|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 22, 2019 13:00:09 GMT 2
Δείτε φίλοι απάντηση για την ακύρωση μου.
1. This order shows high-risk level bank declined transaction. Please tray again with another payment method or card 2. X8 keeps purchasing, although we already submitted about 2300 orders to the supplier. I'm afraid that they could not produce very fast.
Του απάντησα, το βάζω στα Ελληνικά: Αυτό είναι αστείο φίλε μου ... Το banggood πήρε τα χρήματα μέσω του paypal ανακάλυψε στη συνέχεια ότι υπάρχει κίνδυνος; Με την ίδια κάρτα έκανα αρκετές αγορές από το banggood. Δικαιολογίες για μικρά παιδιά, η κάρτα μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα γίνει πληρωμή. Ίσως να αγοράσω κάποιο άλλο τύπος drone από το GearBest, το τέλος το banggood για μένα.
----------------
Βλέπετε τι μου λέει; Το banggood πούλησε 4000 κομμάτια χωρίς να έχει ούτε τα 2300; Πόσο @ρχίδια μπορεί να είναι; Δηλαδή πότε θα τα πάρει ο κόσμος, του αγίου "τσούτσου"... την άλλη μέρα...; Το GB είναι πιο σοβαρό site, δεν έχει απόθεμα και δεν αφήνει νέες αγορές...
Θα μπορούσα να κάνω νέα αγορά με άλλη κάρτα αλλά με αυτά που βλέπω χαλάστηκα πολύ, θέλω ένα drone σχετικά σύντομα όχι το φθινόπωρο... Θα ξανασκεφτώ το ΖΙΝΟ με 264€ από GB μάλλον μια χαρά είναι, 1 χιλ εμβέλεια, σούπερ κάμερα (για την ώρα) καλύτερη από του Χ8... οκ πετάει 20 λεπτά, έχει προβληματικό βαρόμετρο... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Νευρίασα πολύ....
|
|
|
Post by petersea on Mar 22, 2019 13:24:19 GMT 2
Δείτε φίλοι απάντηση για την ακύρωση μου. 1. This order shows high-risk level bank declined transaction. Please tray again with another payment method or card 2. X8 keeps purchasing, although we already submitted about 2300 orders to the supplier. I'm afraid that they could not produce very fast. Του απάντησα, το βάζω στα Ελληνικά: Αυτό είναι αστείο φίλε μου ... Το banggood πήρε τα χρήματα μέσω του paypal ανακάλυψε στη συνέχεια ότι υπάρχει κίνδυνος; Με την ίδια κάρτα έκανα αρκετές αγορές από το banggood. Δικαιολογίες για μικρά παιδιά, η κάρτα μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα γίνει πληρωμή. Ίσως να αγοράσω κάποιο άλλο τύπος drone από το GearBest, το τέλος το banggood για μένα. ---------------- Βλέπετε τι μου λέει; Το banggood πούλησε 4000 κομμάτια χωρίς να έχει ούτε τα 2300; Πόσο @ρχίδια μπορεί να είναι; Δηλαδή πότε θα τα πάρει ο κόσμος, του αγίου "τσούτσου"... την άλλη μέρα...; Το GB είναι πιο σοβαρό site, δεν έχει απόθεμα και δεν αφήνει νέες αγορές... Θα μπορούσα να κάνω νέα αγορά με άλλη κάρτα αλλά με αυτά που βλέπω χαλάστηκα πολύ, θέλω ένα drone σχετικά σύντομα όχι το φθινόπωρο... Θα ξανασκεφτώ το ΖΙΝΟ με 264€ από GB μάλλον μια χαρά είναι, 1 χιλ εμβέλεια, σούπερ κάμερα (για την ώρα) καλύτερη από του Χ8... οκ πετάει 20 λεπτά, έχει προβληματικό βαρόμετρο... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Νευρίασα πολύ.... Ηλία νομίζω πως με το hubsan σε λίγο θα ψάχνεις για κάτι καλύτερο, γνώμη μου εάν μπορείς δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο, εκεί που γράφουμε για το anafi ο Φάνης έχει βάλει κάτι καλό για το anafi στο Amazon es. Εκεί έψαξα και για το mavic και μου έβγαλε το mavic Pro με 530€ για ρίξετε μια ματιά κατάλαβα κάτι λάθος; καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 22, 2019 14:05:46 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 22, 2019 14:50:01 GMT 2
καλησπέρα, δυστυχώς επαληθεύτηκα, πάρτε το Δημήτρη... του Κίτσιου η μάνα κάθονταν ...και έπλεκε πουλόβερ... Α ει μωρέ τους μαλ@κες...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 23, 2019 7:15:50 GMT 2
Message to Banggood and Fimi
For Drone Fimi X8 SE. You are unacceptable, you change the processing time every month. Are you passing us for stupidity? Put at least Arrival Notice not to think about it. Basically, we understand Fimi is the fault of tradition, but you get the money of the world with pre-orders. Unprofessional behavior from Fimi , but much more from you. Many days I wanted to pre-order to test it for many people, but I was right for you in blogs. Some guys have not gotten it since December 2018. END FOR ME AND OTHERS the BG.😠😠😠😠😠😠
απαντήσεις για τους φίλους που ενδιαφέρονται ακόμα να το πάρουν
The answer from Banggood : Dear DIMITRIS ,
Thank you for your e-mail.
