|
Post by Frontier on Dec 2, 2018 21:02:37 GMT 2
Το πλέον αναλυτικό (γραπτώς) review του Hubsan Zino: www.helicomicro.com/2018/12/02/hubsan-zino-le-test/Είναι στα γαλλικά, αλλά με το Google Translate μεταφράζεται εύκολα. Από αυτό το review είναι και το βίντεο του ακριβώς προηγούμενου μηνύματος. Ο συντάκτης αναφέρει αρκετά θέματα με αυτό, κυρίως έχουν να κάνουν με την σταθερότητα του αεροσκάφους και εξηγεί γιατί το επιστρέφει ζητώντας τα χρήματά του. Δυστυχώς, εχει δίκιο σε πολλά θέματα. Ειδικά αυτό το χάσιμο ύψους σε sport mode μου θυμίζει το altitude mode των άλλων hubsan, που είναι πραγματικά επικίνδυνο. Επισης απαράδεκτο production app με τόσα προβλήματα και ελλείψεις βασικές, ούτε καν ρυθμισεις βίντεο. Σύμφωνα με τον συντάκτη, χάνει ύψος είτε είναι σε standard είτε σε sport mode. Αναφέρει στην 2η σελίδα ότι ξεκινώντας από ύψος 2 μέτρων και κινούμενο σε standard mode ευθεία, βρίσκει στο έδαφος όταν διανύσει 30 μέτρα απόσταση. Βαρόμετρο για κλωτσιές! Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι πέρα από τα χρώματα της κάμερας που είναι καλά, σε όλα τα υπόλοιπα πρόκειται για ένα προϊόν που δεν είναι καν σε beta φάση και θα απογοητεύσει πολύ κόσμο - ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να το παραλαμβάνουν αγοραστές και όχι επιλεγμένοι reviewers - στην παρούσα φάση. Σίγουρα πάντως δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου να μην προχωρήσω στην αγορά του - στην παρούσα φάση - ακυρώνοντας την αρχική μου παραγγελία.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 3, 2018 20:51:24 GMT 2
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 22:32:05 GMT 2
Δηλαδή αυτοί στη Husban κατεβάζουν τα χαρακτηριστικά του zino για να χτυπήσουν το Fimi A3? ?? Εδώ με υποτίθεται ανωτερα και το βλέπω δύσκολο να το χτυπήσει,εάν δεν φτιάξει αυτά που έχουν αναφερθεί απ' αυτούς που το έχουν ή είχαν στα χέρια τους..και το παρουσίασαν.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 3, 2018 23:31:47 GMT 2
Σήμερα επιβεβαίωσα τον κόφτη στο βίντεό του τεστ αυτονομίας.από την εφαρμογή είναι προικισμένο στα 1000 μέτρα.. Με την τελευταία έκδοση του app μπορείς να την ρυθμίσεις έως τα 1500μέτρα.μετά δεν δέχεστε την παράμετρο και επιλέγει το προεπιλεγμένο 1000
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 11:48:17 GMT 2
Σήμερα επιβεβαίωσα τον κόφτη στο βίντεό του τεστ αυτονομίας.από την εφαρμογή είναι προικισμένο στα 1000 μέτρα.. Με την τελευταία έκδοση του app μπορείς να την ρυθμίσεις έως τα 1500μέτρα.μετά δεν δέχεστε την παράμετρο και επιλέγει το προεπιλεγμένο 1000 Το παρέλαβες;
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 4, 2018 11:58:13 GMT 2
Όχι από εχθές είναι Ρουμανία
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 17:58:43 GMT 2
Έξοδος από την εφαρμογή X-Hubsan ενώ το αεροσκάφος πετάει, το φέρνει σε απροσδιόριστη κατάσταση: εδώ ξεκίνησε RTH αλλά ουσιαστικά αποσυνδέθηκε και προσγειώθηκε.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 18:15:14 GMT 2
Έξοδος από την εφαρμογή X-Hubsan ενώ το αεροσκάφος πετάει, το φέρνει σε απροσδιόριστη κατάσταση: εδώ ξεκίνησε RTH αλλά ουσιαστικά αποσυνδέθηκε και προσγειώθηκε. ........Hubsan ολέ.......!!!!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 18:22:22 GMT 2
Δηλαδή αυτοί στη Husban κατεβάζουν τα χαρακτηριστικά του zino για να χτυπήσουν το Fimi A3? ?? Εδώ με υποτίθεται ανωτερα και το βλέπω δύσκολο να το χτυπήσει,εάν δεν φτιάξει αυτά που έχουν αναφερθεί απ' αυτούς που το έχουν ή είχαν στα χέρια τους..και το παρουσίασαν. ...Hubsan... ότι να ναι...!!! εντάξει...
