|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 5, 2020 11:10:48 GMT 2
τελικα πηρα το τελευταιο Μαυρο Fimi x8 απ το gearbest... Αναμενω να δω αν θα ξεκινησει συντομα η αποστολη... Γιατι μετα απο 2.5 μηνες αναμονης για το zino 2 βαρεθηκα πραγματικα τα μπρος πισω.... Μια χαρά έκανες απλά το πήρες ακριβά και οι τσιγκούνηδες ούτε τις επιπλέον έλικες δεν βάζουν στο πακέτο απ ότι λέει.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 5, 2020 11:27:38 GMT 2
τελικα πηρα το τελευταιο Μαυρο Fimi x8 απ το gearbest... Αναμενω να δω αν θα ξεκινησει συντομα η αποστολη... Γιατι μετα απο 2.5 μηνες αναμονης για το zino 2 βαρεθηκα πραγματικα τα μπρος πισω.... Μια χαρά έκανες απλά το πήρες ακριβά και οι τσιγκούνηδες ούτε τις επιπλέον έλικες δεν βάζουν στο πακέτο απ ότι λέει. ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα ναι πληρωσα 50 - 60€ παραπανω .... βασιστηκα στο πακετο του zino 2 που ηταν σε σωστη τιμη με την 2η μπαταρια...αλλα την πατήσαμε.... αλλα μονο στο μυαλο...χαχα
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 5, 2020 11:35:19 GMT 2
αν ξεκινησει η αποστολη θα πρεπει να δω για το κάλυμμα του gimbal και εξτρα ελικες.....
για εξτρα μπαταρια και το θεμα του χρωματος εχω σκεφτει την λυση επενδυσης με βινιλιο αυτοκολλητο....
λετε να καθεται κατι τετοιο?
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 5, 2020 12:32:26 GMT 2
αν ξεκινησει η αποστολη θα πρεπει να δω για το κάλυμμα του gimbal και εξτρα ελικες..... για εξτρα μπαταρια και το θεμα του χρωματος εχω σκεφτει την λυση επενδυσης με βινιλιο αυτοκολλητο.... λετε να καθεται κατι τετοιο? Το δεμα θα αργησει να φτασει.Ειμαστε σε καραντινα με οτι αυτο συνεπαγεται.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 5, 2020 12:40:30 GMT 2
αν ξεκινησει η αποστολη θα πρεπει να δω για το κάλυμμα του gimbal και εξτρα ελικες..... για εξτρα μπαταρια και το θεμα του χρωματος εχω σκεφτει την λυση επενδυσης με βινιλιο αυτοκολλητο.... λετε να καθεται κατι τετοιο? Το δεμα θα αργησει να φτασει.Ειμαστε σε καραντινα με οτι αυτο συνεπαγεται. να ξεκινήσει τουλαχιστον ...γιατι με το zino 2 ....βαλτωσαμε!!!
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 7, 2020 12:49:23 GMT 2
εδώ και λίγες μέρες μου κάνει disconnect ενώ είναι στον αέρα. μπαταρίες όλες φουλ δορυφόροι το ίδιο σήμα μια χαρά και ξαφνικά αποσύνδεση και επιστροφή μόνο του. και δεν μιλάμε για χιλιόμετρα, 100 μέτρα υψόμετρο και άλλα εκατό μακριά στην καλύτερη. έκανε αρκετές και πολύ πιο κοντά. δοκίμασα με άλλα δυο τηλέφωνα το ένα type-c (σαν το δικό μου), το άλλο micro usb και κάνει το ίδιο. απεγκατέστησα την εφαρμογή στο δικό μου και την ξαναέβαλα αλλά δεν διορθώθηκε. έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 7, 2020 16:13:44 GMT 2
