα; Αμέσως την ξαναφορτίζεις πλήρως.
|
|
|
Post by Vako on Dec 21, 2020 18:21:55 GMT 2
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα φύγει και η ειδοποιήση, απ' ότι διαβάζω στα περιξ
|
|
|
Post by hotcarver1 on Dec 23, 2020 20:41:55 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Παραγγείλαμε με ένα φίλο από Bangood,2 fimi x8 se 2020 Ο φίλος παρέλαβε ηδη χθες,φορτισε,καλιμπραρισε και έκανε τις πρώτες επιτυχείς πτήσεις. Σήμερα επίσης,αλλά θέλοντας να ανεβάσει το ύψος ,έβαλε το max alt από 120 στα 500. Άλλαξε μπαταρία και σήκωσε το drone. Παλι εβγάλε max alt στα 120 τα οποία δεν τα πέρασε ποτέ..Και εκεί τα μοτέρ σταματήσανε και έπεσε από τα 120 μέτρα. Παρατηρήστε ότι δεν βγάζει κανένα ερρορ και κρατάει επαφή μέχρι που συγκρούεται στο έδαφος. Τι.πρεπει να κάνει?Να στείλουμε claim banggod,fimi? Όποια πληροφορία ,ευπρόσδεκτη.
|
|
|
Post by Vako on Dec 24, 2020 5:28:30 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Παραγγείλαμε με ένα φίλο από Bangood,2 fimi x8 se 2020 Ο φίλος παρέλαβε ηδη χθες,φορτισε,καλιμπραρισε και έκανε τις πρώτες επιτυχείς πτήσεις. Σήμερα επίσης,αλλά θέλοντας να ανεβάσει το ύψος ,έβαλε το max alt από 120 στα 500. Άλλαξε μπαταρία και σήκωσε το drone. Παλι εβγάλε max alt στα 120 τα οποία δεν τα πέρασε ποτέ..Και εκεί τα μοτέρ σταματήσανε και έπεσε από τα 120 μέτρα. Παρατηρήστε ότι δεν βγάζει κανένα ερρορ και κρατάει επαφή μέχρι που συγκρούεται στο έδαφος. Τι.πρεπει να κάνει?Να στείλουμε claim banggod,fimi? Όποια πληροφορία ,ευπρόσδεκτη. Το ότι δεν κλείδωσε την αλλαγή υψομέτρου μπορεί να μην έκανε confirm την αλλαγή πατώντας το σχετικό βελάκι . Τώρα την πτώση δεν βλέπω κάτι για να παρατηρήσω ( μάλλον ήθελες να βάλεις κάποιο βίντεο?) Το οποίο δεν ανέβηκε ?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 25, 2020 23:46:48 GMT 2
Το μηχανημα του διαβολου χτυπησε!!! Σημερινη πτηση με το x8 se 2020...to ενεργοποιω, κλειδωνει 15 δορυφορους ready to go...ανοιγω κινητηρες το σηκωνω στους 20 ποντους και....fly away ...σηκωνεται μονο του στα 2,5 μετρα ανεξελεκτο χωρις να υπακουει στο χειριστηριο.... φευγει δεξια χτυπει τοιχο...ευτυχως το πιανω...αποτελεσμα: Ενας ελικας σπασμενος,δυο δαχτυλα σκισμενα... εχει παραατηρησει κανεις αλλος τευοια κατασταση? Τσεκαρισμεναα με ευλαβεια τα παντα..