|
Post by kostakakis on Mar 13, 2019 4:19:16 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 13, 2019 9:35:45 GMT 2
Για τον συγκεκριμένο διακόπτη όπως όλοι γνωρίζετε δεν υπάρχει αναφορά μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης. Χαχααα Νίκο, που να το γνωρίζουμε, κανείς μας δεν το έχει, από εσένα περιμένουμε...!! Κάνε καμιά νέα πτήση εμβέλειας αλλά και διάρκειας και πες μας το αποτέλεσμα, αν δεν προφταίνεις να βάζεις βίντεο.
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 13, 2019 19:52:53 GMT 2
Το ξέρω Ηλία ότι μόνο 2 Έλληνες το έχουμε παραλάβει αλλά το manual είναι διαθέσιμο online . Έχω όμως πολύ καλά νέα όσον αφορά στην εμβέλεια. Με boost extenders δανεικούς από το Mi 4k, με μια μικρή τροποποίηση για να τοποθέτηση τους, πέρασα τα 6km και χωρίς να έχω διακοπή στη ζεύξη επέλεξα RTH φοβούμενος βασικά την μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά με αρκετό όμως άγχος για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει. Το βιντεάκι θα το ανεβάσω αργότερα απλά αξίζει αναφοράς ότι το προσγείωσα με 3% διαθέσιμη μπαταρία στα 10.76 volts.
|
|
|
Post by petersea on Mar 13, 2019 20:26:25 GMT 2
Το ξέρω Ηλία ότι μόνο 2 Έλληνες το έχουμε παραλάβει αλλά το manual είναι διαθέσιμο online . Έχω όμως πολύ καλά νέα όσον αφορά στην εμβέλεια. Με boost extenders δανεικούς από το Mi 4k, με μια μικρή τροποποίηση για να τοποθέτηση τους, πέρασα τα 6km και χωρίς να έχω διακοπή στη ζεύξη επέλεξα RTH φοβούμενος βασικά την μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά με αρκετό όμως άγχος για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει. Το βιντεάκι θα το ανεβάσω αργότερα απλά αξίζει αναφοράς ότι το προσγείωσα με 3% διαθέσιμη μπαταρία στα 10.76 volts. View AttachmentΜπράβο Νίκο! Νομίζω έκανες έως τώρα παγκόσμιο ρεκόρ, γιατί όμως 3% μπαταρία; ο Dustin Dunnill που το πήγε 5800m το γύρισε με περίπου 27% εάν δεν κάνω λάθος... 🤔 είχες κόντρα αέρα;
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 13, 2019 21:06:08 GMT 2
Το ξέρω Ηλία ότι μόνο 2 Έλληνες το έχουμε παραλάβει αλλά το manual είναι διαθέσιμο online . Έχω όμως πολύ καλά νέα όσον αφορά στην εμβέλεια. Με boost extenders δανεικούς από το Mi 4k, με μια μικρή τροποποίηση για να τοποθέτηση τους, πέρασα τα 6km και χωρίς να έχω διακοπή στη ζεύξη επέλεξα RTH φοβούμενος βασικά την μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά με αρκετό όμως άγχος για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει. Το βιντεάκι θα το ανεβάσω αργότερα απλά αξίζει αναφοράς ότι το προσγείωσα με 3% διαθέσιμη μπαταρία στα 10.76 volts. Μπράβο Νίκο! Νομίζω έκανες έως τώρα παγκόσμιο ρεκόρ, γιατί όμως 3% μπαταρία; ο Dustin Dunnill που το πήγε 5800m το γύρισε με περίπου 27% εάν δεν κάνω λάθος... 