|
Post by loykas82 on Nov 8, 2019 16:30:06 GMT 2
Email που ελαβα πριν λιγο απο τη gearbeast. Dear Valued Customer,
Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery due to the shipping company is overwhelmed packages. However, please rest assured that we have urged the shipping company to arrange shipment for you.
You could receive this package within 15 businesses days.
Once you get this package, kindly contact us again and we could offer 50 points to you. Να δω ποτε θα παραλαβω.
|
|
|
Post by pierro on Dec 1, 2019 20:37:52 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Dec 2, 2019 13:09:16 GMT 2
|
|
|
Post by pierro on Dec 2, 2019 15:46:57 GMT 2
Δεν απαντάει κανένας στη fimi
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 2, 2019 18:11:35 GMT 2
Τελικα παρελαβα σημερα.Λογικα δοκιμη το ΣΚ.
|
|
|
Post by ilias2008 on Dec 2, 2019 19:41:05 GMT 2
Το νέο μου βιντεάκι!
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 7, 2019 13:08:29 GMT 2
Το ανοιξα σημερα.Πρωτη εντυπωση αρκετα καλη.Παμε τωρα σε καποιες αποριες. Επιχειρησα να κανω update πατωντας το και δεν εκανα.Εκλεισα την εφαρμογη ενω ηταν αναμμενο και τοτε εκανε.Δε μπορω να καταλαβω το λογο. Στη πισω πλευρα ειναι αναμμενες συνεχεια οι λυχνιες.Ετσι πρεπει να ειναι; Επιλογη για VPU-ATI-GPS οπως ειχε το mi 4k δε βρηκα παρα μονο sport mode.Θα ακολουθησει δοκιμαστικη πτηση το μεσημερι μιας και ο καιρος το επιτρεπει.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 13, 2019 13:09:16 GMT 2
Μετα απο 4-5 πτησεις να πω και εγω την αποψη μου. Το σκαφος ειναι εξαιρετικα σταθερο. Η αποδοση της καμερα αρκετα καλη σε auto ρυθμισεις(δε δοκιμασα να πειραξω ρυθμισεις ακομα). Το RTH εξαιρετικο με ακριβεια 20cm σε σημαδεμενο σημειο απογειωσης. Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι δε μπορω να τραβηξω φωτο οταν τραβαω βιντεο. Επισης αυτο που ειναι ενα βασικο μειονεκτημα ειναι οτι για την ωρα τα flight modes δε λειτουργουν αν το σκαφος δεν ειναι σε λειτουργια. Για το τελος αφησα τη διαρκεια πτησης.Τα 20 λεπτα πτησης χωρις να ζοριζεις τη μπαταρια ειναι πλεον γεγονος για ενα σκαφος που ανταγωνιζεται κατα πολυ ακριβοτερα μοντελα ιδιας κατηγοριας. Αυτα απο εμενα.Θα υπαρξει και σχετικο βιντεο με θεμα το παρκο Τριτση.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 19, 2019 8:42:21 GMT 2
Το δευτερο μου βιντεο ειναι γεγονος.Ειναι τραβηγμενο σε 1080 με 100fps. Ρυθμισεις καμερας: white balance-sunny color-vivid video quality-normal ev-+0.3 Το βιντεο εχει υποστει επεξεργασια μιας και δεν ημουν ικανοποιημενος απο την εικονα.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 19, 2019 8:55:44 GMT 2
loykas82: Ωραίο βίντεο, αλλά γιατί το τράβηξες στα 100fps; Συνήθως τραβάς με τέτοιο ρυθμό όταν είναι να καταγράψεις γρήγορες σκηνές με λογική slow-motion, είναι παντελώς ακατάλληλη σαν ρύθμιση για βίντεο "σκηνοθετικής" λογικής όπως το δικό σου.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 19, 2019 9:12:06 GMT 2