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 18:55:06 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Αντε να το συγκρινουμε με το Fimi οκ, κατσε να δουμε τι παπαριες θα βγαλει και αυτο γιατι θυμομαστε η κανουμε οτι δεν θυμομαστε το ΜΙ drone τι παπαριες εβγαζε σαν καινουργιο και ποσα χαθηκαν η επεσαν. Η την dji με το mavic2 τι πατατα εκανε βγαζοντας 2 μοντελακια με θεματακια που τα χρυσοπληρωνες ..? Οκ κανει παπαριες και παντα εκανε...μαλλον εχει μπλεξει τα μπουτια της , αλλα ειναι γνωστη η πολιτικη της στο οτι δυστυχως την εξελιξη την κανουν οι χρηστες η εστω οι βιαστικοι χρηστες στην Hubsan. Einai λιγο μπουρδελακι (sorry οικος ανοχης ηθελα να πω) το γνωριζουμε, αλλα ειδαμε και την DJI Η την xiaomi παλαιοτερα. Κανενα μα κανενα review ολοκληρωμενο δεν ειδα να το φτανει στα ακρα για να δουμε τα σφαλματα, περα απο πτησεις παιδικες γυρω γυρω ολοι. Μπουρδες! Και για να αναφερθω πιο συγκεκριμενα στο παραπανω βιντεο και την αποσυνδεση ...γιατι ενα dji δεν το κανει? Σχετικα προσφατα σε RTH Το spark αποσυνδεθηκε στα 200 μετρα και προσγειωθηκε μονο του και δεν ηταν καν εκει που ελεγε το στιγμα του και με 17% μπαταρια παρακαλω. Ακομα στηνεται το zino παιδια . Αποψη μου τα ανωτερω.
|
|
|
Post by engelo on Dec 4, 2018 19:14:12 GMT 2
Πες τα ρε Βαγγέλα ... Είναι πολύ νωρίς...
|
|
|
Post by brouzos on Dec 4, 2018 19:18:19 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Αντε να το συγκρινουμε με το Fimi οκ, κατσε να δουμε τι παπαριες θα βγαλει και αυτο γιατι θυμομαστε η κανουμε οτι δεν θυμομαστε το ΜΙ drone τι παπαριες εβγαζε σαν καινουργιο και ποσα χαθηκαν η επεσαν. Η την dji με το mavic2 τι πατατα εκανε βγαζοντας 2 μοντελακια με θεματακια που τα χρυσοπληρωνες ..? Οκ κανει παπαριες και παντα εκανε...μαλλον εχει μπλεξει τα μπουτια της , αλλα ειναι γνωστη η πολιτικη της στο οτι δυστυχως την εξελιξη την κανουν οι χρηστες η εστω οι βιαστικοι χρηστες στην Hubsan. Einai λιγο μπουρδελακι (sorry οικος ανοχης ηθελα να πω) το γνωριζουμε, αλλα ειδαμε και την DJI Η την xiaomi παλαιοτερα. Κανενα μα κανενα review ολοκληρωμενο δεν ειδα να το φτανει στα ακρα για να δουμε τα σφαλματα, περα απο πτησεις παιδικες γυρω γυρω ολοι. Μπουρδες! Και για να αναφερθω πιο συγκεκριμενα στο παραπανω βιντεο και την αποσυνδεση ...γιατι ενα dji δεν το κανει? Σχετικα προσφατα σε RTH Το spark αποσυνδεθηκε στα 200 μετρα και προσγειωθηκε μονο του και δεν ηταν καν εκει που ελεγε το στιγμα του και με 17% μπαταρια παρακαλω. Ακομα στηνεται το zino παιδια . Αποψη μου τα ανωτερω. Πολύ σωστός εγώ εδώ με το αναφι και μου έχουν αντικαταστήσει 2 φορές ..εχω πληρώσει 700+100drone μπαταρία. 800στην εν εν λόγο εταιρεία και έχω χάσει πανό από 80 μέρες με τα πήγαινε ελα
|
|
|
Post by panandreas on Dec 4, 2018 19:20:14 GMT 2
Για αυτό και εγω αν καταφέρω να πάρω κάτι καινούργιο είτε fimi είτε Zino, θα είναι προς καλοκαίρι μεριά να εχουν θεραπευτεί οι παιδικές ασθένειες.
