|
Spark
Apr 28, 2018 20:36:29 GMT 2
via mobile
Post by jeejee on Apr 28, 2018 20:36:29 GMT 2
Thanks! Κατι που παρατηρησα ειναι πως οταν αρχιζω να ξεφευγω πανω απο τα 100 m υψος, δεν εχω αποσυνδεσεις μεσω OTG, ενω εχω μεσω wifi. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο, καθως το wifi του κινητου συνδεεται με το rc. Καμια ιδεα; Καταρχήν εφόσον είσαι με καλώδιο OTG το WiFi θα πρέπει να είναι κλειστό, γενικώς να είσαι σε airplane mode. Για αυτό συνδεόμαστε με καλώδιο, για να αποφύγουμε τα ασύρματα πρωτόκολλα, που είναι επιρρεπή σε παρεμβολές ειδικά στα 5,8G (CE mode) που υποθέτω ότι είναι σεταρισμενο το Spark σου. Τεχνικά, έχω διαβάσει πολλές φορές ότι στα Android (όχι στα iOS) υπάρχει πρόβλημα στην διαχείριση της μπάντας των 5,8G από το WiFi module με τα οποία είναι εφοδιασμένα αλλά κυρίως με το λειτουργικό το ίδιο, το οποίο για άλλους λόγους (short range services, συμβατότητα με τις νόρμες της ΕΕ, μέγιστης ένταση εκπομπής σήματος κλπ) επηρεάζεται ιδιαίτερα και παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα. Μην ξεχνάς ότι στην ίδια συχνότητα παίζουν και όλα τα WiFi της υφηλίου. Οποτε OTG και airplane mode για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και γω στο iphone μου έτσι είμαι, παρόλο που δεν έχει θέμα ακόμη και με WiFi. Σ Πληρως κατανοητο. Θενξ!
|
|
|
Spark
Apr 29, 2018 22:23:14 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on Apr 29, 2018 22:23:14 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Σήμερα υπέστην απίστευτο bullying... Σε πτήση που έκανα ο δόλιος με το Sparkάκι μου, για να δοκιμασω τα νεα signal deflectors (ανακλαστές σήματος .. κάπως) που φόρεσα, μου την έπεσε κανονικά και επανειλημμένα άλλο spark, το οποίο ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ καθε κανόνα και νόμο του ΚΠΚ (Κώδικα Πτητικής Κυκλοφορίας) όχι μόνο με παρενόχλησε πολλάκις, αλλά έπεσε επάνω μου σαν Γιαπωνέζος καμικάζι, με φουλ ταχύτητα.......αφού πρώτα με περικύκλωσε δυο τρείς φορές... Τα είδα όλα και εγώ και το spark μου. Μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.... Τα gimbal μας, έπαθαν τερέκουλο... Ευτυχώς στο βίντεο καταγράφηκαν όλα και παρατίθενται για λόγους τεκμηρίωσης... Παρακαλώ για τη βοήθεια όλων για να βρούμε τον ένοχο, μόνον η ψυχική οδύνη αρκεί..... Το βίντεο είναι αμοντάριστο και απείραχτο, σαν πειστήριο του εγκλήματος που έλαβε χώρα... Σωτήρης
|
|
|
Post by petersea on Apr 29, 2018 23:17:36 GMT 2
Απίστευτο ο άνθρωπος πρέπει να είναι βλαμένος πάλι καλά που δεν σε έριξε, πιστεύω να μην έπαθε κάποια ζημιά το spark, τώρα δεν ξέρω πως θα μπορούσες να τον βρεις μήπως με την περιοχή που πετούσες και ψάχνοντας στα φόρουμ για άτομα με spark εκεί γύρω η ψάχνοντας εκεί σε καλά σημεία για απογείωσης και πτήσεις δεν ξέρω τι να πω...
