manos
New Member
|
Post by manos on May 13, 2018 17:20:53 GMT 2
Για αυτό που το θέλω, είναι μια χαρά, πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας για τα δεδομένα του (ασχολούμαι με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά χρόνια έχοντας στην κατοχή μου τη "γριά" dslr Nikon D90 με αρκετούς φακούς), αρκετά καλή εμβέλεια μιας και εδώ στη Ναύπακτο υπάρχουν άπλετοι ελεύθεροι χώροι για ασφαλές πέταγμα και χωρίς παρεμβολές από κεραίες κ.λ.π., αρκετά καλή συμπεριφορά στον αέρα και σταθερό για το μέγεθος του και τα χαρακτηριστικά του και γενικά νομίzω ότι είναι μία αρκετά "τίμια" πρόταση στην κατηγορία του! Πετάω με spark από τον Δεκέμβρη του 2017, χωρίς προβλήματα, χωρίς πτώσεις, εκτός από μία που συνέβη πριν λίγες μέρες όπου από λάθος χειρισμό το κάρφωσα σε κάτι θάμνους σε μία αρκετά δύσβατη περιοχή πάνω από την περιμετρική Ναυπάκτου. Το spark δεν έπαθε τίποτα, έβλεπα κανονικά από την κάμερα, εντόπισα και το σημείο που είχε πέσει, αλλά λόγω του ότι νύχτωσε και σε συνδυασμό με το δύσβατο της περιοχής, είπα να ανέβω την επόμενη ημέρα να το πιάσω. Δυστυχώς όμως κάποιος βοσκός με πρόλαβε και δεν το βρήκα ποτέ....και έτσι απλά το αντικατέστησα με νέο Sparkaki μιας και όλος ο εξοπλισμός (rc, extra μπταρίες, κλπ) προυπήρχε. Το έχω ξανακούσει να “τσιμπανε” βοσκοί τα πτηνά μας. Φαίνεται οτι γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους έτσι.....Ασε το monitoring του κοπαδιού.... Το συγκεκριμένο πρακτικά του είναι άχρηστο, με αφόρτιστη μπαταρία, λογικά κάνα φθαρμένο έλικα, χωρίς φορτιστές, κ.λ.π....εκτός αν μπει στη διαδικασία να ξοδευτεί! Τεσπα, σήμερα έκανα μία πρώτη δοκιμαστική πτήση στο νέο sparkaki στα πέριξ του παλιού λιμανιού Πάτρας και παραθέτω και φώτο!
|
|
|
Spark
May 13, 2018 18:08:09 GMT 2
Post by sotirist on May 13, 2018 18:08:09 GMT 2
Το έχω ξανακούσει να “τσιμπανε” βοσκοί τα πτηνά μας. Φαίνεται οτι γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους έτσι.....Ασε το monitoring του κοπαδιού.... Το συγκεκριμένο πρακτικά του είναι άχρηστο, με αφόρτιστη μπαταρία, λογικά κάνα φθαρμένο έλικα, χωρίς φορτιστές, κ.λ.π....εκτός αν μπει στη διαδικασία να ξοδευτεί! Τεσπα, σήμερα έκανα μία πρώτη δοκιμαστική πτήση στο νέο sparkaki στα πέριξ του παλιού λιμανιού Πάτρας και παραθέτω και φώτο! Κανένα 100αρικο μια χαρά θα πιάσει στο Μοναστηράκι Κυριακή πρωί.... Εκει βρίσκεις να δώσεις και να πάρεις τα πάντα λεμε. Μια Κυριακή είχα δει ένα military drone, ένα θηρίο 10 κιλών, στα χίλια ευρουδάκια. Σε μια ωριτσα είχε φύγει..
