|
Post by stathis on Oct 31, 2018 12:19:07 GMT 2
Τι σε νοιάζει βρε Vako, εσύ έχεις εργαλείο εμείς να δούμε που θα καταλήξουμε...! Εσύ Ηλία γυρνά πίσω στο h501s...
|
|
|
Post by stathis on Oct 31, 2018 12:24:39 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου και σ'αυτό το νήμα..!! Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο σαν διαφημιστικό τέχνασμα η όλη διαδικασία με το zino. Η αναμονή,το πολλά υποσχόμενο τετρακόπτερο και οι πληροφορίες με το σταγονόμετρο νομίζω δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και ντόρο γύρω από το νέο ιπτάμενο μηχάνημα της husban... ελπίζω να μην τους γυρίσει μπούμερανγκ και καούν στο ζέσταμα.. Stathis γιατι εμενα μου φαινεται το αντιθετο? Οτι δεν ειναι ετοιμοι ακομα η κατι πηγε στραβα? θα συμφωνησω ομως σε αυτο που λες οτι θα καουν στο ζεσταμα Φίλε Vako, παίζει πολύ κι αυτό σαν ενδεχόμενο.. τίποτα δεν αποκλείεται..στη προσπάθεια να βγάλουν κάτι για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό απο βιασύνη να κάνανε καμμιά πατάτα.. Εμείς πάντως εχουμε μείνει να το περιμένουμε πως και πως..!!...εάν είναι όμως διαφημιστικό το κόλπο έχει πιάσει..
|
|
|
Post by engelo on Nov 1, 2018 9:44:18 GMT 2
Καλημέρα !!!
το πρώτο unboxing !
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 1, 2018 10:49:07 GMT 2
Αγγλικά δεν ξέρω αλλά 30 λεπτά βίντεο για 5 λεπτά πράγματα...το χειριστήριο μου φαίνονται κάπως πλαστικό το drone φαίνεται ποιοτικό
|
|
|
Post by sotirist on Nov 1, 2018 14:24:46 GMT 2
Καλημέρα !!! το πρώτο unboxing ! Μόνον που δεν εβγαλε φαγητο να φάει live, ο τύπος στο unboxing!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 1, 2018 14:37:44 GMT 2
Ελπίζω να δούμε σύντομα κάποιο unboxing της προκοπής με πτήση...
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 1, 2018 15:01:09 GMT 2
Καλημέρα !!! το πρώτο unboxing ! Μόνον που δεν εβγαλε φαγητο να φάει live, ο τύπος στο unboxing!
Ας έβγαζε τουλάχιστον το στήθος η μαμα να ταΐσει το μωρό..να είχε λίγο ενδιαφέρον..Δεν έχω βαρεθεί πιο πολυ..ωραίο κουτί πάντως..
|
|
|
Post by Frontier on Nov 2, 2018 8:00:22 GMT 2
Περιμένω βίντεο και από άλλους.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 2, 2018 8:20:43 GMT 2
Και εγώ..Δεν τον εμπιστεύομαι..όλο απίθανο και απίθανο
|
|
|
Post by engelo on Nov 2, 2018 9:50:50 GMT 2
Ουάου !!! όντως πολύ καλό gimbal
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 2, 2018 10:52:25 GMT 2
Αυτό το unboxing είναι μόνο unboxing και λίγο της κακιάς ώρας ρε παιδιά... Θα μου πεις μάγκας είναι που κατάφερε και το πήρε τόσο νωρίς αυτό είναι άλλο θέμα, όμως σοβαρότις ΜΗΔΕΝ, η γυναίκα "γλάστρα" δίπλα με το μωρό αγκαλιά, το σκυλί να ανεβοκατεβαίνει μπροστά, και αφού είδαμε την "αποκούτωση" του Zino μας έδειξε πως κρατάει η κυρία το drone και πως ο τύπος ταίζει το μωρό... Εντάξει, το τερμάτισε το αμερικανάκι... η απόλυτη γελοιοποίηση...
