|
Post by Εfstathios on Jun 18, 2019 13:09:29 GMT 2
Ναι κι εγω ψαχνω καμια καλη θηκη οποτε θα ενημερωσω. Παντως για το θεμα με το accelerometer ειναι λιγο ρισκο να το ταρακουνησεις...(για οποιους διαβασουν στο μελλον αυτο το φορουμ κι εχουν το ιδιο προβλημα) Ηξερα τι εκανα και το ρισκαρα και λιγο...ολα καλα!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 15:13:23 GMT 2
Μπαταρία Fimi X8 Βρε παιδιά μια ερώτηση για το Χ8 που ίσως αναγράφεται στο manual αλλά δεν το 'ψαξα. Όταν φορτίσουμε την μπαταρία πχ. μετά την πτήση, φορτισμένη πλέον την τοποθετούμε στο σκάφος ή την αφήνουμε ξεχωριστά; Στην κατάσταση storage μετά από πόσες μέρες μπαίνει αυτόματα; Attachments:
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 18, 2019 15:32:31 GMT 2
Μπαταρία Fimi X8 Βρε παιδιά μια ερώτηση για το Χ8 που ίσως αναγράφεται στο manual αλλά δεν το 'ψαξα. Όταν φορτίσουμε την μπαταρία πχ. μετά την πτήση, φορτισμένη πλέον την τοποθετούμε στο σκάφος ή την αφήνουμε ξεχωριστά; Στην κατάσταση storage μετά από πόσες μέρες μπαίνει αυτόματα; Οταν ειναι κλειστη η μπαταρια δεν εχει σημασια αν ειναι τοποθετημενη η οχι.Τωρα καλο θα ηταν να μην την εχεις συνεχεια φορτισμενη και να βασιζεσαι στην αυτοματη εκφορτιση γιατι ετσι υπαρχει φθορα.Προσωπικα την αφηνω στο 50% και την φορτιζω λιγο πριν την πτηση.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 15:43:28 GMT 2
Σήμερα παρέλαβα τον σάκο μεταφοράς για το Χ8 από Ali, είναι αυτός: www.aliexpress.com/item/33014381511.htmlΜου ήρθε λίγο πατημένος, το αφρώδες έχασε κάπως την φόρμα του, θα επανέρθει όμως. Όπως ήταν κάποια σημεία δεν μου άρεσαν και έκανα "επεμβάσεις" Οι κεραίες της Τ/Κ διπλωμένες μπορούν να πατηθούν οπότε έκοψα ένα λεπτό αφρώδες να το βάζω από κάτω ώστε να μπαίνει ως κόντρα. Το μαύρο κομμάτι στο σχήμα σκάφους αν το βάζουμε από πάνω ως "καπάκι" πατάει κυρίως τις έλικες στα σημεία του κουμπώματος και δεν μου άρεσε. Και σε αυτό πρόσθεσα κομμάτια αφρώδες στο σχετικό σχήμα ώστε το κομμάτι αυτό να "πατάει" και να στηρίζει το σκάφος σε πιο σταθερά σημεία, εμπρός και πίσω, εκεί έχει μεγαλύτερη επιφάνεια. Σε γενικές γραμμές για τόσα λίγα λεφτά είναι πολύ καλό και βολικό με αρκετές θήκες. Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 15:50:45 GMT 2
Μπαταρία Fimi X8 Βρε παιδιά μια ερώτηση για το Χ8 που ίσως αναγράφεται στο manual αλλά δεν το 'ψαξα. Όταν φορτίσουμε την μπαταρία πχ. μετά την πτήση, φορτισμένη πλέον την τοποθετούμε στο σκάφος ή την αφήνουμε ξεχωριστά; Στην κατάσταση storage μετά από πόσες μέρες μπαίνει αυτόματα; Οταν ειναι κλειστη η μπαταρια δεν εχει σημασια αν ειναι τοποθετημενη η οχι.Τωρα καλο θα ηταν να μην την εχεις συνεχεια φορτισμενη και να βασιζεσαι στην αυτοματη εκφορτιση γιατι ετσι υπαρχει φθορα.Προσωπικα την αφηνω στο 50% και την φορτιζω λιγο πριν την πτηση. Κι όμως υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές, πχ. κάμερες που στις οδηγίες λένε πως εάν δεν χρησιμοποιούμε την συσκευή να έχουμε βγαλμένη την μπαταρία γι' αυτό ρώτησα αν τυχών ισχύει κι εδώ. Έκανα το ίδιο θέμα σε προηγούμενες σελίδες ρε Στάθη, η μ@λ@κία είναι η φίσσα που χρησιμοποιεί, έχω iMax και δεν μπορώ να ον χρησιμοποιήσω, να κάνω ότι φόρτιση ή sorage θέλω γαμώτη μου. Εντάξει, το να καθόμαστε να την φορτίζουμε πχ. 20 λεπτά είναι μπακαλίστικο, δεν ξέρουμε πόσο ρεύμα θα πάρει. Σκέφτηκα για καμιά πατέντα, να κόψω το καλώδιο να τα βρω ένα ένα και να τα συνδέω ανάλογα στον iMax αλλά ο Νίκος με "μάλωσε"...!
