|
Post by Frontier on Mar 26, 2019 16:53:12 GMT 2
Πάντως και τα δύο site έχουν τον ίδιο τρόπο μεταφοράς για το ΖΙΝΟ, το EU Priority Line με παρόμοια χρέωση. Δεν ξέρεις αν είναι ο ίδιος πάροχος υπηρεσίας (Lomway, Oswald κλπ), η ονομασία Priority Line EU είναι πολύ γενική.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 3, 2019 15:54:42 GMT 2
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο:
Όταν είδα το πρώτο βίντεο του ΖΙΝΟ πριν καιρό είπα ότ πτητικά μου θυμίζει το 501, πολύ ασταθή βρε παιδιά. Για να μην κάθεστε και το βλέπετε όλο δείτε στο 17,50 (υπάρχει και νωρίτερα) το κάνει το gibal... Γενικά πολύ αρνητική κριτική ο τύπος.
|
|
|
Post by brouzos on Apr 3, 2019 16:06:58 GMT 2
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο: Όταν είδα το πρώτο βίντεο του ΖΙΝΟ πριν καιρό είπα ότ πτητικά μου θυμίζει το 501, πολύ ασταθή βρε παιδιά. Για να μην κάθεστε και το βλέπετε όλο δείτε στο 17,50 (υπάρχει και νωρίτερα) το κάνει το gibal... Γενικά πολύ αρνητική κριτική ο τύπος. Ηλία καθεσε και ξεψιριζεις ένα DRONE των 260 ευρώ σαν να είναι το m2pro των 1500 ευρω
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 3, 2019 17:10:47 GMT 2
Και άλλο update 30/3 που βελτιώνει όλο το πακέτο....κάτι για gimbal,camera και νέα smart dronies...να πω μόνο ότι παίζει 40 ευρώ πιο ακριβά από το fimi A3..
|
|
|
Post by Vako on Apr 4, 2019 8:14:35 GMT 2
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο: Όταν είδα το πρώτο βίντεο του ΖΙΝΟ πριν καιρό είπα ότ πτητικά μου θυμίζει το 501, πολύ ασταθή βρε παιδιά. Για να μην κάθεστε και το βλέπετε όλο δείτε στο 17,50 (υπάρχει και νωρίτερα) το κάνει το gibal... Γενικά πολύ αρνητική κριτική ο τύπος. Ηλία καθεσε και ξεψιριζεις ένα DRONE των 260 ευρώ σαν να είναι το m2pro των 1500 ευρω Και να δεις εαν αποφασισει και παρει καποιο..θα του τυχουν ολα στο σκαφος το χαλασμενο θα παρει χαχα παντα ετσι γινεται ειναι νομος!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 4, 2019 8:31:33 GMT 2
Ηλία καθεσε και ξεψιριζεις ένα DRONE των 260 ευρώ σαν να είναι το m2pro των 1500 ευρω Και να δεις εαν αποφασισει και παρει καποιο..θα του τυχουν ολα στο σκαφος το χαλασμενο θα παρει χαχα παντα ετσι γινεται ειναι νομος! Βρε άτιμε, που να πέσεις σε σμήνος από ...κουνούπια...!!! ...
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 17, 2019 12:15:03 GMT 2
Στις 13/3/19 αγόρασα ένα Hubsan Zino στα 270 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά, με χρήση ενός εκτυπωτικού κουπονιού από το Banggood.
Το προιόν ήταν κανονικά σε στοκ όταν έκανα την αγορά και η παράδοση μέσω EU priority ήταν σε 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες.
Στις 21/3/19 με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει σε στοκ το ντρόουν και πως θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 13/4 που θα το είχαν σε στοκ ξανά, στο οποίο συμφώνησα.
Χτες, 35 ημέρες αργότερα, μετά από δικό μου μήνυμα μου απάντησαν πως υπάρχει σε στοκ αλλά δεν μπορούνε να το στείλουν με EU priority και πως είναι καλύτερα να μου κάνουν refund.
