|
Post by tsopirs on Apr 21, 2020 11:44:16 GMT 2
Της πρώτες μέρες δεν φαίνεται το tracing.. Αναλόγως με το μέθοδο αποστολής το πήρες.. Αν ήταν Rahway βλέπεις μετά από ένα μήνα σχεδόν το tracing
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 21, 2020 13:10:53 GMT 2
Καλημερα σε Ολους και Χρονια Πολλα!!! Πριν απο μερικες μερες και μετα απο τις αποτυχημένες προσπάθειες για αγορα απο gearbest ,ειπα τελικα να δοκιμασω με banggood και με το X8 2020... και παραλληλα να παρακολουθω την τιμη του anafi στα amazon ελπιζοντας σε καποια πτωση τιμης (παγωμενη εδω και εβδομαδες )... Σημερα ομως με ξαφνιασε ευχαριστα το banggood.... Παω να ριξω την καθιερωμενη ματια στο status της παραγγελιας...και βλεπω.......Shipped.!!!!! Μπραβο λοιπον καταρχην στο banggood και στην fimi...που δειχνουν να .....λειτουργουν εντυπωσιακα γρηγορα σε επιπεδο Preorder !! Ευτυχως καμια σχεση με Gearbest -Hubsan ! Ελπιζω Ολα να προχωρησουν οπως πρεπει!! Φιλε μου κρατα μικρο καλαθι.Εγω το παρηγγειλα,μου εστειλαν τρακ μετα απο 2-3μερες και αυτο δε φαινοταν πουθενα.Επικοινωνησα μαζι τους και ζητησα επιστροφη χρηματων.Η απαντηση τους ηταν οτι δε γινεται γτ εχω παρει αριθμο.Τελικα παρελαβα με τα 1000ζορια μετα απο 2 με 2.5 μηνες. Για αυτο μην εχεις εμπιστοσυνη. Λες να μας "εδεσαν" με ενα μουφοtracking?? Να πεσαμε παλι σε αλλο ενα απο τα γνωστα τρικ των κινεζων ?? Αιντε να δουμε τι θα δουμε.... Εν τω μεταξυ εβαλα το track στο track17....και μου βγαζει.... DHL Germany... Ν ανησυχώ?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 21, 2020 13:34:50 GMT 2
Λογικά όχι, είναι DHL Paket.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 21, 2020 13:37:36 GMT 2
Λογικά όχι, είναι DHL Paket. Δλδ? τι ειναι υπηρεσια ειναι αυτη Μανο?
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 21, 2020 14:14:16 GMT 2
Λογικά όχι, είναι DHL Paket. Μανο και σε εμενα DHL ηταν.
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 21, 2020 14:15:46 GMT 2
Φιλε μου κρατα μικρο καλαθι.Εγω το παρηγγειλα,μου εστειλαν τρακ μετα απο 2-3μερες και αυτο δε φαινοταν πουθενα.Επικοινωνησα μαζι τους και ζητησα επιστροφη χρηματων.Η απαντηση τους ηταν οτι δε γινεται γτ εχω παρει αριθμο.Τελικα παρελαβα με τα 1000ζορια μετα απο 2 με 2.5 μηνες. Για αυτο μην εχεις εμπιστοσυνη. Λες να μας "εδεσαν" με ενα μουφοtracking?? Να πεσαμε παλι σε αλλο ενα απο τα γνωστα τρικ των κινεζων ?? Αιντε να δουμε τι θα δουμε.... Εν τω μεταξυ εβαλα το track στο track17....και μου βγαζει.... DHL Germany... Ν ανησυχώ? Μουφα δεν ειναι.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι σε καθε παραγγελεια βγαζουν απευθειας ενα τρακ σε συνενοηση με τη DHL και ας μην εχει ξεκινησει το δεμα.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 21, 2020 14:23:54 GMT 2
Λες να μας "εδεσαν" με ενα μουφοtracking?? Να πεσαμε παλι σε αλλο ενα απο τα γνωστα τρικ των κινεζων ?? Αιντε να δουμε τι θα δουμε.... Εν τω μεταξυ εβαλα το track στο track17....και μου βγαζει.... DHL Germany... Ν ανησυχώ? Μουφα δεν ειναι.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι σε καθε παραγγελεια βγαζουν απευθειας ενα τρακ σε συνενοηση με τη DHL και ας μην εχει ξεκινησει το δεμα. Το μουφα το αναφερα με την λογικη οτι ειναι στον αερα.... Αν δεν εχει ξεκινησει πραγματικα η αποστολη.....
