|
Post by artplus on May 1, 2019 20:24:39 GMT 2
Γιατί πέφτουν ρε παιδιά τα x8?? Πολλές αναρτήσεις στο Facebook με αναφορές για πτώσεις....Σε ποια ομαδα στο fb ;;;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 2, 2019 15:30:01 GMT 2
Δυστυχώς υπάρχουν και άλλες αναφορές, όλες δείχνουν περίπου το ίδιο, σε πορεία ξαφνική απώλεια στήριξης, περιδίνηση και κάποια γλυτώνουν στο τσακ την συντριβή...
|
|
|
Post by tsopirs on May 2, 2019 15:52:50 GMT 2
Είναι που περιμέναμε το Χ8 να πληρώσουμε λίγα για σωστό drone; από την μία το mi drone με της μπαταρίες της αθλιες.. Που δεν μπορείς να της βρεις κιόλας και από την άλλη αυτό;; και κορουδευαν το zino για αστάθεια.. Σοβαρά τώρα;;; κάποιοι περίμεναν 5 μήνες να πάρουνε το σκάφος στα χέρια τους και σε μερικές πτήσεις έμειναν χωρίς σκάφος.. Σε όλα αυτά βάλε και το κακό support της fimi.. Θυμίζει τα πρώτα προβλήματα το mi drone 1080..
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on May 2, 2019 18:27:33 GMT 2
Παιδιά δεν ειναι αναγκαστικό να πάρετε fimi... Μπορείτε να δώσετε τα διπλά για mavic pro. μια χαρα σκαφαρα είναι. Έτσι κι αλλιώς οταν κανεις παραεισαγωγη κάτι, το κάνεις εν γνωση σου, και αποδέχεσαι οτι δεν θα έχεις support εκτος Κίνας.
Ετσι καναμε και με Mi 4k, το οποιο κι αυτο ειχε πτώσεις. Προφανώς και οι χιλιάδες που δεν ειχαν κανένα πρόβλημα δεν ποσταραν κάπου.. Οι μπαταρίες του οποίου ειναι HV, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
|
|
|
Post by tsopirs on May 2, 2019 18:36:17 GMT 2
Πωλήσεις υπήρχαν στο 4Κ το 1080 ακλαφτο πήγε ακόμη και σε review έφυγε και δεν ξαναγυρισε.. Μετά καθησαν και βάλανε διπλές πυξίδας καλύτερα gps module κτλ.. 4 μπαταρίες 350 ευρώ και έβγαλαν όλες μαζί 60 πτήσεις με το ζόρι.. Η αρχική αβγαλε 168.. Μια χαρά supports έχεις από την hubsan μέχρι και πεσμένα zινο επιστράφηκαν η αλλαχθηκαν χωρίς καν να χάσουν σεντ οι κάτοχοι τούς... Επειδή περνεις κάτι κινέζικο δεν πάει να πει ότι δεν έχεις support.. Oppo κινητό αγορασμένο από το ευρωπαϊκό κατάστημα τοτε.. Στους 3 μήνες ένα θέματα κι με την μπαταρία.. Την επόμενη ήρθε η DHL το πήρε και σε 3 μέρες το επέστρεψε.. Δωρεάν.. Με δώρο μια θηκη και ένα bt controls για φώτο.. Σε εμένα θα έβγαιναν τότε 70+ευρω που σκεφτόμουν να τα αγοράσω..
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on May 2, 2019 18:55:25 GMT 2
ok. η hubsan και η oppo είναι άλλες εταιρίες όμως. η fimi δηλώνει οτι παρέχει support μονο εντός Κίνας και μάλιστα απο συγκεκριμένα σημεία πώλησης. Σου κάνει? Δωσε λίγα και πάρε fimi. Δεν σου κάνει? Δωσε περισσότερα και παρε dji με care refresh και ησυχασες..ή...hubsan.
Τωρα αν το κάθε store θέλει να εξυπηρετησει είναι άλλο θέμα. Ειναι και θεμα after sales του καταστήματος δλδ. το banggood για μένα εχει εξαιρετικο after sales support σε αντίθεση με gearbest,tomtop.
Τις μπαταρίες που πήρες.. τις πήρες απο την επίσημη fimi? γιατι εχω διαβάσει και για μούφα μπαταρίες mi drone σε ύποπτα καλη τιμη..
