|
Post by artplus on Mar 25, 2020 20:57:12 GMT 2
24 Μαρτίου 2020 ώρα 16:00 ΠΤΗΣΗ DRONE ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ "ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΚΑΡΔΙΤΣΑ - 2η ΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΟΛΦΟΡΙΑΣ Στο βίντεο υπάρχουν μερικές απότομες κινήσεις, σταματήματα, γυρίσματα, κίνηση κάμερας επειδή τραβήχτηκε για "εξερεύνηση της κατάστασης" και όχι για να δείξει πλάνα της πόλης. Απογείωση από τον ακάλυπτο, χειρισμός από την βεράντα. Εξαιρετικα το πηγε το X8 σε θεμα αποστασης. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Περσυ που ειχα ερθει για δουλεια Καρδιτσα με το mi 4k ειχα αρκετα θεματα απο παρεμβολες στο αστικο περιβαλλον. Δεν ξερω τωρα αν βοηθαει που λογικα θα βοηθαει και το γεγονος οτι το χειριζεσαι απο την βεραντα και εχεις κερδισει αρκετα μετρα σε υψος. Ωραιος φιλε μου
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2020 8:49:32 GMT 2
24 Μαρτίου 2020 ώρα 16:00 ΠΤΗΣΗ DRONE ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ "ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΚΑΡΔΙΤΣΑ - 2η ΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΟΛΦΟΡΙΑΣ Εξαιρετικα το πηγε το X8 σε θεμα αποστασης. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Περσυ που ειχα ερθει για δουλεια Καρδιτσα με το mi 4k ειχα αρκετα θεματα απο παρεμβολες στο αστικο περιβαλλον. Δεν ξερω τωρα αν βοηθαει που λογικα θα βοηθαει και το γεγονος οτι το χειριζεσαι απο την βεραντα και εχεις κερδισει αρκετα μετρα σε υψος. Ωραιος φιλε μου Η οικοδομή που είμαι είναι κάπου στο μέσο της διαδρομής πριν το πάρκο, η μέγιστη απόσταση που το έστειλα (προς το κέντρο της πόλης) ήταν 877 μέτρα χωρίς να έχω χασίματα χωρίς να το έχω και πολύ ψηλά μόνο 55 μ. Εδώ η πτήση με τηλεμετρία από SceenRec: www.facebook.com/hlias.vasilakis/videos/644787023041409/
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2020 9:04:30 GMT 2
Αν και το θέμα αφορά τρία μοντέλα βάζω εδώ το σχόλιο μου μιας και εγώ έχω το Χ8. Γίνεται θέμα συζητήσεων η ποιότητα εικόνας και βλέποντας την ωραία δουλειά του Νίκου θα παρουσιάσω τις παρατηρήσεις μου. Σε μια πτήση του έκανε τεστ 3 χιλιομέτρων με τα Mi 4K - Fimi X8 SE - Zino Pro Από το βίντεο πήρα τρεις φωτογραφίες όταν τα σκάφη βρισκόταν στο ίδιο περίπου σημείο. Η σειρά των φωτογραφιών είναι όπως η σειρά της πτήσης, Mi 4K - Fimi X8 SE - Zino Pro Δείτε τις φωτογραφίες και κρίντε εσείς ποιο είναι καλύτερο ή μάλλον αρχίστε ανάποδα, κρίντε εσείς ποιο είναι το εντελώς χάλια. Εγώ βρίσκω ίσως λίγο καλύτερη την εικόνα του Μi 4K φυσικά άθλια του ΖΙΝΟ PRO, τώρα αν στο ΖΙΝΟ2 έγιναν άλματα τότε θα το δούμε...! Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Mar 26, 2020 19:19:34 GMT 2
