|
Post by tsopirs on Dec 9, 2018 20:14:43 GMT 2
Άψογο είναι....αν.σκεφτείς ότι με το επόμενο update θα ελέγχεις την κάμερα ...το gimbal καν ει εξαιρετική δουλειά..
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 20:21:42 GMT 2
Άψογο είναι....αν.σκεφτείς ότι με το επόμενο update θα ελέγχεις την κάμερα ...το gimbal καν ει εξαιρετική δουλειά.. Προβλεπω μεγαλο ανταγωνισμο με τη fimi. Το Α3 φαινεται πτητικα τουλαχιστον εξαιρετικο.Κατι αντιστοιχο περιμενω απο το αναδιπλουμενο.Η κοντρα μεγαλη και ο νικητης μοναχα ενας.Για να δουμε ποιος τελικα θα κερδισει αυτη τη μαχη γιατι ο πολεμος θα ειναι συνεχης μεταξυ των εταιριων.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 10, 2018 18:22:19 GMT 2
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο update με επιτυχία..πλέον αλλάζουν οι ρυθμίσεις της καμερας
|
|
|
Post by Vako on Dec 10, 2018 18:24:31 GMT 2
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο update με επιτυχία..πλέον αλλάζουν οι ρυθμίσεις της καμερας Στο ειπα εχε υπομονη λιγο δωστου το χρονο του, παρε τα upddate του,μεχρι τοτε προσεκτικος και θα το χαρεις.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 10, 2018 18:27:08 GMT 2
Έχει αέρα και βροχή..ελπίζω αύριο να κάνω μια βόλτα..Αυτό που ήθελα και δεν έγινε είναι ύψος επιστροφής rth ..Είναι πολύ χαμηλό...
|
|
|
Post by Vako on Dec 10, 2018 18:33:42 GMT 2
Έχει αέρα και βροχή..ελπίζω αύριο να κάνω μια βόλτα..Αυτό που ήθελα και δεν έγινε είναι ύψος επιστροφής rth ..Είναι πολύ χαμηλό... Ποσο δηλαδη?
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 10, 2018 18:59:56 GMT 2
20 μέτρα αν δεν πετας πιο ψηλα
|
|
|
Post by stathis on Dec 10, 2018 20:27:02 GMT 2
Πολύ ωραίο το βίντεο,η καμερα με το gimbal ειναι τέλεια!! Πτητικά θέλουμε να το δούμε λίγο παραπάνω φίλε tsopirs, μόλις φυσικά το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες...ειδικά τώρα μετά το update..
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 10, 2018 21:29:51 GMT 2
Όταν λες πτητικά;;ύψος,απόσταση;;.ήρθε και update της εφαρμογής που βελτιώνει την κίνηση του gimbal.
|
|
|
Post by stathis on Dec 10, 2018 21:46:04 GMT 2
Όταν λες πτητικά;;ύψος,απόσταση;;.ήρθε και update της εφαρμογής που βελτιώνει την κίνηση του gimbal. Ναι φυσικά αυτό εννοώ...αφου γνωριζείς ότι έχω ένα θέμα με την εμβέλεια γενικότερα, απόσταση,ύψος,μετάδοση fpv κ.λ.π
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 12, 2018 23:04:57 GMT 2
Νεότερα από της τελευταίες πτήσεις....πετάει μια χαρά το σκάφος..σε απόσταση που δοκίμασα 1050 μέτρα και disconnect,εχθές μάλιστα πάγωσε και η εφαρμογή και αγχώθηκα αλλά εντάξει επέστρεψε και προσγειώθηκε παρά τον άνεμο..έφταιξαν λίγο κάποιες ρυθμίσεις στην κάμερα αλλά ακόμη δεν μπορεί να αλλάξεις το exposure ..δοκίμασα κάποια κινηματογραφικά πλάνα και waipont και παρά τον δυνατό αέρα το drone πετάει καλά..έχω παρατηρήσει μια αστάθεια μόλις σηκωθεί και κάνει χοβερ..παίζει το ύψος.αν όμως παίξεις λίγο με τα χειριστήρια μετά και ένα μέτρο να το έχεις μένει εκεί παρά το φουλ γκάζι..δεν με αφηνει να κάνω follow me λέει κάτι για αέρα.αλλά και σήμερα το απόγευμα που είχε κοπάσει ο αέρας πάλι τα ίδια μου έλεγε..πάντως αρχίζω και το εμπιστεύομαι..
