|
Post by petersea on May 13, 2019 14:44:39 GMT 2
Πρωσοπικα δεν το εχω πεταξει ακομα.......εχω κανει και σινεχιζω να κανω τα uptade.........επεσε και δευτερο εχτες με τον ιδιο τροπο και αρχιζω να προβληματιζόμε γιατι το κανει ξαφνικα μετα τα 70 μετρα σαν βουτια και οι χρήστες λενε πως ειχανε κανει κανονικα τα compass και ολα τα συναφή απο ελέγχους ................. Εγώ πιστεύω ότι λόγω της τιμής του και το μεγάλο σχετικά (μπαμ) που έκανε στην αγορά έχει πέσει και στα χέρια άσχετον, π.χ. Όπως έγινε και με το mi 4k
|
|
|
Post by Frontier on May 13, 2019 20:04:47 GMT 2
Εγώ πιστεύω ότι λόγω της τιμής του και το μεγάλο σχετικά (μπαμ) που έκανε στην αγορά έχει πέσει και στα χέρια άσχετον, π.χ. Όπως έγινε και με το mi 4k Εγώ πάλι αν μου στείλουν ένα δωρεάν, δέχομαι να γίνω το πειραματόζωο που θα το αναλύσει ενδελεχώς για θέματα firmware αλλά και άλλες κατασκευαστικές ατέλειες. Αλλά για να τους σκάσω χρήματα στην παρούσα φάση - και χωρίς να υπάρχουν τα στοιχειώδη ανταλλακτικά διαθέσιμα - ούτε για αστείο.
|
|
|
Post by petersea on May 13, 2019 20:45:13 GMT 2
Εγώ πιστεύω ότι λόγω της τιμής του και το μεγάλο σχετικά (μπαμ) που έκανε στην αγορά έχει πέσει και στα χέρια άσχετον, π.χ. Όπως έγινε και με το mi 4k Εγώ πάλι αν μου στείλουν ένα δωρεάν, δέχομαι να γίνω το πειραματόζωο που θα το αναλύσει ενδελεχώς για θέματα firmware αλλά και άλλες κατασκευαστικές ατέλειες. Αλλά για να τους σκάσω χρήματα στην παρούσα φάση - και χωρίς να υπάρχουν τα στοιχειώδη ανταλλακτικά διαθέσιμα - ούτε για αστείο. Σωστά τα λες μου φαίνεται Μάνο 😁 αλλά κάποια παιδιά το αγόρασαν και θα πρέπει να τα (υποστήριξουμε), ας προσέξουν λοιπόν θα έλεγα από που και ποιόν αντλουν πληροφορίες... 😊
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 13, 2019 20:55:50 GMT 2
Πέτρο ευχαριστώ για το κουράγιο... όπως είπα αυτή την ώρα δεν σκέφτομαι καν τις πτήσεις... Όσο για τις πτώσεις ΟΛΕΣ με τον ίδιο τρόπο και μάλλον δεν οφείλονται σε άσχετους χειριστές, ΟΛΑ έπεσαν με τον ίδιο τρόπο, στην ευθεία, ξαφνικά, μπαμ και κάτω, σαν να υπάρχει στιγμιαία απώλεια ενέργειας σε κάποια μοτέρ. Ένας μάλιστα το γλύτωσε το σπάσιμο διότι ήταν ψηλά και το σκάφος ξαναπήρε μπρος και ισορρόπησε πριν τσακιστεί. Πιστεύω ότι η Fimi του βγαλε τα μάτια, η τεράστια ζήτηση έφερε πολύ βιστική κατασκευή χωρίς ποιοτικό έλεγχο και εκεί που η φυσιολογική πιθανότητα σφάλματος είναι πχ. 3-5% το ποσοστό αυτό υπερδιπλασιάστηκε. Κοινώς τα μουντζώνουν όπως όπως για να καλύψουν τη ζήτηση. Κρίμα και πάλι κρίμα... Ε ναι, αν δεν είχα παραγγείλει σε αυτή τη φάση ούτε καν θα το σκεφτόμουν τώρα...