|
|
|
Post by Frontier on Apr 21, 2020 16:30:13 GMT 2
Λες να μας "εδεσαν" με ενα μουφοtracking?? Να πεσαμε παλι σε αλλο ενα απο τα γνωστα τρικ των κινεζων ?? Αιντε να δουμε τι θα δουμε.... Εν τω μεταξυ εβαλα το track στο track17....και μου βγαζει.... DHL Germany... Ν ανησυχώ? Μουφα δεν ειναι.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι σε καθε παραγγελεια βγαζουν απευθειας ενα τρακ σε συνενοηση με τη DHL και ας μην εχει ξεκινησει το δεμα. Ακριβώς αυτό. Δίνουν ένα tracking για να μη γκρινιάζει ο πελάτης και μετά όποτε φύγει. anergos13: DHL Paket = Γερμανικά ΕΛΤΑ με εκτελωνισμό από DHL Express. Παράδοση Ελλάδα από DHL, ακριβώς την ίδια υπηρεσία που έχει και το Gearbest.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 21, 2020 22:06:30 GMT 2
Σε ένα 10ημερο το πολύ θα είναι Γερμανία και θα δουλεύει το tracing. Άλλο banggood άλλο gearbest.. Έχω πάνω από 200 αποστολές με το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.. Δύο τρεις μέρες Κίνα και μετά πετάει Γερμανία
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2020 7:34:47 GMT 2
Σε ένα 10ημερο το πολύ θα είναι Γερμανία και θα δουλεύει το tracing. Άλλο banggood άλλο gearbest.. Έχω πάνω από 200 αποστολές με το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.. Δύο τρεις μέρες Κίνα και μετά πετάει Γερμανία Ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν και τα δύο καταστήματα - όσον αφορά το Priority Line - και κάνουν τους ίδιους χρόνους. Στο PostNL εκεί όντως είναι πιο γρήγορο το BG από το GB. Το 10ήμερο ξέχνα το πλέον, έχω αποστολές τόσο από GB όσο και από BG και είναι παγωμένα όλα εδώ και 20+ημέρες λόγω Covid-19...
|
|
|
Post by Εfstathios on Apr 22, 2020 8:16:24 GMT 2
Σε ένα 10ημερο το πολύ θα είναι Γερμανία και θα δουλεύει το tracing. Άλλο banggood άλλο gearbest.. Έχω πάνω από 200 αποστολές με το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.. Δύο τρεις μέρες Κίνα και μετά πετάει Γερμανία Ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν και τα δύο καταστήματα - όσον αφορά το Priority Line - και κάνουν τους ίδιους χρόνους. Στο PostNL εκεί όντως είναι πιο γρήγορο το BG από το GB. Το 10ήμερο ξέχνα το πλέον, έχω αποστολές τόσο από GB όσο και από BG και είναι παγωμένα όλα εδώ και 20+ημέρες λόγω Covid-19... Καλημερα,ποια μεθοδος αποστολης του Banggood ερχεται μεσω Γερμανιας και DHL? Να υποθεσω οτι περναει τελωνειο? Με priority direct mail και PostNl,ξερω πως οχι.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2020 11:29:09 GMT 2
Ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν και τα δύο καταστήματα - όσον αφορά το Priority Line - και κάνουν τους ίδιους χρόνους. Στο PostNL εκεί όντως είναι πιο γρήγορο το BG από το GB. Το 10ήμερο ξέχνα το πλέον, έχω αποστολές τόσο από GB όσο και από BG και είναι παγωμένα όλα εδώ και 20+ημέρες λόγω Covid-19... Καλημερα,ποια μεθοδος αποστολης του Banggood ερχεται μεσω Γερμανιας και DHL? EU Priority Line. Ίδια ακριβώς μέθοδο με αυτήν του GB. Εκτελωνίζεται Γερμανία, αλλά εσένα δεν σε απασχολεί, στην Ελλάδα έρχεται κανονικά χωρίς θέματα. Priority Direct Mail είναι PostNL και συνήθως δεν μπλέκει με τελωνεία, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 22, 2020 13:54:42 GMT 2