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 19:24:05 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Αντε να το συγκρινουμε με το Fimi οκ, κατσε να δουμε τι παπαριες θα βγαλει και αυτο γιατι θυμομαστε η κανουμε οτι δεν θυμομαστε το ΜΙ drone τι παπαριες εβγαζε σαν καινουργιο και ποσα χαθηκαν η επεσαν. Η την dji με το mavic2 τι πατατα εκανε βγαζοντας 2 μοντελακια με θεματακια που τα χρυσοπληρωνες ..? Οκ κανει παπαριες και παντα εκανε...μαλλον εχει μπλεξει τα μπουτια της , αλλα ειναι γνωστη η πολιτικη της στο οτι δυστυχως την εξελιξη την κανουν οι χρηστες η εστω οι βιαστικοι χρηστες στην Hubsan. Einai λιγο μπουρδελακι (sorry οικος ανοχης ηθελα να πω) το γνωριζουμε, αλλα ειδαμε και την DJI Η την xiaomi παλαιοτερα. Κανενα μα κανενα review ολοκληρωμενο δεν ειδα να το φτανει στα ακρα για να δουμε τα σφαλματα, περα απο πτησεις παιδικες γυρω γυρω ολοι. Μπουρδες! Και για να αναφερθω πιο συγκεκριμενα στο παραπανω βιντεο και την αποσυνδεση ...γιατι ενα dji δεν το κανει? Σχετικα προσφατα σε RTH Το spark αποσυνδεθηκε στα 200 μετρα και προσγειωθηκε μονο του και δεν ηταν καν εκει που ελεγε το στιγμα του και με 17% μπαταρια παρακαλω. Ακομα στηνεται το zino παιδια . Αποψη μου τα ανωτερω. Πολύ σωστός εγώ εδώ με το αναφι και μου έχουν αντικαταστήσει 2 φορές ..εχω πληρώσει 700+100drone μπαταρία. 800στην εν εν λόγο εταιρεία και έχω χάσει πανό από 80 μέρες με τα πήγαινε ελα Aντε μπραβο brouzos μου ξεφυγε η parrot.... αλλα θεματακια εκει ..το παιρνεις και πορευεσαι μονος σου χαχαχα και αμα γουσταρει σου απανταει καποιος τις ηλιθιες απαντησεις που πηρες!
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 4, 2018 19:29:42 GMT 2
Άσε που πολύ φοβαμαι πως κάτι με.το τηλέφωνο έγινε ..Και δεν φταίει το zino ..με το find 7a όταν πετούσα το mi drone αν με έπαιρναν τηλέφωνο με πετούσα από την εφαρμογή και έκανα αποσύνδεση..βέβαια γυρνούσε πίσω με rth ..αν πήγαινα να τραβήξω screen soot μιλούσε για 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και μετά έβλεπες στοιχεία πάλι κανονικά..Δεν μιλάω για απο κάτω να.καταγράφει την εικόνα σε βίντεο..Η μία από της δυο θα έτρεχε η άλλη θα έκλεινε..