🤔 είχες κόντρα αέρα; Απλά ξεκινάω την δοκιμή στο 92% της μπαταρίας, έχω κάνει το λάθος να ορίσω μέγιστη ταχύτητα 14.0 m/s με 16 m/s να είναι το μέγιστο (το άλλαξα ήδη) και δεν είχα προσέξει ότι σε κατάσταση RTH πετάει με μέγιστη ταχύτητα μόνο 10 m/s. Το θετικό είναι ότι η λειτουργία "RTH when battery only enough for RTH" ήταν αξιόπιστη. Μου εμφάνισε το μήνυμα στην οθόνη κατά την επιστροφή 2,5 km από το σημείο που βρισκόμουν επέλεξα να εκτελέσει RTH γιατί είχα πάρει εγώ τον έλεγχο και τελικά το προσγείωσε με 3% στην μπαταρία. Οριακά μεν αλλά αξιόπιστα. Επίσης η εφαρμογή δεν θεωρεί την μπαταρία στο 3% over-discharged.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 13, 2019 22:57:34 GMT 2
Το ξέρω Ηλία ότι μόνο 2 Έλληνες το έχουμε παραλάβει αλλά το manual είναι διαθέσιμο online . Έχω όμως πολύ καλά νέα όσον αφορά στην εμβέλεια. Με boost extenders δανεικούς από το Mi 4k, με μια μικρή τροποποίηση για να τοποθέτηση τους, πέρασα τα 6km και χωρίς να έχω διακοπή στη ζεύξη επέλεξα RTH φοβούμενος βασικά την μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά με αρκετό όμως άγχος για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει. Το βιντεάκι θα το ανεβάσω αργότερα απλά αξίζει αναφοράς ότι το προσγείωσα με 3% διαθέσιμη μπαταρία στα 10.76 volts. Ωωωωωωωω....!!! απίθανο...!! εκεί που δεν έφτανες τα 2 χιλ. πέρασες τα 6...!!!! Σε ποια περιοχή έγινε, στον ίδιο λόφο; σε άλλη κατεύθυνση; την επόμενη πρέπει να δοκιμάσεις στο ίδιο σημείο και κατεύθυνση χωρίς τα boost extenders να δούμε με τις ίδιες συνθήκες πόσο θα πάει χωρία αυτά. Ε ναι, όταν θες να κάνεις πτήση απόστασης το σηκώνεις με φουλ μπαταρία και φεύγεις χωρίς χρονοτριβή και φυσικά με μεγαλύτερη ταχύτητα, πάντως το 3% και στον άλλο τον παλαβό που το άφησε στον αέρα έως το 0 δεν έδειξε πρόβλημα, καλά είναι να μην πέφτει τόσο κάτω συχνά αλλά αν χρειαστεί μπορεί να ζήσει το μηχάνημα στον αέρα στα κρίσιμα μέτρα της επιστροφής. Και εν τέλη μάλλον το ποσοστό είναι απλά αγχωτικό, αυτό που μετράει είναι τα 10.76 volts που σημαίνει 3,58 volt ανά κελί, καθόλου άσχημα. Το manual δεν ήξερα ότι το έχουν, δεν κοίταξα καν.
