|
Post by Frontier on Oct 19, 2018 14:22:32 GMT 2
Οι τιμές θα διαμορφωθούν - τουλάχιστον στο GB - αφού κυκλοφορήσει και έχει stock. Στα pre-order ο καθένας βάζει ό,τι θέλει.
Υ.Γ: Το Banggood συνηθίζει να παίρνει pre-orders και μετά να μην παραδίδει (επιστρέφει τα χρήματα). Αυτό έχει γίνει 2 φορές με προϊόντα dji στο site τους, μάλιστα τους είχε αποκλείσει η dji για 1 χρόνο από το να πουλάνε προϊόντα της ακριβώς για αυτόν τον λόγο.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 25, 2018 7:25:17 GMT 2
Όπως είχα πει, η τιμή θα διορθωθεί. Και θα διορθωθεί και άλλο όταν κυκλοφορήσει.
|
|
|
Post by stathis on Oct 26, 2018 9:56:41 GMT 2
Το έχω δει στο τρεϊλερ της hubsan κι έχω πάθει πλάκα,πολύ όμορφο,κόμπακτ και με πολλά καλούδια..δεν ξέρω τελικά εάν βιάστηκα με την επιλογή του h501s...αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα πριν από περίπου ένα μήνα που αποφάσισα να το πάρω..(όχι ότι το έχω μετανιώσει) αλλά είναι όπως και να το κάνουμε πολύ πιο δελεαστική πρόταση το Zino Άντε..καμιά παρουσίαση περιμένουμε πως και πως από τον Frontier.. Πως το βλέπουμε θα αργήσει;
Πότε κυκλοφορεί τελικά παιδιά;
|
|
|
Post by Frontier on Oct 26, 2018 10:06:50 GMT 2
Υποτίθεται ότι τα πρώτα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν τέλος αυτού του μήνα, αλλά η Hubsan μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να το δίνει για παρουσιάσεις. Γνώμη μου είναι να μην βιαστείτε να το αγοράσετε μέχρι να κυκλοφορήσει.
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 27, 2018 21:50:28 GMT 2
Τι παίζει με το site της με το τελωνείο βασικά;;έρχεται από Ευρώπη;;
|
|
|
Post by engelo on Oct 27, 2018 22:33:52 GMT 2
|
|
|
Post by panandreas on Oct 28, 2018 9:14:26 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 28, 2018 9:54:20 GMT 2
Τελικά Έκανα παραγγελία και ελπίζω να έρθει μέσω Ευρώπης..
|
|
|
Post by sotirist on Oct 28, 2018 14:03:08 GMT 2
Τελικά Έκανα παραγγελία και ελπίζω να έρθει μέσω Ευρώπης.. Άντε καλή παραλαβή, unboxing, παρουσίαση και πάνω από όλα ασφαλείς πτησεις!
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 28, 2018 15:13:30 GMT 2
Ευχαριστώ,όλα θα γίνουν..για να δούμε λέει από 30 του μηνός θα αρχίσει να στέλνει...ελπίζω να είναι καλύτερο του fimi A3 μιας που ούτε οθόνη ενσωματώνει ούτε κάτι παραπάνω.
|
|
|
Post by sotirist on Oct 28, 2018 15:39:07 GMT 2
Ευχαριστώ,όλα θα γίνουν..για να δούμε λέει από 30 του μηνός θα αρχίσει να στέλνει...ελπίζω να είναι καλύτερο του fimi A3 μιας που ούτε οθόνη ενσωματώνει ούτε κάτι παραπάνω. Εντάξει, νομίζω ότι το Zino είναι καλύτερο μακραν στις προδιαγραφές τουλάχιστον της κάμερας, του gimbal και στο γεγονός ότι είναι foldable. Τωρα η τιμή θα είναι παραπλήσια, το FiMI όμως μαλλον πάει να χτυπήσει αγοραστές για Spark ενώ το Zino πάει για ένα φθηνό mavic.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 29, 2018 17:42:26 GMT 2
Τελικά Έκανα παραγγελία και ελπίζω να έρθει μέσω Ευρώπης.. Βρε ανυπόμονε!!! Καλή παραλαβή και δώσε γκάζια, και φυσικά να δούμε παρουσίαση μα κυρίως κριτική...!
