|
Post by Frontier on Mar 29, 2019 14:40:59 GMT 2
sta group sto facebook άρχισαν να λένε ότι πολλοί έχουν πάρει tracking και έχει φύγει η παραγγελία τους ... Ναι, αλλά και αυτοί είναι ελάχιστοι σε σχέση με όσους το έχουν παραγγείλει και - ακόμα χειρότερα - έχουν αποσταλεί Χ8 σε άτομα που το παράγγειλαν αργότερα από άλλους που το παράγγειλαν νωρίτερα και δεν τους το έχουν στείλει. Κοινώς, μπάχαλο!
|
|
|
Post by petersea on Mar 29, 2019 14:49:32 GMT 2
Dear Peter, Thank you for your request.
We are sorry that there is not a one day of shipment method for this order.
We will get the item back on April 5,2019. We will ship it out as soon as we get the new stock.
If you would like to wait,we will ship it out once we get it in our warehouse. If you change your mind in the future,please kindly inform us here again.
We're always happy to help, so please feel free to contact us in the future. Λέω να κάνω υπομονή μία εβδομάδα ακόμα πώς το βλέπετε; 🤔
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 29, 2019 15:22:29 GMT 2
Dear Peter, Thank you for your request. We are sorry that there is not a one day of shipment method for this order. We will get the item back on April 5,2019. We will ship it out as soon as we get the new stock. If you would like to wait,we will ship it out once we get it in our warehouse. If you change your mind in the future,please kindly inform us here again. We're always happy to help, so please feel free to contact us in the future. Λέω να κάνω υπομονή μία εβδομάδα ακόμα πώς το βλέπετε; 🤔 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Όπως θες..Εγώ αν το είχα παραγγείλει στον μήνα θα το ακυρωνα και με παλι πολύ σου λέω..θα με δουλεύει εμένα η fimi λες και θα έβγαζε τίποτα ουαου που δεν θα το είχαν αλλού..χίλιες φορές zino(που θα το ξαναπαρω κάποια στιγμή)
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 29, 2019 20:38:51 GMT 2
Δειτε εδω τις διαφορές............ Αυτά είναι τυπικά πράγματα... μην βλέπετε απόλυτα νούμερα, δεν λένε τίποτα, μπορεί δύο κάμερες να γράφουν 4Κ αλλά να έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα σε χρώματα και ποιότητα. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους τομείς, οπότε δεν μετράνε και τόσο αν τα δούμε έτσι επιφανειακά.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 30, 2019 23:41:01 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Mar 31, 2019 9:48:56 GMT 2
|
|
|
Post by arhs555 on Mar 31, 2019 10:05:42 GMT 2
Κατσε νε ερθει Μανο πρωτα
|
|
|
Post by brouzos on Mar 31, 2019 20:20:01 GMT 2
To gear διεκοψε τελειως ακομα και τα prionder το εχει Discontinue ........καλο μας καλοκαιρι σε ολους.....χαχχα TRAGIC!! αν δεν το στείλει και το bangood θα πετάω σαΐτες...... Ακόμα δεν ακύρωσες? 😂😂😂 Πάρε κάτι αλο βρε
|
|
|
Post by Frontier on Apr 1, 2019 6:41:37 GMT 2
To gear διεκοψε τελειως ακομα και τα prionder το εχει Discontinue ........καλο μας καλοκαιρι σε ολους.....χαχχα TRAGIC!! αν δεν το στείλει και το bangood θα πετάω σαΐτες...... Πιο πιθανό είναι να στείλει πρώτα το Gearbest αυτά που έχουν προ-παραγγελθεί, παρά το Banggood τις παραγγελίες που έχει λάβει τελευταία.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 1, 2019 17:00:56 GMT 2
Ξαναρώτησα την κινεζούλα στο banggood για το Χ8, την ρώτησα αν τελικά μπορεί να μου δώσει προτεραιότητα (το παίζω κλαμένος ) αν το παραγγείλω, τα ίδια περίπου μου είχε πει και πριν 10 μέρες... Dear HLIAS Thank you for shopping on Banggood. We are glad to tell you that the item 1394905 is still in our shipment period and we are stocking up on goods now. Predicted restock date: 14-17 days ( For reference only) We will arrange the shipment according to the order placed time. Thanks for your cooperation. Best regards Θα αγοράσω Χ8 εάν και όταν είναι διαθέσιμο και οχι σε Pre-orders... αν στο μεταξύ δεν έχω πάρει κανένα ΖΙΝΟ...!