|
|
|
Post by sotirist on May 13, 2018 18:21:23 GMT 2
Σήμερα πέταξα με τρεις διαφορετικούς τρόπους, κυρίως για να δω τις διαφορές σε εκδόσεις GO4, λειτουργικα τηλεφώνων και org ή WiFi. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: - Android Samsung 7s με 4.1.15+ modded και otg: 2.350 μέτρα, 4.700 με επιστροφη στο 20% μπαταρια - Iphone με otg και 4.2.14 official, 2.450 μέτρα, 4.900 με επιστροφή στο 22% μπαταρια - Iphone με WiFi και 4.2.14 official, 2,650 μέτρα, 5.300 με επιστροφή στο 18% μπαταρια Ολες οι πτήσεις με FCC mode στα 5,8G, parabolic reflectors και γεμάτες μπαταριες στο 98%, στην ίδια τοποθεσία (θάλασσα), με άνεμο στα 4 μποφόρ και 0900 firmware. Δεν το γύρισα με τη μια πίσω μόλις έχασε σήμα ελέγχου ή fpv, αλλά άλλαξα ύψος, heading, το παίδεψα...ξαναπιασα, αλλά κάποια στιγμή δεν έστρωνε με τίποτα, οπότε έκανε το τελικό RTH. Δειχνει ότι στο δικό μου Spark υπάρχει κόφτης εκεί στα 2,5 χιλιόμετρα και δεν τα ξεπερνάει με την καμμία. Λετε να το μάτιασε το vakospark, φτου φτου Θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω περιορισμένης απόστασης...χα χα χα
|
|
|
Spark
May 13, 2018 19:23:02 GMT 2
Post by dreamer on May 13, 2018 19:23:02 GMT 2
παιδια καλησπερα προσφατα απεκτησα το σπαρκ fly more combo αρχικα το πεταξα σε ce mode και μετα το γυρισα σε fcc ειχα ομως καποια θεματα σε πρωτη φαση δεν μου εβγαζε χαρτη με αποτελεσμα να μην κανει home point record μετα για καπιο λογο ξαφνηκα εμφανηστηκαν οι χαρτες και λειτουργει το home record δεν μπορω να καταλαβω αν εχω κανει λαθος καπου τελος μετα απο τρεις μερες χρησης ξαφνηκα στην αρχικη σελιδα της εφαρμογης αλαξε η εικονα και δεινχει το σπαρκ και δεν μαφηνει να περασω το fcc επειδη μαλλον αναγνωριζει οτι ειμαι ελλαδα και μπαινει μονο του σε ce οποτε εκανα διαγραφη την εφαρμογη και την εγκετεστησα ξανα με αποτελεσμα παλι να εχω τα ιδια συμπτωματα στην αρχη δουλεψε κανονικα σε fcc και μετα απο τρεις μερες το ιδιο ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να ειμαι σε fcc? και να μην τρωει κολημα με το home point? (την εφαρμογη fake gps την ειχα εκτος λειτουργειας με το που περασε σε fcc)
|
|
|
Spark
May 13, 2018 22:58:36 GMT 2
Post by sotirist on May 13, 2018 22:58:36 GMT 2
παιδια καλησπερα προσφατα απεκτησα το σπαρκ fly more combo αρχικα το πεταξα σε ce mode και μετα το γυρισα σε fcc ειχα ομως καποια θεματα σε πρωτη φαση δεν μου εβγαζε χαρτη με αποτελεσμα να μην κανει home point record μετα για καπιο λογο ξαφνηκα εμφανηστηκαν οι χαρτες και λειτουργει το home record δεν μπορω να καταλαβω αν εχω κανει λαθος καπου τελος μετα απο τρεις μερες χρησης ξαφνηκα στην αρχικη σελιδα της εφαρμογης αλαξε η εικονα και δεινχει το σπαρκ και δεν μαφηνει να περασω το fcc επειδη μαλλον αναγνωριζει οτι ειμαι ελλαδα και μπαινει μονο του σε ce οποτε εκανα διαγραφη την εφαρμογη και την εγκετεστησα ξανα με αποτελεσμα παλι να εχω τα ιδια συμπτωματα στην αρχη δουλεψε κανονικα σε fcc και μετα απο τρεις μερες το ιδιο ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να ειμαι σε fcc? και να μην τρωει κολημα με το home point? (την εφαρμογη fake gps την ειχα εκτος λειτουργειας με το που περασε σε fcc) Καλησπερα, καλώς ήλθες! Android ή iOS εισαι;
|
|
|
Spark
May 14, 2018 7:03:00 GMT 2
Post by dreamer on May 14, 2018 7:03:00 GMT 2
καλημερα καλως σας βρηκα ευχαριστω! διαβασα ολες τις σελιδες στο φορουμ προτου γραψω για να δω αν ειχε και καπιος ακομη το ιδιο θεμα.ναι ξεχασα να πω android ειμαι
|
|
|
Post by Vako on May 14, 2018 9:53:45 GMT 2
καλημερα καλως σας βρηκα ευχαριστω! διαβασα ολες τις σελιδες στο φορουμ προτου γραψω για να δω αν ειχε και καπιος ακομη το ιδιο θεμα.ναι ξεχασα να πω android ειμαι Aνοιγε παντα την εφαρμογη του fakegps αλλα προσεχε οταν κανει RTH πιθανων να σε ρωτησει που θελεις να γυρισει μην το στειλεις στην Αμερικη γιατι μαλλον δεν θα φτασει. Η περνας μια χακαρισμενη 4.1.15 που πεταει παντα σε fcc. Οταν σου γυρναει απο fcc σε ce μηοως σε ρωταει οτι εχεις αλλαξει περιοχη για να αλλαξει τις ρυθμισεις και του απαντας οκ? Γιατι συνηθως ετσι αλλαζει απο fcc σε ce . Exοντας κλειστο το fakegps αναγνωριζει οτι δεν πετας Αμερικη και σε ρωταει αν θελεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις. Αν του απαντησης οκ, σε γυρναει σε ce.