|
|
|
Post by dream_master on Apr 29, 2018 23:51:35 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Σήμερα υπέστην απίστευτο bullying... Σε πτήση που έκανα ο δόλιος με το Sparkάκι μου, για να δοκιμασω τα νεα signal deflectors (ανακλαστές σήματος .. κάπως) που φόρεσα, μου την έπεσε κανονικά και επανειλημμένα άλλο spark, το οποίο ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ καθε κανόνα και νόμο του ΚΠΚ (Κώδικα Πτητικής Κυκλοφορίας) όχι μόνο με παρενόχλησε πολλάκις, αλλά έπεσε επάνω μου σαν Γιαπωνέζος καμικάζι, με φουλ ταχύτητα.......αφού πρώτα με περικύκλωσε δυο τρείς φορές... Τα είδα όλα και εγώ και το spark μου. Μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.... Τα gimbal μας, έπαθαν τερέκουλο... Ευτυχώς στο βίντεο καταγράφηκαν όλα και παρατίθενται για λόγους τεκμηρίωσης... Παρακαλώ για τη βοήθεια όλων για να βρούμε τον ένοχο, μόνον η ψυχική οδύνη αρκεί..... Το βίντεο είναι αμοντάριστο και απείραχτο, σαν πειστήριο του εγκλήματος που έλαβε χώρα... Σωτήρης αχχαχαχαχαχα εεε ααστο διαλοοο? ελα ρε φιλε σοβαρα τωρα ? αχαχαχαχαχ . ρε τι ζουμε ρε θεε! Σε εβγαλε νοκ αουτ παντως σωτηρη, με δεξι κροσε .
|
|
|
Post by Vako on Apr 30, 2018 6:17:54 GMT 2
Αγαπητε Sotirist γιατι ανεφερεσαι μονομερως στο περιστατικο και δεν λες οτι λιγη ωρα πριν ειχες επιτεθει με το 109(φορτηγο) σου με τον ιδιο τροπο σε ενα ΜΙdrone, το οποιο απλα εκανε το λαθος να πεταξει κοντα σου!!! Γιατι δεν λες επισης οτι λιγη ωρα πριν με δολο , μου ειχες πατησει με το τεραστιο ποδι σου, την ελικα απο το Vakospark μου σπαζοντας την και απλα εφυγες και με εγκατελειψες αβοηθητο . ΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ εσυ και το χαζο αγγλικης καταγωγης spark σου. Ο aspachris μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου οτι τρομοκρατουσες ολο τον εναεριο χωρο της περιοχης!!!! Σε προειδοποιησα δις να φυγεις απο τον χωρο μου και επικαλουμενος την βαρηκοια της ηλικιας σου με αγνοησες!!! Εδωσες οπως σου ειπα μια ασπιρινη στο πτηνο να συνελθει απο την ζαλαδα Χαχαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Apr 30, 2018 7:12:21 GMT 2
Ειστε παλαβοί... και ωραίοι.... χααχαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 7:56:50 GMT 2
Αγαπητε Sotirist γιατι ανεφερεσαι μονομερως στο περιστατικο και δεν λες οτι λιγη ωρα πριν ειχες επιτεθει με το 109(φορτηγο) σου με τον ιδιο τροπο σε ενα ΜΙdrone, το οποιο απλα εκανε το λαθος να πεταξει κοντα σου!!! Γιατι δεν λες επισης οτι λιγη ωρα πριν με δολο , μου ειχες πατησει με το τεραστιο ποδι σου, την ελικα απο το Vakospark μου σπαζοντας την και απλα εφυγες και με εγκατελειψες αβοηθητο . ΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ εσυ και το χαζο αγγλικης καταγωγης spark σου. Ο aspachris μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου οτι τρομοκρατουσες ολο τον εναεριο χωρο της περιοχης!!!! Σε προειδοποιησα δις να φυγεις απο τον χωρο μου και επικαλουμενος την βαρηκοια της ηλικιας σου με αγνοησες!!! Εδωσες οπως σου ειπα μια ασπιρινη στο πτηνο να συνελθει απο την ζαλαδα