|
|
|
Post by petersea on Mar 13, 2019 23:35:45 GMT 2
Το ξέρω Ηλία ότι μόνο 2 Έλληνες το έχουμε παραλάβει αλλά το manual είναι διαθέσιμο online . Έχω όμως πολύ καλά νέα όσον αφορά στην εμβέλεια. Με boost extenders δανεικούς από το Mi 4k, με μια μικρή τροποποίηση για να τοποθέτηση τους, πέρασα τα 6km και χωρίς να έχω διακοπή στη ζεύξη επέλεξα RTH φοβούμενος βασικά την μπαταρία. Τέλος καλό όλα καλά με αρκετό όμως άγχος για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει. Το βιντεάκι θα το ανεβάσω αργότερα απλά αξίζει αναφοράς ότι το προσγείωσα με 3% διαθέσιμη μπαταρία στα 10.76 volts. Ωωωωωωωω....!!! απίθανο...!! εκεί που δεν έφτανες τα 2 χιλ. πέρασες τα 6...!!!! Σε ποια περιοχή έγινε, στον ίδιο λόφο; σε άλλη κατεύθυνση; την επόμενη πρέπει να δοκιμάσεις στο ίδιο σημείο και κατεύθυνση χωρίς τα boost extenders να δούμε με τις ίδιες συνθήκες πόσο θα πάει χωρία αυτά. Ε ναι, όταν θες να κάνεις πτήση απόστασης το σηκώνεις με φουλ μπαταρία και φεύγεις χωρίς χρονοτριβή και φυσικά με μεγαλύτερη ταχύτητα, πάντως το 3% και στον άλλο τον παλαβό που το άφησε στον αέρα έως το 0 δεν έδειξε πρόβλημα, καλά είναι να μην πέφτει τόσο κάτω συχνά αλλά αν χρειαστεί μπορεί να ζήσει το μηχάνημα στον αέρα στα κρίσιμα μέτρα της επιστροφής. Και εν τέλη μάλλον το ποσοστό είναι απλά αγχωτικό, αυτό που μετράει είναι τα 10.76 volts που σημαίνει 3,58 volt ανά κελί, καθόλου άσχημα. Το manual δεν ήξερα ότι το έχουν, δεν κοίταξα καν. Ηλία νομίζω σιγά σιγά παίρνεις απαντήσεις για την επιλογή σου 😀😀😂 και Νίκο πάρα πολύ καλό αυτό με την μπαταρία 😊!!!
|
|
|
Post by kostakakis on Mar 13, 2019 23:40:18 GMT 2
Ουάου.. δεν έχω λόγια. Να τονίσω μόνο ότι στην ίδια ευθεία κανά 2 χλμ. μετά) φαίνεται ένας πυλώνας στον οποίο προφανώς θα έχει κάποιες κεραίες πάνω του. Επίσης το 3% όσο καινούργια και να είναι η μπαταρία, μου προκάλεσε μία ανατριχίλα. ...το 1ο βίντεο που έφτασε τα 6.068 μ. (δεν το σπάσαμε ακόμα το ρεκόρ) του Sami Luo είχε μπαταρία 65% και στην επιστροφή 20% άρα κάτι άλλαξε κυρίως στην επιστροφή. manual X8 SE
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 14, 2019 1:03:53 GMT 2
Το ποσοστό αν το δούμε σαν νούμερο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Σε συνδυασμό όμως με τα 3,58 volts ανά κελί είναι μια απολύτως φυσιολογική κατάσταση για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτός είναι και ο κανόνας που ακολουθώ σε όλους τους τύπους μπαταριών που χρησιμοποιώ στα πολυκόπτερα μου μικρά και μεγάλα (κατώτατο όριο τα 3,5-3,6 volts ανά κελί).
|
|
|
Post by arhs555 on Mar 14, 2019 17:55:12 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Mar 14, 2019 20:10:19 GMT 2
Εγραψες..
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 14, 2019 22:48:39 GMT 2
Ευχαριστώ, ότι μπορεί ο καθένας .
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 15, 2019 0:38:41 GMT 2
Ευχαριστώ, ότι μπορεί ο καθένας . Έγραψες ναι...! αφού σου δίνει εύσημα ο Vako έκλεισες ως πιλότος...! Άλλος φίλος έβαλε το βίντεο σου...!! Λοιπόν, το έστειλες προς την ίδια κατεύθυνση με την πρώτη δοκιμή, τότε είχε φτάσει μόνο ως τα φωτοβολταικά, τώρα ήταν πέραν από κάθε φαντασία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι boost extenders έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, κάτι άλλο θα είχε συμβεί τότε δε μπορεί, αφού ούτε το Mi δεν πήγε μακριά... Επιτακτική ανάγκη μια ακόμη δοκιμή με σκέτες τις κεραίες.
|
|
|
Post by petersea on Mar 15, 2019 1:22:39 GMT 2
Νομίζω τα πάει αρκετά καλά σε VPU Mode, ο Andy έχει βάλει και ling από banggood για μπαταρία 78,72€...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 15, 2019 11:32:39 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, ξέρει κανένας από την εμπειρία του αν το προπαραγγείλω τώρα με 3500 τεμάχια προπαραγγελίες που έχει το Banggood, πότε θα μου το φορτώσουν.