|
|
|
Post by Vako on May 14, 2018 10:11:11 GMT 2
Σήμερα πέταξα με τρεις διαφορετικούς τρόπους, κυρίως για να δω τις διαφορές σε εκδόσεις GO4, λειτουργικα τηλεφώνων και org ή WiFi. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: - Android Samsung 7s με 4.1.15+ modded και otg: 2.350 μέτρα, 4.700 με επιστροφη στο 20% μπαταρια - Iphone με otg και 4.2.14 official, 2.450 μέτρα, 4.900 με επιστροφή στο 22% μπαταρια - Iphone με WiFi και 4.2.14 official, 2,650 μέτρα, 5.300 με επιστροφή στο 18% μπαταρια Ολες οι πτήσεις με FCC mode στα 5,8G, parabolic reflectors και γεμάτες μπαταριες στο 98%, στην ίδια τοποθεσία (θάλασσα), με άνεμο στα 4 μποφόρ και 0900 firmware. Δεν το γύρισα με τη μια πίσω μόλις έχασε σήμα ελέγχου ή fpv, αλλά άλλαξα ύψος, heading, το παίδεψα...ξαναπιασα, αλλά κάποια στιγμή δεν έστρωνε με τίποτα, οπότε έκανε το τελικό RTH. Δειχνει ότι στο δικό μου Spark υπάρχει κόφτης εκεί στα 2,5 χιλιόμετρα και δεν τα ξεπερνάει με την καμμία. Λετε να το μάτιασε το vakospark, φτου φτου Θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω περιορισμένης απόστασης...χα χα χα Αγαπητε φιλε Σωτηρη... τα ελληνικα spark ειναι σκληραγωγημενα και οχι τοσο ευαισθητα...παρε το κακομαθημενο uk spark σου και πηγαινε να το πεταξεις σε αλλη παραλια . Φιλικα Ο φιλος σου Οσο για το range μια χαρα σε βρισκω , αλλα να θυμασαι αυτο που σπυ ειπα. Κανε τα tests σου προς αλλη κατευθυνση και ισως και σε αλλο μερος. Το ιδιο ακριβως μου εκανε πριν μερες στο Γαλαξειδι οπου 2 μπαταριες δεν πηγαν πανω απο 2200 μετρα σε καθαρο περιβαλον . Την ιδια στιγμη 3η μπαταρια ιδιο σημειο αλλαζοντας κατευθυνση πηγε απροβληματιστα 3+ χλμ που ηταν και κινηματογραφικος στοχος μου .ποτε δεν ξερεις τι το ενοχλει η τι παρεμβολη μπορει να δεχτει , αν και οι αποστασεις που αναφερεις ειναι απο μονες τους πολυ καλες. ΥΓ: Αν οντως το σπουργιτακι σου δεν πεταει καλα και κλαει μετα το χτυπημα , βουτα το σε εναν κουβα με νερο αφου διαλυσεις μεσα 5 ασπιρινες και αφησε το 5 ημερες. Και εμεις θα ησυχασουμε και αυτο . Χαχαχαααα
|
|
|
Spark
May 14, 2018 13:17:45 GMT 2
Post by dreamer on May 14, 2018 13:17:45 GMT 2
καλημερα καλως σας βρηκα ευχαριστω! διαβασα ολες τις σελιδες στο φορουμ προτου γραψω για να δω αν ειχε και καπιος ακομη το ιδιο θεμα.ναι ξεχασα να πω android ειμαι Aνοιγε παντα την εφαρμογη του fakegps αλλα προσεχε οταν κανει RTH πιθανων να σε ρωτησει που θελεις να γυρισει μην το στειλεις στην Αμερικη γιατι μαλλον δεν θα φτασει. Η περνας μια χακαρισμενη 4.1.15 που πεταει παντα σε fcc. Οταν σου γυρναει απο fcc σε ce μηοως σε ρωταει οτι εχεις αλλαξει περιοχη για να αλλαξει τις ρυθμισεις και του απαντας οκ? Γιατι συνηθως ετσι αλλαζει απο fcc σε ce . Exοντας κλειστο το fakegps αναγνωριζει οτι δεν πετας Αμερικη και σε ρωταει αν θελεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις. Αν του απαντησης οκ, σε γυρναει σε ce.