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 13, 2018 18:58:14 GMT 2
|
|
|
Post by brouzos on Dec 13, 2018 19:19:36 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 13, 2018 19:32:46 GMT 2
Μπορώ να πω πως αν βελτιωθεί η εφαρμογή λίγο και βάλει ρύθμιση exposure ..Είναι πλέον μετά το πρώτο update πολύ καλό..μερικά πραγματάκια ακόμη.άσε που είναι το πρώτο μου που υποστηρίζει follow me .. Η κάμερα και το gimbal πιστεύω πως είναι εξαιρετικά
|
|
|
Post by petersea on Dec 13, 2018 19:43:29 GMT 2
Μπορώ να πω πως αν βελτιωθεί η εφαρμογή λίγο και βάλει ρύθμιση exposure ..Είναι πλέον μετά το πρώτο update πολύ καλό..μερικά πραγματάκια ακόμη.άσε που είναι το πρώτο μου που υποστηρίζει follow me .. Η κάμερα και το gimbal πιστεύω πως είναι εξαιρετικά Βλέπω και εγώ από το βίντεο σου και από άλλα πολύ πρόσφατα στο YouTube ότι βελτιώθηκε αρκετά, καλές πτήσεις να έχεις εύχομαι να το χαρής!!! 😊
|
|
|
Post by genos2000 on Dec 14, 2018 12:30:32 GMT 2
Tsopirs Ωραιος φιλε, ευχαριστουμε για τα συνεχη updates. Επισης respect για την ορθογραφια σου!
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 14, 2018 12:33:45 GMT 2
Μπορώ να πω πως αν βελτιωθεί η εφαρμογή λίγο και βάλει ρύθμιση exposure ..Είναι πλέον μετά το πρώτο update πολύ καλό..μερικά πραγματάκια ακόμη.άσε που είναι το πρώτο μου που υποστηρίζει follow me .. Η κάμερα και το gimbal πιστεύω πως είναι εξαιρετικά Βλέπω και εγώ από το βίντεο σου και από άλλα πολύ πρόσφατα στο YouTube ότι βελτιώθηκε αρκετά, καλές πτήσεις να έχεις εύχομαι να το χαρής!!! 😊 Ευχαριστώ...μπα θα φύγει για εκεί που προορίζεται..πάντως πλέον το εμπιστεύομαι και αυτό μετράει
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 14, 2018 13:24:46 GMT 2
Βλέπω και εγώ από το βίντεο σου και από άλλα πολύ πρόσφατα στο YouTube ότι βελτιώθηκε αρκετά, καλές πτήσεις να έχεις εύχομαι να το χαρής!!! 😊 Ευχαριστώ...μπα θα φύγει για εκεί που προορίζεται..πάντως πλέον το εμπιστεύομαι και αυτό μετράει Ακομα δε παρελαβες και θα το δωσεις;
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 14, 2018 13:54:49 GMT 2
Από την.αρχή αγοραστηκε για δώρο...Εγώ με το mi drone είναι ευχαριστημένος..Ίσως χτυπήσω το parrot ή το 8se
|
|
|
Post by stathis on Dec 14, 2018 21:27:25 GMT 2
Πολύ ωραίο και πάλι το βίντεο σου Γιώργο!!... αλλά περιμένω ακόμα να μας αναφέρεις κάποια περισσότερα στοιχεία όσον αφορά τα θέματα εμβέλειας και αυτονομίας του zino..εκτός εάν δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη και γι αυτό δεν έχεις φτάσει στα όρια του ακόμα..
