ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jul 7, 2019 1:05:24 GMT 2
μάλλον πάμε για μια απ τα ίδια. την πατήσαμε το Πάσχα με το Ζίνο και την BG θα την πατήσουμε και τώρα με το Φίμι και την GB. Ευχομαι να παραλαβεις εγκαιρα και να λειτουργει κιολας.... Το δικο μου μετα απο ενα μηνα εβγαλε προβλημα ΚΑΙ με το gimbal,κολλάει σ ενα σημειο και μετα κοπανιεται δεξια αριστερα σαν τρελο.Περιμενω απαντηση απο την Fimi αλλα αυτην την φορα δεν νομιζω να ειναι κατι απλο...Εχω ξενερωσει την ζωη μου....Πολυ καλο για να ειναι αληθινο το Fimi x8 se... Έχουμε και τέτοια; πολύ δυσάρεστο. Τελικά πειραματόζωα είσαστε.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 7, 2019 8:11:13 GMT 2
Καλοριζικα Νικο,πενα ειναι. Εμενα σιγουρα δεν με πηγε καλα απ την αρχη,αλλα το προβλημα με το accelorometer ξεπεραστηκε και λειτουργουσε μια χαρα. Τωρα αυτο με το gimbal ειναι πολυ κουφο,κολλάει σ ενα συγκεκριμενο σημειο.Περιμενω απαντηση απο το support της Fimi μηπως ειναι κατι απλο,δεν ξερω.Θα ενημερωσω οταν εχω νεα.Σιγουρα ειχε πολυ βίαιη μεταφορα το πακετο για να βγαλει αυτα τα προβληματα.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 7, 2019 8:21:49 GMT 2
Ευχομαι να παραλαβεις εγκαιρα και να λειτουργει κιολας.... Το δικο μου μετα απο ενα μηνα εβγαλε προβλημα ΚΑΙ με το gimbal,κολλάει σ ενα σημειο και μετα κοπανιεται δεξια αριστερα σαν τρελο.Περιμενω απαντηση απο την Fimi αλλα αυτην την φορα δεν νομιζω να ειναι κατι απλο...Εχω ξενερωσει την ζωη μου....Πολυ καλο για να ειναι αληθινο το Fimi x8 se... Έχουμε και τέτοια; πολύ δυσάρεστο. Τελικά πειραματόζωα είσαστε. Φιλε μου,τελικα ισως φταει περισσοτερο η κακη μεταφορα απο Κινα γιαυτα τα προβληματα,παρα το ιδιο το drone.Σιγουρα θα μπορουσε να εχει μια ασφαλεστερη συσκευασία για να τ αποφυγουμε αυτα αλλα.... Τωρα ,που σου ερχεται με Netherlands registered ισως δεν εχεις προβλημα με τελωνειο γιατι ερχεται απο Ευρωπη.Δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρος βεβαια Ψαξτο λιγο καλυτερα ισως εισαι ok. Εμενα με priority direct line δεν εμφανιστηκε τιποτα στο tracking μεχρι που εφτασε Ολλανδια.
|
|
|
Post by tsopirs on Jul 7, 2019 12:29:02 GMT 2
Όλα σχεδόν τα drone από κινα έρχονται.. Έχεις δει συσκευασία από jjrc χρόνου η bags 3...το θέμα είναι η ασχετοσύνη της fimi μαζί με το μάλλον προβληματικό software της συσκευής και ο έλεγχος που είναι στο 0 γιατί το μηχάνημα πουλάει... Πλέον η λίμνη Βόλβη έχει ένα στον πάτο της με 12 πτήσεις.. Κάτι έβγαλε για την μπαταρία ότι από συνδέθηκε.. Ευτυχώς παραδίπλα πετούσε το parrot και πιο χαμηλά.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 7, 2019 13:59:15 GMT 2
Όλα σχεδόν τα drone από κινα έρχονται.. Έχεις δει συσκευασία από jjrc χρόνου η bags 3...το θέμα είναι η ασχετοσύνη της fimi μαζί με το μάλλον προβληματικό software της συσκευής και ο έλεγχος που είναι στο 0 γιατί το μηχάνημα πουλάει... Πλέον η λίμνη Βόλβη έχει ένα στον πάτο της με 12 πτήσεις.. Κάτι έβγαλε για την μπαταρία ότι από συνδέθηκε.. Ευτυχώς παραδίπλα πετούσε το parrot και πιο χαμηλά. Λυπαμαι για την "βουτια"... Δικο σου ηταν? Αν εχεις αποδειξεις να τους τις στειλεις και ισως σου στειλουν αλλο. Κι εγω περιμενω απαντηση για το προβλημα με το gimbal και πριν δω τι εχουν να μου πουν δεν προδικαζω τιποτα.Σιγουρα ο ποιοτικος τους ελεγχος ειναι ανυπαρκτος,αλλα τουλαχιστον δειχνουν να σε υποστηριζουν αν εχεις προβλημα.