|
|
|
Post by brouzos on Apr 1, 2019 17:34:55 GMT 2
Ξαναρώτησα την κινεζούλα στο banggood για το Χ8, την ρώτησα αν τελικά μπορεί να μου δώσει προτεραιότητα (το παίζω κλαμένος ) αν το παραγγείλω, τα ίδια περίπου μου είχε πει και πριν 10 μέρες... Dear HLIAS Thank you for shopping on Banggood. We are glad to tell you that the item 1394905 is still in our shipment period and we are stocking up on goods now. Predicted restock date: 14-17 days ( For reference only) We will arrange the shipment according to the order placed time. Thanks for your cooperation. Best regards Θα αγοράσω Χ8 εάν και όταν είναι διαθέσιμο και οχι σε Pre-orders... αν στο μεταξύ δεν έχω πάρει κανένα ΖΙΝΟ...! Πάρε κάτι Γτ καλοκαίριασε 😂😂😂
|
|
|
Post by petersea on Apr 1, 2019 20:41:40 GMT 2
Ξαναρώτησα την κινεζούλα στο banggood για το Χ8, την ρώτησα αν τελικά μπορεί να μου δώσει προτεραιότητα (το παίζω κλαμένος ) αν το παραγγείλω, τα ίδια περίπου μου είχε πει και πριν 10 μέρες... Dear HLIAS Thank you for shopping on Banggood. We are glad to tell you that the item 1394905 is still in our shipment period and we are stocking up on goods now. Predicted restock date: 14-17 days ( For reference only) We will arrange the shipment according to the order placed time. Thanks for your cooperation. Best regards Θα αγοράσω Χ8 εάν και όταν είναι διαθέσιμο και οχι σε Pre-orders... αν στο μεταξύ δεν έχω πάρει κανένα ΖΙΝΟ...! Ηλία και εγώ ακύρωσα την παραγγελία με έκαναν να τους συχαθώ, την Fimi και τα προϊόντα της και οι άλλοι gearbest και banggood να μας δουλεύουν... 😤
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 1, 2019 21:19:23 GMT 2
Άσε Φάνη, γεράσαμε περιμένοντας το Χ8... τα νεύρα μου. Λοιπόν, κοίταζα πριν δύο βίντεο από την Έδεσα, του nickpsar και ενός παιδιού που έχει ΖΙΝΟ. Απομόνωσα σκηνή από πλάνο στο ίδιο σημείο περίπου, δείτε τις διαφορές στη φωτό ή και στα βίντεο των παιδιών. Εδώ η φωτό: postimg.cc/fVbmcPrqΕδώ το βίντεο Χ8 στο 1:02: Εδώ το βίντεο ΖΙΝΟ στο 1:43: Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 1, 2019 21:35:34 GMT 2
Ξαναρώτησα την κινεζούλα στο banggood... Ηλία και εγώ ακύρωσα την παραγγελία με έκαναν να τους συχαθώ, την Fimi και τα προϊόντα της και οι άλλοι gearbest και banggood να μας δουλεύουν... 😤 Α μωρέ Πέτρο, έδωσες και το Mi Drone... Ρε παιδιά, αν λέμε αν δεν υπήρχε το Χ8 και ήθελε κάποιος να πάρει κάτι σχετικά οικονομικό, δε μιλάμε για 600++ αλλά έως 500 τι θα προτείνατε;
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 1, 2019 22:01:29 GMT 2
Ηλία και εγώ ακύρωσα την παραγγελία με έκαναν να τους συχαθώ, την Fimi και τα προϊόντα της και οι άλλοι gearbest και banggood να μας δουλεύουν... 😤 Α μωρέ Πέτρο, έδωσες και το Mi Drone... Ρε παιδιά, αν λέμε αν δεν υπήρχε το Χ8 και ήθελε κάποιος να πάρει κάτι σχετικά οικονομικό, δε μιλάμε για 600++ αλλά έως 500 τι θα προτείνατε; Zino
|
|
|
Post by dream_master on Apr 1, 2019 22:09:11 GMT 2
εγω πηρα phantom 4adv και υσηχασα παιδια. Και γαμω τα μηχανακια ειναι.