Στην ουσία τώρα, οκ. είδαμε να το έχει κάποιος στα χέρια του, να είναι πραγματικότητα όχι μόνο διαφημιστικά βίντεο ή εικόνες. Πάντως με την πρώτη ματιά μου φάνηκε μεγαλύτερο απ' ότι το περίμενα, και κλειστό είναι μεγαλόύτσικο αλλά ανοιχτό είναι θηρίο ρε σεις...! Επιτέλους σοβαρός τρόπος εισαγωγής της μπαταρίας, αυτό με τα φις του 501 είναι γελοίο. Η Τ/Κ πολύ ψεύτικη όμως και αυτό που ουσιαστικά δεν μου αρέσει σε αυτήν είναι η παντελής απουσία έστω μιας μικρής οθόνης για τα πολύ απαραίτητα στοιχεία της τηλεμετρίας όπως δεν έχει ούτεη DJI στο Air αλλά έχει η JJRC στο XAK3. Δηλ. αν γίνει κάτι με το κινητό πάει, "χάθηκαν" όλα;
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 2, 2018 11:00:01 GMT 2
Αυτό το unboxing είναι μόνο unboxing και λίγο της κακιάς ώρας ρε παιδιά... Θα μου πεις μάγκας είναι που κατάφερε και το πήρε τόσο νωρίς αυτό είναι άλλο θέμα, όμως σοβαρότις ΜΗΔΕΝ, η γυναίκα "γλάστρα" δίπλα με το μωρό αγκαλιά, το σκυλί να ανεβοκατεβαίνει μπροστά, και αφού είδαμε την "αποκούτωση" του Zino μας έδειξε πως κρατάει η κυρία το drone και πως ο τύπος ταίζει το μωρό... Εντάξει, το τερμάτισε το αμερικανάκι... η απόλυτη γελοιοποίηση... Στην ουσία τώρα, οκ. είδαμε να το έχει κάποιος στα χέρια του, να είναι πραγματικότητα όχι μόνο διαφημιστικά βίντεο ή εικόνες. Πάντως με την πρώτη ματιά μου φάνηκε μεγαλύτερο απ' ότι το περίμενα, και κλειστό είναι μεγαλόύτσικο αλλά ανοιχτό είναι θηρίο ρε σεις...! Επιτέλους σοβαρός τρόπος εισαγωγής της μπαταρίας, αυτό με τα φις του 501 είναι γελοίο. Η Τ/Κ πολύ ψεύτικη όμως και αυτό που ουσιαστικά δεν μου αρέσει σε αυτήν είναι η παντελής απουσία έστω μιας μικρής οθόνης για τα πολύ απαραίτητα στοιχεία της τηλεμετρίας όπως δεν έχει ούτεη DJI στο Air αλλά έχει η JJRC στο XAK3. Δηλ. αν γίνει κάτι με το κινητό πάει, "χάθηκαν" όλα; Εμενα με χαλασε που δυσκολευοταν να κρατησει τη θεση του σε ιδανικες συνθηκες(9:30).
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 2, 2018 11:09:54 GMT 2
Και κατι που βρηκα ψαχουλευοντας.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 2, 2018 11:16:05 GMT 2
Και κατι που βρηκα ψαχουλευοντας. Τέτοια υπάρχουν πολλά..Και καλά με συγκρίσεις αλλά δεν το έχει κάνεις...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 2, 2018 16:31:24 GMT 2
Όντως, τέτοια υπάρχουν πολλά..Και καλά με συγκρίσεις αλλά δεν το έχει κάνεις... ε ναι, ο τύπος πετάει Xiaomi και μας λέει ποιες είναι οι διαφορές με το Zino που ΘΑ ήταν ...έτσι κι έτσι, η τακτική για να μαζεύουν θεάσεις.