εδώ και λίγες μέρες μου κάνει disconnect ενώ είναι στον αέρα. μπαταρίες όλες φουλ δορυφόροι το ίδιο σήμα μια χαρά και ξαφνικά αποσύνδεση και επιστροφή μόνο του. και δεν μιλάμε για χιλιόμετρα, 100 μέτρα υψόμετρο και άλλα εκατό μακριά στην καλύτερη. έκανε αρκετές και πολύ πιο κοντά. δοκίμασα με άλλα δυο τηλέφωνα το ένα type-c (σαν το δικό μου), το άλλο micro usb και κάνει το ίδιο. απεγκατέστησα την εφαρμογή στο δικό μου και την ξαναέβαλα αλλά δεν διορθώθηκε. έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; Βάλε ένα screenshot με τις εκδόσεις firmware που τρέχεις. Επίσης, παίζει ρόλο που πετάς: εάν πετάς εντός πυκνού αστικού ιστού, με δεδομένη την αύξηση της εμφάνισης των δίκτυων WiFi 5.8GHz από πολλά οικιακά routers παρόχων, μπορεί να είναι και θέμα παρεμβολών.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 8, 2020 10:45:33 GMT 2
ορίστε το σκρινσοτ. αυτό συνέβη από τότε που έβαλα την 1060D. ναι τώρα το δοκιμάζω μέσα στον αστικό ιστό, η πρώτη αποσύνδεση έγινε όμως στον Υμηττό λίγο πιο πάνω από τη Μονή Καισαριανής.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 8, 2020 12:25:56 GMT 2
2 στα 2 με το Gearbest ...μετα απο επικοινωνια με το support (αφου 2 μερες δεν κουνιόταν τπτ) και το X8 δεν μπορουν να το στείλουν οπως είπαν .... τα χουν κανει Μπαχαλο ....αφου συνεχιζουν να εχουν σαν διαθεσιμα προς αποστολη προιόντα με Priority ...
πλεον επιλογες.... ειτε στο περιμενε για το preoder X8 2020 απο banggood ειτε anafi απο amazon....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 8, 2020 16:16:13 GMT 2
2 στα 2 με το Gearbest ...μετα απο επικοινωνια με το support (αφου 2 μερες δεν κουνιόταν τπτ) και το X8 δεν μπορουν να το στείλουν οπως είπαν .... τα χουν κανει Μπαχαλο ....αφου συνεχιζουν να εχουν σαν διαθεσιμα προς αποστολη προιόντα με Priority ... πλεον επιλογες.... ειτε στο περιμενε για το preoder X8 2020 απο banggood ειτε anafi απο amazon.... Τι να πω... Πρόσεξε την επόμενη κίνηση, το Amazon έχει ασφαλή τρόπο αποστολής; ...μη σε πάρει η μπάλα με κανένα τελωνείο.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 8, 2020 17:01:12 GMT 2
2 στα 2 με το Gearbest ...μετα απο επικοινωνια με το support (αφου 2 μερες δεν κουνιόταν τπτ) και το X8 δεν μπορουν να το στείλουν οπως είπαν .... τα χουν κανει Μπαχαλο ....αφου συνεχιζουν να εχουν σαν διαθεσιμα προς αποστολη προιόντα με Priority ... πλεον επιλογες.... ειτε στο περιμενε για το preoder X8 2020 απο banggood ειτε anafi απο amazon.... Τι να πω... Πρόσεξε την επόμενη κίνηση, το Amazon έχει ασφαλή τρόπο αποστολής; ...μη σε πάρει η μπάλα με κανένα τελωνείο. Στα Ευρωπαϊκά Αμαζον εννοείται ότι δεν υπάρχει τελωνείο..
|
|
|
Post by petersea on Apr 8, 2020 18:12:37 GMT 2
Τι να πω... Πρόσεξε την επόμενη κίνηση, το Amazon έχει ασφαλή τρόπο αποστολής; ...μη σε πάρει η μπάλα με κανένα τελωνείο. Στα Ευρωπαϊκά Αμαζον εννοείται ότι δεν υπάρχει τελωνείο.. Είδα στο Internet ότι οι Κινέζοι έχουν κάποια προβλήματα με της αποστολές αυτό το καιρό, αύξηση στο κόστος αποστολής και ποιος ξέρει τι άλλο..
|
|
|
Post by petran07 on Apr 9, 2020 12:02:29 GMT 2
Ψάχνομαι και εγώ αυτή τη στιγμή... Αξίζει το Anafi? Από Amazon ποια είναι η καλύτερη τιμή που το βρίσκουμε?