|
|
|
Spark
May 14, 2018 13:28:29 GMT 2
Post by dreamer on May 14, 2018 13:28:29 GMT 2
ευχαριστω για την απαντηση! αυτο που εχω κανει ειναι να κατεβασω την εφαρμογη απο το playstore την εχω ξεγελασει με το fake gps και εχει γυρισει σε fcc και οποτε παω για πτηση με ρωταει αν θελω να επιστρεψω σε ce και εκει παταω cancel και κανω την πτηση μου κανονικα και απροβληματιστα το θεμα ειναι οτι μετα απο μερικες πτησης και κανα δυο μερες η εφαρμογη απο μονη της με το που την ανοιγω εχει αλαξει και εχει διαφορετικη εικονα στην αρχικη τησ σελιδα (δειχνει το σπαρκ ενω πριν εδειχνε το αιρ)και επιστρεφει μονη της χωρισ να με ρωτησει σε ce mode και τοτε ακομη και το fake gps αν βαλω στο on δεν δεχεται την αλαγη και παραμενει σε ce γινετε με καπιο τροπο να απαγορευσω στην εφαρμογη αυτη την αλαγη που κανει απο μονη της? αν γινεται τοτε δεν θα εχω θεμα
|
|
|
Spark
May 14, 2018 13:53:36 GMT 2
Post by Vako on May 14, 2018 13:53:36 GMT 2
ευχαριστω για την απαντηση! αυτο που εχω κανει ειναι να κατεβασω την εφαρμογη απο το playstore την εχω ξεγελασει με το fake gps και εχει γυρισει σε fcc και οποτε παω για πτηση με ρωταει αν θελω να επιστρεψω σε ce και εκει παταω cancel και κανω την πτηση μου κανονικα και απροβληματιστα το θεμα ειναι οτι μετα απο μερικες πτησης και κανα δυο μερες η εφαρμογη απο μονη της με το που την ανοιγω εχει αλαξει και εχει διαφορετικη εικονα στην αρχικη τησ σελιδα (δειχνει το σπαρκ ενω πριν εδειχνε το αιρ)και επιστρεφει μονη της χωρισ να με ρωτησει σε ce mode και τοτε ακομη και το fake gps αν βαλω στο on δεν δεχεται την αλαγη και παραμενει σε ce γινετε με καπιο τροπο να απαγορευσω στην εφαρμογη αυτη την αλαγη που κανει απο μονη της? αν γινεται τοτε δεν θα εχω θεμα Βαλε on το fake gps πριν ανοιξεις την εφαρμογη καθε φορα . Αν το κανεις παλι κανει το ιδιο? Εγω χρησιμοποιω χακαρισ ενο παλαιοτερο apk το οποιο κραταει το fcc αλλα δεν εχω τις αναβαθμισεις που κανει κατα καιρους η dji
|
|
|
Spark
May 14, 2018 13:53:54 GMT 2
Vako likes this
Post by Frontier on May 14, 2018 13:53:54 GMT 2
dreamer: Τερματίζεις το DJI Go μετά την πτήση ή απλά το ελαχιστοποιείς; Αν τερματίζεις κανονικά την εφαρμογή μέσα από την διαχείριση εφαρμογών του Android, δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.