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 19:29:55 GMT 2
Τουλαχιστον τα firmware της Hubsan ειναι τοσο διατρητα που οι χρηστες θα το κανουν τελειο χαχαχαχα κατσε να το παραλαβουν οι Ρωσοι που ειναι expert στα Hubsan και θα δεις να πηγαινει με 80 χλμ και 5 χλμ range χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 19:37:03 GMT 2
Άσε που πολύ φοβαμαι πως κάτι με.το τηλέφωνο έγινε ..Και δεν φταίει το zino ..με το find 7a όταν πετούσα το mi drone αν με έπαιρναν τηλέφωνο με πετούσα από την εφαρμογή και έκανα αποσύνδεση..βέβαια γυρνούσε πίσω με rth ..αν πήγαινα να τραβήξω screen soot μιλούσε για 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και μετά έβλεπες στοιχεία πάλι κανονικά..Δεν μιλάω για απο κάτω να.καταγράφει την εικόνα σε βίντεο..Η μία από της δυο θα έτρεχε η άλλη θα έκλεινε.. Σε ολα συμβαινει φιλε tsopirs , αλλα δεν παραδεχομαι δοκιμες του τυπου ανεβαινω 50 μετρα παω και 150 μετρα μηκος και βγαζω συμερασματα ειδικου! αμολα το ρε φιλε σε μια ερημια , απλωσε το καντου rth απο το οριο του, αστο να χασει σημα να δουμε γυρναει? απλωσε το γενικοτερα, βγαλε φωτο απο τα 100-200 μετρα υψος, ασε τα δασακια και τα χορταρακια, γυρνα το κοντρα στον ηλιο και αναποδα, δωσε μας γευση συνολικη, και αμα θελεις να το παιξεις reviewer χαστο να δουμε πως πεφτει χαχα . Εδω το κανω εγω που με ποναει κιολας γιατι να μην το κανει καποιος που το παιρνει με εκπτωση η τσαμπα , η εστω θελει να ειναι ο πρωτος που το πηρε ? Εγω ετσι το βλεπω λαθος η σωστο.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 4, 2018 19:40:54 GMT 2
Από σήμερα μεσημέρι είναι Βουλγαρία το δικό μου..ελπίζω μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας να δούμε τι κάνει...ελπίζω να κάνω όσα λες εκτός από το τελευταίο..
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 19:51:43 GMT 2
Από σήμερα μεσημέρι είναι Βουλγαρία το δικό μου..ελπίζω μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας να δούμε τι κάνει...ελπίζω να κάνω όσα λες εκτός από το τελευταίο.. Σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις , αλλα μην βιαστεις να το πιεσεις ασε να κανει κανα δυο updates , εκτος αν σου αρεσουν τα views στο youtube(γιατι σε αυτους αναφερομαι ) οποτε καντο.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 4, 2018 20:10:11 GMT 2
Γενικά προορίζεται για δώρο....άσε που γενικά δεν είμαι ήσυχος πιλότος..Θέλω απόσταση και γενικά βαριέμαι να πηγαίνω σαν κύρια..views έχω λίγα οπότε δεν καίγομαι 😁