εννοω δορυφορους,χειριστηρια κλπ Αμεσως μετα το πεταξα κανονικα κ χωρις αλλα θεματα... Παιδιά καλησπέρα, καλά Χριστούγεννα με υγεία πρωτίστως ειδικά φέτος. Βαγγέλη, τώρα τα είδα, περίεργη συμπεριφορά αλλά δεν είσαι ο μόνος, θυμάμαι ένα παιδί τον Χρήστο πριν 1,5 χρόνο με το SE, δεν ήταν η πρώτη του πτήση, όπως είπε τα έκανε όλα οκ και την στιγμή που το σήκωσε αυτό έφυγε καρφί μπροστά, παραλίγο να τον χτυπήσει και κατέληξε σε μια πλάγια σκεπή εκεί δίπλα αν θυμάμαι καλά. Έφαγε κι αυτός καναδυό έλικες αλλά στην συνέχεια ποτέ δεν του ξανάκανε κανένα κόλπο, ποτέ δεν κατάλαβε γιατί συνέβη αυτό. Είχα καιρό να το σηκώσω, το πέταξα σήμερα στην άκρη της Καρδίτσας, αρχικά το έστειλα προς μια κατεύθυνση και κάπου στα 1400 μ. γύρισε, μετά θυμήθηκα ότι εκεί που πήγε έχει μια μεγάλη κεραία Cosmote. Στην συνέχεια το έστειλα προς άλλη κατεύθυνση και πήγε περίπου 2 χιλ, καλή απόσταση αν σκεφτούμε ότι εγώ ήμουν στην επιφάνεια και δεν το είχα πολύ ψηλά. Τέλος π. εμένα μου έχει περάσει προ πολλού η τρέλα της απόστασης τα 2 χιλ είναι πολύ καλά, σε τέτοια μήκη ποτέ δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου στο υπόλοιπο μπαταρίας κλπ. Κάτι ακόμη, σήμερα ήταν η πρώτη ουσιαστικά δοκιμή με την δεύτερη μπαταρία που πήρα πριν καιρό από Τσεχία και σε πολύ καλή τιμή κάπου 65€ αν θυμάμαι καλά. Λοιπόν, έχει καλή συμπεριφορά, όλα καλά, την είχα και ένα άγχος.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 26, 2020 0:03:01 GMT 2
Παλι εβγάλε max alt στα 120 τα οποία δεν τα πέρασε ποτέ..Και εκεί τα μοτέρ σταματήσανε και έπεσε από τα 120 μέτρα. Παρατηρήστε ότι δεν βγάζει κανένα ερρορ και κρατάει επαφή μέχρι που συγκρούεται στο έδαφος. Καταρχήν όντως δεν υπάρχει κάτι να δούμε... Πωπωω κρίμα, είναι τρομακτικό, ελεύθερη πτώση 800 γραμ. από 120 μέτρα; ...μπρρρρ... ευτυχώς που δεν έπεσε κάπου με κόσμο. Αυτό το βίντεο ειδικά αν ήταν από ScrRec θα ήταν μοναδικό, δηλ. αφού έχει επαφή θα φαίνονται τα μέτρα να κατεβαίνουν ραγδαία και η πρόσκρουση... Το ότι έφτασε στο max Alt δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι σβήνουν τα μοτέρ, αν είναι δυνατόν, απλά βγάζει προειδοποίηση, κάτι άλλο στραβό συνέβη. Λυπάμαι πολύ πάντως για το παιδί, μακάρι να βγάλει άκρη με την Fimi...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 26, 2020 0:10:13 GMT 2
Βρε παιδιά, επ' ευκαιρίας, ποιο πρόγραμμα για ScrRec χρησιμοποιείτε; Υπάρχει κανένα ελεύθερο που να είναι σοβαρό; Να ανοίγει και να κλείνει εύκολα, να γράφει πλάγια και σε καλή ανάλυση, να μην κόβει ξαφνικά την εγγραφή; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα όσα έχω δοκιμάσει.