Εγω εδώ και 2 χρόνια κανένα πρόβλημα πάντως..
|
|
|
Post by tsopirs on May 2, 2019 20:06:54 GMT 2
Banggood μονο Για της μπαταρίες μιλώ..
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on May 3, 2019 10:13:15 GMT 2
Έριξα τελικά ακυρωτικό. Η απαντηση τους ηταν ότι ισως παραλάβουν 10 με 15 Μαϊου. Θα μου στείλουν τα χρήματα πίσω εντός 48 ωρών.
|
|
|
Post by ak2768 on May 3, 2019 11:49:43 GMT 2
Επιτέλους ειναι εδω!!! .......το χαϊδεύω ......το πιάνω..........τον...Π@ζω......... χαχαχα..... για να δουμε τι θα δουμε....
Άντε να το χαρείς και να μας δώσεις εντυπώσεις Από ποια αποθήκη το πήρες (CN η GWTR) με ποια επιλογή shipping και τι έγινε με τελωνείο (πέρασε η όχι)
|
|
|
Post by tsopirs on May 3, 2019 22:03:11 GMT 2
Καλές πτήσεις ,να το χαρείς
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 4, 2019 7:25:24 GMT 2
Ένας ένας τα τσακίζουν... μάλλον μετά από ένα χρόνο έπρεπε να το κοιτάμε... Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 4, 2019 16:17:56 GMT 2
Όλα πάνε "καλά"... ψωνίσαμε από σβέρκο, πέφτουν σαν τα κοτόπουλα...
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on May 5, 2019 10:33:14 GMT 2
καλήμερα σας...! τελικά μετά από όλα αυτά που διάβασα, 2 ακυρώσεις παραγγελιών λόγο μεγάλης καθυστέρησης προβληματικά firmware κτλ κτλ.... και άλλους προσωπικούς λόγους επέλεξα Mavic Pro Platinum Fly more... Παιδιά είναι καταπληκτικό.... Fimi CU Next Year .....
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2019 13:32:17 GMT 2
καλήμερα σας...! τελικά μετά από όλα αυτά που διάβασα, 2 ακυρώσεις παραγγελιών λόγο μεγάλης καθυστέρησης προβληματικά firmware κτλ κτλ.... και άλλους προσωπικούς λόγους επέλεξα Mavic Pro Platinum Fly more... Παιδιά είναι καταπληκτικό.... Fimi CU Next Year ..... Έκανες την καλύτερη επιλογή, δυστυχώς το X8 SE είναι μια απογοήτευση μέχρι στιγμής και δεν αξίζει - κατά την άποψή μου - ούτε τον χρόνο ούτε την ταλαιπωρία για αυτά που προσφέρει. Και εγώ χτύπησα ένα Mavic 2 Zoom που το βρήκα σε καλή τιμή (€815) από Gearbest
|
|
|
Post by ak2768 on May 5, 2019 14:49:33 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on May 5, 2019 20:23:19 GMT 2
καλήμερα σας...! τελικά μετά από όλα αυτά που διάβασα, 2 ακυρώσεις παραγγελιών λόγο μεγάλης καθυστέρησης προβληματικά firmware κτλ κτλ.... και άλλους προσωπικούς λόγους επέλεξα Mavic Pro Platinum Fly more... Παιδιά είναι καταπληκτικό.... Fimi CU Next Year ..... Έκανες την καλύτερη επιλογή, δυστυχώς το X8 SE είναι μια απογοήτευση μέχρι στιγμής και δεν αξίζει - κατά την άποψή μου - ούτε τον χρόνο ούτε την ταλαιπωρία για αυτά που προσφέρει. Και εγώ χτύπησα ένα Mavic 2 Zoom που το βρήκα σε καλή τιμή (€815) από Gearbest Περίμενα πότε θα σκάσεις το μυστικό Μάνο 😂 καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης!!! 😊
