|
Post by Frontier on Apr 2, 2020 18:06:42 GMT 2
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 15, 2020 18:25:31 GMT 2
Το έχω ένα χρόνο περίπου hubsan zino λέω να το δώσω δεν μου έβγαλε ούτε ένα θέμα αλλά κάθετε έχω και ένα αγωνιστικό τι λέτε και εσείς? Έχω 7 μπαταρίες γιαυτό και πολλά έξτρα που έχω φτιάξει μόνος μου Θα ανεβάσω πλάνα 4k σε λίγες μέρες
|
|
|
Post by kostasanag on Jun 9, 2020 23:28:49 GMT 2
Καλησπέρα είμαι κάτοχος του hubsan zino και δεν δουλεύει το sport mode! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
|
|
elias
New Member
|
Post by elias on Jan 3, 2021 14:04:48 GMT 2
Έχω το zino περίπου 2 χρόνια. Εχθές το σήκωσα και μετά από 2 λεπτά έπεσε. Σήμερα το τρσταρησα και 2 φορές έκανε το ίδιο πράγμα. Ξαφνικά σβήνει και πέφτει ενώ όλα είναι φυσιολογικά. Σύνδεση, μπαταρία και γενικά όλες οι λειτουργίες. Ξέρει κανείς κάτι ή έχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 3, 2021 14:08:35 GMT 2
Φαντάζομαι η μπαταρία στα έχει παίξει παρότι λέει ότι είναι φορτισμένη.. Και εγώ με 80% σήκωσα το anafi και στα λεπτό έβγαλε ότι τελειώνει η μπαταρία και κατέβηκε σε ένα δέντρο.. 6 λεπτά φώναζε και έδειχνε στίγμα μετά έσβησε.. Την επόμενη μέρα που το κατέβασα και πάτησα το κουμπί άναψε και έλεγε ότι έχει 49% μπαταρία.. Και μισή ώρα ηταν αναμμένο χωρίς να σβήσει.. Και μιλάμε για μπαταρία του 100αρικου smart και όχι του zino που είναι μια απλή lipo
|
|
elias
New Member
|
Post by elias on Jan 3, 2021 15:06:00 GMT 2
Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο drone 2 χρόνια περίπου. Εχθές το σήκωσα και μετά από 2 λεπτά έπεσε. Το δοκίμασα σήμερα 2 φορές με διαφορετικές μπαταρίες και περίπου στο λεπτό μετά την απογείωση έπεσε και τις δύο φορές. Έσβησε και έπεσε. Ενώ όλες οι λειτουργίες ήταν οκ. Ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια άποψη; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Jan 4, 2021 8:03:36 GMT 2
Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο drone 2 χρόνια περίπου. Εχθές το σήκωσα και μετά από 2 λεπτά έπεσε. Το δοκίμασα σήμερα 2 φορές με διαφορετικές μπαταρίες και περίπου στο λεπτό μετά την απογείωση έπεσε και τις δύο φορές. Έσβησε και έπεσε. Ενώ όλες οι λειτουργίες ήταν οκ. Ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια άποψη; Ευχαριστώ Τις μπαταρίες τις έλεγξες με κάποιον aftermarket φορτιστή; Αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν όταν οι μπαταρίες έχουν καταστραφεί και δεν διατηρούν επαρκές φορτίο.
|
|
elias
New Member
|
Post by elias on Jan 7, 2021 22:11:52 GMT 2
Όχι δεν το έκανα, αλλά αν είχαν καταστραφεί θα δούλευαν έστω και με αυτόν τον τρόπο; Θα έδειχναν φορτισμενες 100%; Πάντως θα τις ελέγξω. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 8, 2021 14:55:44 GMT 2
Όχι δεν το έκανα, αλλά αν είχαν καταστραφεί θα δούλευαν έστω και με αυτόν τον τρόπο; Θα έδειχναν φορτισμενες 100%; Πάντως θα τις ελέγξω. Ευχαριστώ πολύ. Όχι απαραίτητα (το να δείχνουν φορτίο 100%). Αυτό που συνήθως γίνεται είναι να ξεκινάς με φορτίο 100% και με το που η μπαταρία δέχεται "πίεση" (π.χ λειτουργούν τα μοτέρ), αντί να ξεφορτίζει γραμμικά, ξεφορτίζει απότομα, ο flight controller ανιχνεύει πτώση τάσης κάτω από π.χ 3.3V και κόβει τα μοτέρ!
|
|
hpdra
New Member
|
Post by hpdra on Jan 12, 2021 2:38:35 GMT 2
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω!
Είχα μια πτώση με το zino μου (Zino-Y) και έχει κοπεί το καλώδιο ελέγχου του gimbal ( ZINO000-80 ).
Υπάρχουν ανταλλακτικά εντός Ελλάδας κάπου;
Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 12, 2021 11:18:36 GMT 2
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω! Είχα μια πτώση με το zino μου (Zino-Y) και έχει κοπεί το καλώδιο ελέγχου του gimbal ( ZINO000-80 ). Υπάρχουν ανταλλακτικά εντός Ελλάδας κάπου; Ευχαριστώ! Καλωσήρθες. Δες στο www.modellsport.gr
|
|
|
Post by ferraios on Feb 8, 2021 23:50:58 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, έχω αγοράσει ένα zino και έβαλα καινούργια μπαταρία να τη φορτίσω. Όταν πάω να σηκώσω το drone, η μπαταρία πέφτει παρά πολύ γρήγορα και σε δευτερόλεπτα αδειάζει τελείως. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής που έρχεται μαζί με το drone;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 9, 2021 8:21:28 GMT 2
Καλως ήρθες. Για ποιο Hubsan drone είναι ο φορτιστής;
|
|
|
Post by ferraios on Feb 9, 2021 10:11:58 GMT 2
Για το zino
|
|
|
Post by thomas on Feb 9, 2021 16:39:10 GMT 2
Αλλαγή μπαταρίας λογικά την καλύπτει η εγγύηση!