|
|
|
Post by petersea on Jun 18, 2019 16:35:58 GMT 2
Οταν ειναι κλειστη η μπαταρια δεν εχει σημασια αν ειναι τοποθετημενη η οχι.Τωρα καλο θα ηταν να μην την εχεις συνεχεια φορτισμενη και να βασιζεσαι στην αυτοματη εκφορτιση γιατι ετσι υπαρχει φθορα.Προσωπικα την αφηνω στο 50% και την φορτιζω λιγο πριν την πτηση. Κι όμως υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές, πχ. κάμερες που στις οδηγίες λένε πως εάν δεν χρησιμοποιούμε την συσκευή να έχουμε βγαλμένη την μπαταρία γι' αυτό ρώτησα αν τυχών ισχύει κι εδώ. Έκανα το ίδιο θέμα σε προηγούμενες σελίδες ρε Στάθη, η μ@λ@κία είναι η φίσσα που χρησιμοποιεί, έχω iMax και δεν μπορώ να ον χρησιμοποιήσω, να κάνω ότι φόρτιση ή sorage θέλω γαμώτη μου. Εντάξει, το να καθόμαστε να την φορτίζουμε πχ. 20 λεπτά είναι μπακαλίστικο, δεν ξέρουμε πόσο ρεύμα θα πάρει. Σκέφτηκα για καμιά πατέντα, να κόψω το καλώδιο να τα βρω ένα ένα και να τα συνδέω ανάλογα στον iMax αλλά ο Νίκος με "μάλωσε"...! Ηλία μέσα από την εφαρμογή νομίζω πρέπει να βλέπεις την κατάσταση της μπαταρίας, και στο manual μήπως γράφει σε τι ποσοστό να την αφήνεις για αποθήκευση... ☺️
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 18, 2019 17:19:13 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 17:30:56 GMT 2
Χαχαααα Νίκο, με 70€...!! όσο καλή και να ναι είναι πανάκριβη... Άσε που η δια ρύθμιση δεν είναι για Χ8 οπότε δεν βολεύει καθόλου.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 17:38:32 GMT 2
Έκανα το ίδιο θέμα σε προηγούμενες σελίδες ρε Στάθη, η μ@λ@κία είναι η φίσσα που χρησιμοποιεί, έχω iMax και δεν μπορώ να ον χρησιμοποιήσω, να κάνω ότι φόρτιση ή sorage θέλω γαμώτη μου.... Ηλία μέσα από την εφαρμογή νομίζω πρέπει να βλέπεις την κατάσταση της μπαταρίας, και στο manual μήπως γράφει σε τι ποσοστό να την αφήνεις για αποθήκευση... ☺️ Pet δεν το έψαξα να πω την αλήθεια, πάντως το να βλέπεις την κατάσταση οκ γίνεται, βλέπεις τα volt αυτό όμως δεν λέει τίποτα, ο φορτιστής δεν έχει κάποιο πρόγραμμα, η μόνη ένδειξη είναι τα led στην μπαταρία που αναβοσβήνουν όμως και με αυτά πάλι στο περίπου μπορεί να υπολογίσει κανείς. Αυτό με το sorage το θέμα το έχουν και τα DJI, σε μια ομάδα είδα κάποιον να γράφει "...χάθηκε ο κόσμος η DJI να έχει ένα πρόγραμμα storage...?"