We are sorry that the drone 1394905 you want to buy is not stock now.
Predicated restock time: 3-4 weeks
If you still would like to buy the product, you can place an order when they are back in stock.
If you have any other inquiries, please do not hesitate to contact us at any time.
Best regards
The Answer from Fimi : Dear Dimitris,
Thanks for your email.
We understand your dissatisfaction very much because of the expectations of the Xiaomi FIMI products.
we want to tell customers like you who are paying much attention to Fimi, that our factory now doing their best to supply Banggood's pre-order.
As one of our largest distributors, Banggood has already shipped out orders one by one during these months.
And as far as I know, there are already banggood customers who have received FIMI products.
Please believe that you will receive the goods as well. thanks again for your kind trust and all concerns about Fimi X8 SE.
Pls feel free to let me know if any further we can help.
Have a good day!
Best Regards
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 23, 2019 8:12:02 GMT 2
Άιντε μωρέ τους απατεώνες... Πριν λίγες μέρες είχε ημερομηνία αποστολής 24 Μαρτίου, τώρα το έκαναν 15 Απριλίου και σένα σου λέει 3-4 εβδομάδες...!! Χαααχχαα και το εργοστάσιο κάνει προσπάθειες...! Ε ει καλά, τώρα τα φτιάχνουν, κατά τα άλλα η προαγορές τους μάραναν, πλήρωσαν 4000 μαλ@κες, διακινήθηκε τόσο χρήμα... Απαράδεκτοι...
Τα πήρα άσχημα πρωί πρωί, άνοιξα τα mail και είδα ότι μου έστειλαν μια εξοργιστική απάντηση. Εγώ τους είπα ότι σκοπεύω να κλείσω εντελώς τον λογαριασμό μου και αυτοί μου λένε ότι για να συνεχίσω να τους πληρώνω θα πρέπει να τους στείλω φωτό από ταυτότητα...! Δεν είναι στα καλά τους. Θα τους στείλω μια απάντηση σχεδόν υβριστική και τέλος...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 23, 2019 8:19:07 GMT 2
καλημερα Ηλία,
τους έχω κανει ρόμπα στο facebook, κάντο και εσύ και άλλοι αν μπορούν γιατί δεν θα μας δουλεύουν οι κινέζοι.
εγώ πάω μάλλον για Anafi extended από το Ιταλικό Amazon στα 650 ευρώ, αν το στέλνει Ελλάδα, απλά περιμένω απάντηση απά την Parrot αν θα ισχύει η εγγύηση από την αγορά του Amazon, το σέρβις κλπ. κλπ.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 23, 2019 8:37:50 GMT 2
καλημερα Ηλία, τους έχω κανει ρόμπα στο facebook, κάντο και εσύ και άλλοι αν μπορούν γιατί δεν θα μας δουλεύουν οι κινέζοι. εγώ πάω μάλλον για Anafi extended από το Ιταλικό Amazon στα 650 ευρώ, αν το στέλνει Ελλάδα, απλά περιμένω απάντηση απά την Parrot αν θα ισχύει η εγγύηση από την αγορά του Amazon, το σέρβις κλπ. κλπ. Το είδα αυτό αλλά δεν ξέρω το κατάστημα αν είναι αξιόπιστο, πάντως από Ιταλία δεν έχει τελωνείο και η τιμή είναι εξαιρετική. Και γω περίμενα κάποια γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο (στο θέμα των καταστημάτων), εντάξει πάμε παραπάνω σε τιμή βέβαια. Μάλλον μετανιώνω που δεν έκανα την κίνηση πριν τις γιορτές όταν το GB μου έδινε το Air (τιμή emai) 527€ αλλά βλέπεις μας είχε γεμίσει προσδοκίες το Χ8...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 23, 2019 8:51:00 GMT 2
να το πατήσω το γαμ.......νο ή να μην το πατήσω. Ας περιμένω απάντηση από Parrot. Τα ελληνικά είναι από μετάφραση Google. φαίνεται αξιόπιστο γιατί είναι από Amazon EU SarL (τι είναι αυτό) και μικρό κόστος μεταφοράς και αν θες έχει και ασφάλεια + 33 ευρώ, ξέρω εγώ. Μάλλον λόγω EU δεν έχει φπα. H επίσημη Parrot γιατί βάζει τότε κερατιάτικα VAT 140 ευρώ περίπου, δεν είναι στην Γαλλία ? Κανένας ειδικός παιδιά να δεί το link, υπάρχει ?