loykas82: Ωραίο βίντεο, αλλά γιατί το τράβηξες στα 100fps; Συνήθως τραβάς με τέτοιο ρυθμό όταν είναι να καταγράψεις γρήγορες σκηνές με λογική slow-motion, είναι παντελώς ακατάλληλη σαν ρύθμιση για βίντεο "σκηνοθετικής" λογικής όπως το δικό σου. Δοκιμη Μανο.Εσυ τι θα εβαζες με 1080;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 19, 2019 10:48:13 GMT 2
Για αργά κινηματογραφικά πλάνα, 30fps. Εάν πετούσα πιο γρήγορα με αρκετό panning, 60fps.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 19, 2019 11:36:20 GMT 2
Για αργά κινηματογραφικά πλάνα, 30fps. Εάν πετούσα πιο γρήγορα με αρκετό panning, 60fps. Εδω με επιασες.Πετουσα με 5m/s για αυτο τα 100fps.Δοκιμες κανω και μαθαινω.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 7, 2020 22:47:56 GMT 2
Φίλοι γεια σας, εύχομαι υγεία για την νέα χρονιά και καλές πτήσεις. Πήγα χτες εκεί στη φάρμα να σηκώσω λίγο το ντρονάκι αλλά ....ξεπάγιασε το έρημο...! Έχετε δει ποτέ αυτό το μήνυμα; Δεν έπαιρναν μπρος τα μοτέρ...! Μου έκανε εντύπωση διότι περίμενα αυτό να συμβαίνει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και όχι κοντά στο 0. Το πήγα μέσα κοντά στη σόμπα και μετά από λίγο έφυγε το μήνυμα και φυσικά πέταξε μια χαρά, για λίγα λεπτά βέβαια αφού είχε έναν αέρα που κοκάλωνε τα χέρια... Attachments:
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 8, 2020 2:20:28 GMT 2
Φίλοι γεια σας, εύχομαι υγεία για την νέα χρονιά και καλές πτήσεις. Πήγα χτες εκεί στη φάρμα να σηκώσω λίγο το ντρονάκι αλλά ....ξεπάγιασε το έρημο...! Έχετε ξαναδεί αυτό το μήνυμα; Δεν έπαιρναν μπρος τα μοτέρ...! Το πήγα μέσα κοντά στη σόμπα και μετά από λίγο έφυγε το μήνυμα και φυσικά πέταξε μια χαρά, για λίγα λεπτά βέβαια αφού είχε έναν αέρα που κοκάλωνε τα χέρια... Χρονια πολλα και καλη χρονια. Ναι το εχω δει και εγω Ηλια σε ενα φιλο.Θεωρω οτι ειναι καλο για τη προστασια της μπαταριας.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 4, 2020 16:10:15 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί ερήμωσε το post; Τόση απογοήτευση έχετε με το Χ8; Όλοι πέσατε πάνω στο ΖΙΝΟ 2; Εγώ αν και δεν το πετώ συχνά, δόξα το Θεό δεν έχω κανένα θέμα, την Κ. Δευτέρα το σήκωσα λίγο μετά από καιρό, ζήτησε ένα UPD, μικρό ήταν, έγινε γρήγορα. Η πτήση ήταν κοντινή και σύντομη γύρω από ένα κάστρο χωρίς κανένα πρόβλημα πέραν κάποιου φυσιολογικού χασίματος στο FPV όταν το σκάφος πήγε από το πίσω μέρος, μεσολαβούσαν τείχη και χάθηκε εντελώς η οπτική επαφή, θα βάλω σύντομα βιντεάκι.
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 6, 2020 15:54:56 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί ερήμωσε το post; Τόση απογοήτευση έχετε με το Χ8; Όλοι πέσατε πάνω στο ΖΙΝΟ 2; Εγώ αν και δεν το πετώ συχνά, δόξα το Θεό δεν έχω κανένα θέμα, την Κ. Δευτέρα το σήκωσα λίγο μετά από καιρό, ζήτησε ένα UPD, μικρό ήταν, έγινε γρήγορα. Η πτήση ήταν κοντινή και σύντομη γύρω από ένα κάστρο χωρίς κανένα πρόβλημα πέραν κάποιου φυσιολογικού χασίματος στο FPV όταν το σκάφος πήγε από το πίσω μέρος, μεσολαβούσαν τείχη και χάθηκε εντελώς η οπτική επαφή, θα βάλω σύντομα βιντεάκι. Ηλια εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απλα δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω. Σημερα μου ηρθε νεο update.Να δω ποτε θα το κανω.