Ούτε στο τέλος Μαίου δεν θα έρθει !!!
Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by petersea on Mar 15, 2019 12:09:00 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, ξέρει κανένας από την εμπειρία του αν το προπαραγγείλω τώρα με 3500 τεμάχια προπαραγγελίες που έχει το Banggood, πότε θα μου το φορτώσουν.
Ούτε στο τέλος Μαίου δεν θα έρθει !!!
Ευχαριστώ πολύ Αυτή τη στιγμή σίγουρη απάντηση δεν νομίζω να πάρεις, πολλοί το έχουμε παραγγείλει από τον Δεκέμβρη και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή του, λένε για τέλος Μαρτίου ίδωμεν...
|
|
|
Post by kostakakis on Mar 15, 2019 14:59:08 GMT 2
Άλλαξε και τα βύσματα για να βάζει άλλες κεραίες. Όμως από τη στιγμή που ο Νίκος το έφτασε 6+ χλμ. με αυτά, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με κάτι άλλο...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 15, 2019 16:45:29 GMT 2
Βασικα δεν καταλαβα τι εκανε στο βιντεο.......αγόρασε δυο μεγαλυτερες κεραίες αλα δεν καταλαβα πως τις εβαλε......ηταν μονο για επανω τα δυο που βιδώνουν η πειραξε και κατι στις πλακετες γιατι δεν εχει βαλει λινκ....
Επισης βλεπω διαφορες τιμες εχει και ποιο ακριβα μα καλα ολα την ιδια δουλεια δεν υποτιθετε πως κανουν;;
Λοιπόν, έκανε δύο πράγματα που φαίνονται καθαρά και είναι κάτι απλό. Καταρχήν άλλαξε τα μπλεντάζ που συνέδεαν την πλακέτα με τις κεραίες, ο κατασκευαστής είχε ένα μαύρο και ο τύπος έβαλε το γνωστό χρυσαφί διάφανο, το ξέρω αυτό το καλώδιο, είναι καθαρά υψίσυχνο και καλής ποιότητας. Έβαλε θηλυκά κονεκτοράκια τέτοια περίπου σαν αυτά που έχουν κάποια ρούτερ αλλά κυρίως οι πομποί αυτών των συχνοτήτων. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ποιος είναι οι νέες κεραίες ώστε να δούμε τι DB έχουν, αν τις βρει κάποιος ας βάλει το λινκ. Άλλη αλλαγή με το λίγο που είδα δεν διέκρινα... Εάν υποθέσουμε ότι οι κεραίες αυτές έχουν περισσότερα DB από τις μανάτες, η διαφορά τους από τα boost extenders είναι ότι δεν είναι κατευθυνόμενες ή τουλάχιστο όχι τόσο ώστε η Τ/Κ υποχρεωτικά να "κοιτάζει" προς την κατεύθυνση του σκάφους.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 15, 2019 19:42:10 GMT 2
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 16, 2019 22:55:54 GMT 2
Αν αναφέρεσαι στο μαύρο πλαστικό που έχει μπροστά το X8 είναι απλά διακοσμητικό. Ζουμ έχει μόνο στη λειτουργία SAR και μιλάμε πάντα για ψηφιακό X3 και όχι οπτικό. Σήμερα τελείωσε για μένα ο κύκλος δοκιμών για επίτευξη μέγιστης απόστασης. Χωρίς extenders, boosters, κλπ τo πήγα στα 5,5km. Καιρός να δώσω βαρύτητα στην ποιότητα της εικόνας αλλά και στην εκτέλεση των λοιπών modes.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 17, 2019 9:05:41 GMT 2