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 23, 2019 10:25:54 GMT 2
Περιμένω και εγώ την απάντηση της parrot
|
|
|
Post by Frontier on Mar 23, 2019 10:54:17 GMT 2
Βγαίνουμε εκτός θέματος με το Anafi, υπάρχει το δικό του νήμα. Για όσους σκέφτονται να αγοράσουν από amazon (de/es/it κλπ) δείτε τι απάντησα εδώ: www.freedrone.gr/post/9019/thread
|
|
|
Post by ak2768 on Mar 25, 2019 8:08:24 GMT 2
Να και ένα email από to bangood σχετικά με τις προπαραγγελίες που έχουμε κάνει για το Fimi x8 se Dear Sir/Madam, Thank you for shopping with Banggood. We regret to inform you that the item in your order can not be shipped with the shipping method you chose. It can be sent by Air Parcel Register, would you like to change? If there is a price difference between the two methods, we will refund the overcharge payment or demand payment of the shortage from our customers. Hope for your understanding. Regarding the delivery time of shipping methods , you could check it by going to "Help Center" - "Shipping" - "Shipping methods". Here is the reference link : www.banggood.com/Shipping_hl70_at321Please note that you are responsible for all import taxes and duties that may be charged when your parcel passes through Customs if you have not bought the tariff insurance. www.banggood.com/Search_hl69_at310If you agree to change the shipping method, please send us your phone number. We will ship your order within 24-48 hours after your confirmation. Look forward to your reply. Thank you for your understanding in advance. Best regards, Alicey Εν ολίγοις μας λένε ότι δεν στέλνουν με priority direct mail παρόλο που σου δίνουν την επιλογή να το επιλέξεις (απαράδεκτο) Μου κάνει εντύπωση και δεν ξέρω πόσο ακριβές μπορεί να είναι το γεγονός ότι αν αποδεχθώ την αλλαγή στο προτεινόμενο τρόπο αποστολής, θα στείλουν εντός 24-48 ώρες την παραγγελία. Αν δεν είναι κάτι τυποποιημένο στο κείμενο ίσως παρέλαβαν για αυτούς που προπαρηγγειλαν Τέλος πάντων εγώ ζήτησα ακύρωση αν δεν μπορούν να στείλουν με priority direct mail και ξαναβλέπουμε την αγορά αργότερα μάλλον από GB
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 25, 2019 19:21:17 GMT 2
Παιδιά ότι να ναι το banggood όλα τους φταίνε... Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα μα με τίποτα ότι έχουν 4000++ κομμάτια, ούτε τα μισά δεν υπάρχουν... τίποτα δεν έχουν... Με μένα δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη τι έγινε, και ο τύπος ο Paul Anca που είχε μεσολαβήσει είπε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τι "πρόβλημα" υπάρχει αφού τα λεφτά τα πήρανε από Paypal και δεν έχουν καμιά σχέση με την κάρτα. Αφήστε το κουφό, τις προηγούμενες αγορές τις έκανα με την ίδια κάρτα και μάλιστα απευθείας, ξαφνικά είδαν πρόβλημα; Σε αλληλογραφία που έχω μου ζήτησαν να κάνω επιβεβαίωση στοιχείων, τους είπα ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να τους στείλω τίποτα αλλά όταν έρθει ο iMax που περιμένω θα κλείσω εντελώς τον λογαριασμό μου... Αυτοί εκεί το χαβά τους, μου ξαναέστειλαν μήνυμα και μου λένε ότι ξέρετε... θα είναι εμπιστευτικά τα στοιχεί σας κλπ... Τους απάντησα ότι είναι αστείοι... Έκανα νέο λογαριασμό στο όνομα της γυναίκα μου, καβαντζάρισα για πλάκα ένα Χ8 ακόμη πιο χαμηλή τιμή 374€ αλλά δεν ξέρω αν θα το πληρώσω... Δεν υπάρχουν αυτά τα κομμάτια, μαζεύουν λεφτά...
