|
Post by Vako on May 3, 2018 11:15:50 GMT 2
Δεν φοβαμαι, απλά όλο θάλασσα είμαι ... πειραιάς σαλαμινα είναι κλασικό δρομολόγιο... Απλά όταν είμαι πανω απο θάλασσα ΠΑΝΤΑ επιστρέφω όταν λέει RTH !!! Τεσπα.. θα το κάνουμε.. χαλαρά !!! Το χαλαρα μου αρεσει...χαλαρα για το κτηνος που πετας..για μενα ειναι αλλο ενα εμφραγμα χαχαχα
|
|
|
Spark
May 3, 2018 11:24:16 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on May 3, 2018 11:24:16 GMT 2
Αυτά είναι τα καλύτερα vako. Άντε....... και εις ανώτερα. Στείλε τα data στην DJI και στην Guinness records άμεσα 👍✌️ Eτοιμασου για αποστολη Λαυριο> Μακρονησο με ληψη στις φυλακες και οτι προλαβουμε ... εχει μπει επι χαρτου σχεδιο πτησης και κανω τους υπολογισμους μου , γιατι εκει ειναι θαλασσα... και δεν το μαζευεις... απλα μαζευεις το χειριστηριο και κλαις στον ωμο του sotirist αφου πιεις το καφεδακι σου εννοειται..χαχαχ Έεεεεετοιμος είμαι vako. Πες ημέρα και ώρα και φύγαμε. Και όσο για τη θάλασσα, μη φοβάσαι θα φέρω και το 109 που είναι θαλασσοπνιγμένο....
|
|
|
Post by sotirist on May 3, 2018 21:25:31 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Ακολουθεί νέο βιντεάκι αμοντάριστο (έκοψα κάτι ψιλά) από το spark μου (πριν μελαγχολήσει από την επίθεση του vakospark χα χα χα ) και για να ευθυμήσουμε λίγο (ααα ρε Ελλαδάρα με τα τέλεια ηλιοβασιλέματα και τις απίθανες παραλίες), σκέφτηκα να θέσω σε όλους (όσους θέλουν - όχι σε σένα....), την παρακάτω ερώτηση: Μετά το 3:10 στο βίντεο και μέχρι το τέλος του, εάν παρατηρήσετε προσεκτικά στο πίσω αριστερά σημείο ατην παραλία, εμφανίζεται ένα φώς, που όσο πλησιάζω γίνεται πιό λαμπερό. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σ
|
|
|
Spark
May 3, 2018 21:41:11 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 3, 2018 21:41:11 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Ακολουθεί νέο βιντεάκι αμοντάριστο (έκοψα κάτι ψιλά) από το spark μου (πριν μελαγχολήσει από την επίθεση του vakospark χα χα χα ) και για να ευθυμήσουμε λίγο (ααα ρε Ελλαδάρα με τα τέλεια ηλιοβασιλέματα και τις απίθανες παραλίες), σκέφτηκα να θέσω σε όλους (όσους θέλουν - όχι σε σένα....), την παρακάτω ερώτηση: Μετά το 3:10 στο βίντεο και μέχρι το τέλος του, εάν παρατηρήσετε προσεκτικά στο πίσω αριστερά σημείο ατην παραλία, εμφανίζεται ένα φώς, που όσο πλησιάζω γίνεται πιό λαμπερό. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σ Εστησες φαρο για να βρεις τον δρόμο της επιστροφής χα χα χα τι είναι αυτό αλήθεια; προβολέας του μαγαζιού, φακός;;;
|
|
|
Post by Vako on May 3, 2018 22:13:59 GMT 2
Οταν σκεφτομαι ετσι φωτιζει η καραφλα μου....
|
|
|
Spark
May 3, 2018 22:49:12 GMT 2
Post by engelo on May 3, 2018 22:49:12 GMT 2
Αν το ηλιοβασίλεμα είναι πίσω σου όπως πετάς, είναι αντανάκλαση...
