|
Post by petersea on May 16, 2019 20:25:08 GMT 2
Δεν ξέρω νομίζω πως δεν σβήνουν.. Δεν ξέρω αν μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήσουν όπως στο mi drone αν και νομίζω πως και σε εκείνο μετά από προσγείωση δεν σβήνουν. Μόνο πριν την απογείωση Στο mi 4k εγώ πάντα το απογειωνα και το προσγειωνα manual στην προσγειώση όταν το κατεβαζα όταν πλέον ακουμπουσε κάτω κρατούσα το στικ τέρμα κάτω και έσβηνε, ας το δοκιμάσει... 😁
|
|
|
Post by stathis on May 17, 2019 12:51:03 GMT 2
καλησπερα σας.Τελικα το αγορασα και εγω το drone,αλλα αντιμετωπιζω το εξης θεμα.Οταν παω να το προσγειωσω και κανω κατω διαγωνια τους μοχλους αυτο συνεχιζει να δουλευει και μου γυρισε αναποδα κιολας,μεχρι να το πιασω στα χερια και να σταματησει.πως πρεπει να κανω για να σβησουν οι κινητηρες? καλορίζικο,καλοδούλευτο,με καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις!! ..πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει φίλε μου αυτό,δηλαδή να μην σβήνουν τα μοτέρ με τα στικς..γιατί σίγουρα σε όλα τα drones,εννοείται ότι υπάρχει εκτός απ' τα modes και γενικά τους αυτοματισμούς και οι χειροκίνητες λειτουργίες,πόσο μάλλον τις απογείωσης-προσγείωσης...προφανώς κάτι κάνεις λάθος,ίσως δεν έχεις βρει το ακριβές σημείο των στικς για την απενεργοποίηση ή δεν κάνεις γρήγορα,κοφτά και ταυτόχρονα την κίνηση προς τα κάτω και διαγώνια όπως χρειάζεται,ίσως γιατί δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμα και το φοβάσαι λίγο για να μην κάνεις ζημιά..βέβαια δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο drone και δεν μπορώ να ξέρω τα χούγια του,οπότε δεν είμαι απόλυτος για το θέμα που αντιμετωπίζεις.
|
|
|
Post by billpat7 on May 17, 2019 15:17:33 GMT 2
τελικα το προσγειωνω με το κουμπι που ειναι δεξια στο μοχλο και ειμαι οκ.τωρα για χειροκινητα ειδα σε καποια videos οτι τα μοτερ σταματουν,κατεβαζοντας μονο το αριστερο joystick κατω.
|
|
|
Post by billpat7 on May 17, 2019 15:19:49 GMT 2
καλησπερα σας.Τελικα το αγορασα και εγω το drone,αλλα αντιμετωπιζω το εξης θεμα.Οταν παω να το προσγειωσω και κανω κατω διαγωνια τους μοχλους αυτο συνεχιζει να δουλευει και μου γυρισε αναποδα κιολας,μεχρι να το πιασω στα χερια και να σταματησει.πως πρεπει να κανω για να σβησουν οι κινητηρες? καλορίζικο,καλοδούλευτο,με καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις!! ..πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει φίλε μου αυτό,δηλαδή να μην σβήνουν τα μοτέρ με τα στικς..γιατί σίγουρα σε όλα τα drones,εννοείται ότι υπάρχει εκτός απ' τα modes και γενικά τους αυτοματισμούς και οι χειροκίνητες λειτουργίες,πόσο μάλλον τις απογείωσης-προσγείωσης...προφανώς κάτι κάνεις λάθος,ίσως δεν έχεις βρει το ακριβές σημείο των στικς για την απενεργοποίηση ή δεν κάνεις γρήγορα,κοφτά και ταυτόχρονα την κίνηση προς τα κάτω και διαγώνια όπως χρειάζεται,ίσως γιατί δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμα και το φοβάσαι λίγο για να μην κάνεις ζημιά..βέβαια δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο drone και δεν μπορώ να ξέρω τα χούγια του,οπότε δεν είμαι απόλυτος για το θέμα που αντιμετωπίζεις. Σ ευχαριστω πολυ!Σημερα το πεταξα και ηταν παρα πολυ καλο και σταθερο με παρα πολυ καλη και σταθερη καμερα.
|
|
|
Post by billpat7 on May 21, 2019 23:26:19 GMT 2
Μπορεί να προτείνει κάποιος μια τσαντα μικρή σχετικά για το drone απο ελληνικο κατάστημα?
|
|
gpan
New Member
|
Post by gpan on May 28, 2019 18:48:42 GMT 2
Μπορεί να προτείνει κάποιος μια τσαντα μικρή σχετικά για το drone απο ελληνικο κατάστημα? Δεν βρήκα στην Ελλάδα τσάντα για το zino. Το μεταφέρω με το κουτί του μέχρι να έρθει η τσάντα από τη Κίνα.
|
|
dik
New Member
|
Post by dik on Jul 6, 2019 8:12:13 GMT 2
Καλημέρα παιδιά Νέο μέλος, είχα το mi drone και μόλις παρειγγειλα το zino από banggood πακέτο με την τσάντα και 2 μπαταρίες.
