|
Post by engelo on Apr 23, 2018 23:08:26 GMT 2
Μεταξύ μας ... δεν είναι σπαστικό που δεν μπορεί να σπάσει το τάληρο ?!?!? χαχααχ (ωχ θα το δει ο Γιώργος με το xiaomi) Τωρα ρε ανθρωπε θελεις να του ανοιξεις το στομα? Χαχα θα μας πρηξει παλι με το 5400 που πηγε μια φορα και θα μας το χτυπαει τα επομενα 5,4 χρονια χαχαχαχα ΩΩΩΩΩ χαχααχ Γιώργοο δάσκαλε...
|
|
|
Spark
Apr 24, 2018 20:31:22 GMT 2
Post by sotirist on Apr 24, 2018 20:31:22 GMT 2
Ωραίος, έφτασε η ώρα να πάρεις ένα Mavic, να κάνεις τα ίδια χιλιόμετρα χαλαρά, να βγάζεις όσες φωτό και video θελεις και να γυρνάς πίσω με 30% μπαταρία... αχαχααχ Μιλας σωστα...αλλα εχω δουλεια με τον σπιθα ακομα...και το mavic ερχεται οσονουπω vako διαβάζω καλα; Προχώρησες σε mavic και δεν είπες τιποτα; Ωχ ωχ ωχ βλέπω τα 7 km να γίνονται 7 μίλια... για να μην σου πω 7 λεύγες χα χα χα
|
|
|
Spark
Apr 24, 2018 21:16:38 GMT 2
Post by Vako on Apr 24, 2018 21:16:38 GMT 2
Μιλας σωστα...αλλα εχω δουλεια με τον σπιθα ακομα...και το mavic ερχεται οσονουπω vako διαβάζω καλα; Προχώρησες σε mavic και δεν είπες τιποτα; Ωχ ωχ ωχ βλέπω τα 7 km να γίνονται 7 μίλια... για να μην σου πω 7 λεύγες χα χα χα Οχι φιλε μην ακους...ο σπιθας εχει εξερευνηση ακομα ...ηδη αρχισε να μεταμορφωνεται στα πτητικα του χαρακτηριστικα...εχει δουλεια ακομη...το mavic θα περιμενει την εξοντωση (σορρυ εξερευνηση ηθελα να πω) μετα το καλοκαιρι... Τον σπιθα καποιοι βιαστηκαν να τον βγαλουν απο το παιχνιδι...και η dji μεσα, αλλα εχει πολλα να δειξει ακομη απλα χασαμε την μπαλα με την εξελιξη των πτηνων ....εγω δεν παω με την εξελιξη ....ειμαι παντα ενα βημα πισω... αφου ακουσω και διαβασω αυτους που τολμησαν πρωτοι.
|
|
|
Spark
Apr 24, 2018 21:35:32 GMT 2
Post by sotirist on Apr 24, 2018 21:35:32 GMT 2
vako διαβάζω καλα; Προχώρησες σε mavic και δεν είπες τιποτα; Ωχ ωχ ωχ βλέπω τα 7 km να γίνονται 7 μίλια... για να μην σου πω 7 λεύγες χα χα χα Οχι φιλε μην ακους...ο σπιθας εχει εξερευνηση ακομα ...ηδη αρχισε να μεταμορφωνεται στα πτητικα του χαρακτηριστικα...εχει δουλεια ακομη...το mavic θα περιμενει την εξοντωση (σορρυ εξερευνηση ηθελα να πω) μετα το καλοκαιρι... Τον σπιθα καποιοι βιαστηκαν να τον βγαλουν απο το παιχνιδι...και η dji μεσα, αλλα εχει πολλα να δειξει ακομη απλα χασαμε την μπαλα με την εξελιξη των πτηνων ....εγω δεν παω με την εξελιξη ....ειμαι παντα ενα βημα πισω... αφου ακουσω και διαβασω αυτους που τολμησαν πρωτοι. Έτσι περίμενα και εγώ...τόση τεχνολογία και δύναμη σε τέτοιο περιτύλιγμα δεν μπορεί....έχει να δώσει ακόμη... keep flying!
