|
Post by Vako on Dec 5, 2018 7:56:17 GMT 2
Νομίζω πως όλοι μας το ίδιο θέλουμε... ένα αγκάθι στα πλευρά της DJI !!!!!!! Eαν περιμενεις απο το zino να γινει αγκαθι στην dji σωθηκες! χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Dec 5, 2018 8:07:52 GMT 2
χαχαχαχαχ ε καλά αγκαθάκι.... απο καπου ξεκινανε....
|
|
|
Post by Vako on Dec 5, 2018 8:46:34 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Βαγγέλη, σύμφωνα με την global sources, η Hubsan μόνο μικρή εταιρία δεν είναι: 500 υπάλληλοι και 100+ μηχανικοί. Εταιρίες με πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτές (MJX και λοιποί παρατρεχάμενοι) και δεν έχουν τόσα θέματα σταθερότητας. Πρόσεξε: λέω σταθερότητας και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο βαρόμετρο που κυριολεκτικά έχω να δω τέτοια συμπεριφορά σε RTF αεροσκάφος από το 2012. Λάθος συναρμολόγησης; Κακή σχεδίαση; Μόνο η Hubsan ξέρει, αλλά ΟΛΑ όσα παρουσιάστηκαν έχουν αυτό το θέμα. Και σε αεροσκάφος χωρίς αισθητήρες ανίχνευσης ύψους (sonar ή και κάμερα που βλέπει κάτω), το βαρόμετρο είναι 100% κρίσιμο όργανο για την σωστή διατήρηση του ύψους του αεροσκάφους (το μόνο που μπορεί να δώσει ικανοποιητική ένδειξη μιας που το GPS δεν μπορεί). Όλα έχουν τα προβλήματά τους, άλλα λιγότερο σοβαρά και άλλα περισσότερο. Για το Mi Drone 4K μην ξεχνάμε ότι πολλά έπεφταν από κακή τοποθέτηση της μπαταρίας από τον χρήστη (συνηγορεί και το γεγονός της εν δυνάμει προβληματικής μεθόδου τοποθέτησής της και το πως κουμπώνει), αλλά στην κυκλοφορία του (μιλάω για την 4Κ έκδοση όχι την 1080 που ήταν crowfunding version) τόσα παλαβά όσα κάνει το Zino δεν έκανε. Γεγονός! Ποτέ μα ποτέ δεν "έβγαλα" κανένα αεροσκάφος τέλειο ούτε ξεχνώ τι θέματα έβγαζε το καθένα (το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ειδικά, αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου). Πάντα προσπαθούσα να εστιάζω στα ουσιώδη και στα κρίσιμα ζητήματα, με κύριο θέμα την ασφάλεια. Tι να τα κάνω τα ζωντανά χρώματα της κάμερας και την αναδιπλούμενη διάταξη αν το αεροσκάφος δεν μπορεί να κρατήσει την θέση του και το ύψος του και είναι ασταθές: όλα αυτά ακυρώνουν τον ίδιο τον λόγο ύπαρξής του, να πάρεις σταθερά, όμορφα πλάνα εύκολα. Το να σχεδιάσεις ένα RTF drone είναι το πλέον εύκολο, πόσο μάλλον αν αντιγράφεις κάτι δοκιμασμένο όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Το να εξασφαλίσεις όμως κάποια ποιοτικά πτητικά χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο και δεν είναι θέμα μεγέθους εταιρίας αλλά εκτεταμένων δοκιμών και εύρους πεδίου έρευνας: όλα αυτά κοστίζουν, αλλά είναι απαραίτητα για να έχει ένα προϊόν μια αποδεκτή ποιότητα και να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Εδώ, έχουμε μια περίπτωση προϊόντος που βγήκε πολύ γρήγορα στην αγορά, σχεδόν σε alpha στάδιο (ούτε καν beta-testers δεν είναι όσοι το έχουν). Τα reviews - ασχέτως του reviewer - δείχνουν ακριβώς αυτό. Εννοείται ότι ο καθένας αποφασίζει και πράτει ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται reviews (και να τα παρουσιάζουμε), για να "δώσουμε μια ανάσα στην Hubsan". Στην τελική, η ίδια η Hubsan δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για το προϊόν της, ότι τις διαψεύδει πάλι οφείλεται σε αυτήν. Διάβασε το παραπάνω γαλλικό review, είναι το πλέον ολοκληρωμένο και με αεροσκάφος αγορασμένο (και όχι δείγμα). Εσύ, με όσα βλέπεις και με τις γνώσεις σου, θα το αγόραζες τώρα; Ναι, αλλά εδώ έχεις ένα drone που αποσυνδέθηκε η εφαρμογή ενώ βρισκόταν 8 μέτρα από τον χειριστή και αντί να μείνει στην θέση του, άρχισε να driftarei χωρίς έλεγχο μέχρι που προσγειώθηκε μόνο του. Το Spark - επειδή το είχα - σκότωνες την εφαρμογή του και - εφόσον δεν έχανε την ζεύξη με την Τ/Κ - έμενε στην θέση του (όπως κάνουν όλα), δεν άρχιζε να κόβει βόλτες. Απόλυτα σεβαστή η άποψή σου, όπως όμως και η δική μου: ότι η Hubsan ΔΕΝ έπρεπε να το κυκλοφορήσει τόσο σύντομα με τόσα θέματα, μόνο κακό κάνει στο ίδιο το προϊόν και το όνομά της. Και να είσαι σίγουρος ότι - όπως κάνω με όλα όσα παρουσιάζω - το ίδιο αυστηρός θα είμαι και με το Xiaomi Fimi A3: γιατί βάζω πρώτα την ασφάλεια/σταθερότητα και μετά τα χρώματα της κάμερας. SΣε συνεχεια της ομορφης κουβεντας σε αυτο το κομματι της απαντησης σου συμφωνω με το 90% αυτων που λες, αλλα επιμενω οτι το εχουμε ξανασυναντησει θεματα πρωτης γενιας σκαφων σε ακριβες- φτηνες εταιρειες κατα ποσο μαλλον στην Hubsan που παρολο το μεγεθος της (κατι που δεν γνωριζα) ειναι μια εταιρεια που δεν θα την παρω ποτε σοβαρα μιας και εχει νοοτροπια εταιρειας κατασκευης παιχνιδιων και ακομα και στις αντιγραφες της εχει την ιδια κινεζικη νοοτροπια. Φανταζομαι εχεις ανοιξει hubsan και εχεις δει την ποιοτητα υλικων , απο μητρικες , esc, μεχρι τις κολλησεις. Απο την αλλη με ενα συμβαν δεν μπορω να την καταδικασω, αν και συμφωνω οτι βιαστηκε και δεν τα εκανε ολα σωστα . Αλλα εδω ερχεται η νοοτροπια που ανεφερα πιο πανω ,οτι ανεκαθεν στην Hubsan η εξελιξη ερχοταν απο τους χρηστες χανοντας μερικες δεκαδες σκαφη , μεχρι να βγουν καποιοι να σωσουν την κατασταση . Βλεπε 501 τον χαμο με τα firmware ta υπομοντελα, προχωρα στα 109 που καποια στιγμη το σκαφος τρελαινοταν και εκανε τα δικα του , καλη ωρα zino, τις διαφορετικες esc που εδινε (το δικο μου τις εκαιγε την μια πισω απο την αλλη) και κυκλοφορουσα με δυο διαφορετικες μαρκες γιατι αλλαξε προμηθευτη των esc. Δεν περιμενα λοιπον κατι πολυ διαφορετικο απο το zino οτι και αν εταζε η hubsan me 350 ευρω. Hταν κατι που το ειχαμε σχολιασει και με τον sotirist με δοση χιουμορ σε προηγουμενο ποστ , πριν καν κυκλοφορησει. Δεν θα συνεχισω την αναφορα σε αλλες εταιρειες xiaomi κλπ μιας και βαλαμε στο μικροσκοπιο το zino, αλλα ασ πουμε δεν δεχομαι απολυτα αυτο που ειπες με το Mi drone οτι το μονο του προβλημα ηταν η κακη ασφαλιση της μπαταριας μιας και υπηρχαν θεματα πολλα επικοιωνιας του σκαφους. Δεν βαζω στην κουβεντα την dji γιατι ειναι αλλη κατηγορια και τα θεματα που ειχε το mavic2 δεν ηταν πτητικα , αλλα κατασκευαστικα