Αν αναφέρεσαι στο μαύρο πλαστικό που έχει μπροστά το X8 είναι απλά διακοσμητικό. Ζουμ έχει μόνο στη λειτουργία SAR και μιλάμε πάντα για ψηφιακό X3 και όχι οπτικό. Σήμερα τελείωσε για μένα ο κύκλος δοκιμών για επίτευξη μέγιστης απόστασης. Χωρίς extenders, boosters, κλπ τo πήγα στα 5,5km. Καιρός να δώσω βαρύτητα στην ποιότητα της εικόνας αλλά και στην εκτέλεση των λοιπών modes. 5.557 μ. χωρίς κανένα βοήθημα, το εργαλείο "πετάει"...! ναι όντως τα τεστ απόστασης τελείωσαν εδώ...!! Θα μείνουμε με την απορία, τι έφταιξε και στην πρώτη πτήση εκεί δεν πήγε ούτε 2 χιλ. και αυτό και το Mi Drone. Οι βελτιώσεις στην κάμερα προέχουν τώρα, βλέπω αυτό που έκανε αρχικά και το Α3, έχει "καμένα" τα ψυχρά, ειδικά στον ουρανό φαίνεται καθαρά την ώρα της επιστροφής. Με κάποια upd ή ρυθμίσει θα επέλθει η ισορροπία. Τα "μαύρα μάτια" ξεγέλασαν αρχικά αφού θεωρήθηκαν αισθητήρες... το ψηφιακό ζουμ ποτέ δεν με ενδιέφερε.
|
|
|
Post by arhs555 on Mar 17, 2019 9:43:43 GMT 2
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 18, 2019 10:09:26 GMT 2
nickpsar η αληθεια ειναι οτι τα χρωματα δεν μου φαίνονται τοσο δυνατα ψυλο μουντα θα ελεγα πως μοιάζουν....... Νομίζω ότι είναι ώρα πλέον να σχολιάσουμε την απόδoση της 4Κ κάμερας του X8 SE. Οι ρυθμίσεις της κάμερας στο παρακάτω βίντεο είναι στο auto εκτός του white balance στο sunny και η εγγραφή έγινε σε 4k 30fps. Για την επεξεργασία του βίντεο χρησιμοποίησα το Adobe Premiere Pro 2018 και στις ρυθμίσεις για την εξαγωγή του βίντεο επέλεξα τις αυτοματοποιημένες για Youtube 4k video. Περιμένω τα σχόλια και την καθοδήγησή σας για την επίτευξη ενός καλύτερου οπτικά αποτελέσματος. Νίκος
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 18, 2019 12:40:42 GMT 2
Παιδιά παίζει κουπόνι για το Χ8 ΕΔΩ: πατήστε το λινκ και βάλτε το στο καλάθι, μετά ανοίξτε εφαρμογή και βάλτε το κουπόνι c12e2f Προσοχή όμως, να αλλάξετε τον τρόπο αποστολής σε Priority Direct Mail καλύτερα και από το Ε.U. Priority Line Τελική τιμή με πληρωμή από κάρτα 383,78€ με paypal είναι περισσότερο, εγώ με κάρτα αγοράζω, ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Εγώ το "κλείδωσα" και θα αποφασίσω ως το μεσημέρι...! μάλλον θα το πάρω, τόσοι φίλοι το έχουν πληρωμένο πάνω από 400€ από το Δεκέμβρη...! Attachments:
|
|
|
Post by dream_master on Mar 18, 2019 13:28:58 GMT 2
Γιατι με paypal ειναι περισσοτερο? Αν γινει κατι και σου ερθει σπασμενο και σου κανουν τον κινεζο μετα απο το banggoοd θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 18, 2019 14:13:21 GMT 2