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 29, 2018 18:14:35 GMT 2
Είναι ωραίο το άτιμο,ελπίζω να πετάει σωστά.. Και να μην καταλήξει στην θάλασσα..ειδη το μετάνιωσα χαχαχαχαχαχαχα Το mi drone με έχει βγάλει ασπρπροσωπο τόσο καιρό...ειδικά τώρα που ξήλωσε την nfz..αλλά είναι μεγάλο..
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 29, 2018 18:28:49 GMT 2
Είναι ωραίο το άτιμο,ελπίζω να πετάει σωστά.. Και να μην καταλήξει στην θάλασσα..ειδη το μετάνιωσα χαχαχαχαχαχαχα Το mi drone με έχει βγάλει ασπρπροσωπο τόσο καιρό...ειδικά τώρα που ξήλωσε την nfz..αλλά είναι μεγάλο.. Έλαααα, άκου το μετάνιωσες...! Από το X-Mi δεν νομίζω να πετάει καλύτερα, αλλά ας όψεται η άτιμη η φορητότητα.
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 29, 2018 20:39:17 GMT 2
Αύριο είναι 30 για να δούμε θα το στείλει αύριο;;η εφαρμογή φαίνεται αρκετά καλή..αν και δεν με αφήνει να κάνω λογαριασμό και δεν ξέρω μήπως πρέπει να έχω συνδεθεί πρώτα στo drone
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 30, 2018 12:30:03 GMT 2
Πώς σας φαίνεται;;
|
|
|
Post by Frontier on Oct 30, 2018 13:46:43 GMT 2
Το gimbal θέλει κάποια ρύθμιση για να μην φαίνονται οι έλικες. Είναι λίγο περίεργο που το κάνουν μόνο εμπρός-πίσω/δεξιά-αριστερά και δεν κάνουν ΚΑΜΙΑ κίνηση με το πλάι, εκεί θα φανεί κατά πόσο λειτουργεί σωστά το gimbal. Άπνοια, λίγο jello στην αρχή.
Πρέπει να δω περισσότερα βίντεο για να καταλάβω αν είναι καλό ή όχι.
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 30, 2018 13:48:50 GMT 2
Η κάμερα φαίνεται ικανοποιητική όσον αφορά τα χρώματα..Από την κίνηση όντως δεν καταλαβαίνεις..το jello στην αρχή δεν μου άρεσε
|
|
|
Post by Vako on Oct 30, 2018 13:57:59 GMT 2
Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα , εκτος του jello και των ελικων , κατι δεν μου αρεσει στα χρωματα στο βαθος...σευμφωνω με Frontier οτι πρεπει να δουμε και αλλα βιντεο με αλλες συνθηκες. Ρε παιδια το ειδατε στο 00:41 πως περασε απο πανω του?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 30, 2018 15:45:29 GMT 2
Εντάξει, το jello είναι λίγο, πιο πολύ στην αρχή πριν την απογείωση με χαλάει ο "καμένος" ουρανός που δείχνει ότι ο φακός δεν μπορεί να κάνει τόσο καλή ισορροπία, χρωματικά είναι καλό πάντως. Εντάξει, πολύ σταθερό τόσο που ξενίζει για Hubsan, απλά όπως είπε και ο Frontier δεν είδαμε πλάγια κίνηση για να φανεί η δυνατότητα διόρθωσης του gimbal. Υπάρχει βέβαια στο 1,02 αλλά είναι μικρή για να βγουν συμπεράσματα, από το λίγο αυτό φαίνεται σταθερό πάντως. Πέραν αυτών θεωρώ αδιανόητο σε σύγχρονα drone να φαίνεται έλικα στο πλάνο, ανεπίτρεπτο εντελώς, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το δώσανε αυτό το βίντεο, για να φανεί πως θα είναι η πτήση από έναν μέσο χρήστη; Επαγγελματικό πάντως δεν είναι, έχει απότομα γυρίσματα δεξιά αριστερά, jello, κάψιμο χρωμάτων και έλικες στο πλάνο. Δεν νομίζω ότι είναι διαφήμιση αυτό, μάλλον επιφυλάξεις προκαλεί στους επίδοξους αγοραστές, εμένα με χάλασε πάντως. Και ο άλλος περνάει μισό μέτρο πάνω, καλό...!!!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 30, 2018 17:13:45 GMT 2
Το βίντεο βγήκε στην κυκλοφορία για να βγει, εξακολουθεί να μην δίδεται το μοντέλο για παρουσίαση σε reviewers (δεν μιλάω για εμένα που είμαι ασήμαντος, αλλά ακόμα και μεγαθήρια όπως ο AliShanMao που τον γνωρίζω, δεν έχει πρόσβαση σε αυτό), αυτό είναι που με προβληματίζει.