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 8, 2020 20:20:28 GMT 2
Οντως δυστυχως ερημωσε αυτο το forum...μεταφερθηκαμε ολοι στο rcgroups οπου αυτα που γραφοντε εκει ειναι το 90% για τα ...μπαζα! Ολα καλα με το μηχανημα,δοκιμαστηκε και το προσφατο firmware μια χαρα!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 8:31:06 GMT 2
Το rcgroups πλέον κατάντησε ένα forum προώθησης προϊόντων από affiliates και δεν έχει τις χρήσιμες πληροφορίες που είχε παλαιότερα (έχουν φύγει και πολλοί γνωστοί του χώρου με εξαιρετικές γνώσεις στο αντικείμενο, όπως ο SebyDocky). Εκτιμώ πάντως ότι είναι καλύτερο να υπάρχει ποιότητα παρά ποσότητα αναρτήσεων.
Όπως και να έχει, ο καθένας είναι ελεύθερος να "πάει" όπου θέλει. To FreeDrone δεν δημιουργήθηκε για προώθηση και πωλήσεις (ό,τι μας έστειλαν καταστήματα, μπήκε σε κλήρωση για τα μέλη), αλλά για να βοηθά ο ένας τον άλλο πάνω στο αγαπημένο μας χόμπυ. Το αν θα πεθάνει ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από τα μέλη του.
Σχετικά με το X8 SE, εκτιμώ ότι έχει φθάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ωριμότητας firmware, ο μόνος προβληματισμός μου έχει να κάνει με την παραγωγή του η οποία δείχνει να έχει σταματήσει (λογικά λόγω Covid-19).
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 9, 2020 10:50:04 GMT 2
Σιγουρα λογω του κορωνοϊου εχει σταματησει η παραγωγη...ας ελπισουμε οτι τα παραγματα θα πανε καλυτερα για ολο τον κοσμο!
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 9, 2020 16:13:25 GMT 2
Συναδελφοι,εχει τυχει σε κανενα να χασει δορυφορους σε πτηση και να γυρισει σε vpu mode στον αερα?Εχω διαβασει διαφορα τρομακτικα... Συνεβη και σε μενα απο 12 δορυφορους πηγε στους 9 και γυρισε σε vpu.Αυτο ομως για 3 δευτερολεπτα και μετα ολα νορμαλ... Κοιταζοντας το uav forecast κατοπιν εορτης ειδα οτι ειχε maximum 12 δορυφορους. Αυτο ισως ειναι επικίνδυνο οταν συμβει μαζι να χασεις επικοινωνια, να χασεις εικονα fpv και να χασεις και δορυφορους τοτε μπορει να αποφασισει να ταξιδέψει προς....Κινα... Πλεον κοιταω το uav forecast για να εχω αρκετους δορυφορους. Παραξενο ομως που χανει τις λειτουργειες auto pilot αν και εχει κλειδωσει 9 δορυφορους!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 17:31:20 GMT 2
Συναδελφοι,εχει τυχει σε κανενα να χασει δορυφορους σε πτηση και να γυρισει σε vpu mode στον αερα?Εχω διαβασει διαφορα τρομακτικα... Συνεβη και σε μενα απο 12 δορυφορους πηγε στους 9 και γυρισε σε vpu.Αυτο ομως για 3 δευτερολεπτα και μετα ολα νορμαλ... Κοιταζοντας το uav forecast κατοπιν εορτης ειδα οτι ειχε maximum 12 δορυφορους. Αυτο ισως ειναι επικίνδυνο οταν συμβει μαζι να χασεις επικοινωνια, να χασεις εικονα fpv και να χασεις και δορυφορους τοτε μπορει να αποφασισει να ταξιδέψει προς....Κινα... Πλεον κοιταω το uav forecast για να εχω αρκετους δορυφορους. Παραξενο ομως που χανει τις λειτουργειες auto pilot αν και εχει κλειδωσει 9 δορυφορους! Αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο GPS glitch και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, έχει να κάνει με το γεωμαγνητικό πεδίο της γης. Εάν αποκλείσουμε την περίπτωση μηχανικής/ηλεκτρολογικής βλάβης (π.