|
|
|
Post by tsopirs on Jul 7, 2019 16:10:34 GMT 2
Φίλος με p4 pro... yennec κτλ.. Μου είχε πει θα πετάξεις να πετάξω το Pro η να κάνουμε αλλαγή να πετάξει την anafi αυτός και εγώ το Χ8.. Του λέω άσε γιατί προχθές διάβασα έπεσε και άλλο.. Ο καθένας το δικό του ή αν θες περνώ το p4.. Τον έφαγα..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 8, 2019 15:06:02 GMT 2
...πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Και γω που το χω από το Μάη το σήκωσα 4 φορές και όχι με όλη τη μπαταρία, προχτές ήμουν στην ερημιά, πάω να το ανοίξω και ...κλασσική περίπτωση, ζήτησε να γίνει Upd... Ε, άει σιχτίρ πια... του βγάλανε τα μάτια... Attachments:
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 8, 2019 15:12:25 GMT 2
...πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Και γω που το χω από το Μάη το σήκωσα 4 φορές και όχι με όλη τη μπαταρία, προχτές ήμουν στην ερημιά, πάω να το ανοίξω και ...κλασσική περίπτωση, ζήτησε να γίνει Upd... Ε, άει σιχτίρ πια... του βγάλανε τα μάτια... τι ειναι το upd?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 8, 2019 15:18:29 GMT 2
Συντομογραφία του update ρε Νίκο... Δεν είχα διαβάσει σχόλια για κάποιες μέρες, ούτε δω ούτε στις ομάδες, τελικά για το ότι το δικό μου λειτουργεί ακόμη με κατατάσσει στους κωλόφαρδους; Ε ρε που μπλέξαμε με τη Fimi... τη Hubsan έβριζα αλλά ετούτοι δω είναι ντιπ ...μάο μάο...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 8, 2019 15:25:51 GMT 2
Δυστυχώς είχα χειρότερη εξέλιξη. Το έστειλαν χτες με λάθος τρόπο αποστολής. Netherlands registered αντί priority line. Άνοιξα dispute στο paypal και περιμένω απάντηση. Περίμενε ρε συ.... η κατάληξη του track είναι NL...; δεν θα έχεις πρόβλημα, μια χαρά είναι νομίζω, θα πάει Ολλανδία και μετά θα ρθει εδώ...
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 8, 2019 15:27:54 GMT 2
Συντομογραφία του update ρε Νίκο... Δεν είχα διαβάσει σχόλια για κάποιες μέρες, ούτε δω ούτε στις ομάδες, τελικά για το ότι το δικό μου λειτουργεί ακόμη με κατατάσσει στους κωλόφαρδους; Ε ρε που μπλέξαμε με τη Fimi... τη Hubsan έβριζα αλλά ετούτοι δω είναι ντιπ ...μάο μάο... μην τα ξεφτιλιζουμε ολα μια χαρά ειναι το dronaki για τα λεφτα του κιόλας παιρνει κ τα update του ολα καλα. χαρείτε το κ μην αγχώνεστε κρίμα στους κατόχους με προβλήματα συμβαίνουν παντού
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 8, 2019 17:24:58 GMT 2
Συντομογραφία του update ρε Νίκο... Δεν είχα διαβάσει σχόλια για κάποιες μέρες, ούτε δω ούτε στις ομάδες, τελικά για το ότι το δικό μου λειτουργεί ακόμη με κατατάσσει στους κωλόφαρδους; Ε ρε που μπλέξαμε με τη Fimi... τη Hubsan έβριζα αλλά ετούτοι δω είναι ντιπ ...μάο μάο... μην τα ξεφτιλιζουμε ολα μια χαρά ειναι το dronaki για τα λεφτα του κιόλας παιρνει κ τα update του ολα καλα. χαρείτε το κ μην αγχώνεστε κρίμα στους κατόχους με προβλήματα συμβαίνουν παντού Καλα τα λες Νικο... Ακομα κι εγω,που το δικο μου τα χει βγαλει ολα(εκτος απο στουκαρισμα) ελπιζω πως θα διορθωθει το gimbal,ισως φταει το τελευταιο μεγαλο update που ειχε και gimbal μεσα,και με το επομενο update δουλεψει....δεν ξερω!