και μη επικινδυνα. Αλλα και αυτη βιαστηκε θεωρω. Τωρα οσον αφορα το θεμα που εθιξα με τα review και τους reviewer γενικοτερα , ειμαι της νοοτροπιας και της απαιτησης απο τον κατασκευαστη οταν μου δινει ενα προιον το οποιο το εχει διαφημισει και εχει ηδη βγει στον αερα και το πουλαει να το τσεκαρω εκτενως, περα απο την δοκιμη της καμερας, και πτητικα σε ολες τις παραμετρους κοντινες η μακρυνες σε ακραιες και μη , γιατι εκεινη την στιγμη ειμαι reviewer και οχι μηχανικος της εταιρειας που κανω εξελιξη.Ειμαι δοκιμαστης του τελικου προιοντος το οποιο ωφειλει να ειναι αψογο , αρα δεν θα του χαριστω και εαν πεσει να το βρει η εταιρεια γιατι επεσε και οχι εγω , η ο Κωστας,ο Γιωργος ο Μανος κλπ που εδωσαν πιθανων το υστερημα τους για να παρουν ενα σκαφακι να διασκεδασουν. Εαν ειχαμε αυτη τη νοοτροπια να δεις ποσο θα το σκεφτοταν η καθε εταιρεια πριν σου δωσει το τελικο προιον! ΥΓ: Εαν θεωρεις Μανο οτι σπαμαρουμε στο θεμα zino εννοειται το μεταφερεις σε γενικη συζητηση εαν το κρινεις
|
|
|
Post by Frontier on Dec 5, 2018 10:42:14 GMT 2
Πολύ ωραία συζήτηση, καθόλου spamming. SΣε συνεχεια της ομορφης κουβεντας σε αυτο το κομματι της απαντησης σου συμφωνω με το 90% αυτων που λες, αλλα επιμενω οτι το εχουμε ξανασυναντησει θεματα πρωτης γενιας σκαφων σε ακριβες- φτηνες εταιρειες κατα ποσο μαλλον στην Hubsan που παρολο το μεγεθος της (κατι που δεν γνωριζα) ειναι μια εταιρεια που δεν θα την παρω ποτε σοβαρα μιας και εχει νοοτροπια εταιρειας κατασκευης παιχνιδιων και ακομα και στις αντιγραφες της εχει την ιδια κινεζικη νοοτροπια. Φανταζομαι εχεις ανοιξει hubsan και εχεις δει την ποιοτητα υλικων , απο μητρικες , esc, μεχρι τις κολλησεις. Απο την αλλη με ενα συμβαν δεν μπορω να την καταδικασω, αν και συμφωνω οτι βιαστηκε και δεν τα εκανε ολα σωστα . Αλλα εδω ερχεται η νοοτροπια που ανεφερα πιο πανω ,οτι ανεκαθεν στην Hubsan η εξελιξη ερχοταν απο τους χρηστες χανοντας μερικες δεκαδες σκαφη , μεχρι να βγουν καποιοι να σωσουν την κατασταση . Βλεπε 501 τον χαμο με τα firmware ta υπομοντελα, προχωρα στα 109 που καποια στιγμη το σκαφος τρελαινοταν και εκανε τα δικα του , καλη ωρα zino, τις διαφορετικες esc που εδινε (το δικο μου τις εκαιγε την μια πισω απο την αλλη) και κυκλοφορουσα με δυο διαφορετικες μαρκες γιατι αλλαξε προμηθευτη των esc. Ακριβώς επειδή έχω αντιμετωπίσει όλα αυτά που λες για την Hubsan, έτρεφα (πλέον δεν τρέφω) τις προσδοκίες ότι κάτι θα είχε μάθει όλα αυτά τα χρόνια και με δεδομένη - και διαφημισμένη - την πρόθεσή της για μια "νέα εποχή Zino" περίμενα κάτι άλλο. Δυστυχώς, είναι μια απ'τα ίδια. Πλέον όμως έχουμε 2018 και τα πράγματα έχουν αλλάξει: η νομοθεσία έχει γίνει αυστηρότερη με ευθύνες πλέον τόσο για τον κατασκευαστή όσο και για τον χειριστή, ακριβώς επειδή η δημοφιλία του αθλήματος έχει αυξηθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα (και λόγω τιμών), ενώ παράλληλα οι χρήστες περιμένουν κάποια πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι η Hubsan το προωθεί ως