|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 18, 2019 16:53:50 GMT 2
Μάνο ευχαριστώ πάρα πολύ, είχα εσφαλμένη εντύπωση για το πότε κρατάει προμήθεια το paypal... Θα μπορούσες κάτι τελευταίο, όταν έχουμε αυτές τις επιλογές τι είναι καλύτερο; το EU και αυτό καλό και έχει μικρή διαφορά από το Priority, ούτε 2€, αξίζει; Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Mar 18, 2019 21:01:01 GMT 2
nickpsar η αληθεια ειναι οτι τα χρωματα δεν μου φαίνονται τοσο δυνατα ψυλο μουντα θα ελεγα πως μοιάζουν....... Νομίζω ότι είναι ώρα πλέον να σχολιάσουμε την απόδoση της 4Κ κάμερας του X8 SE. Οι ρυθμίσεις της κάμερας στο παρακάτω βίντεο είναι στο auto εκτός του white balance στο sunny και η εγγραφή έγινε σε 4k 30fps. Για την επεξεργασία του βίντεο χρησιμοποίησα το Adobe Premiere Pro 2018 και στις ρυθμίσεις για την εξαγωγή του βίντεο επέλεξα τις αυτοματοποιημένες για Youtube 4k video. Περιμένω τα σχόλια και την καθοδήγησή σας για την επίτευξη ενός καλύτερου οπτικά αποτελέσματος. Νίκος Πολύ καλό Νίκο! Τώρα εσύ θα πρέπει να ψάξεις τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, έχω προσέξει ότι κάποιοι ανεβάζουν λίγο την φωτεινότητα στο +3 περίπου με καλό αποτέλεσμα νομίζω, θα πρέπει όμως εσύ να το δεις... 😊
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2019 22:33:30 GMT 2
Μάνο ευχαριστώ πάρα πολύ, είχα εσφαλμένη εντύπωση για το πότε κρατάει προμήθεια το paypal... Θα μπορούσες κάτι τελευταίο, όταν έχουμε αυτές τις επιλογές τι είναι καλύτερο; το EU και αυτό καλό και έχει μικρή διαφορά από το Priority, ούτε 2€, αξίζει; Δεν έχω αγοράσει με Priority EU, με Priority Direct Mail είχα παραλάβει χωρίς θέματα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 19, 2019 9:23:47 GMT 2
Κοίταξα λίγο για τις μεθόδους, βρήκα αυτό το θέμα που λέει για το EU Priority Line το οποίο εμφανίζεται ως επιλογή στο Χ8 αλλά ως μόνη επιλογή στο ΖΙΝΟ techvalue.gr/agores-apo-kina-209/
|
|
viper
New Member
|
Post by viper on Mar 19, 2019 11:09:47 GMT 2
Κοίταξα λίγο για τις μεθόδους, βρήκα αυτό το θέμα που λέει για το EU Priority Line το οποίο εμφανίζεται ως επιλογή στο Χ8 αλλά ως μόνη επιλογή στο ΖΙΝΟ techvalue.gr/agores-apo-kina-209/Καλημερα. Το EU Priority Line του Gearbest ειναι ασφαλες αλλα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το EU Priority Line του Banggood. Απο Banggood η μονη ασφαλης αποστολη ειναι μεσω Priority Direct mail. To EU Priority Line του Banggood ειναι 50/50. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει το τελωνειο.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 19, 2019 13:10:57 GMT 2
Κοίταξα λίγο για τις μεθόδους, κλπ... Καλημερα. Το EU Priority Line του Gearbest ειναι ασφαλες αλλα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το EU Priority Line του Banggood. Απο Banggood η μονη ασφαλης αποστολη ειναι μεσω Priority Direct mail. To EU Priority Line του Banggood ειναι 50/50. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει το τελωνειο. Ε ναι viper... και το θέμα που έβαλα λέει για το EU Priority Line του Gearbest, του Banggood είναι λίγο επίφοβο. Λοιπόν, βλέπω στο Banggood χαμός γίνεται από Pre-orders, αναρωτιέμαι πως θα καλύψει τόσο μεγάλη ζήτηση και με προβληματίζει. Ακόμη το ότι έπαιξε κουπόνι ειδικά όταν είναι σε φάση προαγοράς και μάλιστα με τόση ζήτηση, φοβάμαι μην είναι "λάκκος"... Δύσκολα όμως να ξαναπαίξει τόσο χαμηλά, ίσως θέλουν λεφτά τώρα οκ. απ' την άλλη όμως αν είναι να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο τον Αύγουστο σε τιμή 450++ αξίζει; Έτσι κι αλλιώς και τα παιδιά (του φόρουμ και όχι μόνο) πληρώσατε το Δεκέμβρη, βγαίνει ο Μάρτης και ακόμη δεν άρχισαν οι αποστολές... Τι λέτε; Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Mar 19, 2019 14:10:38 GMT 2
Καλημερα. Το EU Priority Line του Gearbest ειναι ασφαλες αλλα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το EU Priority Line του Banggood. Απο Banggood η μονη ασφαλης αποστολη ειναι μεσω Priority Direct mail. To EU Priority Line του Banggood ειναι 50/50. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγει το τελωνειο. Ε ναι viper... και το θέμα που έβαλα λέει για το EU Priority Line του Gearbest, του Banggood είναι λίγο επίφοβο. Λοιπόν, βλέπω στο Banggood χαμός γίνεται από Pre-orders, αναρωτιέμαι πως θα καλύψει τόσο μεγάλη ζήτηση και με προβληματίζει. Ακόμη το ότι έπαιξε κουπόνι ειδικά όταν είναι σε φάση προαγοράς και μάλιστα με τόση ζήτηση, φοβάμαι μην είναι "λάκκος"... Δύσκολα όμως να ξαναπαίξει τόσο χαμηλά, ίσως θέλουν λεφτά τώρα οκ. απ' την άλλη όμως αν είναι να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο τον Αύγουστο σε τιμή 450++ αξίζει; Έτσι κι αλλιώς και τα παιδιά (του φόρουμ και όχι μόνο) πληρώσατε το Δεκέμβρη, βγαίνει ο Μάρτης και ακόμη δεν άρχισαν οι αποστολές... Τι λέτε; Ηλία όπως λες και διάβασες το gearbest είναι πιο ασφαλές για αγορά αντικειμένου πάνω από 2 κιλά, από το banggood δεν έχω εμπειρία σε τέτοια αγορά, θα έλεγα να περιμένεις ακόμα λίγο να δούμε πως θα εξελιχθεί η αγορά από το gearbest που έχουμε κάνει εμείς πρέπει τέλος του μήνα να έχουμε νέα και βλέπεις τι να κάνεις, και εμείς με κουπόνι στα 380 το πήραμε πιστεύω θα ξαναβαλουν... 😊
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 19, 2019 16:07:22 GMT 2
Ηλία όπως λες και διάβασες το gearbest είναι πιο ασφαλές για αγορά αντικειμένου πάνω από 2 κιλά, από το banggood δεν έχω εμπειρία σε τέτοια αγορά, θα έλεγα να περιμένεις ακόμα λίγο να δούμε πως θα εξελιχθεί η αγορά από το gearbest που έχουμε κάνει εμείς πρέπει τέλος του μήνα να έχουμε νέα και βλέπεις τι να κάνεις, και εμείς με κουπόνι στα 380 το πήραμε πιστεύω θα ξαναβαλουν... 😊 Πέτρο, πρόβλημα με το Priority του Banggood δεν φοβάμαι μην έχω, το μόνο που με κολλάει είναι να μην πάθω ότι πάθατε και σεις, να το πληρώσω τώρα και να το στείλουν τον Αύγουστο... αυτό με τσατίζει και έφτασα να σκέφτομαι ακόμη και το ΖΙΝΟ. Όλος ο λαός της Γης έκανε Pre-order αυτές τις μέρες, καλά έγραψε κάποιος ότι το Banggood θα τσεπώσει εκατομμύρια τα οποία θα επιστρέψει αρκετά αργότερα. Από την άλλη ίσως η Fimi αυτό το διάστημα προχώρησε σε μαζική παραγωγή και είναι έτοιμη να τη διοχετεύσει στην αγορά... Όμως όντως έπεσε τοσο γενναιοδωρία από το banggood; Αν μας έλεγαν το πληρώνεις 450 και φεύγει αύριο θα λέγαμε όχι; Χιλιάδες περιμένουν... αν το είχε δεν θα έριχνε τιμή τώρα, αυτή την ώρα είναι όλοι κ@υλωμένοι... Δεν ξέρω ρε παιδιά... μάλλον δεν προχωρώ την αγορά για την ώρα.