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 30, 2018 17:31:22 GMT 2
Βλέπω να μην μας στέλνει τίποτα. Η hubsan...Πάντως στο mail δεν.απάντησαν.Ούτε και στο fb
|
|
|
Post by Vako on Oct 30, 2018 18:53:46 GMT 2
Πιστευω οτι καποιος βιαστικος το εβγαλε και ειναι απο την περιοδο δοκιμων. Δεν νομιζω οτι ανταποκρινεται στο τελικο προιον, η τουλαχιστον αυτο ελπιζω. Οκ δεν περιμενω να δω ποιοτητα εικονας phantom . Κατι αξιοπρεπες τουλαχιστον. Και νομιζω οτι θα το δω απο την hubsan
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 30, 2018 20:34:40 GMT 2
Τι σε νοιάζει βρε Vako, εσύ έχεις εργαλείο εμείς να δούμε που θα καταλήξουμε...!
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 31, 2018 8:48:12 GMT 2
Η απάντηση στο mail μου για το πότε θα σταλεί η παραγγελία Hi Sir,
Thanks for ordering from Hubsan mall
Your orders is under processing and will be shipped soon in defers to the payment in turn to send successively
Please be patient
By the way ,we are going to set up an customer data base in order to offer better service
Would you mind to share with us what kinds of smart phone you will use to control the drone ?
Please share us the detailed information like what brand and what is the model number
|
|
|
Post by Vako on Oct 31, 2018 9:22:45 GMT 2
Η απάντηση στο mail μου για το πότε θα σταλεί η παραγγελία Hi Sir, Thanks for ordering from Hubsan mall Your orders is under processing and will be shipped soon in defers to the payment in turn to send successively Please be patient By the way ,we are going to set up an customer data base in order to offer better service Would you mind to share with us what kinds of smart phone you will use to control the drone ? Please share us the detailed information like what brand and what is the model number Κατι μου λεει οτι θα γινεις επισημος δοκιμαστης του zino χαχα. Μπερδεμενα μας τα λεει η hubsan.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 31, 2018 10:06:17 GMT 2
Όντως δεν ξεκαθαρίζει, στην ουσία ...περίμενε στη σειρά σου ε...!!! Αυτό με το κινητό δεν μου άρεσε και τόσο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε τα ...της DJI δηλ. αυτό δεν κάνει, εκείνο δεν κάνει, το άλλο δεν κάνει; να δώσουμε και καμιά 500ρια €ρώπουλα για συμβατό κινητό;
|
|
|
Post by tsopirs on Oct 31, 2018 11:49:45 GMT 2
Κάτσε να το στείλουν γιατί βλέπω να μένουμε με την γλυκά..Μετά θα δούμε για εφαρμογές..leeco εγγύηση,παίζουν ολα
|
|
|
Post by stathis on Oct 31, 2018 12:11:15 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου και σ'αυτό το νήμα..!! Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο σαν διαφημιστικό τέχνασμα η όλη διαδικασία με το zino. Η αναμονή,το πολλά υποσχόμενο τετρακόπτερο και οι πληροφορίες με το σταγονόμετρο νομίζω δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και ντόρο γύρω από το νέο ιπτάμενο μηχάνημα της husban... ελπίζω να μην τους γυρίσει μπούμερανγκ και καούν στο ζέσταμα..
|
|
|
Post by Vako on Oct 31, 2018 12:14:55 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου και σ'αυτό το νήμα..!! Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο σαν διαφημιστικό τέχνασμα η όλη διαδικασία με το zino. Η αναμονή,το πολλά υποσχόμενο τετρακόπτερο και οι πληροφορίες με το σταγονόμετρο νομίζω δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και ντόρο γύρω από το νέο ιπτάμενο μηχάνημα της husban... ελπίζω να μην τους γυρίσει μπούμερανγκ και καούν στο ζέσταμα.. Stathis γιατι εμενα μου φαινεται το αντιθετο? Οτι δεν ειναι ετοιμοι ακομα η κατι πηγε στραβα? θα συμφωνησω ομως σε αυτο που λες οτι θα καουν στο ζεσταμα
|
|