|
|
|
Spark
May 4, 2018 0:01:29 GMT 2
via mobile
Vako likes this
Post by petersea on May 4, 2018 0:01:29 GMT 2
Μετά από πιο προσεκτική ματιά με φακό μεγεθυντικό χα χα χα, νομίζω ότι βλέπω κόσμο κοντά στο φως και πρέπει να είναι προβολέας, τι είχαμε καμιά εκδήλωση; τέλος πάντων θα μας λύσης την απορία χα χα χα...
|
|
|
Spark
May 4, 2018 9:36:16 GMT 2
Post by sotirist on May 4, 2018 9:36:16 GMT 2
Οταν σκεφτομαι ετσι φωτιζει η καραφλα μου.... 1) Δεν είναι η καράφλα του vako. Αυτή φωτίζεται ΜΟΝΟΝ όταν σκέφτεται και την ώρα αυτή δεν σκεφτόταν τίποτα
|
|
|
Spark
May 4, 2018 9:38:02 GMT 2
Post by sotirist on May 4, 2018 9:38:02 GMT 2
Αν το ηλιοβασίλεμα είναι πίσω σου όπως πετάς, είναι αντανάκλαση... 2) Σωστός ο engelo, αλλά σε τι αντανακλά τόσο έντονα και παραμένει καρφωμένο στην πορεία επιστροφής μου;
|
|
|
Spark
May 4, 2018 9:40:09 GMT 2
Post by sotirist on May 4, 2018 9:40:09 GMT 2
Μετά από πιο προσεκτική ματιά με φακό μεγεθυντικό χα χα χα, νομίζω ότι βλέπω κόσμο κοντά στο φως και πρέπει να είναι προβολέας, τι είχαμε καμιά εκδήλωση; τέλος πάντων θα μας λύσης την απορία χα χα χα... 3) Καμμία εκδήλωση και δεν είναι φώς, είναι αντανάκλαση όπως είπε και ο engelo. Αλλά σε τι και (άντε λίγο βοήθεια) γιατί να το ποστάρω εδώ, σε dronoforum?
|
|
|
Spark
May 4, 2018 10:06:17 GMT 2
Post by engelo on May 4, 2018 10:06:17 GMT 2
Xaxaxax σε καμία βαλίτσα απο drone !?!?!
|
|
|
Spark
May 4, 2018 10:09:28 GMT 2
Post by sotirist on May 4, 2018 10:09:28 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Ακολουθεί νέο βιντεάκι αμοντάριστο (έκοψα κάτι ψιλά) από το spark μου (πριν μελαγχολήσει από την επίθεση του vakospark χα χα χα ) και για να ευθυμήσουμε λίγο (ααα ρε Ελλαδάρα με τα τέλεια ηλιοβασιλέματα και τις απίθανες παραλίες), σκέφτηκα να θέσω σε όλους (όσους θέλουν - όχι σε σένα....), την παρακάτω ερώτηση: Μετά το 3:10 στο βίντεο και μέχρι το τέλος του, εάν παρατηρήσετε προσεκτικά στο πίσω αριστερά σημείο ατην παραλία, εμφανίζεται ένα φώς, που όσο πλησιάζω γίνεται πιό λαμπερό. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σ Εστησες φαρο για να βρεις τον δρόμο της επιστροφής χα χα χα τι είναι αυτό αλήθεια; προβολέας του μαγαζιού, φακός;;; 4) Ούτε προβολέας ούτε φακός.... Το φάρος παίζει, μεταφορικά τουλάχιστον......Αλλά γιατί είναι συνέχεια κολλημένο και φωτίζει το πτηνό μου ?