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 8, 2019 17:45:08 GMT 2
μην τα ξεφτιλιζουμε ολα μια χαρά ειναι το dronaki για τα λεφτα του κιόλας παιρνει κ τα update του ολα καλα. χαρείτε το κ μην αγχώνεστε κρίμα στους κατόχους με προβλήματα συμβαίνουν παντού Καλα τα λες Νικο... Ακομα κι εγω,που το δικο μου τα χει βγαλει ολα(εκτος απο στουκαρισμα) ελπιζω πως θα διορθωθει το gimbal,ισως φταει το τελευταιο μεγαλο update που ειχε και gimbal μεσα,και με το επομενο update δουλεψει....δεν ξερω! μακαρι ρε Στάθη εύχομαι ολα καλά
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jul 8, 2019 20:03:36 GMT 2
Δυστυχώς είχα χειρότερη εξέλιξη. Το έστειλαν χτες με λάθος τρόπο αποστολής. Netherlands registered αντί priority line. Άνοιξα dispute στο paypal και περιμένω απάντηση. Περίμενε ρε συ.... η κατάληξη του track είναι NL...; δεν θα έχεις πρόβλημα, μια χαρά είναι νομίζω, θα πάει Ολλανδία και μετά θα ρθει εδώ... απ' ότι έχων δει και εδώ μέσα κιόλας και λόγω του μεγέθους του πακέτου περνάει από τελωνείο με 69 ευρώ κόστος. Μακάρι να κάνω λάθος. Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα έναντι του πραιοριτι που είχε τελευταία εκτιμώμενη ημέρα άφιξης 1/8 δηλαδή τσιμα τσιμα πριν φύγω,το NL έχει 7/8. Εκείνα δω τι θα γίνει; θα το κρατήσει το ταχυδρομείο 20 μέρες; χώρια που όπως είπαμε το θέλω για τις διακοπές που έχω και χρόνο.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 9, 2019 9:20:34 GMT 2
Περίμενε ρε συ.... η κατάληξη του track είναι NL...; δεν θα έχεις πρόβλημα, μια χαρά είναι νομίζω, θα πάει Ολλανδία και μετά θα ρθει εδώ... απ' ότι έχων δει και εδώ μέσα κιόλας και λόγω του μεγέθους του πακέτου περνάει από τελωνείο με 69 ευρώ κόστος. Μακάρι να κάνω λάθος. Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα έναντι του πραιοριτι που είχε τελευταία εκτιμώμενη ημέρα άφιξης 1/8 δηλαδή τσιμα τσιμα πριν φύγω,το NL έχει 7/8. Εκείνα δω τι θα γίνει; θα το κρατήσει το ταχυδρομείο 20 μέρες; χώρια που όπως είπαμε το θέλω για τις διακοπές που έχω και χρόνο. Καλημερα! Το tracking που εχεις λειτουργει? Απο την στιγμη που φτασει Ολλανδια υπολογισε 7/8 μερες για να το χεις. Αν ερχεται μεσω Ολλανδίας δεν θα περασει τελωνειο.Αυτα ειναι κολπα των κινεζων για να γλιτώσουν τα μεταφορικα και εμεις τα τελωνεια. Εντωμεταξυ και 70 παραπανω εγω θα τα εδινα,αξιζει.Δεν εχεις καποιον να στο παραλαβει και να σου το στειλει εκει που θα εισαι διακοπες?
