|
Post by Frontier on Aug 26, 2018 17:20:35 GMT 2
Το πρώτο αναδιπλούμενο drone από την Hubsan είναι γεγονός: Hubsan H117S Zino
Κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής: GPS, brushless (μέγεθος όσο το Mavic Pro), κάμερα με ανάλυση 2K πάνω σε 3-axis gimbal, εμβέλεια 2.5χλμ με Τ/Κ 2.4GHz/5.8GHz (FPV), ενσωματωμένη οθόνη στο χειριστήριο, υποστηρίζει έξυπνα flight modes (follow me, orbit, waypoints, point fly), 20 λεπτά χρόνος πτήσης, μέγιστη ταχύτητα 60χλμ/ώρα. Τιμή στο εύρος $350-450.
Αναλυτική παρουσίαση με πτήση.
|
|
|
Post by loykas82 on Aug 26, 2018 17:54:12 GMT 2
Το πρώτο αναδιπλούμενο drone από την Hubsan είναι γεγονός: Hubsan H117S Zino Κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής: GPS, brushless (μέγεθος όσο το Mavic Pro), κάμερα με ανάλυση 2K πάνω σε 3-axis gimbal, εμβέλεια 2.5χλμ με Τ/Κ 2.4GHz/5.8GHz (FPV), ενσωματωμένη οθόνη στο χειριστήριο, υποστηρίζει έξυπνα flight modes (follow me, orbit, waypoints, point fly), 20 λεπτά χρόνος πτήσης, μέγιστη ταχύτητα 60χλμ/ώρα. Τιμή στο εύρος $350-450. Τελικα να μη βιαστω να αγορασω σκαφος
|
|
|
Post by Vako on Aug 27, 2018 8:16:50 GMT 2
Τελικα ενισχυεται η μικρομεσαια κατηγορια , επιβεβαιωνοντας αυτο που ειχε πει ο frontier (και που ειναι λογικο) οτι ο μεσος αγοραστης θα δωσει ευκολα μεχρι 500 ευρω για την αγορα drone , και αυτο εχουν διαπιστωσει , οποτε θα δουμε πολλες προτασεις το φθινοπωρο σε αυτην την κατηγορια... Αντε ρε hubsan να δουμε περισσοτερες λεπτομερειες μιας και ειχες αργησει..
|
|
|
Post by Frontier on Aug 27, 2018 11:41:00 GMT 2
Vako: Σωστά το είπες, μικρομεσαία κατηγορία. Η Hubsan ΠΡΕΠΕΙ να βγάλει κάτι καλό εκεί, γιατί η MJX την σκοτώνει αργά και σταθερά με την σειρά Bugs...
|
|
|
Post by Frontier on Aug 27, 2018 16:30:53 GMT 2
Ένα PDF που κυκλοφορεί με το νέο χειριστήριο HT016A για το Zino και το σύστημα των μοτέρ.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 30, 2018 12:33:59 GMT 2
Νέο βίντεο προϊόντος από την Hubsan για το Zino.
|
|
|
Post by engelo on Sept 30, 2018 13:57:48 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Sept 30, 2018 13:59:31 GMT 2
η 414€ !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 30, 2018 15:14:40 GMT 2
Με το κουπόνι ZINO50 η τιμή πέφτει στα $313. Καθόλου άσχημα για ένα τετρακόπτερο με 4K κάμερα, αναδιπλούμενο και με 3-axis gimbal.
|
|
|
Post by brouzos on Sept 30, 2018 15:28:35 GMT 2
Με το κουπόνι ZINO50 η τιμή πέφτει στα $313. Καθόλου άσχημα για ένα τετρακόπτερο με 4K κάμερα, αναδιπλούμενο και με 3-axis gimbal. Εάν δεν βγάλει θέματα σοβαρά θα πάρει μεγάλο μερίδιο στην μεσαία κατηγορία
|
|
|
Post by Vako on Sept 30, 2018 15:29:37 GMT 2
Ενδιαφερον σε ολα του
|
|
|
Post by Frontier on Sept 30, 2018 17:00:14 GMT 2
Με το κουπόνι ZINO50 η τιμή πέφτει στα $313. Καθόλου άσχημα για ένα τετρακόπτερο με 4K κάμερα, αναδιπλούμενο και με 3-axis gimbal. Εάν δεν βγάλει θέματα σοβαρά θα πάρει μεγάλο μερίδιο στην μεσαία κατηγορία Είναι σχετικά απλό και η Hubsan βγάζει ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές.