|
|
|
Post by dmitsos on Apr 24, 2018 22:09:12 GMT 2
Βαζω σημερα ενα καλωδιο που ειχα πολυ μικρο σε μηκος μαζι με OTG και ως δια μαγειας δουλεψε και η τηλεμετρια και ολα τα συστηματα που ακυρωσε η μαμα DJI!!! κουφο αλλα αληθινο!!!! το μονο που ειχα θεμα καπου καπου ειχα LAG! μικρο βεβαια αλλα χωρις θεματα. Με ποια έκδοση firmware και εφαρμογής; Συγνώμη που αργησα να απαντησω αλλα ημουν σε σεμηναρια λογο δουλειας. DJI Go εκδοση 4428 Και εκδοση του drone v01.00.0900 το καλωδιο ειναι απο powerbank και ειναι πολυ μικρο σε μηκος.
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 0:26:06 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 0:26:06 GMT 2
Τελικα, κρατησα την γνωμη σας παιδια και αγορασα και τηλεχειριστηριο. Δεν εχω κανει ακομη την πρωτη πτηση, ωστοσο, εχω συνδεσει τα παντα και εχω κανει firmware upgrade. Μαζι με τα υπολοιπα, αγορασα και ενα OTG καλωδιο, το οποιο ενω δουλευει απο κινητο σε κινητο, δεν δειχνει να δουλευει με το spark remote.
Ειναι καποιος περιορισμος;
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 9:27:07 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 9:27:07 GMT 2
Τελικα, κρατησα την γνωμη σας παιδια και αγορασα και τηλεχειριστηριο. Δεν εχω κανει ακομη την πρωτη πτηση, ωστοσο, εχω συνδεσει τα παντα και εχω κανει firmware upgrade. Μαζι με τα υπολοιπα, αγορασα και ενα OTG καλωδιο, το οποιο ενω δουλευει απο κινητο σε κινητο, δεν δειχνει να δουλευει με το spark remote. Ειναι καποιος περιορισμος; Android να υποθέσω ότι είναι το smartphone σου;
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 9:48:18 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 9:48:18 GMT 2
Τελικα, κρατησα την γνωμη σας παιδια και αγορασα και τηλεχειριστηριο. Δεν εχω κανει ακομη την πρωτη πτηση, ωστοσο, εχω συνδεσει τα παντα και εχω κανει firmware upgrade. Μαζι με τα υπολοιπα, αγορασα και ενα OTG καλωδιο, το οποιο ενω δουλευει απο κινητο σε κινητο, δεν δειχνει να δουλευει με το spark remote. Ειναι καποιος περιορισμος; Android να υποθέσω ότι είναι το smartphone σου; Ναι. 7.0
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 10:14:55 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 10:14:55 GMT 2
Android να υποθέσω ότι είναι το smartphone σου; Ναι. 7.0 Κοίτα εδώ ---> www.freedrone.gr/thread/3/spark?page=17&scrollTo=1912Εγώ έχω iPhone (iOS) που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, αλλά εσύ έχεις δύο επιλογές: Ή συνδέεσαι με wifi και όχι με καλώδιο OTG και περιμένεις εάν η DJI θα ξαναφέρει το OTG support σε κάποια μελλοντική έκδοση για Android ή κατεβάζεις και εγκαθιστάς μία πιό παλαιά release της εφαρμογής DJI GO 4 για Android που να υποστηρίζει το OTG. Εχω διαβάσει ότι η 4.1.15 είναι πολύ καλή.
