ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 20:06:31 GMT 2
έχω κάνει και απεγκατάσταση της εφαρμογής και την έβαλα ξανά. το ipad mini 1.
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 20:19:06 GMT 2
έχω κάνει και απεγκατάσταση της εφαρμογής και την έβαλα ξανά. το ipad mini 1. Αυτό είναι λίγο περίεργο να δουλεύει δηλαδή με το ipad και με τα άλλα όχι, το ipad mini 1 είναι πολύ αργό εάν δοκιμαζες με το 2 θα είχες διαφορά στο Fpv, να έχεις πέσει σε μι συμβατές Android συσκευές; δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω, τα παιδιά που το έχουν πείτε βρε την γνώμη σας.. 😂
|
|
|
Post by dream_master on Apr 11, 2020 20:24:15 GMT 2
έχω κάνει και απεγκατάσταση της εφαρμογής και την έβαλα ξανά. το ipad mini 1. γιατι δεν στελνεις email στην fimi να σου φόρτωση το παλιο firmware Που ειχες?
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 23:00:22 GMT 2
petersea το lg g5 δεν είχε πριν θέμα συμβατότητας. @dream_master δεν ήξερα πως γίνεται αυτό. Θα επικοινωνήσω μαζί τους. Αύριο λέω να το πάω για δοκιμή κάπου πιο ανοικτά.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 11, 2020 23:15:17 GMT 2
έχω κάνει και απεγκατάσταση της εφαρμογής και την έβαλα ξανά. το ipad mini 1. Αυτό είναι λίγο περίεργο να δουλεύει δηλαδή με το ipad και με τα άλλα όχι, το ipad mini 1 είναι πολύ αργό εάν δοκιμαζες με το 2 θα είχες διαφορά στο Fpv, να έχεις πέσει σε μι συμβατές Android συσκευές; δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω, τα παιδιά που το έχουν πείτε βρε την γνώμη σας.. 😂 Πέτρο τι να γράψουμε, αν δεν το έχουμε πάθει να κάνουμε ικασίες; Εγώ χρησιμοποιώ ένα ΝΟΚΙΑ 6,1 Plus και μέχρι στιγμής δόξα το Θεό δεν μου το έκανε ποτέ. Πριν λίγες μέρες που έκανα μια πτήση πάνω απ' την πόλη έχασα σήμα αν μπορείς να το πεις αποσύνδεση λόγω απόστασης ή περεμβολών από κινητή, μπήκε σε RTH και μετά από μισό λεπτό η επαφή επανήλθε κανονικά. Το παιδί κάποιο πρόβλημα έχει δυστυχώς. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσει και με άλλο κινητά και να παίξει με το σκάφος σε μικρή απόσταση ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να γίνε καμιά στραβή.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 12, 2020 7:43:30 GMT 2
το δοκίμασα με άλλα τηλέφωνα, για αυτό ρωτάω αν τα ρούτερ επηρεάζουν την τ/κ ή το σκάφος. Όλες τις δοκιμές τις έκανα στην ταράτσα στο ίδιο σημείο. Το δικό μου όταν μπει rth δεν ξαναβρίσκει σήμα ακόμα κι όταν φτάσει στα τρία μέτρα
|
|
|
Post by artplus on Apr 12, 2020 10:33:31 GMT 2
Εντυπωσιακη επιδοση....