Καλημερα σε Ολους και Χρονια Πολλα!!! Πριν απο μερικες μερες και μετα απο τις αποτυχημένες προσπάθειες για αγορα απο gearbest ,ειπα τελικα να δοκιμασω με banggood και με το X8 2020... και παραλληλα να παρακολουθω την τιμη του anafi στα amazon ελπιζοντας σε καποια πτωση τιμης (παγωμενη εδω και εβδομαδες )... Σημερα ομως με ξαφνιασε ευχαριστα το banggood.... Παω να ριξω την καθιερωμενη ματια στο status της παραγγελιας...και βλεπω.......Shipped.!!!!! Μπραβο λοιπον καταρχην στο banggood και στην fimi...που δειχνουν να .....λειτουργουν εντυπωσιακα γρηγορα σε επιπεδο Preorder !! Ευτυχως καμια σχεση με Gearbest -Hubsan ! Ελπιζω Ολα να προχωρησουν οπως πρεπει!! Καλή παραλαβή λοιπόν...! Ελπίζω μόνο η κατάληξη του track να είναι NL ή GE ή ΒΕ ή SU τέλος π να είναι κατάληξη Ευρωπαϊκής χώρας. Μην τυχών είναι τίποτα ΤΗ ή CH ή SI κλπ
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 22, 2020 14:03:33 GMT 2
Καλημερα σε Ολους και Χρονια Πολλα!!! Πριν απο μερικες μερες και μετα απο τις αποτυχημένες προσπάθειες για αγορα απο gearbest ,ειπα τελικα να δοκιμασω με banggood και με το X8 2020... και παραλληλα να παρακολουθω την τιμη του anafi στα amazon ελπιζοντας σε καποια πτωση τιμης (παγωμενη εδω και εβδομαδες )... Σημερα ομως με ξαφνιασε ευχαριστα το banggood.... Παω να ριξω την καθιερωμενη ματια στο status της παραγγελιας...και βλεπω.......Shipped.!!!!! Μπραβο λοιπον καταρχην στο banggood και στην fimi...που δειχνουν να .....λειτουργουν εντυπωσιακα γρηγορα σε επιπεδο Preorder !! Ευτυχως καμια σχεση με Gearbest -Hubsan ! Ελπιζω Ολα να προχωρησουν οπως πρεπει!! Καλή παραλαβή λοιπόν...! Ελπίζω μόνο η κατάληξη του track να είναι NL ή GE ή ΒΕ ή SU τέλος π να είναι κατάληξη Ευρωπαϊκής χώρας. Μην τυχών είναι τίποτα ΤΗ ή CH ή SI κλπ Η καταληξη ειναι σε DE ...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 22, 2020 15:04:44 GMT 2
Καλή παραλαβή λοιπόν...! Ελπίζω μόνο η κατάληξη του track να είναι NL ή GE ή ΒΕ ή SU τέλος π να είναι κατάληξη Ευρωπαϊκής χώρας. Μην τυχών είναι τίποτα ΤΗ ή CH ή SI κλπ Η καταληξη ειναι σε DE ... Όλα καλά θα πάνε, σε καμιά δεκαριά μέρες θα το δεις στο σύστημα ακόμη και στο ΕΛΤΑ. Μετά θα πάρει κάποιες μέρες (νορμάλ είναι 2-3) να περάσει κάποιες διαδικασίες στην εκεί χώρα και να φύγει, οπότε για μια βδομάδα ίσως δεν θα έχεις νέα. Επόμενο σκανάρισμα στο Ελ. Βενιζέλλος και σε 1-2 μέρες θα το χεις στα χέρια σου.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 22, 2020 21:51:20 GMT 2
Mονο οι Κινεζοι μπορουν.....!! Μην κολλατε στο ενα μηδενικο....χαχαχα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 23, 2020 15:54:03 GMT 2
Mονο οι Κινεζοι μπορουν.....!! Μην κολλατε στο ενα μηδενικο....χαχαχα Μούφα είναι, το είδα αλλά δε... Με 299$ θα αγόραζα άλλο ένα!