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 20:53:45 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Βαγγέλη, σύμφωνα με την global sources, η Hubsan μόνο μικρή εταιρία δεν είναι: 500 υπάλληλοι και 100+ μηχανικοί. Εταιρίες με πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτές (MJX και λοιποί παρατρεχάμενοι) και δεν έχουν τόσα θέματα σταθερότητας. Πρόσεξε: λέω σταθερότητας και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο βαρόμετρο που κυριολεκτικά έχω να δω τέτοια συμπεριφορά σε RTF αεροσκάφος από το 2012. Λάθος συναρμολόγησης; Κακή σχεδίαση; Μόνο η Hubsan ξέρει, αλλά ΟΛΑ όσα παρουσιάστηκαν έχουν αυτό το θέμα. Και σε αεροσκάφος χωρίς αισθητήρες ανίχνευσης ύψους (sonar ή και κάμερα που βλέπει κάτω), το βαρόμετρο είναι 100% κρίσιμο όργανο για την σωστή διατήρηση του ύψους του αεροσκάφους (το μόνο που μπορεί να δώσει ικανοποιητική ένδειξη μιας που το GPS δεν μπορεί). Όλα έχουν τα προβλήματά τους, άλλα λιγότερο σοβαρά και άλλα περισσότερο. Για το Mi Drone 4K μην ξεχνάμε ότι πολλά έπεφταν από κακή τοποθέτηση της μπαταρίας από τον χρήστη (συνηγορεί και το γεγονός της εν δυνάμει προβληματικής μεθόδου τοποθέτησής της και το πως κουμπώνει), αλλά στην κυκλοφορία του (μιλάω για την 4Κ έκδοση όχι την 1080 που ήταν crowfunding version) τόσα παλαβά όσα κάνει το Zino δεν έκανε. Γεγονός! Ποτέ μα ποτέ δεν "έβγαλα" κανένα αεροσκάφος τέλειο ούτε ξεχνώ τι θέματα έβγαζε το καθένα (το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ειδικά, αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου). Πάντα προσπαθούσα να εστιάζω στα ουσιώδη και στα κρίσιμα ζητήματα, με κύριο θέμα την ασφάλεια. Tι να τα κάνω τα ζωντανά χρώματα της κάμερας και την αναδιπλούμενη διάταξη αν το αεροσκάφος δεν μπορεί να κρατήσει την θέση του και το ύψος του και είναι ασταθές: όλα αυτά ακυρώνουν τον ίδιο τον λόγο ύπαρξής του, να πάρεις σταθερά, όμορφα πλάνα εύκολα. Το να σχεδιάσεις ένα RTF drone είναι το πλέον εύκολο, πόσο μάλλον αν αντιγράφεις κάτι δοκιμασμένο όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Το να εξασφαλίσεις όμως κάποια ποιοτικά πτητικά χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο και δεν είναι θέμα μεγέθους εταιρίας αλλά εκτεταμένων δοκιμών και εύρους πεδίου έρευνας: όλα αυτά κοστίζουν, αλλά είναι απαραίτητα για να έχει ένα προϊόν μια αποδεκτή ποιότητα και να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Εδώ, έχουμε μια περίπτωση προϊόντος που βγήκε πολύ γρήγορα στην αγορά, σχεδόν σε alpha στάδιο (ούτε καν beta-testers δεν είναι όσοι το έχουν). Τα reviews - ασχέτως του reviewer - δείχνουν ακριβώς αυτό. Εννοείται ότι ο καθένας αποφασίζει και πράτει ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται reviews (και να τα παρουσιάζουμε), για να "δώσουμε μια ανάσα στην Hubsan". Στην τελική, η ίδια η Hubsan δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για το προϊόν της, ότι τις διαψεύδει πάλι οφείλεται σε αυτήν. Διάβασε το παραπάνω γαλλικό review, είναι το πλέον ολοκληρωμένο και με αεροσκάφος αγορασμένο (και όχι δείγμα). Εσύ, με όσα βλέπεις και με τις γνώσεις σου, θα το αγόραζες τώρα; Ναι, αλλά εδώ έχεις ένα drone που αποσυνδέθηκε η εφαρμογή ενώ βρισκόταν 8 μέτρα από τον χειριστή και αντί να μείνει στην θέση του, άρχισε