Χαχαχαχα Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗 Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 8:02:10 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, Σήμερα υπέστην απίστευτο bullying... Σε πτήση που έκανα ο δόλιος με το Sparkάκι μου, για να δοκιμασω τα νεα signal deflectors (ανακλαστές σήματος .. κάπως) που φόρεσα, μου την έπεσε κανονικά και επανειλημμένα άλλο spark, το οποίο ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ καθε κανόνα και νόμο του ΚΠΚ (Κώδικα Πτητικής Κυκλοφορίας) όχι μόνο με παρενόχλησε πολλάκις, αλλά έπεσε επάνω μου σαν Γιαπωνέζος καμικάζι, με φουλ ταχύτητα.......αφού πρώτα με περικύκλωσε δυο τρείς φορές... Τα είδα όλα και εγώ και το spark μου. Μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.... Τα gimbal μας, έπαθαν τερέκουλο... Ευτυχώς στο βίντεο καταγράφηκαν όλα και παρατίθενται για λόγους τεκμηρίωσης... Παρακαλώ για τη βοήθεια όλων για να βρούμε τον ένοχο, μόνον η ψυχική οδύνη αρκεί..... Το βίντεο είναι αμοντάριστο και απείραχτο, σαν πειστήριο του εγκλήματος που έλαβε χώρα... Σωτήρης αχχαχαχαχαχα εεε ααστο διαλοοο? ελα ρε φιλε σοβαρα τωρα ? αχαχαχαχαχ . ρε τι ζουμε ρε θεε! Σε εβγαλε νοκ αουτ παντως σωτηρη, με δεξι κροσε . Και λίγα λες..... Μου μαύρισε το μάτι dream_master....ακόμη με επιθέματα και ασπιρίνες είμαι...και το gimbal μου, είναι ταραγμένο από το σοκ... ευτυχώς την έφαγε πλαγιομετωπικά και τη γλίτωσε μόνο με πονοκέφαλο 🤒 χα χα χα
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 8:45:04 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 30, 2018 8:45:04 GMT 2
Αγαπητε Sotirist γιατι ανεφερεσαι μονομερως στο περιστατικο και δεν λες οτι λιγη ωρα πριν ειχες επιτεθει με το 109(φορτηγο) σου με τον ιδιο τροπο σε ενα ΜΙdrone, το οποιο απλα εκανε το λαθος να πεταξει κοντα σου!!! Γιατι δεν λες επισης οτι λιγη ωρα πριν με δολο , μου ειχες πατησει με το τεραστιο ποδι σου, την ελικα απο το Vakospark μου σπαζοντας την και απλα εφυγες και με εγκατελειψες αβοηθητο . ΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ εσυ και το χαζο αγγλικης καταγωγης spark σου. Ο aspachris μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου οτι τρομοκρατουσες ολο τον εναεριο χωρο της περιοχης!!!! Σε προειδοποιησα δις να φυγεις απο τον χωρο μου και επικαλουμενος την βαρηκοια της ηλικιας σου με αγνοησες!!! Εδωσες οπως σου ειπα μια ασπιρινη στο πτηνο να συνελθει απο την ζαλαδα Χαχαχαχα Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗 χα χα χα χα είστε για δέσιμο τι σας φταίνε τα πτηνά σας και τα παιδέυεται έτσι χα χα χα!!!!
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 8:56:52 GMT 2
Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗 χα χα χα χα είστε για δέσιμο τι σας φταίνε τα πτηνά σας και τα παιδέυεται έτσι χα χα χα!!!! Φίλε petersea ούτε να διανοηθείς ότι το κάναμε επίτηδες. Έκατσε έτσι η στιγμή και είμασταν στο ίδιο υψος και έγραφα βίντεο και ήταν και η κάμερα στη σωστή γωνία λήψης και ο vako πήγε να φύγει και ως ...γκαβακας και αυτός, έπεσε πανω μου, άσε σου λέω .... κέντα. Δεν το πιστεύαμε ούτε και μεις...