|
|
|
Post by ak2768 on Mar 25, 2019 19:26:04 GMT 2
Μα και εγω ετσι το εκανα και δεν εχουν στείλει κατι............γιατι δεν τους ειπες αφου δεν θελουν με mail να το στειλουν με eu priority line ;; Εννοείς ότι άλλαξες τον τρόπο αποστολής και παρόλα αυτά δεν σου το έχουν στείλει ακόμη? Ίσως είναι προσχήματα τότε όλα αυτά τα email για να δικαιολογήσουν τις καθυστερήσεις τους Όσο για το EU Priority line διάβασα ότι δεν είναι δοκιμασμένος τρόπος αποστολής και ενέχει κίνδυνο τελωνείου, με αυτό τον τρόπο παραγγειλα καταρχήν αφού δεν είχε priority direct mail και το άλλαξα μετά βλέποντας ότι πρόσθεσαν και τρόπο αποστολής με priority direct mail Αλλά δυστυχώς ενω το έχουν ως ενεργή επιλογή στην συνέχεια ενημερώνουν με email ότι δεν μπορούν να το στείλουν με αυτό τον τρόπο, δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη μαζί τους
|
|
|
Post by ak2768 on Mar 25, 2019 20:21:13 GMT 2
Το ειχα κανει απο την αρχη σε direct mail και μεχρι στιγμης μια χαρα.... απλα ειναι prosesing..... Για να δούμε σε εσένα θα στείλουν email για αλλαγή τρόπου αποστολής η θα στείλουν τελικά το drone
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 25, 2019 20:44:28 GMT 2
Και λέγαμε ότι θα έχει θέμα zino ..η fimi το έκαψε πριν καν κυκλοφορήσει..εδώ μας φαίνεται πολύ που κάνουμε παραγγελία και στέλνετε την επόμενη και θα το έχουμε σε ένα μήνα..φαντάσου να πληρώσεις κάτι να έχουν περάσει κοντά 4 μήνες και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.. Εκτός και αν χρειάζονται μετρητά για να αναπτύξουν κάτι μεγαλύτερο(που σιγά την τεχνολογια για ένα drone
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 25, 2019 21:06:10 GMT 2
Α ρε παιδιά. άλλοι (εσείς) το πληρώσατε το Δεκέμβρη, πάει ο Μάρτης και δεν ξεκίνησαν να το στέλνουν και περιμένουμε με αγορά τώρα να το στείλουν άμεσα; Είναι μούφα, παραμύθι, δεν υπάρχουν αυτά τα κομμάτια και μάλιστα τα κουπόνια μοιράζονται με το τσουβάλι... Πάντως αν το πληρώσω 374 τώρα και το πάρω σε 1 μήνα και άλλοι το πλήρωσαν από 380-400 πριν τέσσερις μήνες και ακόμη περιμένουν θα είναι μεγάλη έκπληξη... Όσο για το EU δεν είναι 100% αλλά νομίζω ότι δεν έχει θέμα, το πολύ πολύ βάζει κάποιος και Shipping Insurance όμως έχει το Priority Direct Mail είναι ενεργό με 7,30€
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 25, 2019 21:19:10 GMT 2
Το shipping endurance δεν σου προσφέρει κάτι..πλέον επιστρέφουν μόνο ένα ποσό και όχι όλο το φπα+τέλη κτλ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 27, 2019 8:46:01 GMT 2
Καλά κρασιά... Τους έστειλα εάν email για διαμαρτυρία και σχετικά με την διάθεση του Χ8 και δείτε απάντηση: Dear HLIAS, Thank you for your e-mail. We are sorry to tell you that the item 1394905 is still in our shipment period and we are stocking up on goods now. Predicted restock date: 18-21 days (For reference only) We are sorry for this delay,. We apologize for the inconvenience caused. If you have any other inquiries, please do not hesitate to contact us. Best regards, Rita Στο μεταξύ προσπάθησα χτες να μάθω αν το EU είναι ασφαλής μέθοδος, μου βγήκε ένας εντελώς άσχετος στο chat που δεν ήξερε που πάνε τα 4... ντιπ για ντιπ. Εάν ήμουν σίγουρος για το EU θα έπαιρνα ένα ΖΙΝΟ από δαύτους με 286€ δύο μπαταρίες και σάκο είναι απίστευτη τιμή... χαμένο δεν θα πήγαινε αλλά φοβάμαι την μέθοδο. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2019 13:49:07 GMT 2
Ακύρωσα την παραγγελία, πάμε παρακάτω.