|
|
|
Post by petersea on May 13, 2019 21:20:27 GMT 2
Πέτρο ευχαριστώ για το κουράγιο... όπως είπα αυτή την ώρα δεν σκέφτομαι καν τις πτήσεις... Όσο για τις πτώσεις ΟΛΕΣ με τον ίδιο τρόπο και μάλλον δεν οφείλονται σε άσχετους χειριστές, ΟΛΑ έπεσαν με τον ίδιο τρόπο, στην ευθεία, ξαφνικά, μπαμ και κάτω, σαν να υπάρχει στιγμιαία απώλεια ενέργειας σε κάποια μοτέρ. Ένας μάλιστα το γλύτωσε το σπάσιμο διότι ήταν ψηλά και το σκάφος ξαναπήρε μπρος και ισορρόπησε πριν τσακιστεί. Πιστεύω ότι η Fimi του βγαλε τα μάτια, η τεράστια ζήτηση έφερε πολύ βιστική κατασκευή χωρίς ποιοτικό έλεγχο και εκεί που η φυσιολογική πιθανότητα σφάλματος είναι πχ. 3-5% το ποσοστό αυτό υπερδιπλασιάστηκε. Κοινώς τα μουντζώνουν όπως όπως για να καλύψουν τη ζήτηση. Κρίμα και πάλι κρίμα... Ε ναι, αν δεν είχα παραγγείλει σε αυτή τη φάση ούτε καν θα το σκεφτόμουν τώρα... Ηλία εγώ πλέον δεν το παρακολουθώ αλλά ο Dustin Dunnill ο Andy έχουν κάνει review και μεγάλες αποστάσεις χωρίς θέμα μήπως λοιπόν είναι θέμα που δημιουργήθηκε σε κάποιο τελευταίο Update και το διορθώσουν!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 13, 2019 21:58:58 GMT 2
Πέτρο ευχαριστώ για το κουράγιο... Ηλία εγώ πλέον δεν το παρακολουθώ αλλά ο Dustin Dunnill ο Andy έχουν κάνει review και μεγάλες αποστάσεις χωρίς θέμα μήπως λοιπόν είναι θέμα που δημιουργήθηκε σε κάποιο τελευταίο Update και το διορθώσουν! Το θέμα της απόστασης έχει λυθεί, ο Νίκος ο δικό μας πήγε πάνω από 5 χιλ. μανάτο... Το ζήτημα ίσως προέρχεται από τα ρημαδιασμένα τα UpD είπαμε, θυμάστε τι έγινε πέρυσι με τα Mavic που γέλαγε όλη η οικουμένη... Λοιπόν, έχω απρόσμενη εξέλιξη, θετική... ελπίζω πολύ σύντομα να μπορέσω να ανακοινώσω...
|
|
|
Post by scorpio3 on May 14, 2019 0:40:48 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα μολις παράγγειλα κ εγώ το πρωτο μου drone...σαν αρχάριος ελπιζω να μην εχω τα προβλήματα που βλέπω και διαβάζω εδω
|
|
|
Post by Frontier on May 14, 2019 8:36:30 GMT 2
scorpio3: Καλωσήρθες στην παρέα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις το νήμα από την αρχή, ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
|
|
|
Post by scorpio3 on May 14, 2019 8:45:14 GMT 2
scorpio3: Καλωσήρθες στην παρέα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις το νήμα από την αρχή, ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. σ ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά!
|
|
|
Post by tsopirs on May 14, 2019 8:50:05 GMT 2
Δεν νομίζω να έστειλα σε reviers drοne που δεν τα έλιωσαν στα τεστ μετά το ρεζιλίκι με το mi drone 1080.. Ούτε και τα πρώτα είχαν θέμα.. Απλά μετά λόγω άρπα κόλλα να προλάβουν της παραγγελίες κάπου έγινε χαμός.. Είδα πρώτες πτήσεις σηκώθηκε και μετά ξαφνικά με το που διανύει λίγα μέτρα απώλεια στήριξης.. Και μπαμ... Φαγώθηκες και εσύ Ν πάρεις το καλύτερο στην καλύτερη τιμή και κάπως έτσι την παθαίνουμε όλοι.. Εύχομαι να είναι απροβληματιστο αλλά εύχομαι ο κόσμος να μην ξαναγορασει fimi..