|
|
|
Post by sotirist on May 4, 2018 10:28:04 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Ακολουθεί νέο βιντεάκι αμοντάριστο (έκοψα κάτι ψιλά) από το spark μου (πριν μελαγχολήσει από την επίθεση του vakospark χα χα χα ) και για να ευθυμήσουμε λίγο (ααα ρε Ελλαδάρα με τα τέλεια ηλιοβασιλέματα και τις απίθανες παραλίες), σκέφτηκα να θέσω σε όλους (όσους θέλουν - όχι σε σένα....), την παρακάτω ερώτηση: Μετά το 3:10 στο βίντεο και μέχρι το τέλος του, εάν παρατηρήσετε προσεκτικά στο πίσω αριστερά σημείο ατην παραλία, εμφανίζεται ένα φώς, που όσο πλησιάζω γίνεται πιό λαμπερό. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σ Ξανακοιτάζω το βιντεο μετά από προτροπή φίλου από το youtube. Στο 5:25 του βίντεο, υπάρχει ένας ...σκύλος....γάτα...αρνί....κατσίκι...κάτι τέτοιο μοιάζει που πετάει από τη στεριά προς τη θάλασσα. Κουφάθηκα...... Για άλλο πήγα, άλλο μου βγήκε...φαντάσματα χα χα χα Σ Attachments:
|
|
|
Post by Vako on May 4, 2018 12:55:44 GMT 2
Κατσίκι φίλε κατσίκι είναι!!! Κάποιος σουβλισε κατσίκι το Πάσχα και η ψυχή του γυρνάει για εκδίκηση... Πω πωωωω τι κάμερα ...
|
|
|
Spark
May 4, 2018 14:12:20 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 4, 2018 14:12:20 GMT 2
Ώρες είναι να μας πεις ότι είναι Antenna reflector που έχεις στο TX και αντανακλουν τα κατοπτρα;;;
|
|
|
Post by sotirist on May 4, 2018 14:58:12 GMT 2
Ώρες είναι να μας πεις ότι είναι Antenna reflector που έχεις στο TX και αντανακλουν τα κατοπτρα;;; petersea, μπράβο ΕΓΡΑΨΕΣ! Αυτό ακριβώς είναι. Καταλαβαίνεις την έκπληξή μου όταν είδα το βίντεο.... Attachments:
|
|
|
Spark
May 4, 2018 15:27:55 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 4, 2018 15:27:55 GMT 2
Ώρες είναι να μας πεις ότι είναι Antenna reflector που έχεις στο TX και αντανακλουν τα κατοπτρα;;; petersea, μπράβο ΕΓΡΑΨΕΣ! Αυτό ακριβώς είναι. Καταλαβαίνεις την έκπληξή μου όταν είδα το βίντεο.... Όντως είναι φοβερή η αντανάκλαση! Μιλάμε κάνεις χωριστρα στους καθρέφτες του, κάνουν δουλειά αλήθεια σκέφτομαι να πάρω και εγώ για το xiaomi;
|
|
|
Post by sotirist on May 4, 2018 15:31:28 GMT 2
petersea, μπράβο ΕΓΡΑΨΕΣ! Αυτό ακριβώς είναι. Καταλαβαίνεις την έκπληξή μου όταν είδα το βίντεο.... Όντως είναι φοβερή η αντανάκλαση! Μιλάμε κάνεις χωριστρα στους καθρέφτες του, κάνουν δουλειά αλήθεια σκέφτομαι να πάρω και εγώ για το xiaomi; Κάνουν όντως δουλειά petersea! Σε εμε΄να έδωσαν 600-700 μέτρα παραπάνω από χωρίς αυτά. Στο vako........άστο καλύτεραα...το ξεςφτίλισε
|
|
|
Spark
May 9, 2018 21:32:52 GMT 2
Post by sotirist on May 9, 2018 21:32:52 GMT 2
Ρε παιδια τι εχει γινει.....δεν μπορω να βρω στην ελλαδα προπελες για το spark μου!!! μονο εξωτερικο βρισκω! Και γω έψαξα σήμερα και δεν υπήρχε τίποτα Ελλάδα. Φιλοξηρα...κάποιοι (....) τις παίρνουν δυο δυο μου φαίνεται. Λεω να πάω στο mobile charger με δυο μπαταριες από dji...