|
|
|
Post by Vako on Dec 27, 2020 8:58:55 GMT 2
Παλι εβγάλε max alt στα 120 τα οποία δεν τα πέρασε ποτέ..Και εκεί τα μοτέρ σταματήσανε και έπεσε από τα 120 μέτρα. Παρατηρήστε ότι δεν βγάζει κανένα ερρορ και κρατάει επαφή μέχρι που συγκρούεται στο έδαφος. Καταρχήν όντως δεν υπάρχει κάτι να δούμε... Πωπωω κρίμα, είναι τρομακτικό, ελεύθερη πτώση 800 γραμ. από 120 μέτρα; ...μπρρρρ... ευτυχώς που δεν έπεσε κάπου με κόσμο. Αυτό το βίντεο ειδικά αν ήταν από ScrRec θα ήταν μοναδικό, δηλ. αφού έχει επαφή θα φαίνονται τα μέτρα να κατεβαίνουν ραγδαία και η πρόσκρουση... Το ότι έφτασε στο max Alt δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι σβήνουν τα μοτέρ, αν είναι δυνατόν, απλά βγάζει προειδοποίηση, κάτι άλλο στραβό συνέβη. Λυπάμαι πολύ πάντως για το παιδί, μακάρι να βγάλει άκρη με την Fimi... Σβησιμο μοτερ χωρις προειδοποιηση το εχω ξαναδιαβασει ....ειναι και αυτο σε αυτα που πρεπει να λαμβανεις υποψιν σε αυτο το σκαφος...Δεν θα δοκιμαζα ποτε να το πεταξω μεσα σε πολη ... ειναι ωραιο σκαφακι για τα χρηματα του με ωραια καμερουλα ,αλλα σε καθε πτηση δεν ξερεις εαν γυρισει...η θα αποφασισει να αυτοκτονησει..ανυπαρκτο service , ελαχιστα ανταλακτικα ,σχετικα δυσκολες επισκευες εαν τα βρεις απο Κινα και θελεις να κανεις τον μαστορα. Εαν δε, παθει κατι το gimbal ...κλαφτα Χαραλαμπε...συμφερει να παρεις αλλο σκαφος μεταχειρισμενο παρα να το φτειαξεις...δεν το λες και σκαφος που θα το εχεις καιρο,εκτος και αν πετας φορα τον μηνα .... Ειναι γενικοτερα τι θα σου κατσει αποτι καταλαβα εξερευνωντας το πτητικα ,αλλα και διαβαζοντας διαφορα στο διαδικτυο. Εννοειται οτι ξεχωριζει στην κατηγορια του με αρκετα + οπως εμβελεια σταθερο σχετικα σε δυνατο ανεμο , ωραια βιντεο κ φωτο εαν ασχοληθεις με τις ρυθμισεις. Δεν μου αρεσει καποιες φορες τα εντονα χρωματα που βγαζει ,αναλογως την φωτεινοτητα. Δεν τα παει ιδιαιτερα καλα με το λευκο (εντονο φως εννοω ) ακομα και οταν δεν κοιτας την μερια του ηλιου...η ρυθμιση του auto στην φωτεινοτητα ειναι η καλυτερη λυση. Βαλτε κατοπτρα στις κεραιες και καλα καλωδια συνδεσης οχι για να πηγαινετε μακρυα, αλλα φτειαχνει πολυ η εικονα που εχετε στο κινητο χωρις λαγκαρισματα και χωρις μαυρισματα στην εικονα σε κρισιμες καταστασεις. Με δυο κατοπτρα που εφτειαξα απο μπουκαλι πλαστικο και αλουμινοοταινια εχω εικονα και στο πηγαινε κ στο ελα τουλαχιστον μεχρι τα 6 χλμ που το εχω παει και ενα 80-85% ακριβεια στον χειρισμο του σκαφους σε αυτην την αποσταση. Τα παραπανω για βα μην παρεξηγηθω απο τους φανατικους του x8, ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις στον λιγο καιρο που το πεταω αλλα συνδιαστικα η προσωπικη μου γνωμη με διαβασμα αποψεων και συμβαντων χρηστων του x8, με εκαναν να βγαλω αυτα τα, υποκειμενια ισως για πολλους , συμπερασματα. Η Fimi θα μεινει παντα fimi απο την εποχη του MI μεχρι σημερα 2 στα 10 σκαφη θα ειναι αιχρα ...τωρα εαν σου κατσει... Γενικα στο quality control εχει αποτυχει...η ετσι το θελει;
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 1, 2021 18:22:40 GMT 2
Το τελευταια για το 2020 και το πρωτο για το 2021 Καλη χρονια
|
|
|
Post by ferdelance on Jan 3, 2021 15:32:24 GMT 2
Βρε παιδιά, επ' ευκαιρίας, ποιο πρόγραμμα για ScrRec χρησιμοποιείτε; Υπάρχει κανένα ελεύθερο που να είναι σοβαρό; Να ανοίγει και να κλείνει εύκολα, να γράφει πλάγια και σε καλή ανάλυση, να μην κόβει ξαφνικά την εγγραφή; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα όσα έχω δοκιμάσει. Βάλε το AZ Screen Recorder. Αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει δηλαδή. Πολύ εύκολο και απλό στη χρήση του, δεν έχει σταματήσει ποτέ να γράφει, δωρεάν, κλπ κλπ... δεν βρήκα κάποιο ελάττωμα.