χ στιγμιαία διεκόπη η επικοινωνία του GPS με τον flight controller λόγω θέματος π.χ με το καλώδιο σύνδεσης), στην φάση που περιγράφεις η τιμή HDOP του στίγματος GPS ήταν εκτός ορίων, γιαυτό και γύρισε σε VPU. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν επιστρέφει στην Κίνα ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ χάσει την ζεύξη με το χειριστήριο και ενεργοποιηθεί RTH. Άλλα λογισμικά flight controller (π.χ ArduPilot) σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν auto-land το σκάφος, αλλά στο X8 SE δεν γνωρίζω τι γίνεται. Εκτιμώ πάντως ότι δεν θα κάνει κανένα παλαβό ταξίδι, αλλά δεν αποκλείω να κλείσουν τα μοτέρ στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται ψυχραιμία και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε όλα τα αεροσκάφη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο χειροκίνητη λειτουργιά manual (χωρίς GPS) μπορεί να σώσει την κατάσταση.
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 9, 2020 18:16:59 GMT 2
Σε μια τετοια δυσκολη κατασταση οπου η οθονη ειναι μαυρη και δεν εχουμε και δεδομενα τηλεμετριας και εχει χασει και δορυφορους δηλαδη...παει για βρουβες...εκτος απο ψυχραιμια χρειαζεται και προσπαθεια ν ανακτησουμε εικονα σημαδευοντας προσεκτικα εκει που πιστευουμε οτι πεταει το μηχανηνα,αμα πιασεις καλο σημα το φερνεις πισω και manual. Μου εχει τυχει με phantom ,αδρεναλινη στο κοκκινο...
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 12, 2020 15:39:23 GMT 2
Για νυχτερινες βιντεοσκοπησεις υπαρχουν προτεινομενες ρυθμισεις στη καμερα;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 17, 2020 23:52:02 GMT 2
Πως πάτε βρε παιδιά με τον "ιό της κορώνας"; Εγώ είμαι σπίτι με πλήρη βαρεμάρα και χτες έκανα την τόλμη για πρώτη φορά να σηκώσω το Χ8 από τη βεράντα. Το άνοιξα αλλά δεν έπιανε αρκετούς δορυφόρους, με δυσκολία κλείδωσε 10. Είναι ρίσκο μην χτυπήσει στο ταβάνι αλλά και να βγει με επιτυχία στο κενό, του έδωσα μία, οκ καλά έφυγε και στην πορεία έπιασε 16 δορυφόρους. Το καλό είναι ότι από τον 5ο όροφο έχω καλή επαφή και δεν υπάρχουν χασίματα στις ζεύξεις. Επίσης μεγάλο άγχος ήταν η προσγείωση, το έφερα κοντά και μετά μόλις το έβαλα μέσα το κατέβασα γρήγορα, όλα καλά αλλά δεν θα το ξανακάνω όχι ότι φοβάμαι το χειρισμό, φοβάμαι μην τυχών, λέμε τώρα γίνει κάτι με την Τ/Κ αυτό θα ρθει με RTH αλλά θα πάει να κάτσει στα κεραμίδια και μετά θα καταλήξει στο έδαφος... Σήμερα το ξανασήκωσα αλλά έστειλα τον πιτσιρικά κάτω στον ακάλυπτο, εκεί έχει χώρο ακόμη και για την περίπτωση RTH, πήγε κάπου 780 μ. μέσα στην πόλη. Σε ένα σημείο δικό (μου λάθος) πλησίασα πολύ κοντά σε κεραίες κινητής και μπήκε σε RTH, ωχ αμάν λέω... ευτυχώς όμως όταν πλησίασε σε μένα ξανάπιασε σήμα και συνέχισε την πτήση. Εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό: Η εικόνα είναι από την σημερινή προς το κέντρο της πόλης Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Mar 18, 2020 1:10:32 GMT 2