Όσο για το βίντεο του τύπου που όντως το έχει τι να πω, 20 λεπτά μας έκανε βόλτα και μας έδειχνε ένα χωράφι και ένα κτίριο, μόνο λίγα σημεία ήταν αξιόλογα για διεξαγωγή συμπερασμάτων. Στο 11 που το πετάει κοντά και έχει εικόνες παράλληλες βλέπουμε ότι πτητικά το Zino είναι ένα 501, όλο κουνήματα, πέρα δώθε πάνω κάτω χωρίς να στέκεται έστω και για λίγο σταθερό. Αν δείτε (όσοι δεν έχετε δει) Mavic να κάνει αιώρηση θα πάψετε να κοιτάτε για Zino... Το gimpal όμως το θεωρώ πάρα πολύ καλό, στη μια εικόνα βλέπουμε το σκάφος να χορεύει και δίπλα την εικόνα τόσο κόκκαλο που μας δίνει που πραγματικά ξενίζει και λες αποκλείεται να προέρχεται από αυτό.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 2, 2018 17:34:06 GMT 2
Εντάξει mavic δεν είναι σ Αλλά spark είναι νομίζω..με καλύτερη εικόνα και gimbal ..Η εικόνα νομίζω είναι αρκετά καλή αν και λίγο παστελ στο βάθος..Και όταν το κατεβαζε είχε jello σε κάποιες φάσεις
|
|
|
Post by panandreas on Nov 2, 2018 18:04:29 GMT 2
Η ανάλυση του βίντεο είναι 720p. Λογικά θα είναι πολύ καλύτερο του βίντεο. Μάλλον έχουν κάνει βλακεια στο review και τελικά δεν ανέβασαν 4K βίντεο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 2, 2018 20:01:46 GMT 2
Παιδιά μόνο unboxin και μόνο review δεν είναι τα βίντεο από τον τύπο, αλλά όταν είναι ο πρώτος που ανεβάζει το βλέπεις και λες και ένα ...τραγούδι...!!! Φυσικά το 4Κ απέχει πολύ από το 720p που αμφιβάλω αν είναι και τόσο το συγκεκριμένο, ασχέτως αν λέει 720. Φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα σκάσουν κι άλλα.
|
|
|
Post by arhs555 on Nov 2, 2018 20:25:47 GMT 2
Για να δουμε περιμενουμε πως και πως
|
|
|
Post by stathis on Nov 3, 2018 2:51:21 GMT 2
Άντε να αρχίσουμε να βλέπουμε σιγά σιγά σε πραγματικές συνθήκες τι είναι τελικά αυτό το zino-h117s...!! Με αποκορύφωμα βέβαια της πλήρους παρουσίασης(το συντομότερο δυνατό) από το δικό μας εδώ,frontier!!!
|
|
|
Post by stathis on Nov 3, 2018 22:47:08 GMT 2
Το πρώτο τεστ του zino από τον φίλο μας με το unboxing.. Που το βρήκε αυτός βρε παιδιά και το παρουσιάζει? ..κανείς άλλος δεν το έχει πάρει?...τόσο φίρμα είναι αυτός..που η husban του το έδωσε χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει ακόμα ?
|
|
|
Post by sotirist on Nov 4, 2018 8:25:50 GMT 2
Καλημερα, Χθες κυκλοφόρησε ένα flight test για το Zino κάπου στην Ιταλία, που ΕΑΝ είναι πραγματικά αυτό που πρωταγωνιστεί, όπως ισχυριζεται η περιγραφή του, είναι σκέτη απογοήτευση σε ότι αφορά τη σταθεροποίηση λήψεων. Μακάρι να είναι fake...η να ξέχασαν να του βάλουν gimbal 😲 Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Nov 4, 2018 8:44:04 GMT 2
Έβγαλε και η hubsan raw video από to Zino. Πολύ καλό, καμμία σχέση με το από πάνω, που μαλλον είναι μούφα, για 501 το κόβω, αλλά εκεί στην αρχή, μετά βίας γλιτώνει σύγκρουση με άλλο Zino!