|
|
|
Post by korcillius on Apr 25, 2020 21:40:17 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Και εγώ μελλοντικός κάτοχος του X8 SE 2020 (αν και το κοιτούσα από το καλοκαίρι του 2019) έκανα την παραγγελία στις 14/4/2020, είχε ως expected shipping date τις 18/4 αλλά έλαβα μήνυμα ότι έγινε Shipped στις 21/4. Όταν το ψάχνω σε tracking site όπως το 17track δεν μου βγάζει τίποτα παρά μόνο το DHL Paket Germany. Το μοναδικό site που δείχνει κάτι είναι το parcelapp το οποίο έχει τις εξής εγγραφές: Estimated date of arrival at the post office 07 May 2020 - 14 May 2020, 12 - 19 days remaining The forecast is not 100% certain, and is based on 80 packages delivered in the last 60 days 23 Apr 2020 17:58 Item in transit BangGuChuLiZhongXin, Flyt Express's sorting centre FLYT EXPRESS 23 Apr 2020 17:45 Item received Flyt Express's sorting centre Τώρα ποιο θα είναι το συγκεκριμένο post office δεν ξέρω, πάντως έχει Origin: China και Destination: Greece. Κάθε μέρα κοιτάω τη πορεία της αποστολής και αν προκύψει κάτι έχω καβάτζα ένα παιδί μέσω του οποίου έκανα την παραγγελία (affiliate link) ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει και έχει μία επικοινωνία με το BG! Οπότε υπομονή να το παραλάβουμε και να έχουμε καλές πτήσεις χωρίς coronas!
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 25, 2020 22:13:45 GMT 2
Ωραιος φιλε γιατι το ψαχνα σε track17 και trackchecker και δεν εβγαζε ακομα πληροφορια....
Καλη παραλαβη!!
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 25, 2020 22:16:17 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Και εγώ μελλοντικός κάτοχος του X8 SE 2020 (αν και το κοιτούσα από το καλοκαίρι του 2019) έκανα την παραγγελία στις 14/4/2020, είχε ως expected shipping date τις 18/4 αλλά έλαβα μήνυμα ότι έγινε Shipped στις 21/4. Όταν το ψάχνω σε tracking site όπως το 17track δεν μου βγάζει τίποτα παρά μόνο το DHL Paket Germany. Το μοναδικό site που δείχνει κάτι είναι το parcelapp το οποίο έχει τις εξής εγγραφές: Estimated date of arrival at the post office 07 May 2020 - 14 May 2020, 12 - 19 days remaining The forecast is not 100% certain, and is based on 80 packages delivered in the last 60 days 23 Apr 2020 17:58 Item in transit BangGuChuLiZhongXin, Flyt Express's sorting centre FLYT EXPRESS 23 Apr 2020 17:45 Item received Flyt Express's sorting centre Τώρα ποιο θα είναι το συγκεκριμένο post office δεν ξέρω, πάντως έχει Origin: China και Destination: Greece. Κάθε μέρα κοιτάω τη πορεία της αποστολής και αν προκύψει κάτι έχω καβάτζα ένα παιδί μέσω του οποίου έκανα την παραγγελία (affiliate link) ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει και έχει μία επικοινωνία με το BG! Οπότε υπομονή να το παραλάβουμε και να έχουμε καλές πτήσεις χωρίς coronas! Φιλε μου πιθανον το tracking να ειναι αυτοματοππιημενο για να μη γκρινιαζει ο πελατης.Αν αρχες του μηνα δεν εχεις νεα τοτε μιλα μαζι τους και ζητα επιστροφη χρηματων στο paypal.Εγω εκανα αυτη την ενεργεια στο χ8 τον οκτωβρη και τελικα παρελαβα μετα απο 2 η 3 εβδομαδες απο τη στιγμη που ζητησα επιστροφη χρηματων.