|
|
|
Post by makzap on Jan 15, 2021 11:22:26 GMT 2
Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί από καποιό ή αν είμαι στο σωστο thread αλλά εχω θέμα με το X8 μου.. ξαφνικά σταμάτησε να μου δέιχνει την camera στην εφαρμογή του κινητου. Ενώ γράφει ότι ειναι ετοιμο για πτήση κτλ...η κάμερα είναι μαυρη.. Ξέρει κανείς κάτι Ευχαριστω και συγγνώμη αν δεν ειναι το σωστό μέρος για το πρόβλημα
|
|
|
Post by Frontier on Jan 15, 2021 14:09:22 GMT 2
Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί από καποιό ή αν είμαι στο σωστο thread αλλά εχω θέμα με το X8 μου.. ξαφνικά σταμάτησε να μου δέιχνει την camera στην εφαρμογή του κινητου. Ενώ γράφει ότι ειναι ετοιμο για πτήση κτλ...η κάμερα είναι μαυρη.. Ξέρει κανείς κάτι Ευχαριστω και συγγνώμη αν δεν ειναι το σωστό μέρος για το πρόβλημα Καλωσήρθες στην παρέα. Είσαι στο σωστό μέρος! Τέτοια θέματα αντιμετωπίζουν και άλλα αεροσκάφη με τις εφαρμογές τους (π.χ dji). Αρκετές φορές, παίρνει κάποια αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος το κινητό και το αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφεις. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις πλήρως την εφαρμογή από το κινητό σου, καθάρισε την cache μνήμη του και ξαναεγκατέστησέ την.
|
|
|
Post by makzap on Jan 16, 2021 14:35:24 GMT 2
Οκ.Θα το δοκιμάσω... ευχαριστώ πολυ.
|
|
|
Post by drakon on Jan 16, 2021 19:04:29 GMT 2
Καλησπερα παιδιά.Απο εχθές είμαι κάτοχος του fimi x8 se 2020.Μη με παρεξηγήσετε αλλα ειναι το πρώτο μου drone και θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις. Λοιπον το ενεργοποίησα εχθές το σύνδεσα με το app εκανε και μια αναβάθμιση στο firmwear αλλα... 1)Πρεπει να του κανω calibrate ; 2)Επειδή είδα ενα βίντεο στο youtube με προβλήματα συνδεσιμότητας με δορυφόρους...και εγω το ενεργοποίησα μέσα στο σπίτι μεν και βρήκε μονο 1 δορυφόρο αλλα και στο μπαλκόνι 8-9 φταει κάτι με το drone ή απλως θα πρεπει να βγω σε πιο ανοιχτό μέρος .. και πόσοι θα πρεπει να ειναι οι ελάχιστοι συνδεδεμένοι δορυφόροι για να κανω πτήση; (Με τους 9 δεν μου επέτρεπε να πετάξω)
|
|
|
Post by Frontier on Jan 17, 2021 9:28:27 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις ΟΛΟ το νήμα από την αρχή και θα λυθούν πολλές απορίες σου. 1. Ναι, θα πρέπει να κάνεις βαθμονόμηση (calibration) της πυξίδας, σε ανοικτό χώρο, μακριά από μεταλλικές κατασκευές και κινητά/κλειδιά κλπ. 2. Το drone είναι για εξωτερική χρήση, θα πρέπει να πετάς σε ανοικτό χώρο ώστε να κλειδώνει τον απαιτούμενο αριθμό δορυφόρων (πάνω από 9), ώστε να επιτρέπει τις πτήσεις.