Πως πάτε βρε παιδιά με τον "ιό της κορώνας"; Εγώ είμαι σπίτι με πλήρη βαρεμάρα και χτες έκανα την τόλμη για πρώτη φορά να σηκώσω το Χ8 από τη βεράντα. Το άνοιξα αλλά δεν έπιανε αρκετούς δορυφόρους, με δυσκολία κλείδωσε 10. Είναι ρίσκο μην χτυπήσει στο ταβάνι αλλά και να βγει με επιτυχία στο κενό, του έδωσα μία, οκ καλά έφυγε και στην πορεία έπιασε 16 δορυφόρους. Το καλό είναι ότι από τον 5ο όροφο έχω καλή επαφή και δεν υπάρχουν χασίματα στις ζεύξεις. Επίσης μεγάλο άγχος ήταν η προσγείωση, το έφερα κοντά και μετά μόλις το έβαλα μέσα το κατέβασα γρήγορα, όλα καλά αλλά δεν θα το ξανακάνω όχι ότι φοβάμαι το χειρισμό, φοβάμαι μην τυχών, λέμε τώρα γίνει κάτι με την Τ/Κ αυτό θα ρθει με RTH αλλά θα πάει να κάτσει στα κεραμίδια και μετά θα καταλήξει στο έδαφος... Σήμερα το ξανασήκωσα αλλά έστειλα τον πιτσιρικά κάτω στον ακάλυπτο, εκεί έχει χώρο ακόμη και για την περίπτωση RTH, πήγε κάπου 780 μ. μέσα στην πόλη. Σε ένα σημείο δικό (μου λάθος) πλησίασα πολύ κοντά σε κεραίες κινητής και μπήκε σε RTH, ωχ αμάν λέω... ευτυχώς όμως όταν πλησίασε σε μένα ξανάπιασε σήμα και συνέχισε την πτήση. Εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό: Η εικόνα είναι από την σημερινή προς το κέντρο της πόλης Μία χαρά σε βρίσκω αλλά εάν πάρεις το αμάξι και πας σε ένα ήσυχο περιβάλλον και πετάξεις νομίζω θα περάσεις καλύτερα 😁 εκτός και μας ρίχνουν τον ιό από πάνω... 😁
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 18, 2020 9:59:26 GMT 2
Πως πάτε βρε παιδιά με τον "ιό της κορώνας"; Εγώ είμαι σπίτι με πλήρη βαρεμάρα και χτες έκανα την τόλμη για πρώτη φορά να σηκώσω το Χ8 από τη βεράντα. Το άνοιξα αλλά δεν έπιανε αρκετούς δορυφόρους, με δυσκολία κλείδωσε 10. Είναι ρίσκο μην χτυπήσει στο ταβάνι αλλά και να βγει με επιτυχία στο κενό, του έδωσα μία, οκ καλά έφυγε και στην πορεία έπιασε 16 δορυφόρους. Το καλό είναι ότι από τον 5ο όροφο έχω καλή επαφή και δεν υπάρχουν χασίματα στις ζεύξεις. Επίσης μεγάλο άγχος ήταν η προσγείωση, το έφερα κοντά και μετά μόλις το έβαλα μέσα το κατέβασα γρήγορα, όλα καλά αλλά δεν θα το ξανακάνω όχι ότι φοβάμαι το χειρισμό, φοβάμαι μην τυχών, λέμε τώρα γίνει κάτι με την Τ/Κ αυτό θα ρθει με RTH αλλά θα πάει να κάτσει στα κεραμίδια και μετά θα καταλήξει στο έδαφος... Σήμερα το ξανασήκωσα αλλά έστειλα τον πιτσιρικά κάτω στον ακάλυπτο, εκεί έχει χώρο ακόμη και για την περίπτωση RTH, πήγε κάπου 780 μ. μέσα στην πόλη. Σε ένα σημείο δικό (μου λάθος) πλησίασα πολύ κοντά σε κεραίες κινητής και μπήκε σε RTH, ωχ αμάν λέω... ευτυχώς όμως όταν πλησίασε σε μένα ξανάπιασε σήμα και συνέχισε την πτήση. Εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό: Η εικόνα είναι από την σημερινή προς το κέντρο της πόλης Αβεβαιότητα με την επιδημια,αλλα στο τελος ελπιζω ολα να πανε καλα!!! Ωραια η πτηση σου.Οντως,οπως τα λες,απογείωση απο βεραντα ειναι καπως Ριψοκίνδυνη αν δεν εχεις αρκετο ανοιχτο χωρο.