|
|
|
Post by brouzos on Sept 30, 2018 17:07:39 GMT 2
Εάν δεν βγάλει θέματα σοβαρά θα πάρει μεγάλο μερίδιο στην μεσαία κατηγορία Είναι σχετικά απλό και η Hubsan βγάζει ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές. Συνφωνω μανο Και με σιγουριά λέω ότι έχουν το καλύτερο After sale service
|
|
|
Post by Vako on Sept 30, 2018 17:07:58 GMT 2
Σιγουρα preorder δεν θα εκανα, αλλα εαν δειξει τα πρωτα δειγματα οκ νομιζω οτι θα το χτυπησω ..i love hubsan ταιριαζει στην παρανομη ιδιοσυγκρασια μου χαχαχαχα δεν τα ελενχει κανεις , πετανε οπου θελεις , και χακαρονται στο επακρο χαχα
|
|
|
Post by Frontier on Oct 2, 2018 8:20:20 GMT 2
Προωθητικό βίντεο του Zino. Αν τραβήχτηκε με αυτό, οι προοπτικές του δείχνουν πάρα πολύ καλές.
|
|
|
Post by Vako on Oct 2, 2018 8:50:14 GMT 2
Κοιτα η ιστορια λεει οτι η Hubsan βγαζει τιμια φτηνα σκαφη με απλες οπως ειπες λυσεις που δουλευουν αν μη τι αλλο. Ολοι θυμομαστε την καμερα του 501 που για την εποχη που πρωτοβγηκε τα εσπαγε , το ιδιο και το 109..αξιοπρεπη καμερα αλλα το συγκεκριμενο με την τιμη που το πουλουσε δεν πηγε καλα. αλλα αυτα τα δυο κορυφαια της μοντελα πηγαν και το 501 παει ακομα καλα σε πωλησεις. Με την τιμη που κυκλοφορει και αυτα που δινει εαν η καμερα του πλησιασει τις προσδοκιες των αγοραστων του 2018 και ειναι κοντα στον ανταγωνισμο, πιθανων να παει πολυ καλα , μιας και η hubsan ειναι αρκετα ενεργη στο aftersale και στην επικοινωνια χαρη στην Shally και στην Anne και γενικοτερα σε ολο το team . Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια μιας και για 2 χρονια ασχολιομουν μονο με hubsan. Iδωμεν...
|
|
|
Post by brouzos on Oct 2, 2018 13:29:14 GMT 2
Κοιτα η ιστορια λεει οτι η Hubsan βγαζει τιμια φτηνα σκαφη με απλες οπως ειπες λυσεις που δουλευουν αν μη τι αλλο. Ολοι θυμομαστε την καμερα του 501 που για την εποχη που πρωτοβγηκε τα εσπαγε , το ιδιο και το 109..αξιοπρεπη καμερα αλλα το συγκεκριμενο με την τιμη που το πουλουσε δεν πηγε καλα. αλλα αυτα τα δυο κορυφαια της μοντελα πηγαν και το 501 παει ακομα καλα σε πωλησεις. Με την τιμη που κυκλοφορει και αυτα που δινει εαν η καμερα του πλησιασει τις προσδοκιες των αγοραστων του 2018 και ειναι κοντα στον ανταγωνισμο, πιθανων να παει πολυ καλα , μιας και η hubsan ειναι αρκετα ενεργη στο aftersale και στην επικοινωνια χαρη στην Shally και στην Anne και γενικοτερα σε ολο το team . Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια μιας και για 2 χρονια ασχολιομουν μονο με hubsan. Iδωμεν... Συνφωνω απόλυτα (parrot έχω κάνει ticket εδώ και 10μερες και καμιά απάντηση) Ενώ με την shally έχει ο καθένας σχεδόν live support
|
|
|
Post by brouzos on Oct 8, 2018 18:18:31 GMT 2
|
|
|
Post by captnemo on Oct 8, 2018 19:54:24 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Oct 8, 2018 20:17:03 GMT 2
Αν ποτέ καταφέρεις να κάνεις preorder να μας το πεις γιατί δεν το κάνει με ΤΙΠΟΤΕ !!!!!! Μου έχει σπάσει τα νευρα..
|
|
|
Post by sotirist on Oct 8, 2018 20:41:49 GMT 2
Άντε καιρός ήταν να δούμε και κάτι καινούργιο από την hubsan.