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 9:19:50 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 30, 2018 9:19:50 GMT 2
χα χα χα χα είστε για δέσιμο τι σας φταίνε τα πτηνά σας και τα παιδέυεται έτσι χα χα χα!!!! Φίλε petersea ούτε να διανοηθείς ότι το κάναμε επίτηδες. Έκατσε έτσι η στιγμή και είμασταν στο ίδιο υψος και έγραφα βίντεο και ήταν και η κάμερα στη σωστή γωνία λήψης και ο vako πήγε να φύγει και ως ...γκαβακας και αυτός, έπεσε πανω μου, άσε σου λέω .... κέντα. Δεν το πιστεύαμε ούτε και μεις... Απίστευτο! Τέλος καλό όλα καλά πιστεύω!!!
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 9:32:45 GMT 2
Φίλε petersea ούτε να διανοηθείς ότι το κάναμε επίτηδες. Έκατσε έτσι η στιγμή και είμασταν στο ίδιο υψος και έγραφα βίντεο και ήταν και η κάμερα στη σωστή γωνία λήψης και ο vako πήγε να φύγει και ως ...γκαβακας και αυτός, έπεσε πανω μου, άσε σου λέω .... κέντα. Δεν το πιστεύαμε ούτε και μεις... Απίστευτο! Τέλος καλό όλα καλά πιστεύω!!! Ναι, τα sparkάκια αποδειξαν για άλλη μια φορά ότι παρόλο το λιλιπούτειο μέγεθός τους, είναι σκληροτράχηλα. Ούτε γραντζουνια, δόξα το θεό. Εάν ήταν οποιοδήποτε άλλο σκάφος, συμπεριλαμβανομένου και του 109, θα είχαμε θύματα θεωρώ.... το spark τη γλύτωσε ακριβώς γιατί είναι μικρό και ελαφρύ.
|
|
|
Post by Vako on Apr 30, 2018 9:48:38 GMT 2
Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗 χα χα χα χα είστε για δέσιμο τι σας φταίνε τα πτηνά σας και τα παιδέυεται έτσι χα χα χα!!!! Εννοείται ότι ήταν ατυχές περιστατικό λόγω του ότι πετουσαμε κοντά και σχεδόν από πάνω μας οπότε ήταν δύσκολο να αντιληφθώ ότι ήμασταν στο ίδιο ύψος ακριβώς...δεν τα κανιβαλιζουμε όσο φαίνεται . Απλά ήμασταν 3 πτηνά σε 3 τετραγωνικά εναέριου χώρου και έγινε βραχυκύκλωμα ...όλα όμως οκ
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 10:00:05 GMT 2
Post by sotirist on Apr 30, 2018 10:00:05 GMT 2
χα χα χα χα είστε για δέσιμο τι σας φταίνε τα πτηνά σας και τα παιδέυεται έτσι χα χα χα!!!! Εννοείται ότι ήταν ατυχές περιστατικό λόγω του ότι πετουσαμε κοντά και σχεδόν από πάνω μας οπότε ήταν δύσκολο να αντιληφθώ ότι ήμασταν στο ίδιο ύψος ακριβώς...δεν τα κανιβαλιζουμε όσο φαίνεται . Απλά ήμασταν 3 πτηνά σε 3 τετραγωνικά εναέριου χώρου και έγινε βραχυκύκλωμα ...όλα όμως οκ Για του λόγου του vako το αληθές... Attachments:
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 10:11:21 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 30, 2018 10:11:21 GMT 2
Το έφαγα αμασιτο όμως Σωτήρη είσαι τόσο πειστικως στην περιγραφή χα χα χα!!!
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 11:25:09 GMT 2
Το έφαγα αμασιτο όμως Σωτήρη είσαι τόσο πειστικως στην περιγραφή χα χα χα!!! Να είσαι καλά petersea, η πρόθεση ήταν και είναι να ευθυμήσουμε...
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 12:47:48 GMT 2
Post by dream_master on Apr 30, 2018 12:47:48 GMT 2
αχαχαχ Vako που να ειχες και το mi drone θα το εκανες κοματακια με το τανκ!