|
|
|
Post by drakon on Jan 17, 2021 22:00:33 GMT 2
Έκανα calibrate αλλα ενώ βρίσκει 11 δορυφόρους βγάζει το μήνυμα πάνω αριστερά unable to enter gps mode. Υπαρχει κάποιο πρόβλημα;; Ευχαριστω για την ανοχή σας σε αυτές τις ερωτήσεις
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 18, 2021 7:05:12 GMT 2
View AttachmentΈκανα calibrate αλλα ενώ βρίσκει 11 δορυφόρους βγάζει το μήνυμα πάνω αριστερά unable to enter gps mode. Υπαρχει κάποιο πρόβλημα;; Ευχαριστω για την ανοχή σας σε αυτές τις ερωτήσεις Η φωτογραφια ειναι σε μπαλκονι αν δε κανω λαθος.Δοκιμασες σε ανοιχτο χωρο;
|
|
|
Post by Vako on Feb 3, 2021 16:00:18 GMT 2
Comparison yagi vs parabolic booster at 7500m
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2021 20:50:58 GMT 2
Comparison yagi vs parabolic booster at 7500m δυνατό το fimi,7500m 😮, κάνει παρεμβολές και το Bluetooth ;; δεν το ήξερα.
|
|
|
Post by Vako on Feb 6, 2021 20:52:27 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 6, 2021 22:11:50 GMT 2
Vako πως πάει ρε συ; Τι λες, πως το βλέπεις το Χ8, ακόμη καρυδότσουφλο το νιώθεις; ...είναι καλό. Πωπωωω αυτό το βουνό του φάγανε την καρδιά, τι έχουν βγάλει από κει μέσα, πςςςς...
|
|
|
Post by Vako on Feb 7, 2021 8:55:49 GMT 2
Vako πως πάει ρε συ; Τι λες, πως το βλέπεις το Χ8, ακόμη καρυδότσουφλο το νιώθεις; ...είναι καλό. Πωπωωω αυτό το βουνό του φάγανε την καρδιά, τι έχουν βγάλει από κει μέσα, πςςςς... Κοίτα να δεις . Το χρησιμοποιώ περισσότερο από το phantom λόγω καλύτερης φορητότητας .δεν με ενθουσιάζει η κάμερα του ,δεν με ενθουσιάζει η πτητική αξιοπιστία του ,απλά προσέχω κ εξακολουθώ να νιώθω κάθε φορά που το πετάω θα είναι η τελευταία του χαχαχα . Δυνατό wifi σήμα . Δεν το θεωρώ καρυδότσουφλο και έμαθα να είμαι προσεκτικός μαζί του. Απορώ γιατί η fimi ενώ μπορεί πιστεύω δεν το κάνει πιο αξιόπιστο. Γενικά είναι λίγο χύμα εταιρεία κ ότι κάτσει. Είπαμε είναι το mavic του φτωχού αλλά ρε φίλε μέχρι ένα σημείο. Αν έφτιαχνε έστω με αύξηση τιμής το support και το guallity control της θα ήταν σε πωλήσεις πολύ πάνω . Απλά η Fimi έχει 100% κινεζική νοοτροπία παιχνιδαδικου.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 7, 2021 16:57:52 GMT 2