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 12, 2020 10:34:34 GMT 2
λοιπόν αναθάρρησα λίγο. έκανα δοκιμή στην παραλία στον Άλιμο με το mi9 lite και 75% περίπου μπαταρία στο σκάφος και στην τ/κ. Την πρώτη έχασε το σήμα πριν καν το σηκώσω. Τη δεύτερη το σήκωσα και μόλις ξεκίνησα εγγραφή στο βίντεο έχασε το σήμα και γύρισε rth. Την Τρίτη το σήκωσα μέχρι τα 110 μέτρα για περίπου επτά λεπτά χωρίς να ξεκινήσω βίντεο, μόνο φωτογραφίες και μετά τα επτά λεπτά άρχισα και το βίντεο. Δεν έχασε καθόλου την επαφή με την τ/κ μέχρι να φτάσει η μπαταρία στο 25%, όπου και το κατέβασα μόνος μου. Πρόσεξα πως μου έβγαζε low speed στην κάρτα, ενώ είναι η SanDisk Extreme Pro 64gb v30 a2. Επίσης όταν συνδέετε η τ/κ με ρωτάει κάθε φορά το mi9 lite αν προτιμώ μόνο φόρτιση κλπ.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 12, 2020 10:55:48 GMT 2
ddmas βρε συ, κάνε δοκιμές πτήσης και άσε την εγγραφή για την ώρα. Στην ταράτσα σου προφανώς έχει δυνατά σήματα που ταπώνουν την Τ/Κ. Πήγαινε σε ένα πιο καθαρό σημείο όπως έκανες και κοίτα να βρεις τρόπο να το κάνεις να χάσει την επαφή τεχνητά, δηλ. ενώ πετάει σε μικρή απόσταση πήγαινε πίσω από κάποιο κτίριο ή κάποιο άλλο σοβαρό εμπόδιο πχ μικρό λοφάκι να δεις σε καθαρό μέρος τι θα κάνει αν έχει αποσύνδεση.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 12, 2020 14:15:12 GMT 2
Θα το δοκιμάσω αυτό που λες Ηλία. Ευχαριστώ. Αυτά με την κάρτα και το τηλέφωνο, που αναφέρω κάτω κάτω, σας το κάνει κι εσάς;
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 12, 2020 17:53:02 GMT 2
Νυχτερινη πτηση με το X8 προ καραντινας στο καναλι του φορουμ.
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 12, 2020 17:53:32 GMT 2
Θα το δοκιμάσω αυτό που λες Ηλία. Ευχαριστώ. Αυτά με την κάρτα και το τηλέφωνο, που αναφέρω κάτω κάτω, σας το κάνει κι εσάς; Αυτο το κανει σε ολους μας.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 12, 2020 18:04:40 GMT 2
Και μένα μου το βγάζει αυτό αλλά να σου πω αφού δεν είδα κάποιο πρόβλημα δεν έδωσα σημασία. Χρησιμοποιώ μια Sumsung C10 U3 64GB και εκεί το μήνυμα εναλλάσσεται από την ένδειξη Low Speed στα νούμερα που δεν είναι σταθερά, παίζουν από 6 έως πάνω από 52, δεν ξέρω γιατί το κάνει. Τώρα που είδα τα Scren μόνο στην πρώτη πτήση ήταν σταθερό κάπου στο 56 ειλικρινά δεν του έδωσα ποτέ σημασία αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή. Επ' ευκαιρίας ας μας πούνε και τα άλλα παιδιά αν έχουν την ίδια ένδειξη και ο Frontier αν ξέρει τι είναι. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2020 7:16:08 GMT 2
Αγνοήστε το μήνυμα, είναι bug του firmware (από την αρχή) το οποίο δεν εμφανίζεται με κάποιες κάρτες (π.χ Kingston U3) και εμφανίζεται με άλλες. Δεν επηρεάζει την εγγραφή.
|
|
|
Post by crossroad on Apr 14, 2020 15:02:49 GMT 2
Μια γρήγορη ερώτηση από έναν "άσχετο" γενικά με το FIMI : - Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε FCC mod ; Ψάχνοντας στο δίκτυο δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αντίθετα κάπου διάβασα ότι κάτι υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση του λογισμικού, αλλά επειδή η εταιρεία ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ σε update χάνονται όλες οι ευκαιρίες...(αν υπήρξαν ποτέ και αν υπάρχει team Που αναλαμβάνει κάθε φορά να επαναδημιουργεί Mob FCC) Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα (FCC) πως γίνεται ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ να πιστέψει κανείς ότι το συγκεκριμένο drone μπορεί να διανύσει απόσταση 5km ; Αυτά δεν γίνονται ούτε με της DJI τα Ocusync Drones... ΑΡΑ, 500μ και νάμαστε ευχαριστημένοι ;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 14, 2020 15:56:11 GMT 2
FCC είναι, είτε φανερά είτε κρυφά, με CE όντως 500 μέτρα κι πολλά είναι...