|
|
|
Post by petersea on Apr 9, 2020 13:39:19 GMT 2
Ψάχνομαι και εγώ αυτή τη στιγμή... Αξίζει το Anafi? Από Amazon ποια είναι η καλύτερη τιμή που το βρίσκουμε? Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις με αυτό, εάν θέλεις μεγάλες αποστάσεις όχι, σε ελεύθερο χώρο θα δεις περίπου 1,5km με το ζόρι, στα υπόλοιπα είναι πολύ καλό, διάβασε εδώ για αυτό και δες και το YouTube, αυτή τη στιγμή στο Amazon έχει όσο το δίνει και η parrot.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 9, 2020 15:35:10 GMT 2
βγάζει κανένας άκρη σχετικά με το θέμα μου από το σκρίνσοτ;
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 9, 2020 17:23:29 GMT 2
2 στα 2 με το Gearbest ...μετα απο επικοινωνια με το support (αφου 2 μερες δεν κουνιόταν τπτ) και το X8 δεν μπορουν να το στείλουν οπως είπαν .... τα χουν κανει Μπαχαλο ....αφου συνεχιζουν να εχουν σαν διαθεσιμα προς αποστολη προιόντα με Priority ... πλεον επιλογες.... ειτε στο περιμενε για το preoder X8 2020 απο banggood ειτε anafi απο amazon.... ακριβώς το ίδιο κ σε μένα... πήγα στο 2020 για να δούμε θα ξεκίνησει στις 14 η πάλι τα ίδια
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 7:47:24 GMT 2
αν χάσεις το σήμα (disconection) από wifi, όταν πλησιάσει αρκετά δεν θα έπρεπε να το ξαναβρεί; ;
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 8:11:14 GMT 2
αν χάσεις το σήμα (disconection) από wifi, όταν πλησιάσει αρκετά δεν θα έπρεπε να το ξαναβρεί; ; Κανονικά ναι, τώρα το συγκεκριμένο drone δεν το ξέρω, στο anafi που έχω μόλις χάσει σήμα wifi επιστρέφει και από μαύρη οθόνη μετά από λίγο ξανά έχω Fpv.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 9:08:37 GMT 2
με έχει τρελάνει από τότε που έκανα την 1060d η οποία συνέπεσε και με την αλλαγή τηλεφώνου από ένα lg g5, με το οποίο δεν είχα ούτε μια φορά αποσύνδεση, με ένα xiaomi mi9 lite (είναι και ίδια μάρκα τρομάρα τους)
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 10:33:33 GMT 2
με έχει τρελάνει από τότε που έκανα την 1060d η οποία συνέπεσε και με την αλλαγή τηλεφώνου από ένα lg g5, με το οποίο δεν είχα ούτε μια φορά αποσύνδεση, με ένα xiaomi mi9 lite (είναι και ίδια μάρκα τρομάρα τους) γιατί δεν δοκιμάζεις με το παλιό να δεις τι κάνει; η κάποιο άλλο τηλ., γιατί μερικές φορές κάποια τηλ. δεν ταιριάζουν με τις εφαρμογές
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 11, 2020 10:41:28 GMT 2
με έχει τρελάνει από τότε που έκανα την 1060d η οποία συνέπεσε και με την αλλαγή τηλεφώνου από ένα lg g5, με το οποίο δεν είχα ούτε μια φορά αποσύνδεση, με ένα xiaomi mi9 lite (είναι και ίδια μάρκα τρομάρα τους) Βρε φίλε, μας μπερδεύεις ή εγώ δεν κατάλαβα ή κάτι δεν είναι έτσι όπως τα λες. Άλλο πράγμα η αποσύνδεση του κινητού από την Τ/Κ και άλλο πράγμα η αποσύνδεση του Χ8 με την Τ/Κ. Στην αποσύνδεση του κινητού πχ. λόγω κρασσαρίσματος της εφαρμογής δεν επηρεάζει την επικοινωνία σκάφους-Τ/Κ, αυτό το λέω επειδή έγραψες ότι ίσως φταίει η αλλαγή κινητού. Σε αυτή την περίπτωση το σκάφος μπορεί να χειριστεί πχ αν είναι κοντά και το βλέπεις. Η αποσύνδεση σκάφους-Τ/Κ σπανίως ή και ποτέ δεν σχετίζεται με το κινητό αφού γίνεται απευθείας και όχι μέσω κινητού. Στην ουσία το κινητό το έχουμε για να βλέπουμε εμείς εικόνα και όχι για να επικοινωνεί η Τ/Κ με το σκάφος.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 11, 2020 12:57:10 GMT 2
Ρε τι Αθλιοι ειναι οι Κινεζοι... περιμενω σαν Μ@@ς το χρηματα του refund στο paypal απο την ακυρωση του X8 ...και λενε τωρα στο chat οτι μου τα εβαλαν στο Gearbest Wallet....