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 14, 2018 22:10:18 GMT 2
Πρώτη μέρα που πέταξα πήγε 1176 μετρα..αλλες δύο προσπάθειες στα 1000 μέτρα βγήκε disconnect..Στην πρώτη κιόλας δεν συνδέθηκε (με έπιασε κρύος ιδρωτας ) αλλά γύρισε και προσγειωθηκε τέλεια. Ύψος μέχρι 176 μέτρα το σηκωσα..αυτονομία με πολύ ζόρι 15/16 λεπτα..χαλαρή βόλτα 19/20..αν το πας σε σπορτ και το τρελάνεις σαν μαχητικό με τέρμα γκάζι και συνέχεια στροφές μια εδώ και μια εκεί 12 λεπτακια..Αυτό που μου κάνει εντύπωση ακόμη και σε αυτές της τρελές συνθήκες είναι τι gimbal..Δεν έχω πετύχει δόνηση παρά μόνο ελάχιστη όταν κατεβαίνω με τέρμα γκάζι..σε όλες της άλλες κατευθύνσεις..τίποτα..βέβαια είναι και κατηλειμένη περιοχή..Στην θάλασσα ακόμη κολλαω να το στείλω τόσο βαθειά..
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 15, 2018 18:19:40 GMT 2
Optimize the pan/tilt adjustment; no GPS takeoff increases the condition limit. Αναβάθμιση της εφαρμογής..Δεν παρατήρησα κανένα θέμα σήμερα από πλευράς εφαρμογής
|
|
|
Post by stathis on Dec 16, 2018 10:28:14 GMT 2
Optimize the pan/tilt adjustment; no GPS takeoff increases the condition limit. Αναβάθμιση της εφαρμογής..Δεν παρατήρησα κανένα θέμα σήμερα από πλευράς εφαρμογής Πιστεύω Γιώργο ότι θα είναι κάθε μέρα και καλύτερο με τις αναβαθμίσεις του!!..και εσύ κάθε μέρα και καλύτερος με τα βιντεάκια σου!!! ..πολύ καλό αποτέλεσμα και σ' αυτό το βίντεο,η κάμερα είναι όλα τα λεφτά (κατά την άποψη μου)..μόνο ένα θεματάκι παρατήρησα στο 0,41 κάτι σαν χρωματικό κορεσμό..δεν μπορώ να καταλάβω εαν όφειλε στο drone ή στο youtoube...
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 16, 2018 11:20:09 GMT 2
Optimize the pan/tilt adjustment; no GPS takeoff increases the condition limit. Αναβάθμιση της εφαρμογής..Δεν παρατήρησα κανένα θέμα σήμερα από πλευράς εφαρμογής Πιστεύω Γιώργο ότι θα είναι κάθε μέρα και καλύτερο με τις αναβαθμίσεις του!!..και εσύ κάθε μέρα και καλύτερος με τα βιντεάκια σου!!! ..πολύ καλό αποτέλεσμα και σ' αυτό το βίντεο,η κάμερα είναι όλα τα λεφτά (κατά την άποψη μου)..μόνο ένα θεματάκι παρατήρησα στο 0,41 κάτι σαν χρωματικό κορεσμό..δεν μπορώ να καταλάβω εαν όφειλε στο drone ή στο youtoube... Στο drone οφείλεται..το έβλεπα Και εγώ σε άλλους και πρώτη φορά το είδα εχθές σε εμένα..Ναι παρότι είχε πολύ υγρασία και ομίχλη βγήκε αρκετά καλό το βίντεο..Ίσως πετάξω και σήμερα και μετά πακέτο 📦 και στην νεα ιδιοκτήτρια
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 16, 2018 12:08:11 GMT 2