|
|
|
Spark
May 14, 2018 15:09:46 GMT 2
Post by dreamer on May 14, 2018 15:09:46 GMT 2
vako το εχω κανει αυτο που λες και δεν γυριζε σε fcc με το fake gps ανοιχτο πριν ανοιξω την εφαρμογη. γιαυτο το λογο εκανα διαγραφη της εφαρμογης και την ξαναεγκατεστησα και εκει δουλεψε ομως παλι για 3 μερες ειναι η τριτη φορα που κανω διαγραφη της εφαρμογης και επανεγκατασταση για να μπορω να πεταω σε fcc frontier ναι τερματιζω και κλεινω εντελως την εφαρμογη καθε φορα που τελειωνω απο την πτηση απο οτι φενεται για καπιο λογο η εφαρμογη τροποποιητε απο μονη της μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και καποιες πτησεις και εχω το προβλημα. υπαρχει δυνατοτητα μηπως με καπιο τροπο να μπλοκαρω αυτη την τροποποιηση που κανει η εφαρμογη απο μονη της? vako αν μπορεις στειλε ενα λινκ με την χακαρισμενη εφαρμογη επειδη μαλλον αυτο θα κανω σε περιπτωση που δεν βρω λυση και αν υπαρχει και καπιο βιντεακι στο youtube που να δειχνει την διαδικασια ακομη καλυτερα επειδη δεν το κατεχω πολυ με αυτεσ τις διαδικασιες κατα τα αλλα το σπαρκ ειναι τελειο! μονο χαμογελα μου δημιουργει με τισ δυνατοτητες του το προηγουμενο που ειχα ηταν το 501 ss
|
|
|
Post by aspachris on May 14, 2018 18:31:36 GMT 2
Καλησπέρα, μια χθεσινή βολτούλα μετά τα Pits.....Spark!!!!! .
|
|
|
Spark
May 14, 2018 19:02:57 GMT 2
Post by sotirist on May 14, 2018 19:02:57 GMT 2
Σήμερα πέταξα με τρεις διαφορετικούς τρόπους, κυρίως για να δω τις διαφορές σε εκδόσεις GO4, λειτουργικα τηλεφώνων και org ή WiFi. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: - Android Samsung 7s με 4.1.15+ modded και otg: 2.350 μέτρα, 4.700 με επιστροφη στο 20% μπαταρια - Iphone με otg και 4.2.14 official, 2.450 μέτρα, 4.900 με επιστροφή στο 22% μπαταρια - Iphone με WiFi και 4.2.14 official, 2,650 μέτρα, 5.300 με επιστροφή στο 18% μπαταρια Ολες οι πτήσεις με FCC mode στα 5,8G, parabolic reflectors και γεμάτες μπαταριες στο 98%, στην ίδια τοποθεσία (θάλασσα), με άνεμο στα 4 μποφόρ και 0900 firmware. Δεν το γύρισα με τη μια πίσω μόλις έχασε σήμα ελέγχου ή fpv, αλλά άλλαξα ύψος, heading, το παίδεψα...ξαναπιασα, αλλά κάποια στιγμή δεν έστρωνε με τίποτα, οπότε έκανε το τελικό RTH. Δειχνει ότι στο δικό μου Spark υπάρχει κόφτης εκεί στα 2,5 χιλιόμετρα και δεν τα ξεπερνάει με την καμμία. Λετε να το μάτιασε το vakospark, φτου φτου Θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω περιορισμένης απόστασης...χα χα χα Αγαπητε φιλε Σωτηρη... τα ελληνικα spark ειναι σκληραγωγημενα και οχι τοσο ευαισθητα...