|
|
|
Post by ferraios on Feb 9, 2021 17:07:23 GMT 2
Είναι από Κίνα. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ελλάδα μπορώ να βρω κάπου μπαταρίες;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 9, 2021 17:45:48 GMT 2
Είναι από Κίνα. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ελλάδα μπορώ να βρω κάπου μπαταρίες; Δες στο modellsport.
|
|
|
Post by ferraios on Feb 9, 2021 17:59:38 GMT 2
Έγινε, ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by thomas on Feb 9, 2021 20:37:23 GMT 2
Είναι από Κίνα. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ελλάδα μπορώ να βρω κάπου μπαταρίες; Φιλε μου δοκίμασε να στείλεις μνμα στην Sam lee ετσι λέγεται sto fb(υπεύθυνη πωλήσεων Hubsan)...πριν 2 χρονια με εξυπηρέτησε και μου έστειλε καινούριο gimbal δωρεάν για το 109 s.
|
|
|
Post by project on Apr 10, 2021 19:43:24 GMT 2
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τη μια απο τις 2 μπαταρίες που μου ηρθαν τον περασμένο Ιούνιο.Ευτυχώς είχε κατεβεί στο 1 μέτρο το zino οταν έσβησε .Δεν πρόλαβε ούτε 2 λεπτά να πετάξει.Έστειλα τώρα μήνυμα να δω αν θα μου την αλλάξουν. Edit. και η δεύτερη μπαταρία εχει πέσει κάτω απο 8 λεπτά πτήση.Μάλλον ειναι για τ.π. καβάλα οι μπαταρίες που δίνουν
|
|
|
Post by project on Apr 12, 2021 14:06:14 GMT 2
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τη μια απο τις 2 μπαταρίες που μου ηρθαν τον περασμένο Ιούνιο.Ευτυχώς είχε κατεβεί στο 1 μέτρο το zino οταν έσβησε .Δεν πρόλαβε ούτε 2 λεπτά να πετάξει.Έστειλα τώρα μήνυμα να δω αν θα μου την αλλάξουν. Edit. και η δεύτερη μπαταρία εχει πέσει κάτω απο 8 λεπτά πτήση.Μάλλον ειναι για τ.π. καβάλα οι μπαταρίες που δίνουν
Μου απάντησαν σήμερα οτι η εγγύηση είναι για ένα μήνα πιασε το αυγό και κουρευτο που λένε.Άντε στη Κίνα να τους ζητήσεις το λόγο.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2021 15:53:23 GMT 2
Το πρόβλημα δεν είναι στις ίδιες τις μπαταρίες, αλλά στο ότι ο stock φορτιστής που δίνουν είναι της πλάκας και τις καταστρέφει. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις έναν καλό aftermarket φορτιστή που να τις φορτίζει και να τις συντηρεί σωστά, όπως αυτόν εδώ.
|
|
|
Post by project on Apr 13, 2021 11:20:26 GMT 2
Το πρόβλημα δεν είναι στις ίδιες τις μπαταρίες, αλλά στο ότι ο stock φορτιστής που δίνουν είναι της πλάκας και τις καταστρέφει. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις έναν καλό aftermarket φορτιστή που να τις φορτίζει και να τις συντηρεί σωστά, όπως αυτόν εδώ. Αυτό αξιζει τα λεφτα του?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2021 11:38:15 GMT 2
Το πρόβλημα δεν είναι στις ίδιες τις μπαταρίες, αλλά στο ότι ο stock φορτιστής που δίνουν είναι της πλάκας και τις καταστρέφει. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις έναν καλό aftermarket φορτιστή που να τις φορτίζει και να τις συντηρεί σωστά, όπως αυτόν εδώ. Αυτό αξιζει τα λεφτα του? Το πακέτο που έβαλα (φορτιστής + καλώδιο) είναι πολύ καλό, καμία σχέση με τον stock φορτιστή.
|
|
|
Post by project on Apr 13, 2021 11:40:42 GMT 2
Αυτό αξιζει τα λεφτα του? Το πακέτο που έβαλα (φορτιστής + καλώδιο) είναι πολύ καλό, καμία σχέση με τον stock φορτιστή. Για τις μπαταρίες μιλάω στο λινκ αυτό
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2021 11:51:29 GMT 2
Το πακέτο που έβαλα (φορτιστής + καλώδιο) είναι πολύ καλό, καμία σχέση με τον stock φορτιστή. Για τις μπαταρίες μιλάω στο λινκ αυτό Δεν έχω άποψη.
|
|
|
Post by project on Jun 13, 2021 12:17:44 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jun 13, 2021 12:24:40 GMT 2
Ο πρώτος (Β3) είναι γνωστή μάρκα (θυγατρική της Skyrc) και έχει αξιόπιστους φορτιστές. Την δεύτερη μάρκα δεν την γνωρίζω, αμφιβάλλω πάντως αν μπορεί ταυτόχρονα - όπως υπονοούν οι φωτογραφίες - να κάνει φόρτιση 3 μπαταριών, διότι 50W δεν επαρκούν για σωστή και ισορροπημένη φόρτιση 3 μπαταριών 3S(3 κυψελών).
|
|
|
Post by project on Jul 17, 2021 15:56:55 GMT 2
|
|
nick
New Member
|
Post by nick on Jul 23, 2021 16:10:42 GMT 2
Καλησπέρα ψάχνω μπαταρίες για το zino κάποια πρόταση;
|