Πιστεύω Γιώργο ότι θα είναι κάθε μέρα και καλύτερο με τις αναβαθμίσεις του!!..και εσύ κάθε μέρα και καλύτερος με τα βιντεάκια σου!!! ..πολύ καλό αποτέλεσμα και σ' αυτό το βίντεο,η κάμερα είναι όλα τα λεφτά (κατά την άποψη μου)..μόνο ένα θεματάκι παρατήρησα στο 0,41 κάτι σαν χρωματικό κορεσμό..δεν μπορώ να καταλάβω εαν όφειλε στο drone ή στο youtoube... Στο drone οφείλεται..το έβλεπα Και εγώ σε άλλους και πρώτη φορά το είδα εχθές σε εμένα..Ναι παρότι είχε πολύ υγρασία και ομίχλη βγήκε αρκετά καλό το βίντεο..Ίσως πετάξω και σήμερα και μετά πακέτο 📦 και στην νεα ιδιοκτήτρια Στην ιδιοκτητρια να πεις να γινει μελος στο φορουμ. Χεχε
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 18, 2018 21:14:31 GMT 2
Εσωτερικός κόσμος
|
|
|
Post by panandreas on Dec 19, 2018 22:54:40 GMT 2
Διάβασα για το πρώτο flyaway με το νέο firmware .44 στο Hubsan forum Επισης πατώντας rth σε κάποιες περιπτώσεις ξεκινάει να κάνει toilet bowl. Έτσι το εχασε και ο πρώτος. Πάτησε rth άρχισε TB και μετά έφυγε προς λάθος κατεύθυνση χωρίς δυνατότητα ελέγχου.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 19, 2018 23:01:42 GMT 2
Είχα και εγώ σε run με το πρώτο firmware.μικρό βέβαια....το έχω πει και θα το λέω..σε αυτά τα drone δεν κάνεις καλιμπραρισμα πυξιδας γι Α κανένα λόγω εκτός και αν είσαι στην Σαχάρα η σου το ζητήσει το σκάφος..έκανα 10 πτήσεις με αυτό και 5 καλιμπραρισματα..μετά από καλιμπραρισμα πάντα είχα θεμα..2 xk380 έχασα έτσι...το mi drone το έκανα στην αρχή..μετά γύρισα όλη την Ελλάδα,κανενα θέμα.. Διάβασα για το πρώτο flyaway με το νέο firmware .44 Επισης πατώντας rth σε κάποιες περιπτώσεις ξεκινάει να κάνει toilet bowl. Έτσι το εχασε και ο πρώτος. Πάτησε rth άρχισε TB και μετά έφυγε προς λάθος κατεύθυνση χωρίς δυνατότητα ελέγχου.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 22, 2018 22:20:26 GMT 2
Εάν ισχύουν τα του βίντεο σε παραγωγικά μοντέλα, αν όντως η κάμερα του δεν είναι πραγματικά 4K και αν δεν έχει κανένα ενεργό σύστημα ψύξης του Ambarella sport chipset, που μαλλον φοράει, βλέπω και εγώ καμένα board και speed controllers οσονουπω. Όπως παντα, η hubsan δεν μας εκπλησει, τουλάχιστον όχι θετικά. Μπορουν να επιβεβαιώσουν τα της κάμερας οι εχοντες? Όχι ότι δεν είναι καλές οι λήψεις του, αλλά διαφημίζεται για 4Κ
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 22, 2018 22:42:01 GMT 2
Δεν ξέρω από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι η κάμερα είναι η δεν είναι 4Κ....πάντως τα βίντεο είχαν τα πιξελ που αποτελείται το 4Κ,τουλάχιστον τόσο έγραφε ο υπολογιστής...Τώρα για το σύστημα ψύξης..Δεν έχω ιδέα...πάντως αν είχε ήταν παθητικό...Δεν ακουγόταν κανένας ανεμιστήρας όπως στην κάμερα του mi drone που σου περνει τα αυτιά
|
|