αμιγώς καταναλωτικό προϊόν (RTF) και όχι ως κάτι χομπίστικο. Προφανώς και όλοι οι κατασκευαστές έχουν τις ίδιες ευθύνες και όλοι αντιμετωπίζουν θέματα, αλλά θα περίμενα από την Hubsan - με δεδομένο την "νέα εποχή" - να είχε ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο με περισσότερες δοκιμές πριν την κυκλοφορία. Θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από την κοινότητα (υπάρχουν τρόποι και κανάλια επικοινωνίας), να γίνει ένα ουστιαστικό debugging του προϊόντος πριν την κυκλοφορία. Η Xiaomi π.χ με το Mi Drone 1080p είχε δράση crowfunding όπου έδινε το drone (σε όποιον το ήθελε) σε εξευτελιστική τιμή, αλλά με την υποχρέωση να δίνει δεδομένα και feedback ώστε να βελτιωθεί. Ανέφερα το θέμα με τις μπαταρίες στο Mi Drone 4K γιατί θα θυμάσαι καλά τα περιστατικά στο άλλο forum με χρήστες που τους έπεσε και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχαν κουμπώσει σωστά την μπαταρία. Πως έγινε αυτό όμως Βαγγέλη; Γιατί το Mi Drone 4K υποστηρίζει logging (κάτι που ΟΛΑ τα αεροσκάφη θα πρέπει να υποστηρίζουν). Το Zino υποστηρίζει logging; Γιατί ΟΛΑ τα αεροσκάφη της Hubsan μέχρι σήμερα, δεν υποστήριζαν με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε υποθέσεις. Και το γνωρίζω αυτό γιατί το έχω κάνει άπειρες φορές για περιπτώσεις γνωστών (αλλά και δημόσια σε forums/groups), αλλά και για δικά μου αεροσκάφη. Αυτό το - φαινομενικά - απλό πράγμα , δεν (ξέρω αν) το κάνει. Το περιμένω όμως από ένα αεροσκάφος "νέας εποχής", πόσο μάλλον όταν όλοι οι ανταγωνιστές το κάνουν. Προσωπικά, το logging με έχει σώσει πάρα πολλές φορές και είναι εργαλείο για αξίωση ευθυνών προς την κάθε εταιρία. Συμφωνώ με αυτό που λες, γιαυτό και εργαλεία όπως το logging είναι απαραίτητα ώστε να μπορούν να διαγνωστούν προβλήματα και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. Το θέμα όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο και ενώ τα περισσότερα reviews δείχνουν ότι έχει σοβαρότατα θέματα, εξακολουθούμε να λέμε "Hubsan είναι, τι περιμένεις", "κάνε υπομονή" κ.λ.π. Αυτό είναι κάτι που αφορά τον καθένα μας, αλλά το μέγεθος της αποδοχής εξαρτάται ανά άτομο: άλλοι το δέχονται, εγώ (πλέον) εν έτη 2018 δεν το δέχομαι γιατί θεωρώ ότι ένα προϊόν ασφαλώς δεν πρόκειται να είναι τέλειο, αλλά θα πρέπει να διαθέτει κάποια βασικά πτητικά στοιχεία ασφάλειας που είναι πλέον απαραίτητα. Με βάση τα δικά μου standard, θεωρώ αρκετά καλές τις παρουσιάσεις του γάλλου, του Dunnill (ο οποίος είναι γνωστός για την κακομεταχείριση που τους κάνει, αλλά χρειάζεται και αυτό), ενώ των rcsailors απλά δεν είναι παρουσιάσεις.
|
|
|
Post by Vako on Dec 5, 2018 11:25:36 GMT 2
Mε καλυψες Μανο και νομιζω και οι δυο καταλαβαμε ακριβως τι συζηταμε και γενικοτερα συμφωνουμε. Περιμενω να δω τι θα δειξει η xiaomi αλλα και η youneec που την ξεχασαμε και μας ξεχασε ταζοντας οτι κοντα στις γιορτες θα εβγαζε σκαφος με τουλαχιστον 2axis gimbal που εταξε για επομενη εκδοση, αν και για την πρωτη περιεργη ησυχια επικρατει.