Έχω ξανααγοράσει φυσικά από αυτούς χωρίς προβλήματα. Τι έγινε έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ή είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ για να προσελκύουν πελάτες και μετά να αλλάζουν γνώμη για το αν είναι συμφέρουσα η πώληση ανάλογα με τα κέφια τους; Συνέβει σε κάποιον άλλον;
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 17, 2019 12:31:02 GMT 2
Στα ντρουον έχουν θέμα και αυτοί ..Και τα ίδια έχουν πει και σε παραγγελίες του fimi
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2019 22:19:33 GMT 2
............. Τι έγινε έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ή είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ για να προσελκύουν πελάτες και μετά να αλλάζουν γνώμη για το αν είναι συμφέρουσα η πώληση ανάλογα με τα κέφια τους; Συνέβει σε κάποιον άλλον; Το banggood μάλλον πήγε να κάνει χοντρές δουλειές, όπως με το Χ8 έτσι και με το ΖΙΝΟ. Αυτές τις μέρες διανέμονται με το τσουβάλι κουπόνια με πολύ χαμηλή τιμή όμως για την αποθήκη GWTR η οποία δεν εχει EU priority, μάλλον το κάνει για λόγους marketing όπως κάνε με τις Pre του Χ8... Μαλ@κισμένο site, μετανιώνω που δεν πήρα ΖΙΝΟ 248 € από GB... περιμένω μπας και ξαναπέσει...
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Apr 18, 2019 12:24:18 GMT 2
κι εγώ με την αναμονή έχασα την προσφορά του GB
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 18, 2019 17:07:01 GMT 2
κι εγώ με την αναμονή έχασα την προσφορά του GB Άσε, τα νεύρα μου, καλοκαίριασε και δεν έχω σκάφος, έτσι μου ρχεται να σφίξω ένα στα 272€ τελική... Attachments:
|
|
|
Post by brouzos on Apr 19, 2019 14:59:37 GMT 2
κι εγώ με την αναμονή έχασα την προσφορά του GB Άσε, τα νεύρα μου, καλοκαίριασε και δεν έχω σκάφος, έτσι μου ρχεται να σφίξω ένα στα 272€ τελική... Ηλία.. Το ξέρεις ότι το ξέρουμε ότι δεν θα πάρεις ποτέ drone ε? 😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 19, 2019 15:14:04 GMT 2
Ηλία.. Το ξέρεις ότι το ξέρουμε ότι δεν θα πάρεις ποτέ drone ε? 😂😂😂😂😂 ...είσαι απαίσιος ...!
|
|
|
Post by Vako on Apr 21, 2019 21:07:19 GMT 2
Άσε, τα νεύρα μου, καλοκαίριασε και δεν έχω σκάφος, έτσι μου ρχεται να σφίξω ένα στα 272€ τελική... Ηλία.. Το ξέρεις ότι το ξέρουμε ότι δεν θα πάρεις ποτέ drone ε? 😂😂😂😂😂 Ελιωσα στο γελιο!!!!!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 21, 2019 21:18:54 GMT 2
Ηλία.. Το ξέρεις ότι το ξέρουμε ότι δεν θα πάρεις ποτέ drone ε? 😂😂😂😂😂 Ελιωσα στο γελιο!!!!!! ...είσαι δυο φορές απαίσιος ...!
|
|
|
Post by stathis on Apr 22, 2019 7:23:41 GMT 2
Άσε, τα νεύρα μου, καλοκαίριασε και δεν έχω σκάφος, έτσι μου ρχεται να σφίξω ένα στα 272€ τελική... Ηλία.. Το ξέρεις ότι το ξέρουμε ότι δεν θα πάρεις ποτέ drone ε? 😂😂😂😂😂 χαχαχα χαχα...........πέστα ντεεεε...😂😂
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 22, 2019 23:01:24 GMT 2
Στάθη, και συ τέκνον Βρούτε; Λοιπόν παιδιά, έχει δίκιο ο Φάνης, δεν βλέπω να παίρνω drone φέτος, με Χ8 πάει χάλασε η δουλειά, ζήσε και περίμενε... Εκεί που ήμουν έτοιμος για ΖΙΝΟ και περίμενα καμιά ξαφνική πτώση τιμής βλέπω ένα post σε μια ομάδα από άνθρωπο που μάλλον έπαθε το πρώτο fly away στην Ελλάδα...