Αν και το θέμα αφορά τρία μοντέλα βάζω εδώ το σχόλιο μου μιας και εγώ έχω το Χ8. Γίνεται θέμα συζητήσεων η ποιότητα εικόνας και βλέποντας την ωραία δουλειά του Νίκου θα παρουσιάσω τις παρατηρήσεις μου. Σε μια πτήση του έκανε τεστ 3 χιλιομέτρων με τα Mi 4K - Fimi X8 SE - Zino Pro Από το βίντεο πήρα τρεις φωτογραφίες όταν τα σκάφη βρισκόταν στο ίδιο περίπου σημείο. Η σειρά των φωτογραφιών είναι όπως η σειρά της πτήσης, Mi 4K - Fimi X8 SE - Zino Pro Δείτε τις φωτογραφίες και κρίντε εσείς ποιο είναι καλύτερο ή μάλλον αρχίστε ανάποδα, κρίντε εσείς ποιο είναι το εντελώς χάλια. Εγώ βρίσκω ίσως λίγο καλύτερη την εικόνα του Μi 4K φυσικά άθλια του ΖΙΝΟ PRO, τώρα αν στο ΖΙΝΟ2 έγιναν άλματα τότε θα το δούμε...! Αν κρινω καθαρα απο το συγκεκριμενο στγμιοτυπο με τις φωτο ναι θα συμφωνησω. Γενικα το mi4k για την εποχη του και τα λεφτα ηταν μια χαρα και κριμα που το παρατησε τοσο νωρις για να στηριξει το x8. Λαθος πολιτικη για μενα. Θα πηγαινα σε x8 se μονο αν εβλεπα διαφορα στη νυχτα, αλλα δεν εχει πεσει κανενα στα χεριαμου για να εχω αποψη. Σχετικα με το zino και zino 2 πραγματικα δεν εχω ιδεα.....χαχαχαχαχα
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 26, 2020 20:46:26 GMT 2
Χαιρετώ την ομαδα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα,ευχομαι το καλυτερο για ολους μας.
Σχετικα με την καμερα του x8 μιας και ειχα χρονο,δοκιμασα ολα τα firmware του x8 1016 1017 1018 1020 Και εβγαλα τ ακολουθα συμπερασματα: 1016 και 1017: μπλε αποχρωση
1018: κιτρινη αποχρωση 1020: οκ τα χρωματα αλλα προβληματα με την λεπτομερεια στην εικονα και αρκετος θορυβος. Προσωπικα προτιμω το 1017 παρολο το μπλε. Ελπιζω να βγαλουν ενα νεο καλυτερο firmware ωστε η καμερα ν αποδιδει τα μέγιστα.
|
|
|
Post by artplus on Mar 27, 2020 1:54:01 GMT 2
Τα χρωματα ερχονται......η λεπτομερεια και ο θορυβος ομως ειναι θεμα. Πφφφφφφ.....σκεφτομαι για αναβαθμιση το mi4k και δυστυχως το x8 δε με εχει πεισει. Υποψιν το μεγεθος ποτε δεν με ενοχλησε το μονο που ζηταω ειναι ασφαλεια στην πτηση και καλυτερη ποιοτητα εικονας
|
|
|
Post by pava02gr on Mar 27, 2020 11:45:36 GMT 2
παλικαρια καλημερα. εγω εχω το εξης προβλημα μετα το τελεταιο update με ζητησε να κανει calibration το rc. και ενω κανει μια χαρα τα χειριστηρια, δεν μπορει να κανει το πληκτρο πανω αριστερα που ρυθμιζει την θεση του gimbal. και φυσικα γραφει calibration fail. εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα??
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 27, 2020 12:08:57 GMT 2
Καλημερα,προσωπικα δεν μου εχει τυχει,το πληκτρο αυτο λειτουργουσε πριν το calibration?πατα το μερικες φορες και ξανακανε calibration μπας και ξεκολησει...εαν καποιος αλλος δεν εχει καμια αλλη ιδεα,το καλυτερο ειναι να στειλεις ενα email στην Fimi και θα σου πουν την λυση,σιγουρα ειναι κατι απλο.
|
|
|
Post by pava02gr on Mar 27, 2020 12:24:30 GMT 2
το εχω δοκιμασασει παμω απο 30 φορες. και δεν λεει να επανελθει. στην fimi πως στελνεις email?
ναι το πληκτρο λειτουργουσε μια χαρα μεχρι τωρα.