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 18, 2019 17:44:19 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 18, 2019 18:10:25 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 18, 2019 22:35:34 GMT 2
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 19, 2019 8:37:37 GMT 2
Οταν ειναι κλειστη η μπαταρια δεν εχει σημασια αν ειναι τοποθετημενη η οχι.Τωρα καλο θα ηταν να μην την εχεις συνεχεια φορτισμενη και να βασιζεσαι στην αυτοματη εκφορτιση γιατι ετσι υπαρχει φθορα.Προσωπικα την αφηνω στο 50% και την φορτιζω λιγο πριν την πτηση. Κι όμως υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές, πχ. κάμερες που στις οδηγίες λένε πως εάν δεν χρησιμοποιούμε την συσκευή να έχουμε βγαλμένη την μπαταρία γι' αυτό ρώτησα αν τυχών ισχύει κι εδώ. Έκανα το ίδιο θέμα σε προηγούμενες σελίδες ρε Στάθη, η μ@λ@κία είναι η φίσσα που χρησιμοποιεί, έχω iMax και δεν μπορώ να ον χρησιμοποιήσω, να κάνω ότι φόρτιση ή sorage θέλω γαμώτη μου. Εντάξει, το να καθόμαστε να την φορτίζουμε πχ. 20 λεπτά είναι μπακαλίστικο, δεν ξέρουμε πόσο ρεύμα θα πάρει. Σκέφτηκα για καμιά πατέντα, να κόψω το καλώδιο να τα βρω ένα ένα και να τα συνδέω ανάλογα στον iMax αλλά ο Νίκος με "μάλωσε"...! Ηλία,το θεμα με την φορτιση ειναι λεπτο και εγω προσωπικα πιστευω οτι εαν "πειραξουμε" τα καλωδια,φις κτλπ Θα υπαρξει προβλημα,επισης και αν φορτισουμε την μπαταρια με περισσότερα amper. Η μπαταρια εχει και η ιδια εσωτερικα πλακετα και επικοινωνει με τον φορτιστη και το σκαφος. Καταλαβαινω τι λες,να βρεις τους ακροδεκτες που αντιστοιχουν στα τρια cells και να την φορτιζεις/εκφορτιζεις/ storage με τον imax... Πολυ καλη σαν ιδεα,αλλα πιστευω οτι υπαρχει πολυ μεγαλο ρισκο να καει η πλακετα της μπαταριας και μετα να ειναι αχρηστη γιατι χωρις πλακετα δεν επικοινωνει με το x8. Δηλαδη ρισκαρεις με την πατεντα παρα πολλα.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 19, 2019 14:43:56 GMT 2
Ετσι ερχεται απο Κινα το x8 se...
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 19, 2019 22:53:40 GMT 2
πολυ update το πτηνό ρε παιδιά τι γίνεται
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jun 20, 2019 10:24:37 GMT 2
από GB παίρνουμε με Eu Priority line, έτσι θα υπάρχει θέμα με μπαταρία; έχει πάρει κανείς; κι αν ναι πόσες μέρες έκανε;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 20, 2019 11:10:51 GMT 2
από GB παίρνουμε με Eu Priority Line, έτσι θα υπάρχει θέμα με μπαταρία; έχει πάρει κανείς; κι αν ναι πόσες μέρες έκανε; Το GB δεν την έχει διαθέσιμη, έχει μεν Priority Line αλλά η ημερομηνία διάθεσης συνεχώς αλλάζει, τώρα πήγε "Ship between: Jul 01 - Jul 06"... ΤΟ BG την έχει διαθέσιμη όμως με συστημένη επιστολή οπότε πιθανών να έχει κάποιο μικρό τελωνείο, αν όμως τσεκαριστεί η Tariff Insurance βάση των όσων λέει το ποσό θα επιστραφεί...
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jun 20, 2019 11:22:54 GMT 2
δυστυχώς είχα ακύρωση σε ζίνο με το BG, έμεινα το Πάσχα χωρίς ντρόουν και λέω να μην ξαναπάρω από κει. θεωρούσα το πρώτο πιο αξιόπιστο αλλά απ ότι καταλαβαίνω όμως, δεν το προλαβαίνω πριν τις διακοπές μου (3/8).
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 20, 2019 15:23:36 GMT 2
δυστυχώς είχα ακύρωση σε ζίνο με το BG, έμεινα το Πάσχα χωρίς ντρόουν και λέω να μην ξαναπάρω από κει. θεωρούσα το πρώτο πιο αξιόπιστο αλλά απ ότι καταλαβαίνω όμως, δεν το προλαβαίνω πριν τις διακοπές μου (3/8). Ως τότε προλαβαίνεις άνετα να πάρεις άνετα να πάρεις drone... Και στο ΖΙΝΟ υπάρχει τρελή προσφορά αλλά και στο Χ8
|
|
|
Post by arhs555 on Jun 21, 2019 17:54:40 GMT 2
Βαλίτσα μεταφοράς FIMI X8 SE
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 21, 2019 19:51:54 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on Jun 22, 2019 10:39:04 GMT 2
καλημέρα στην παρέα!! Μετα απο έλεγχο τα firmware βλεπω οτι το vision ειναι σε αυτην την κατάσταση.... εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
|
|
|
Post by Εfstathios on Jun 26, 2019 14:15:31 GMT 2
Καλησπερα παιδια! Εξαφανιστηκατε ολοι! Μεταφερθηκαμε ολοι στο rc groups? Κριμα γιατι εδω τα λεμε στην Γλώσσα μας... Πως πανε οι πτησεις?