Γεράσιμος Κιούκας Έδωσα εντολή να επιστρέψει στο σημείο απογείωσης, έφτασε από πάνω μου σε ύψος 180 μέτρων και άρχισε να φεύγει πάλι προς άλλο σημείο προσγείωσης πάνω από θάλασσα. Το οδήγησα σε παραλία αλλά γύρω στα 50 μέτρα ύψος έμεινε από μπαταρία.
Να πω ότι το έχω πετάξει πολλες φορες, με πολύ καλές συνθήκες μέχρι και με 5 μποφόρ χωρίς κανένα προβλημα. Την μέρα που έπεσε δεν είχε ιδιαίτερο αέρα. Περιοχή προφήτης Ηλίας Πειραιά.
Φάνη, εσύ είδες την κουβέντα... Λοιπόν, ά ει πάρε ΖΙΝΟ ύστερα... παίρνεις;
|
|
|
Post by petersea on Apr 23, 2019 7:02:17 GMT 2
Στάθη, και συ τέκνον Βρούτε; Λοιπόν παιδιά, έχει δίκιο ο Φάνης, δεν βλέπω να παίρνω drone φέτος, με Χ8 πάει χάλασε η δουλειά, ζήσε και περίμενε... Εκεί που ήμουν έτοιμος για ΖΙΝΟ και περίμενα καμιά ξαφνική πτώση τιμής βλέπω ένα post σε μια ομάδα από άνθρωπο που μάλλον έπαθε το πρώτο fly away στην Ελλάδα... Γεράσιμος Κιούκας Έδωσα εντολή να επιστρέψει στο σημείο απογείωσης, έφτασε από πάνω μου σε ύψος 180 μέτρων και άρχισε να φεύγει πάλι προς άλλο σημείο προσγείωσης πάνω από θάλασσα. Το οδήγησα σε παραλία αλλά γύρω στα 50 μέτρα ύψος έμεινε από μπαταρία. Να πω ότι το έχω πετάξει πολλες φορες, με πολύ καλές συνθήκες μέχρι και με 5 μποφόρ χωρίς κανένα προβλημα. Την μέρα που έπεσε δεν είχε ιδιαίτερο αέρα. Περιοχή προφήτης Ηλίας Πειραιά. Φάνη, εσύ είδες την κουβέντα... Λοιπόν, ά ει πάρε ΖΙΝΟ ύστερα... παίρνεις; Δεν ξέρω εάν θα αγόραζα zino αλλά σαν να διακρίνω και λίγο λάθος θα έλεγα χειρισμό, 5 bf αέρα είναι πολύ για αυτό χωρίς αισθητήρα θέσεις και 180 m RTH που το πετάς; 🤔 Ηλία τα έχουμε ξαναπεί για μένα πάρε ένα mavic pro μεταχειρισμένο, εχθές πεταγα σε 2,5 περίπου χιλιόμετρα δεν είχα ούτε μισή διακοπή Fpv τέλειο, στο ίδιο σημείο με το xiaomi είχα πάρει 2 διακοπές και πολύ λαγκαρισμα και πεταγα και περίπου 90 m, με το mavic ήμουν στα 35 m, πάνω από θάλασσα...