|
|
|
Spark
May 9, 2018 21:40:05 GMT 2
Post by dmitsos on May 9, 2018 21:40:05 GMT 2
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on May 12, 2018 6:27:22 GMT 2
Καλημέρα, είμαι ο Μάνος, νέος χρήστης του forum, διάβασα όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτετε, οπότε σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές πτήσεις σε όλους!
|
|
|
Spark
May 12, 2018 6:43:20 GMT 2
via mobile
Post by Vako on May 12, 2018 6:43:20 GMT 2
Καλημέρα, είμαι ο Μάνος, νέος χρήστης του forum, διάβασα όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτετε, οπότε σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές πτήσεις σε όλους! View AttachmentΚαλώς ήρθες Μάνο...(ωραία φωτό)
|
|
|
Spark
May 12, 2018 20:22:27 GMT 2
Post by sotirist on May 12, 2018 20:22:27 GMT 2
Καλημέρα, είμαι ο Μάνος, νέος χρήστης του forum, διάβασα όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτετε, οπότε σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές πτήσεις σε όλους! Καλώς τον, καλώς ήρθες και καλές πτήσεις Μάνο! Σωτηρης
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on May 13, 2018 8:32:26 GMT 2
Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα με μία φώτο από την όμορφη Ναύπακτο! (μειωμένη ανάλυση για να ανέβει στο forum)
|
|
|
Spark
May 13, 2018 9:12:17 GMT 2
Post by sotirist on May 13, 2018 9:12:17 GMT 2
Σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα με μία φώτο από την όμορφη Ναύπακτο! (μειωμένη ανάλυση για να ανέβει στο forum)
Σούπερ Μάνο, πολύ ωραία φωτό στην πανέμορφη πόλη σου!
|
|
|
Spark
May 13, 2018 9:14:27 GMT 2
Post by sotirist on May 13, 2018 9:14:27 GMT 2
Σούπερ Μάνο, πολύ ωραία φωτό στην πανέμορφη πόλη σου! Πως σου φαίνεται το sparkακι; Γράψε μας τις εντυπώσεις σου
|
|
manos
New Member
|
Spark
May 13, 2018 9:31:55 GMT 2
Post by manos on May 13, 2018 9:31:55 GMT 2
Σούπερ Μάνο, πολύ ωραία φωτό στην πανέμορφη πόλη σου! Πως σου φαίνεται το sparkακι; Γράψε μας τις εντυπώσεις σου Για αυτό που το θέλω, είναι μια χαρά, πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας για τα δεδομένα του (ασχολούμαι με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά χρόνια έχοντας στην κατοχή μου τη "γριά" dslr Nikon D90 με αρκετούς φακούς), αρκετά καλή εμβέλεια μιας και εδώ στη Ναύπακτο υπάρχουν άπλετοι ελεύθεροι χώροι για ασφαλές πέταγμα και χωρίς παρεμβολές από κεραίες κ.λ.π., αρκετά καλή συμπεριφορά στον αέρα και σταθερό για το μέγεθος του και τα χαρακτηριστικά του και γενικά νομίzω ότι είναι μία αρκετά "τίμια" πρόταση στην κατηγορία του! Πετάω με spark από τον Δεκέμβρη του 2017, χωρίς προβλήματα, χωρίς πτώσεις, εκτός από μία που συνέβη πριν λίγες μέρες όπου από λάθος χειρισμό το κάρφωσα σε κάτι θάμνους σε μία αρκετά δύσβατη περιοχή πάνω από την περιμετρική Ναυπάκτου. Το spark δεν έπαθε τίποτα, έβλεπα κανονικά από την κάμερα, εντόπισα και το σημείο που είχε πέσει, αλλά λόγω του ότι νύχτωσε και σε συνδυασμό με το δύσβατο της περιοχής, είπα να ανέβω την επόμενη ημέρα να το πιάσω. Δυστυχώς όμως κάποιος βοσκός με πρόλαβε και δεν το βρήκα ποτέ....και έτσι απλά το αντικατέστησα με νέο Sparkaki μιας και όλος ο εξοπλισμός (rc, extra μπταρίες, κλπ) προυπήρχε.