να driftarei χωρίς έλεγχο μέχρι που προσγειώθηκε μόνο του. Το Spark - επειδή το είχα - σκότωνες την εφαρμογή του και - εφόσον δεν έχανε την ζεύξη με την Τ/Κ - έμενε στην θέση του (όπως κάνουν όλα), δεν άρχιζε να κόβει βόλτες. Απόλυτα σεβαστή η άποψή σου, όπως όμως και η δική μου: ότι η Hubsan ΔΕΝ έπρεπε να το κυκλοφορήσει τόσο σύντομα με τόσα θέματα, μόνο κακό κάνει στο ίδιο το προϊόν και το όνομά της. Και να είσαι σίγουρος ότι - όπως κάνω με όλα όσα παρουσιάζω - το ίδιο αυστηρός θα είμαι και με το Xiaomi Fimi A3: γιατί βάζω πρώτα την ασφάλεια/σταθερότητα και μετά τα χρώματα της κάμερας.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 21:17:31 GMT 2
Άσε που πολύ φοβαμαι πως κάτι με.το τηλέφωνο έγινε ..Και δεν φταίει το zino ..με το find 7a όταν πετούσα το mi drone αν με έπαιρναν τηλέφωνο με πετούσα από την εφαρμογή και έκανα αποσύνδεση..βέβαια γυρνούσε πίσω με rth ..αν πήγαινα να τραβήξω screen soot μιλούσε για 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή και μετά έβλεπες στοιχεία πάλι κανονικά..Δεν μιλάω για απο κάτω να.καταγράφει την εικόνα σε βίντεο..Η μία από της δυο θα έτρεχε η άλλη θα έκλεινε.. Σε ολα συμβαινει φιλε tsopirs , αλλα δεν παραδεχομαι δοκιμες του τυπου ανεβαινω 50 μετρα παω και 150 μετρα μηκος και βγαζω συμερασματα ειδικου! Ειδικός δεν νομίζω ότι είναι κανείς, αλλά θεωρώ ότι είναι λογικό κάτι που συμπεριφέρεται σωστά - σύμφωνα με κάποια βασικά στοιχεία πτητικής συμπεριφοράς - εντός προδιαγραφών και σε σχετικά κοντινές αποστάσεις, να έχει αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμπεριφέρεται σωστά και όταν είναι μακριά και στο όριο. Είναι όμως απίθανο - θεωρώ - κάτι που δεν συμπεριφέρεται σωστά στα "εύκολα", να συμπεριφέρεται σωστά στο όριο. Πες ότι ο τύπος έκανε αυτό που έλεγες και - πιθανότατα - το έχανε. Τι συμπέρασμα θα έβγαινε; Ότι έφταιγε αυτός (το πιθανότερο) ή το αεροσκάφος; Εγώ πάντως επειδή τα πληρώνω από την τσέπη μου, δεν θα ήθελα να το έχανα, αλλά επίσης δεν θα έκρυβα τα θέματα που έχει. Εσύ το κάνεις γιατί έχεις την πολυτέλεια να πετάς ένα dji που έχει φάει ατελείωτες δοκιμές εξέλιξης και ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι ίσως μπορεί να τα καταφέρει στο όριο γιατί ΞΕΡΕΙΣ ότι λειτουργεί σωστά "στα εύκολα και κοντινά". Και καλά κάνεις. Ξαναλέω όμως: αν εσύ το είχες και - δεν το είχες πληρώσει οπότε δεν θα σε ένοιαζε (θεωρητικά) - το έστελνες μακριά χάνοντάς το και χωρίς να το έχεις δοκιμάσει εκτενώς (όσες λειτουργίες αναφέρει ότι παρέχει), τι συμπέρασμα θα έβγαζες για αυτό αλλά και όσοι θα παρακολουθούσαν το βίντεό σου; Ο συγκεκριμένος δεν ξέρω αν το έχει αγοράσει ή όχι, αλλά σίγουρα έχει κάνει τα περισσότερα βίντεο για αυτό και το έχει δοκιμάσει σε όλες σχεδόν τις καταστάσεις: το έχει στείλει μακριά, το έχει πετάξει κοντά, έχει κάνει παλαβά με τον χειρισμό του, έχουμε δει activetrack κ.λ.π.