|
|
|
Post by stathis on Apr 23, 2019 9:02:38 GMT 2
Πέτρο συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το Mavic pro,το εργαλείο είναι επαγγελματικών προδιαγραφών και δεν συγκρίνεται με το zino..αλλά φυσικά ότι πληρώνεις πέρνεις..πάντα την κριτική την κάνουμε ανάλογα με το κόστος..τι μπορεί να περιμένεις από ένα σκάφος τον περίπου 300 ευρώ? ..να μην σου πω ότι και πολλά προσφέρει.. βέβαια η ασφάλεια στην πτήση δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς κατά τη γνώμη μου..αλλά μηχανήματα είναι και μπορεί να υπάρχουν και αστοχίες.
|
|
|
Post by stathis on Apr 23, 2019 9:46:38 GMT 2
Στάθη, και συ τέκνον Βρούτε; Λοιπόν παιδιά, έχει δίκιο ο Φάνης, δεν βλέπω να παίρνω drone φέτος, με Χ8 πάει χάλασε η δουλειά, ζήσε και περίμενε... Εκεί που ήμουν έτοιμος για ΖΙΝΟ και περίμενα καμιά ξαφνική πτώση τιμής βλέπω ένα post σε μια ομάδα από άνθρωπο που μάλλον έπαθε το πρώτο fly away στην Ελλάδα... Γεράσιμος Κιούκας Έδωσα εντολή να επιστρέψει στο σημείο απογείωσης, έφτασε από πάνω μου σε ύψος 180 μέτρων και άρχισε να φεύγει πάλι προς άλλο σημείο προσγείωσης πάνω από θάλασσα. Το οδήγησα σε παραλία αλλά γύρω στα 50 μέτρα ύψος έμεινε από μπαταρία. Να πω ότι το έχω πετάξει πολλες φορες, με πολύ καλές συνθήκες μέχρι και με 5 μποφόρ χωρίς κανένα προβλημα. Την μέρα που έπεσε δεν είχε ιδιαίτερο αέρα. Περιοχή προφήτης Ηλίας Πειραιά. Φάνη, εσύ είδες την κουβέντα... Λοιπόν, ά ει πάρε ΖΙΝΟ ύστερα... παίρνεις; Χαχαχαχα ααα γεια σου..αυτό είπαμε και εμείς ότι drone δεν πέρνεις...στα λόγια μας έρχεσαι..😁😁
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 23, 2019 14:56:21 GMT 2
Πέτρο, πέταγα το 501 με 5Β και δεν είχε θέμα, οκ το κούναγε ο αέρας αλλά δεν το ...πήρε και το σήκωσε...! Το 180 μ. RTH δείχνει μια απειρία αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί την "φυγή".
Παρόλα ταύτα, αν το βρω το ΖΙΝΟ κοντά κάτω ή κοντά στα 250€ θα το πάρω... άλλοι ακόμη αγοράζουν 501 με 200€ οκ θα μου πεις εκείνο είναι πλέον "ώριμο" μοντέλο και κάπου έχει σταθεροποιηθεί.
|
|
|
Post by petersea on Apr 23, 2019 15:31:58 GMT 2
Πέτρο, πέταγα το 501 με 5Β και δεν είχε θέμα, οκ το κούναγε ο αέρας αλλά δεν το ...πήρε και το σήκωσε...! Το 180 μ. RTH δείχνει μια απειρία αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί την "φυγή". Παρόλα ταύτα, αν το βρω το ΖΙΝΟ κοντά κάτω ή κοντά στα 250€ θα το πάρω... άλλοι ακόμη αγοράζουν 501 με 200€ οκ θα μου πεις εκείνο είναι πλέον "ώριμο" μοντέλο και κάπου έχει σταθεροποιηθεί. Στα έγραψα αυτά πάντα καλοπροαιρετα επειδή καταλαβαίνω ότι θέλεις να (αλλάξεις) κατηγορία και μόνο για αυτό, ότι αγαπά η ψυχή σου μετά... 😊, και εχε υπόψιν σου επειδή έκανα windsurfing τα 5 bf είναι πολύ δυνατός αέρας μιλάμε για 35 χιλιόμετρα ταχύτητα, το λένε πολύ εύκολα το 5 bf... 😊
|
|
|
Post by petersea on Apr 23, 2019 15:37:23 GMT 2