|
|
|
Post by engelo on May 13, 2018 10:59:25 GMT 2
Find my drone δεν δοκιμασες?
Βγάζει ήχο και ανάβει τα λαμπάκια... ΑΔΥΝΑΤΟ να μην το βρεις...
|
|
manos
New Member
|
Spark
May 13, 2018 14:01:12 GMT 2
Post by manos on May 13, 2018 14:01:12 GMT 2
Find my drone δεν δοκιμασες? Βγάζει ήχο και ανάβει τα λαμπάκια... ΑΔΥΝΑΤΟ να μην το βρεις... Από την ίδια στιγμή, και το βρήκα όπως έγραψα, λόκαρα και τη θέση, πήγα και επιτόπου παρόλο που είχε νυχτώσει, είχα και καθαρή οπτική επαφή μαζί του, αλλά λόγω της ώρας και του δύσβατου είπα να ξαναπάω το πρωί πριν πάω στο γραφείο για δουλειά.....το πρωϊ όμως είχε γίνει καπνός...μετά όπως και να δοκίμαζα μου το έβγαζε στο ίδιο σημείο, χωρίς όμως να υπάρχει εκεί...
|
|
|
Spark
May 13, 2018 15:28:54 GMT 2
Post by sotirist on May 13, 2018 15:28:54 GMT 2
Πως σου φαίνεται το sparkακι; Γράψε μας τις εντυπώσεις σου Για αυτό που το θέλω, είναι μια χαρά, πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας για τα δεδομένα του (ασχολούμαι με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά χρόνια έχοντας στην κατοχή μου τη "γριά" dslr Nikon D90 με αρκετούς φακούς), αρκετά καλή εμβέλεια μιας και εδώ στη Ναύπακτο υπάρχουν άπλετοι ελεύθεροι χώροι για ασφαλές πέταγμα και χωρίς παρεμβολές από κεραίες κ.λ.π., αρκετά καλή συμπεριφορά στον αέρα και σταθερό για το μέγεθος του και τα χαρακτηριστικά του και γενικά νομίzω ότι είναι μία αρκετά "τίμια" πρόταση στην κατηγορία του! Πετάω με spark από τον Δεκέμβρη του 2017, χωρίς προβλήματα, χωρίς πτώσεις, εκτός από μία που συνέβη πριν λίγες μέρες όπου από λάθος χειρισμό το κάρφωσα σε κάτι θάμνους σε μία αρκετά δύσβατη περιοχή πάνω από την περιμετρική Ναυπάκτου. Το spark δεν έπαθε τίποτα, έβλεπα κανονικά από την κάμερα, εντόπισα και το σημείο που είχε πέσει, αλλά λόγω του ότι νύχτωσε και σε συνδυασμό με το δύσβατο της περιοχής, είπα να ανέβω την επόμενη ημέρα να το πιάσω. Δυστυχώς όμως κάποιος βοσκός με πρόλαβε και δεν το βρήκα ποτέ....και έτσι απλά το αντικατέστησα με νέο Sparkaki μιας και όλος ο εξοπλισμός (rc, extra μπταρίες, κλπ) προυπήρχε. Το έχω ξανακούσει να “τσιμπανε” βοσκοί τα πτηνά μας. Φαίνεται οτι γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους έτσι.....Ασε το monitoring του κοπαδιού....
|
|