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 18, 2020 18:45:08 GMT 2
Πως πάτε βρε παιδιά με τον "ιό της κορώνας"; Εγώ είμαι σπίτι με πλήρη βαρεμάρα και χτες έκανα την τόλμη για πρώτη φορά να σηκώσω το Χ8 από τη βεράντα. Το άνοιξα αλλά δεν έπιανε αρκετούς δορυφόρους, με δυσκολία κλείδωσε 10. Είναι ρίσκο μην χτυπήσει στο ταβάνι αλλά και να βγει με επιτυχία στο κενό, του έδωσα μία, οκ καλά έφυγε και στην πορεία έπιασε 16 δορυφόρους. Το καλό είναι ότι από τον 5ο όροφο έχω καλή επαφή και δεν υπάρχουν χασίματα στις ζεύξεις. Επίσης μεγάλο άγχος ήταν η προσγείωση, το έφερα κοντά και μετά μόλις το έβαλα μέσα το κατέβασα γρήγορα, όλα καλά αλλά δεν θα το ξανακάνω όχι ότι φοβάμαι το χειρισμό, φοβάμαι μην τυχών, λέμε τώρα γίνει κάτι με την Τ/Κ αυτό θα ρθει με RTH αλλά θα πάει να κάτσει στα κεραμίδια και μετά θα καταλήξει στο έδαφος... Σήμερα το ξανασήκωσα αλλά έστειλα τον πιτσιρικά κάτω στον ακάλυπτο, εκεί έχει χώρο ακόμη και για την περίπτωση RTH, πήγε κάπου 780 μ. μέσα στην πόλη. Σε ένα σημείο δικό (μου λάθος) πλησίασα πολύ κοντά σε κεραίες κινητής και μπήκε σε RTH, ωχ αμάν λέω... ευτυχώς όμως όταν πλησίασε σε μένα ξανάπιασε σήμα και συνέχισε την πτήση. Εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό: Η εικόνα είναι από την σημερινή προς το κέντρο της πόλης Αβεβαιότητα με την επιδημια,αλλα στο τελος ελπιζω ολα να πανε καλα!!! Ωραια η πτηση σου.Οντως,οπως τα λες,απογείωση απο βεραντα ειναι καπως Ριψοκίνδυνη αν δεν εχεις αρκετο ανοιχτο χωρο. Η απογειωση ειναι το ευκολο κομματι.Το δυσκολο ειναι η προσγειωση.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 21, 2020 23:21:27 GMT 2
Ξέρει κανείς αν από το Χ8 μπορεί να γίνει Live Streaming στο Facebook ή στο Yoytube όπως κάνουν από Mavic; Από Χ8 πως μπορεί, αν μπορεί; Αν υπάρχει δυνατότητα και ξέρει κάποιος την διαδικασία ας μας διαφωτίσει, δεν το χω ψάξει ποτέ.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 25, 2020 15:28:45 GMT 2
24 Μαρτίου 2020 ώρα 16:00
ΠΤΗΣΗ DRONE ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ "ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΚΑΡΔΙΤΣΑ - 2η ΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΟΛΦΟΡΙΑΣ
Στο βίντεο υπάρχουν μερικές απότομες κινήσεις, σταματήματα, γυρίσματα, κίνηση κάμερας επειδή τραβήχτηκε για "εξερεύνηση της κατάστασης" και όχι για να δείξει πλάνα της πόλης. Απογείωση από τον ακάλυπτο, χειρισμός από την βεράντα.
|
|