|
|
|
Post by petersea on Apr 1, 2019 22:12:25 GMT 2
Ηλία και εγώ ακύρωσα την παραγγελία με έκαναν να τους συχαθώ, την Fimi και τα προϊόντα της και οι άλλοι gearbest και banggood να μας δουλεύουν... 😤 Α μωρέ Πέτρο, έδωσες και το Mi Drone... Ρε παιδιά, αν λέμε αν δεν υπήρχε το Χ8 και ήθελε κάποιος να πάρει κάτι σχετικά οικονομικό, δε μιλάμε για 600++ αλλά έως 500 τι θα προτείνατε; Ηλία νομίζω την απάντηση στο ερώτημα σου την ξέρεις γιατί νομίζω ότι το θέμα το έχεις ψάξει αρκετά όπως προσπαθώ και εγώ,εκεί που είναι λοιπόν τα 500 είναι και τα 600 ψάξε κάτι που δεν θα ψάχνεις σύντομα να το αλλάξεις, για εμένα κοίτα για mavic pro μεταχειρισμένο νομίζω ότι θα βρεις καλές ευκαιρίες η καινούργιο το anafi, προσωπικά το zino δεν το κοιτάω προτιμώ ένα Spark παρά αυτό, πλέον δεν κοιτάω ούτε την Fimi, με αυτά που σου ανέφερα θα έχεις και τεχνική υποστήριξη, γιατί όχι και το yuneec mantis ακόμα.... 😀🙃🙃😊
|
|
|
Post by brouzos on Apr 1, 2019 22:57:03 GMT 2
Οι λύσεις για μένα είναι δύο και οι δύο στα 650 Πρωτον μαβικ κόμπο μεταχειρισμένο Δεύτερον αναφι καινούριο extendet Διαφορικά πτηνά με τα υπέρ και τα κατά τους αλλά μεταξύ air και αναφι σαφώς αναφι υπερτερεί σε πόλους τομείς
|
|
|
Post by kostakakis on Apr 1, 2019 23:56:12 GMT 2
Τον μελετήσαμε αλλά πάλι απόγευμα το σήκωσε..
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 2, 2019 15:09:12 GMT 2
Από όσα συγκριτικά έχω δει..και έχοντας το zino και πλέον την Anafi ..Για καινουργιο πιστεύω πως το zino είναι εξαιρετική προταση...Μπορεί να μένει λιγότερο στον αέρα αλλά με τα μισά χρήματα σχεδόν από αυτά που λες..Για να καλύψεις τα 400 ας πούμε του Χ8 που θα έρθει του Αγίου...πέρνεις άλλες 5 μπαταρίες και κάθεσε ένα μήνα στον αέρα..μεταξύ μας στα μάτια μας το Zino σε εικόνα νομίζω χάνει οριακος από την Αναφι..Για το mi drone που έχω Επίσης,ούτε λόγος..Και το Χ8 το έχω χειρότερο από το ΜΙ4Κ.Τώρα έβλεπα πάλι τεστ.zino,vs Anafi vs X8..καμία σχέση
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 10, 2019 18:10:50 GMT 2
Τον.βλέπω τον Μανο να πατάει add to cart 😂😂 Άντε να δούμε..Και να μάθουμε γιατί καθυστέρησε τόσο
|
|
|
Post by Frontier on Apr 11, 2019 7:40:12 GMT 2
Τον.βλέπω τον Μανο να πατάει add to cart 😂😂 Άντε να δούμε..Και να μάθουμε γιατί καθυστέρησε τόσο Δεν παίζει πλέον να το πάρω, ελέω οικοδομικών εργασιών και λοιπών υποχρεώσεων Πιο πιθανό είναι να παρουσιάσω κανένα Mavic 2 παρά το X8 πλέον...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2019 14:47:50 GMT 2
Εεεεερχεται !!!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε review. Καλή παραλαβή.