|
|
|
Post by scorpio3 on May 14, 2019 14:54:16 GMT 2
το φαγατε το drone πολύ κράξιμο.....σίγουρα απαράδεκτο για τις πτώσεις κ τα μεμονωμένα περιστατικά που εκτιμώ αστοχία υλικού, αλλα θεωρώ οτι ειναι ενα αξιόλογο drone για κάποιον αρχάριο που δεν θέλει πολλά πολλά
|
|
|
Post by scorpio3 on May 14, 2019 17:18:09 GMT 2
Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει σε εκδόσεις Φεβρουαρίου-Μαρτίου
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 14, 2019 21:42:18 GMT 2
Γιατι έβγαλε και άλλους μίνες και δεν το ξερουμε......... Σαφώς και έβγαλε, υπάρχουν άτομα, ελάχιστα βέβαια που το έχουν από τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο που σημαίνει ότι είχε παραχθεί νωρίτερα. Εγώ το έχω αγορά τέλος Απρίλη και ελπίζω να είναι από τα μοντέλα που βελτιώθηκαν... Όπως και να χει, είναι μεγάλο φάουλ της Fimi...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 15, 2019 23:01:42 GMT 2
Μετά ...βαίων και κλάδων, μετ' εμποδίων, τελωνείων και ταχυδρομείων έφτασε σε 20 μέρες. Ακόμη δεν άνοιξα ούτε τη συσκευασία αποστολής, αν και του χω μια λαχτάρα κρατιέμαι... Σύντομα νεότερα για όλη την ιστορία... Attachments:
|
|
|
Post by petersea on May 15, 2019 23:51:22 GMT 2
Μετά ...βαίων και κλάδων, μετ' εμποδίων, τελωνείων και ταχυδρομείων έφτασε σε 20 μέρες. Ακόμη δεν άνοιξα ούτε τη συσκευασία αποστολής, αν και του χω μια λαχτάρα κρατιέμαι... Σύντομα νεότερα για όλη την ιστορία... Αντε επιτέλους! Καλός τα δέχτηκες καλές και απολαυστικές πτήσεις... 😊
|
|
|
Post by Frontier on May 16, 2019 11:19:21 GMT 2
Μετά ...βαίων και κλάδων, μετ' εμποδίων, τελωνείων και ταχυδρομείων έφτασε σε 20 μέρες. Ακόμη δεν άνοιξα ούτε τη συσκευασία αποστολής, αν και του χω μια λαχτάρα κρατιέμαι... Σύντομα νεότερα για όλη την ιστορία... Καλές πτήσεις και απροβλημάτιστες.
|
|
|
Post by john1975 on May 16, 2019 11:53:57 GMT 2
Μετά ...βαίων και κλάδων, μετ' εμποδίων, τελωνείων και ταχυδρομείων έφτασε σε 20 μέρες. Ακόμη δεν άνοιξα ούτε τη συσκευασία αποστολής, αν και του χω μια λαχτάρα κρατιέμαι... Σύντομα νεότερα για όλη την ιστορία... Καλημέρα στην παρέα, Ηλία και γείτονα καλές πτήσεις να έχεις.
|
|
|
Post by tsopirs on May 16, 2019 11:58:40 GMT 2
Καλές πτήσεις και καλές προσγείωσεις
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on May 16, 2019 14:20:14 GMT 2
|
|
|
Post by scorpio3 on May 16, 2019 14:42:33 GMT 2
Η FIMI επιβεβαιώνει την παρουσία των πιθανών προβλημάτων της. Η εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει πραγματοποιήσει ελέγχους που βρίσκουν προβλήματα στη γραμμή παραγωγής και ότι από το τέλος Μαρτίου έχουν διπλασιάσει τους ελέγχους τους. Εξηγεί τυχόν μεθόδους ελέγχου και είναι διαθέσιμη να αντικαταστήσει χωρίς προβλήματα όλα τα drones που θα έχουν ή θα παρουσιάσουν οποιαδήποτε πρόβλημα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 16, 2019 16:07:05 GMT 2
Το ξεπακετάρισα επιτέλους... Η συσκευασία αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα σημάδια από τους άξονες των πίσω μοτέρ (διπλώνουν μπροστά) τρυπήθηκε το χαρτόνι, τα γύρισα φαίνονται καλά, τέλος π. θα μπορούσαν να έχουν κάτι πιο ασφαλές στη πάνω μέρος του κουτιού. Πολύ ωραίο φινίρισμα... Attachments:
|
|
|
Post by scorpio3 on May 16, 2019 18:01:35 GMT 2
Το ξεπακετάρισα επιτέλους... Η συσκευασία αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα σημάδια από τους άξονες των πίσω μοτέρ (διπλώνουν μπροστά) τρυπήθηκε το χαρτόνι, τα γύρισα φαίνονται καλά, τέλος π. θα μπορούσαν να έχουν κάτι πιο ασφαλές στη πάνω μέρος του κουτιού. Πολύ ωραίο φινίρισμα... από που το αγόρασες κ με τι μέθοδος?? περιμένω ενα απο banggood με priority
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 16, 2019 18:35:13 GMT 2
Το ξεπακετάρισα επιτέλους... Η συσκευασία αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα σημάδια από τους άξονες των πίσω μοτέρ (διπλώνουν μπροστά) τρυπήθηκε το χαρτόνι, τα γύρισα φαίνονται καλά, τέλος π. θα μπορούσαν να έχουν κάτι πιο ασφαλές στη πάνω μέρος του κουτιού. Πολύ ωραίο φινίρισμα... από που το αγόρασες κ με τι μέθοδος?? περιμένω ενα απο banggood με priority Από banggood με priority αλλά γίνονται και τρομερά λάθη... Τι κατάληξη έχει το track σου; Αν έχει NL είσαι μια χαρά...