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 10:33:59 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 10:33:59 GMT 2
Κοίτα εδώ ---> www.freedrone.gr/thread/3/spark?page=17&scrollTo=1912Εγώ έχω iPhone (iOS) που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, αλλά εσύ έχεις δύο επιλογές: Ή συνδέεσαι με wifi και όχι με καλώδιο OTG και περιμένεις εάν η DJI θα ξαναφέρει το OTG support σε κάποια μελλοντική έκδοση για Android ή κατεβάζεις και εγκαθιστάς μία πιό παλαιά release της εφαρμογής DJI GO 4 για Android που να υποστηρίζει το OTG. Εχω διαβάσει ότι η 4.1.15 είναι πολύ καλή. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δοκιμασα με ενα ipad mini που μου ειχε ξε-μεινει αλλα επειδη ειναι το πρωτο, δεν το αφηνει να κατεβασει καν την εφαρμογη. Μαλλον ειναι πολυ βαρια για αυτο. Εχει καποιο μειονεκτημα η 4.1.15 συγκρητικα με την τελευταια;
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 10:44:37 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 10:44:37 GMT 2
Κοίτα εδώ ---> www.freedrone.gr/thread/3/spark?page=17&scrollTo=1912Εγώ έχω iPhone (iOS) που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, αλλά εσύ έχεις δύο επιλογές: Ή συνδέεσαι με wifi και όχι με καλώδιο OTG και περιμένεις εάν η DJI θα ξαναφέρει το OTG support σε κάποια μελλοντική έκδοση για Android ή κατεβάζεις και εγκαθιστάς μία πιό παλαιά release της εφαρμογής DJI GO 4 για Android που να υποστηρίζει το OTG. Εχω διαβάσει ότι η 4.1.15 είναι πολύ καλή. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δοκιμασα με ενα ipad mini που μου ειχε ξε-μεινει αλλα επειδη ειναι το πρωτο, δεν το αφηνει να κατεβασει καν την εφαρμογη. Μαλλον ειναι πολυ βαρια για αυτο. Εχει καποιο μειονεκτημα η 4.1.15 συγκρητικα με την τελευταια; Μειονέκτημα που να ξέρω κανένα... Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποια επιπλέον μικρολειτουργία στην τελευταία (4.2.6) π.χ. σε ρυθμίσεις στην κάμερα, αλλά τίποτα το σημαντικό. Επίσης, το καλώδιο OTG το συνδέεις τελευταίο πάνω στο USB connector του controller, αφού πρώτα έχουν συνδεθεί το σκάφος με τον controller, αφού έχεις ξεκινήσει την εφαρμογή στο κινητό και αφού έχεις κουμπώσει το OTG στο φις του τηλεφώνου. Τέλος, εάν είναι να βάλεις παλαιότερη έκδοση, απεγκατέστησε την τρέχουσα έκδοση πρώτα, απενεργοποίησε τις αυτοματες ενημερώσεις και μετά εγκατέστησε την παλαιότερη. Σ
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 11:37:08 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 11:37:08 GMT 2
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δοκιμασα με ενα ipad mini που μου ειχε ξε-μεινει αλλα επειδη ειναι το πρωτο, δεν το αφηνει να κατεβασει καν την εφαρμογη. Μαλλον ειναι πολυ βαρια για αυτο. Εχει καποιο μειονεκτημα η 4.1.15 συγκρητικα με την τελευταια; Μειονέκτημα που να ξέρω κανένα... Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποια επιπλέον μικρολειτουργία στην τελευταία (4.2.6) π.χ. σε ρυθμίσεις στην κάμερα, αλλά τίποτα το σημαντικό. Επίσης, το καλώδιο OTG το συνδέεις τελευταίο πάνω στο USB connector του controller, αφού πρώτα έχουν συνδεθεί το σκάφος με τον controller, αφού έχεις ξεκινήσει την εφαρμογή στο κινητό και αφού έχεις κουμπώσει το OTG στο φις του τηλεφώνου. Τέλος, εάν είναι να βάλεις παλαιότερη έκδοση, απεγκατέστησε την τρέχουσα έκδοση πρώτα, απενεργοποίησε τις αυτοματες ενημερώσεις και μετά εγκατέστησε την παλαιότερη. Σ το δοκιμασα, αλλα δεν βλεπω διαφορα στο otg.. (το οποιο λειτουργει με αλλες συσκευες και το ιδιο καλωδιο), παρολο που εκανα την διαδικασια οπως μου ειπες. Το μονο θετικο - εαν ειναι να μην δουλευει το OTG στην 4.1.5 mod - δειχνει να ειναι πως εχουν ενσωματωσει quickshots απο το mavic και επισης το do not disturb. Κατα τα αλλα, χαλι, συγκριτικα με το user experience του τελευταιου official. Καμια ιδεα για το OTG?