Γιατι με paypal ειναι περισσοτερο? Αν γινει κατι και σου ερθει σπασμενο και σου κανουν τον κινεζο μετα απο το banggoοd θα τρεχεις και δεν θα φτανεις! Το paypal έχει 4% προμήθεια ρε συ, στα 400 είναι περίπου 15€... Δεν ξέρω γιατί όλοι λένε έτσι, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα, όταν πήρα ένα μικρό για παιχνιδάκι με 16€ από banggood και τους έκανα άσχημο review διότι έφευγαν οι έλικες την ώρα που πετούσε μου γύρισαν 5€ χωρίς να τους τα ζητήσω καν...! Από gearbest πήρα ένα κινητό Cubot-P20 που είχε ένα πρόβλημα με την κάμερα... μου πρότειναν λύσεις να μου γυρίσουν τα μισά λεφτά, να μου δώσουν ένα καινούργιο με τα μισά ή να το στείλω πίσω με δικά τους έξοδα και είτε να μου δώσουν άλλο είτε να μου γυρίσουν τα λεφτά... Το έστειλα πίσω και αγόρασα κάτι άλλο ένα ΝΟΚΙΑ Χ6 6G RAM. Οι πληρωμές ήταν από κάρτα, όχι από paypal, δεν ξέρω γιατί το πήρατε τόσο από φόβο. Οπότε να δώσω άλλα 15ε επιπλέον; τι να πω...
|
|
|
Post by dream_master on Mar 18, 2019 14:41:10 GMT 2
Γιατι με paypal ειναι περισσοτερο? Αν γινει κατι και σου ερθει σπασμενο και σου κανουν τον κινεζο μετα απο το banggoοd θα τρεχεις και δεν θα φτανεις! Το paypal έχει 4% προμήθεια ρε συ, στα 400 είναι περίπου 15€... Δεν ξέρω γιατί όλοι λένε έτσι, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα, όταν πήρα ένα μικρό για παιχνιδάκι με 16€ από banggood και τους έκανα άσχημο review διότι έφευγαν οι έλικες την ώρα που πετούσε μου γύρισαν 5€ χωρίς να τους τα ζητήσω καν...! Από gearbest πήρα ένα κινητό Cubot-P20 που είχε ένα πρόβλημα με την κάμερα... μου πρότειναν λύσεις να μου γυρίσουν τα μισά λεφτά, να μου δώσουν ένα καινούργιο με τα μισά ή να το στείλω πίσω με δικά τους έξοδα και είτε να μου δώσουν άλλο είτε να μου γυρίσουν τα λεφτά... Το έστειλα πίσω και αγόρασα κάτι άλλο ένα ΝΟΚΙΑ Χ6 6G RAM. Οι πληρωμές ήταν από κάρτα, όχι από paypal, δεν ξέρω γιατί το πήρατε τόσο από φόβο. Οπότε να δώσω άλλα 15ε επιπλέον; τι να πω... Mαλλον μπερδευεσε φιλε Ηλια, Το paypal δεν σου κραταει καμια προμηθεια οταν αγοραζεις απο καταστηματα! Οσο γραφει στο gearbest αυτο σου χρεωνει το Paypal. To 4% που λες ισχυη σε αλλες περιπτοσεις π.χ οταν πουλας μεσω ebay ή οταν σου στελνουν πληρωμες για good and services τα οποια εχουν buyer protection. To paypal σου παρεχει ασφαλεια σε περιπτοση που την χρειαστης και ο πωλητης σου κανει τον κινεζο. Τωρα για μικρο ποσα μπορει να εβγαλες ακρη. αλλα μην νομιζεις οτι αν σου ερθει καποιο drone των 400 ευρω με προβλημα θα σου κανουν αμεσως refund ή θα σου στειλουν καινουργιο.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 18, 2019 15:12:22 GMT 2