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 9, 2019 9:27:06 GMT 2
Σχετικα με το προβλημα του gimbal.... Μιλησα με την Fimi, Μου ειπαν να κανω calibration πολλες φορες σε σημειο χωρις παρεμβολες. Και εαν δεν διορθώνεται να το στειλω πισω με δικα μου εξοδα και θα μου στειλουν πισω καινουργιο drone με εξτρα μπαταρια και ελικες για να πατσισουμε τα μεταφορικα για να το στειλω.Δηλαδη δεν εκαναν τον Κινεζο,γιατι υπαρχει πραγματικη υποστηριξη. Ειχα κανει καμια 20αρια calibration ηδη,εκανα αλλα 10 και το gimbal δουλεψε...
|
|
|
Post by petersea on Jul 9, 2019 12:12:44 GMT 2
...πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Και γω που το χω από το Μάη το σήκωσα 4 φορές και όχι με όλη τη μπαταρία, προχτές ήμουν στην ερημιά, πάω να το ανοίξω και ...κλασσική περίπτωση, ζήτησε να γίνει Upd... Ε, άει σιχτίρ πια... του βγάλανε τα μάτια... Πολύ καλές φώτο Ηλία.. 👍😊
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 9, 2019 14:18:36 GMT 2
Σχετικα με το προβλημα του gimbal.... Μιλησα με την Fimi, Μου ειπαν να κανω calibration πολλες φορες σε σημειο χωρις παρεμβολες. Και εαν δεν διορθώνεται να το στειλω πισω με δικα μου εξοδα και θα μου στειλουν πισω καινουργιο drone με εξτρα μπαταρια και ελικες για να πατσισουμε τα μεταφορικα για να το στειλω.Δηλαδη δεν εκαναν τον Κινεζο,γιατι υπαρχει πραγματικη υποστηριξη. Ειχα κανει καμια 20αρια calibration ηδη,εκανα αλλα 10 και το gimbal δουλεψε... ευχάριστα νεα Στάθη!!! απλα σκέψου οτι μπορει να το ξανά πάθεις κ να ειναι μηχανικό πρόβλημα
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 9, 2019 14:38:22 GMT 2
Ευχαριστω Νικο,στην συνομιλια που ειχα με το support το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν gimbal calibration,πολλες φορες,οχι μια δυο,πολλες... Σαν να ηταν σιγουρος,και εαν δεν δουλεψει στειλε το πισω.οταν του ειπα οτι τωρα λειτουργει μου απαντησε:
Perfect news! Go back and fly now,it is ok.
Πρεπει να φταιω κι εγω,το μετεφερα χωρις θηκη και χωρις gimbal protector στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μου(εχει και σκληρη αναρτηση...)Και εκεινη την μερα εβγαλε το προβλημα.Δεν ξερω.... παντως για πολλους λογους το gimbal protector ειναι απαραιτητο.Νικο,το δικο σου gimbal protector απο ebay το πηρες?
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jul 9, 2019 15:22:36 GMT 2
απ' ότι έχων δει και εδώ μέσα κιόλας και λόγω του μεγέθους του πακέτου περνάει από τελωνείο με 69 ευρώ κόστος. Μακάρι να κάνω λάθος. Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα έναντι του πραιοριτι που είχε τελευταία εκτιμώμενη ημέρα άφιξης 1/8 δηλαδή τσιμα τσιμα πριν φύγω,το NL έχει 7/8. Εκείνα δω τι θα γίνει; θα το κρατήσει το ταχυδρομείο 20 μέρες; χώρια που όπως είπαμε το θέλω για τις διακοπές που έχω και χρόνο. Καλημερα! Το tracking που εχεις λειτουργει? Απο την στιγμη που φτασει Ολλανδια υπολογισε 7/8 μερες για να το χεις. Αν ερχεται μεσω Ολλανδίας δεν θα περασει τελωνειο.Αυτα ειναι κολπα των κινεζων για να γλιτώσουν τα μεταφορικα και εμεις τα τελωνεια. Εντωμεταξυ και 70 παραπανω εγω θα τα εδινα,αξιζει.Δεν εχεις καποιον να στο παραλαβει και να σου το στειλει εκει που θα εισαι διακοπες? Δεν λειτουργεί το τρακιν. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον, εν τω μεταξύ δεν ξέρω και με τι θα έρθει. Αν είναι ελτα βγάλε άκρη. Πολύ ευχάριστη η λύση που είχες με το gimbal αλλά ακόμα πιο ευχάριστο το σαπόρτ της fimi.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 10, 2019 0:36:37 GMT 2