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 27, 2020 12:32:01 GMT 2
Σε αυτο το email:
support@fimi.com
Στειλε τους περιγραφοντας ακριβως το προβλημα.
|
|
|
Post by pava02gr on Mar 27, 2020 13:39:21 GMT 2
το εκανα ηδη φιλε μου. ας ελπισουμε να δωσουν λυση γιατι χωρις αυτο ειναι αχρηστο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 27, 2020 16:22:53 GMT 2
Mi 4K - Fimi X8 SE - Zino Pro Εγώ βρίσκω ίσως λίγο καλύτερη την εικόνα του Μi 4K φυσικά άθλια του ΖΙΝΟ PRO, τώρα αν στο ΖΙΝΟ2 έγιναν άλματα τότε θα το δούμε...! Αν κρινω καθαρα απο το συγκεκριμενο στγμιοτυπο με τις φωτο ναι θα συμφωνησω. Γενικα το mi4k για την εποχη του και τα λεφτα ηταν μια χαρα και κριμα που το παρατησε τοσο νωρις για να στηριξει το x8. Λαθος πολιτικη για μενα. Θα πηγαινα σε x8 se μονο αν εβλεπα διαφορα στη νυχτα, αλλα δεν εχει πεσει κανενα στα χεριαμου για να εχω αποψη. Σχετικα με το zino και zino 2 πραγματικα δεν εχω ιδεα.....χαχαχαχαχα Εγώ αν ήμουν Fimi θα έκανα κάτι πολύ απλό, θα ακολουθούσα τις απαιτήσεις των καιρών, θα έφτιαχνα ένα σκαρί όπως το Χ8 με αναδιπλούμενα σκέλη και θα έβαζα μέσα αυτούσια την πλακέτα του Μi Drone το οποίο πέρασε όλες τις "παιδικές ασθένειες" σταθεροποιήθηκε και πήγε θαυμάσια. Το πολύ πολύ να έκανα μικρές παρεμβάσεις όπως καλύτερα μοτέρ, μικρότερο gimbal, μπαταρία και αλλαγή στο χειριστήριο. Για ποιο λόγο να κάτσω να αναπτύξω ένα νέο drone με τα γνωστά προβλήματα στην αρχή, να χάσω τόσο χρόνο και να πληρώνω την αναξιοπιστία της αρχής; Όμως ...δεν είμαι Fimi... αυτοί "ξέρουν" καλύτερα... λέμε τώρα.
|
|
|
Post by artplus on Mar 27, 2020 21:42:45 GMT 2
Αν κρινω καθαρα απο το συγκεκριμενο στγμιοτυπο με τις φωτο ναι θα συμφωνησω. Γενικα το mi4k για την εποχη του και τα λεφτα ηταν μια χαρα και κριμα που το παρατησε τοσο νωρις για να στηριξει το x8. Λαθος πολιτικη για μενα. Θα πηγαινα σε x8 se μονο αν εβλεπα διαφορα στη νυχτα, αλλα δεν εχει πεσει κανενα στα χεριαμου για να εχω αποψη. Σχετικα με το zino και zino 2 πραγματικα δεν εχω ιδεα.....χαχαχαχαχα Εγώ αν ήμουν Fimi θα έκανα κάτι πολύ απλό, θα ακολουθούσα τις απαιτήσεις των καιρών, θα έφτιαχνα ένα σκαρί όπως το Χ8 με αναδιπλούμενα σκέλη και θα έβαζα μέσα αυτούσια την πλακέτα του Μi Drone το οποίο πέρασε όλες τις "παιδικές ασθένειες" σταθεροποιήθηκε και πήγε θαυμάσια. Το πολύ πολύ να έκανα μικρές παρεμβάσεις όπως καλύτερα μοτέρ, μικρότερο gimbal, μπαταρία και αλλαγή στο χειριστήριο. Για ποιο λόγο να κάτσω να αναπτύξω ένα νέο drone με τα γνωστά προβλήματα στην αρχή, να χάσω τόσο χρόνο και να πληρώνω την αναξιοπιστία της αρχής; Όμως ...δεν είμαι Fimi... αυτοί "ξέρουν" καλύτερα... λέμε τώρα. Για αυτο και εχουν χασει το 50% των παλιων χρηστων.......επειδη ξερουν καλυτερα......χαχαχαχαχαχαα
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 27, 2020 22:42:44 GMT 2