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Mar 28, 2019 17:19:21 GMT 2
εντάξει ας κλείσει και το θέμα στο forum .... και καλά λέει ο φίλος από επάνω... πάμε παρακάτω!!!!!
|
|
|
Post by brouzos on Mar 28, 2019 17:33:36 GMT 2
Ακύρωσα την παραγγελία, πάμε παρακάτω. Μάνο εγω ξεκινάω να μαζεύω αλά 800 για το evo😂😂😂
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 28, 2019 17:51:33 GMT 2
Ακύρωσα την παραγγελία, πάμε παρακάτω. Εντάξει, κατάντησε γελοιότητα το πράγμα, νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα μπαίνουν στις εταιρίες άχρηστοι με πολιτικά κριτήρια αλλά αυτό μάλλον γίνεται παντού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια εταιρία αυτοκαταστρέφεται έτσι, ποιο το νόημα να βγάλει 10 - 20 ή 30 κομμάτια και να τα πουλήσει βιαστικά και ταυτόχρονα να ρεζιλοποιείται τόσο πολύ παγκοσμίως; Και η Hubsan έκανε βιαστικές κινήσεις με το ΖΙΝΟ, το κυκλοφόρησε ενώ ήταν ανέτοιμο αλλά οκ. έδειξε ότι μπορεί να το υποστηρίξει, όμως ΕΛΕΟΣ με την Fimi... Κρίμα... Και από την άλλη το ηλίθιο banggood εξακολουθεί να πουλάει κάτι που δεν έχει ...4255 Pre-orders...!!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2019 19:40:38 GMT 2
Ακύρωσα την παραγγελία, πάμε παρακάτω. Και από την άλλη το ηλίθιο banggood εξακολουθεί να πουλάει κάτι που δεν έχει ...4255 Pre-orders...!! 4255 παραγγελίες * $400 έκαστη (μέσος όρος) = $1,7 εκατομμύρια αέρας για να κινηθεί η εταιρία και να καλυφθούν θέματα ρευστότητας
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2019 19:43:12 GMT 2
Ακύρωσα την παραγγελία, πάμε παρακάτω. Μάνο εγω ξεκινάω να μαζεύω αλά 800 για το evo😂😂😂
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 28, 2019 20:20:45 GMT 2
4255 παραγγελίες * $400 έκαστη (μέσος όρος) = $1,7 εκατομμύρια αέρας για να κινηθεί η εταιρία και να καλυφθούν θέματα ρευστότητας Χαχαααα με 1,7 εκ. $ αγοράζεις το μισό Πεκίνο...! απορώ όμως πως ακόμη κάνουν Pre-orders... οι ενδιαφερόμενοι. Το evo😂😂😂 τι είναι ρε σεις;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 28, 2019 20:45:48 GMT 2
4255 παραγγελίες * $400 έκαστη (μέσος όρος) = $1,7 εκατομμύρια αέρας για να κινηθεί η εταιρία και να καλυφθούν θέματα ρευστότητας Χαχαααα με 1,7 εκ. $ αγοράζεις το μισό Πεκίνο...! απορώ όμως πως ακόμη κάνουν Pre-orders... οι ενδιαφερόμενοι. Το evo😂😂😂 τι είναι ρε σεις;
Εχω γνωστο που κατεβαινει καθε 3 μηνες USA , μου ειπε οτι μπορει να μου το φερει αν του πω.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 28, 2019 21:19:20 GMT 2
Χαχαααα με 1,7 εκ. $ αγοράζεις το μισό Πεκίνο...! απορώ όμως πως ακόμη κάνουν Pre-orders... οι ενδιαφερόμενοι. Το evo😂😂😂 τι είναι ρε σεις;
Εχω γνωστο που κατεβαινει καθε 3 μηνες USA , μου ειπε οτι μπορει να μου το φερει αν του πω. Η ιταλοί έχουν αρκετά..Για εμένα ίσως το καλύτερο σκάφος και πολύ όμορφο..αλλά τι να κάνουμε..τα Χριστούγεννα που είχα ψυθει είχα μιλήσει με την autel και μου είπε να μιλήσω με τους seller της κάποιες έστελναν Ευρώπη.. Μίλησα αλλά δεν εξασφαλιζαν ότι δεν θα περάσει τελωνείο..οπότε κάθησα στα αυγά μου
|
|
|
Post by brouzos on Mar 29, 2019 11:48:07 GMT 2
Χαχαχαχ το μόνο που έμεινε είναι καινούργια sd card
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Mar 29, 2019 13:53:58 GMT 2
sta group sto facebook άρχισαν να λένε ότι πολλοί έχουν πάρει tracking και έχει φύγει η παραγγελία τους ...
|
|