Μαλιστα οταν τους ειπα να τα επιστρεψουν στο paypal λογαριασμο ειπαν να περιμενω 7 με 14 μερες.....
Support για τον @@@@.....
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 11, 2020 13:51:50 GMT 2
Μακριά από gearbest..... Ότι πιο άθλιο σε εξυπηρέτηση
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 14:10:58 GMT 2
Ρε τι Αθλιοι ειναι οι Κινεζοι... περιμενω σαν Μ@@ς το χρηματα του refund στο paypal απο την ακυρωση του X8 ...και λενε τωρα στο chat οτι μου τα εβαλαν στο Gearbest Wallet.... Μαλιστα οταν τους ειπα να τα επιστρεψουν στο paypal λογαριασμο ειπαν να περιμενω 7 με 14 μερες..... Support για τον @@@@..... Και εμένα το ίδιο έκαναν αλλά σε επικοινωνία με το support σε 2 μέρες τα έβαλαν στο PayPal, έχουν μαλακιστη τελευταία..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 11, 2020 17:09:08 GMT 2
Τελικά ο καθένας βρίζει αυτό από το οποίο την έπαθε... Για μένα το banggood είναι για τον πέο@ρα, τόσο μακάκες, ούτε που θέλω να θυμάμαι τι τράβηξα πέρυσι τέτοιο καιρό με την αγορά του Χ8... Από το GB δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, τελικά είναι ότι σου τύχει.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 11, 2020 17:20:38 GMT 2
Παραγγελία την έστειλαν ένα μήνα μετά... Ήρθε ρομποτική σκούπα και χτυπούσε παντού και κολλούσε και μου λέγανε ότι μια χαρά λειτουργεί στα βίντεο..... Μετα από το PayPal την έστειλα Ισπανία την πήραν και μια εβδομάδα δεν με ενόχλησαν.. Τους έστειλα μήνυμα να μου καλύψουν τα 50 ευρώ μεταφορικά.. Δεν συμπριλαμβανεται λεει.. Ταμπλέτα.. Με διπλό λογισμικό.. Κάθε 3 μέρες έσβηνε και τα δύο τελείως και είχε μόνο bios.. Τους μίλησα.. Έστειλα βίντεο..θα σας κάνουμε refunt 20 ευρω από τα 180...τελικα πήρα από το banggood δύο.. Το ένα ήρθε με ένα πολύ ψιλό ράγισμα στην οθόνη.. Λειτουργούσε μια χαρά αλλά είχε ένα ράγισμα.. Refund άμεσα και κράτησα και το Tablet..αργοτερα πήρα μια οθόνη νέα από το Ali και ακόμη το δουλεύω..
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 17:34:39 GMT 2
με έχει τρελάνει από τότε που έκανα την 1060d η οποία συνέπεσε και με την αλλαγή τηλεφώνου από ένα lg g5, με το οποίο δεν είχα ούτε μια φορά αποσύνδεση, με ένα xiaomi mi9 lite (είναι και ίδια μάρκα τρομάρα τους) Βρε φίλε, μας μπερδεύεις ή εγώ δεν κατάλαβα ή κάτι δεν είναι έτσι όπως τα λες. Άλλο πράγμα η αποσύνδεση του κινητού από την Τ/Κ και άλλο πράγμα η αποσύνδεση του Χ8 με την Τ/Κ. Στην αποσύνδεση του κινητού πχ. λόγω κρασσαρίσματος της εφαρμογής δεν επηρεάζει την επικοινωνία σκάφους-Τ/Κ, αυτό το λέω επειδή έγραψες ότι ίσως φταίει η αλλαγή κινητού. Σε αυτή την περίπτωση το σκάφος μπορεί να χειριστεί πχ αν είναι κοντά και το βλέπεις. Η αποσύνδεση σκάφους-Τ/Κ σπανίως ή και ποτέ δεν σχετίζεται με το κινητό αφού γίνεται απευθείας και όχι μέσω κινητού. Στην