|
|
|
Post by korcillius on Apr 25, 2020 22:26:50 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Και εγώ μελλοντικός κάτοχος του X8 SE 2020 (αν και το κοιτούσα από το καλοκαίρι του 2019) έκανα την παραγγελία στις 14/4/2020, είχε ως expected shipping date τις 18/4 αλλά έλαβα μήνυμα ότι έγινε Shipped στις 21/4. Όταν το ψάχνω σε tracking site όπως το 17track δεν μου βγάζει τίποτα παρά μόνο το DHL Paket Germany. Το μοναδικό site που δείχνει κάτι είναι το parcelapp το οποίο έχει τις εξής εγγραφές: Estimated date of arrival at the post office 07 May 2020 - 14 May 2020, 12 - 19 days remaining The forecast is not 100% certain, and is based on 80 packages delivered in the last 60 days 23 Apr 2020 17:58 Item in transit BangGuChuLiZhongXin, Flyt Express's sorting centre FLYT EXPRESS 23 Apr 2020 17:45 Item received Flyt Express's sorting centre Τώρα ποιο θα είναι το συγκεκριμένο post office δεν ξέρω, πάντως έχει Origin: China και Destination: Greece. Κάθε μέρα κοιτάω τη πορεία της αποστολής και αν προκύψει κάτι έχω καβάτζα ένα παιδί μέσω του οποίου έκανα την παραγγελία (affiliate link) ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει και έχει μία επικοινωνία με το BG! Οπότε υπομονή να το παραλάβουμε και να έχουμε καλές πτήσεις χωρίς coronas! Φιλε μου πιθανον το tracking να ειναι αυτοματοππιημενο για να μη γκρινιαζει ο πελατης.Αν αρχες του μηνα δεν εχεις νεα τοτε μιλα μαζι τους και ζητα επιστροφη χρηματων στο paypal.Εγω εκανα αυτη την ενεργεια στο χ8 τον οκτωβρη και τελικα παρελαβα μετα απο 2 η 3 εβδομαδες απο τη στιγμη που ζητησα επιστροφη χρηματων. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες! Θα το κοιτάξω και με τον φίλο που έχει επαφές με τους κινέζους του banggood μήπως μάθουμε κάτι. Πάντως και ένα 2βδόμαδο να αργήσει δεν έχω πρόβλημα μιας και είμαστε ακόμα σε καραντίνα και θα είναι δύσκολο να το πετάξω από το σπίτι.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 25, 2020 22:59:07 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Και εγώ μελλοντικός κάτοχος του X8 SE 2020 (αν και το κοιτούσα από το καλοκαίρι του 2019) έκανα την παραγγελία στις 14/4/2020, είχε ως expected shipping date τις 18/4 αλλά έλαβα μήνυμα ότι έγινε Shipped στις 21/4. Όταν το ψάχνω σε tracking site όπως το 17track δεν μου βγάζει τίποτα παρά μόνο το DHL Paket Germany. Το μοναδικό site που δείχνει κάτι είναι το parcelapp το οποίο έχει τις εξής εγγραφές: Estimated date of arrival at the post office 07 May 2020 - 14 May 2020, 12 - 19 days remaining The forecast is not 100% certain, and is based on 80 packages delivered in the last 60 days 23 Apr 2020 17:58 Item in transit BangGuChuLiZhongXin, Flyt Express's sorting centre FLYT EXPRESS 23 Apr 2020 17:45 Item received Flyt Express's sorting centre Τώρα ποιο θα είναι το συγκεκριμένο post office δεν ξέρω, πάντως έχει Origin: China και Destination: Greece. Κάθε μέρα κοιτάω τη πορεία της αποστολής και αν προκύψει κάτι έχω καβάτζα ένα παιδί μέσω του οποίου έκανα την παραγγελία (affiliate link) ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει και έχει μία επικοινωνία με το BG! Οπότε υπομονή να το παραλάβουμε και να έχουμε καλές πτήσεις χωρίς coronas! Φιλε μου πιθανον το tracking να ειναι αυτοματοππιημενο για να μη γκρινιαζει ο πελατης.Αν αρχες του μηνα δεν εχεις νεα τοτε μιλα μαζι τους και ζητα επιστροφη χρηματων στο paypal.Εγω εκανα αυτη την ενεργεια στο χ8 τον οκτωβρη και τελικα παρελαβα μετα απο 2 η 3 εβδομαδες απο τη στιγμη που ζητησα επιστροφη χρηματων. Δεν δειχνει παντως για Αυτοματοποιημενο ...δειχνει οτι ειναι ετοιμο να φυγει απο τον διανομεα.... Εσενα τι σου εδειχνε το tracking οταν ειχες θεμα ...?