Ευχαριστω Νικο,στην συνομιλια που ειχα με το support το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν gimbal calibration,πολλες φορες,οχι μια δυο,πολλες... Σαν να ηταν σιγουρος,και εαν δεν δουλεψει στειλε το πισω.οταν του ειπα οτι τωρα λειτουργει μου απαντησε: Perfect news! Go back and fly now,it is ok. Πρεπει να φταιω κι εγω,το μετεφερα χωρις θηκη και χωρις gimbal protector στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μου(εχει και σκληρη αναρτηση...)Και εκεινη την μερα εβγαλε το προβλημα.Δεν ξερω.... παντως για πολλους λογους το gimbal protector ειναι απαραιτητο.Νικο,το δικο σου gimbal protector απο ebay το πηρες? Στάθη απο το the verge έδωσα το αρχείο στο hellas3d κ μου το εκανε με 9.5 €
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 10, 2019 8:18:20 GMT 2
Ευχαριστω Νικο! Καλημερα.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 10, 2019 9:04:59 GMT 2
Ευχαριστω Νικο! Καλημερα. περιμένω νεα και με gimbal καλημέρα!!
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 10, 2019 10:15:18 GMT 2
Το gimbal λειτουργει μια χαρα,εκανα και δοκιμαστικη χθες τ απογευμα με την δροσουλα.Θελει πολυ προσοχη αν πετας καταμεσημερο με καυσωνα και το ξεσκισεις κιολας κανα 20 λεπτο θα παρει "φωτια" το μηχανημα...επισης μεγαλη προσοχη στις παρεμβολες: κεραίες,μεταλικα αντικειμενα,wifi αναμεταδοτες κτλπ.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 10, 2019 20:19:34 GMT 2
ερώτηση στην παρέα σαν αρχάριος.. αν καλιμπραρεις το gimbal σε στραβό έδαφος θα καλιμπραρει στραβά??
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 10, 2019 21:50:49 GMT 2
Ναι ναι ,αν κανεις gimbal calibration σε στραβο εδαφος θα μεινει στραβο,νομιζω στο λεει και η εφαρμογη πριν ξεκινησεις το calibration,να το τοποθετησεις σε αλφαδιασμενη επιφανεια
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 10, 2019 22:02:48 GMT 2
Ναι ναι ,αν κανεις gimbal calibration σε στραβο εδαφος θα μεινει στραβο,νομιζω στο λεει και η εφαρμογη πριν ξεκινησεις το calibration,να το τοποθετησεις σε αλφαδιασμενη επιφανεια θέλει καθε φορά calibration το gimbal ρε Στάθη ?? πως θα βρίσκεις επίπεδη επιφάνεια δύσκολα
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 10, 2019 22:13:37 GMT 2
Οχι ρε Νικο μια φορα αμα κανεις calibration σε ίσιο εδαφος τελος,τωρα αν εσυ απογειωθεις απο στραβη επιφανεια δεν εχεις προβλημα,στον αερα ίσιο θα ειναι. Calibration θα χρειαστει να ξανακανεις μονο σε καμια στραβη οπως στην δικη μου περιπτωση.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 11, 2019 0:48:12 GMT 2
Οχι ρε Νικο μια φορα αμα κανεις calibration σε ίσιο εδαφος τελος,τωρα αν εσυ απογειωθεις απο στραβη επιφανεια δεν εχεις προβλημα,στον αερα ίσιο θα ειναι. Calibration θα χρειαστει να ξανακανεις μονο σε καμια στραβη οπως στην δικη μου περιπτωση. ευχαριστώ Στάθη οπότε όταν ανοίγουμε drone μόνο magnetic και imu κανουμε ε?
|
|
|
Post by tsopirs on Jul 11, 2019 6:19:18 GMT 2
Μόνο magnetic κάνεις....
|
|