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 19, 2019 17:28:17 GMT 2
Παντως βλεπω πολλες αργοποριες γενικα στις παραγγελειες απο GB.
|
|
|
Post by brouzos on Mar 19, 2019 17:48:53 GMT 2
Λάμψη καλημέρα ζωή....
|
|
|
Post by Frontier on Mar 19, 2019 19:13:59 GMT 2
Παντως βλεπω πολλες αργοποριες γενικα στις παραγγελειες απο GB. Και από BG δεν έχει παραλάβει ακόμα κανείς...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 19, 2019 19:14:31 GMT 2
Τόλμη και γοητεία καλύτερα, πολύ ίντριγκα...
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 19, 2019 20:45:12 GMT 2
Παντως βλεπω πολλες αργοποριες γενικα στις παραγγελειες απο GB. Και από BG δεν έχει παραλάβει ακόμα κανείς... Γενικο το κακο.Μια μπαταρια περιμενω και ακομα τιποτα.
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Mar 20, 2019 9:29:53 GMT 2
Καλημέρα σας. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα απο την Gearbest λέγοντας τα παρακάτω: Dear *******, Thank you or your recent order 1901030095440308551* on Gearbest.com. We sincerely apologize for not having shipped your order out yet. remaining items sku*quantity:378908401 * 1 , FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF PB0110101 * 1 , gocomma WN - 20 EU Standard Plug Mini Power Adapter We kindly ask you to wait a little more for your order as we are still working around the clock to ship it as soon as we can. Once it is shipped, we will notify you immediately by email. If you have any questions please feel free to contact our customer support. Once again,we apologize for any inconvenience caused. Thank you for your kind understanding and patience. Best regards, Support Center Gearbest Customer Service www.gearbest.com/
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 20, 2019 9:43:20 GMT 2
Ενώ το gearbest εξακολουθεί να λέει "Arrival Notice" μην τηρώντας κανέναν έως τώρα υποσχόμενο χρόνο αποστολής, το Βanggood λέει 24 Μάρτη, τόσο σιγουριά ή τόσο ψέμα; Αν είναι ψέμα θα του δημιουργήσει ένα πολύ κακό προηγούμενο και τίθεται θέμα αξιοπιστίας για κάτι που κάτι δεν είχε τόσο κίνδυνο το gearbest λόγω του ότι όλοι αντιλαμβάνονταν το Δεκέμβρη πως δεν είχε αρχίσει ακόμη μαζικά η παραγωγή του Χ8 και ότι σίγουρα θα υπήρχε καθυστέρηση. Το Βanggood όμως θα εκτεθεί σοβαρά, εάν περάσουν λίγες μέρες και δεν γίνουν αποστολές θα αρχίσουν όλοι να ζητάνε πίσω τα λεφτά... Attachments:
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Mar 20, 2019 10:20:24 GMT 2
Η απάντησή τους όταν τους ρώτησα πότε θα στείλουν: Dear **, Thank you very much for your patience. We are happy to serve you. I am sorry for the stock issue. We expect we can restock this item after 2019-04-01. We will arrange the shipping when we restock the item. Best regards, Mai Gearbest Customer Service www.gearbest.com/
|
|
|
Post by dkokki on Mar 20, 2019 16:38:26 GMT 2
καλησπέρα σε όλους,
Το BG πριν μια εβδομάδα μου είπαν ότι αρχές Απριλίου θα σταλούν σε αυτούς που βάζουν τώρα παραγγελίες (το θεωρώ δύσκολο, πολλές προπαραγγελίες έχουν, περίπου 3700 τεμάχια, ξέρω ότι είναι κάποια του Δεκεμβρίου στον δρόμο προς Ελλάδα). Χθές όμως που ξαναμίλησα μαζί τους μου είπαν να μην ανυσηχώ και ότι θα ανοίξει στις 24 Μαρτίου κανονικά, δηλαδή αυτό σημαίνει, μετά από 2-3 ημέρες αποστολή προς εμάς και με tracking number για να βεβαιωθούμε ότι το στείλανε.