Σωτηρη παρε ενα Mi drone να μην σε ξανα ζυγωσει ποτε ο vako! Μονο τον ηχο απο τις ελικες θα ακουει και η πτηση του θα ματαιωνετε!
|
|
|
Spark
Apr 30, 2018 13:03:47 GMT 2
Vako likes this
Post by sotirist on Apr 30, 2018 13:03:47 GMT 2
αχαχαχ Vako που να ειχες και το mi drone θα το εκανες κοματακια με το τανκ! Σωτηρη παρε ενα Mi drone να μην σε ξανα ζυγωσει ποτε ο vako! Μονο τον ηχο απο τις ελικες θα ακουει και η πτηση του θα ματαιωνετε! φίλε dream_master, έχω την εντύπωση ότι η....έλλειψη συνάντησης με Mi drones (με τα οποία ως γνωστόν έχει ψυχολογικά ο vako) είναι που τον οδήγησε σε τέτοιο σημείο, ώστε να φτάσει λίιιιιγο πριν την κατάρριψη του σπαρκακιού μου. Μήπως να του πάρουμε ένα Mi Drone για στόχο, για να ξεσκάει λίγο βρε παιδί μου? χα χα χα χα
|
|
|
Spark
May 1, 2018 0:04:15 GMT 2
Post by aspachris on May 1, 2018 0:04:15 GMT 2
Αγαπητε Sotirist γιατι ανεφερεσαι μονομερως στο περιστατικο και δεν λες οτι λιγη ωρα πριν ειχες επιτεθει με το 109(φορτηγο) σου με τον ιδιο τροπο σε ενα ΜΙdrone, το οποιο απλα εκανε το λαθος να πεταξει κοντα σου!!! Γιατι δεν λες επισης οτι λιγη ωρα πριν με δολο , μου ειχες πατησει με το τεραστιο ποδι σου, την ελικα απο το Vakospark μου σπαζοντας την και απλα εφυγες και με εγκατελειψες αβοηθητο . ΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ εσυ και το χαζο αγγλικης καταγωγης spark σου. Ο aspachris μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου οτι τρομοκρατουσες ολο τον εναεριο χωρο της περιοχης!!!! Σε προειδοποιησα δις να φυγεις απο τον χωρο μου και επικαλουμενος την βαρηκοια της ηλικιας σου με αγνοησες!!! Εδωσες οπως σου ειπα μια ασπιρινη στο πτηνο να συνελθει απο την ζαλαδα Χαχαχαχα Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗
|
|
|
Spark
May 1, 2018 0:22:47 GMT 2
Post by aspachris on May 1, 2018 0:22:47 GMT 2
Φίλε vako, μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες τόσο για τις πτήσεις και τα «παιχνιδίσματα», όσο και για την απίστευτη παρεΐτσα που φτιάξαμε με τον aspachris και σένα. Άξιζε το κάθε δευτερόλεπτο και ήδη στο μυαλό μου προγραμματίζεται η επόμενη φορά. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους, το παρακάτω θέαμα εμάς μας συγκίνησε ιδιαιτερα.... Εξυπακουεται ότι πλούσιο υλικό από τη συνάντηση θα ανεβεί συντομααααα. Απο την άλλη, τέτοια συγκυρία σύγκρουσης που να βιντεοσκοπηθεί, ομολογώ ότι δεν έχω δει συχνά στο YouTube. Σκέφτομαι να την επενδύσω με σενάριο μαζί με τον vako (μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα Spark, που ήταν μόνο του και φοβόταν...και του την έπεφταν συνέχεια τα μεγαλύτερα Spark......χα χαχα) και να την ποστάρουμε στα media. Στοίχημα ότι θα εισπράξει πολλά likes και τρελλές τρολλιές για τον επιτιθέμενο.... 🤣🤣🤣🤣 vako θες πνευματικά δικαιώματα ? 😗😗😗😗😗 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους , Ναι πράγματι περάσαμε όμορφα Σωτήρη κι εμείς ,φορτίσαμε μπαταρίες , και γελάσαμε με την ψυχή μας...... ήδη φτιάχνουμε πλάνα για επόμενες συναντήσεις ...!!!!" ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ".