|
|
|
Post by Vako on Dec 4, 2018 21:35:50 GMT 2
Μανο επειδη μαλλον παρεξηγηθηκαν τα λογια μου και το πηρες λιγο προσωπικα και ισως οχι αδικα οπως το εθεσα, αλλα ειλικρινα ο τελευταιος που πηγε το μυαλο μου ησουν εσυ και ζητω δημοσια συγνωμη , μιας και ξερω τον αγωνα που κανεις για να φερεις στο υποστεγο τα πτηνα που μας παρουσιαζεις. Θα σου απαντησω ομως σε ενα ενα τα ζητηματα που εθεσα και απαντησες , σαν απλος καταναλωτης, χειριστης , η οπως αλλιως θελεις να με πεις , με μεσες γνωσεις ηλεκτρονικων, αλλα με εκατονταδες ωρες πτησης τις λιγοτερες με dji (σημειωσε το αυτο). Θα σου απαντησω ομως οταν ειμαι σε καποιο υπολογιστη γιατι γραφω απο το κινητο και ειναι λιγο δυσκολο να συνταξω σωστα , δουλευοντας ταυτοχρονα.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 21:38:30 GMT 2
Ειστε αρκετα αυστηροι με το zino , προσπαθειτε ολοι να το συγκρινετε με το mavic ας πουμε επειδη προσπαθησε να το αντιγραψει με το 1/3 της τιμης του mavic . αληθεια τι περιμενατε να κανει στο ντεμπουτο του να πηγαινει 7χλμ? η να εχει την σταθεροτητα του mavic? Μην ξεχνατε οτι η hubsan ειναι μια μικρη εταιρεια που προσπαθει με π....ς να βαψει αβγα. Αντε να το συγκρινουμε με το Fimi οκ, κατσε να δουμε τι παπαριες θα βγαλει και αυτο γιατι θυμομαστε η κανουμε οτι δεν θυμομαστε το ΜΙ drone τι παπαριες εβγαζε σαν καινουργιο και ποσα χαθηκαν η επεσαν. Η την dji με το mavic2 τι πατατα εκανε βγαζοντας 2 μοντελακια με θεματακια που τα χρυσοπληρωνες ..? Οκ κανει παπαριες και παντα εκανε...μαλλον εχει μπλεξει τα μπουτια της , αλλα ειναι γνωστη η πολιτικη της στο οτι δυστυχως την εξελιξη την κανουν οι χρηστες η εστω οι βιαστικοι χρηστες στην Hubsan. Einai λιγο μπουρδελακι (sorry οικος ανοχης ηθελα να πω) το γνωριζουμε, αλλα ειδαμε και την DJI Η την xiaomi παλαιοτερα. Κανενα μα κανενα review ολοκληρωμενο δεν ειδα να το φτανει στα ακρα για να δουμε τα σφαλματα, περα απο πτησεις παιδικες γυρω γυρω ολοι. Μπουρδες! Και για να αναφερθω πιο συγκεκριμενα στο παραπανω βιντεο και την αποσυνδεση ...γιατι ενα dji δεν το κανει? Σχετικα προσφατα σε RTH Το spark αποσυνδεθηκε στα 200 μετρα και προσγειωθηκε μονο του και δεν ηταν καν εκει που ελεγε το στιγμα του και με 17% μπαταρια παρακαλω. Ακομα στηνεται το zino παιδια . Αποψη μου τα ανωτερω. Πολύ σωστός εγώ εδώ με το αναφι και μου έχουν αντικαταστήσει 2 φορές ..εχω πληρώσει 700+100drone μπαταρία. 800στην εν εν λόγο εταιρεία και έχω χάσει πανό από 80 μέρες με τα πήγαινε ελα Ορθώς σου το έχουν αντικαταστήσει και έτσι πρέπει, όχι σαν την Hubsan που κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα (η Shally έχει εξαφανιστεί τελευταία και από το επίσημο fb group και δεν φαίνεται να απαντά σε ερωτήσεις αγοραστών που διαπιστώνουν προβλήματα). Ανεπίσημα βέβαια η Hubsan έχει προχωρήσει σε ανάκληση, γιαυτό τόσο το Banggood όσο και το Gearbest (αυτό το γνωρίζω από το άτομο με το οποίο μιλάω εκεί) το έχουν ξαναβάλει σε κατάσταση αναμονής παραλαβής στοκ, οπότε ίσως διορθώσουν τα ζητήματα που έχει το hardware και σταθεροποιηθεί.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 21:41:27 GMT 2