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Apr 18, 2019 9:21:29 GMT 2
Dear *****, Thank you very much for your kind message. We apologize that the item is still out of stock now. And unfortunately, the restocking date is delayed to 2019-04-30. Would you please wait for the restocking? You can contact us for cancelling the order before we ship the item. Thank you for your understanding. Best regards, Mai Gearbest Customer Service www.gearbest.com/
|
|
|
Post by nickpsar on Apr 22, 2019 19:03:04 GMT 2
Βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο drone λόγω της πολιτικής που ακολούθησε η FIMI με τις παραδόσεις. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου, μετά από παροτρύνσεις πολλών φίλων, και δημιούργησα ένα βιντεάκι με unboxing-παρουσίαση όλων των ρυθμίσεων που συναντάμε στο menu της εφαρμογής.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 22, 2019 22:51:09 GMT 2
Βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο drone λόγω της πολιτικής που ακολούθησε η FIMI με τις παραδόσεις. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου, μετά από παροτρύνσεις πολλών φίλων, και δημιούργησα ένα βιντεάκι με unboxing-παρουσίαση όλων των ρυθμίσεων που συναντάμε στο menu της εφαρμογής. Αγαπητέ Νίκο, πρώτε κάτοχε του Χ8 στην Ελλάδα, θα γράψω και δω το ίδιο που έγραψα και στο βίντεο σου. Πολύ καλή και αναλυτική η παρουσίαση σου, μακάρι να μας ήταν και "χρήσιμη" υπό τη έννοια να είχαμε την πιθανότητα απόκτησης ενός σκάφους σχετικά σύντομα. Η Fimi τα έκανε τόσο μαντάρα με τις παραδόσεις που και οι πιο πιστοί άρχισαν να γυρίζουν την πλάτη. Κρίμα βέβαια για το σκάφος που αδικείται από την κάκιστη εμπορική τακτική της κατασκευάστριας εταιρίας. Γενικά η εντύπωση που δίνει το Χ8 είναι πολύ καλή, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα σκάφος αξίας κάτω από 400€ οπότε για τα λεφτά του θα έλεγα είναι πολύ πλούσιο. Καλές πτήσεις να έχεις και αν ποτέ το αποκτήσουμε θα βασιστούμε αρκετά στην εμπειρία που θα μας έχεις μεταδώσει με τα βίντεο σου.
|
|
|
Post by kostakakis on Apr 22, 2019 23:32:44 GMT 2
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσίαση. Πράγματι υπάρχει μία απογοήτευση καθώς αφού δεν λύθηκε/καλυτέρεψε το θέμα με τις παραγγελίες πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση και σε άλλους τομείς όπως η τεχνική υποστήριξη, η βελτίωση της αξιοπιστίας κ.α.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 23, 2019 21:53:05 GMT 2
Priority direct mail η αν δεν έχει EU priority
|
|
|
Post by ak2768 on Apr 24, 2019 7:04:05 GMT 2
Priority direct mail η αν δεν έχει EU priority Με priority direct mail δεν στέλνουν Ελλάδα παρόλο που σε αφήνουν να το επιλέξεις, και στις δύο αποθήκες τους δοκίμασα και τελικά ακυρώθηκε η παραγγελία αφού μου ζητούσαν να επιλέξω διαφορετικό τρόπο αποστολής
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on May 1, 2019 12:14:37 GMT 2
Γιατί πέφτουν ρε παιδιά τα x8?? Πολλές αναρτήσεις στο Facebook με αναφορές για πτώσεις....
|
|