|
|
|
Post by scorpio3 on May 16, 2019 18:48:08 GMT 2
δεν ξεκίνησε ακόμη περιμενω το τρακινκ.... απο qwtr είναι που στοκαρουν πρώτοι... κρίμα για την ταλαιπωρία αντε να το χαρείς
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 16, 2019 19:35:10 GMT 2
δεν ξεκίνησε ακόμη περιμενω το τρακινκ.... απο qwtr είναι που στοκαρουν πρώτοι... κρίμα για την ταλαιπωρία αντε να το χαρείς Ευχαριστώ... Λοιπόν, διαβεβαιώσου ότι δεν θα έχει κατάληξη ΤΗ, ρώτησε τους επίμονα για τον τρόπο αποστολής...
|
|
|
Post by scorpio3 on May 16, 2019 19:37:32 GMT 2
δεν ξεκίνησε ακόμη περιμενω το τρακινκ.... απο qwtr είναι που στοκαρουν πρώτοι... κρίμα για την ταλαιπωρία αντε να το χαρείς Ευχαριστώ... Λοιπόν, διαβεβαιώσου ότι δεν θα έχει κατάληξη ΤΗ, ρώτησε τους επίμονα για τον τρόπο αποστολής... οκ ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
Post by Εfstathios on May 17, 2019 14:03:35 GMT 2
Γεια σας... Ειχα παραγγείλει απο bangood gwtr με priority.Ακυρωσαν την παραγγελια μετα απο 10 μερες λογω των νεων κανονισμων σχετικα με τις μπαταριες στην χωρα μας.Εχω ρωτησει αρκετα κινεζομαγαζα και ολοι λενε πλεον το ιδιο...Ευτυχως τουλαχιστον που την ακυρωσαν απ την αρχη.Τωρα δεν ξερω απο αποθηκη Ευρωπης τι γινεται...Καλοριζικο σε οσους προλαβαν και το πηραν! Σε αυτα τα χρηματα ειναι απαιχτο.
|
|
|
Post by Εfstathios on May 17, 2019 14:09:01 GMT 2
τοσο το υψος για να μην βρισκουν τα δαχτυλα. Νομιζω τοσο ψηλα δεν θα κανουν δουλεια,η κεραια δεν καλύπτεται,Μπορει ομως και να μην σου χρειαζοντε,καλοπαιταχτο!
|
|
|
Post by Εfstathios on May 17, 2019 16:25:32 GMT 2
Ερωτηση...Οσοι παραλαβατε απο Bangood,απο ποια αποθηκη ειχατε παραγγείλει? Cn direct?Μηπως η gwtr τελικα εχει το προβλημα με τις μπαταριες... Ευχαριστω!
|
|
|
Post by Εfstathios on May 17, 2019 18:10:06 GMT 2
Οσον αφορα τα βιντεακια που κυκλοφορουν στο youtube με πτωσεις/ προβληματα και καταστροφες προσωπικα δεν με επηρεαζουν,σιγουρα παιζει ρολο το οτι πολλοι νεοι χρηστες ξεκινανε με αυτο και το στουκαρισμα ειναι αναπόφευκτο.Υπαρχουν πολλες μικρες λεπτομερειες στο χειρισμο ενος quadcopter που αν δεν τις προσεξεις...στουκαρισες. Οταν ειχα παρει το πρωτο μου quad (phantom 2) διαβαζα στο διαδίκτυο καταστροφολογιες διαφορες και πριν απο καθε πτηση πιστευα οτι θα ειναι και η τελευταια.Δεν συγκρινω τις εταιρείες.
|
|