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 0:59:52 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο για το zino..για τα πτητικά χαρακτηριστικά και τις ατέλειες του,δεν ξέρω..αλλά κατά την άποψη μου,η εικόνα του είναι τέλεια, παρόλο που μπορεί για τους περισσότερους υμών αυτό να θεωρείται δευτερεύον.
|
|
|
Post by panandreas on Dec 6, 2018 17:34:35 GMT 2
Και ένα ακόμα βίντεο μέχρι να παραλάβει κάποιος από εδώ μέσα και να βλέπουμε ελληνικά βίντεο
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 6, 2018 17:53:07 GMT 2
Ήρθε,μου ζητάει updates firmware μα στην σελίδα τους δεν το βρίσκω 😲
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 18:02:35 GMT 2
Ήρθε,μου ζητάει updates firmware μα στην σελίδα τους δεν το βρίσκω 😲 Καλορίζικο φίλε!!!..και καλές πτήσεις...να το χαρείς!!
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 6, 2018 18:08:03 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Στάθη
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 18:11:10 GMT 2
Περιμένουμε review..
|
|
|
Post by panandreas on Dec 6, 2018 18:23:42 GMT 2
Με γεια!!! Καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις
|
|
|
Post by panandreas on Dec 6, 2018 18:44:22 GMT 2
Το firmware update βγαίνει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου. Υπομονή...
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 6, 2018 18:44:44 GMT 2
Έλα να μια γρήγορη πτήση..Η κάμερα για μέσα στο σπίτι φαίνεται πολύ καλή..έξω το σκάφος έχει μια τάση να μην κάθετε σε ένα σημείο και να ντριφταρει προς μια κατεύθυνση..το rth δούλεψε κανονικά..μάλλον firmware δεν υπάρχει ακόμη.το εμφανίζει πατώντας να κάνω της ρυθμίσεις της εικόνας...δείχνει πολύ σταθερό Στην προσγείωση..Δεν χοροπηδάει σαν το mi drone..αυ τα..Σάββατο τώρα πτήση αν έχει καλό καιρό
|
|
|
Post by engelo on Dec 6, 2018 20:24:50 GMT 2
Καλές προσγειώσεις.. Να το χαρείς..
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 20:41:19 GMT 2
Έλα να μια γρήγορη πτήση..Η κάμερα για μέσα στο σπίτι φαίνεται πολύ καλή..έξω το σκάφος έχει μια τάση να μην κάθετε σε ένα σημείο και να ντριφταρει προς μια κατεύθυνση..το rth δούλεψε κανονικά..μάλλον firmware δεν υπάρχει ακόμη.το εμφανίζει πατώντας να κάνω της ρυθμίσεις της εικόνας...δείχνει πολύ σταθερό Στην προσγείωση..Δεν χοροπηδάει σαν το mi drone..αυ τα..Σάββατο τώρα πτήση αν έχει καλό καιρό Ελά πες αλήθεια...δεν κρατείεσαι....αν γινότανε,θα εκανες νυχτερινή πτήση..
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 6, 2018 21:59:56 GMT 2
Έκανα 😲😲😁
Και ένα Unboxing
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 7, 2018 21:15:35 GMT 2
Στην εικόνα είναι καλό.. Αλλά σε ευθεία σύγκριση το mi είναι ξεκάθαρα νικητής
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 8, 2018 12:46:49 GMT 2
Πρώτη πτήση...ξεκινάω χωρίς compass calibration .το σηκώνω..σταθερό..παίζω λίγο με τα στοκ(πολύ νευρικό σε όλες της κατεύθυνσης)..κάνω μια γύρα κουναντας αρκετά το σκάφος.γυρνάω και φεύγω προς τα πίσω..sport mode..1167μέτρα απόσταση..disconnect..Μέχρι τα 900 έχανε το σήμα και το έβρισκε ενώ ήταν σε rth όταν το έχανε..πατάω το πλήκτρο rth και έρχεται πίσω,προσγειώνεται,όλα καλά..κολλάει η εφαρμογή..επανεκκίνηση..κανω compass calibration το σηκώνω βλέπω δεν κάθετε σταθερό..ξανακάνω καλιμπραρισμα,λίγο καλύτερα αλλά όχι σταθερό..το σηκώνω..χαρίζω το gimbal προς πίσω, μπρος πίσω και μετά από λίγο η μπαταρία είναι στο 35%(πολύ γρήγορα πέφτει). Rth έρχεται και όταν φτάνει γύρω στα 30 μέτρα αρχίζει boilet να κατςβαινει και να διαγραφή κυκλο..το κατέβασα εν τέλει μόνος..αν.επιλέξω rth δεν βλέπω πως το σβήνω μετά εφόσον έρθει πίσω για να συνεχίσω την βόλτα μου..έσβησα Κατά λάθος και το καλό βίντεο και κρατησα το μαπα..