παρε το κακομαθημενο uk spark σου και πηγαινε να το πεταξεις σε αλλη παραλια . Φιλικα Ο φιλος σου Οσο για το range μια χαρα σε βρισκω , αλλα να θυμασαι αυτο που σπυ ειπα. Κανε τα tests σου προς αλλη κατευθυνση και ισως και σε αλλο μερος. Το ιδιο ακριβως μου εκανε πριν μερες στο Γαλαξειδι οπου 2 μπαταριες δεν πηγαν πανω απο 2200 μετρα σε καθαρο περιβαλον . Την ιδια στιγμη 3η μπαταρια ιδιο σημειο αλλαζοντας κατευθυνση πηγε απροβληματιστα 3+ χλμ που ηταν και κινηματογραφικος στοχος μου .ποτε δεν ξερεις τι το ενοχλει η τι παρεμβολη μπορει να δεχτει , αν και οι αποστασεις που αναφερεις ειναι απο μονες τους πολυ καλες. ΥΓ: Αν οντως το σπουργιτακι σου δεν πεταει καλα και κλαει μετα το χτυπημα , βουτα το σε εναν κουβα με νερο αφου διαλυσεις μεσα 5 ασπιρινες και αφησε το 5 ημερες. Και εμεις θα ησυχασουμε και αυτο . Χαχαχαααα Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια vako μου. Ως κηδεμόνας του παλιοvakospark, θα αναλάβεις τις ασπιρίνες, τα Depon κλπ να υποθεσω; Χα χα χα χα
|
|
|
Post by sotirist on May 14, 2018 19:11:05 GMT 2
Καλησπέρα, μια χθεσινή βολτούλα μετά τα Pits.....Spark!!!!! . Μπράβο aspachris! Μονο το δικό μου ...κλαίει μόνο του στα 2,5 χλμ
|
|
|
Post by Vako on May 14, 2018 21:28:47 GMT 2
Καλησπέρα, μια χθεσινή βολτούλα μετά τα Pits.....Spark!!!!! . Μπράβο ρε φίλε !!! Τα είχες τα 5 χλμ άνετα αν ήσουν ψύχραιμος!! Γιατί διέκρινα ταχυπαλμια και πανικό !!! Παιρνε κανένα λεξοτανιλ πριν την πτήση και θα πας 6 χλμ με υπόλοιπο μπαταρίας 30% και δεν θα σου καίγεται καρφί χαχαχα . Ωραίος φιλε
|
|
|
Post by aspachris on May 14, 2018 22:01:32 GMT 2
Καλησπέρα, μια χθεσινή βολτούλα μετά τα Pits.....Spark!!!!! . Μπράβο ρε φίλε !!! Τα είχες τα 5 χλμ άνετα αν ήσουν ψύχραιμος!! Γιατί διέκρινα ταχυπαλμια και πανικό !!! Παιρνε κανένα λεξοτανιλ πριν την πτήση και θα πας 6 χλμ με υπόλοιπο μπαταρίας 30% και δεν θα σου καίγεται καρφί χαχαχα . Ωραίος φιλε Φίλε δεν έχεις άδικο !!το έχεις δει το έργο πολλές φορές !!! ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ!!!! Βέβαια με σωστή διαχείριση στα ρεύματα θα πήγαινε καλύτερα , ξεκίνησα χαλαρά για βολτίτσα , στην πορεία όμως βγήκε ταξιδάκι......
|
|
|
Spark
May 14, 2018 23:15:52 GMT 2
Post by sotirist on May 14, 2018 23:15:52 GMT 2
Καλησπέρα, μια χθεσινή βολτούλα μετά τα Pits.....Spark!!!!! . Μπράβο ρε φίλε !!! Τα είχες τα 5 χλμ άνετα αν ήσουν ψύχραιμος!! Γιατί διέκρινα ταχυπαλμια και πανικό !!! Παιρνε κανένα λεξοτανιλ πριν την πτήση και θα πας 6 χλμ με υπόλοιπο μπαταρίας 30% και δεν θα σου καίγεται καρφί χαχαχα . Ωραίος φιλε Με τόσα φάρμακα που μοιράζεις vako, θα ανοίξεις ...φαρμακείο... Σ
|
|
|
Spark
May 16, 2018 20:27:18 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 16, 2018 20:27:18 GMT 2
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το spark χωρίς την μοντα που κάνετε τι range με την ΤΚ έχει τελικά; ευχαριστώ!