Μην ξεχνάμε της πολύ καλές μπαταρίες του mi drone.. Σε 40 πτήσεις ρουτίνας έδωσα την αξία του drone σε μπαταρίες και βγήκαν off εντωμεταξύ διάβασα παρόμοια σχολια και από χρήστες του X8 που πήραν νέες μπαταρίες αλλά ευτυχώς αναφορικά λίγα με το μόνιμο θέμα συζητήσεις του mi 4k
|
|
|
Post by giorgosmessa on Mar 31, 2020 16:55:57 GMT 2
καλησπερα ρε παιδια απο που τα πηρατε εσεις? εγω εχω απο τον δεκεμβριο προπαθω απο bangood με ακυρωσαν στις 3 βδομαδες κ μου εκαναν επιστροφη ενω τα αλλα που παρηγγειλα τσαντα ανακλαστηρες καπακι για τζιμπαλ helipad ηρθαν για το drone δεν υπαρχει λεει καταλληλο κουριερ για την χωρα μου κ μετα παρηγγειλα το μαυρο απο gearbest στην 12 μερα τα ιδια επισροφη χρηματων γιατι δεν μπορουνα να το στειλουν κ τωρα μαλιστα μου λενε οτι ειναι discontinued ακοουγεται οτι θα βγει νεο μοντελο γιαυτο ολααυτα κ τι δεν θα υπαρχει καθολου παραγωγη απο τα παλια δηλ τι το κοβουν?δεν μπορω να καταλαβω
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 1, 2020 6:58:23 GMT 2
έστειλα email στην fimi για να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά x8 se κ αν μπορούν να μου πουν αν θα βγει καινούργιο κ μου είπαν ότι θα βγει πολύ σύντομα κ οτι θα το εχει ο bangood
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 2, 2020 13:22:40 GMT 2
βγηκε το καινουριο...κλαιν μαιν χαχαχαχα
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 2, 2020 13:51:58 GMT 2
βγηκε το καινουριο...κλαιν μαιν χαχαχαχα που το ειδες?
|
|
|
Post by giorgosmessa on Apr 2, 2020 14:48:40 GMT 2
[417,26€ 23% OFF]Xiaomi FIMI X8 SE 2020 8KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera HDR Video GPS 35mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF One Battery Version RC Drones from Toys Hobbies and Robot on banggood.com banggood.app.link/AMylarccm5
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 2, 2020 15:05:38 GMT 2
Ότι έκανε η Hubsan, με το ΖΙΝΟ 1 ...έβγαλε το PRO που στην ουσία το μόνο που βελτίωσε ήταν η απόσταση που ήταν πολύ μικρή κοντά στο 1 χιλ. Το Χ8 SE και με τα 5 χιλ. που έχει μια χαρά είναι.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 2, 2020 15:30:46 GMT 2
[417,26€ 23% OFF]Xiaomi FIMI X8 SE 2020 8KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera HDR Video GPS 35mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF One Battery Version RC Drones from Toys Hobbies and Robot on banggood.com banggood.app.link/AMylarccm5μονο στον μεγαλυτερο φακο της καμερας βλεπω διαφορα και αυτο το βλεπω ως θετικο αφου βελτιωνουν το ηδη υπαρχων μοντελο.... χωρις να μπλεκουν με νεο που θα εφερνε νεα προβληματα και αναγκη βελτιωσης.... καποιος αλλος βεβαια μπορει να πει οτι δεν εδωσαν χρηματα για σοβαρη εξελιξη.....
η μεγαλη διαφορα ειναι το Fimi Care στα προτυπα του dji care για 2 αντικαταστασεις με 37€ ...βεβαια με ποια διαδικασια δεν αναφερει....
αν ηταν ετοιμοπαραδοτο παντως ευχαριστως θα το αλλαζα με το zino 2 που περιμενω , γιατι πιστεω οτι θα εχει πολυ λιγοτερα θεματα..