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 12:21:32 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 12:21:32 GMT 2
Μειονέκτημα που να ξέρω κανένα... Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποια επιπλέον μικρολειτουργία στην τελευταία (4.2.6) π.χ. σε ρυθμίσεις στην κάμερα, αλλά τίποτα το σημαντικό. Επίσης, το καλώδιο OTG το συνδέεις τελευταίο πάνω στο USB connector του controller, αφού πρώτα έχουν συνδεθεί το σκάφος με τον controller, αφού έχεις ξεκινήσει την εφαρμογή στο κινητό και αφού έχεις κουμπώσει το OTG στο φις του τηλεφώνου. Τέλος, εάν είναι να βάλεις παλαιότερη έκδοση, απεγκατέστησε την τρέχουσα έκδοση πρώτα, απενεργοποίησε τις αυτοματες ενημερώσεις και μετά εγκατέστησε την παλαιότερη. Σ το δοκιμασα, αλλα δεν βλεπω διαφορα στο otg.. (το οποιο λειτουργει με αλλες συσκευες και το ιδιο καλωδιο), παρολο που εκανα την διαδικασια οπως μου ειπες. Το μονο θετικο - εαν ειναι να μην δουλευει το OTG στην 4.1.5 mod - δειχνει να ειναι πως εχουν ενσωματωσει quickshots απο το mavic και επισης το do not disturb. Κατα τα αλλα, χαλι, συγκριτικα με το user experience του τελευταιου official. Καμια ιδεα για το OTG? Χωρίς OTG cable, δηλαδή με wifi συνδέεσαι κανονικά?
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 12:25:07 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 12:25:07 GMT 2
το δοκιμασα, αλλα δεν βλεπω διαφορα στο otg.. (το οποιο λειτουργει με αλλες συσκευες και το ιδιο καλωδιο), παρολο που εκανα την διαδικασια οπως μου ειπες. Το μονο θετικο - εαν ειναι να μην δουλευει το OTG στην 4.1.5 mod - δειχνει να ειναι πως εχουν ενσωματωσει quickshots απο το mavic και επισης το do not disturb. Κατα τα αλλα, χαλι, συγκριτικα με το user experience του τελευταιου official. Καμια ιδεα για το OTG? Χωρίς OTG cable, δηλαδή με wifi συνδέεσαι κανονικά? Ναι
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 12:38:35 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 12:38:35 GMT 2
Χωρίς OTG cable, δηλαδή με wifi συνδέεσαι κανονικά? Ναι Δοκίμασε αυτό: - Κλείστα όλα, power off για 5 λεπτά - Ανοιξε πρώτα το κινητό, μην ξεκινήσεις την εφαρμογή, μην βάλεις το OTG καλώδιο στο τηλεχειριστήριο ή στο τηλέφωνο - Κλείσε το wifi στο κινητό εάν είναι ανοικτό (και το bluetooth) - Άνοιξε το τηλεχειριστήριο - Τρέξε την εφαρμογή στο κινητό - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλέφωνο - Περίμενε το πορτοκαλί led που αναβοσβήνει στο χειριστήριο να γίνει σταθερό (solid) - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλεχειριστήριο - Περίμενε η εφαρμογή (πρώτα ο θεός) να δείξει rc connected - Άνοιξε το Spark - Περίμενε (πρώτα ο θεός) το πορτοκαλί led να γίνει πράσινο Σ ΥΓ. Όλα αυτά στην 4.1.15 βέβαια
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 12:40:49 GMT 2
Post by dream_master on Apr 25, 2018 12:40:49 GMT 2