|
|
|
Post by dimislyris on Apr 29, 2020 22:16:58 GMT 2
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Ειναι το πρωτο μου ποστ.Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο drone.Αν και ειμαι αναμεσα σε αυτο το zino pro ή το απλο το zino λογω χρηματων.Εκανα την εξυπναδα και οταν το ειχανε βαλει σε πολυ καλη τιμη με το κουπονι το zino pro μου εβγαινε 377 με 3 μπαταριες και την τσαντα.Ισχυει τα 1000 που γραφουνε ή ειναι λαθος και εννοουνε τα 100 απο τις παραγγελιες μεχρι 30/4?Γιατι αποτι εβλεπα μεχρι χτες ηταν 600 οι παραγγελιες.Αρα ολοι θα το αγορασουν τοσο?!!Ευχαριστω
|
|
|
Post by dimislyris on Apr 30, 2020 8:41:39 GMT 2
Καλημερα .Αποτι μιλησα με καποιον που προφανως γνωριζει περισσοτερα απο εμενα μου ειπε οτι αυτο το νουμερο,600 που εγραψα πανω στο προηγουμενο ποστ,δεν ισχυει.Δεν μπορουμε να δουμε ολες τις παραγγελιες που εχουν γινει απο ολες τις χωρες και εχουν ξεπερασει ηδη τις 5000 παραγγελιες για το συγεκριμενο.Αρα ...κριμα!!!Ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο!Μαλλον θα περιμενω να βαλουν προσφορα παλι το zino pro.Γιατι ειναι καλυτερο αποτι το απλο.Καποιος εδω μεσα το ειχε γραψει και το ειδα και στα βιντεο.Σας ευχαριστω.Οποιαδηποτε συμβουλη-προτροπη-αποψη ευπροσδεκτη.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 30, 2020 19:20:55 GMT 2
τρια video θεωρητικα απο fimi x8 2020 .... (καναλι με 5 video ολα κι ολα)
το video του μου θυμιζει zino ...
κουνηθηκε σε κανεναν το tracking?
|
|
|
Post by korcillius on Apr 30, 2020 21:41:45 GMT 2
τρια video θεωρητικα απο fimi x8 2020 .... (καναλι με 5 video ολα κι ολα)
το video του μου θυμιζει zino ...
κουνηθηκε σε κανεναν το tracking?
Λες να είναι fake τα βίντεο; Όχι εμένα έχει μείνει στάσιμο, αν και παρατήρησα τα εξής: Τώρα δεν ξέρω τι παίζει...Μπορεί να έχει προχωρήσει και να μην το ανανεώνουν ή μπορεί να έχει κολλήσει στο "Sorting Centre" λόγω Spring Festival... Στο GB λέει Expected Delivery date 23/5
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 4, 2020 14:09:16 GMT 2
|
|
|
Post by anergos13 on May 21, 2020 11:09:53 GMT 2
Μετα απο ολες τις περιπέτειες, τελικα εφτασε το drone. Συσκευασια του drone ....χυμα... βεβαια ..σακουλα μεταφορας απ εξω και κανενα προστατευτικο..... το κουτι ταλαιπωρημενο...αλλα ευτυχως μεσα ολα δειχνουν οκ!
|
|
|
Post by loykas82 on May 21, 2020 12:28:57 GMT 2
Μετα απο ολες τις περιπέτειες, τελικα εφτασε το drone. Συσκευασια του drone ....χυμα... βεβαια ..σακουλα μεταφορας απ εξω και κανενα προστατευτικο..... το κουτι ταλαιπωρημενο...αλλα ευτυχως μεσα ολα δειχνουν οκ! Καλοριζικο και καλες πτησεις. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το βιντεο αλλα και απο τη πρωτη πτηση.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 22, 2020 7:25:32 GMT 2
Μετα απο ολες τις περιπέτειες, τελικα εφτασε το drone. Συσκευασια του drone ....χυμα... βεβαια ..σακουλα μεταφορας απ εξω και κανενα προστατευτικο..... το κουτι ταλαιπωρημενο...αλλα ευτυχως μεσα ολα δειχνουν οκ! Καλώς τα δέχθηκες, καλές πτήσεις...!! Άσε, από συσκευασία μεταφοράς ότι να ναι, μια πλαστική μαύρη σακούλα, και μένα το κουτί ήταν πολύ ταλαιπωρημένο, στα σημεία που είναι οι άξονες από τα μοτέρ είχε πατηθεί το χαρτόνι, αλλά ευτυχώς δεν πάθανε τίποτα. Άιντε σιγά σιγά να το βάζεις μπρος να μαθαίνεις το μενού κλπ μέχρι να το στείλεις πάνω.
|
|