Πέτρο συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το Mavic pro,το εργαλείο είναι επαγγελματικών προδιαγραφών και δεν συγκρίνεται με το zino..αλλά φυσικά ότι πληρώνεις πέρνεις..πάντα την κριτική την κάνουμε ανάλογα με το κόστος..τι μπορεί να περιμένεις από ένα σκάφος τον περίπου 300 ευρώ? ..να μην σου πω ότι και πολλά προσφέρει.. βέβαια η ασφάλεια στην πτήση δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς κατά τη γνώμη μου..αλλά μηχανήματα είναι και μπορεί να υπάρχουν και αστοχίες. Συμφωνώ, δεν έχεις άδικο αλλά τα λέω αυτά γιατί νομίζω καταλαβαίνω λίγο τον Ηλία στο τι θέλει να πάρει, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει 😂😂😊
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 23, 2019 15:56:06 GMT 2
Επιμένω πως αν δεν πειράζεις πυξίδα κάνοντας κάθε λίγο καλιμπραρισμα και το zino πετάει καλά χωρίς περίεργα τερτίπια στα χρήματα του δεν έχει αντίπαλο...Επειδή συνήθως πετάω μακριά πάντα γυρνάω με rth ακόμη και αν το βλέπω,εκτός και αν η μπαταρία είναι στα τελευταία της οπότε αναλαμβάνω.. Αναφιμβολα έχουν πέσει πολλά drone με gps της πιο πολλές φορές από λάθος..Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το zino ακόμη και με το αρχικό firmware αν και είχα το μυαλό μου πάντα δεν το Εμπιστευομουν...άσε που στ ίδια σημεία που το zino έπιανε το χιλιόμετρο η αναφι δεν μπορεί..να πω πως πρόσφατη πτήση σηκώθηκε από παραλία το πήγα 300, μετρ μέσα στην θάλασσα και το άφησα εκεί μέχρι να κάνω κάτι ρυθμίσεις και να τραβήξω πανόραμα.. Μετά από την χειροκινητη επιστροφή πάτησα κάποια δόση rth το drone ήρθε από πάνω μου και έφυγε πάλι προς την θάλασσα χωρίς να σταματήσει ..ακύρωσa το rth και το γύρισα πίσω και το Κατεβασα με auto landing..κάτι συμβαίνει μάλλον με το gps τι να πω..πάντα έχω το μυαλό μου όμως ακόμη και σε rth να δω αν μειώνεται η άποσταση και να δω στο χάρτη τι συμβαίνει...
|
|
|
Post by billpat7 on Apr 29, 2019 15:56:21 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους. Εχω το H501s και θέλω να αγοράσω το zino. Απο που θα προτείνατε να το παρω χωρις να μπλέξω με τελωνεια?
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 29, 2019 18:33:29 GMT 2
Υπάρχει ασφαλές μέθοδος νομίζω και στο gearbest και στο banggood
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 29, 2019 23:30:10 GMT 2
|
|
|
Post by billpat7 on Apr 29, 2019 23:54:32 GMT 2
Τα ειδα κ τα 2 site, αν και θα προτιμούσα το bangood για να το παρω με τσάντα κ 2η μπαταρία. Απο εμπειρια πτήσης διαβάζω διαφορά θέματα. Πιστεύετε οτι εχουν διορθωθεί η υπάρχουν ακομα?
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 30, 2019 6:26:13 GMT 2
Μια χαρά είναι...απλά αφού το σηκώσεις πρώτη φορά απαλά και χαμηλά..Μόλις τελειώσει η πρώτη πτήση δεν ξανά κάνεις καλιμπραρισμα πυξιδας και είναι μια χαρά
|
|
|
Post by billpat7 on Apr 30, 2019 9:52:37 GMT 2
Τι εννοείς δεν ξανακάνω καλιμπραρισμα? Στο h501s ζήταγε πριν απο κάθε πτηση, εδω δε χρειάζεται?
|
|