|
|
|
Post by sotirist on May 17, 2018 9:41:46 GMT 2
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το spark χωρίς την μοντα που κάνετε τι range με την ΤΚ έχει τελικά; ευχαριστώ! Εάν εννοείς χωρίς τα parabolic reflectors σε FCC mode, η απόσταση είναι κοντά στο 1,5 χλμ, άντε 2 χλμ. Εάν εννοείς σε CE mode, άστα βράστα... Μόλις 400-600 μέτρα με το Τ/Χ σε αστική περιοχή. Σ
|
|
|
Spark
May 17, 2018 16:09:19 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 17, 2018 16:09:19 GMT 2
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το spark χωρίς την μοντα που κάνετε τι range με την ΤΚ έχει τελικά; ευχαριστώ! Εάν εννοείς χωρίς τα parabolic reflectors σε FCC mode, η απόσταση είναι κοντά στο 1,5 χλμ, άντε 2 χλμ. Εάν εννοείς σε CE mode, άστα βράστα... Μόλις 400-600 μέτρα με το Τ/Χ σε αστική περιοχή. Σ Μοντα εννοούσα την αλλαγή από ce Mode σε fcc, εγώ δηλαδή που βρίσκομαι στην Αρτέμιδα με parabolic reflectors θα πιάνω κανένα χιλιόμετρο σε ce Mode;
|
|
|
Post by sotirist on May 18, 2018 20:32:58 GMT 2
Εάν εννοείς χωρίς τα parabolic reflectors σε FCC mode, η απόσταση είναι κοντά στο 1,5 χλμ, άντε 2 χλμ. Εάν εννοείς σε CE mode, άστα βράστα... Μόλις 400-600 μέτρα με το Τ/Χ σε αστική περιοχή. Σ Μοντα εννοούσα την αλλαγή από ce Mode σε fcc, εγώ δηλαδή που βρίσκομαι στην Αρτέμιδα με parabolic reflectors θα πιάνω κανένα χιλιόμετρο σε ce Mode; Ίσως λίγο λιγότερο. Είσαι Android ή iOS?
|
|
|
Spark
May 18, 2018 20:51:52 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 18, 2018 20:51:52 GMT 2
Μοντα εννοούσα την αλλαγή από ce Mode σε fcc, εγώ δηλαδή που βρίσκομαι στην Αρτέμιδα με parabolic reflectors θα πιάνω κανένα χιλιόμετρο σε ce Mode; Ίσως λίγο λιγότερο. Είσαι Android ή iOS? Android δεν το έχω πάρει ακόμα σκέψεις κάνω μήπως έδινα το xiaomi για spark για ευκολότερη μεταφορά, ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις.
|
|
|
Post by sotirist on May 18, 2018 22:03:14 GMT 2
Ίσως λίγο λιγότερο. Είσαι Android ή iOS? Android δεν το έχω πάρει ακόμα σκέψεις κάνω μήπως έδινα το xiaomi για spark για ευκολότερη μεταφορά, ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις. Εάν μιλάμε για όγκο, βάρος.....δεν υπάρχει συγκρισηηηη Το Xiaomi είναι πάνω κάτω σαν το hubsan 109 νομίζω, οποτε είναι 1:5 στο βάρος και 1:6 στον όγκο το σπαρκ συγκρινόμενο. Χωράει στη τσέπη σου και είσαι λεπτός ...... και του παντελονιού 😉😉😉😉 Σ
|
|
|
Spark
May 18, 2018 23:43:55 GMT 2
via mobile
Vako likes this
Post by petersea on May 18, 2018 23:43:55 GMT 2
Android δεν το έχω πάρει ακόμα σκέψεις κάνω μήπως έδινα το xiaomi για spark για ευκολότερη μεταφορά, ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις. Εάν μιλάμε για όγκο, βάρος.....δεν υπάρχει συγκρισηηηη Το Xiaomi είναι πάνω κάτω σαν το hubsan 109 νομίζω, οποτε είναι 1:5 στο βάρος και 1:6 στον όγκο το σπαρκ συγκρινόμενο. Χωράει στη τσέπη σου και είσαι λεπτός ...... και του παντελονιού 😉😉😉😉 Σ Με το xiaomi ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος το έχω πάει πολλές φορές 1.5 με 2 χιλιόμετρα και μια φορά 3.5 βέβαια μου έκανε disconnect γιατί το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου και στα 100 μέτρα έχω καλώδια υψηλής, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις έχει λίγο καλύτερο βίντεο από το spark και το spark καλύτερη φωτογραφία νομίζω και είναι βράχος στον αέρα είναι βέβαια όπως λέει και ο vako μπαουλο χα χα χα θα δω τι θα κάνω 😁.