|
|
|
Post by stathis on Nov 4, 2018 8:47:39 GMT 2
Καλημερα, Χθες κυκλοφόρησε ένα flight test για το Zino κάπου στην Ιταλία, που ΕΑΝ είναι πραγματικά αυτό που πρωταγωνιστεί, όπως ισχυριζεται η περιγραφή του, είναι σκέτη απογοήτευση σε ότι αφορά τη σταθεροποίηση λήψεων. Μακάρι να είναι fake...η να ξέχασαν να του βάλουν gimbal 😲 Σιγά Σωτήρη μην είναι το zino... επειδή βάλανε μια λεζάντα..? Εγώ με το h501s τραβάω καλύτερα πλάνα.... Μαφιόζο Ιταλιανο!! χαχαχαχα Καλημέρα!!!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 4, 2018 9:07:57 GMT 2
Έβγαλε και η hubsan raw video από to Zino. Πολύ καλό, καμμία σχέση με το από πάνω, που μαλλον είναι μούφα, για 501 το κόβω, αλλά εκεί στην αρχή, μετά βίας γλιτώνει σύγκρουση με άλλο Zino! Είναι το ίδιο βίντεο που υπάρχει στην 2η σελίδα του νήματος.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 4, 2018 9:18:40 GMT 2
Τελικά zino ακούμε και zino δεν βλέπουμε..Μια από τα ίδια και το fimi βέβαια
|
|
|
Post by Frontier on Nov 4, 2018 9:36:48 GMT 2
Τελικά zino ακούμε και zino δεν βλέπουμε..Μια από τα ίδια και το fimi βέβαια To Fimi A3 θα κυκλοφορήσει κανονικά, μάλιστα θα υπάρξει και αναδιπλούμενη έκδοση κοντά στα Χριστούγεννα (πιο ακριβό, ακριβή στοιχεία δεν γνωρίζουμε ακόμα). Το Zino δεν έχει εφαρμογή για Android (ακόμα), όσοι βιαστήκατε να το προ-παραγγείλετε έχετε το υπόψη αυτό... μόνο iOS προς το παρόν και αυτή έχει bugs.
|
|
|
Post by thomas on Nov 4, 2018 12:10:29 GMT 2
Το πρώτο τεστ του zino από τον φίλο μας με το unboxing.. Που το βρήκε αυτός βρε παιδιά και το παρουσιάζει? ..κανείς άλλος δεν το έχει πάρει?...τόσο φίρμα είναι αυτός..που η husban του το έδωσε χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει ακόμα ? βλεποντας το βιντεο μπορω να πω οτι η hubsan επιτελους εβαλε μια καμερα της προκοπης!Παρα πολυ καλη εικονα!Στα8ερο βιντεο κ με αερα!Για 400 ευρω δεν το συζητώ εχεις τα παντα σε μεγιστο βαθμο....Μπραβο στην hubsan μπηκε δυναμικα στο παιχνιδι!Βλεπω να χανει αγοραστες η dji αν δεν ριξει τιμες στα μικρα της!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 4, 2018 15:49:53 GMT 2
Θωμά αναμονή...! ήδη το Air ενώ έπαιζε σταθερά κάπου 650€ έπεσε στα 550 περίπου, αν το Zino παίζει γύρω στα 300-330€ τότε βλέπω το Air ίσως και κάτω από 500 αν θέλει να πουλάει, αλλιώς ο άλλος παίρνει Zino ή πάει λίγο πιο πάνω και παίρνει Mavic. Όσο για το τάχα βίντεο του Ιταλού με Zino εντάξει, δεν χρειάζεται και πολύ εμπειρία για να καταλάβει κάποιος με τι είναι τραβηγμένο... βρε τι κάνουν για τα "κλικ" ...! Edit: Να ο μαγκάκος, τι Τ/Κ κρατάει; ...μαύρη, είναι αυτή του 501... λαμόγιο. Όμως ρε σεις, που λέει ότι είναι Zino, δεν το είδα; Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 4, 2018 16:48:44 GMT 2
Πάντως όσο βλέπω τα σημεία που φαίνεται το πως πετάει το σκάφος όλο και περισσότερο μου θυμίζει το 501, δείτε στο 2,05 αρχίζει η πτήση, ανεβαίνει και μόλις αφήνει απότομα το στικ χάνει λίγο ύψος μέχρι να σταθεροποιηθεί. Έτσι ακριβώς κάνει το 501 και φαίνεται και σε άλλα πλάνα, το σκάφος κουνιέται πέρα δώθε, χωρίς σταθερότητα σε ιδανικές συνθήκες, βέβαια η εικόνα είναι σταθερή λόγω gimbal. Μήπως η Hubsan έφτιαξε ένα 501 με άλλο κέλυφος και gimbal; Attachments:
|
|