Μεταξύ μας ... δεν είναι σπαστικό που δεν μπορεί να σπάσει το τάληρο ?!?!? χαχααχ (ωχ θα το δει ο Γιώργος με το xiaomi) Τωρα ρε ανθρωπε θελεις να του ανοιξεις το στομα? Χαχα θα μας πρηξει παλι με το 5400 που πηγε μια φορα και θα μας το χτυπαει τα επομενα 5,4 χρονια χαχαχαχα εεε 5.528 μου κλεβεις 128 μετρα vakoo αχαχαχαχ vako παρε ενα xiaomi ρε σι να το πετας και με αερα και να μην φοβασαι μην το παρει ο βοριας χααχαχαχ. Vako Δεν σου ειπα , σημερα το βραδυ σε ειδα στο ονειρο μουυ, Εκανα giveaway το Xiaomi mi 4k εδω στο forum , και το κερδισες εσυυ τυχερεεε αχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Apr 25, 2018 13:25:14 GMT 2
Τωρα ρε ανθρωπε θελεις να του ανοιξεις το στομα? Χαχα θα μας πρηξει παλι με το 5400 που πηγε μια φορα και θα μας το χτυπαει τα επομενα 5,4 χρονια χαχαχαχα εεε 5.528 μου κλεβεις 128 μετρα vakoo αχαχαχαχ vako παρε ενα xiaomi ρε σι να το πετας και με αερα και να μην φοβασαι μην το παρει ο βοριας χααχαχαχ. Vako Δεν σου ειπα , σημερα το βραδυ σε ειδα στο ονειρο μουυ, Εκανα giveaway το Xiaomi mi 4k εδω στο forum , και το κερδισες εσυυ τυχερεεε αχαχαχαχαχ Πανω που πιστευα οτι δεν θα διαβασεις το ποστ...χαχαχα ουτε χαρισμα δεν παιρνει κανεις το ψευτικο-drone που εχεις..χαχα . Αν επιμενεις ομως θα επαιρνα το disco...xaxaxaxa
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 15:49:12 GMT 2
Post by jeejee on Apr 25, 2018 15:49:12 GMT 2
Δοκίμασε αυτό: - Κλείστα όλα, power off για 5 λεπτά - Ανοιξε πρώτα το κινητό, μην ξεκινήσεις την εφαρμογή, μην βάλεις το OTG καλώδιο στο τηλεχειριστήριο ή στο τηλέφωνο - Κλείσε το wifi στο κινητό εάν είναι ανοικτό (και το bluetooth) - Άνοιξε το τηλεχειριστήριο - Τρέξε την εφαρμογή στο κινητό - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλέφωνο - Περίμενε το πορτοκαλί led που αναβοσβήνει στο χειριστήριο να γίνει σταθερό (solid) - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλεχειριστήριο - Περίμενε η εφαρμογή (πρώτα ο θεός) να δείξει rc connected - Άνοιξε το Spark - Περίμενε (πρώτα ο θεός) το πορτοκαλί led να γίνει πράσινο Σ ΥΓ. Όλα αυτά στην 4.1.15 βέβαια Τιποτα. Σιγουρα παιζει στην 4.1.15?
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 16:42:58 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 16:42:58 GMT 2
Δοκίμασε αυτό: - Κλείστα όλα, power off για 5 λεπτά - Ανοιξε πρώτα το κινητό, μην ξεκινήσεις την εφαρμογή, μην βάλεις το OTG καλώδιο στο τηλεχειριστήριο ή στο τηλέφωνο - Κλείσε το wifi στο κινητό εάν είναι ανοικτό (και το bluetooth) - Άνοιξε το τηλεχειριστήριο - Τρέξε την εφαρμογή στο κινητό - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλέφωνο - Περίμενε το πορτοκαλί led που αναβοσβήνει στο χειριστήριο να γίνει σταθερό (solid) - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλεχειριστήριο - Περίμενε η εφαρμογή (πρώτα ο θεός) να δείξει rc connected - Άνοιξε το Spark - Περίμενε (πρώτα ο θεός) το πορτοκαλί led να γίνει πράσινο Σ ΥΓ. Όλα αυτά στην 4.1.15 βέβαια Τιποτα. Σιγουρα παιζει στην 4.1.15? Ναι το έχω δοκιμάσει σε Samsung S7 την πρώτη φορά που πήρα το Spark και έπαιξε μια χαρά. Δυστυχώς, δεν είμαι οπαδός των Android και δεν έχω ασχοληθεί επισταμένα με αυτά. Κάποιες οδηγίες από τους βετεράνους του φόρουμ θα βοηθούσαν πολύ. Ειναι η επίσημη 4.1.15 η modαρισμενη?
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 17:54:19 GMT 2
Post by dmitsos on Apr 25, 2018 17:54:19 GMT 2
Βγηκε αναβαθμιση η οποια οπως γραφει διορθωθηκε το otg και η καμερα!!