|
|
|
Post by sotirist on Dec 8, 2018 19:24:28 GMT 2
Με γεια, ασφαλεις πτήσεις και προσγειώσεις σε όλους που παρέλαβαν ήδη ή πρόκειται να παραλάβουν.
Οπως τα συζητάγαμε μερικές εβδομάδες πίσω... προβληματική εφαρμογή, ελάχιστες ρυθμίσεις, πτητικά θέματα και ακόμη είμαστε στην αρχή...
Η hubsan κατα την άποψη μου, πάει να χάσει μια πολύ σημαντική ευκαιρία να φύγει από την παραδοσιακή τοποθέτηση της, δηλαδή αξιοπρεπής κινεζιά, και να ανταγωνιστεί έστω και λαχανιασμένη τους μεσαίους και μεγάλους παίκτες της αγοράς που κινείται.
Οι μεχρι τωρα εντυπώσεις που έχω δει από reviews συγκλίνουν ότι υπάρχει θέμα βαρόμετρου, εφαρμογής που κρασαρει ή δεν ανταποκρίνεται και ποιότητας κατασκευης τουλάχιστον στο gimbal, που σε “σκληρες” προσγειώσεις ξεκόλλησε ολόκληρο.
Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της hubsan είναι ο ποιοτικός έλεγχος σε hardware και σε software. Και καλά η εφαρμογή, οι ρυθμίσεις του firmware αναβαθμίζονται, βελτιώνονται και εξελίσσονται. Το hardware όμως, εάν όντως είναι προβληματικό, δεν αλλάζει..... Ίσα ίσα, εξαπλώνεται με γοργό ρυθμό, οδηγώντας αγοραστές σε θυμό, απογοήτευση και επιστροφές.
Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν χρειαστεί να γυρίσει λεφτά μαζικά πίσω, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ...πολυτέλειες ούτε νομίζω ότι το αντέχει. Ελπίζω να κάνουμε λαθος και όλα να λυθούν, αλλά ο χρόνος μετράει εναντίον τους.
Ίσως τελικά, τον αραπη και εάν τον πλένεις........
Αποψη μου παντα
ΥΓ flight log δεν έχει προβλεφθεί σύμφωνα με την hubsan, για το ορατό μελλον
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 8, 2018 19:50:30 GMT 2
Η πρώτες εντυπώσεις είναι αναμεικτες...Η ποιότητα του gimbal είναι αρκετά καλή αλλά προφανώς δεν υπάρχει καλή σύνδεση με το σκάφος,η ποιότητα του σκάφους είναι καλη..το χειρηστηριο και ειδικά τα στικ είναι για κλωτσιές..Στην καλύτερη toy drone απο τα jumbo..Έχω ένα παιχνίδι στυλ racing και έχει πολύ καλύτερα στικ..Επίσης η εφαρμογή για κλωτσιές..Δεν μου ξεκινάει έγγραφη βιντεο από τα πληκτρα..Και αν πατήσω στην οθόνη να σταματησει πολλές φορές δεν σταματάει .. Ελπίζω το update που θα έρθει να δώσει λίγο αξιοπρέπεια στο σκάφος γιατί δεν έχω τον χρόνο για να περιμένω μήπως φτιάξει ,προορίζεται για δώρο σε άτομο που δεν Έχει εμπειρία
|
|
|
Post by sotirist on Dec 8, 2018 22:38:18 GMT 2
Η πρώτες εντυπώσεις είναι αναμεικτες...Η ποιότητα του gimbal είναι αρκετά καλή αλλά προφανώς δεν υπάρχει καλή σύνδεση με το σκάφος,η ποιότητα του σκάφους είναι καλη..το χειρηστηριο και ειδικά τα στικ είναι για κλωτσιές..Στην καλύτερη toy drone απο τα jumbo..Έχω ένα παιχνίδι στυλ racing και έχει πολύ καλύτερα στικ..Επίσης η εφαρμογή για κλωτσιές..Δεν μου ξεκινάει έγγραφη βιντεο από τα πληκτρα..Και αν πατήσω στην οθόνη να σταματησει πολλές φορές δεν σταματάει .. Ελπίζω το update που θα έρθει να δώσει λίγο αξιοπρέπεια στο σκάφος γιατί δεν έχω τον χρόνο για να περιμένω μήπως φτιάξει ,προορίζεται για δώρο σε άτομο που δεν Έχει εμπειρία Προσωπική άποψη, μην δώσεις φιλε tsopirs σκαφος σε (άντε) beta φάση, σε αρχάριο χειριστή. Στην καλύτερη θα μπαιλτισει με τα προβλήματα και θα το αφήσει και στην χειρότερη θα νομίσει ότι όλα τα drones είναι ετσι, πράγμα προφανώς άδικο και άτοπο. Ενα πιο ώριμο σκάφος, ακόμη και της ίδιας της hubsan θα του/της χαρίσει με τον καλύτερο τρόπο όμορφες εμπειρίες του υπέροχου χόμπι μας...