Προτείνω σε όλους αν θέλουν να το παραγγείλουν να περιμένουν μέχρι τις 24 Μαρτίου. Δεν κερδίζουμε τίποτα παραπάνω, λίγες μέρες έμειναν για να δούμε εαν λένε αληθεια ή μας το παίζουν κινέζοι. Πιστεύω ότι εάν δεν το ανοίξουν τότε πρέπει να τους βομβαρδίσουμε με αρνητικά σχόλεια και αυτους και την Fimi, γιατί μας δουλεύουν εδώ και καιρό. Στο κάτω κάτω της γραφής βγάλε τα 3700 Pre-orders που έχεις και γράψε ότι σε 2 σε 3 μήνες θα το ξαναστέλνουμε.
Ο φίλος πάνω του γράψανε για restock 1 Απριλίου. Για να δούμε. 24/3 ή 1/4 ή Πότε και για ποιούς, του Δεκεμβρίου αποστολές, του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου, του Μαρτίου ?
Φιλικά !!!!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 20, 2019 17:31:44 GMT 2
Αν, λέω ΑΝ τα έχουν, αν οι διαολοκινέζοι έκαναν αυτόν τον καιρό τρελά πράγματα; Ερώτηση προς εσάς που κάνατε προ-αγορά μέσω paypal και την ακυρώσατε... εάν κάνω την παραγγελία και δω ότι περνάνε 10-15 μέρες και δεν το στέλνουν, αν θυμώσω και ζητήσω πίσω τα χρήματα, η διαδικασία επιστροφής είναι αμφισβητήσιμη; εννοώ υπάρχει περίπτωση να πούνε μακ-μουκ; Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, οκ. θα πω ότι τους δάνεισα 400€, δεν έγινε και κάτι κακό... τι λέτε;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 20, 2019 17:51:40 GMT 2
Αν, λέω ΑΝ τα έχουν, αν οι διαολοκινέζοι έκαναν αυτόν τον καιρό τρελά πράγματα; Ερώτηση προς εσάς που κάνατε προ-αγορά μέσω paypal και την ακυρώσατε... εάν κάνω την παραγγελία και δω ότι περνάνε 10-15 μέρες και δεν το στέλνουν, αν θυμώσω και ζητήσω πίσω τα χρήματα, η διαδικασία επιστροφής είναι αμφισβητήσιμη; εννοώ υπάρχει περίπτωση να πούνε μακ-μουκ; Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, οκ. θα πω ότι τους δάνεισα 400€, δεν έγινε και κάτι κακό... τι λέτε; Εφόσον δεν έχει αποσταλεί κάτι, δεν υπάρχει tracking ενεργό, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων χωρίς καμία επιβάρυνση μέσω Paypal.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 21, 2019 0:05:14 GMT 2
Τώρα προαγορά και σε μπαταρία του Χ8...!!! Attachments:
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Mar 21, 2019 13:32:16 GMT 2
Παρεπιπτόντως έχω κάνει την παραγγελία από τις 03-01-2019. Αναμονή, γαϊδουρινή. Κοντεύουν 3 μήνες.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 21, 2019 14:46:37 GMT 2
Τα κουπόνια πλέον δεν λειτουργούν, η τρίτη κράτηση που είχα κάνει έπεφτε σε λίγο οπότε το αποφάσισα...! Τώρα αν μας τα πρίξουν στο περίμενε ...τα λεφτά πίσω και δρόμο... Attachments:
|
|
|
Post by petersea on Mar 21, 2019 14:47:30 GMT 2
Παρεπιπτόντως έχω κάνει την παραγγελία από τις 03-01-2019. Αναμονή, γαϊδουρινή. Κοντεύουν 3 μήνες. Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνος εγώ το έχω παραγγείλει από 21 - 12, για να δούμε τι θα γίνει τέλος του μήνα περίπου... 🤔
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 21, 2019 14:50:02 GMT 2
Παρεπιπτόντως έχω κάνει την παραγγελία από τις 03-01-2019. Αναμονή, γαϊδουρινή. Κοντεύουν 3 μήνες. Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνος εγώ το έχω παραγγείλει από 21 - 12, για να δούμε τι θα γίνει τέλος του μήνα περίπου... 🤔 Xaxa... βλέπω να παρηγοριόμαστε όλοι μαζί...!!!