|
|
|
Spark
May 1, 2018 20:04:05 GMT 2
Post by dmitsos on May 1, 2018 20:04:05 GMT 2
Παω στη σελιδα του gearbest σημερα να δω προσφορες για SPARK και επεσα σε www.gearbest.com/dji-spark-_gear/5.html ΑΥΤΟ (τερμα κατω δεξια). Προπελες γνησιες σε προσφορα...6,88€ παταω επανω και τσουπ 10,60€!!!!! Κραχτης ηταν. Καπου ρε παιδια να παραγγειλω φθηνες αλλα γνησιες?? Το χειμωνα τις ειχα παρει οντως 6,88€ απο gearbest. Τωρα ομως που??
|
|
|
Spark
May 1, 2018 23:06:03 GMT 2
Post by sotirist on May 1, 2018 23:06:03 GMT 2
|
|
|
Spark
May 2, 2018 17:15:11 GMT 2
Post by dmitsos on May 2, 2018 17:15:11 GMT 2
Ναι το γνωριζω ...δεν συμφερει απο εξω τελικα εκτος και εαν τις ξαναβγαλει παλι σε 6€.
|
|
|
Post by Vako on May 2, 2018 21:00:45 GMT 2
Νομιζω οτι ερχεται η στιγμη που θα βγει καποιο χερι μεσα απο το spark και θα με χαστουκισει!!! Ο μικρος σπιθας εκανε ρεκορ πτησης στα 5 χλμ μετ επιστροφης εννοειται...συνολο 10 χλμ. Κανενα mod στην μπαταρια με αψογη εικονα . Οι παρεμβασεις μου ειναι στο οτι εχω ανεβασει την ταχυτητα στα 54 χλμ και απενεργοποιησα το auto landing κρατωντας την ταχυτητα εκει που θελω οσο και αν κατεβει η μπαταρια. Προς το παρον και μεχρι να γινει mod στην μπαταρια που θεωρητικα θα μου δωσει πανω απο 22 με 24 λεπτα πτησης μενω εκει . Να σημειωσω οτι η πτηση εγινε με παλια μπαταρια η οποια εχει τουλαχιστον 70 αποφορτισεις και με αυτες τις επιπονες συνθηκες δεν βγαζει πανω απο 13 λεπτα πτησης με φουλ γκαζια Λεπτομερειες της πτησης απο κατω app.airdata.com/main?flight=7735859670a7b03a8f95bae187ee7390&page_id=GENERALOverview
|
|
|
Spark
May 2, 2018 21:25:29 GMT 2
Post by engelo on May 2, 2018 21:25:29 GMT 2
Ωραίος !!!!
|
|
|
Spark
May 3, 2018 7:37:04 GMT 2
Post by sotirist on May 3, 2018 7:37:04 GMT 2
Νομιζω οτι ερχεται η στιγμη που θα βγει καποιο χερι μεσα απο το spark και θα με χαστουκισει!!! Ο μικρος σπιθας εκανε ρεκορ πτησης στα 5 χλμ μετ επιστροφης εννοειται...συνολο 10 χλμ. Κανενα mod στην μπαταρια με αψογη εικονα . Οι παρεμβασεις μου ειναι στο οτι εχω ανεβασει την ταχυτητα στα 54 χλμ και απενεργοποιησα το auto landing κρατωντας την ταχυτητα εκει που θελω οσο και αν κατεβει η μπαταρια. Προς το παρον και μεχρι να γινει mod στην μπαταρια που θεωρητικα θα μου δωσει πανω απο 22 με 24 λεπτα πτησης μενω εκει . Να σημειωσω οτι η πτηση εγινε με παλια μπαταρια η οποια εχει τουλαχιστον 70 αποφορτισεις και με αυτες τις επιπονες συνθηκες δεν βγαζει πανω απο 13 λεπτα πτησης με φουλ γκαζια Λεπτομερειες της πτησης απο κατω app.airdata.com/main?flight=7735859670a7b03a8f95bae187ee7390&page_id=GENERALOverviewΑυτά είναι τα καλύτερα vako. Άντε....... και εις ανώτερα. Στείλε τα data στην DJI και στην Guinness records άμεσα 👍✌️