Eλπιζω να μην έχω θέματα...
Ανυπομονώ να το δοκιμασω
|
|
|
Post by tsopirs on Jul 6, 2019 9:50:46 GMT 2
Καλύτερη κάμερα, καλητερη φορητοτητα.. Καλύτερο gimbal, μικρότερη μπαταρία, ωραίο μηχανάκι είναι απλά προσεχτικά στην αρχή της κάθε πτήσης, μην περιμένεις την σταθερότητα και ταχύτητα του mi..
|
|
dik
New Member
|
Post by dik on Jul 7, 2019 12:15:56 GMT 2
Καμία βάση για 10" tablet (mediapad m5) υπάρχει παιδια
|
|
|
Post by Frontier on Jul 25, 2019 9:22:10 GMT 2
Βίντεο με οδηγίες και λογισμικό για αλλαγή και ρύθμιση του gimbal στο Hubsan Zino. Βίντεο Software
|
|
|
Post by joeramaya on Aug 24, 2019 18:51:02 GMT 2
Καλησπέρα!! Πολύ χρήσιμο το παραπάνω βίντεο. Μήπως κάποιος γνωρίζει που μπορω να βρω τα 2 ribbon καλώδια για το gimbal του zino?? Κατά προτίμηση σε κάποιο ελληνικό κατάστημα.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 24, 2019 19:53:01 GMT 2
Καλησπέρα!! Πολύ χρήσιμο το παραπάνω βίντεο. Μήπως κάποιος γνωρίζει που μπορω να βρω τα 2 ribbon καλώδια για το gimbal του zino?? Κατά προτίμηση σε κάποιο ελληνικό κατάστημα. Καλωσήρθες στην παρέα. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο καλώδιο πάει μαζί με την κάμερα, τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά σε ξένα μαγαζιά να πωλείται χώρια.
|
|
|
Post by thomas on Aug 28, 2019 13:41:44 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Aug 29, 2019 7:49:16 GMT 2
Μόνο η τηλεκατεύθυνση αλλάζει και η πρόσοψη της κάμερας που πλέον επιτρέπει τοποθέτηση φίλτρων. Σε όλα τα άλλα, είναι ακριβώς η ίδια πλατφόρμα. Και κλασσικά δεν είναι διαθέσιμο άμεσα. Ίδωμεν.
|
|
|
Post by brouzos on Sept 3, 2019 11:03:01 GMT 2
Και όμως εδώ δείχνει κάτι διαφορετικό στην πλακέτα
|
|
|
Post by Frontier on Sept 3, 2019 12:02:53 GMT 2
Και όμως εδώ δείχνει κάτι διαφορετικό στην πλακέτα Το βίντεο δείχνει το Hubsan Zino, όχι την Pro έκδοση. Για την ακρίβεια δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει στα τελευταίας παρτίδας Zino's, όπου έχουν αλλάξει (λίγο) το σχέδιο της πλακέτας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα θέματα υπερθέρμανσης που είχε αλλά και το νέου τύπου καλώδιο για την κάμερα. Το Zino Pro ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως, από Gearbest μου είπαν ότι περιμένουν stock 20 Σεπτεμβρίου.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 5, 2019 20:25:34 GMT 2
|
|
|
Post by anergos13 on Sept 14, 2019 15:35:15 GMT 2
Καλησπερα , μου ηρθε ενα mail απο το gearbest με προσφορα για το zino... με 2 μπαταριες και τσαντα μεταφορας στα 255€ ... πως σας φαινεται?
αυτη την περιοδο και στο επιπεδο που βρισκονται (μετα απο updates) αναμεσα στα Zino & Fimi A3 τι θα επιλέγατε?
εχω διαβασει οτι το Zino υπερτερουσε σε ποιοτητα εικονας και το Fimi σε σταθεροτηρα χειρισμου....εχει αλλαξει κατι?
Λετε να περιμενω Νοεμβριο για BF για το Fimi X8 SE για αξιόλογη πτωση τιμής?
ειναι το 1ο drone για το οποιο ενδιαφερομαι...