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2019 20:35:17 GMT 2
Έκανες την καλύτερη επιλογή, δυστυχώς το X8 SE είναι μια απογοήτευση μέχρι στιγμής και δεν αξίζει - κατά την άποψή μου - ούτε τον χρόνο ούτε την ταλαιπωρία για αυτά που προσφέρει. Και εγώ χτύπησα ένα Mavic 2 Zoom που το βρήκα σε καλή τιμή (€815) από Gearbest Περίμενα πότε θα σκάσεις το μυστικό Μάνο 😂 καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης!!! 😊 Επίσης Πέτρο. Το Mavic 2 Zoom το έχω από τις 20 Απριλίου, απλά με το Πάσχα και τον χαμό που γινόταν εδώ δεν πέταξα σχεδόν καθόλου. Ήρθε πολύ γρήγορα (16 ημέρες) από το Gearbest. Το X8 SE - επειδή είμαστε στο νήμα του - δεν το έχω ξεχάσει αλλά θα περιμένω μετά το φθινόπωρο, εφόσον βέβαια έχουν λυθεί τα προβλήματα (που δυστυχώς είναι αρκετά και σοβαρά) και υπάρχει διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά αλλά και στο ίδιο το σκάφος. Στην παρούσα φάση η κατάσταση είναι χειρότερη απ'ότι ήταν με το Mi 1080p και με το 4K: από την στιγμή που δεν μου "έκατσε" εξαρχής, δεν ήθελα να πιέσω την τύχη μου και πήγα σε κάτι ώριμο και δοκιμασμένο (και στην τιμή που ήθελα). Περιμένω πάντως βίντεο και πτήσεις από τα άτομα που το έχουν στην Ελλάδα για να πάρω την τελική μου απόφαση - αν θα ασχοληθώ μελλοντικά με αυτό ή απλά το ξεχνάω.
|
|
|
Post by Frontier on May 6, 2019 7:35:14 GMT 2
Μανο σβησε ολα τα αχρηστα μηνιματα να καθαρισει απο ανουσια σχόλια.......αλλιως θα χασουμε την μπαλα. Δεν είναι άχρηστα τα (περισσότερα) μηνύματα Χρήστο, δείχνουν το χάλι που επικρατεί με την Fimi. Αυτά που θα αφαιρεθούν είναι λίγα σχετικά με τις παραγγελίες. Καλύτερα να βάζετε υλικό πτήσεων και λειτουργιών και να μην ασχολείστε με τις διαγραφές, διότι βλέπω από τις ξένες ομάδες πολλά θέματα (πτώσεις και flyaways) ακόμα και από Έλληνες (ένας έχει χάσει δύο). Ο κόσμος πρέπει να ξέρει που πάει να μπλέξει στην τελική, γιαυτό είναι το forum...
|
|
|
Post by tsopirs on May 7, 2019 5:34:41 GMT 2
Όπως έχω ξαναγράψει η xiaomi κάνει συνεργασίες.. Απλά πάει βρίσκει ένα εργοστάσιο και πετάει το όνομα της στα πιο πολλά προϊόντα.. Ειδικά στο συγκεκριμένο μοντέλο το όνομα κυκλοφόρησε ως Fimi.. Το xiaomi ο κόσμος το κόλλησε.. Επιπλέον μια ζωή με το firmware έχει θέματα η xiaomi.. Ρώτα και εμάς που μπλέξαμε με κάμερες συναγερμός κτλ.. Εδω πήραμε κάμερες και περιμέναμε δύο update να λειτουργήσουν..