|
|
|
Post by Vako on May 3, 2018 7:51:44 GMT 2
Νομιζω οτι ερχεται η στιγμη που θα βγει καποιο χερι μεσα απο το spark και θα με χαστουκισει!!! Ο μικρος σπιθας εκανε ρεκορ πτησης στα 5 χλμ μετ επιστροφης εννοειται...συνολο 10 χλμ. Κανενα mod στην μπαταρια με αψογη εικονα . Οι παρεμβασεις μου ειναι στο οτι εχω ανεβασει την ταχυτητα στα 54 χλμ και απενεργοποιησα το auto landing κρατωντας την ταχυτητα εκει που θελω οσο και αν κατεβει η μπαταρια. Προς το παρον και μεχρι να γινει mod στην μπαταρια που θεωρητικα θα μου δωσει πανω απο 22 με 24 λεπτα πτησης μενω εκει . Να σημειωσω οτι η πτηση εγινε με παλια μπαταρια η οποια εχει τουλαχιστον 70 αποφορτισεις και με αυτες τις επιπονες συνθηκες δεν βγαζει πανω απο 13 λεπτα πτησης με φουλ γκαζια Λεπτομερειες της πτησης απο κατω app.airdata.com/main?flight=7735859670a7b03a8f95bae187ee7390&page_id=GENERALOverviewΑυτά είναι τα καλύτερα vako. Άντε....... και εις ανώτερα. Στείλε τα data στην DJI και στην Guinness records άμεσα 👍✌️ Eτοιμασου για αποστολη Λαυριο> Μακρονησο με ληψη στις φυλακες και οτι προλαβουμε ... εχει μπει επι χαρτου σχεδιο πτησης και κανω τους υπολογισμους μου , γιατι εκει ειναι θαλασσα... και δεν το μαζευεις... απλα μαζευεις το χειριστηριο και κλαις στον ωμο του sotirist αφου πιεις το καφεδακι σου εννοειται..χαχαχ
|
|
|
Spark
May 3, 2018 8:02:34 GMT 2
Vako likes this
Post by engelo on May 3, 2018 8:02:34 GMT 2
Χαχααχ ωραίο project... θέλω να το κάνω με το inspire... απ οτι είδα στο google είναι 3-3,5χλμ
Απλά γε γμωτο είναι όντως θάλασσα !!!
|
|
|
Spark
May 3, 2018 8:13:27 GMT 2
Post by Vako on May 3, 2018 8:13:27 GMT 2
Χαχααχ ωραίο project... θέλω να το κάνω με το inspire... απ οτι είδα στο google είναι 3-3,5χλμ Απλά γε γμωτο είναι όντως θάλασσα !!! Τ Εισαι μεσα? ε ρε φιλε δεν υπαρχει καμμια βιντεοσκοπηση απο drone μακρονησο και εχω βαλει καπους στοχους να τραβηξω ...τωρα φοβασαι και εσυ με το inspire? Ελα να δεσω με σπαγγο το spark πανω σου εαν πεσει να με φερεις πισω..χαχαχα Το προβλημα μου ηταν το ξεκινημα της αυτοματης προσγειωσης σε περιπτωση που ερθει οριακα..αφου το απενεργοποιησα και ερχετι φουλ γκαζια μεχρι το τελος εχει σοβαρες πιθανοτητες να πετυχει και να τραβηξει πλανα ...
|
|
|
Spark
May 3, 2018 10:29:38 GMT 2
Vako likes this
Post by engelo on May 3, 2018 10:29:38 GMT 2
Δεν φοβαμαι, απλά όλο θάλασσα είμαι ... πειραιάς σαλαμινα είναι κλασικό δρομολόγιο...
Απλά όταν είμαι πανω απο θάλασσα ΠΑΝΤΑ επιστρέφω όταν λέει RTH !!!
Τεσπα.. θα το κάνουμε.. χαλαρά !!!
|
|