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 18:36:22 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 18:36:22 GMT 2
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 18:57:25 GMT 2
Post by dmitsos on Apr 25, 2018 18:57:25 GMT 2
μα αυτα ειναι παλια post...σημερα βγηκε η 4.2.12 εκει εμειναν στην προηγουμενη εκδοση.
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 19:07:30 GMT 2
Post by sotirist on Apr 25, 2018 19:07:30 GMT 2
μα αυτα ειναι παλια post...σημερα βγηκε η 4.2.12 εκει εμειναν στην προηγουμενη εκδοση. Σωστός dmitso, δεν παρακολουθώ τα updates σε Android, δεν είμαι φίλος....αλλά ο λόγος που το ποσταρα, είναι για να δει ο φίλος jeejee πιο πάνω που δεν του κάθεται ούτε η 4.1.15 Προφανως θα πρέπει να δοκιμαστεί και αυτή, ως η πλέον τρέχουσα..
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 19:40:48 GMT 2
Post by dmitsos on Apr 25, 2018 19:40:48 GMT 2
μα αυτα ειναι παλια post...σημερα βγηκε η 4.2.12 εκει εμειναν στην προηγουμενη εκδοση. Σωστός dmitso, δεν παρακολουθώ τα updates σε Android, δεν είμαι φίλος....αλλά ο λόγος που το ποσταρα, είναι για να δει ο φίλος jeejee πιο πάνω που δεν του κάθεται ούτε η 4.1.15 Προφανως θα πρέπει να δοκιμαστεί και αυτή, ως η πλέον τρέχουσα.. Α οκ
|
|
|
Spark
Apr 25, 2018 19:51:34 GMT 2
Post by Vako on Apr 25, 2018 19:51:34 GMT 2
Δοκίμασε αυτό: - Κλείστα όλα, power off για 5 λεπτά - Ανοιξε πρώτα το κινητό, μην ξεκινήσεις την εφαρμογή, μην βάλεις το OTG καλώδιο στο τηλεχειριστήριο ή στο τηλέφωνο - Κλείσε το wifi στο κινητό εάν είναι ανοικτό (και το bluetooth) - Άνοιξε το τηλεχειριστήριο - Τρέξε την εφαρμογή στο κινητό - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλέφωνο - Περίμενε το πορτοκαλί led που αναβοσβήνει στο χειριστήριο να γίνει σταθερό (solid) - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλεχειριστήριο - Περίμενε η εφαρμογή (πρώτα ο θεός) να δείξει rc connected - Άνοιξε το Spark - Περίμενε (πρώτα ο θεός) το πορτοκαλί led να γίνει πράσινο Σ ΥΓ. Όλα αυτά στην 4.1.15 βέβαια Mε μπερδεψες και εμενα sotirist καλα το ξεκινας ,αλλα ανοιγεις το σκαφος ανοιγεις χειριστηριο με κλειστο το wifi , περιμενεις να συνδεθουν μεταξυ τους (πρασινο να γινει ,το κοκκινο λαμπακι που αναβοσβηνει) και αφου συνδεθουν χειριστηριο και σκαφος συνδεεις το otg στο χειριστηριο και τρεχεις την εφαρμογη. Ετσι ειναι η σειρα αλλιως δεν συνδεεται
|
|
|
Spark
Apr 27, 2018 15:20:27 GMT 2
Post by sotirist on Apr 27, 2018 15:20:27 GMT 2
Δοκίμασε αυτό: - Κλείστα όλα, power off για 5 λεπτά - Ανοιξε πρώτα το κινητό, μην ξεκινήσεις την εφαρμογή, μην βάλεις το OTG καλώδιο στο τηλεχειριστήριο ή στο τηλέφωνο - Κλείσε το wifi στο κινητό εάν είναι ανοικτό (και το bluetooth) - Άνοιξε το τηλεχειριστήριο - Τρέξε την εφαρμογή στο κινητό - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλέφωνο - Περίμενε το πορτοκαλί led που αναβοσβήνει στο χειριστήριο να γίνει σταθερό (solid) - Συνέδεσε το καλώδιο OTG στο τηλεχειριστήριο - Περίμενε η εφαρμογή (πρώτα ο θεός) να δείξει rc connected - Άνοιξε το Spark - Περίμενε (πρώτα ο θεός) το πορτοκαλί led να γίνει πράσινο Σ ΥΓ. Όλα αυτά στην 4.1.15 βέβαια Τιποτα. Σιγουρα παιζει στην 4.1.15? Κανένα νέο φίλε jeejee?