|
|
|
Post by Frontier on May 9, 2019 12:33:49 GMT 2
|
|
|
Post by ak2768 on May 9, 2019 13:15:56 GMT 2
Εγώ το πρόλαβα από Geekbuying αποθήκη Γερμανίας και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου, τελικό κόστος με μεταφορικά 415€ Έχει αυτοκόλλητο CE στο κουτί και Ευρωπαϊκό φορτιστή Άπειρος από drone οπότε σιγά σιγά και με προσοχή θα το εξερευνήσουμε ,😆😆
|
|
|
Post by Frontier on May 9, 2019 13:18:49 GMT 2
Το που παει να μπλεξει ειναι κατι σχετικο η xiaomi απο καφετιερες η πατηνια η κινητα μεχρι drone ειναι εγυηση απο εκει και περα αυτο εξελίσσεται.....οποτε οταν φτιαξουν τα πραγματα μεχρι κουπονια θα βαλεις....γραψε την ημερα που στο λεω.... απο εκει και περα στο να σου ποσταρουμε υλικο που θελεις και χρειαζεσαι πρεπει να σιγουρευτουμε για το αποτελεσμα. Κουπόνια βάζω πάντα - εφόσον βρίσκω - και από οποιοδήποτε κατάστημα, αλλά η τελική επιλογή είναι πάντα του εκάστοτε χρήστη/αγοραστή, όχι δική μου. Το αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα προϊόν ή όχι (το "μπλέξιμο"), είναι καθαρά δική του υπόθεση και απόφαση που λαμβάνεται μετά από σκέψη και συλλογή στοιχείων. Το ποστάρισμα υλικού - αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι - πρέπει να γίνεται είτε μας αρέσει το αποτέλεσμα είτε όχι, εφόσον θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και αμερόληπτοι. Διαφορετικά, είναι μεροληψία και απόκρυψη πληροφοριών/δεδομένων που για άλλους είναι απαραίτητα για την λήψη μιας απόφασης. Από Ελλάδα π.χ έχω υλικό μόνο από τον Νίκο (που έγραψε και εδώ), ο οποίος δεν είχε πρόβλημα (δεν ξέρω αν έχει τώρα μετά τα τελευταία updates) και από άλλον έναν που έχασε δύο. Με βάση αυτά τα στοιχεία/δεδομένα που έχω από Ελλάδα, αλλά και τα αντίστοιχα από εξωτερικό, γιαυτό έγραψα παραπάνω "το σκέφτομαι" διότι συνυπολογίζω το ότι δεν έχει ανταλλακτικά, είναι νέα πλατφόρμα και ουσιαστικά υποστήριξη υπάρχει μόνο στην Κίνα κλπ (δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα). Αναμένουμε υλικό λοιπόν.
|
|
|
Post by Frontier on May 9, 2019 13:20:53 GMT 2
Εγώ το πρόλαβα από Geekbuying αποθήκη Γερμανίας και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου, τελικό κόστος με μεταφορικά 415€ Έχει αυτοκόλλητο CE στο κουτί και Ευρωπαϊκό φορτιστή Άπειρος από drone οπότε σιγά σιγά και με προσοχή θα το εξερευνήσουμε ,😆😆 Καλές πτήσεις, περιμένουμε υλικό
|
|
|
Post by petersea on May 9, 2019 13:32:41 GMT 2
Εγώ το πρόλαβα από Geekbuying αποθήκη Γερμανίας και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου, τελικό κόστος με μεταφορικά 415€ Έχει αυτοκόλλητο CE στο κουτί και Ευρωπαϊκό φορτιστή Άπειρος από drone οπότε σιγά σιγά και με προσοχή θα το εξερευνήσουμε ,😆😆 Καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης!!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 9, 2019 16:31:10 GMT 2
Παιδιά, ελπίζω τις επόμενες μέρες (καλώς-κακώς) να ξεμπερδέψω με τελώνες και φαρισαίους... (θα σας πω άλλη στιγμή την ιστορία). Αν ξεμπερδέψω καλώς, το ΠΟΥΛΑΩ όσο το πήρα... κάτω από 380€ Έχω χαλαστεί τόσο πολύ που ούτε να το βλέπω δε θέλω. Αν πάνε όλα καλά πείτε μου, ούτε καν θα το ξεσφραγίσω... Μάνο για σένα το λέω και όχι μόνο... και ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ... EDIT: Σκυλομετανιώνω για ακόμη μια φορά που δεν πήρα το AIR πριν τις γιορτές με 527€...
|
|
|
Post by brouzos on May 9, 2019 22:32:15 GMT 2
Παιδιά, ελπίζω τις επόμενες μέρες (καλώς-κακώς) να ξεμπερδέψω με τελώνες και φαρισαίους... (θα σας πω άλλη στιγμή την ιστορία). Αν ξεμπερδέψω καλώς, το ΠΟΥΛΑΩ όσο το πήρα... κάτω από 380€ Έχω χαλαστεί τόσο πολύ που ούτε να το βλέπω δε θέλω. Αν πάνε όλα καλά πείτε μου, ούτε καν θα το ξεσφραγίσω... Μάνο για σένα το λέω και όχι μόνο... και ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ... EDIT: Σκυλομετανιώνω για ακόμη μια φορά που δεν πήρα το AIR πριν τις γιορτές με 527€... Οχχχχ
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on May 12, 2019 12:45:56 GMT 2
Παιδιά, ελπίζω τις επόμενες μέρες (καλώς-κακώς) να ξεμπερδέψω με τελώνες και φαρισαίους... (θα σας πω άλλη στιγμή την ιστορία). Αν ξεμπερδέψω καλώς, το ΠΟΥΛΑΩ όσο το πήρα... κάτω από 380€ Έχω χαλαστεί τόσο πολύ που ούτε να το βλέπω δε θέλω. Αν πάνε όλα καλά πείτε μου, ούτε καν θα το ξεσφραγίσω... Μάνο για σένα το λέω και όχι μόνο... και ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ... EDIT: Σκυλομετανιώνω για ακόμη μια φορά που δεν πήρα το AIR πριν τις γιορτές με 527€... τι έπαθες ? από εδώ το πάμε ... από εκεί το πάμε ... ναι μεν αλλά.... τελικά στα dji θα γυρίσουμε... καλό κουράγιο ... εγώ πάντως πήρα το platinum και σώθηκα !