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 14, 2020 16:15:17 GMT 2
Μια γρήγορη ερώτηση από έναν "άσχετο" γενικά με το FIMI : - Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε FCC mod ; Ψάχνοντας στο δίκτυο δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αντίθετα κάπου διάβασα ότι κάτι υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση του λογισμικού, αλλά επειδή η εταιρεία ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ σε update χάνονται όλες οι ευκαιρίες...(αν υπήρξαν ποτέ και αν υπάρχει team Που αναλαμβάνει κάθε φορά να επαναδημιουργεί Mob FCC) Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα (FCC) πως γίνεται ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ να πιστέψει κανείς ότι το συγκεκριμένο drone μπορεί να διανύσει απόσταση 5km ; Αυτά δεν γίνονται ούτε με της DJI τα Ocusync Drones... ΑΡΑ, 500μ και νάμαστε ευχαριστημένοι ; Εγω εχω πιασει 1 χιλιομετρο σε κατοικημενη περιοχη και οχι απο ταρατσα και με το mi και με το Χ8 χωρις παραβολικα.
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 14, 2020 20:38:18 GMT 2
Thank you so much for waiting. Let me explain you all the things, As of now, I would like to tell you that, your order is all going perfect and our team is preparing your order to be shipped now. You should be notified with the tracking details of your order within 24-48 hours.. If in case you are not updated with that, then I promise, I will do the best possible thing for you
ειμαι κοντά νομίζω στην αποστολή
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 14, 2020 23:26:25 GMT 2
Και την ίδια ώρα διαβάζεις στο rcgroup....
Dear , Thank you very much for your order from Banggood.com.
Due to the adjustment of the Spring Festival holiday, some of our logistics company partners are still in holiday, we are already processing all the orders and will ship it out once they resume to work, your order will expect to be shipped within 2 weeks. Thanks for your patiently waiting. We apologize for any inconvenience caused.
Μακάρι όσοι παραγγείλατε να μην φάτε την αναμονή και την κοροΐδία (εν μέρη) που φάγαμε με το zino 2....
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 15, 2020 6:51:47 GMT 2
φυσικά μου το έστειλαν κ μένα αυτό αλλά μου είπαν ότι είναι αυτόματοποιημενο μνμ κ ότι σήμερα θα το στείλουν.... μακάρι να μην φάω καμία φολλα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2020 8:08:38 GMT 2
Πολύ φοβάμαι - λόγω Fimi - ότι θα ξαναζήσουμε (όσοι έχουν παραγγείλει το 2020) τις ίδιες στιγμές με αυτές που έλαβαν χώρα όταν κυκλοφόρησε το X8 SE πέρσι...
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 15, 2020 16:54:44 GMT 2
Όταν βλέπεις τις ημερομηνίες στην Λοταρία που ανέβασε το Banggood...καταλάβαινεις ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς.....
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 15, 2020 19:33:42 GMT 2
μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν θα το στείλουν κ πάμε για 24 του μηνός
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 17, 2020 12:05:30 GMT 2
σήμερα έκανα πάλι δοκιμές σε σημείο μακριά από ρούτερ. αν ξεκινήσω την εγγραφή πριν την απογείωση χάνει πολύ γρήγορα τη σύνδεση. αν το ανεβάσω και ξεκινήσω μετά κρατάει σύνδεση κανονικά. επίσης όταν ήταν στον αέρα δεν μπορούσα να γυρίσω από auto σε manual στην φωτογραφία.
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 17, 2020 16:35:17 GMT 2
σήμερα έκανα πάλι δοκιμές σε σημείο μακριά από ρούτερ. αν ξεκινήσω την εγγραφή πριν την απογείωση χάνει πολύ γρήγορα τη σύνδεση. αν το ανεβάσω και ξεκινήσω μετά κρατάει σύνδεση κανονικά. επίσης όταν ήταν στον αέρα δεν μπορούσα να γυρίσω από auto σε manual στην φωτογραφία. Tι εννοεις απο auto σε manual;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2020 23:22:50 GMT 2
σήμερα έκανα πάλι δοκιμές σε σημείο μακριά από ρούτερ. αν ξεκινήσω την εγγραφή πριν την απογείωση χάνει πολύ γρήγορα τη σύνδεση. αν το ανεβάσω και ξεκινήσω μετά κρατάει σύνδεση κανονικά. επίσης όταν ήταν στον αέρα δεν μπορούσα να γυρίσω από auto σε manual στην φωτογραφία. Ε βρε και συ, σιγά, μόλις σηκωθεί πάρα REC θες ντε και καλά να γράφει από την αρχή; Εγώ πάντως γράφω μόνο λίγα λεπτά και σε συγκεκριμένα σημεία, τι να το κάνω 20 ή 25 λεπτά βίντεο; Γεμίσαμε τους δίσκους και εκεί θα μείνουν χωρίς ποτέ μάλλον να τα δει κανένας. Εννοείται ότι ΠΑΝΤΑ κάνουμε ScreenRec Για την φωτό τι εννοείς, να μπεις στις ρυθμίσεις και να αλλάξεις παραμέτρους εν πτήση; Δε θα το πρότεινα, αρκετή φασαρία και θα χάνεις την πτήση τζάμπα.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 18, 2020 12:09:58 GMT 2
μήπως να του δίνω και λουκουμάκι πριν το σηκώσω; πέρα απ τ' αστεια, δεν μπορεί να έχει μόνο το δικό μου αυτό το μπάγκ. γιατί κάνουμε πάντα screenrec; και κάτι ακόμα, διάβασα σε ποιες περιοχές απαγορευεται η πτήση, αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο που απαγορευεται το βίντεο. πάνω από εγκαταστάσεις ιδιωτικές στα 40 μέτρα ύψος, ας πούμε τι ισχύει; δεν μιλάω για στρατιωτικές κλπ.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 19, 2020 17:29:57 GMT 2
Παιδιά Χριστός Ανέστη παρά τις απαγορεύσεις...!