ουσία το κινητό το έχουμε για να βλέπουμε εμείς εικόνα και όχι για να επικοινωνεί η Τ/Κ με το σκάφος. και @petresea Χάνει το σήμα από την τ/κ και μπαίνει σε rth μόνο του. Δεν ξανασυνδέεται όταν πλησιάζει και δεν με αφήνει να το κατεβάσω μόνος μου. Δοκίμασα και με άλλα τηλέφωνα και με micro usb galaxy s7 για να αποκλείσω το καλώδιο. έκανε τα ίδια. μόνο με ένα ipad δεν μου έκανε αλλά είχε τρομερή καθυστέρηση στην εικόνα. Το πετάω σε αστικό ιστό αλλά τα περισσότερα σπίτια είναι το πολύ διόροφα και έχει το πολύ μία πολυκατοικία σε κάθε τετράγωνο. Όπως είπα και παραπάνω την πρώτη φορά μου το έκανε εκτός αστικού ιστού λίγο πιο πάνω από τη Μονή Καισαριανής. Τα ρούτερ επηρεάζουν την τ/κ ή το ντρόουν;
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 19:23:39 GMT 2
Βρε φίλε, μας μπερδεύεις ή εγώ δεν κατάλαβα ή κάτι δεν είναι έτσι όπως τα λες. Άλλο πράγμα η αποσύνδεση του κινητού από την Τ/Κ και άλλο πράγμα η αποσύνδεση του Χ8 με την Τ/Κ. Στην αποσύνδεση του κινητού πχ. λόγω κρασσαρίσματος της εφαρμογής δεν επηρεάζει την επικοινωνία σκάφους-Τ/Κ, αυτό το λέω επειδή έγραψες ότι ίσως φταίει η αλλαγή κινητού. Σε αυτή την περίπτωση το σκάφος μπορεί να χειριστεί πχ αν είναι κοντά και το βλέπεις. Η αποσύνδεση σκάφους-Τ/Κ σπανίως ή και ποτέ δεν σχετίζεται με το κινητό αφού γίνεται απευθείας και όχι μέσω κινητού. Στην ουσία το κινητό το έχουμε για να βλέπουμε εμείς εικόνα και όχι για να επικοινωνεί η Τ/Κ με το σκάφος. και @petresea Χάνει το σήμα από την τ/κ και μπαίνει σε rth μόνο του. Δεν ξανασυνδέεται όταν πλησιάζει και δεν με αφήνει να το κατεβάσω μόνος μου. Δοκίμασα και με άλλα τηλέφωνα και με micro usb galaxy s7 για να αποκλείσω το καλώδιο. έκανε τα ίδια. μόνο με ένα ipad δεν μου έκανε αλλά είχε τρομερή καθυστέρηση στην εικόνα. Το πετάω σε αστικό ιστό αλλά τα περισσότερα σπίτια είναι το πολύ διόροφα και έχει το πολύ μία πολυκατοικία σε κάθε τετράγωνο. Όπως είπα και παραπάνω την πρώτη φορά μου το έκανε εκτός αστικού ιστού λίγο πιο πάνω από τη Μονή Καισαριανής. Τα ρούτερ επηρεάζουν την τ/κ ή το ντρόουν; Δηλαδή όταν σου κάνει disconnect έχεις εικόνα Fpv αλλά δεν ακούει το drone το rc και επιστρέφει σε εσένα;;;
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 11, 2020 19:32:09 GMT 2
Όχι δεν έχω ούτε εικόνα. Μαυρίζει.
|
|
|
Post by petersea on Apr 11, 2020 20:00:08 GMT 2
Όχι δεν έχω ούτε εικόνα. Μαυρίζει. Τώρα τι να σου πω δεν ξέρω, δεν έχω και το συγκεκριμένο drone, να δέχεται παρεμβολες εκεί που πετάς; δεν ξέρω εάν μπορείς να δοκιμάσεις κάπου αλλού πτήση, δοκίμασε μία πτήση με το κινητό σε aeroplane Mode, και δεν ξέρω εάν βοηθούσε ένα reset και επαναφορά της εφαρμογής μήπως δεν πέτυχε το τελευταίο Update που έκανες, κάνε μια επανεκκίνηση σε όλα, το ipad που δοκίμασες πιο ήταν, το ipad mini 2; ;;
|
|