Στα θετικά του η 4K/30 κάμερα, το 3 axis gimbal, ο όγκος -βάρος και πάνω από όλα η τιμή του.
Στα ουδέτερα η αυτονομία που χωρίς να το έχω πετάξει βέβαια αλλά με ...εμπειρία στα hubsan, την κόβω στα 20 λεπτά max, η εμβέλεια που -ως wifi- θα είναι στο χιλιόμετρο εκτός και λιγωτερα εντός πόλης, η απουσία αποφυγής εμποδίων
Στα ....θα δούμε, το amabrallea sport έχει ευρυγώνια κάμερα κάπου στις 160 ίσως 170 μοίρες οποτε πιστεύω θα έχει στραβουτσικο ορίζοντα και το σπουδαιοτερο η εφαρμογή για smartphones XHubsan. Την μια φορά που την χρησιμοποίησα σε ένα 501Α βλαστημαγα αδιάκοπα και από ότι ξέρω, δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Ελπιζω να πάνε όλα καλά για τη φίλη hubsan, μας έχει δώσει ωραίες στιγμές.
Αποψη μου, όπως παντα 🙂🙂
|
|
|
Post by Frontier on Oct 9, 2018 7:22:26 GMT 2
Αν ποτέ καταφέρεις να κάνεις preorder να μας το πεις γιατί δεν το κάνει με ΤΙΠΟΤΕ !!!!!! Μου έχει σπάσει τα νευρα.. Σημάδι, ίσως; Pre-order δεν κάνω ούτε στην dji...
|
|
|
Post by sotirist on Oct 9, 2018 21:20:43 GMT 2
Αν ποτέ καταφέρεις να κάνεις preorder να μας το πεις γιατί δεν το κάνει με ΤΙΠΟΤΕ !!!!!! Μου έχει σπάσει τα νευρα.. Σημάδι, ίσως; Pre-order δεν κάνω ούτε στην dji... Το εκλαμβάνουμε ως δεδηλωμένη πρόθεση αγοράς, τόσο προς τη hubsan (ξεκάθαρα το zino) όσο και προς την DJI (τι να έχει βάλει στο μυαλό του ο frontier) 😊😊😊
|
|
|
Post by Vako on Oct 9, 2018 22:21:17 GMT 2
Σημάδι, ίσως; Pre-order δεν κάνω ούτε στην dji... Το εκλαμβάνουμε ως δεδηλωμένη πρόθεση αγοράς, τόσο προς τη hubsan (ξεκάθαρα το zino) όσο και προς την DJI (τι να έχει βάλει στο μυαλό του ο frontier) 😊😊😊 Μην γινεσαι αδιακριτος...αλλωστε του frontier του χρειαζονται ολα...απλα μερικα τα ερωτευεται χαχαχα. Παντως που να σκασεις mavic 2 δεν θα παρει στοιχηματιζω...hubsan ναι mavic2 platinum η mavic 2,5 μπορει! Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 10, 2018 19:52:24 GMT 2
Το εκλαμβάνουμε ως δεδηλωμένη πρόθεση αγοράς, τόσο προς τη hubsan (ξεκάθαρα το zino) όσο και προς την DJI (τι να έχει βάλει στο μυαλό του ο frontier) 😊😊😊 Μην γινεσαι αδιακριτος...αλλωστε του frontier του χρειαζονται ολα...απλα μερικα τα ερωτευεται χαχαχα. Παντως που να σκασεις mavic 2 δεν θα παρει στοιχηματιζω...hubsan ναι mavic2 platinum η mavic 2,5 μπορει! Χαχαχα Επειδη σήμερα είδα σε flash sale το M2Ζ στα 950 ευρώ τελική, υποπτεύομαι ότι μπορεί και να ....ερωτευθεί 😉😉😉
|
|
|
Post by Frontier on Oct 10, 2018 21:12:03 GMT 2
Η σειρά Mavic 2 έχει τελειώσει για εμένα, για τους εξής λόγους : 1. Σχεδιαστικά λάθη και hardware προβλήματα / περιορισμοί (έχω αναφερθεί σε αυτά), χώρια του λαχείου με πόδια που γδέρνουν το σώμα και άλλα τέτοια ευτράπελα που μπορεί να σου τύχουν. 2. Βάρος / μέγεθος: πολύ απλά δεν είναι φορητό (για εμένα). Το καλύτερο μέγεθος /βάρος, είναι κάτι μεταξύ του Anafi και του Air. 3. Το ότι η τιμή πέφτει συνέχεια, είναι ενδεικτικό των προβλημάτων του 1ου λόγου και μάλλον ετοιμάζεται για revision 2.