Μανο επειδη μαλλον παρεξηγηθηκαν τα λογια μου και το πηρες λιγο προσωπικα και ισως οχι αδικα οπως το εθεσα, αλλα ειλικρινα ο τελευταιος που πηγε το μυαλο μου ησουν εσυ και ζητω δημοσια συγνωμη , μιας και ξερω τον αγωνα που κανεις για να φερεις στο υποστεγο τα πτηνα που μας παρουσιαζεις. Θα σου απαντησω ομως σε ενα ενα τα ζητηματα που εθεσα και απαντησες , σαν απλος καταναλωτης, χειριστης , η οπως αλλιως θελεις να με πεις , με μεσες γνωσεις ηλεκτρονικων, αλλα με εκατονταδες ωρες πτησης τις λιγοτερες με dji (σημειωσε το αυτο). Θα σου απαντησω ομως οταν ειμαι σε καποιο υπολογιστη γιατι γραφω απο το κινητο και ειναι λιγο δυσκολο να συνταξω σωστα , δουλευοντας ταυτοχρονα. Βαγγέλη, δεν παρεξηγήθηκα και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, ουδόλως με έθιξες Ελπίζω να μην σε έθιξα εγώ! Συζήτηση κάνουμε και απλά εξέθεσα την άποψή μου απαντώντας στα σχόλιά σου μιας που εκτιμώ τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Ζητώ συγνώμη για τα σεντόνια και αν φάνηκε να θίχτηκα, δυστυχώς ο γραπτός λόγος μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες παρερμηνίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παρεξηγήθηκα ούτε με έθιξες. Εννοείται ότι θέλω την άποψή σου - όπως και όλων εδώ μέσα - από αυτές μαθαίνω και διευρύνω τις γνώσεις μου. Απάντα όποτε θέλεις.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 21:55:42 GMT 2
Πες τα ρε Βαγγέλα ... Είναι πολύ νωρίς... Αυτό λέμε Βαγγέλη: ότι το κυκλοφόρησε πολύ νωρίς...
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2018 21:56:57 GMT 2
Από σήμερα μεσημέρι είναι Βουλγαρία το δικό μου..ελπίζω μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας να δούμε τι κάνει...ελπίζω να κάνω όσα λες εκτός από το τελευταίο.. Άντε να το παραλάβεις να δούμε τι κάνει. Λογικά θα παραλάβεις αυτή την εβδομάδα, ελπίζω να μην έχεις θέματα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 22:03:36 GMT 2
Πωπωωω τι έγινε, πανικός σχολίων. Βάγγε δεν έχεις κι άδικο αλλά υπήρχαν περισσότερες προσδοκίες, πως να το κάνουμε, εγώ είχα γράψει από την αρχή ότι πτητικά μου θυμίζει το 501, με πάνω κάτω και πέρα δώθε, δεν το είδα καθόλου σταθερό. Οκ υπάρχουν προβλήματα νεότητας αλλά οι εταιρίες είναι ντιπ χαζές γαμώτο, προτιμούν να βγάλουν ένα μοντέλο ημιτελές παρά να περιμένουν λίγους μήνες, να το ολοκληρώσουν, να το δοκιμάσουν και να είναι οκ. Βέβαια ο Frontier απάντησε εκτενέστατα σε όλα, όπως και να το κάνουμε η Hubsan έκανε πολύ μα πολύ βιαστική κίνηση, ίσως ήθελε να προλάβει την Xiaomi. θα μου πεις, τα καλοκαιρινο-φθινοπωρινά χάλια τα κατάμαυρα της DJI τα ξεχνάς; ...όχι, απλά μιλάμε για ένα σκάφος με πολύ λιγότερα ηλεκτρονικά άρα και λιγότερες πιθανότητες ανωμαλιών. Ρε συ Φάνη, έχασα κι άλλο επεισόδιο;;; πάλι το Anafi στη Γαλλία; ....έλεος...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 22:18:42 GMT 2
Είδα τώρα την κουβέντα στο Anafi... κρίμα, μάλλον δεν πρέπει να βρίζουμε τόσο τη Hubsan τελικά...! Εγώ θα μείνω χωρίς όχημα πάντως για την ώρα, την άνοιξη θα δούμε πως θα πάνε.
|
|
|
Post by engelo on Dec 4, 2018 23:40:46 GMT 2
Νομίζω πως όλοι μας το ίδιο θέλουμε... ένα αγκάθι στα πλευρά της DJI !!!!!!!
|
|