|
|
|
Spark
Apr 27, 2018 23:14:13 GMT 2
via mobile
Post by jeejee on Apr 27, 2018 23:14:13 GMT 2
Τιποτα. Σιγουρα παιζει στην 4.1.15? Κανένα νέο φίλε jeejee? Τελικα εφταιγε το καλωδιο μου. Αν και μικρο, μαλλον κατι επαιζε σχετικα με τα δεδομενα. Παρατηρησα πως δεν δουλευε ουτε σαν fast charge αλλα μονο σαν απλη φορτιση. Χρησιμοποιησα ενα αλλο και τελικα ολα καλα! Ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Spark
Apr 28, 2018 13:20:49 GMT 2
Post by sotirist on Apr 28, 2018 13:20:49 GMT 2
Τελικα εφταιγε το καλωδιο μου. Αν και μικρο, μαλλον κατι επαιζε σχετικα με τα δεδομενα. Παρατηρησα πως δεν δουλευε ουτε σαν fast charge αλλα μονο σαν απλη φορτιση. Χρησιμοποιησα ενα αλλο και τελικα ολα καλα! Ευχαριστω πολυ! Καλες πτησεις φιλε!
|
|
|
Spark
Apr 28, 2018 15:50:11 GMT 2
Post by jeejee on Apr 28, 2018 15:50:11 GMT 2
Τελικα εφταιγε το καλωδιο μου. Αν και μικρο, μαλλον κατι επαιζε σχετικα με τα δεδομενα. Παρατηρησα πως δεν δουλευε ουτε σαν fast charge αλλα μονο σαν απλη φορτιση. Χρησιμοποιησα ενα αλλο και τελικα ολα καλα! Ευχαριστω πολυ! Καλες πτησεις φιλε! Thanks! Κατι που παρατηρησα ειναι πως οταν αρχιζω να ξεφευγω πανω απο τα 100 m υψος, δεν εχω αποσυνδεσεις μεσω OTG, ενω εχω μεσω wifi. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο, καθως το wifi του κινητου συνδεεται με το rc. Καμια ιδεα;
|
|
|
Post by sotirist on Apr 28, 2018 19:57:55 GMT 2
Thanks! Κατι που παρατηρησα ειναι πως οταν αρχιζω να ξεφευγω πανω απο τα 100 m υψος, δεν εχω αποσυνδεσεις μεσω OTG, ενω εχω μεσω wifi. Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο, καθως το wifi του κινητου συνδεεται με το rc. Καμια ιδεα; Καταρχήν εφόσον είσαι με καλώδιο OTG το WiFi θα πρέπει να είναι κλειστό, γενικώς να είσαι σε airplane mode. Για αυτό συνδεόμαστε με καλώδιο, για να αποφύγουμε τα ασύρματα πρωτόκολλα, που είναι επιρρεπή σε παρεμβολές ειδικά στα 5,8G (CE mode) που υποθέτω ότι είναι σεταρισμενο το Spark σου. Τεχνικά, έχω διαβάσει πολλές φορές ότι στα Android (όχι στα iOS) υπάρχει πρόβλημα στην διαχείριση της μπάντας των 5,8G από το WiFi module με τα οποία είναι εφοδιασμένα αλλά κυρίως με το λειτουργικό το ίδιο, το οποίο για άλλους λόγους (short range services, συμβατότητα με τις νόρμες της ΕΕ, μέγιστης ένταση εκπομπής σήματος κλπ) επηρεάζεται ιδιαίτερα και παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα. Μην ξεχνάς ότι στην ίδια συχνότητα παίζουν και όλα τα WiFi της υφηλίου. Οποτε OTG και airplane mode για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και γω στο iphone μου έτσι είμαι, παρόλο που δεν έχει θέμα ακόμη και με WiFi. Σ
|
|