Το μόνο που "ζηλεύω" είναι το zoom και αυτό όχι για τα effect (Dolly zoom, hyperlapse κάνω εύκολα στο Vegas Pro), αλλά για το βίντεο. Εννοείται ότι εδώ το Anafi κυριαρχεί, γιατί είναι και μικρό /αθόρυβο, αλλά βλέπω τα προβλήματα με το after sales της Parrot και δεν το τολμώ. Το γεγονός δε ότι έστρωσε το Air μετά το τελευταίο fw upgrade, με απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τα παραπάνω quads.
Κλείνοντας το off topic, το Zino δείχνει στα χαρτιά αρκετά καλό, πλήρες και "τίμιο", αλλά θα περιμένω reviews (εκτός αν μου το στείλουν για review, που δεν το βλέπω) γιατί είναι πραγματικά μεγάλο βήμα εξέλιξης της Hubsan, που δεν γνωρίζουμε τι αντίκτυπο έχει στην ποιότητα και λειτουργικοτητα.
|
|
|
Post by Vako on Oct 10, 2018 21:27:27 GMT 2
Η σειρά Mavic 2 έχει τελειώσει για εμένα, για τους εξής λόγους : 1. Σχεδιαστικά λάθη και hardware προβλήματα / περιορισμοί (έχω αναφερθεί σε αυτά), χώρια του λαχείου με πόδια που γδέρνουν το σώμα και άλλα τέτοια ευτράπελα που μπορεί να σου τύχουν. 2. Βάρος / μέγεθος: πολύ απλά δεν είναι φορητό (για εμένα). Το καλύτερο μέγεθος /βάρος, είναι κάτι μεταξύ του Anafi και του Air. 3. Το ότι η τιμή πέφτει συνέχεια, είναι ενδεικτικό των προβλημάτων του 1ου λόγου και μάλλον ετοιμάζεται για revision 2. Το μόνο που "ζηλεύω" είναι το zoom και αυτό όχι για τα effect (Dolly zoom, hyperspace κάνω εύκολα στο Vegas Pro), αλλά για το βίντεο. Εννοείται ότι εδώ το Anafi κυριαρχεί, γιατί είναι και μικρό /αθόρυβο, αλλά βλέπω τα προβλήματα με το after sales της Parrot και δεν το τολμώ. Το γεγονός δε ότι έστρωσε το Air μετά το τελευταίο fw upgrade, με απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τα παραπάνω quads. Κλείνοντας το off topic, το Zino δείχνει στα χαρτιά αρκετά καλό, πλήρες και "τίμιο", αλλά θα περιμένω reviews (εκτός αν μου το στείλουν για review, που δεν το βλέπω) γιατί είναι πραγματικά μεγάλο βήμα εξέλιξης της Hubsan, που δεν γνωρίζουμε τι αντίκτυπο έχει στην ποιότητα και λειτουργικοτητα. Hubsan ρε φιλε , hubsan και ξερο ψωμι να πετας και να εχεις τον φοβο μην παρει φωτια η esc , να πετας και η πυξιδα να κανει τα τρελλα της και να ξεροκαταπινεις, να πετας και να χανεις τους δορυφορους να σκοτεινιαζει η οθονη και να μην πιανει το rth...αμα δεν τα εχεις νιωσει αυτα δεν εχεις πεταξει ποτε! Τωρα εαν τα εχει φτειαξει αυτα δεν ξερω τι θα κανω, αλλα το εχω ξαναπει . Περιμενω καποια καλα review και επανερχομαι στην εταιρεια που με εμαθε να πεταω, καθοτι εραστης της πτησης χαχα. Η πτηση με dji ειναι ενας υπνος χαχα ΥΓ:Εννοειται οτι σε ενα μεγαλο βαθμο αστειευομαι
|
|
|
Post by engelo on Oct 10, 2018 21:45:49 GMT 2
Χαχαχαχαχα μας τρόμαξες...
|
|
|
Post by Vako on Oct 10, 2018 22:10:57 GMT 2
Χαχαχαχαχα μας τρόμαξες... Ειμαι μια κινητη διαφημιση της εταιρειας χαχαχα, που οντως συμπαθω και οντως το κρυφοκοιταω το καινουργιο hubsanaki!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 19, 2018 14:06:33 GMT 2
|
|