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 12, 2019 23:11:07 GMT 2
EDIT: Σκυλομετανιώνω για ακόμη μια φορά που δεν πήρα το AIR πριν τις γιορτές με 527€... τι έπαθες ? από εδώ το πάμε ... από εκεί το πάμε ... ναι μεν αλλά.... τελικά στα dji θα γυρίσουμε... καλό κουράγιο ... εγώ πάντως πήρα το platinum και σώθηκα ! Κοίτα, η dji είναι αδιαμφισβήτητα αυτή που είναι, μάλλον όλοι θα θέλαμε να έχουμε κάτι από Mavic... Η Xiaomi πήγε καλά με το Mi 4K και με το Χ8 δημιούργησε πολλές προσδοκίες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την τιμή του. Το πρώτο μου πάθημα θα το ανακοινώσω σε λίγες μέρες... Το δεύτερο είναι αυτά που βλέπω με το Χ8, να πέφτουν για πλάκα σε πτήση ευθεία-οριζοντία που λέγαμε στην αεροπορία... Μιλάμε για μια μάλλον τρωτή αξιοπιστία που η αγωνία έρχεται και σου κάθεται γκαπ κατακέφαλα... Λες, το δικό μου θα είναι καλό ή θα πέσει ξαφνικά και εκεί είναι το ...ωχ... Γι αυτό είπα ότι σκυλομετανιώνω που δεν πήρα το AIR...
|
|
|
Post by petersea on May 13, 2019 10:01:21 GMT 2
Κοίτα, η dji είναι αδιαμφισβήτητα αυτή που είναι, μάλλον όλοι θα θέλαμε να έχουμε κάτι από Mavic... Η Xiaomi πήγε καλά με το Mi 4K και με το Χ8 δημιούργησε πολλές προσδοκίες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την τιμή του. Το πρώτο μου πάθημα θα το ανακοινώσω σε λίγες μέρες... Το δεύτερο είναι αυτά που βλέπω με το Χ8, να πέφτουν για πλάκα σε πτήση ευθεία-οριζοντία που λέγαμε στην αεροπορία... Μιλάμε για μια μάλλον τρωτή αξιοπιστία που η αγωνία έρχεται και σου κάθεται γκαπ κατακέφαλα... Λες, το δικό μου θα είναι καλό ή θα πέσει ξαφνικά και εκεί είναι το ...ωχ... Γι αυτό είπα ότι σκυλομετανιώνω που δεν πήρα το AIR... Ηλία ψυχραιμία, να σκέφτεσαι και λίγο θετικά, κοίτα το A3 τι βίντεο τραβουσε στην αρχή και τώρα, και το Mi 4k τι θέματα είχαν πολλοί, πετα προσεκτικά στην αρχή σιγά σιγά ότι θέματα έχει πιστεύω να διορθωθούν,πολλές φορές είναι και πως χειριζομασται και βλέπουμε εμείς κάτι, εγώ με το Mi 4k πέρασα μία χαρά... 😊
|
|
|
Post by Frontier on May 13, 2019 11:01:03 GMT 2
Όσοι είχατε αγοράσει το Xiaomi Mi Drone 4K (ή το 1080), πηγαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο και εισάγοντας τον σειριακό αριθμό του αεροσκάφους, σας δίνει κουπόνι έκπτωσης για το X8 SE με τελική τιμή $399. bit.ly/2Vyi2zc
|
|