|
|
|
Post by dkokki on Mar 21, 2019 18:49:53 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, νομίζω ότι άρχισαν τα όργανα, μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 21, 2019 19:49:09 GMT 2
Σημερινή ενημέρωση που είχα από τον κινέζο που συνομιλώ στο GB είναι ότι εκτιμούν πως η Fimi θα τους παραδώσει κάποιο stock X8 την επόμενη εβδομάδα. Απλά μου επανέλαβε και αυτός ότι τους έχει απογοητεύσει πολλές φορές ζητώντας χρήματα χωρίς να παραδίδει και γιαυτό έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελίες μέχρι να στείλουν όσα έχουν προ-πουλήσει.
Αναμένουμε.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 22, 2019 7:54:48 GMT 2
Πόσο μαλάκες είναι...!!! Θα το έχουμε υπόψη μας στο εξής banggood... Attachments:
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 22, 2019 8:18:42 GMT 2
Σταμάτησα ίση να ασχολούμαι με το x8se.. Αν δεν βρεθεί σε καλή τιμή το anafi,το πολύ πολύ να χτυπήσω ένα κινητό και να μείνει το mi drone για ακόμη έναν χρόνο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 22, 2019 8:42:47 GMT 2
Σταμάτησα ίση να ασχολούμαι με το x8se.. Αν δεν βρεθεί σε καλή τιμή το anafi,το πολύ πολύ να χτυπήσω ένα κινητό και να μείνει το mi drone για ακόμη έναν χρόνο Χαχααα Γιώργο έχεις πλάκα. αν δεν πάρω Anafi θα πάρω κινητό...!!! Λοιπόν και γώ σταματάω να κοιτάζω πλέον για Χ8 τώρα, μου κόπηκε η διάθεση, ΑΝ και ΟΤΑΝ το βγάλουν και είναι άμεσα διαθέσιμο και σε καλή τιμή θα δω... Κάτι μου λέει ότι θα γίνει όπως με το ΖΙΝΟ... σε ένα 6μηνο το σακάτεψαν, ακόμη τώρα παίζουν κουπόνια και προσφορές email για 262€ όταν οι πιο πολλοί το πήραν από 320-350€. Ασχολούμαστε με το Χ8 λες και είναι η ζωή μας όλη... ά ει φακ...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 22, 2019 9:13:03 GMT 2
Πόσο μαλάκες είναι...!!! Θα το έχουμε υπόψη μας στο εξής banggood... Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, όταν έλεγα (και στο fb group) ότι η Fimi είναι αυτή που πουλάει τα φούμαρα και ότι δεν είναι θέμα καταστήματος, έπεσαν να με φάνε (ο γνωστός μπάρμπας, ο κολλαούζος του και κάποιοι άλλοι)... To Gearbest τουλάχιστον είναι πιο "τίμιο", δεν δέχεται άλλες παραγγελίες πριν σταλούν αυτές που έχει πουλήσει.
|
|