Λυπών αναφορικα με αυτο που λεει ο ηλιας μου ηρθε απο τομτοπ ενα σκαφακι με ελατοματικο esc ανοιξα αξιωση στο paypal για 40 ευρω που κανει το esc και οχι για ολοκληρο το σκαφακι τους εστειλα φωτο και βιντεο το τομτοπ δεν απαντησε έκλεισα αξιωση απο paypal και μου λεει στείλε πισω το ελαττωματικο προιον και μολις το παραλαβει ο πωλητης θα παρεις τα λεφτα σου.......και γιατι εγω θα πρεπει να πληρωσω 15 ευρω παρπανω για να παρω 40 και δεν μου τα βάλανε απευθείας να γλιτώσω την ταλαιπωρία....τωρα για μικρα ποσα το paypal στα βαζει αβλεπη για μεγαλύτερα γινεται αυτο που σας ανεφερα τωρα εγω τι κανω ;;;να το στειλω τσαμπα για να το πανε ανακυκλωση σκεψου να γινει πατατα με drone και να θελουν και traking οπως και εμενα μου ζητανε τωρα για να το παρακολουθούνε λεει........αντε βγαλε ακρη απλα παρακαλας μην πεσεις σε κατι ελαττωματικο ποσο μαλων οταν δινεις 400 και χωρις σερβις στην ελλαδα. μιλισες πρωτα με tomtop η πηγες και ανοιξες κατευτιαν case στο paypal?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 18, 2019 16:19:47 GMT 2
Το paypal έχει 4% προμήθεια ρε συ, στα 400 είναι περίπου 15€... Mαλλον μπερδευεσε φιλε Ηλια, Το paypal δεν σου κραταει καμια προμηθεια οταν αγοραζεις απο καταστηματα! Οσο γραφει στο gearbest αυτο σου χρεωνει το Paypal. To 4% που λες ισχυη σε αλλες περιπτοσεις π.χ οταν πουλας μεσω ebay ή οταν σου στελνουν πληρωμες για good and services τα οποια εχουν buyer protection. To paypal σου παρεχει ασφαλεια σε περιπτοση που την χρειαστης και ο πωλητης σου κανει τον κινεζο. Τωρα για μικρο ποσα μπορει να εβγαλες ακρη. αλλα μην νομιζεις οτι αν σου ερθει καποιο drone των 400 ευρω με προβλημα θα σου κανουν αμεσως refund ή θα σου στειλουν καινουργιο.Γιώργο πραγματικά δεν το ήξερα αυτό, νόμιζα πως ότι λεφτά και να περάσεις μέσω paypal έχουν 4% είτε τα βάλεις να υπάρχουν να τα στείλεις σε κάποιον είτε να κάνεις αγορά... Αν είναι έτσι τότε ακόμη καλύτερα, αφαιρούνται και 8€ για Shipping Insurance που καλά είναι να βάζουμε χωρίς paypal... To ξέρει αυτό και κάποιος άλλος σίγουρα; Frontier;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2019 16:47:01 GMT 2
Γιώργο πραγματικά δεν το ήξερα αυτό, νόμιζα πως ότι λεφτά και να περάσεις μέσω paypal έχουν 4% είτε τα βάλεις να υπάρχουν να τα στείλεις σε κάποιον είτε να κάνεις αγορά... Αν είναι έτσι τότε ακόμη καλύτερα, αφαιρούνται και 8€ για Shipping Insurance που καλά είναι να βάζουμε χωρίς paypal... To ξέρει αυτό και κάποιος άλλος σίγουρα; Frontier; Έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό, ότι shipping insurance όταν πληρώνουμε με paypal δεν χρειάζεται. Στα υπόλοιπα, ισχύει ότι έγραψε ο Γιώργος παραπάνω: καμία προμήθεια από το Paypal δεν παρακρατείται από τον αγοραστή προϊόντων, €400 πλήρωσες για αγορά από κατάστημα, €400 θα σου επιστραφούν μέσω buyer's protection. Την προμήθεια την πληρώνει ο πωλητής (το κατάστημα).
|
|