|
|
|
Post by stathis on Dec 9, 2018 7:55:58 GMT 2
Η πρώτες εντυπώσεις είναι αναμεικτες...Η ποιότητα του gimbal είναι αρκετά καλή αλλά προφανώς δεν υπάρχει καλή σύνδεση με το σκάφος,η ποιότητα του σκάφους είναι καλη..το χειρηστηριο και ειδικά τα στικ είναι για κλωτσιές..Στην καλύτερη toy drone απο τα jumbo..Έχω ένα παιχνίδι στυλ racing και έχει πολύ καλύτερα στικ..Επίσης η εφαρμογή για κλωτσιές..Δεν μου ξεκινάει έγγραφη βιντεο από τα πληκτρα..Και αν πατήσω στην οθόνη να σταματησει πολλές φορές δεν σταματάει .. Ελπίζω το update που θα έρθει να δώσει λίγο αξιοπρέπεια στο σκάφος γιατί δεν έχω τον χρόνο για να περιμένω μήπως φτιάξει ,προορίζεται για δώρο σε άτομο που δεν Έχει εμπειρία Προσωπική άποψη, μην δώσεις φιλε tsopirs σκαφος σε (άντε) beta φάση, σε αρχάριο χειριστή. Στην καλύτερη θα μπαιλτισει με τα προβλήματα και θα το αφήσει και στην χειρότερη θα νομίσει ότι όλα τα drones είναι ετσι, πράγμα προφανώς άδικο και άτοπο. Ενα πιο ώριμο σκάφος, ακόμη και της ίδιας της hubsan θα του/της χαρίσει με τον καλύτερο τρόπο όμορφες εμπειρίες του υπέροχου χόμπι μας... Τελικά απογοητευτικές οι πρώτες εντυπώσεις..δυστυχώς...ως ένα σημείο αναμενόμενο,αλλά ελπίζαμε ότι δεν θα ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα.. Επίσης συμφωνω με το Σωτήρη..εάν είναι τόσο δύσκολο στο χειρισμό,φυσικά και δεν είναι για αρχάριους...θα απογοτευτουν πολύ από τα drone και θα είναι άδικο..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 9, 2018 10:06:15 GMT 2
Η πρώτες εντυπώσεις είναι αναμεικτες...Η ποιότητα του gimbal είναι αρκετά καλή αλλά προφανώς δεν υπάρχει καλή σύνδεση με το σκάφος,η ποιότητα του σκάφους είναι καλη..το χειρηστηριο και ειδικά τα στικ είναι για κλωτσιές..Στην καλύτερη toy drone απο τα jumbo..Έχω ένα παιχνίδι στυλ racing και έχει πολύ καλύτερα στικ..Επίσης η εφαρμογή για κλωτσιές..Δεν μου ξεκινάει έγγραφη βιντεο από τα πληκτρα..Και αν πατήσω στην οθόνη να σταματησει πολλές φορές δεν σταματάει .. Ελπίζω το update που θα έρθει να δώσει λίγο αξιοπρέπεια στο σκάφος γιατί δεν έχω τον χρόνο για να περιμένω μήπως φτιάξει ,προορίζεται για δώρο σε άτομο που δεν Έχει εμπειρία Γιώργο καλορίζικο το Zino... Όμως έχει δίκιο ο Σωτήρης, ίσως καλύτερα να μην δώσεις τέτοιο μηχάνημα σε άτομο που θες να μην παιδεύεται, θα έχει τόσα προβλήματα που θα αγανακτήσει άσε που θα σε ζαλίζει και συ θα νιώθεις άσχημα...