Το δικο μου καλα παει,ειμαι περιπου στις 20 πτησεις. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θελουν πολυ ζορι τα μοτερακια και η μπαταρια,δηλαδη τερμα γκαζι συνεχεια και αποφορτιση κατω απο το 20% Εχεις μεγαλη φθορα ετσι.
|
|
|
Post by petersea on Jun 26, 2019 14:46:45 GMT 2
Καλησπερα παιδια! Εξαφανιστηκατε ολοι! Μεταφερθηκαμε ολοι στο rc groups? Κριμα γιατι εδω τα λεμε στην Γλώσσα μας... Πως πανε οι πτησεις? Το δικο μου καλα παει,ειμαι περιπου στις 20 πτησεις. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θελουν πολυ ζορι τα μοτερακια και η μπαταρια,δηλαδη τερμα γκαζι συνεχεια και αποφορτιση κατω απο το 20% Εχεις μεγαλη φθορα ετσι. Καλές πτήσεις να έχεις, απλά πρόσεχε τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες οι μπαταρίες τρώνε ζόρι... 😊
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jul 4, 2019 8:25:02 GMT 2
μάλλον πάμε για μια απ τα ίδια. την πατήσαμε το Πάσχα με το Ζίνο και την BG θα την πατήσουμε και τώρα με το Φίμι και την GB. το έχω παραγγείλει από 21 Ιούνη και ακόμα paid το δείχνει. Αν υπολογίσω 20 εργάσιμες ακόμα και αύριο να το στείλουν οριακά το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω μέχρι τις 3 που φεύγω. πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν.
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 6, 2019 15:15:37 GMT 2
μάλλον πάμε για μια απ τα ίδια. την πατήσαμε το Πάσχα με το Ζίνο και την BG θα την πατήσουμε και τώρα με το Φίμι και την GB. το έχω παραγγείλει από 21 Ιούνη και ακόμα paid το δείχνει. Αν υπολογίσω 20 εργάσιμες ακόμα και αύριο να το στείλουν οριακά το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω μέχρι τις 3 που φεύγω. πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Ευχομαι να παραλαβεις εγκαιρα και να λειτουργει κιολας.... Το δικο μου μετα απο ενα μηνα εβγαλε προβλημα ΚΑΙ με το gimbal,κολλάει σ ενα σημειο και μετα κοπανιεται δεξια αριστερα σαν τρελο.Περιμενω απαντηση απο την Fimi αλλα αυτην την φορα δεν νομιζω να ειναι κατι απλο...Εχω ξενερωσει την ζωη μου....Πολυ καλο για να ειναι αληθινο το Fimi x8 se...
|
|
|
Post by Frontier on Jul 6, 2019 17:56:46 GMT 2
μάλλον πάμε για μια απ τα ίδια. την πατήσαμε το Πάσχα με το Ζίνο και την BG θα την πατήσουμε και τώρα με το Φίμι και την GB. το έχω παραγγείλει από 21 Ιούνη και ακόμα paid το δείχνει. Αν υπολογίσω 20 εργάσιμες ακόμα και αύριο να το στείλουν οριακά το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω μέχρι τις 3 που φεύγω. πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Παραγγελία 19/6 από GB και έφυγε στις 26/6, οπότε το περιμένω. Δυστυχώς η Fimi δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση.
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Jul 6, 2019 20:10:40 GMT 2
Δυστυχώς είχα χειρότερη εξέλιξη. Το έστειλαν χτες με λάθος τρόπο αποστολής. Netherlands registered αντί priority line. Άνοιξα dispute στο paypal και περιμένω απάντηση.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 6, 2019 22:51:50 GMT 2
μάλλον πάμε για μια απ τα ίδια. την πατήσαμε το Πάσχα με το Ζίνο και την BG θα την πατήσουμε και τώρα με το Φίμι και την GB. το έχω παραγγείλει από 21 Ιούνη και ακόμα paid το δείχνει. Αν υπολογίσω 20 εργάσιμες ακόμα και αύριο να το στείλουν οριακά το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω μέχρι τις 3 που φεύγω. πρέπει δε να είμαι ο μόνος με τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ που δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ντρόουν. Ευχομαι να παραλαβεις εγκαιρα και να λειτουργει κιολας.... Το δικο μου μετα απο ενα μηνα εβγαλε προβλημα ΚΑΙ με το gimbal,κολλάει σ ενα σημειο και μετα κοπανιεται δεξια αριστερα σαν τρελο.Περιμενω απαντηση απο την Fimi αλλα αυτην την φορα δεν νομιζω να ειναι κατι απλο...Εχω ξενερωσει την ζωη μου....Πολυ καλο για να ειναι αληθινο το Fimi x8 se... οχι ρε Στάθη..... φιλε δεν σε πήγε καλα απο την αρχή..
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 6, 2019 23:13:21 GMT 2
|
|