Σήμερα η Καρδίτσα είχα μια μουντή μέρα με αρκετή υγρασία και σχετική καταχνιά. Σήκωσα το εργαλείο ώρα 14:00 περίπου και έκανα υπερπτήση διασχίζοντας σχεδόν όλη την πόλη σε δύο άξονες. Το πρώτο βίντεο έγινε σε ύψος 50-70 μέτρων περίπου ενώ στο δεύτερο το ύψος ήταν 120 μέτρα, το σκάφος γύρισε από απόσταση 1665 μέτρα και ο χειρισμός γινόταν από βεράντα 5ου ορόφου. Τα βίντεο γράφηκαν σε 1080p 60Fps για να μπορώ να πάρω και φωτογραφίες ταυτόχρονα.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 21, 2020 9:56:24 GMT 2
Καλημερα σε Ολους και Χρονια Πολλα!!! Πριν απο μερικες μερες και μετα απο τις αποτυχημένες προσπάθειες για αγορα απο gearbest ,ειπα τελικα να δοκιμασω με banggood και με το X8 2020... και παραλληλα να παρακολουθω την τιμη του anafi στα amazon ελπιζοντας σε καποια πτωση τιμης (παγωμενη εδω και εβδομαδες )... Σημερα ομως με ξαφνιασε ευχαριστα το banggood.... Παω να ριξω την καθιερωμενη ματια στο status της παραγγελιας...και βλεπω.......Shipped.!!!!! Μπραβο λοιπον καταρχην στο banggood και στην fimi...που δειχνουν να .....λειτουργουν εντυπωσιακα γρηγορα σε επιπεδο Preorder !! Ευτυχως καμια σχεση με Gearbest -Hubsan ! Ελπιζω Ολα να προχωρησουν οπως πρεπει!!
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 21, 2020 11:38:19 GMT 2
Καλημερα σε Ολους και Χρονια Πολλα!!! Πριν απο μερικες μερες και μετα απο τις αποτυχημένες προσπάθειες για αγορα απο gearbest ,ειπα τελικα να δοκιμασω με banggood και με το X8 2020... και παραλληλα να παρακολουθω την τιμη του anafi στα amazon ελπιζοντας σε καποια πτωση τιμης (παγωμενη εδω και εβδομαδες )... Σημερα ομως με ξαφνιασε ευχαριστα το banggood.... Παω να ριξω την καθιερωμενη ματια στο status της παραγγελιας...και βλεπω.......Shipped.!!!!! Μπραβο λοιπον καταρχην στο banggood και στην fimi...που δειχνουν να .....λειτουργουν εντυπωσιακα γρηγορα σε επιπεδο Preorder !! Ευτυχως καμια σχεση με Gearbest -Hubsan ! Ελπιζω Ολα να προχωρησουν οπως πρεπει!! Φιλε μου κρατα μικρο καλαθι.Εγω το παρηγγειλα,μου εστειλαν τρακ μετα απο 2-3μερες και αυτο δε φαινοταν πουθενα.Επικοινωνησα μαζι τους και ζητησα επιστροφη χρηματων.Η απαντηση τους ηταν οτι δε γινεται γτ εχω παρει αριθμο.Τελικα παρελαβα με τα 1000ζορια μετα απο 2 με 2.5 μηνες. Για αυτο μην εχεις εμπιστοσυνη.
|
|