Κοίτα να δεις . Το χρησιμοποιώ περισσότερο από το phantom λόγω καλύτερης φορητότητας .δεν με ενθουσιάζει η κάμερα του ,δεν με ενθουσιάζει η πτητική αξιοπιστία του ,απλά προσέχω κ εξακολουθώ να νιώθω κάθε φορά που το πετάω θα είναι η τελευταία του χαχαχα . Δυνατό wifi σήμα . Δεν το θεωρώ καρυδότσουφλο και έμαθα να είμαι προσεκτικός μαζί του. Απορώ γιατί η fimi ενώ μπορεί πιστεύω δεν το κάνει πιο αξιόπιστο. Γενικά είναι λίγο χύμα εταιρεία κ ότι κάτσει. Είπαμε είναι το mavic του φτωχού αλλά ρε φίλε μέχρι ένα σημείο. Αν έφτιαχνε έστω με αύξηση τιμής το support και το guallity control της θα ήταν σε πωλήσεις πολύ πάνω . Απλά η Fimi έχει 100% κινεζική νοοτροπία παιχνιδαδικου. Ρε συ έφτασε να το δίνει 300€ οπότε τι περιμένεις, μέχρι πέρυσι οι "φτωχοί" (και γω) αγοράζαμε Hubsan 501 με 200€ οπότε το Χ8 είναι σούπερ. Χαχααα έτσι νιώθω και γω, όταν το αφήνω κάτω για απογείωση το ...χαιρετάω κάθε φορά...!! Ντάξει όμως, πέραν της πλάκας είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Φυσικά αν ήθελε η Fimi θα μπορούσε να φτιάξει κάτι με 500€ αλλά να είναι πιο σίγουρο, ίσως δεν το θέλει, δεν προφταίνει να πουλάει Χ8.
|
|
|
Post by Vako on Feb 7, 2021 17:56:34 GMT 2
Κοίτα να δεις . Το χρησιμοποιώ περισσότερο από το phantom λόγω καλύτερης φορητότητας .δεν με ενθουσιάζει η κάμερα του ,δεν με ενθουσιάζει η πτητική αξιοπιστία του ,απλά προσέχω κ εξακολουθώ να νιώθω κάθε φορά που το πετάω θα είναι η τελευταία του χαχαχα . Δυνατό wifi σήμα . Δεν το θεωρώ καρυδότσουφλο και έμαθα να είμαι προσεκτικός μαζί του. Απορώ γιατί η fimi ενώ μπορεί πιστεύω δεν το κάνει πιο αξιόπιστο. Γενικά είναι λίγο χύμα εταιρεία κ ότι κάτσει. Είπαμε είναι το mavic του φτωχού αλλά ρε φίλε μέχρι ένα σημείο. Αν έφτιαχνε έστω με αύξηση τιμής το support και το guallity control της θα ήταν σε πωλήσεις πολύ πάνω . Απλά η Fimi έχει 100% κινεζική νοοτροπία παιχνιδαδικου. Ρε συ έφτασε να το δίνει 300€ οπότε τι περιμένεις, μέχρι πέρυσι οι "φτωχοί" (και γω) αγοράζαμε Hubsan 501 με 200€ οπότε το Χ8 είναι σούπερ. Χαχααα έτσι νιώθω και γω, όταν το αφήνω κάτω για απογείωση το ...χαιρετάω κάθε φορά...!! Ντάξει όμως, πέραν της πλάκας είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Φυσικά αν ήθελε η Fimi θα μπορούσε να φτιάξει κάτι με 500€ αλλά να είναι πιο σίγουρο, ίσως δεν το θέλει, δεν προφταίνει να πουλάει Χ8. Ακριβώς έτσι είναι . Μην παρεξηγείς το "φτωχούς" σχήμα λόγου ήταν.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Feb 23, 2021 17:11:04 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Με ενα καινουριο drone χ8 se 2020 απο χθες. Παρατηρησα οτι οι εξυπνες λειτουργιες ειναι ανενεργες σρην εφαρμογη αλλα το δοκιμασα μονο σε εσωτερικο χωρο χωρις gps. Φταιει αυτο η ισως υπαρχει αλλο θεμα; ξερει κανεις; επισης κατα την προσγειωση καποιες φορες μου εφευγε δεξια. Αν μπορειτε να βοηθησετε... ευχαριστω πολυ!
|
|