|
|
|
Post by sotirist on May 19, 2018 6:45:46 GMT 2
Εάν μιλάμε για όγκο, βάρος.....δεν υπάρχει συγκρισηηηη Το Xiaomi είναι πάνω κάτω σαν το hubsan 109 νομίζω, οποτε είναι 1:5 στο βάρος και 1:6 στον όγκο το σπαρκ συγκρινόμενο. Χωράει στη τσέπη σου και είσαι λεπτός ...... και του παντελονιού 😉😉😉😉 Σ Με το xiaomi ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος το έχω πάει πολλές φορές 1.5 με 2 χιλιόμετρα και μια φορά 3.5 βέβαια μου έκανε disconnect γιατί το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου και στα 100 μέτρα έχω καλώδια υψηλής, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις έχει λίγο καλύτερο βίντεο από το spark και το spark καλύτερη φωτογραφία νομίζω και είναι βράχος στον αέρα είναι βέβαια όπως λέει και ο vako μπαουλο χα χα χα θα δω τι θα κάνω 😁. Καλημερα, Δεν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να το πάρει ο .....vako (χα χα χα); Ή να κάνετε ανταλλαγη; (χι χα χα χι χα χα)
|
|
|
Post by Vako on May 19, 2018 10:17:39 GMT 2
Με το xiaomi ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος το έχω πάει πολλές φορές 1.5 με 2 χιλιόμετρα και μια φορά 3.5 βέβαια μου έκανε disconnect γιατί το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου και στα 100 μέτρα έχω καλώδια υψηλής, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις έχει λίγο καλύτερο βίντεο από το spark και το spark καλύτερη φωτογραφία νομίζω και είναι βράχος στον αέρα είναι βέβαια όπως λέει και ο vako μπαουλο χα χα χα θα δω τι θα κάνω 😁. Καλημερα, Δεν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να το πάρει ο .....vako (χα χα χα); Ή να κάνετε ανταλλαγη; (χι χα χα χι χα χα) Κρυαδες κρυαδες ψηλε μου ψιλε..
|
|
|
Post by Vako on May 19, 2018 10:23:25 GMT 2
Εάν μιλάμε για όγκο, βάρος.....δεν υπάρχει συγκρισηηηη Το Xiaomi είναι πάνω κάτω σαν το hubsan 109 νομίζω, οποτε είναι 1:5 στο βάρος και 1:6 στον όγκο το σπαρκ συγκρινόμενο. Χωράει στη τσέπη σου και είσαι λεπτός ...... και του παντελονιού 😉😉😉😉 Σ Με το xiaomi ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος το έχω πάει πολλές φορές 1.5 με 2 χιλιόμετρα και μια φορά 3.5 βέβαια μου έκανε disconnect γιατί το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου και στα 100 μέτρα έχω καλώδια υψηλής, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις έχει λίγο καλύτερο βίντεο από το spark και το spark καλύτερη φωτογραφία νομίζω και είναι βράχος στον αέρα είναι βέβαια όπως λέει και ο vako μπαουλο χα χα χα θα δω τι θα κάνω 😁. Εκτος αυτων που σωστα ειπες , θα πρεπει να συμβιβαστεις και με τα 13 λεπτα περιπου πτησης τπυ spark το οποιο στην αρχη θα σου κακοφανει . Δεν ξερω τι θελεις η τι μπορεις να διαθεσεις αλλα εγω θα πηγαινα σε κατι καλυτερο και των δυο
|
|
|
Spark
May 19, 2018 22:13:16 GMT 2
via mobile
Post by petersea on May 19, 2018 22:13:16 GMT 2
Με το xiaomi ειλικρινά είμαι πολύ ευχαριστημένος το έχω πάει πολλές φορές 1.5 με 2 χιλιόμετρα και μια φορά 3.5 βέβαια μου έκανε disconnect γιατί το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου και στα 100 μέτρα έχω καλώδια υψηλής, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις έχει λίγο καλύτερο βίντεο από το spark και το spark καλύτερη φωτογραφία νομίζω και είναι βράχος στον αέρα είναι βέβαια όπως λέει και ο vako μπαουλο χα χα χα θα δω τι θα κάνω 😁. Καλημερα, Δεν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να το πάρει ο .....vako (χα χα χα); Ή να κάνετε ανταλλαγη; (χι χα χα χι χα χα) Τι λες τώρα θα τα δει και ο Γιώργος και την βαψαμε 😂😂😂.
|
|