2020
Lens: FOV 78.8° Aperture: f2.2 Focal distance: 4.73mm Equivalent focal distance: 26mm Sensor: 1/2.3" CMOS Effective pixels: 12M ISO range: 100 - 3200 for video 100-1600 for still Shutter speed: 8 ~ 1/8000S Max photo resolution: 4000*3000 Video resolution: 3840x2160 30/25/24fps 2560x1440 60/50/30/25/24fps 1080P 100/60/50/30/25/24fps 720P 200fps
2019
Lens: FOV 78.8°
Aperture: f2.2 Focal distance: 3.54mm Equivalent focal distance: 26mm Sensor: 1/2.6" CMOS Effective pixels: 12M ISO range: 100 - 3200 for video 100-1600 for still Shutter speed: 32 ~ 1/8000S Video resolution: 4K UHD: 3840x2160 30/25/24fps 2.7k: 2716x1524 60/50/30/25/24fps 1080P: 1980x1080 90/60/50/30/25/24fps 720P: 1280x720 120/100fps
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 2, 2020 15:48:50 GMT 2
Καταρχήν βλέπω τα πρώτα κομμάτια να φτάνουν στους αγοραστές το καλοκαίρι. Το Care καλό είναι, φυσικά δεν ξέρουμε τι καλύπτει, μην αρχίσουν και λένε εξαιρείται τούτο ή το άλλο. Μπαταρία ίδια, απλά κάπου εξοικονόμησαν λίγα γραμμάρια και αποδίδει (θεωρητικά) 2 λεπτά πτήσης παραπάνω, στην πράξη ούτε 1 λεπτό δεν θα είναι. Ο φακός δεν έχει καμιά τρομερή διαφορά, αν έβαζαν έναν μεγαλύτερο αισθητήρα πχ. 20Μp τότε ναι, τώρα μια απ' τα ίδια. Γενικά θέλησαν να κάνουν πολύ μικρές παρεμβάσεις για να μην ανεβάσουν πολύ το κόστος. Πάντως τσιγκούνηδες, στο άσπρο έδιναν 6 x Propeller, στο μύρο 4 όπως και στο καινούργιο.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 2, 2020 16:39:35 GMT 2
Βλέποντας βίντεο από ΖΙΝΟ2 οφείλω να πω ότι η εφαρμογή της Ηubsan είναι σαφώς καλύτερη τουλάχιστο ως εμφάνιση από αυτή της Fimi. Φαίνεται πιο οικεία, πιο άμεσα εξοικειώσιμη και έχει καλύτερη διαρρύθμιση. Πολύ καλή η ανεξάρτητη "πυξίδα" πάνω δεξιά αλλά και άριστο το γραφικό που δείχνει σε πιο ύψος πάνω-κάτω είναι το gimbal. Η Fimi δεν μπορεί να πάρει παραδείγματα; μας έχει κάτι μικρά εικονίδια και γενικά το περιβάλλον δείχνει πιο πρόχειρο. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 10:38:22 GMT 2
Πρώτες σκέψεις διαβάζοντας τα specs του αναβαθμισμένου Fimi X8 SE 2020: - 25γρ ελαφρύτερο, αυξάνει (θεωρητικά) τον χρόνο πτήσης στα 35 λεπτά από 33 λεπτά (καθαρά για marketing). - Camera SoC υποδεέστερο από αυτό που έχει το X8 SE (Ambarella 12S75 vs HighSilicon). - Λίγο μεγαλύτερο πεδίο ορατότητας (FOV) από το X8 SE (80 μοίρες αντί 78,8), θα φαίνονται πιο εύκολα οι έλικες. - Το χειριστήριο δείχνει ακριβώς το ίδιο (διαστάσεις κλπ), λέει βέβαια ότι καλύπτει εμβέλεια 8χλμ αντί 5χλμ, άγνωστη ισχύς εκπομπής, ίδιο ακριβώς εύρος εκπομπής και στα δύο χειριστήρια. - Ο φακός επιτρέπει κοντινότερη εστίαση στο X8 SE 2020, aperture f2.0. - Gimbal ακριβώς το ίδιο. - Μικρότερος αισθητήρας κάμερας στο 2020 από την προηγούμενη έκδοση (1/2.6" αντί 1/2.3"), άρα χαμηλότερη λεπτομέρεια φωτογραφίας. - Η κωδικοποίηση και ο ρυθμός καταγραφής στο 2020 είναι υποδεέστερος του προηγούμενου μοντέλου, ειδικά σε λειτουργίες αργής κίνησης. - Λειτουργία HDR σε φωτογραφίες και βίντεο. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο μια άλλη εκδοχή του X8 SE και όχι καθαρά αναβάθμιση - όταν υποβαθμίζεις κάποιο χαρακτηριστικό σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο, δεν είναι αναβάθμιση - καθαρά γιατί αναγκάστηκαν να αλλάξουν κάποια εξαρτήματα (SoC, GPS board, φακό) εκτιμώ λόγω έλλειψης, οπότε σου λέει ας το πούμε 'έκδοση 2020'. Από την άποψη αυτή για εμένα είναι τίμια κίνηση, διότι το να άλλαζαν όλα αυτά και να εξακολουθούσαν να το προωθούν σαν το προηγούμενο μοντέλο θα ήταν απάτη.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 11:20:14 GMT 2
Αρα συμφωνα με αυτα που αναφερεις και το downgrade που εχουν κανει σε καποια σημεια γι αυτο μαλλον το δινει το banggood σε χαμηλοτερη τιμη... και αυτο δειχνει να ειναι τιμιο ... επισης ειδα οτι το care που αναφερουν ισχυει μονο για το Ισπανικο υποκαταστημα του banggood... και οσα drone θα πουληθουν αποκλειστικα Ισπανια.... myosuploads3.banggood.com/products/20200402/20200402205129FIMICareQA.docedit. τωρα ειδα οτι το εχεις ποσταρεις εσυ στην αντιστοιχη ομαδα στο fb....δεν ειχα συνδεσει το ονομα...χαχα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 13:40:31 GMT 2
τωρα ειδα οτι το εχεις ποσταρεις εσυ στην αντιστοιχη ομαδα στο fb....δεν ειχα συνδεσει το ονομα...χαχα Πολλοί δεν είναι εξοικειωμένοι με το forum (κακώς κατά την άποψή μου γιατί εδώ είναι συγκεντρωμένα όμορφα οι πληροφορίες), οπότε γράφω και στην ομάδα στο FB.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 13:55:02 GMT 2
τωρα ειδα οτι το εχεις ποσταρεις εσυ στην αντιστοιχη ομαδα στο fb....δεν ειχα συνδεσει το ονομα...χαχα Πολλοί δεν είναι εξοικειωμένοι με το forum (κακώς κατά την άποψή μου γιατί εδώ είναι συγκεντρωμένα όμορφα οι πληροφορίες), οπότε γράφω και στην ομάδα στο FB. εχεις απολυτο δικιο... και σε αλλη ομαδα στο fb για τα dji αυτο τους ελεγα... εδω η πληροφορηση ειναι σταθερη και ενημερωμενη... στο fb ...χαμενη!
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 17:40:11 GMT 2
Μανο το κουπονι που ανεβασεςστην ομαδα στο FB για το fimi x8 2020 μηπως δεν παιζει.... το εχουν ανεβασει και αλλου αλλα το βαζω και δεν δουλευει.... βαζω καλαθι το drone χωρις το Fimi care....αλλα δεν...
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 4, 2020 23:57:06 GMT 2
Οι τύποι στο Gearbest εμφανισαν πάλι σε stock 2 μαύρα Fimi x8.... Μιλάμε για παράνοια.... Προχθές είχαν στοκ χθες out of stock...και σήμερα ξανά εμφανισαν 2 κομματια....να είναι από καμία επιστροφή ή ακυρώσεις λόγω 2020 μοντέλου? Fimi x8 μαύρο 2019 ή Fimi x8 λευκό 2020... Ιδού η απορία....
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 5, 2020 11:06:55 GMT 2
τελικα πηρα το τελευταιο Μαυρο Fimi x8 απ το gearbest...
Αναμενω να δω αν θα ξεκινησει συντομα η αποστολη...
Γιατι μετα απο 2.5 μηνες αναμονης για το zino 2 βαρεθηκα πραγματικα τα μπρος πισω....
|
|