Ευχαριστω!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 16, 2019 8:40:16 GMT 2
Καλησπερα , μου ηρθε ενα mail απο το gearbest με προσφορα για το zino... με 2 μπαταριες και τσαντα μεταφορας στα 255€ ... πως σας φαινεται? Είναι η προσφορά που έχουμε βάλει και εδώ στο forum: www.freedrone.gr/thread/358/gearbest-com-hubsan-h117s-zinoΑν το αγοράσεις μέσω του συνδέσμου του forum, θα μπορούμε να επέμβουμε στο Gearbest αν χρειαστείς κάτι (φαίνεται σαν αγορά από μέλος του Freedrone, καμία επιβάρυνση για εσένα). Εφόσον πληρώνεις με Paypal δεν βάζεις shipping insurance. Zino. Είχα και το A3 και σε αυτήν την κατηγορία τιμής, το Zino είναι τουλάχιστον 1 κλικ πάνω από το Α3, τόσο σαν αεροσκάφος αλλά και σαν πακέτο. Η κάμερα του Zino είναι σαφώς ανώτερη από αυτή του Α3. Το Zino το είχα στα χέρια μου αρκετά - ελπίζω να ανεβάσω την παρουσίαση αυτήν την εβδομάδα - και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος για την κατηγορία τιμής που παίζει (το ίδιο πακέτο με αυτό που θέλεις να αγοράσεις). Έχει βελτιωθεί και η τηλεκατεύθυνση του Zino μετά το τελευταίο update. Αυτό που παρέλαβα είχε ήδη το νεώτερο firmware Ιουλίου, οπότε ήταν μια άψογη εμπειρία out of the box. Θα περιμένεις μάλλον άδικα.
|
|
|
Post by tsopirs on Sept 16, 2019 19:41:42 GMT 2
Και πάλι αν εξαιρέσεις την εμβέλεια καλύτερο θεωρώ το ζινο από το x8se Frontier για τόσο λίγο το zino?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 17, 2019 12:08:07 GMT 2
Και πάλι αν εξαιρέσεις την εμβέλεια καλύτερο θεωρώ το ζινο από το x8se Frontier για τόσο λίγο το zino? Ρωτούσε για το Zino και το A3. Τι εννοείς "για τόσο λίγο το zino?";
|
|
|
Post by tsopirs on Sept 17, 2019 13:02:02 GMT 2
Εννοώ για τόσο λίγο το κρατήσες...το έσωσες γρήγορα
|
|
|
Post by Frontier on Sept 18, 2019 7:19:45 GMT 2
Εννοώ για τόσο λίγο το κρατήσες...το έσωσες γρήγορα Δεν ήταν δικό μου, το παράγγειλα για λογαριασμό φίλου απλά μου το άφησε 1 εβδομάδα που έλειπε να το ρυθμίσω και να το παρουσιάσω.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 18, 2019 12:35:33 GMT 2
Ανέβηκε και το βίντεο της αναλυτικής παρουσίασης με πτήση.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2019 12:41:09 GMT 2
Παρήγγειλα νέο σκάφος για έναν φίλο από gear best από της 11/11 αλλά ακόμη να το στείλουν οι να μην πω..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 29, 2019 15:44:03 GMT 2
Παρήγγειλα νέο σκάφος για έναν φίλο από gear best από της 11/11 αλλά ακόμη να το στείλουν οι να μην πω.. Πόσο το πήρες; το πάτησαν, 200€ τζάμπα πράμα γι αυτά που κάνει...
|
|
|
Post by Frontier on Nov 29, 2019 17:23:14 GMT 2
Παρήγγειλα νέο σκάφος για έναν φίλο από gear best από της 11/11 αλλά ακόμη να το στείλουν οι να μην πω.. Πόσο το πήρες; το πάτησαν, 200€ τζάμπα πράμα γι αυτά που κάνει... Έχω βάλει προσφορά με κουπόνι στα €195 το απλό και €225 με 2 μπαταρίες+τσάντα Πραγματικά τσάμπα για τις δυνατότητές του.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 29, 2019 23:18:46 GMT 2
195'το πήρα νομίζω..Δεν θυμάμαι κιόλας Τζαμπα και με.τα update έγινε πολύ καλό σκάφος..ψήνομαι και εγώ μιας και η anafi φαίνεται ότι θα καθυστερήσει ακόμη πολύ να επιστρέψει στα χέρια μου με τα δικαστήρια μέσα που έμπλεξε
|
|
|
Post by tsopirs on Feb 22, 2020 18:24:48 GMT 2
Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μπορώ να δω και να κατεβάσω φωτογραφιες από το σκάφος στο κινητό
|
|
|
Post by petran07 on Apr 2, 2020 12:11:21 GMT 2
Υπάρχει κάποιο νέο κουπόνι με 2 η 3 μπαταρίες?
|
|