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 9, 2018 12:25:05 GMT 2
Κατέβηκα σήμερα παραλία για πτήση..δοκίμασα και τα διάφορα flight mode(orbit κτλ)..φυσούσε αρκετά και κάποια δόση δυσκολεύτηκα να το γυρίσω.γύρισε σε sport mode..Η σημερινή πτήση ήταν εξαιρετική...παρότι την δυσκολία λόγου αέρα τα πήγε εξαιρετικά..Και 4 5 φορές που δοκιμασα rth και μια που έκλεισα την εφαρμογή να.δω τι θα κάνει..σίγουρα δεν έχει κάποιο sonar?? Σας είπα ότι προσγειώνεται εξαιρετικά..Σήμερα σε όλα τα rth κατεβαίνεις κανονικά αλλά μόλις έφτανα ελάχιστα από το έδαφος σχεδόν σταματουσε και μετά πολύ απαλά προσγειώνεται..το ξαναεκανα και έβαλα το χέρι μου από κάτω,έκανε το ίδιο..άλλη μια φορά το έπιασα με το χέρι τέρμα τεντωμένο..ακριβώς το ίδιο..πράγμα που το mi drone δεν κάνει...το ίδιο Κανει και το p4plus ενός φίλου που έχω πετάξει..σημερα το χάρηκα το μπουρδελακι.. Μένει ότι δεν τραβάει βίντεο από το χειριστήριο παρά μόνο από την εφαρμογή..Μετά από κάποιο flight mode σταμάτησε την εγγραφη..Στο line mode η κάτι κάνω λάθος η βγαίνει στο αρχικό μενου που επιλέγεις zino αλλά εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο τα βίντεο θα τα ανεβάσω αργότερα
|
|
|
Post by Vako on Dec 9, 2018 13:03:04 GMT 2
Κατ αρχην καλοριζικο καλες πτησεις. Κοιτα ειναι σε αρχικο σταδιο μετα απο ενα δυο update θα στρωσει αρκετα. Αλλωστε η hubsan αρεσκεται να στα δινει λιγο λιγο χαχα. Μπορει να μην ειναι αυτο που περιμεναμε ολοι αλλα θα δεις θα στρωσει αρκετα. Μεχρι τοτε διαβαζε σε διαφορα φορουμ τις εξελιξεις και κρινε την εξελιξη και πτησεις μεχρι να δεις τα τρωτα του για να φυλαγεσαι και να παρακολουθεις τις αναβαθμισεις και τις αποψεις στην παγκοσμια κοινοτητα .
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 9, 2018 15:19:51 GMT 2
Ελπίζω αύριο να έρθει το πρώτο update .. Σήμερα το ευχαριστήθηκα..Τελικά δεν με πάει να κάνω καλημπραρισμα πυξιδας,οπότε κάνω κάτι λάθος θα πάει..οπότε στοπ..μονο αν ζητήσει το σκάφος...το εριξσ και κάτι πάνω κάτω δεξιά αριστερά τέρμα γκάζι στο σπορτ mode,μου φαίνεται πως αν το πετούσα σήμερα πρώτη φορά δεν θα πίστευα αυ τα που γράφονται..1.5 μέτρο ύψος να δίνω γκάζι να κάνω σβουρες και να κρατάει.σίγουρα με τα επόμενα updates θα γίνει ένα καλό σκάφος..
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 16:07:44 GMT 2
Βιντεο θα δουμε;
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 9, 2018 17:56:42 GMT 2
Ότι θες
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 19:57:34 GMT 2
Αρκετο αερα με αρκετα καλη συμπεριφορα παρατηρω.Για το βιντεο δε μπορω να πω κατι μιας και η οθονη του κινητου μου δε βοηθαει ιδιαιτερα για να βγαλω καποιο συμπερασμα.
|
|